|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
AGA :)
|
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
Napewno będzie zdrowy chłop!
![]() ![]()
![]() |
#3452 |
Rozeznanie
|
Chłop jak dąb
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Wtajemniczenie
|
a jak dziewczyny po sylwestrze??
Isis-fajnie, że synusia będziesz miała ![]() ![]() ![]()
#3454 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Isis, super, że bedziesz miała synka ![]() Własnie wczoraj moja koleżanka urodziła córeczkę, kurcze, same mamuski wkoło ![]() a po sylwku super ![]() Dziewczyny, trzymajcie za mnie kciuki od jutra do piątku, mam probne egazminy!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
|
chromo
![]() ja już jeden egzamin mam za sobą ![]() ![]() ![]() u mnie sylwester miły i spokojny ![]()
![]() |
#3456 |
Zakorzenienie
|
Ag4 gratuluję!! Jak na dr Rosta to niejest zły wynik ;-) a i tak poprawkę powinni wszyscy zdać on naprawdę jak stwaia 2 to ktoś musi kiepsko napisać a nawet jeśli to był pisemny to mówili że r tych prac nawet nie sprawdza tylko ktoś tam z katedry za niego a na ustnym to naprawde trzeba być ciapą żeby u niego nie zdać ;-) Ale 4 gratuluje!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
|
dziękuję
![]() No u nas bardzo dużo ludzi oblało teraz:/ najważniejsze że mam już 1 egzam z głowy ![]()
![]() |
#3458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja na zwolnieniu jestem od prawie samego poczatku listopada, a na dwór wychodze co by sie troszke przewietrzyc,.... ale nie sa to długie spacery, no i wychodze ubrana jak bałwan ![]()
![]() |
#3459 |
Zadomowienie
|
Isis ale super, że będzie chłopczyk
![]() Ag4 gratuluję 4 ![]() A teraz co nieco o tym co się dzieje u mnie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3460 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Panie, ja także z Zielonej Góry jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
|
Witamy!
![]() Marga super! gratulacje! ![]() ![]() ![]() ![]() Isi musisz teraz dbać o siebie, wiec bałwan wskazany ![]()
![]() |
#3462 |
Raczkowanie
|
Korzystając z tego, że tu jestem, to mam pytanie
![]() W której ze szkół zdawałyście na prawko? Ile płaciłyście? Polecacie? Słyszałyście o kursach prowadzonych przez Andrzeja Stelmacha (tam się wybieram)? Z góry dziękuję za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do płatność no to chyba teraz od stycznia w ogóle są nowe stawki ja zdawałam to było ok. 1400 plus dokupowanie godzin to i tak mnie wyszło dużo więcej siostra zapisała się właśnie w grudniu żeby załapać się jeszcze na te tańsze bo od stycznia miała być podwyżka ale to już sama musisz się dowiedzieć. Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2010-01-09 o 10:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Rozeznanie
|
Witaj młoda
![]() Marga ma TŻta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Raczkowanie
|
Na szczęście nie wszystkie szkoły ceny zmieniają
![]() W Drift jest 1290zł, w Gwardii 1250 zł chyba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3466 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, mam taki problem...
chcemy z Tżtem kupic mieszkanie i wybraliśmy już osiedle, które ma powstac, w neice wyszukałam posrednika, który nie bierze od klienta prowizji za sprzedaz akurat tych mieszkań (myślałam, że może ta firma, która sprzedaje daje mu prowizję za każdego kupca), poszliśmy więc do pośrednika i poprosiliśmy o pokazanie rzutów mieszkania i jakieś info na ich temat, a on najpierw dał nam do podpisania (zanim cokolwiek pokazał i powiedział) oświadczneie, że jeśli kupimy to mieszkanie to tylko u niego, w przeciwnym razie zapłacimu mu kare 5000 zł...zarezerwowaliśmy te mieszkanie u niego...ale w międzyczasie okazało się , że można też kupic bezpośrednio u tej firmy deweloperskiej, ktora je buduje i można się wtedy dogadac co do wpisowego, terminów rat, itp. co było by nam bardziej na rękę, ale nie możemy zrezygnowac u posrednika z tego mieszkania i kupic u tej firmy deweloperskiej, bo zapłacimy tą karę...i tak sobie mysle, czy takie wciskanie potencjalnemu klientowi przed samym pokazaniem "towaru" jakiegos swistka do podpisania jest zgodne z prawem?? no bo jakbym poszla do sklepu np. po rajstopy i pani by mi najpierw kazala podpisac papierek, ze musze je kupic u niej, zanim je w ogole zobacze, to wydaje mi sie bez sensu...rozumiem, ze jak sie zdecydowalismy, to podpisujemy jakąs umowe z nim, ale żeby tak na samym poczatku?? jestem zła że to podpisaliśmy ale nie mam pojecia co moge w tej sytuacji zrobic ![]()
