Rossmann - część V - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-11, 18:00   #4621
Anik_5
Zadomowienie

Dot.: Rossmann - część V

Cytat:
Napisane przez tamtam Pokaż wiadomość
Gdzie leży żel Palomy? Przy balsamach? Byłam w 2 rossach i nie bylo, nawet pytałam i mówią że nia mają ale może ja ślepa a oni nie wiedza?;p
A ja dziś się troszkę spieszyłam, i zaczęłam pytać panie z obsługi, gdzie coś stoi, jeśli znaleźć nie mogłam... znacznie szybciej tak idzie...
Stary 2010-01-11, 18:05   #4622
klada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikaczekolada Pokaż wiadomość
Kurcze .. tak mowicie, że niczego nie ma .. chyba jutro po szkole przejadę się do Bytomia do Rossmanna.. tak są 2 praktycznie obok siebie xD Także jakby w jednym czegoś nie było to pójdę do drugiego ;D
Muszę pare rzeczy kupić heh ;D A widać pustki coraz większe ;D
Mogły by być w promocji kremy Perfecta No Problem z gruszką /matujący - normalnie kupuję go za 11 zł a z tej serii w gazetce jest do cery naczynkowej za niecałe 7 zł :/ .. chętnie wzięłabym bo mi sie kończy gruszkowy ..
Dzień w dzień go używam .. :/
Skóra niesamowicie mi się poprawiła ;D Taka mięciutka i wgl mniej niespodzianek

Co do tej maseczki synergen - dopiero raz użyłam .. zdaje mi sie, ze na półce pisalo 2,99 zł a w kasie policzyli mi 1,29zł O.o . fajnie mnie szoknelo xD
Mogłam więcej wziąć, bo serio dobre i za tą cenę !.. Ja polecam ... a pewnie przy regularnym stosowaniu świetnie działa na skórę .. dopieor raz użyłam i jestem zadowolona
Jutro moze kupię jak tanie będą
a ja tego kremu Perfecty nie lubie...
Strasznie zapycha, w sumie sklad ma niezbyt ciekawy
Hiszpański A1

Włosomaniaczka

klada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 18:14   #4623
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Cytat:
Napisane przez orangemisia Pokaż wiadomość

- żel Paloma Oloe Vea...bardzo tutaj(wizaż) więc się skusiłam,tylko teraz nie wiem do czego mam go stosować
Mam pytanko dotyczące tego żelu. Czy mogłabyś mi spisać co masz napisane z zgrzewie tubki? jaka date?
Bo ja tez je chciałam kupić z jakieś 3 tyg temu w rossmanie, ale jak zaczęłam ptrzeglądać daty ważności to się okazało, że wszystkie są przeterminowane. Zwróciłam uwagę obsłudze rossmanna, przeprosili, zdjęli wszystkie i już nic nie dołożyli miałam okazje być ostatnio w ross w opolu i tam też ta data była już wsteczna a na tubce pisze, że to termin przydatności a nie produkcji więc jakbyś miała pod ręką to prosiłabym Cię o spisanie daty, bo albo ja się mylę, albo wszystkie spotkane do tej pory żele aloesowe są przeterminowane.
Stary 2010-01-11, 18:18   #4624
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

dziewczyny chciałam sobie kupić mineralny podkład w płynie z Maybelline, ale nie wiem który kolor wybrać. Z korektorów mineralnych używam Nude Beige, jaki kolor podkładu jest najbardziej zbliżony do tego korektora?
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 18:24   #4625
cypressangel
Zakorzenienie

Talking Dot.: Rossmann - część V

Tak jak większość z Was byłam dziś w Rossmannie na zakupach Zawiodłam się promocją na Herbal Essences odżywka do włosów 4oo ml, ponieważ cena 7.79 zł dotyczyła tylko 1 rodzaju: nie łam się! - reszta była w regularnej cenie 12.99 zł Z innych rozczarowań to mydła w płynie Palmolive i Nivea - w promocji były tylko zapachy, które w ogóle mi się nie podobają

