|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
![]() już nie raz jej gadałam, żeby wróciła, ale ona nie umie się wbić w rozmowę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() o tej porze ;O na taki mróz? dobrze, że mój kot nie wymaga spacerów ![]()
![]() |
#1772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja zaraz jej pomogę ![]() ![]() cześć Prosiaki ;* gadałysmy o tych problemach z zasypianiem, że od razu się do łóżka położyłam, wzięłam książkę od ang.. i stwierdzilam, że jednak chce mi się spać ![]() i zasnęłam po 23:00 kilka minut, bodajże była 23:20. i obudziłam się SAMA o 7:20. mówiłam, 8h musi być. dlatego się od dzisiaj kładę o 22:00 spać, moje nowe postanowienie noworoczne ![]() miłego dnia ;* dzisiaj się pojawię tylko wieczorkiem, dosłownie na moment. dopiero okolo 18:30 wracam do domu ![]()
![]() |
#1773 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak gaduła to tutaj dobrze pasujesz ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja dzisiaj nie poszłam do szkoły bo chyba wczoraj coś nie takiego zjadłam i mnie męczyło całą noc ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1774 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1775 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() dziękuję dziewczyny za pocieszenie ![]() dobra, bo zaczynam zamulać. koleżanka Asia (ta od tego pijanego chłopaka) nie przyszła do szkoły, bo stwierdziła, że jest spalona przed klasą i w ogóle. Załamała się dziewczyna. Jak dla mnie to to jest śmieszne. Czym ona się przejmuje, przecież ona nie odpowiada za jego zachowanie. Ona po prostu stworzyła sobie jakąś chorą sytuację i teraz nie chce przyjść do szkoły. A, że tak powiem wszyscy mają tego chłopaka gdzieś, a do niej nic nie mamy. ok ja lecę na mszę żbiki;* potem wpadnę. niech już minie ta zima.
#1776 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() @effciaa16 - totalnie masz rację, ale rozumiem też uczucia tej dziewczyny. Jest jej głupio i wstyd, że zgodziła się na taki układ... no ale fakt, jak można przewidzieć, że ktoś się tak zachowa? Generalnie zakładamy raczej, że ludzie będą fajni, niż że okażą się palantami. A propos studniówki - dziś dowiedziałam się, że mamy naszą jeden dzień wcześniej niż zapowiadano. Totalna konsternacja. Przewodniczący dowiedział się DZWONIĄC DO CATERINGU, że rada rodziców zarezerwowała nam inny termin niż chcieliśmy... spoko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1777 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() dooobry ![]() ![]() Miłego dnia Dziubasy ![]() ![]()
![]() |
#1778 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() oj ja też chce koniec zimy ![]() ehh ja też i to jak ![]() Kupiłam sobie dziś repetytorium z polskiego operonu i chyba muszę z niego zacząć korzystać... :P i to jeszcze dziś ![]() Ja zmykam sie coś uczyć, bo sobie codziennie coraz bardziej uświadamiam ile jeszcze mam do zrobienia ![]() paaa ;*
![]() ![]() |
![]() |
#1779 |
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny
![]() Nie chce mi się nic. Miałam dzisiaj spotkanie z Miodkiem. Półtora godziny wykładów o słowotwórstwie etc. ![]() Miodek przygotował dla nas losy. Cztery osoby (na ok 300 osób) dostawały nagrodę niespodziankę. Szczęśliwy los wybrała moja koleżanka z klasy. Mówiłam jej, że nagrodą będzie kolacja z Miodkiem ![]() Ale dostała jakąś książkę Miodka z jego autografem ![]() Jutro ksiądz do mnie przychodzi. Coś czuję, że będę musiała dłużej zostać w szkole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1780 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć Żbiczki, ale się stęskniłam ;**
Cytat:
![]() Byliśmy w Arkadii i na stadionie, metrem jeździłam, jea. ![]() ![]() Beata, normalnie masakra ile te bilety u Was kosztują. Na same bilety wydałam prawie 70zł - 22 zł w jedną stronę bilet, czyli 22 * 2 = 44, do tego jednodniowy po Wawie = 9 zł, a drugiego dnia jeździliśmy już na normalnych = prawie dycha, bo na metro, na autobus i na tramwaj. No, dobrze mówię, prawie 70zł. Szok. ![]() Czuję, że TŻ już nie pojedzie ze mną więcej na zakupy. ![]() ![]() No i potem TŻ przyjechał razem z tą koleżanką i jej chłopakiem, i pojechaliśmy we 4 do Arkadii. 4h tam spędziliśmy ![]() ![]() A podwiązkę mam taką zwyczajną, z różyczką. A z rodzicami TŻta... chyba trochę zmienili podejście, odrobinę. Myślę, że po tym, jak TŻ z nimi porozmawiał, tzn. z mamą. Powiedział jej, że ja się z tym źle czuję i że naprawdę zbyt wiele sobie wyobraża, a to wcale nie jest tak jak ona sądzi. ![]() Może przemyślała? No nie wiem, w każdym bądź razie jego rodzice na pewno wiedzieli, że z nim jadę, bo jego tata w sobotę rano nas zawiózł na dworzec, a wczoraj odebrał. Ale warunki na drodze były straszne, 2 wypadki po drodze spotkaliśmy... A dziś autobus mi się spóźnił 20min. ![]() Cytat:
![]() No u nas jeszcze nie wiadomo jak to będzie, ale to akurat najmniejszy problem. Cytat:
![]() Cytat:
Uff, to się rozpisałam.. Przyjemnie było, w każdym bądź razie ![]() ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-01-11 o 14:54 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1781 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ogladałam końcówkę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() na pewno jest Ci cholernie ciężko. dobrze Cię rozumiem.i masz rację ta bezradnośc i tęsknota jest najgorsza;/ nie do opisania. zgadzam się z tym co napisała Martyna, możliwe że to banalne , ale sama sobie ciąglę wyobrażam że mój brat jest przy mnie, jest moim Aniołem Stróżem. choc trochę mi to pomaga.Ważne jest to że masz tatę w sercu i choc ciężko jest nam się z tym pogodzic to jakoś musimy się nauczyc z tym życ ;* Cytat:
![]() Siemaa Żbiki ;* na geografii zrobił nam kartkówkę niezapowiedzianą ;] ale to się dało. w końcu zdaję poziom R ![]() ![]() śnieg ciągle pruszy i pruszy ![]() ![]() idę się pouczyc ;* |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1782 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tzn ma, ale jak coś odbiera to jest cud ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1783 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, Bobry!
![]() Wróciłam z mega bólem głowy, zjadłam kanapki, wypiłam moją ukochaną herbę i przeszło. ![]() Cytat:
![]() Z jakiego powodu? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wiecie co zrobił P.? ![]() Wziął na studniówkę swoją bardzo dobrą znajomą, upił się i ją wyklinał przy całej klasie. Miło. ![]() Cytat:
![]() ----------- nie zacytowało mi połowy. ![]() Witam, Olę, oczywiście. ![]()
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-01-11 o 15:14 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak zwykle rozgarnięta. ;p No do Marty, do Marty. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1785 |
Zakorzenienie
|
Spoko loko.
![]() Fajnie, że zakupy się udały. ![]() ---------- Wiecie co robiłam wczoraj od 21 do 23.30? Czytałam Genetykę Lewińskiego. ![]() ![]() ![]() ![]() Idę się łuczyć. Miłego popołudnia. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1786 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1787 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() Zostajesz z nami ? To Cię dopiszę do listy ![]() Cytat:
Ale dam 2 dni a jak się nie pojawią to do olewaczy ![]() Dopiero po szkole jestem. Kończyłam o 12, ale o 13.40 miałam matmę dla rozszerzonych. No i nie opłacało mi się do domu wracać. Poszłam na miasto zobaczyć sukienki. Podobała mi się JEDNA ale długa była to ewentualnie tylko ją do krawcowej i obciąć ![]() No i wróciłam wcześniej do szkoły, to poszłam do drugiej grupy angielskiego, podstawowej (w klasie mamy grupy językowe). Przycupnęłam w ostatniej ławce, myślałam że ze spokojem zjem bułkę, ale niee. Pani: No jak jest liczyć ? Klasa: ![]() Pani: No nie wiecie ?! Klasa: Nie, ale Karolina wie i zaczesz ![]() Albo później scenkę robią. I kolega tam mówi 'With who do you live?' No i pani mówi, że nie do końca dobrze ale zalicza. I pyta ich jak powinno być dobrze, milczenie, milczenie. W końcu ktoś tam mówi: 'No Karolina, powiedz na głos to szybciej będzie' ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
♥
|
już jestem jestem
![]() ![]() ![]() ![]() Jutro mam 2h z matmy maturalny test pr bo podstawa jest dla idiotów. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
Raczkowanie
|
Mogę prosić o dopisanie na listę? Czy jeszcze sobie nie zasłużyłam?
![]()
![]() |
#1790 |
Konto usunięte
|
w ogóle dzisiaj zrobiłam interes swojego życia
![]() Sprzedałam koleżance z klasy małą bułkę (z masłem) za złotówkę ![]() Kolega (ten od zwłok) stwierdził, że jestem bez serca i sumienia, że zdzieram tak pieniądze od innych ![]() Ale to ona zaproponowała pieniądze za nią poza tym jestem ekonomistką- moim obowiązkiem jest widzieć we wszystkim zysk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 |
Zakorzenienie
|
Możesz, ale zostań z nami
![]() Bo olewacze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Zakorzenienie
|
czijo jasne dziewczyna może czuć się nieswojo, ale niech nie zachowuje się jak dziecko. Nikt nie dał jej odczuć, że to jej wina. Wszyscy ją pocieszali itp., a ona swoje. Zbyt wzięła to do siebie. Tamten chłopak to idiota, przykro, że tak się stało, ale trzeba iść dalej. Mama jej przyszła dzisiaj i rozmawiała z naszą wych. Nie potrzebnie szum robi.
Beta jaki de.bil z tego P. że tak napiszę. brak mi słów na takich ludzi. byłam na mszy dzisiaj i jest u nas ksiądz z Brazyli, jego hasła "jeżusz" ,"jeżu", "jeżoro", "szyn szymona" ![]() ![]() dobra idę poudawać, że się uczę. jeej jutro mam kolendę, nie lubię. Zawsze się śmieję jak ministraci wchodzą i śpiewają kolędy.
#1793 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jednak ja wybieram olać wizaż i przygotować się dobrze do tej głupiej matury i pozałatwiać swoje sprawy. Sorry, ale ostatnio ja nie mam czasu na swoje sprawy, a co dopiero siedzieć na necie ![]() Studniówka? Nie mam sukienki, może mam buty (jeśli będą pasować) i może torebka, partner też może. Lepsze koleżanki jednak nie idą, bo nie mają z kim i już widzę tę świetną zabawę z osobami, które idą się tylko nachlać ![]() Dobrze, że zdjęcia przełożyli na wcześniej, bo w połowie studniówki, połowa ledwo będzie kontaktować ...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ----------- Dziewczyny, słyszałyście o kierunku medycyna molekularna? ![]() ![]() Edit: Już znalazłam. Jeśli któraś jest zainteresowana to jest to specjalizajca po biotechnologii. Wymagana biologia i chemia na poziomie rozszerzonym. ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- To idę do nałuki z powrotem. ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- To idę do nałuki z powrotem. ![]()
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-01-11 o 16:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Raczkowanie
|
Obiecuję, że zostanę z wami napewno
![]()
![]() |
#1796 | ||||||
Zakorzenienie
|
Heeeej parówki morliny
![]() Cytat:
![]() a tak poza tym, to melisa vitax. a co do reszty, to już dziewczyny powiedziały ![]() strasznie musi to być trudne... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() e tam drogie bilety, kupuje się 20 minutowe za 1 zł i jest luzik ![]() poza tym, ja jeżdżę na 3 miesięcznych przecież. ale dobrze, że Ci się udały zakupy ![]() ![]() no to niech tata też się wystroi ![]() Cytat:
![]() ten P. to jakiś psychol ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- szukałam dziś stanika silikonowego ![]() czy prosty stanik, jednokolorowy to takie wielkie marzenie trudne do spełnienia? no tak, i jeszcze zeby miliard nie kosztowal, to faktycznie trudne. ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- i witam Olę ![]() a na co chcesz iść do Warszawy? |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1797 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co za koleś ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale jakim autorytetem jestes ![]() U Was przynajmniej ministranci są u mnie sam nudny ksiądz:P
![]() |
#1798 | ||
Zakorzenienie
|
![]() to wątek na społecznościach w końcu ![]() zasłużyłaś sobie na olewaczy z tego co kojarzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie tylko wpadają i pytają czy przyjmujemy księdza. tak z 10 minut przed wizytą. nie nagrałam tej próby ![]() w ogóle nieogarnięci jesteśmy ![]() jeden chłopak z laską ciągle zamulają. idę się łuczyć. dzisiaj pan od geo mnie wychwalił ![]() ![]()
![]() |
#1799 |
Zakorzenienie
|
Marta ta dziewczyna jakaś nieogarnięta jest. ;/
Martyna tak śpiewają. Dwaj chłopacy dość młodzi (tak gimnazjum)wchodząc śpiewają "Przybieżeli do Betlejem..." a ja się chowam za siostrą i chichram. I tak co roku. ![]() ![]() pani od polskiego mówiła nam, że w Norwegi jest -55st. i widziała filmik na którym ktoś wylał kubek z gorącą kawą do góry, kawa w zetknięciu z powietrzem stała się parą. wow c'nie? ![]() dobra idę już. ;*miłego wieczoru i jutrzejszego dnia. ![]()
#1800 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no trochę... ![]() allegro? Koleżanka kupiła i zadowolona. ![]() To była sugestia do estrelli18. ![]() Cytat:
![]() a co uczyniłaś, że zasłużyłaś na pochwałę? ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.