Studniówkowiczki 2010 :) cz III - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-11, 17:16   #1591
EwelinQsia
Zadomowienie

Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz III

Cytat:
Napisane przez L I L Y Pokaż wiadomość
no ok na winyl możemy poczekać jeszcze chwilę, ale Nacia1991? co robimy?
Możemy ją wywalić, jak się upomni to zobaczymy co dalej... A plesiunia? Ona tutaj króciutko chyba jest co????
EwelinQsia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 17:21   #1592
L I L Y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EwelinQsia Pokaż wiadomość
Możemy ją wywalić, jak się upomni to zobaczymy co dalej... A plesiunia? Ona tutaj króciutko chyba jest co????
to wyrzucam ją.. a plesiunia to już trochę z nami jest, codziennie się odzywa i coś pisze.. także myślę, że jest ok.

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!
* Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r.

L I L Y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 17:24   #1593
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez becia_hehe Pokaż wiadomość
Są różne utrwalacze do makijażu w spehorze możesz je znaleźć
jest tez np. spray fixujacy firmy make up studio
a generalnie najlepiej mocno wypudrowac twarz bialym pudrem(transparentym) a na oczy baza - wiecie kwc i po problemie - ale artdeco i joko maja dobre oceny.
poza tym trzeba uzywac porzadnych kosmetykow, ktos pisal o podkladzie Avon color trend.. no jakby to powiedziec, imo do najlepszych on nie nalezy i nie ma co liczyc na cuda

jak tak Was czytam i ogladam studniowkowe kreacje to chyba sie wyglupie idac w dlugiej...
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 17:26   #1594
malinoweciastko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
a generalnie najlepiej mocno wypudrowac twarz bialym pudrem(transparentym) a na oczy baza - wiecie kwc i po problemie - ale artdeco i joko maja dobre oceny.
poza tym trzeba uzywac porzadnych kosmetykow, ktos pisal o podkladzie Avon color trend.. no jakby to powiedziec, imo do najlepszych on nie nalezy i nie ma co liczyc na cuda

jak tak Was czytam i ogladam studniowkowe kreacje to chyba sie wyglupie idac w dlugiej...
czemu niby się wygłupiamy idąc w długiej
malinoweciastko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 17:28   #1595
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość

To ja pisałam o avonie, najgorsza inwestycja w moim życiu(pomijając tunikę bez ramiączek którą można nosić jako sukienkę kosztowała 14,99). a jakby pod podkład koleżanka nałożyła najpierw bazę to by to się trzymało???
plesiunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 17:30   #1596
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolajn91 Pokaż wiadomość
szczerze to nie kojarzę żeby tak bardzo się udzielała
Jigoku widzialam, widziałam i tym bardziej nie rozumiem czemu nie chcesz się ujawnić
Żeby ekrany nie popękały! Jak będę miała aktualne zdjęcia to dam

Cytat:
Jigoku Kochana a ja Ciebie nie widziałam może wrzucisz jakąś fotkę chociaż jedną, żebyśmy Cię zobaczyły? hmm?

no to co wyrzucamy Nacia1991 ?
A dałabym sobie rękę uciąć, że wysyłałam

Cytat:
to wyrzucam ją.. a plesiunia to już trochę z nami jest, codziennie się odzywa i coś pisze.. także myślę, że jest ok.
Ale może poczekajmy jeszcze

Cytat:
Napisane przez malinoweciastko Pokaż wiadomość
czemu niby się wygłupiamy idąc w długiej
Właśnie?

kosmetyki [urlhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1170481][/url]
książki
Jigoku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 17:31   #1597
julajta
Rozeznanie

GG do julajta

Dziewczynki, cieszę się, że Wasze Studniówki były tak udane!

No i Lucka, trzymaj się tam i się nie łam

Ja dzisiaj miałam drugą próbę do poloneza. Tragedia. W ogóle laski jakieś na mnie krzyczały, że źle, że co ja robię.. Ciekawa jestem czy jakby stały w pierwszej parze to czy im by się żaden błąd nie zdarzył!
Zdenerwowałam się i zirytowałam zarazem.
Podobno 2 próby są zawsze tragiczne, więc pocieszam się, że na trzeciej wszystko będzie pięknie!
julajta jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 17:33   #1598
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julajta Pokaż wiadomość

Ja dzisiaj miałam drugą próbę do poloneza. Tragedia. W ogóle laski jakieś na mnie krzyczały, że źle, że co ja robię.. Ciekawa jestem czy jakby stały w pierwszej parze to czy im by się żaden błąd nie zdarzył!
Podobno 2 próby są zawsze tragiczne, więc pocieszam się, że na trzeciej wszystko będzie pięknie!
Na pewno będzie lepiej
a co do Plesiuni do codziennie pisze z nami , więc wg mnie może zostać
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 17:35   #1599
Xtase
Rozeznanie

Nadrobiłam Was spamowiczki
Dziewczyny zazdroszczę studniówek Już się nie mogę przez was doczekać, dzisiaj byłam u TŻ na próbie i fajny układ mają Taki nietypowy :P

Powiedzcie mi jak to możliwe że nie mogę znaleźć ładnych, czerwonych majtek w rozmiarze 36 Jakieś Mission Impossible

Któraś z Was pytała co zrobić żeby makijaż się długo trzymał, są specjalne bazy pod podkład, cienie, utrwalacze ja mam bazę pod cienie Joko i fixing spray Kryolan i świetnie się ten duet spisuje

Jeszcze dzisiaj kupiłam sobie rajstopy z gatty, bez zaznaczonych palców - zapłaciłam 10,50 zł masakra
Stary 2010-01-11, 17:40   #1600
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Cytat:
Napisane przez Xtase Pokaż wiadomość
Nadrobiłam Was spamowiczki
Dziewczyny zazdroszczę studniówek Już się nie mogę przez was doczekać, dzisiaj byłam u TŻ na próbie i fajny układ mają Taki nietypowy :P

Powiedzcie mi jak to możliwe że nie mogę znaleźć ładnych, czerwonych majtek w rozmiarze 36 Jakieś Mission Impossible

Któraś z Was pytała co zrobić żeby makijaż się długo trzymał, są specjalne bazy pod podkład, cienie, utrwalacze ja mam bazę pod cienie Joko i fixing spray Kryolan i świetnie się ten duet spisuje

Jeszcze dzisiaj kupiłam sobie rajstopy z gatty, bez zaznaczonych palców - zapłaciłam 10,50 zł masakra
Z tymi majtkami to jakaś masakra jest szukałam jakiś fajnych zabudowanych czerwonych i jak na złość wszystkie czerwone to stringi, a jak znalazłam w końcu zabudowane to najmniejszy rozmiar to XXL
Stary 2010-01-11, 17:41   #1601
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julajta Pokaż wiadomość

A co Ty się nie udzielasz łobuzie?

książki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 17:43   #1602
L I L Y
Zakorzenienie

Jigoku mnie nie wysyłałaś swojej fotki

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!

Stary 2010-01-11, 17:44   #1603
lotuus
Zadomowienie

To jest wizaż, forum publiczne, normą jest, że jest więcej obserwujących niż udzielających się. czytam Was od dłuższego czasu, śledzę historie każdej z Was, czytam relacje ze studniówek. Jednak chyba niepotrzebnie, gdyż stworzyłyście tak zamknięty krąg, że jednak nie nadaje się to chyba na wizaż, skoro lecą teksty typu "to wyrzucamy ją..". ja tez z chęcią pooglądałabym i powstawiała zdjęcia do albumu,ale po co, skoro tworzycie tak zamknięty krąg?! nie chcecie, by te zdjęcia ktoś wykorzystywał? to może trzeba znaleźć album, gdzie przez normalną przeglądarkę nie można skopiować zdjęć?
Sorry, że to wszystko piszę, że moja 4 czy 5 wiadomośc tutaj ma taki charakter, ale przesadzacie..

To taka moja skromna dygresja .
lotuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 17:45   #1604
martus9191
Zakorzenienie

Jejku poszłam na 3 godizny a tu 4 strony do nadrabiania Niezłe jesteście No ale już doczytałam wszystko

Cytat:
Napisane przez SiemaszSkarbie Pokaż wiadomość
link do wróżby jakby ktoś chciał
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381334

martus9191 czyli macie w szkole 100dniówke?

aska2506 łańcuszek srebrny, czy niebieski ja bym poleciła i te paznokcie też możesz zrobić, ładnie będzie wyglądać, tylko żeby nie były za długie bo napewno niekomfortowo będzie

PaLLitQa 6 czerwca Twoje urodziny?
Nasz dyrektor powiedział że dopóki on tu rządzi to studniówka będzie w szkole. No ale ma to swoje plusy, nie trzeba dojeżdżać no i wynajmować sali więc koszty automatycznie spadają