#3467 |
Raczkowanie
|
A masz kopię tej umowy? Wrzuć skan na forum prawne, tam ktoś powinien Ci powiedzieć czy to jest legalne czy nie i czy nie ma tam podejrzanych rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() ![]()
#3469 |
Zakorzenienie
|
kma przede wszystkim jeśli nie minęły dwa tygodnie możesz odstąpić od umowy bez żadnych skutków prawnych, jeśli jednak minęły 2 tygodnie to radze udać się do rzecznika praw obywatelskich że taka sytuacja miała miejsce chyba że w tym piśmie wyraźnie było napisane o tych 5000 zł to radzę udać sie do dobrego adwokata jkaby co mogę polecić jedną panią z zielonej góry bardzo dobrą tylko żeby znalazła czas. Wtedy napewno znajdzie w tej umowie lukę pod co się podpiąć ale ewidentnie widać że jest nieuczicyw i nie poinformował was o całej sytuacji co jest jego błedem i możecie odstąpić od umowy ale lepiej niekch ktoś tym się zajmie kto ma większe doświadczenie bo ja takiego nie posiadam jeszcze niestety, popatrze i może jeszcze coś wam napiszę do jutra jak znajde troche czasu
to można by podciągnać po błąd co do faktu z kc albo z pod oszustwo z 286 k.k. teraz właśnie dużo jest takich spraw bo takie osoby szukają luk w przepisach albo wykorzystują nieświadomość i naiwność ludzi więc jak się postaracie to da się coś zrobić najlepiej jakbyście znaleźli jeszcze innych tak jak wy oszukanych przez niego bo zapewne tak was omamił że nie czytaliście umowy i podpisaliście ją ze szkodą dla siebie bo oni tak ładnie mówią wszyscy tylko byle by kase wyciągnąć a i wy nauczkę będziecie mieli na przyszlość żeby wszytsko czytać dwa razy Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2010-01-09 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3470 |
Wtajemniczenie
|
dzięki oli...
tak naprawde to nie czytaliśmy tego, bo on nam tylko powiedział, że to na wypadek jeślibyśmy chcieli kupic u kogos innego, to on sie tylko zabezpiecza i to nie bedzie miało dla nas żadnych konsekwencji, on tylko chce miec slad, że byliśmy w tej sprawie u niego...Jutro zajde do niego i poprosze o kopie tego co podpisalism, bo nawaet nie bardzo wiemy co tam bylo...ehh ![]()
#3471 |
|
Kma, kurcze! fakrtycznie daliście się wrobić! wez od niego kopię i dokładnie przeczytaj a pozniej tylko do adwokata chyba:/
![]() |
#3472 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() kma- to rzeczywiscie nieciekawa sytuację macie. ja juz sie w sumie nauczyłam ze czytac trzeba zawsze... a najbardziej to co na dole i drobnym drukiem ![]()
![]() |
#3473 |
|
Isis to juz niedługo!!
![]()
![]() |
#3474 |
Zakorzenienie
|
no coraz blizej...
![]()
#3475 |
Raczkowanie
|
I ja też prawie z Zielonej Góry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3476 |
Rozeznanie
|
Witaj Ryza
![]() Isis ja w to nie wierze, dla mnie to jest takie niesamowite, że wyjdzie z Ciebie człowiek. No... słów mi brak. Trzymam kciuki za Was ![]() Kma czytaj nawet i 2 razy ![]() ![]() Ag4 co u Ciebie? Niczym się nie chwalisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Raczkowanie
|
jezdzilam u p.Stelmacha tylko 5 godzin (dokupionych po normalnym kursie w innej szkole) i zdalam za pierwszym razem. Jest bardzo mily, spokojny, tlumaczy jasno i zrozumiale. Rozmawialam z nim w czasie jazd i mowil mi, ze sam prowadzi szkole i ma jeden samochod, Grande Punto. To bylo w listopadzie 2009. Szczerze p. Andrzeja polecam.
![]() |
#3478 |
Wtajemniczenie
|
mloda14_14 ja w ZG nie robiłam kursu, więc nic nie mogę Ci doradzić...
Byłam wczoraj u ginekologa - jestem w 5 tygodniu ciąży, ale niestety gin poinformował mnie, że widzi tam tylko pęcherzyk, nie widzi zarodka i nie słyszy bicia jego serca, a powinien...kazał zrobić badania na beta hcg- byłam dzisiaj i czekam na wynik, powtórzyć mam w piątek i wtedy zobaczymy czy rośnie i czy jest w porządku...ale strasznie się martwię :/ ciagle mam jakieś schizy...do tego, moja bratowa, miesiąc temu, w 5 tygodniu poroniła, więc dołuje sie jeszcze bardziej...
#3479 |
Rozeznanie
|
Kma, ale zaczełaś, już chciałam gratulować
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3480 |
Wtajemniczenie
|
dzwoniłam właśnie po wyniki mam beta hcg powyżej 10 tysięcy...więc wysoki dosyć...w piątek muszę powtórzyć, mam nadzieję, że poziom będzie rósł...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.