Moje zakupy [wszystko z oferty promocyjnej] to:

• Adidas żel pod prysznic Full Balance relaxing - wg oznaczeń na półce tylko 2 rodzaje tych żeli były w promocji z czego dostępny był tylko ten mój
  • Herbal Essences szampon 25o ml
  • Herbal Essences odżywka 25o ml z tej samej linii co szampon i w tej samej cenie promocyjnej
  • Pearl Drops pasta wybielająca do zębów
  • Paloma żel Aloe Vera
  • AA Men Sensitive kojący żel po goleniu - dla TŻ
  • podpaski Bella Perfecta Rose
  • Zewa Deluxe chusteczki higieniczne
  • Cillit Bang uniwersalny płyn do czyszczenia

Zamierzałam jeszcze kupić, ale nie było:

• Velvet ręcznik kuchenny
  • zaparzacz do herbaty [sitko]

Podsumowując - zakupy uważam za udane Oprócz dwóch wspomnianych wcześniej rzeczy kupiłam to co chciałam. Szkoda tylko, że Rossmann nie do końca sprecyzował niektórych z promocji

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Kupiłam:
- AA Men żel po goleniu (to dla mnie, zamiast kremu wycofanego AA Young )
- lakier Yung fioletowy (potestujemy ^^)
- Ludwik rumiankowy (pięknie pachnie, aż chce się naczynia myć )
- jakiś płyn do czyszczenia kibelka, bo akurat się skończył
Ludwika rumiankowego używam już od dłuższego czasu i też uważam, że przepięknie pachnie

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 18:47   #4626
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cypressangel Pokaż wiadomość
Tak jak większość z Was byłam dziś w Rossmannie na zakupach Zawiodłam się promocją na Herbal Essences odżywka do włosów 4oo ml, ponieważ cena 7.79 zł dotyczyła tylko 1 rodzaju: nie łam się! - reszta była w regularnej cenie 12.99 zł Z innych rozczarowań to mydła w płynie Palmolive i Nivea - w promocji były tylko zapachy, które w ogóle mi się nie podobają

• Adidas żel pod prysznic Full Balance relaxing - wg oznaczeń na półce tylko 2 rodzaje tych żeli były w promocji z czego dostępny był tylko ten mój
  • Herbal Essences odżywka 25o ml z tej samej linii co szampon i w tej samej cenie promocyjnej
  • Paloma żel Aloe Vera

Podsumowując - zakupy uważam za udane Oprócz dwóch wspomnianych wcześniej rzeczy kupiłam to co chciałam. Szkoda tylko, że Rossmann nie do końca sprecyzował niektórych z promocji

Ludwika rumiankowego używam już od dłuższego czasu i też uważam, że przepięknie pachnie
Piękne zakupy Cypress wydaje mi się, że w moim R. przecenione były wszystkie odżywki i szampony HE ale ręki sobie nie dam uciąć
A Ludwiś to najlepszy płyn do naczyń, rumiankowy wspaniale pachnie (lepiej tylko różowy Pur ale droższy jest) a teraz zrobili jeszcze nowszy - lawendowy ale nie pachnie tak ładnie

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 18:54   #4627
Callanthe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Kupiłam Zapach mi się podoba, zobaczymy jak z działaniem
Myślę, że będziesz zadowolona. Co się nic nie chwalisz?
Callanthe jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 18:59   #4628
klada
Zakorzenienie

U mnie tata byl w rossmanie, mi kupil zel aloesowy z Palomy, ale tez duzo kaszek, herbatek dla brata
Hiszpański A1