Cytat:
Napisane przez duhovka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co wybieracie - RAJSTOPY czy POŃCZOCHY SAMONOŚNE (z paskiem czy bez?) ;>.
Ja mam zamiar kupic tylko rajstopy w sprayu i nic poza tym , ale to głównie dlatego, że mam bardzo małą stopę i jak założę rajstopy to mimo że but ma rozmiar 35 noga ześlizguje się i buty mi klapią A na 'gołej; nodze trzyma się znacznie lepiej Dlatego staram się je teraz rozchodzic :P Żebym potem nie płakała pół studniówki :P

Cytat:
Napisane przez Jigoku Pokaż wiadomość
Już wiele razy zaczynałyśmy temat paznokci do fioletowej sukienki i został tylko french chyba
Ja też mam fioletową sukienkę I też mam zamiar zrobic zwykły frencz, a dodatki czarne z domieszką fioletu (do kolczyków i bransoletki) tylko gdzie ja takie znajdę

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 17:46   #1605
winyl
Zakorzenienie

Rany, człowiek nie siedzi tutaj 24/7 to od razu chcą go wyrzucać :/.
Zaproszenie dostałam wczoraj. Nie mam jeszcze nic na studniówkę (tzn. mam buty, ale są zwykłe), dlatego nie dodawałam zdjęć. Jak już będę mieć uszytą sukienkę to na pewno pokażę!
Poza tym, Wy tam wszystkie takie chudzinki, że aż mi głupio ...
No i mimo wszystko mam pewne obawy, bo bardzo bym chciała pozostać anonimowa na tym forum.

Coś czuję, że zostanę teraz zlinczowana :|.

Chciałam od razu spytać, czy do satynowej sukienki(czerwonej) i zamszowych butów(czarnych) będzie pasowała satynowa czarna kopertówka? Wczoraj mówiłyście, że tylko zamszowa, ale tak się zastanawiam. Bo zamszowych nigdzie nie widziałam (oczywiście w "moim" Top Secret nie ma, są tylko szare), a widziałam śliczną satynową i już sama nie wiem ...

XOXO

Edytowane przez winyl
Czas edycji: 2010-01-11 o 17:48
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 17:46   #1606
wenus2029
Raczkowanie

Ja się dzisiaj załamałam tą studniówką... Miałam jutro z TŻtem jechać na zakupy.. Miałam, bo nie jedziemy, chory... Teraz się martwię, żeby wyzdrowiał do soboty... Posumowując, mam tylko sukienkę i buty. No i torebkę jakby się uprzeć... TŻ został bez krawatu... Ja już nie wiem czy płakać czy co... Z majtkami też mam problem bo bezwszwowe miały być w jednym sklepie tylko, jutro zobaczę czy przywieźli... Odechciało mi się totalnie

Przepraszam, ale musiałam się wygadać :/

Wybieram grupę Color!

I ja próbuję swoich sił Proszę o wsparcie

Strony internetowe Bydgoszcz
wenus2029 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 17:47   #1607
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Jigoku mnie nie wysyłałaś swojej fotki
Musisz mi dać maila to wyślę albo cierpliwie poczekać na fotki w albumiku

Cytat:
Napisane przez lotuus Pokaż wiadomość
To jest wizaż, forum publiczne, normą jest, że jest więcej obserwujących niż udzielających się. czytam Was od dłuższego czasu, śledzę historie każdej z Was, czytam relacje ze studniówek. Jednak chyba niepotrzebnie, gdyż stworzyłyście tak zamknięty krąg, że jednak nie nadaje się to chyba na wizaż, skoro lecą teksty typu "to wyrzucamy ją..". ja tez z chęcią pooglądałabym i powstawiała zdjęcia do albumu,ale po co, skoro tworzycie tak zamknięty krąg?! nie chcecie, by te zdjęcia ktoś wykorzystywał? to może trzeba znaleźć album, gdzie przez normalną przeglądarkę nie można skopiować zdjęć?
Sorry, że to wszystko piszę, że moja 4 czy 5 wiadomośc tutaj ma taki charakter, ale przesadzacie..

To taka moja skromna dygresja .
Jest taki przycisk jak prt scr, którym można zrobić skan ekranu. Ja tam bym nie chciała żeby moje zdjęcia wędrowały po internecie, a taka zażyłość między dziewczynami jest jedną z wielkich zalet tego tematu, nie wiem dlaczego nazywać to od razu zamkniętym kręgiem.

książki
Stary 2010-01-11, 17:48   #1608
pragnienie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lucka91 Pokaż wiadomość
no i Lucka oblała, stres ją zjadł i koniec ;]
juz wyplakalam co mialam wypłakać, i nastawiam sie ze kolejnym razem sie uda
następnym razem zdasz ja stwierdziłam, że muszę się zapisać jak najszybciej, bo wszyscy mi radzą, że na śniegu jest łatwiej, bo można wolno jechać i nie czepiają się tak o linie

Cytat:
Napisane przez SiemaszSkarbie Pokaż wiadomość

13 tak się wymalują że ciężko będzie poznać. ja jak weszłam w korytarz tej sali to myślałam że jestem tam najmłodsza a w ogóle to widziałam jedną dziewczynę z brzucholem jak w ciąży ;o
u mnie jedna dziewczyna w szkole jest w ciąży ciekawa jestem, czy przyjdzie na 100, bo jest w dość zaawansowanej tej ciąży.

W ogole gratuluję dziewczyny udanych studniówek
ja dzisiaj wyczaiłam buty z paskami, żeby mi przytrzymały stopę, która wypada mi z każdych butów (taka wąska skubana). Jutro ciągnę mamę do sklepu i czekam na werdykt

swoją drogą - 10 stron mi tu zapisać?!

pragnienie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 17:49   #1609
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wenus2029 Pokaż wiadomość
Ja się dzisiaj załamałam tą studniówką... Miałam jutro z TŻtem jechać na zakupy.. Miałam, bo nie jedziemy, chory... Teraz się martwię, żeby wyzdrowiał do soboty... Posumowując, mam tylko sukienkę i buty. No i torebkę jakby się uprzeć... TŻ został bez krawatu... Ja już nie wiem czy płakać czy co... Z majtkami też mam problem bo bezwszwowe miały być w jednym sklepie tylko, jutro zobaczę czy przywieźli... Odechciało mi się totalnie

Do soboty jeszcze dużo czasu na pewno będzie dobrze No i nie denrwuj się tylko zrób co możesz sama zrobic i będzie dobrze, zobaczysz

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 17:49   #1610
Xtase
Rozeznanie

A dziewczyny, wiem że któreż z Was pisały że mają mały rozmiar buta jak sobie dzisiaj chodziliśmy z TŻ za jego butami to w CCC było mnóstwo ładnych szpilek w rozmiarach 35, 36 ;p
Stary 2010-01-11, 17:50   #1611
EwelinQsia
Zadomowienie

Cytat:

Jest taki przycisk jak prt scr, którym można zrobić skan ekranu. Ja tam bym nie chciała żeby moje zdjęcia wędrowały po internecie, a taka zażyłość między dziewczynami jest jedną z wielkich zalet tego tematu, nie wiem dlaczego nazywać to od razu zamkniętym kręgiem.
Dokladnie, ja nie mam ochoty żeby oglądały mnie takie osoby które się wcale nie udzielają np. Ty. Nie jest to zamknięty krąg tylko nasza mała wirtualna przyjaźń

winyl a Ciebie nikt kochana nie wyrzuca, stanęłyśmy w Twojej obronie

Edytowane przez EwelinQsia
Czas edycji: 2010-01-11 o 17:52
EwelinQsia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 17:51   #1612
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Rany, człowiek nie siedzi tutaj 24/7 to od razu chcą go wyrzucać :/.
Zaproszenie dostałam wczoraj. Nie mam jeszcze nic na studniówkę (tzn. mam buty, ale są zwykłe), dlatego nie dodawałam zdjęć. Jak już będę mieć uszytą sukienkę to na pewno pokażę!
Poza tym, Wy tam wszystkie takie chudzinki, że aż mi głupio ...
No i mimo wszystko mam pewne obawy, bo bardzo bym chciała pozostać anonimowa na tym forum.

Coś czuję, że zostanę teraz zlinczowana :|.
Dlatego Ciebie nikt nie chciał wyrzucać
Głupio? Przesadzasz, poza tym swoich bi się wstydzisz?

książki
Stary 2010-01-11, 17:52   #1613
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Xtase Pokaż wiadomość
A dziewczyny, wiem że któreż z Was pisały że mają mały rozmiar buta jak sobie dzisiaj chodziliśmy z TŻ za jego butami to w CCC było mnóstwo ładnych szpilek w rozmiarach 35, 36 ;p
Ja tam właśnie kupiłam O ile 36 jeszcze dostaniesz prawie wszędzie to z 35 jest już bardzo duży problem No ale przynajmniej tam jakieś znalazłam

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2010-01-11, 17:54   #1614
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Cytat:
Napisane przez wenus2029 Pokaż wiadomość

Nie martw się, niech leży w łóżku przez kilka dni to mu przejdzie, ja też chora a studniówkę mam 23 stycznia, w ogóle od roku moja odporność na jakiekolwiek wirusy nie istnieje. W lutym chorowałam 4 razy a teraz od listopada 3 raz jestem chora
Stary 2010-01-11, 17:54   #1615
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Dokladnie, ja nie mam ochoty żeby oglądały mnie takie osoby które się wcale nie udzielają np. Ty. Nie jest to zamknięty krąg tylko nasza mała wirtualna przyjaźń

Zabrzmiało to jakby to było do mnie, Ty wyrodna!

Wirtualna przyjaźń, musimy kiedyś zlot zrobić!

książki
Stary 2010-01-11, 17:55   #1616
pragnienie
Rozeznanie

Mell, pożyczyłam sobie dwa zdjęcia dekoracji waszych, żeby pokazać przyjaciółce, że jak się chce to można pięknie zrobić ten motyw mam nadzieję że się nie gniewasz?

pragnienie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 17:56   #1617
L I L Y
Zakorzenienie

Cytat:
spoko, zaraz Ci podam maila

winyl nie denerwuj się tak od razu na nas, chodziło nam tylko o to, żeby w tym albumiku były osoby zaufane i każda która dołącza do niego, żeby nam się pokazała

lotuus nam chodzi o bezpieczeństwo, jeśli chcesz to nie ma problemu możesz wstawić tutaj swoje zdjęcia, żeby każda z nas mogła je oglądać może i nas podczytujesz, ale tak jak pisałyśmy, mamy swój krąg, do którego, żeby dołączyć trzeba zdobyć zaufanie.. a nie tutaj wejdzie ktoś i od razu chce hasła..

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!

Stary 2010-01-11, 17:57   #1618
winyl
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Dlatego Ciebie nikt nie chciał wyrzucać
Głupio? Przesadzasz, poza tym swoich bi się wstydzisz?

Dziękuję : cmok:

No wiecie, ja jestem takim małym grubaskiem, a Wy tu takie ślicznotki. Co jedna, to ma piękniejsze nogi, no po prostu nie fair to jest! :P
Ale do studniówki może jeszcze mi się uda schudnąć (13.02, tak przypomnę :P), więc w kreacji studniówkowej może nie będę wyglądać tak źle . I na pewno dostaniecie wtedy zdjęcie , ale na własną odpowiedzialność :P.

Co do zlotu, to trzeba rzeczywiście kiedyś zrobić . Nieśmiało proponuję lato, po maturach, kiedy nie trzeba będzie marznąć, każda będzie miała czas itd. .

XOXO

Edytowane przez winyl
Czas edycji: 2010-01-11 o 17:59
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 17:58   #1619
julajta
Rozeznanie

GG do julajta

Cytat:
A co Ty się nie udzielasz łobuzie?
Kochanie, z soboty na niedzielę spałam 4h, dlatego chciałam wczoraj odespać, dzisiaj wróciłam o 17:30 do domu, a tu już 10 stron do nadrobienia, masaaaakra!

A co do dziewczyn, które chcą wstępu do albumu, to no właśnie, skąd ja mogę wiedzieć czy akurat nie jesteście, którąś z dziewczyn z mojego otoczenia, której przykładowo nie lubię? Nie chciałabym, żeby oglądała moje zdjęcia
julajta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 17:58   #1620
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Cytat:
Napisane przez pragnienie Pokaż wiadomość
następnym razem zdasz ja stwierdziłam, że muszę się zapisać jak najszybciej, bo wszyscy mi radzą, że na śniegu jest łatwiej, bo można wolno jechać i nie czepiają się tak o linie

u mnie jedna dziewczyna w szkole jest w ciąży ciekawa jestem, czy przyjdzie na 100, bo jest w dość zaawansowanej tej ciąży.

W ogole gratuluję dziewczyny udanych studniówek
ja dzisiaj wyczaiłam buty z paskami, żeby mi przytrzymały stopę, która wypada mi z każdych butów (taka wąska skubana). Jutro ciągnę mamę do sklepu i czekam na werdykt

swoją drogą - 10 stron mi tu zapisać?!
W mojej klasie jedna dziewczyna jest w ciąży i ona nie idzie na studniówkę, pewnie trochę się wstydzi ale też nie chce nadszarpnąć budżetu rodziców bo w lutym jest jej wesele na 250 osób - to dopiero jest wydatek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości