Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-11, 14:17   #2581
viki1988
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Ziaja Med jest super właśnie mi się kończy łagodzący i musze koniecznie następną tubkę kupić, ale do zwykłych się zraziłam - raz kupiłam biobalans, otworzyłam, spróbowałam i odłożyłam na półkę, żeby starszy kremik wykończyć - otworzyłam po tygodniu a tam piękna zielona pleśń
nie no ja też nie wszystko lubię, zawsze sprawdzam czy nie ma w składzie parafiny, raz sie wysmarowałam ziajowym kremem "zielona olwika" to w środku nocy sie obudziłam i poszłam zmyć z twarzy tłustą, "nieoddychającą" powłokę okropieństwo...
Apteczne chyba żadne nie maja parafiny, ja narazie przetesowałam krem na noc na naczynka i teraz mam serum na naczynka na dzień/noc, ale z koziego mleka też jestem zadowolona (nie ma parafiny )
Stary 2010-01-11, 14:19   #2582
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
na dzien dzisiejszy jest ok.

zrobilam tak: wtedy wszystko powyciągałam, tam gdzie byla "mokra plama" czekalam az wyschnie.

włozylam ciuchy spowrotem i sprawdzam co kilka dni, czy nie ma z tył nic mokrego (na razie nie ma), ale jakos boje sie tych szafek pozamykac, wiec mam je otwarte
Aha to dobrze ze nic sie juz nie dzieje
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 14:35   #2583
otako
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
to chyba litrowa odzywka , a wlosy na zapałkę
Ej, ja też tak zużywam odżywki jedna, klasyczna pojemność 300 ml starcza mi spokojnie na 2 miesiące, przy prawie codziennym jej używaniu chyba muszę kiedyś zrobić zdjęcie ile nakładam na włosy

Cytat:
powiedzie mi, czy jako własciciel mieszkania, musze cos z tego zaznaczyc?

czy mozemy ten protokół-zdawczo odbiorczy wypisac i zaniesc do gazowni nim podpiszemy umowe kupna-sprzedaży z włascicielem? (on wyraża zgodę), albo czy mozna to zrobic w dzien podpisania umowy, ale PRZED jej podpisaniem? (jestesmy umówieni na pozną godzine, a po adwokacie nie zdązymy)

chodzi o licznik gazu
A to nie jest tak, że to właściciel mieszkanie takie coś zanosi do gazowni? Niedawno moja znajoma sprzedawała mieszkanie i przed samą wyprowadzką i przekazaniem klucza spisała stan liczników i zawiozła to do biura.

Cytat:
Nie przepadam, ani za starymi ani za nowymi (nowe mnie wkurzają nieprzeciętnie )
Też nie lubię Bajmu, denerwuje mnie Beatka ale mam taką ciekawostkę, że kiedyś była sąsiadką mojej znajomej - Bajm jest z tego samego miasta co ja

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
TŻ napisał próbną maturę z angielskiego na 98 %
Gratuluję!
A jaką, podstawową czy rozszerzoną?

Cytat:
w Lidlu jest promocja na szpinak
Świeży?

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
A z tym "lirojem" to sobie sama wymyslilam. Brzmi tak jakos bardziej swojsko niz lerą merlą, jak to mniej wiecej prawidlowo brzmi, podobno.
Nawet sie potrudzilam, i zeby bylo jasne wszystko, zrobilam polskie znaki na tej dzikiej klawiaturze, ktora tu mam przed soba i przez ktora pisze bez nich. Po ich obecnosci lub braku mozna poznac, skad pisze
Też mówię Liroj

Cytat:
Napisane przez Renia90 Pokaż wiadomość
yhm ja mam ich mnóstwo ;p a jeszcze przybywa

Ja też, mam całą kolekcję misiów na parapecie już jest prawie 30 kiedyś Wam pokażę

Edytowane przez otako
Czas edycji: 2010-01-11 o 14:38
otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 14:36   #2584
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
ten w szklanej butelce??????????????
Nie, to takie w tubce, zapomnialam napisac, ze chodzi o serie RADICAL

Cytat:
Jesteś genialna Szmyreczku

Mama własnie do mnie dzwoniła i wybierałyśmy żel pod prysznic i podpaski Miała któraś ziaję kozie mleko? czekolady nie było
Ach
Z koziego mleka Ziaji mam tylko krem do rak, ktory z reszta przypadkiem sie u mnie znalazl, ale jest super

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
no wiesz.. tak na odpiernicz to umiem
I tak jestes dobra, ja potrafie, co najwyzej, zszyc cos na odpiernicz

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
no taka kłótnia na zasadzie różnic poglądów najpierw ja sie wkurzyłam i ciągnęłam temat mimo ze on próbował załagodzić sytuacje, w rezultacie on się wkurzył a mi akurat już troche przeszło w końcu zrobiła 2 w nocy i sie pożegnaliśmy oboje w złych humorach

Ja mam krem do oczu z serii kozie mleko ogólnie ostatnio mam faze na kremy ziaji a już w szczególności na apteczną serię Ziaja Med
Nie fajnie tak sie rozstawac w napietej atmosferze, rozumiem Cie. Ale z drugiej strony, dzisiaj, obydwoje przespani z problemem, milszym okiem bedziecie patrzyc na siebie i pewnie juz Wam sie nie bedzie chcialo klocic

Ziaja Med i Zaja Pro to dwie rozne rzeczy? Polowalam na peeling enzymatyczny Pro wlasnie, ale ostatecznie sprawilam sobie serie Calma HLC - zel, tonik i peeling enzymatyczny. Kremu nie bralam, bo i tak najlepiej sie babydream sprawuje albo olejki, poza tym, zaczynam przygode z filtrami. Jak na razie jestem zadowolona, przyjemna ta seria
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 14:43   #2585
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Ziaja Med i Zaja Pro to dwie rozne rzeczy? Polowalam na peeling enzymatyczny Pro wlasnie, ale ostatecznie sprawilam sobie serie Calma HLC - zel, tonik i peeling enzymatyczny. Kremu nie bralam, bo i tak najlepiej sie babydream sprawuje albo olejki, poza tym, zaczynam przygode z filtrami. Jak na razie jestem zadowolona, przyjemna ta seria
Różne. Ziaja Med jest w aptekach, natomiast Pro jest przeznaczona do gabinetów kosmetycznych i w zwykłych sklepach jest niedostępna.
O Calmie chyba nie zmienisz zdania używam tych samych kosmetyków od kilku lat i bardzo mi odpowiadają

Stary 2010-01-11, 14:51   #2586
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Różne. Ziaja Med jest w aptekach, natomiast Pro jest przeznaczona do gabinetów kosmetycznych i w zwykłych sklepach jest niedostępna.
O Calmie chyba nie zmienisz zdania używam tych samych kosmetyków od kilku lat i bardzo mi odpowiadają
Wlasnie sobie weszlam na strone Ziaji i juz wszystko wiem A wiesz moze, czy te Pro mozna gdzies dostac, da sie je tak normalnie kupic np. w aptece?
Jaka masz cere? Jakie efekty?
Stary 2010-01-11, 15:00   #2587
Szotta
Zakorzenienie

Ależ naprodukowałyście A ja dopiero ze szkoły.
Przycięłam sobie palec bramą. Właściwie zmiażdżyłam, paznokieć powyginany. No nic...

Cytat:
alergia? na czekoladę?
z jednej strony fajnie bo masz motywację żeby nie jeść, no ale ileż można, ile już na głodzie czekoladowym jesteś?
Alergia stwierdzona jakieś 4 lata temu. Od tamtej pory uważałam. Od kilku miesięcy nie mogę nawet tknąć, bo się duszę. (dokładniej na kakao, ale białej nie lubię)

Cytat:
Wspolczuje Ci tej czekoladowej alergii, nawet sobie tego nie potrafie wyobrazic, kocham czekolade calym swym szmyrczym serduszkiem
A ja od dziecka kochałam kakao. Taki kubek ciepłego... ech.

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
a ja wlasnie odwrotnie. nienawidze kaktusow przez ich kolce. Zawsze jak przecieralam kurze na parapecie to igielki wbijaly mi sie w dlon;//
A dla mojego brata jakims cudem wbil sie w poduszke duzego palca u stopy i przez 3 miesiacie nic nie widzial, a pieklo go i bolalo. Zaszlo cale ropa i zaczelo wychodzic zywe mieso. Po 3 miesiacach zobaczyl mala igielke wystajaca no i wyjal malutki kolec (chyba raczej wlosek, bo to bylo takiej grubosci) z palca. Od tego czasu mama wyrzucila wszystkie kaktusy
A kwiatki doniczkowe lubie ale zapominam podlewac
Uwielbiam kaktusy Mam koło 30 różnych w tej chwili. Co do kolców- niektóre owszem są podstępne, wyglądają niepozornie, takie malutki łamliwy puszek, a jak się wbije... ani wyciągnąć, ani zostawić. Mam tez takie z haczykowatymi, tego to w ogóle nie idzie wyjąć Ale są i takie które bez obaw można "głaskać" Taki puch z igiełek.
Pokuta byłam milion razy, ale nadal i wciąż je uwielbiam

Inne rośliny też, szczególnie te moje owadożery i bluszcze.
Ale też zapominam o podlewaniu

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 15:01   #2588
Renia90
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też, mam całą kolekcję misiów na parapecie już jest prawie 30 kiedyś Wam pokażę
ja mam z 25, a kilka jeszcze mam schowanych
za to lalki żadnej nie miałam nigdy-I hate dolls

skończyłam sprzątać w pokoju.. chciałam jeszcze łazienkę posprzątać, ale zostawiam na czwartek, jakoś mi się nie che już.

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 15:02   #2589
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Wlasnie sobie weszlam na strone Ziaji i juz wszystko wiem A wiesz moze, czy te Pro mozna gdzies dostac, da sie je tak normalnie kupic np. w aptece?
Jaka masz cere? Jakie efekty?
W aptekach raczej nie. Podobno bez problemu Pro można kupić w sklepie firmowym w Warszawie. Ale większość osób zaopatruje się w drogeriach internetowych (ja ostatnio kupiłam w Inermisie) albo na allegro
Cerę mam straszną - trądzikową, z licznymi bliznami, wysuszoną przez leki Calma ją fajnie uspokaja, nie wysusza jeszcze bardziej, nie czuje ściągnięcia, peeling delikatnie wyrównuje koloryt. Generalnie polecam. Żelu używam już kilka lat i nie zamienię go na żaden inny (no, chyba, że kiedyś wypróbuję uniwersalny Babydream, bo Ziaja jest trudno dostępna... )

Stary 2010-01-11, 15:04   #2590
saming
Zakorzenienie

Chyba Was już nie nadrobię, nie ma szans

Wobec tego... trudno, będę się czasem tak wciskać, bo teraz tyyyyyyyyyle zaliczeń i sesja coraz bliżej i na nic czasu nie mam...

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 15:08   #2591
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
Przycięłam sobie palec bramą. Właściwie zmiażdżyłam, paznokieć powyginany. No nic...

Uwielbiam kaktusy Mam koło 30 różnych w tej chwili. Co do kolców- niektóre owszem są podstępne, wyglądają niepozornie, takie malutki łamliwy puszek, a jak się wbije... ani wyciągnąć, ani zostawić. Mam tez takie z haczykowatymi, tego to w ogóle nie idzie wyjąć Ale są i takie które bez obaw można "głaskać" Taki puch z igiełek.
Pokuta byłam milion razy, ale nadal i wciąż je uwielbiam

Inne rośliny też, szczególnie te moje owadożery i bluszcze.
Ale też zapominam o podlewaniu
Biedna...
Najgorsze są takie kaktusy, które "strzelają" - jeszcze człowiek nie dotknie, a już ma kolec w palcu

Cytat:
ja mam z 25, a kilka jeszcze mam schowanych
za to lalki żadnej nie miałam nigdy-I hate dolls
Ja mam same miśki, takie klasyczne angielskie Teddy Bear'y resztę maskotek oddałam na Pomóż dzieciom przetrwać zimę i znajomym dzieciakom
Dodam zdjęcie, już lekko nieaktualne, kolekcja się nieco powiększyła

Ułożyłam krótkie wierszyki - dosłownie po 2 zdania na Desporatkę i Jyyli Mogą być takie krótkie? i jeszcze 2 wersy do Motylkowego dopiszę, bo już mi po głowie chodzą.

Edytowane przez otako
Czas edycji: 2010-01-11 o 15:12
Stary 2010-01-11, 15:11   #2592
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
W aptekach raczej nie. Podobno bez problemu Pro można kupić w sklepie firmowym w Warszawie. Ale większość osób zaopatruje się w drogeriach internetowych (ja ostatnio kupiłam w Inermisie) albo na allegro
Cerę mam straszną - trądzikową, z licznymi bliznami, wysuszoną przez leki Calma ją fajnie uspokaja, nie wysusza jeszcze bardziej, nie czuje ściągnięcia, peeling delikatnie wyrównuje koloryt. Generalnie polecam. Żelu używam już kilka lat i nie zamienię go na żaden inny (no, chyba, że kiedyś wypróbuję uniwersalny Babydream, bo Ziaja jest trudno dostępna... )
Acha, dziekuje Ci
Jesli chodzi o zel, to nie wiem dlaczego, ale strasznie mi sie jego zapach podoba; jakas dziwna chyba jestem, bo naczytalam sie na jego temat strasznych narzekan
Cere mam troche inna, ale zdecydowanie nie sucha - taka mieszana, mniej lub wiecej "niespodzianek" nie koniecznie w strefie T
Stary 2010-01-11, 15:12   #2593
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Biedna...
Najgorsze są takie kaktusy, które "strzelają" - jeszcze człowiek nie dotknie, a już ma kolec w palcu

Pluszaki wszystkie oddałam jak była zbiórka jakaś. Na dom dziecka? Jeden miś został, taki fajny kudłaty i mięciutki

I uciekam na trening. Chociaż może być ciekawie z tym palcem i w rękawicy bokserskiej...

.
Stary 2010-01-11, 15:12   #2594
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:

Wiesiolek, powiadasz... Jakbym jeszcze wiedziala jak to przetlumaczyc, Chyba do ferii poczekam i w Polsce sobie kupie
Szmyrku kochany specjalnie dla Ciebie :
http://www.liberherbarum.com/pn0498.HTM

ale zimniasto.....
kupiłam pyszne pomarańcze
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 15:15   #2595
Renia90
Zakorzenienie

otako ale kolekcja, kochaniutkie

ja właśnie zjadłam pół jak ja to mówię grejfiuta

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 15:17   #2596
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Acha, dziekuje Ci
Jesli chodzi o zel, to nie wiem dlaczego, ale strasznie mi sie jego zapach podoba; jakas dziwna chyba jestem, bo naczytalam sie na jego temat strasznych narzekan
Cere mam troche inna, ale zdecydowanie nie sucha - taka mieszana, mniej lub wiecej "niespodzianek" nie koniecznie w strefie T
Nie ma za co moja w sumie też jest mieszana, strefę T mam raczej tłustą, policzki często wysuszone przez leki... Kiedyś jedna dermatolog mnie nieźle ochrzaniła za ten żel, bo powiedziała, że to nie jest żel do mojej skóry. Ale żaden inny mi nie służył i go nie zmieniłam.
Zapach na początku mi się kojarzył z męskimi perfumami, ale zawsze mi się podobał teraz już się tak przyzwyczaiłam, że praktycznie nie czuję natomiast peeling pachnie jak jogurt

Stary 2010-01-11, 15:22   #2597
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Nie fajnie tak sie rozstawac w napietej atmosferze, rozumiem Cie. Ale z drugiej strony, dzisiaj, obydwoje przespani z problemem, milszym okiem bedziecie patrzyc na siebie i pewnie juz Wam sie nie bedzie chcialo klocic
Liczę na to no a przynajmniej ja tak mam generalnie nie lubię się kłócić, ta wczorajsza chyba była spowodowana tym ze jestem podwójnie sfrustrowana - nie widzeniem TŻ i ilością rzeczy do zaliczenia na uczelni, zbliżającą się sesją w takim momentach czuje sie jakbym miała permanentnego PMSa
Cytat:
Ziaja Med i Ziaja Pro to dwie rozne rzeczy? Polowalam na peeling enzymatyczny Pro wlasnie, ale ostatecznie sprawilam sobie serie Calma HLC - zel, tonik i peeling enzymatyczny. Kremu nie bralam, bo i tak najlepiej sie babydream sprawuje albo olejki, poza tym, zaczynam przygode z filtrami. Jak na razie jestem zadowolona, przyjemna ta seria
dwie różne, chociaż ja u siebie w aptece mam chyba dostępne obie serie
Stary 2010-01-11, 15:24   #2598
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
dziewczyny dodam ze szef ma hopla na punkcie swoich badyli a ja na serio nie mam reki do nich.
Teraz znowu mam nad nimi "piecze" do piatku

boje sie tam wchodzic i sprawdzac jak z nimi jest.

Kiedys latem tak mu je przelałam ze szklankami wynosil wode z kwiatów z podstawek, bo stały tak chyba ze 3 dni.....

grzyba usunełam nim szef wrócil i nic nie wie o tym ufffffffffff

ja też nie lubię kwiatów, wszystkie które miały ze mną zaszczyt obcować poległy toleruje jedynie nietuzinkowe i oryginalne egzemplarze a mój nowy Bonsaji Fikus Retusa stoi sobie dumnie na biurku obok monitora i stara się mnie odstresować a jego fuksjowo-lustrzany domek-doniczka jest cudny tak więc wróżę pomyślność naszej znajomości, jeżeli tylko Fikus wykarzę odpowiednią dozę cierpliwości a wygląda na dość spokojnego kwiatka ja z mojej strony oficjalnie obiecuję dołożyć wszelkich starań aby owy kwiatek PRZEZYŁ i miał się dobrze
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 15:42   #2599
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gubis Pokaż wiadomość
ma taki sam zapach, nie wysusza, ale przy bardzo suchej skórze nie obejdzie się bez balsamu.

dla mnie absolutnym hitem z tej serii jest wlasnie krem do rak i pod oczy - cuuuda! wygladzaja drobne zmarszczki i tak fajnie regenerują
Dzisiaj wypróbuję żel już stoi w łazience
krem do rąk kiedyś był stałym bywalcem w naszej szafce, teraz zdradzam go z neutrogeną

Cytat:
nie no ja też nie wszystko lubię, zawsze sprawdzam czy nie ma w składzie parafiny, raz sie wysmarowałam ziajowym kremem "zielona olwika" to w środku nocy sie obudziłam i poszłam zmyć z twarzy tłustą, "nieoddychającą" powłokę okropieństwo...
Apteczne chyba żadne nie maja parafiny, ja narazie przetesowałam krem na noc na naczynka i teraz mam serum na naczynka na dzień/noc, ale z koziego mleka też jestem zadowolona (nie ma parafiny )
Mi ten ziaja med też baaaaaaaardzo przypadł do gustu
w ogóle ziaję lubię, żele, masła, chcę jeszcze sobie kupić żel do mycia twarzy calma

Cytat:

Pro jest teoretycznie do salonów kosmetycznych.
W ogóle w Poznaniu jest dystrybutor ziai i juz od dawna planuję wybrać się do firmowego sklepu i zobaczyć czy coś z serii pro uda mi się zdobyć
Stary 2010-01-11, 16:03   #2600
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Dziewczyny, zaraz będę Was nadrabiać, ale muszę się podzielić cudowną wiadomością - we fryzjerskim koło mojej szkoły są boskie rzeczy Joanny profesjonalne, Stapizy, jakieś maski latte, ale nie Kallosy. Ale się nie przyglądałam za mocno, bo nic nie chciałam kupić

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 16:08   #2601
Magdzia94
Zakorzenienie

Aniko daj znać jak napiszesz, ja mam test wybierany przez moją szkołę

fizykę już prawie umiem, jeszcze powtórzę wieczorkiem.

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

jyyli to super sklep znalazłaś

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 16:10   #2602
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zaraz będę Was nadrabiać, ale muszę się podzielić cudowną wiadomością - we fryzjerskim koło mojej szkoły są boskie rzeczy Joanny profesjonalne, Stapizy, jakieś maski latte, ale nie Kallosy. Ale się nie przyglądałam za mocno, bo nic nie chciałam kupić
super a na jakiej ulicy?
Stary 2010-01-11, 16:13   #2603
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
w ogóle ziaję lubię, żele, masła, chcę jeszcze sobie kupić żel do mycia twarzy calma
ja uwielbiam masło kokosowe do ciała tylko w moim przypadku strasznie nieekonomiczne jest poza tym mam też krem do rąk z serii ziaja kokosowa ale on taki średni jest, ma boski zapach ale nawilża średniawo raczej na lato niż na zimę...
Stary 2010-01-11, 16:14   #2604
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:

I tak jestes dobra, ja potrafie, co najwyzej, zszyc cos na odpiernicz
to była wyższa szkoła jazdy i dałam do zszycia mamie, a i tak widać dość mocno, że było zszywane.. no ale z drugiej strony - no stres

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
sio mi do lekarza! w sensie do ambulatorium chirurgicznego! po pierwsze - nie ma co bagatelizować, a po drugie - może dostaniesz odszkodowanie
Cytat:

Ja mam same miśki, takie klasyczne angielskie Teddy Bear'y resztę maskotek oddałam na Pomóż dzieciom przetrwać zimę i znajomym dzieciakom
Dodam zdjęcie, już lekko nieaktualne, kolekcja się nieco powiększyła
dobrze, że wrzuciłaś fotkę, bo nie mogłam sobie takiej ilości zwizualizować a tak to mogę przyznać, że wyglądają przesłodziaśnie

Cytat:

Pro jest teoretycznie do salonów kosmetycznych.
W ogóle w Poznaniu jest dystrybutor ziai i juz od dawna planuję wybrać się do firmowego sklepu i zobaczyć czy coś z serii pro uda mi się zdobyć
ja muszę bliżej zapoznać się z Ziają szczególnie czaję się na coś z serii med, a teraz zaintrygowałyście mnie jeszcze serią pro
Cytat:
ja mam na drugie leń i po dziś dzień nie wybrałam się do fryzjerskiego u mnie w mieście (podejrzewam , że nie jednego jedynego )..... to, że jest nie po drodze to swoją drogą, ale chyba się kiedyś tam zraziłam kupiłam farbę do włosów, niby profesjonalną, zapłaciłam kupę kasy, a kolor zmywał się bardziej niż po byle jakiej drogeryjnej

ale się obżarłam na obiad dodam, że nie mogłam się go doczekać i jeszcze przed zjadłam twixa teraz mogę się turlać i standardowo już - boli mnie brzuch
Stary 2010-01-11, 16:20   #2605
201607180946
Konto usunięte

też bym zjadła obiad, ale nie chce mi się robić
Stary 2010-01-11, 16:22   #2606
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
super a na jakiej ulicy?
Wiesz co, nie wiem, co to za ulica, ale jest pomiędzy kościołem serca Jezusowego a LO I. Ulica równoległa do tej z Alfą i więzieniem. Do sklepu wchodzi się po schodkach, myślę, że trafisz

Najgorzej, że mam jeszcze 4 maski do wykończenia, więc trochę potrwa, zanim coś kupię

Stary 2010-01-11, 16:23   #2607
Magdzia94
Zakorzenienie

A mnie się pięknie kolekcja zmniejsza i szykują się zakupy

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 16:24   #2608
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
ja uwielbiam masło kokosowe do ciała tylko w moim przypadku strasznie nieekonomiczne jest poza tym mam też krem do rąk z serii ziaja kokosowa ale on taki średni jest, ma boski zapach ale nawilża średniawo raczej na lato niż na zimę...
Miałam z tej serii krem do twarzy i używałam go do rąk Bo długość składu wprawiła mnie w osłupienie Ale do rąk był super - nawilżał, nie zostawiał tłustej warstwy i bosko pachniał

Stary 2010-01-11, 16:29   #2609
blondyna789
Zakorzenienie

też go mam, ale przyznam, że na wakacje do opalania jest niezły - można pływać i nie wysusza twarzy używałam go sporadycznie.. na dłuższą metę byłabym cała w niespodziankach
Stary 2010-01-11, 16:30   #2610
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
sio mi do lekarza! w sensie do ambulatorium chirurgicznego! po pierwsze - nie ma co bagatelizować, a po drugie - może dostaniesz odszkodowanie
Żartujesz z tym? Na własnym podwórku, własną bramą?
Nasmarowałam maścią na obrzęki, zabandażowałam na wszelki wypadek i idę na ten trening. Tzn jadę, a jestem tu jeszcze z racji znalezienia transportu

Ile to człowiek czasu marnuje na dojazdy...

Cytat:
Żeby u mnie coś takiego było...

Jestem dzisiaj jak jakaś naćpana...
Nie wiem kto wklejał zdjęcie- ale misie cudne

.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości