|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Cytat:
Grape chciała przez to powiedzieć,że wyznała mi w przypływie szczerości,że uwielbia tę piosenkę ![]()
|
|
#1442 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Cytat:
Aż jestem ciekawa co Twój TŻ wymyśli....
|
|
#1443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze "Majteczki w kropeczki". Ooooj tak podniecaj się!!! A MY Z TOBĄ!!!
|
|
#1444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() że tak powiem.. kisiel w majtkach musi być :P
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2010-01-11 o 16:40 |
|
|
|
|
#1445 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Już wiem, że od dziś Chcę dzielić z tobą wszystkie moje sny Zasypiać i budzić się przy Tobie Do końca swoich dni..." ehhhhhhhh wzruszyłam się ![]() Cytat:
tylko nie wiem czym, chyba tym że nie wiem co na obiad zrobić
|
|
|
#1446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tz czesto tak ma, ze cos powie, naobiecuje a potem nici z tego - grrrr nienawidze tego u niego![]() Najpierw pierscionki kaze ogladac - przysiegam ze ciagnal mnie do kazdej wystawy, a przed swietami kazal przymierzac- i po co to bylo???????Niepotrzebnie sie tylko nastawialam. Co innego tez, gdybym miala te 20 lat.... hmm niestety nie mam juz nawet 18stuWiec Aleksandretko do dziela - moze cos uda sie wskurac - i wcale nie uwazam ze jest to wymuszanie...po prostu na pewnym etapie zwiazku takie rozmowy to normalka. aaa i dziekuje wszystkim za kciukanie.. Carmi - powiedzialabym ze to napewno jakis znak, i mam nadzieje ze tak jest (z moim Tztem to niestety juz nie wierze w takie tam przeslanki )
|
|
|
|
|
#1447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poza tym ta piosenka Cię wzrusza i słowa taaak idealnie do Was pasują
|
|
#1448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jak Paullę słyszę, to mam odruch wymiotny, serio to samo z Piaskiem. "Cudownych rodziców mam" też, bo musiałyśmy to śpiewać na pożegnaniu maturzystów w LO. No, jeden wielki bełt ![]() Informuję, że od dziś każda moja mondrość będzie z cyklu "babcia Justyna prawi"... mam reumatyzm!!! poważnie, lewy łokieć i oba nadgarstki, nie mogłam ręcznika utrzymać ![]() I w ogóle zbieram się w sobie i zabieram się do roboty. Zamierzam dzisiaj napisać przynajmniej trzy prace + młodemu na korki. A powinnam napisać 6 prac, zrobić referat, młodemu na korki i jeszcze koleżance przetłumaczyć pismo więc chyba sobie odepnę kabel i schowam gdzieś
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
Justynko albo sama podłącz się do kabla, coby akumulatorki naładować
|
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem gupol
![]() TŻ zadzwonił do tego zespołu,na który Nas namawiała jego siostra (słuchalam ich w necie i wcale mi się nie podobali). I TŻ do mnie dzwoni,że mają zajęty Nasz termin. A ja "jupiiiii" na cały głos i się cieszę ![]() ![]()
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
czyli sprawa się sama rozwiązała??
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
Grape jest Sherlock Holmes i Hercules Poirot w jednym
![]()
|
#1453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nawet wenę mam, ale wiem, jak działa na mnie działający net ![]() Baterflajku, cóż... dla każdego coś dobrego taka mała rzecz, a cieszy, prawda? ![]() Myślicie, że jak wysmaruję te moje stare, obolałe stawy kamforą, to to co da?
|
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
Sama nie...bo Teściowie się nie zgadzają na Nasz upatrzony zespół,a mają ten swój od rodziny (ale to są tylko trzy osoby-jeden gra na trąbce,drugi na saksie,a laska śpiewa i gra na keybordzie i tylko tam mają gitarę i perkusję). Ale przynajmniej ten jeden odpadł.
My jeszcze mamy jeden na oku-jak w Sylwestra zeszliśmy do centrum Naszego osiedla i tam na takiej sali była imprezka i grał jeden zespół-bardzo fajnie,a jak dziewczyna zaśpiewała Amy McDonald's to mi kopara opadła. I TŻ ma iść po namiary na ten zespół Wszyscy się świetnie bawili-nawet my wyparowaliśmy na parkiet
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
Uffff doczytalam wszysciutko
![]() Claris - gratuluje wygranej Sukienki z meila- sliczniutkie, i ta ostatnia co tutaj ja wkleilas tez bardzo mi sie podoba.Ale do oceny to musza byc zdjecia ciebie w tej sukni, bo inaczej to mozna tylko suknie oceniac. [/QUOTE]=crozee;16377070]ehh mam juz dosyc. nie wiem o co w ogole chodzi. niby planuje ze mna wspolne zycie i to juz w niedlugim czasie, a na kazde jakies napomkniecie reaguje alergicznie... stoimi przed targami i mowie "o, targi slubne", a on" no to co?" i taka mine zrobił... juz nic nie chce. zadnych zareczyn ani slubu.. czuje sie na serio jak wymuszaczka. w ogole widocznie nie powinnam ani slowem poruszac tego tematu, tylk cierpliwie czekac kiedy on przyjdzie i mi powie "ubierz sie kochanie ładnie tego i tego dnia, bo slub bedziemy miec" ![]() Wspolczuje kochana - ale moze to tylko przejsciowe???nie zrazaj sie i czekaj cierpliwie A co do sytuacji opisanej na poczcie - dziwne to dla mnie wszystko, bo ostatnio podczytywalam troche podobny watek gdzie ww kolezanka sie udziela, i wcale nie krytykuje wypowiedzi tamtejszych dziewczyn, nawet jak niektore sa baaaaardzo zdesperowane.Wiec - chyba nudzi jej sie po prostu ![]() No ale odpowiedz byla chamska- na to nie ma usprawiedliwienia!!!!!! Edytowane przez gwiazdeczka26 Czas edycji: 2010-01-11 o 17:39 |
|
|
|
#1456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem...nigdy tfu tfu nie miałam reumatyzmu.Chociaż czasem mnie w krzyżu pobolewa. Sypiemy się już towarzyszki...
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczko a jeszcze tak mi się przypomniało..przecież miałaś zmienić pracę, a piszesz, że dalej pracujesz na nocki biedulko. Co jest grane?
Motylku nie chcę Cię straszyć, ale musicie coś postanowić z tą salą. I to szybko. Podobno krucho z rezerwacjami na 2011... No chyba że macie taki plan, że zarezerwujecie swoją salę, nic teściom nie powiecie, a potem jak te ich lokale będą pozajmowane wyskoczysz z wiadomością: uff na szczęście ten nasz dworek ma jeszcze wolny termin! bierzmy, póki jeszcze jest!" ![]() ![]()
|
|
|
|
#1458 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.. myślałam,że bardziej chodzi o teściową..a siostra Tż ma takie samo zdanie jak mama Tża co do sali tak?mój też ma duże dłonie i palce ![]() hahahahaahahahahahahahaha hahahaha ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#1459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() TŻ tak intensywnie do mnie dzwonił, że aż mi telefon spadł z biurka Odmówiłam go na dziś i jutro, więc biorę się do roboty powodzenia mi życzcie przy raporcie o cyberprzemocy i notatce zgłoszę się potem po dalsze życzenia powodzenia
|
|
|
#1460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty nawet nie wiesz jak ja się czuję,jak czytam na PM 2011,że one mają już dawno zarezerwowane sale,zespoły,a my dalej w czarnej ...pupie
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
eeee tam od razy Holmes czy inny Halls
![]() jak to mówią dajcie człowieka a paragraf się znajdzie ![]() ale ok kończę z tym na dziś bo trza się iść dogrzać
|
|
#1462 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a może liotonem sobie posmaruj ..a do lekarza kiedy idziesz?aa i u kosmetyczki zrobiłaś sobie henne na rzęsy? ![]() Cytat:
|
|
|
#1463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1464 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja na Twoim miejscu dawno bym coś z tym zrobiła, ile można.. Cytat:
|
|
|
#1465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale strasznie mnie już to męczy,Chcę mieć już podpisane umowy i mieć spokój
|
|
#1466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh dokładnie mi też o to chodzi ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
ja Cię rozumiem tylko niepotrzebnie się stresujesz...a Tżta mama powinna sobie odpuścić, nie można iść ciągle w zapartego bo to zawsze rodzi jakiś konflikt..oby Wam się udało pozostać przy Waszej sali
|
|
|
#1467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://www.liveleak.com/view?i=ba2_1263070026 zaliczyłam to co chciałam ale na marną trójczynkę :P a, i dzisiaj dzień wegetarian, więc M. zaprosił mnie na wyżerkę do KFC a później spacerkiem na przystanek. Bolą mnie uszy trochę chociaż noszę czapkę i dmucham nosio
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-01-11 o 18:14 |
||
|
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
O MATKO!!! taka byłam z siebie dumna, że w weekend przerobiłam wszystkie wykłady na egzamin 21.01. A teraz się oakzało, że nie wydrukowałam wszystkiego i mam jeszcze 20 stron nienaumainych ;( ;( ;(
A poza tym to siedzę w pracy i nabijam MOPa czekając na Tżta. |
|
|
|
#1469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa dziekuje za troske kochana Cytat:
Hmmm nie stresuj sie, ja sobie dopiero marze ze bede miala slub w 2011 I jeszcze chcialabym te marzenie zdazyc zrealizowac..... ale na szczescie u nas nie sa tak oblegane sale (eee tzn tak slyszalam kiedys )Jak juz zarezerwujecie w koncu ta sale, to potem juz z gorki, wiec trzymam kciuki zeby wszystko gladko poszlo ![]() No wieczorem bede rozmawiac, to juz relacji dzisiaj nie zdam a powiem co mi lezy na sercu, przede wszystkim czy bierzemy ten slub czy nie????? (bo wczoraj obilo mi sie o uszy ze wesela to chyba nie zniesie :confuse d:![]() :co nfused Powiem o czym ja marze, kiedy, jak i gdzie... i musze sie dowiedziec co on w tej swojej sztywnej glowce ma na ten temat.Teraz tak sobie mysle, ze naprawde malo go znam jesli chodzi o ta kwestie.... Moze sie w koncu okazac, ze nie bede miala swojej sukni z welonem.... pytanie tylko co wtedy????
|
||
|
|
|
#1470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.

już Ci nigdy nie napisze nic w tajemnicy

Tz czesto tak ma, ze cos powie, naobiecuje a potem nici z tego - grrrr nienawidze tego u niego
(z moim Tztem to niestety juz nie wierze w takie tam przeslanki
)

to samo z Piaskiem. "Cudownych rodziców mam" też, bo musiałyśmy to śpiewać na pożegnaniu maturzystów w LO. No, jeden wielki bełt ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
poważnie, lewy łokieć i oba nadgarstki, nie mogłam ręcznika utrzymać 
więc chyba sobie odepnę kabel i schowam gdzieś 

a może liotonem sobie posmaruj ..a do lekarza kiedy idziesz?
13.03.2008