|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz III
Dziewczyny, która z Was dodała zdjęcie króla i królowej balu? I gdzie ono jest? Bo szukałam w albumie i nie znalazłam, a dziewczyny się tak zachwycały kolczykami, to chciałam zobaczyć
.
|
#1382 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny mam pytanie, bo nie wiem co z torebką..
bierzecie małe kopertówki i wieksze jakieś? muszę gdzieś wsadzić buty, rajty, agrafki, perfum, jakieś inne ew drobne kosmetyki (puder..) komórka, alko! gdzie to wszystko włożyć?zastanawiam sie czy w ogole warto kupić kopertówke, jak i tak połowa rzeczy bedzie w szatni w drugiej dużej torebce. p.s. zasłużyłam już kochane na hasło, czy nadal nie?
|
|
|
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
Też się zastanawiam, no ale chyba z kopertówką lepiej, będzie bardziej elegancko i stosownie
. Tylko nie wiem, jak aparat zmieszczę do kopertówki :P.
|
#1384 |
|
Raczkowanie
|
Ja kupiłam nieusztywniana i mam nadzieje że troche więcej do niej wejdzie
![]() Jak sie pozbyć siniaka do soboty???!!! ![]() I od dzisiaj zaczynam dietę, mam czas do soboty, czyli 6 dni hahahaha Edytowane przez bunny91 Czas edycji: 2010-01-11 o 12:33 |
|
|
|
#1385 |
|
Zadomowienie
|
Ja już wróciłam z miasta. Pojechałam do szkoły bo mieliśmy nagrywać czołówkę ale z powodu śniegu większość klasy nie mogła przyjechać. Dyrektorka powiedziała że te osoby które przyjechały mają iść na lekcje ale z tego co wiem nikt nie poszedł. Więc miałam więcej czasu na zakupy, kupiłam tylko podwiązkę była dość tania 5zł, ale ile za nią się nachodziłam
Byłam we wszystkich możliwych sklepach ale nie było już podwiązek i w każdym sklepie powiedzieli że już ich nie będzie, przypadkiem trafiłam na pewnego starszego pana który na straganie miał kilka podwiązek chyba 3 |
|
|
|
#1386 |
|
Wtajemniczenie
|
no i Lucka oblała, stres ją zjadł i koniec ;]
juz wyplakalam co mialam wypłakać, i nastawiam sie ze kolejnym razem sie uda
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
Nic się nie stało Lucka
Zdasz za następnym ;**Aneczka sobie wagary dzisiaj zrobiła Nie byłam w szkole ![]() w albumie dodałam moją studniówkową sukienkę którą ubrałam;p
|
#1388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Mogłabym poprosić o zaproszenie do klubu chciałabym móc później wrzucić zdjęcia ze swojej studniówki. |
|
|
|
|
#1389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1390 |
|
Zadomowienie
|
Ja coraz bardziej robię się chora. Dziś mi tak nogi przemokły że musiałam wszystko zdjąć(skarpety spodnie). Oczywiście mama krzyczy że chodzę bez czapki, ale jak ją założę to mi się szybko włosy przetłuszczają i się na dodatek elektryzują.
|
|
|
|
#1391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra z tymi włosami
|
|
#1392 |
|
Zadomowienie
|
Ja je myję co dwa dni a ostatnio to codziennie bo już się robią tłuste, kiedyś schły mi naturalnie a teraz jak jak tak robię to przez 2 godziny wyglądają tak idealnie a później takie oklapnięte i się elektryzują. Suszarki kiedyś używałam 3 maksymalnie 4 razy.
|
|
|
|
#1393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1394 |
|
Zadomowienie
|
Gdzie można kupić jakieś fajne staniki tak żeby biust wyglądał idealnie tak jakby umodelowany???
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Ja wczoraj wieczorem pierwszy raz od ponad pół roku użyłam suszarki i włosy są w dobrym stanie ale i tak dziś też umyję bo jutro będą strasznie tłuste. |
|
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
I jestem
brak słów żeby określić moją studniówke, naprawde ![]() zaczęło się wogóle ciekawie bo byłam umówiona z koleżanką 18.oo na piwo przed studniówką a o 18.30 wyszłam od fryzjera zero organizacji, mieliśmy się ustawić w holu i wejść na sale chodząć między stołami. Mieliśmy takie długie stoły przez całą salę i między tymi stołami mieliśmy iść :P pominę fakt że ludzie szukali partnerów kiedy pierwsza para już ruszała, ja z tż wepchneliśmy się gdzieś pośrodku i każdy szedł w swoim rytmie ^^ potem toast i dyrektorka życzyła nam coś w stylu żeby matura była tak udana jak polonez śmiesznie było kiedy puścili piosenki ze smerfów i rozdawali nagrody np. smerfetka, łasuch, ważniak, śpioch roku itd ^^ jedzenie było nawet dobre, ale my oczywiście z koleżankami musiałyśmy się pobawić i układałyśmy jakieś miny z marchewki groszku ziemniaków itp :P nasze osoby towarzyszące mało rozumiały jak zaczęłyśmy gadać o problemach badawczych np wpływ groszku na marchewke w warunkach studniówkowych wogóle wytańczyłam się za wszystkie czasy, naprawde nigdy tyle nie tańczyłam. co przyszłam do stołu to albo mnie ktoś wyciągał, albo ja wyciągałam chłopaków jak widziałam że siedzą za długo ^^ furore zrobili tańczący nauczyciele, zwłaszcza mój wychowawca jego tańca nie da się opisać, to trzeba było zobaczyć na własne oczy ^^ powiem tylko że do końca roku będziemy go gnębić ![]() muzyka była bardzo fajna, troche polskich [czarne oczy! ] lata '60, troche szybszej muzyki, kilka wolnych też było. pod koniec nawet 52dębiec puścili :P wszyscy korzystali z tego ze można było pójść i zespół poprosić o pozdrowienia - tym sposobem ze 3 klasy przełożyły sprawdziany ]jeśli któraś przeczyta to do konca to gratuluje ale mówiłam że będe męczyć relacjami :P a widze że dostałam zaproszenie do klubu to spróbuje ogarnąć ten album i wrzuce zdjęcia
|
#1396 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1397 | |||||
|
żona
|
Cytat:
Cytat:
![]() Powiedzialam juz tacie zeby mi kupil maść majerankową jak bedzie wracal z pracy, ponoc pomaga na takie rany ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
biedna nastepnym razem sie uda ![]() ___________ o 17 przedostatnia próba poloneza
|
|||||
|
|
|
#1398 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale chyba już usunęła :PCytat:
Cytat:
Pall np Amertil tylko powodują senność
Edytowane przez karolajn91 Czas edycji: 2010-01-11 o 13:49 |
|||
|
|
|
#1399 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
mam nadzieję że ja po swojej też będę mogła tyle napisać i oczywiście w pozytywnym sensie. A jak kreacje i fryzury innych dziewczyn????
|
||
|
|
|
#1400 | |
|
Rozeznanie
|
i już po studniówce
w piątek była, ale cały weekend spędziłam z TŻem i nie miałam jak no kompa wejść ![]() no więc zaczynam mój referat Paweł wpadł po mnie po godz 18 ze względu na te wielkie zaspy śniegu. Jego pierwsze wrażenie na mój widok było takie: WOOOOW!! Zebraliśmy sie i wyruszyliśmy na sale... jakimś cudem dojechaliśmy Najpierw była przemowa dyrektorki, co oczywiste.. ale się uśmiałam no masakra, aż żałuję że aparatu nie miałam przejdę do rzeczy. wychodziła nam fala, każdy przykucał we własnym czasie i urwaliśmy poloneza w połowie tunelu. dyrektorka stanęła jak osłupiała i się nas pyta wystraszona co się stało. no to my migiem do tyłu sie zmyliśmy czyli to był taki 'polonez po swojemu' ale co się dziwić, skoro uczniowie mieli TYLKO 1 próbe, a OT ŻADNEJ. duuużo tańczyliśmy, chociaż orkiestra mi się nie podobała.. 2 osoby grały :| wodę ognistą trzymaliśmy w dzbankach na wode zwykłą którą się wcześniej wypiło podobała mi się ta studniówka szczerze mówiąc.dodam, ze nogi bolały, ale mój dzielny TŻ wziął sprawy w swoje ręce, wymasowywał mi je i mogłam tańczyć cały czas ![]() na jedzenie ponarzekam. mały ktolet schabowy, 1 zwykła łyżka ziemniaków i troszkę surówki. to na kolacje. później krokiety 5x5 i barszcz ale podobać się podobało ![]() co do zdjęc, to nie mam zbytnio. aparatu nie było ale jak będzie płyta to może i jakieś zdjęcia też wpadną ![]() no to na tyle później coś więcej napisze bo zapowiada mi się hardcorowy tydzień w szkole i muszę zrobić trooche lekcji. do później ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
właśnie, co Ci nie wyszło ?
|
|
|
#1401 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieje ze u mnie tez nie bedzie sztywnej atmosfery tylko tak jak u ciebie na luzie tez juz chce studniowkee a tu jeszcze do soboty trzeba czekac. az mi sie jej zachcialo po twoim opisie
|
|
|
|
|
#1402 |
|
Zadomowienie
|
SiemaszSkarbie, Agus łaaaał jakie relacje
super, że studniówki udane też taką chcę
|
#1403 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tez chce zeby moj luby takie woow powiedzial mowisz skąpe jedzienie bylo? ale w sumie na studniowce nalezy sie wybawic i Ty to zrobilas, bo najeść sie to mozna w domu na codzien![]()
|
|
|
|
|
#1404 |
|
Zadomowienie
|
Moja siostra cioteczna rok temu miała swoją studniówkę a dwa lata temu swojego TŻ i mówiła że ta druga była o wiele lepsza niż jej. Powiedziała że na pierwsze danie były flaki nawet dobre ale straciła apetyt jak znalazła w miseczce wsuwkę do włosów
|
|
|
|
#1405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć czołem!
ale mnie grypa wzięła... zdycham ![]() Cytat:
nawet sobie dziś rano kupiłam, bo też mam katar.. kosztuje 15.86złCytat:
następnym razem na pewno zdasz! teraz już wiesz jak to wszystko wygląda ![]() plesiunia myślę, że już trochę naspamowałaś i możemy dołączyć Cię do naszego klubu.. tylko, żebyś o nas tutaj nie zapominała ![]() agus1315, SiemaszSkarbie z relacji widać, że studniówki udane super
* Zapuszczam włosy! * Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r. Edytowane przez L I L Y Czas edycji: 2010-01-11 o 14:14 |
||
|
|
|
#1406 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
on czekał na tą studniówkę najbardziej chyba dlatego że będzie mógł się najeść
|
|
|
#1407 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1408 | |||
|
żona
|
Cytat:
super ze udala Ci sie studniówka![]() Cytat:
![]() Cytat:
bedziesz miala co wspominac dzieki temu polonezowi![]() Tez bym chciala zeby mój Tż zrobił na mnie "wooooow" ![]() Dlatego nie pokazuje mu wczesniej sukienki pokazalam tylko kolor kawałek materiału![]() ciekawa jestem reakcji ![]() Lily mam otrivin psikam tez bo troche mi daje oddechu, ale on nie leczy kataru tylko chwilowo udroznia nos Boze![]() i u mnie kosztuje 10 zl z groszami
Edytowane przez PaLLitQa Czas edycji: 2010-01-11 o 14:12 |
|||
|
|
|
#1409 |
|
Raczkowanie
|
to apropo takich okropnosci... moze nie na studniowce ale...mojej mamy kolaznka znalazla w kielbasie kawalek PAZNOKCIA akrylowego! fuj fuj fuj
|
|
|
|
#1410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wściekłabym się jakbym coś takiego zobaczyla a z tą wsuwką to przegięcie ![]() Pall ja też, ale wiesz bierzesz tabletkę na noc, śpisz jak zabita, a rano budzisz się bez kataru ![]() a ja znalazłam w merci żywego robaka od tej pory omijam te z orzeszkami
Edytowane przez karolajn91 Czas edycji: 2010-01-11 o 14:13 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.

.

gdzie to wszystko włożyć?

Byłam we wszystkich możliwych sklepach ale nie było już podwiązek i w każdym sklepie powiedzieli że już ich nie będzie, przypadkiem trafiłam na pewnego starszego pana który na straganie miał kilka podwiązek chyba 3
Zdasz za następnym ;**

i urwaliśmy poloneza w połowie tunelu. dyrektorka stanęła jak osłupiała i się nas pyta wystraszona co się stało. no to my migiem do tyłu sie zmyliśmy

następnym razem na pewno zdasz! teraz już wiesz jak to wszystko wygląda
wściekłabym się jakbym coś takiego zobaczyla