|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Ale ja miałam plany odnośnie szkoły i w ogóle...chciałam zdobyć zawód. A tak to co...
![]() Ile najdłużej spóźniał wam się okres?!
#4772 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi najdłużej chyba tydzień się spóźniał... A Tobie ile się spóźnia?
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Zakorzenienie
|
szatanico powodzenia
![]() mijjenka mi najdluzej 5 dni i opoznil sie wlasnie z powodu stresu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Zakorzenienie
|
Mi się 4-ty dzien spóźnia. A dodam,że od kilku lat mam regularne miesiączki 27-28dni.
Też sie tak martwiłyście jak nie dostawałyście? ![]() Ja wariuję. Ja to trochę perfekcjonistka jestem i się załamie,gdy dzidzi mi przeszkodzi w tych wszystkich planach...
#4775 |
Zakorzenienie
|
łeee 4 dni to nie jest az tak duzo
![]() wrzuc na luz, bo im bardziej sie stresujesz tym bardziej ci sie opozni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4776 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4779 |
Cytrynka
|
Ja czekam...
Miał się odezwać po praktykach które skończyły mu się chyba po 11 i cisza. Nie wiem jak on odebrał to "po praktykach", może jak będzie w domu i będzie wiedział że nie ma nic do roboty itp. Myślałam że będe dziś spokojniejsza. Niestety. Co sobie przypomne coś to wpadam w ryk. Nie wyobrażam sobie że wstane jutro rano i już naprawde nie mam po co pisać, nie mam do kogo, pojdzie gdzies w weekend a ja nie dostane esa ze juz jest w domu, wrocil, nic mu nie jest, nigdzie sie nie bił. Rycze i sama do siebie powtarzam " Kocham Cie naprawde "...... Nie wiem co zrobie jak nie napisze do 16. O 17 ma autobus do mnie...
#4780 |
Zakorzenienie
|
hmm.... cynamonka takie oczekiwanie tylko psuje ci nastroj i nerwy. moze po prostu zadzwon do niego hmm...o 13 i zapytaj czy przyjedzie. czy sie widzicie. do 16 kupa czasu i stracisz go tylko na oczekiwaniu. a po co?
#4781 |
Cytrynka
|
Problem w tym że ja nie chce się narzucać bo chyba nie ja powinnam o to zabiegać... On wie że mi zależy na tym spotkaniu.
teraz pisze do niego list...nie wiem czy się przyda ale wiem że to jest jedyny sposób bym powiedziała mu o wszystkim.
#4782 |
Wtajemniczenie
|
a ja bym już do niego nie pisala..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Cytrynka
|
Napisałam ale nie wiem czy mu to dam. Nawet nie wiem czy będe mieć ku temu szanse...
Szczerze to nie wiem po co to pisze... Chciałam powiedzieć Ci wszystko, naprawe wszystko tak od serca. Pewnie jak się spotkamy to zapomne połowe z tego. Nie zdajesz sobie sprawy jak mi jest ciężko. Analizuje sobie to wszystko na wszystkie możliwe sposoby. Nie umiem sobie przetłumaczyć dlaczego zrobiłeś pewne rzeczy. Czy tego chciałeś czy to po prostu była chwila, spowodowana jeszcze tym że za dużo wypiłeś. Naprawde nie moge pojąć dlaczego. Prawie pół roku, bo tyle ze sobą jesteśmy robiłam dla tego związku wszystko co mogłam. Poświęciłam naprawde wiele, zrezygnowałam z wielu rzeczy. Nie po to żebyś czuł mi się za to wdzęczny, żebyś musiał mi to jakoś odpracować. Zrobiłam to dlatego bo w nas wierzyłam. Zrezygnowałam z mieszkania w Krakowie, żeby być tutaj, przy Tobie. Żeby nie urwał nam się kontakt. Wiem że Ty też się zawsze starałeś. Miałam do tego mnóstwo przykładów. Wytrzymywałeś ze mną nawet wtedy gdy byłam totalnie nie do wytrzymania. Teraz jak patrze na to jak jest teraz to wiem że te wszystkie rzeczy o które się czepiałam, to wszystko o co się sprzeczaliśmy są w ogóle nie istotne. Mi samej jest za to głupio. Kiedyś Ci powiedziałam że nigdy nie wybaczyłabym zdrady. Bo to jest najgorsza rzecz, jaką można zrobić osobie która Cię kocha całym sercem. Ale prawdziwe życie nie jest takie jak nasze wyobrażenia. Ja naprawdę czuje się zraniona, poniekąd oszukana. Ale najgorszą rzeczą jest zabić miłość, ja swojej nie potrafie zabic. Nie potrafie nas tak po prostu skreślić. Mysle że to nie jest kwestia wybaczenia czy zapomnienia. To jest kwestia tego czy będe potrafiła Ci zaufać. Przemyslałam to naprawdę bardzo dokładnie. Wiem że nie będzie mi prosto. Ale mimo wszystkiego co się stało chce wiedzieć że nie skreśliłam nas od razu. Chce móc Ci zaufać ponownie. To nie jest żadne wytłumaczenie że wypiłeś. Ale sam powiedziałeś że tak zostało Ci po alkoholu. Że na trzeźwo nie wyszło by to na pewno z Twojej inicjatywy. Wiem że musze jeszcze o tym wszystkim z Tobą porozmawiać. Ale ehh... ja w Ciebie nadal wierze. Kiedyś Ci powiedziałam że zawsze będe wierzyć w Ciebie. I chce dotrzymać słowa. Zrobiłeś coś okropnego i na pewno dla wielu osób całkowicie niewybaczalnego. Jest mi przykro. Bardzo przykro. Ale tak jak już Ci mówiłam sama wiem jak to jest. Cieszy mnie w tym tylko jedna rzecz, że mi się do tego przyznałeś. To nie jest tak, że powiedziałeś mi o tym i wszystko jest ok. Bo nie jest. Ale chce dać szanse, nie Tobie ale nam obojgu.Wiem że gdy znowu zawiedziesz to...wiadomo. Ale gdzieś tam głęboko nadal wierze że potrafimy być szczęśliwi razem. To wszystko co przeżyliśmy, jak mówiłam Ci o moim ojcu, jak mówiłeś mi o swoim porzednim związku, o tym jaki byleś przedtem, to jak probowałeś dla mnie załatwić tego Sylwestra żebym była szczęśliwa, kiedy myśleliśmy jak to będzie gdy wyjedziesz do tych Niemiec, jak pisałam Ci ostatnio, że Walentynki wypadają w niedziele i mam nadzieje że uda się z tym coś zrobić, to jak zawsze martwiłam sie jak wracałeś z baru żeby nic Ci się nie stało, jak mówiliśmy sobie że się martwimy i boimy o siebie, w końcu to jak były teraz podejrzenia że moge być w ciąży....to wszystko i wiele innych rzeczy ma dla mie ogromne znaczenie. Czułam tak i wiem że jestem dla Ciebie równie ważna jak Ty dla mnie. I mimo że czuje się jak się czuje to...chyba gorzej będe się czuć gdy to wszystko o czym Ci napisałam uznamy za przeszłość. Nie wiem czy zdołam mu to dać...
Edytowane przez Cynamonkaa Czas edycji: 2010-01-11 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]() Ja miałam regularne dopóki nie miałam swego czasu takiego momentu kiedy się mega stresowałam i teraz mam nawet 25 i 26 dni ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4786 |
Cytrynka
|
Czekam, jak na razie nie mam innego wyjścia jak tylko poczekać ![]() ![]()
#4787 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, wiem to czekanie jest najgorsze...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4788 | |
Cytrynka
|
Cytat:
Próbowałam czytać, uczyć się, ogladać TV, przeglądać różne rzeczy na necie które mnie zawsze ciekawiły, grać w coś ale po prostu nie moge. Nie mam pojęcia o czym czytam, czego słucham, zaraz mi się łzy do oczu zbierają. Ja wiem że sama siebie wykańczam takim myśleniem ale nie potrafie sobie z nim poradzić ![]()
![]() |
#4789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4790 | |
Cytrynka
|
Cytat:
![]() dalej czekam...
![]() |
#4791 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4792 |
Copyraptor
|
Cynamonka, nie mogłabyś zmienić koloru czcionki? Wiem co się u Ciebie dzieje piąte przez dziesiąte, bo zwyczajnie mnie zniechęca ta jarzeniówa, oczy mnie bolą jak to czytam..więc omijam Twoje posty...i wiem, że nie jestem jedyna tu w wątku. Więc wiem, że sądzisz, że wygląda to fajnie, ale to nie ty to musisz czytać
![]() Ja uważam, że ty się tak panicznie boisz być sama, że byś mu wybaczyła nawet jakbyś go przyłapała z inną w łóżku. Mam wrażenie, że ty MUSISZ z kimś być, a w zasadzie sądzisz, że musisz. Ten facet to jakaś pomyłka, porażka. Myśli, że mu wszystko ujdzie na sucho, i ty to potwierdzasz - on Ci wyskakuje z takimi rewelacjami, a potem Ci wysyła buziaczki na gg i mówi coś o piosence, a ty to łykasz jak młody pelikan ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4793 | |
Cytrynka
|
Cytat:
![]() |
#4794 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie zostawiłam na pamiątkę pewnego sms od mojego, którgo dostałam wtedy jak się pokłóciliśmy a potem staraliśmy się jakoś dojść do ładu, napisał tam, mi. in. że "swój cały czas rozdzielam pomiędzy Ciebie i pracę, naprawdę nie spotykam się z nikim innym, nawet gdybym chciał, to cały swój czas przeznaczam Tobie". To podkreślone bardzo mi się spodobało
![]() ![]() P.S. Znalazł się mój jeden kolczyk - koleżanka go ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4795 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() I jasne, nie da się odkochać z rozsądku. Ale gdzieś wcześniej pisałaś, że liczą się relacje. A jakie wy te relacje macie? Ty go kochasz, a on mówi, że nie chce poważnego związku, i Cię zdradza.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2010-01-11 o 14:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | |||
Zadomowienie
|
Koszka to trochę przez tą sesje zachowuje się jakby tylko on jeden ją miał i wielki pan ale co to stres z ludźmi robi
![]() ![]() a napisał wczoraj do Ciebie czy nie? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Poczekaj może najpierw na jego krok bo przecież nadal nie wiesz co chce Ci powiedzieć ![]() ![]() ![]() E.J jeden kolczyk mówisz? ee no to świaaat ![]() ![]() Dzisiaj się widzę z moim, w nocy się na dodatek pokłócilismy jak zadzwonił i było jeszcze gorzej, nie mogłam zasnąć bo byłam tak wściekła.. przypomniałam sobie nasze wszystkie kłótnie, były to sytuacje związane z różnicą charakterów. Uświadomiłam sobie że nie wiem co teraz będzie, czy tak bardzo bym to przeżywała jeśli to oboje skreślimy. Czy nie warto zrezygnować byśmy oboje byli szczęśliwi tylko tak naprawdę, całkowicie. Nic już nie wiem pogubiłam się a rozmowa czeka nas dziś.. ![]() ![]()
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-11 o 14:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4798 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
![]() Właśnie, może o to chodzi u Was, o różnice charakterów...nie zawsze ta róznica przyciąga i sprawia, że ktoś może ze sobą być... U mnie jest podobnie, czasami mamy takie różnice w niektórych cechach charakteru i właśnie o nie się kłócimy...a z przyjacielem nie mam czegoś takiego, dogadujemy się bez problemów, nawet dziś stwierdził, ze jesteśmy ulepieni z tej samem gliny, bo nawet z półsłówek, jakiegoś niedopowiedzenia wiemy i tak co ta druga osoba miała na myśli...czasami wręcz czytamy sobie w myślach...szok... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Niestety nie mam czasu Was nadrabiać i doradzać ![]() Dlatego powiem tylko co u mnie, jeśli kogoś to interesuje ![]() Tak jak przypuszczałam, mój ukochany dzisiaj milczy jak zaklęty. ![]() Wczoraj smsa na dobranoc nie dostałam, ale to dlatego, że jeszcze do mnie na gg napisał i już do końca gadaliśmy (tzn. do czasu kiedy spać poszłam). Wysłał biednego buziaczka na gg i tyle ![]() ![]() To tyle u mnie. Bez rewelacji jak widać ![]() Muszę się uczyć znowu ![]() Później może zrobię sobie przerwę to Was nadrobie ![]()
#4800 | |
Zakorzenienie
|
Mam pomysł na tytuł, może coś w rodzaju "Namiętne zazdrośnice w Epoce Lodowcowej"
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.