2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-11, 16:27   #2731
can't be perfect
Wtajemniczenie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

hej
tak sobie przeleciałam bo strasznie naskrobałyście

Cytat:
Napisane przez monikadavvida Pokaż wiadomość
dziewczyny dodaję kilka zdjęć ze ślubu na zdjęcia od fotografa jeszcze muszę troszkę poczekać...

slicznie wyglądałaś

a jaka mieliście piosenkę na pierwszy taniec moje podstawowe pytanie hehe

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Ja też zmykam na pierwszą jazdę...
uff jak dobrze że mieszkam w Wielkopolsce będzie dobrze

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2010-01-11 o 16:30
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 16:37   #2732
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cześć. Zlitujcie się nie nadążę z czytaniem Waszych postów
monikadavida ślicznie wyglądałaś, bukiety faktycznie bardzo ładne, ciekawie wyszło połączenie z piórkami
Stary 2010-01-11, 17:09   #2733
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
o u Ciebie to normalnie brzmi jak ula brzydulaJa miałam lekki stłoczenie i jz nie mamA ile nosisz już parat? JA po pół roku góre miałam prostą a dół po dwóch miesiącach
ale wiesz czego ni emoge się doczekać - z w końcu nomalnie będę ogła umyć zeby, normalnie użyć nici dentystycznej, żuć gumę marzenia pierwsza klasaA ALin wg mnie ładna dziewczynaI niewysoka dlatego jej w ogóle nie widze w tych wielgachnych sukniach.
Ja dopiero od lipca i tez dol byl bardzo szybko prosty, gora gdzies miesiac pozniej, teraz to juz tylko podomykac z tylu szpary i elegancja francja Ja tez nie moge sie doczekac zucia gumyA probowalas kiedys z aparatem? Masakra

Cytat:
o dzięki juz spieprzam, własnie prosiłam Tancię, żeby mnie wykopała a tu Ty ładnie zadziałałaś

Do uslug
Cytat:
A co obcisłych koktajlówek to ja juz dawno odkryłam, ze nie trzeba miec niedowagi, zeby w nich sexi wygladać - grunt to kształty i płaski brzuszek
Nie tylko nie trzeba, ale wrecz nie mozna, mi sie takie sukienki najbardziej podobaja na kobiecych figurach
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 17:26   #2734
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Nie tylko nie trzeba, ale wrecz nie mozna, mi sie takie sukienki najbardziej podobaja na kobiecych figurach
mi sie zawsze podobaly na kims innym a teraz zaczely mi sie podobac na mnie

przypomnialo mi sie o pracowni tortow, ktora obczailismy na targach i teraz mam zagwostke - ktora pracownie tortow wybrac. chyba zaraz tam z TZem pojedziemy wziac jakis smak do sprobowania bo strasznie mi sie podobaja ich torty i widac, ze maja potencjal
w ich wykonaniu to nawet rozowo-bialy tort mogalbym miec

dobra zmykam po TZa i moze tam skoczymy po drodze na aero milego wieczoru
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 17:27   #2735
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dziewczyny przyszedł mój czas W piątek biorę urlop i robię objazd po salonach...W końcu zabiorę się za wybór sukni Zabieram mamę ze sobą, ona tez już sobie urlop zaklepała. Już się boję...
Stary 2010-01-11, 17:36   #2736
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
hehe, Tancia poszłabym z Toba na mieszkankowe zakupki

też bym z tobą poszła ale to mogłoby się skończyć ryzykownie- wróciłybyśmy bez grosza do domu za to z całym twoim samochodem rzeczy do mieszkania- twoim bo ja swojego nie mam, a tżta autem boję się jeździć w zimę wyglądałybyśmy jak to małe autko z reklamy IKEI
Cytat:
ale u Tancerki to i tak milowy krok na przód jak w pierwszej wersji miała być princesso-balerino-bezą
matko widzę że dożywotnio będziecie mi przypominały ten straszny okres w życiu kiedy to chciałam bezę i proszę się nie śmiać z mojego "dzwona" matko co za nazwa

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

wlaśnie wróciłam z zakupów rossmanowo-wyposażeniowych do naszej łazienki z tżtem bym nie poszła na takie szaleństwo bo by mnie za bardzo ograniczał a tak mam całą siatkę wymarzonych kosmetyków i akcesoriów- i założę się że połowę to mi tż zużyje- no ale dobra- wybaczę mu
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 17:40   #2737
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
mi sie zawsze podobaly na kims innym a teraz zaczely mi sie podobac na mnie

przypomnialo mi sie o pracowni tortow, ktora obczailismy na targach i teraz mam zagwostke - ktora pracownie tortow wybrac. chyba zaraz tam z TZem pojedziemy wziac jakis smak do sprobowania bo strasznie mi sie podobaja ich torty i widac, ze maja potencjal
w ich wykonaniu to nawet rozowo-bialy tort mogalbym miec

dobra zmykam po TZa i moze tam skoczymy po drodze na aero milego wieczoru
to jest ta firma od mojego tortuNam pan powiedział, żeby zadzwonic do nich i sie umówić to się przygotują

Cytat:
Ja dopiero od lipca i tez dol byl bardzo szybko prosty, gora gdzies miesiac pozniej, teraz to juz tylko podomykac z tylu szpary i elegancja francja Ja tez nie moge sie doczekac zucia gumyA probowalas kiedys z aparatem? Masakra

nie próbowałam. Ale jakiś miesiąc temu jak staliśmy przy kasach w markecie poczułam chęć, pierwszy raz odkąd mam aparat a mam ponad półtora roku już
Zapomniałam Ci odpisać - rozważamy pralkę w kuchni

A co do sukienek to owszem, kobieca figura jest niezbędna

Dobra, uciekam bo sałatka niegotoa a ja niedługo musze spadać po tz i do orto tak btw

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość

też bym z tobą poszła ale to mogłoby się skończyć ryzykownie- wróciłybyśmy bez grosza do domu za to z całym twoim samochodem rzeczy do mieszkania- twoim bo ja swojego nie mam, a tżta autem boję się jeździć w zimę wyglądałybyśmy jak to małe autko z reklamy IKEI
wlasnie miałam napisć, że moje autko jest n atyl emałe, że wiele bysmy tam nie upchay a to na dach to łohooooByliśmy wczoraj w Ikei ale jak zobaczyłam tłumy spacerowiczów marzycieli niemających innego pomysłu na niedzielne popołudnie to wyszliśmy, nawet nie mogłam spokojnie kuchni obejzeć, bo snują się ci ludzie, zastawiają przejścia, stoja i dyskutują - masakra. Wybierzemy się tam na spokojnie w tygodniu jakos w godzinach pracy.
Stary 2010-01-11, 17:50   #2738
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

wlasnie miałam napisć, że moje autko jest n atyl emałe, że wiele bysmy tam nie upchay a to na dach to łohooooByliśmy wczoraj w Ikei ale jak zobaczyłam tłumy spacerowiczów marzycieli niemających innego pomysłu na niedzielne popołudnie to wyszliśmy, nawet nie mogłam spokojnie kuchni obejzeć, bo snują się ci ludzie, zastawiają przejścia, stoja i dyskutują - masakra. Wybierzemy się tam na spokojnie w tygodniu jakos w godzinach pracy.
kurdę no a u mnie nie ma Ikei... dopiero ma się budowac gdzieś podobno.. może już się buduje.. ale zanim to nastąpi to ja już pewnie będę leżeć z tżtem w naszych urządzonych czterech kątach
matko nakupiłam tyle rzeczy do tej łazienki a teraz patrzę na listę w moim notesie a tu dopiero niecała połowa chemii jaką trzeba kupić.. zapomniałam o proszku do prania- a przecież trzeba będzie wytestować naszą nową praleczkę niedługo o rany... pójdę z torbami
Stary 2010-01-11, 18:00   #2739
certina4
Wtajemniczenie

monikadavida moje gratuluacje pierwsza rozpoczęłaś nasz rok wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
bardzo ładnie wyglądałaś

Lain podoba mi się też ten różowy torcik

a ja dzisiaj wcześniej z pracy wróciłam i na księdza czekam bo ponoć ma dzisiaj chodzić,

no i byłam w kancelarii po książeczki do podbijania nauk- bo ostatnio nie mieliśmy a jak kończę późno to nawet nie mam jak wziąć.

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 18:18   #2740
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:

nie próbowałam. Ale jakiś miesiąc temu jak staliśmy przy kasach w markecie poczułam chęć, pierwszy raz odkąd mam aparat a mam ponad półtora roku już
Zapomniałam Ci odpisać - rozważamy pralkę w kuchni
Ja raz na samym poczatku sprobowalam, bo sie jeszcze ludzilam, ze uda mi sie bez wplatania gumy we wszystko co tylko mozliwe. Wyrzucilam ja po 30 sekundach, a nastepna godzine spedzilam w lazience probujac doprowadzic moja jame ustna do porzadku
Cytat:
kurdę no a u mnie nie ma Ikei... dopiero ma się budowac gdzieś podobno.. może już się buduje.. ale zanim to nastąpi to ja już pewnie będę leżeć z tżtem w naszych urządzonych czterech kątach
teraz sie supermarkety tak szybko buduja, ze kto wie...
Stary 2010-01-11, 18:21   #2741
tancerka212
Zakorzenienie

a ja zapomniałam że u moich rodziców dziś ksiądz chodzi to bym im kazała się zapytać o kilka rzeczy.. no ale przepadło.. mama mówiła że pytali się o możliwość zaproszenia swojego znajomego księdza żeby współuczestniczył w uroczystości i ksiądz rodzicom powiedział że czego to się nie robi dla parafianki

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
teraz sie supermarkety tak szybko buduja, ze kto wie...
musiałby się wybudować w ciągu 2 tygodni(max 3 )- bo tyle mamy czasu na przeprowadzkę tżta
Stary 2010-01-11, 18:32   #2742
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
(...)
na szczescie z zakupami spieszyc sie nie musimy, wiec na razie obchodzi sie bez wyrzeczen. choc w sumie posciel to sobie sprawimy koniecznie przed przeprowadzka zeby juz miec swoje koldre juz mi mama trzyma taka wielka... na posag
ja już mam duży posag muszę się Wam pochwalić mam ręczniki, blaszki di pieczenia ciast, kołdrę, pościel, i różne inne pierdołki do kuchni

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Chciałam Was nadrobić, ale nie mam siły ;-) Zajęcia skończyłam po 9, poszłam obejrzeć butki ślubne (ale nic nie znalazłam ), potem na kawkę z koleżanką i dopiero wróciłam. I czeka mnie pisanie referatu

Jeden plus, że mi wykładowca zapomniał pracę sprawdzić. Jak poszłam się dzisiaj spytać o ocenę i powiedziałam, że mi do przedterminu 4 potrzebne, to powiedział, że na pewno tyle mi da, a może i więcej
no to chyba duży plus. 3mie kciuki by było na 5

Cytat:
(...)
ja tez lubie szczegolnie wlasnie te rzeczy do domu wygladaja na bardzo dobre jakosciowo i czesto mozna fajny gadzet znalezc chyba dobrze im idzie interes, bo ostatnio te sklepy wyrastaja jak grzyby po deszczu moj TZ ma wlasnie kurtke narciarska z ich sklepu kupowal kiedys tanim kosztem, bo jeszcze nie wiedzial czy mu sie ten sport spodoba sport sie spodobal, a kurtka jest dalej bo sie okazala bardzo dobrym zakupem
muszę koniecznie przyjrzeć sie temu sklepowi (?)

Cytat:
dziewczyny mam @ i w ogóle do niczego się dziś nie nadaję... miałam jechać na wykład ale chyba sobie odpuszczę... głupio będzie jak pojadę do rossmana po zakupy do mieszkanka zamiast na wykład??
ja powiedziałabym że...zrobić sobie wolne ostatnio mam potwornego lenia na naukę. A teraz zbliża się sesja wielkimi krokami. Cieńko to widzę

Cytat:
nie przejmuj sie ja w ramach odchudzania wsunelam wczoraj w kinie nachosy z dipem... i co? i nic i tak dzis rano przy tygodniowym wazeniu wyszlo, ze znow pol kg polecialo

(...)

ooo przypomnialo mi sie, ze mialam jeszcze dzis wstapic do salonu kosmetycznego zapytac ile wczesniej przed slubem zrobic depilacje zeby na slubie bylo ok zastanawiam sie czy jakbym w piatek poszla na cale nogi z bikini + pachy to czy nie bylabym zbyt obolala
juz wyczailam salon, w ktorym dobrze depiluja takze glebokie bikini bo tego sie najbardziej obawiam
(...)
nigdy nie jadłam tych nachos

właśnie trzeba poszukać jakieś dobrej kosmetyczki na makijaż

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 18:33   #2743
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
nooo dobrze, ze Tancia nie kupila bezy
ja zawsze mialam troche kompleks na punkcie swoich bioder dopiero teraz zaczynam dostrzegac zalety i piekno moich klepsydrowych ksztaltow

wlasnie zostala wybrana cukiernia przywiozlam dzis mamie po kawalku sernika z 3 kolejnych cukierni (bo juz stwierdzilismy, ze nie ma sensu brac calego zestawu probek jak zly sernik przekresla wszystko ). to juz w sumie sernik z piatej cukerni testowany przez moja mame i tesciowa i udalo sie zdal ta probe celujaco mama mowi, ze przepyszny teraz tylko trzeba zamowic po kawaleczku reszty ciast i zdecydujemy, ktore wybieramy

a tort zamowie osobno w przetestowanej juz pracowni tortow artystycznych, bo tu mi nie zrobia takiego jak sobie wymysle tylko musze sie pospieszyc, bo podobno te angielskie torty tez musza miec takie stojaki, bo te kolejne warstwy nie leza sobie warstwa na warstwie (a nie wierzylam TZowi jak mowil, ze z punktu widzenia fizyki to niemozliwe ) tylko wlasnie na stojaku ktorego nie widac
Dziewczyny dzięki Wam uświadamiam sobie co jeszcze muszę załatwić, a myślałam że tak mało mi zostało
Dochodzi cukiernia i makijaż no i chyba najwyższy czas wybrać świadków

A robicie jakieś wieczory panieńskie?

musiałam rozdzielić na dwie wiadomości bo mi wyskoczyło że za dużo emotek jest w poście

oczekujemy
Stary 2010-01-11, 18:43   #2744
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
musiałby się wybudować w ciągu 2 tygodni(max 3 )- bo tyle mamy czasu na przeprowadzkę tżta
To juz, zaraz, teraz?Ja nie wiedzialam, ze to tak wkrotce
Stary 2010-01-11, 18:45   #2745
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
ja zawsze miałam na punckie udAle jak odkryłam, że biodra plus talia to super połaczenie to przestałam sie przejmowac udamiW ogóle w ciągu ostatnich dwóch kilku dni schudłam, chyba z tych emocji i już ważę ładnie 56 kg czyli elegancko w sam razJeszcze pewnie stres przedślubny spowoduje ubytek za 2 kg, więc juz w ogóle jamajka
Ja też tyle ważę zwykle, chociaż dziś się zważyłam i było 55,5 Chcialabym schudnąć do 52. W ten weekend szkoła, to znów 2 dni prawie nie będę jadła.
A ile masz wzrostu?

Certina, ale Ci zazdroszczę tego kupowania już takich rzeczy do domku! Nas to dopiero czeka kupienie stali i cegieł w przyszłym roku A jaką w końcu masz suknię/ Z tego co pamiętam jak ostatnio byłam to była Kate (bo mi też się podobała, ale na razie wygrywa Bonnie)

Lain, przepiękne te torty, aż żal je kroić! U nas niestety takich nie robią...

Zmykam czytać Przedwiośnie.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 18:46   #2746
metkaa
Zakorzenienie

hej
nasmarowałyscie tyle ze oczywiscie nie jestem w stanie nadrobic,

co do urzadzania mieszkania to my własnie wczoraj przeprowadzilismy powazna rozmowe no i chyba czas najwyzszy rozgladac sie za jakimis meblami, panelami, plytkami i takimi tam,

ja planuje wieczor panienski tylko jeszcze nie wiem kiedy tzn albo w swieta albo tydzien przed weselem,

dobrze spadam na na aerobik

miłego wieczorku
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 18:46   #2747
blackrose4u
Wtajemniczenie

zadzowniłam właśnie do lokalu i w cenie mam ciasta i tort, więc to mi odpada. Jedynie to kołocz weselny trzeba kupić ale to jest czas

oczekujemy
Stary 2010-01-11, 18:50   #2748
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
muszę koniecznie przyjrzeć sie temu sklepowi (?)

nigdy nie jadłam tych nachos
sklepowi
Ja też nie jadłam jeszcze
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 19:04   #2749
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny dodaję kilka zdjęć ze ślubu na zdjęcia od fotografa jeszcze muszę troszkę poczekać...

Wow. Cudnie wyglądalaś.

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:
to jakieś tabletki na bazie ziół... strasznie śmierdziały, ale jak widać działały

oj dziewczyny już mi tak nie kadźcie bo popadnę w samozachwyt jasny bukiet był mój, a ten ciemniejszy świadkowej. no i oczywiście za mną stała świadkowa miała złoto-srebrną sukienkę, może dlatego tak to wygląda w kościele też się śmiali że dwie PMki bo Ania miała bolerko takie futrzane białe
Nie no naprawdę rewelacyjnie wyglądałaś i sliczna jesteś.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 19:19   #2750
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
To juz, zaraz, teraz?Ja nie wiedzialam, ze to tak wkrotce
nooo w zasadzie to już mieliśmy Sylwestra urządzać w tej naszej kwaterze ale kurdę te opóźnienia mnie dobijają... ale w ciagu najbliższych 18 dni mój tż musi się ostatecznie już wprowadzić i nie ma zmiłuj- postanowiłam w środę wrócić już ze stancji do domu i mu pomagać sprzątać, montować różne rzeczy bo ileż można przeciągać to wszystko.
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
co do urzadzania mieszkania to my własnie wczoraj przeprowadzilismy powazna rozmowe no i chyba czas najwyzszy rozgladac sie za jakimis meblami, panelami, plytkami i takimi tam,
noooo kolejna panienka która będzie się dokształcać w dziedzinie mieszkaniowej hehe niedługo nasz wątek przerodzi się ze śubnego w budowlany jak więcej panien młodych będzie urządzać swoje gniazdka przed przeprowadzką do swoich mężów
Stary 2010-01-11, 19:32   #2751
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
niedługo nasz wątek przerodzi się ze śubnego w budowlany jak więcej panien młodych będzie urządzać swoje gniazdka przed przeprowadzką do swoich mężów
Ja tam się nie muszę do męża przeprowadzać, bo mieszkam już z jeszcze nie-mężem Przykro tylko, że po ślubie dalej będzie wynajmować i ciągle nie sami
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 19:38   #2752
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
nooo w zasadzie to już mieliśmy Sylwestra urządzać w tej naszej kwaterze ale kurdę te opóźnienia mnie dobijają... ale w ciagu najbliższych 18 dni mój tż musi się ostatecznie już wprowadzić i nie ma zmiłuj- postanowiłam w środę wrócić już ze stancji do domu i mu pomagać sprzątać, montować różne rzeczy bo ileż można przeciągać to wszystko.
Ja to musze wszystkie informacje ponadrabiac, bo sie po prostu jak glupek teraz czujeChyba zaczne was czytac od pierwszej czesci
Stary 2010-01-11, 19:40   #2753
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
my dostaliśmy kołdrę od mojej babci pościel dała nam teściowa, a poduszki kupiliśmy sobie sami
Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
a my kupiliśmy sobie kołdrę i poduchy sami. kołdra wielgachna 2x2m za to dostajemy mnóstwo ręczników, itp. nawet od mamy tżta dostaliśmy taki super komplet obiadowy; talerze głebokie, płytkie, deserowe, waza, salaterki, półmiski i inne cuda, które zajmują nam całą jedną wielką półkę w pokoju (za parę dni będą już w kuchni ) i komplet sztućców. od siostry mojej i jej tżcika dostaliśmy komplet kawowy, a od moich rodziców rzeczy typu, noże i deska do różnych serów, komplety ręczników, obraz na ściane itp itd. a to wszystko dlatego, że już urządzamy swoje gniazdko od jakiegoś roku, a za niedługo się przeprowadzam
Cytat:
My tez juz sporo w mieszkaniu mamy, teraz to glownie nam zostaly bzdety, typu narzuta na lozko do pokoju dla gosci, albo np meble do ogrodka-takie rzeczy co sie przydaja, ale nie sa do zycia konieczne. Jedyne rzeczy jakie teraz kupujemy, to sprzet kuchenny, bo sodowka ostatnio rozpieszcza swojego misia pysia i namietnie mu gotuje i np. dzisiaj bedzie drobiowe curry, ciasteczka czekoladowe i wieczorem tez chlebek bedzie sie piekl, tylko musi mi teraz urosnac. Jak ja to wszystko zrobilam zajmujac sie dzieckiem i z wami wizazujac?
dziewczyny cięzko was nadrobić my z rzeczy domowych mamy wszytko w sumie, poza zmywarką no i dzis tż zbił naczynie żaroodporne....
drobiowe curry? woda sodowa ależ Ty się kreatywnie rozwijasz
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 19:43   #2754
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
a my kupiliśmy sobie kołdrę i poduchy sami. kołdra wielgachna 2x2m za to dostajemy mnóstwo ręczników, itp. nawet od mamy tżta dostaliśmy taki super komplet obiadowy; talerze głebokie, płytkie, deserowe, waza, salaterki, półmiski i inne cuda, które zajmują nam całą jedną wielką półkę w pokoju (za parę dni będą już w kuchni ) i komplet sztućców. od siostry mojej i jej tżcika dostaliśmy komplet kawowy, a od moich rodziców rzeczy typu, noże i deska do różnych serów, komplety ręczników, obraz na ściane itp itd. a to wszystko dlatego, że już urządzamy swoje gniazdko od jakiegoś roku, a za niedługo się przeprowadzam
ja serwis obiadowy dostanę od chrzestnej na slub BNardzo praktyczny to prezent no i bedzie pamiatka na długie lata
Cytat:
n
hehe niedługo nasz wątek przerodzi się ze śubnego w budowlany jak więcej panien młodych będzie urządzać swoje gniazdka przed przeprowadzką do swoich mężów
Miejmy nadzieję Tancerka, miejmy nadzieję(na ten duuuużyremont)
A na razie na wiosnę będzie mój pokój odświeżany-będziemy malować i panele wymieniać, bo przy komputerze od krzesła takie brzydkie się zrobiły-pościerały się po prostu. Po ślubie może łożko kupimy, bo ja mam kanapę rozkładaną-ale to się jeszcze pomyśli, bo moja jest całkiem dobra hehehe. A mebli wymieniać nie będziemy, bo są jeszcze spoko
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 19:46   #2755
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja tam się nie muszę do męża przeprowadzać, bo mieszkam już z jeszcze nie-mężem Przykro tylko, że po ślubie dalej będzie wynajmować i ciągle nie sami
biedulko... ja bym strasznie się wkurzała jakbym miała z kimś mieszkać po ślubie jeszcze dodatkowo.. nie wiem.. chyba jestem zbytnia indywidualistką i nienawidzę mieszkać z obcymi ludźmi... nie możemy wtedy z tżtem swobodnie sobie życ. na wakacje ze znajomymi to tak ale nie cały rok... oszalałabym... ale jak trzeba to trzeba... w sumie ja sama też nie będę mieszkać tylko w domu teściów ale zawsze to osobne mieszkanie bo z osobnym wejściem i wszystkim osobnym
Cytat:
Ja to musze wszystkie informacje ponadrabiac, bo sie po prostu jak glupek teraz czujeChyba zaczne was czytac od pierwszej czesci
lepiej nie bo jak sie wciągniesz to cię ślub zastanie i się okaże że nic nie załatwione a zanim byś dotarła do końca to tu połowa już by dzieci urodzone miała
Stary 2010-01-11, 19:49   #2756
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
dziewczyny cięzko was nadrobić my z rzeczy domowych mamy wszytko w sumie, poza zmywarką no i dzis tż zbił naczynie żaroodporne....
drobiowe curry? woda sodowa ależ Ty się kreatywnie rozwijasz
To jeszcze nc, jakbys sprobowala jagnieciny, co ja wczoraj zrobilam w swiezym tymianku i rozmarynie, to bys wymieklaTZ mowi, ze teraz to jakby codziennie w restauracji jadlA ciasto czekoladowe pycha, przed chwila probowalismy po troszku, ale to tyle narazie, bo siostra TZ-ta ma urodziny i do niej zawieziemy. MMmmmmm a do tego bita smietana i truskawki
Stary 2010-01-11, 19:58   #2757
Remmi
Rozeznanie

Dziewczyny,

sprawdźcie mi coś, bo zaraz mnie szalg trafi
Chcę wybrać już zaproszenia i upatrzyłam sobie coś, ale strona mi się tak ładuje, że masakra. Tak nawciskali na aukcji, że prawie wszystkie obrazki mi sie nie otwierają, u Was tez tak jest? i jeśli się u Was się otworzy to co sądzicie o tych zaproszeniach?

Blondynka - zapomniałam linka wrzucić
oto on: http://www.allegro.pl/item883485171_...es_probki.html

Edytowane przez Remmi
Czas edycji: 2010-01-11 o 20:00
Remmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 20:07   #2758
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Dziewczyny,

sprawdźcie mi coś, bo zaraz mnie szalg trafi
Chcę wybrać już zaproszenia i upatrzyłam sobie coś, ale strona mi się tak ładuje, że masakra. Tak nawciskali na aukcji, że prawie wszystkie obrazki mi sie nie otwierają, u Was tez tak jest? i jeśli się u Was się otworzy to co sądzicie o tych zaproszeniach?

Blondynka - zapomniałam linka wrzucić
oto on: http://www.allegro.pl/item883485171_...es_probki.html
u mnie tez tak jest. Widze tylko ostatnie zdjęcieMoja siostra dostała zaproszenie z tej firmy ale takie
http://www.allegro.pl/item878811037_...ru_probki.html
i powiem Ci, ze bardzo ładne było.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 20:13   #2759
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
u mnie tez tak jest. Widze tylko ostatnie zdjęcieMoja siostra dostała zaproszenie z tej firmy ale takie
http://www.allegro.pl/item878811037_...ru_probki.html
i powiem Ci, ze bardzo ładne było.
Heh, ja to mam pecha, upodobałam sobie w końcu jakieś zaproszenia i juz prawie bym zamawiała, to nie - zawsze coś musi być nie tak..ghrr

Podoba mi się ten papier, jest perłowy
Może jutro uda się otworzyć całą aukcję bez problemów..

Jeśli mówisz, że bardzo ładne było, to chyba na nie się zdecyduję
Stary 2010-01-11, 20:16   #2760
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
To jeszcze nc, jakbys sprobowala jagnieciny, co ja wczoraj zrobilam w swiezym tymianku i rozmarynie, to bys wymieklaTZ mowi, ze teraz to jakby codziennie w restauracji jadlA ciasto czekoladowe pycha, przed chwila probowalismy po troszku, ale to tyle narazie, bo siostra TZ-ta ma urodziny i do niej zawieziemy. MMmmmmm a do tego bita smietana i truskawki
a ja na diecie podłość ludzka nie zna granic.... ciasto czekoladowe z bitą śmietaną - olaboga... buuuuu
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości