![]() |
#1381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz III
Dziewczyny, która z Was dodała zdjęcie króla i królowej balu? I gdzie ono jest? Bo szukałam w albumie i nie znalazłam, a dziewczyny się tak zachwycały kolczykami, to chciałam zobaczyć
![]()
#1382 |
Raczkowanie
|
dziewczyny mam pytanie, bo nie wiem co z torebką..
bierzecie małe kopertówki i wieksze jakieś? muszę gdzieś wsadzić buty, rajty, agrafki, perfum, jakieś inne ew drobne kosmetyki (puder..) komórka, alko! ![]() zastanawiam sie czy w ogole warto kupić kopertówke, jak i tak połowa rzeczy bedzie w szatni w drugiej dużej torebce. p.s. zasłużyłam już kochane na hasło, czy nadal nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1383 |
Zakorzenienie
|
Też się zastanawiam, no ale chyba z kopertówką lepiej, będzie bardziej elegancko i stosownie
![]()
#1384 |
Raczkowanie
|
Ja kupiłam nieusztywniana i mam nadzieje że troche więcej do niej wejdzie
![]() Jak sie pozbyć siniaka do soboty???!!! ![]() I od dzisiaj zaczynam dietę, mam czas do soboty, czyli 6 dni hahahaha Edytowane przez bunny91 Czas edycji: 2010-01-11 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1385 |
Zadomowienie
|
Ja już wróciłam z miasta. Pojechałam do szkoły bo mieliśmy nagrywać czołówkę ale z powodu śniegu większość klasy nie mogła przyjechać. Dyrektorka powiedziała że te osoby które przyjechały mają iść na lekcje ale z tego co wiem nikt nie poszedł. Więc miałam więcej czasu na zakupy, kupiłam tylko podwiązkę była dość tania 5zł, ale ile za nią się nachodziłam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Wtajemniczenie
|
no i Lucka oblała, stres ją zjadł i koniec ;]
juz wyplakalam co mialam wypłakać, i nastawiam sie ze kolejnym razem sie uda ![]()
#1387 |
Zakorzenienie
|
Nic się nie stało Lucka
![]() Aneczka sobie wagary dzisiaj zrobiła ![]() ![]() w albumie dodałam moją studniówkową sukienkę którą ubrałam;p
![]() |
#1388 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Mogłabym poprosić o zaproszenie do klubu chciałabym móc później wrzucić zdjęcia ze swojej studniówki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1390 |
Zadomowienie
|
Ja coraz bardziej robię się chora. Dziś mi tak nogi przemokły że musiałam wszystko zdjąć(skarpety spodnie). Oczywiście mama krzyczy że chodzę bez czapki, ale jak ją założę to mi się szybko włosy przetłuszczają i się na dodatek elektryzują.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1392 |
Zadomowienie
|
Ja je myję co dwa dni a ostatnio to codziennie bo już się robią tłuste, kiedyś schły mi naturalnie a teraz jak jak tak robię to przez 2 godziny wyglądają tak idealnie a później takie oklapnięte i się elektryzują. Suszarki kiedyś używałam 3 maksymalnie 4 razy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1394 |
Zadomowienie
|
Gdzie można kupić jakieś fajne staniki tak żeby biust wyglądał idealnie tak jakby umodelowany???
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Ja wczoraj wieczorem pierwszy raz od ponad pół roku użyłam suszarki i włosy są w dobrym stanie ale i tak dziś też umyję bo jutro będą strasznie tłuste. |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Zakorzenienie
|
I jestem
![]() ![]() zaczęło się wogóle ciekawie bo byłam umówiona z koleżanką 18.oo na piwo przed studniówką a o 18.30 wyszłam od fryzjera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeśli któraś przeczyta to do konca to gratuluje ![]() ![]()
#1396 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1397 | |||||
żona
|
Cytat:
Cytat:
![]() Powiedzialam juz tacie zeby mi kupil maść majerankową jak bedzie wracal z pracy, ponoc pomaga na takie rany ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ___________ o 17 przedostatnia próba poloneza ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1398 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pall np Amertil ![]() ![]()
Edytowane przez karolajn91 Czas edycji: 2010-01-11 o 12:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1399 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1400 | |
Rozeznanie
|
i już po studniówce
![]() ![]() no więc zaczynam mój referat ![]() Paweł wpadł po mnie po godz 18 ze względu na te wielkie zaspy śniegu. Jego pierwsze wrażenie na mój widok było takie: WOOOOW!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dodam, ze nogi bolały, ale mój dzielny TŻ wziął sprawy w swoje ręce, wymasowywał mi je i mogłam tańczyć cały czas ![]() ![]() na jedzenie ponarzekam. mały ktolet schabowy, 1 zwykła łyżka ziemniaków i troszkę surówki. to na kolacje. później krokiety 5x5 i barszcz ![]() ![]() ale podobać się podobało ![]() co do zdjęc, to nie mam zbytnio. aparatu nie było ![]() ![]() no to na tyle ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
właśnie, co Ci nie wyszło ?
![]() |
#1401 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Zadomowienie
|
SiemaszSkarbie, Agus łaaaał jakie relacje
![]() ![]() ![]()
#1403 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1404 |
Zadomowienie
|
Moja siostra cioteczna rok temu miała swoją studniówkę a dwa lata temu swojego TŻ i mówiła że ta druga była o wiele lepsza niż jej. Powiedziała że na pierwsze danie były flaki nawet dobre ale straciła apetyt jak znalazła w miseczce wsuwkę do włosów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1405 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć czołem!
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() plesiunia myślę, że już trochę naspamowałaś i możemy dołączyć Cię do naszego klubu.. tylko, żebyś o nas tutaj nie zapominała ![]() agus1315, SiemaszSkarbie z relacji widać, że studniówki udane ![]() ![]()
* Zapuszczam włosy! * Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r. ![]() Edytowane przez L I L Y Czas edycji: 2010-01-11 o 13:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1406 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1407 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1408 | |||
żona
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tez bym chciala zeby mój Tż zrobił na mnie "wooooow" ![]() Dlatego nie pokazuje mu wczesniej sukienki ![]() ![]() ![]() ciekawa jestem reakcji ![]() Lily mam otrivin ![]() ![]() ![]() ![]() i u mnie kosztuje 10 zl z groszami ![]() Edytowane przez PaLLitQa Czas edycji: 2010-01-11 o 13:12 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1409 |
Raczkowanie
|
to apropo takich okropnosci... moze nie na studniowce ale...mojej mamy kolaznka znalazla w kielbasie kawalek PAZNOKCIA akrylowego! fuj fuj fuj
|
![]() ![]() |
![]() |
#1410 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pall ja też, ale wiesz bierzesz tabletkę na noc, śpisz jak zabita, a rano budzisz się bez kataru ![]() a ja znalazłam w merci żywego robaka ![]() ![]()
Edytowane przez karolajn91 Czas edycji: 2010-01-11 o 13:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.