Włosomaniaczka

Stary 2010-01-11, 19:00   #4629
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Piękne zakupy Cypress wydaje mi się, że w moim R. przecenione były wszystkie odżywki i szampony HE ale ręki sobie nie dam uciąć
U mnie tylko 25o ml szampony i odżywki HE były przecenione. Z 4oo ml żaden szampon, a z odżywek tylko nie łam się!
Cytat:
A Ludwiś to najlepszy płyn do naczyń, rumiankowy wspaniale pachnie (lepiej tylko różowy Pur ale droższy jest) a teraz zrobili jeszcze nowszy - lawendowy ale nie pachnie tak ładnie
Lawendowy wąchałam, ale nie przypadł mi do gustu. Przed rumiankowym miałam balsam Ludwik z wersji limitowanej truskawkowe lato [truskawkowo-waniliowy] - ten też super pachniał

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 19:05   #4630
Princeska87
Zakorzenienie

Ja też się rozczarowałam z farbą, miałam wziąć dla mamy, okazało się że tylko 2 kolory z Casting są przecenione:/

i muszę wrócić chyba po 2gie sitko do zaparzania herbaty bo jest świetne

Nie brałam szamponu i odżywki Herbal Essence bo właśnie skończyłam i mi się znudził. Wzięłam Schaumy żółty szampon i fioletową odżywkę. Tak jak któraś z Was wyżej napisała, bez sensu trochę, że nie zrobili przeceny danej serii tylko ma się szampon inny i odżywkę inną, no ale ważne, że jest
Princeska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 19:07   #4631
PPP90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klada Pokaż wiadomość
U mnie tata byl w rossmanie, mi kupil zel aloesowy z Palomy, ale tez duzo kaszek, herbatek dla brata
jak ja bym wysłała swojego tatę to by chyba sie zgubił w tym Rossmannie

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 19:11   #4632
uparta Marti
Zakorzenienie

byłam dzis w rossie ok 12 i pustki na półkach ale na szczęscie udało mi sie kupić wszytsko co chciałam i wydałam 75zł zakupy w załączniku
Stary 2010-01-11, 19:14   #4633
Callanthe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PPP90 Pokaż wiadomość
Mój tata by nie poszedł.

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
Napisane przez uparta Marti Pokaż wiadomość
byłam dzis w rossie ok 12 i pustki na półkach ale na szczęscie udało mi sie kupić wszytsko co chciałam i wydałam 75zł zakupy w załączniku
Zakupy genialne. Wszystko co lubię, oprócz toniku ogórkowego z Ziaji.
Stary 2010-01-11, 19:15   #4634
klada
Zakorzenienie

Cytat:
moj wlasnie czesto chodzi, bo rossmann ma tanie produkty dla dzieci
Hiszpański A1

Włosomaniaczka

Stary 2010-01-11, 19:18   #4635
nikaczekolada
Rozeznanie

Cytat:
a ja tego kremu Perfecty nie lubie...
Strasznie zapycha, w sumie sklad ma niezbyt ciekawy
Ja go nakładam zawsze na oczyszczoną skórę. Bardzo fajnie lagodzi i świetnie nawilża. Moja cera strasznie sie świeci .. jak rano wstaję to mam nos jak żarówka normalnie :/ .. jakby ktoś posmarował mi nos tłuszczem z wysokim połyskiem ..
Raz jak zastosowałam maseczkę synergen i na to nałożyłam gruszkową perfectę to rano wstałam i niedowierzalam Nos wcale się nie świecił .. nie że tylko trochę tylko wcale .. nic a nic ;D .. Dlatego tak też zrobię przed studniówką ;D Potem jak się wchłonie dam podkład, puder i wiem, że błyszczeć się nie będę ;D Do tego kolor się ujednolicił ;d Super po prostu ;D
Już drugie opakowanie kończę i jestem bardzo zadowolona

nikaczekolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 19:21   #4636
Callanthe
Zakorzenienie

Musze kupić tą maseczkę. Tak zachwalacie..
Stary 2010-01-11, 19:23   #4637
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princeska87 Pokaż wiadomość
i muszę wrócić chyba po 2gie sitko do zaparzania herbaty bo jest świetne
Gdzie znalazłaś to sitko, przy jakich produktach?
Ja sobie o nim przypomniałam, jak już stałam w kolejce do kasy i oglądałam herbatki - była zielona liściasta właśnie z tym sitkiem. Nie chciało mi się już wracać na sklep

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 19:26   #4638
klada
Zakorzenienie

Cytat:
Ja go nakładam zawsze na oczyszczoną skórę. Bardzo fajnie lagodzi i świetnie nawilża. Moja cera strasznie sie świeci .. jak rano wstaję to mam nos jak żarówka normalnie :/ .. jakby ktoś posmarował mi nos tłuszczem z wysokim połyskiem ..
Raz jak zastosowałam maseczkę synergen i na to nałożyłam gruszkową perfectę to rano wstałam i niedowierzalam Nos wcale się nie świecił .. nie że tylko trochę tylko wcale .. nic a nic ;D .. Dlatego tak też zrobię przed studniówką ;D Potem jak się wchłonie dam podkład, puder i wiem, że błyszczeć się nie będę ;D Do tego kolor się ujednolicił ;d Super po prostu ;D
Już drugie opakowanie kończę i jestem bardzo zadowolona
ale dziwne, jak on moze nawilzac, skoro ma alkohol deant w skladzie?
Hiszpański A1

Włosomaniaczka

Stary 2010-01-11, 19:31   #4639
TOMORROW
Zakorzenienie

przyszłam się pożalić

czuję się oszukana przez rossmanna

wzięłam przecenione 4 dezodoranty Lady Speed Stick, żel Adidasa i szampon Palmolive, do tego papier toaletowy- a przy kasie ponad 60 zł. do zapłaty...

pytam-co wskoczyło jako w promocji- 1 Lady Speed Stick

pytam grzecznie, czemu nie te inne, skoro w gazetce jest jak byk "różne rodzaje"
a pani zawołała jakąś inną, a ta do mnie z mordziagą, czemu biorę produkty, pod którymi nie było etykietki promocyjnej i chcę w promocji, a "różne rodzaje" nie znaczy "wszystkie"
ale "różne" to wypadałoby, żeby choć 2 były,a nie po 1 rodzaju!

i na półkach na tych etykietkach też taka zmyłka -jest napisane "różne rodzaje"

specjalnie to robią, licząc , że ktoś przy większych zakupach się nie zorientuje

oczywiście zrezygnowałam z prawie wszystkiego

i jeszcze to babsko takie niemiłe-pewnie babka wkurzona, bo musi co chwile przybiegać wykasowywać produkty, z których ktoś rezygnuje
TOMORROW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 19:33   #4640
Princeska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Gdzie znalazłaś to sitko, przy jakich produktach?
Ja sobie o nim przypomniałam, jak już stałam w kolejce do kasy i oglądałam herbatki - była zielona liściasta właśnie z tym sitkiem. Nie chciało mi się już wracać na sklep
widzę, że też jesteś z Wrocławia, ja byłam w Arkadach i jak wejdziesz to po lewej stronie koło kubków, czajnika chyba, jakiś generalnie rzeczach "do kuchni" na przeciwko "półki" z książkami i obok z podpaskami. Sitka dość wysoko wisiały na najwyżej półeczce zaczepione o metkę. Mam nadzieję, że dobrze wytłumaczyłam
Princeska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 19:37   #4641
Lolka102
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Aktogimko, bardzo dziękuję za tego linka! MOżna płacic tymi bonami w Rossmanach Choc mój, mimo wizyty w sklepie, pozostał w portfelu
Poszłam głównie po zapas Castingów, ale jakoś dziwnie były one oznakowane - nie wszystkie kolory. Zapytałam więc ekspedientke, czy nie wszystkie kolory są w promocji, a ta mi wręcz wykrzyczała w twarz z nerwami i wielkim fochem, że "Tylko karmel!". W tej sytuacji zrezygnowałam, bo by mi się za 100zł zakupów nie uzbierało (a na tyle mam bona). A swoją drogą dziwne - dopiero dwa miesiące sklep otwarty a kasjerka już tak sfrustrowana, że stroi fochy do klientek ...
Lolka102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 19:37   #4642
orangemisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek Pokaż wiadomość
Mam pytanko dotyczące tego żelu. Czy mogłabyś mi spisać co masz napisane z zgrzewie tubki? jaka date?
Bo ja tez je chciałam kupić z jakieś 3 tyg temu w rossmanie, ale jak zaczęłam ptrzeglądać daty ważności to się okazało, że wszystkie są przeterminowane. Zwróciłam uwagę obsłudze rossmanna, przeprosili, zdjęli wszystkie i już nic nie dołożyli miałam okazje być ostatnio w ross w opolu i tam też ta data była już wsteczna a na tubce pisze, że to termin przydatności a nie produkcji więc jakbyś miała pod ręką to prosiłabym Cię o spisanie daty, bo albo ja się mylę, albo wszystkie spotkane do tej pory żele aloesowe są przeterminowane.
Szczerze mówiąc ja tutaj nie widzę żadnej daty na tym żelu
orangemisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 19:41   #4643
TOMORROW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolka102 Pokaż wiadomość
Zapytałam więc ekspedientke, czy nie wszystkie kolory są w promocji, a ta mi wręcz wykrzyczała w twarz z nerwami i wielkim fochem, że "Tylko karmel!".

dopiero dwa miesiące sklep otwarty a kasjerka już tak sfrustrowana, że stroi fochy do klientek ...
to tak jak ta "moja"-wprowadzili ludzi w błąd i pewnie od rana nie robią nic innego tylko tłumaczą zdenerwowanym ludziom co i jak i stąd ta frustracja
TOMORROW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 19:41   #4644
Elfia4
DOMator

Cytat:
Napisane przez TOMORROW Pokaż wiadomość
przyszłam się pożalić

wzięłam przecenione 4 dezodoranty Lady Speed Stick, żel Adidasa i szampon Palmolive, do tego papier toaletowy- a przy kasie ponad 60 zł. do zapłaty...

pytam grzecznie, czemu nie te inne, skoro w gazetce jest jak byk "różne rodzaje"
a pani zawołała jakąś inną, a ta do mnie z mordziagą, czemu biorę produkty, pod którymi nie było etykietki promocyjnej i chcę w promocji, a "różne rodzaje" nie znaczy "wszystkie"

specjalnie to robią, licząc , że ktoś przy większych zakupach się nie zorientuje

i jeszcze to babsko takie niemiłe-pewnie babka wkurzona, bo musi co chwile przybiegać wykasowywać produkty, z których ktoś rezygnuje
Możesz się wyżalić pisząc maila do rossa Ja tak robię jeśli coś mi się nie podoba, a nie mam ochoty toczyć sporów z kierownictwem podczas gdy kolejki do kas rosną. Sądzę, że firma dba o klientów na tyle, że zwróci uwagę na fatalną obsługę, bo jakieś wyrzuty do klientki to lekkie przegięcie. Nie powinnaś odpowiadać za nieprecyzyjne zapisy w gazetce i interpretację ich przez sklep.
Ostatnio pisałam maila z pytaniem jak to jest z prezentami przy płatnościach kartą rossmanna, a dzisiaj podczas płacenia pani dała mi z uśmiechem gazetkę i jakąś zawieszkę na komórkę (przynajmniej miałam co czytać w autobusie). Wcześniej jak zapytałam o prezent to słyszałam "yyyy... mam tutaj coś, ale..." i pani nie dokończyła zdania. Same z siebie nie dawały nic.
Pewnie wytyczne z centrali przyszły
Elfia4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 19:45   #4645
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cypressangel Pokaż wiadomość

• Paloma żel Aloe Vera

ja się zdziwiłąm , bo u mnie wszystkie HE były przecenione, i szampony i odżywki, na 5,69

Cytat:
Napisane przez TOMORROW Pokaż wiadomość
przyszłam się pożalić

Napisz do rossnetu.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 19:46   #4646
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princeska87 Pokaż wiadomość
widzę, że też jesteś z Wrocławia, ja byłam w Arkadach i jak wejdziesz to po lewej stronie koło kubków, czajnika chyba, jakiś generalnie rzeczach "do kuchni" na przeciwko "półki" z książkami i obok z podpaskami. Sitka dość wysoko wisiały na najwyżej półeczce zaczepione o metkę. Mam nadzieję, że dobrze wytłumaczyłam
Akurat w Arkadach bywam tylko kilka razy w roku, najczęściej można mnie spotkać w R. na Szewskiej i Lotniczej
Ale dzięki, mam mniej więcej orientację, gdzie za tym patrzeć - w kuchennych szpargałach

Stary 2010-01-11, 19:48   #4647
Wenress
Zakorzenienie

Jakie kolory Castingów są u Was przecenione? Szczególnie chodzi mi o bursztyn.
Myślałam, że przecenią wszystkie i specjalnie jechałam do Rossmana, a tu tylko kilka :/

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 19:51   #4648
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Callanthe Pokaż wiadomość
Myślę, że będziesz zadowolona. Co się nic nie chwalisz?
A bo mi się nie chce wszystkiego wypisywać co kupiłam

Cytat:
Oj chyba nie byłoby tak źle
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 19:55   #4649
nikaczekolada
Rozeznanie

Cytat:
ale dziwne, jak on moze nawilzac, skoro ma alkohol deant w skladzie?
a ja wiem ?
jak go nie używałam to miałam wyschnietą skóre z boku nosa, w kącikach ust tak w promieniu 2 cm i na grzbiecie nosa.. jak zaczelam smarować to wszystko zniknelo.. a policzki ktore były mniej przesuszone - stałe się takie milutkie , że aż miło dotykać własnej twarzy
Możesz przyjechać i zobaczyć jak nie wierzysz
Bardzo szybko się wchłania .. to fakt .. może jakieś właściwości tej gruszki nawilżają ? Nie wiem bo ja na składnikach niezbyt się znam .. w każdym razie widze efekt
I przy jutrzejszej wizycie w rossie na pewno kupie kolejne opakowanie bo już mam końcowkę a jak działa to przerywac stosowała nie będę.. nie chcę wracać do tego co było kiedyś , bo była masakra :/
A kremy typowo nawilżające na zimę na mrozy niezbyt :/ a perfecta jest dla mnie strzałem w 10
W opiniach na kwc ludzie też pisza, że nawilża O.o a niektorzy ze wysusza.. nie wiem od czego to zależy .. na mnie działa genialnie
Jeden z ulubionych kosmetyków a jedyny krem którego używam dzień w dzień

nikaczekolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 19:57   #4650
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
a ja wiem ?
jak go nie używałam to miałam wyschnietą skóre z boku nosa, w kącikach ust tak w promieniu 2 cm i na grzbiecie nosa.. jak zaczelam smarować to wszystko zniknelo.. a policzki ktore były mniej przesuszone - stałe się takie milutkie , że aż miło dotykać własnej twarzy
Możesz przyjechać i zobaczyć jak nie wierzysz
Bardzo szybko się wchłania .. to fakt .. może jakieś właściwości tej gruszki nawilżają ? Nie wiem bo ja na składnikach niezbyt się znam .. w każdym razie widze efekt
I przy jutrzejszej wizycie w rossie na pewno kupie kolejne opakowanie bo już mam końcowkę a jak działa to przerywac stosowała nie będę.. nie chcę wracać do tego co było kiedyś , bo była masakra :/
A kremy typowo nawilżające na zimę na mrozy niezbyt :/ a perfecta jest dla mnie strzałem w 10
W opiniach na kwc ludzie też pisza, że nawilża O.o a niektorzy ze wysusza.. nie wiem od czego to zależy .. na mnie działa genialnie
Jeden z ulubionych kosmetyków a jedyny krem którego używam dzień w dzień
Kiedyś miałam ten krem i byłam zadowolona Zapach urzekł mnie najbardziej Do tego maseczka gruszkowa i było mmm!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości