Studniówkowiczki 2010 :) cz III - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-11, 19:42   #1741
L I L Y
Zakorzenienie

Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz III

nie dla mnie to już za dużo tych kłótni i pretensji jak na jeden dzień...

idę pooglądać tv. może później do Was zajrzę jeszcze.

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!
* Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r.

Edytowane przez L I L Y
Czas edycji: 2010-01-11 o 19:44
L I L Y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 19:47   #1742
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lotuus Pokaż wiadomość
tylko gdzie ja "nakazywałam" i "żądałam"? wyraziłam swoją opinie, chciałam poznac Wasz punkt widzenia, dlaczego >wyrzucacie< ludzi, których już przyjęłyście, a które nie mają czasu, zeby ciągle stukać w klawiaturę.

hehe, za sukienkę dzięki. już też cciałam 2 kupować, bo ta przestała mi się podobać, była za mało "strojna".
Wybacz, ale z mojej perspektywy tak to zabrzmiało jakbyś miała wielkie pretensje, że Cię nie przyjmujemy z otwartymi ramionami Ale rzeczywiście skończmy już temat.

Kiecce imho nie można nic zarzucić, dwa ciekawe akcenty - świetny motyw przy dekolcie i fakt, że sukienka jest na jedno ramię wg mnie wystarczą, ja generalnie stawiam zazwyczaj na prostotę i skupiam się na jakichś kilku konkretnych detalach, nie przepadam za "przeładowaniem" więc jest totalnie w moim stylu

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
Napisane przez paulina0215 Pokaż wiadomość
Fela Von Helvete może w sobotę się zepniecie i Wam wszytsko wyjdzie jak należy
Oby, ale nawet jeśli nie, to przynajmniej będzie śmiesznie
Stary 2010-01-11, 19:47   #1743
PaLLitQa
żona

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość

a majtek nie ma... takich jak chce podobaja mi sie starsznie PaLLitQi.... i tipsow tez nie ma
ahh moge Ci pozyczyc moje

Cytat:
Napisane przez Lucka91 Pokaż wiadomość
u nas czeka sie minimum 3 miesiace, ja mam za 2 bo ktos wyskoczyl z tego terminu po prostu... a gdzie ty zdajesz?
u mnie miesiac sie czeka a ja po pierwszym egzaminie chodzilam prawie codziennie czy jakis termin sie nie zwolnil i trafilam i 2 tygodnie pozniej mialam

Cytat:
To jest wizaż, forum publiczne, normą jest, że jest więcej obserwujących niż udzielających się. czytam Was od dłuższego czasu, śledzę historie każdej z Was, czytam relacje ze studniówek. Jednak chyba niepotrzebnie, gdyż stworzyłyście tak zamknięty krąg, że jednak nie nadaje się to chyba na wizaż, skoro lecą teksty typu "to wyrzucamy ją..". ja tez z chęcią pooglądałabym i powstawiała zdjęcia do albumu,ale po co, skoro tworzycie tak zamknięty krąg?! nie chcecie, by te zdjęcia ktoś wykorzystywał? to może trzeba znaleźć album, gdzie przez normalną przeglądarkę nie można skopiować zdjęć?
Sorry, że to wszystko piszę, że moja 4 czy 5 wiadomośc tutaj ma taki charakter, ale przesadzacie..

To taka moja skromna dygresja .
nie kłóć się, tylko sama pomyśl jak mozemy Tobie całkiem obcej osobie, jak sama napisalac nie udzielającej się tylko czytającej zaufać i pokazac wszystkie nasze zdjecia, znajomych i Tżtów.. Wizaz to forum niby zaufane.. ale to jednak internet i nie mozna kazdemu ufac, bo moze jutro jeszcze nasze zdjecia pojawia sie na bilboardzie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość

No wiecie, ja jestem takim małym grubaskiem, a Wy tu takie ślicznotki. Co jedna, to ma piękniejsze nogi, no po prostu nie fair to jest! :P
Ale do studniówki może jeszcze mi się uda schudnąć (13.02, tak przypomnę :P), więc w kreacji studniówkowej może nie będę wyglądać tak źle . I na pewno dostaniecie wtedy zdjęcie , ale na własną odpowiedzialność :P.

Co do zlotu, to trzeba rzeczywiście kiedyś zrobić . Nieśmiało proponuję lato, po maturach, kiedy nie trzeba będzie marznąć, każda będzie miała czas itd. .

tez bym chciala zlot tylko moze byc maly problem bo jestesmy rozrzucone po całej Polsce

Cytat:
bo z wywalaniem ludzi trochę przesadzacie !

jeżeli chcecie pozostać anonimowe, zamazujcie twarze, cokolwiek. Jesteśmy normalnymi nastolatkami, nie wykorzystamy Waszych zdjęć.
Nie wprowadzam niepotrzebnego zamieszania. Jedna dziewczyna powyżej się ze mną zgodziła. To chyba o czymś świadczy?
I właśnie to, ze jestem zupełnie anonimowa dla Was jest powodem, dla którego nie obawiam się napisać tutaj tego, co myślę. nie zdobędę Waszego zaufania i nie dostanę sie do cudownego albumu, z którego i tak wywalacie ludzi...?
nikogo nie wywalamy z wątku, bo kazdy tu moze pisac, tylko nie w albumie.. i jak bedziesz sie udzielala to przeciez mozesz zdobyc nasze zaufanie, nie ma zadnego problemu nie ma co sie odrazu unosić.

Cytat:
Napisane przez Beatagr3 Pokaż wiadomość
Tak szczerze to zgadzam się z przedmówczynią. Owszem mało się udzielałam (może 3, 4 posty) mimo wszystko jest to wątek "studniówkowiczki 2010" więc nie rozumiem dlaczego np. wyrzuciłyście z listy na 1 stronie dziewczyny, które miały/będą miały studniówki (w tym mnie), a zostawiłyście tylko te, które kojarzyłyście. Nie każdy ma czas codziennie udzielać się na forum. A czasami nie ma po prostu nic do napisania. Nie chcę tu nikogo obrażać, bo bardzo lubię ten wątek,ale naprawdę wydaje mi się że tworzycie zamknięty krąg (jak napisała lotuus), do którego wpuszczacie tylko te dziewczyny, które przypadną wam do gustu. To tyle z mojej strony
bo w ogole te dziewczyny nie udzielają sie w tym wątku i niektóre były poczatkujące na wizazu to moze i w ogole już na niego nie wchodzily.. wiec to jest chyba zbędne wypisywanie osób w ogóle nam tutaj nieznanych.

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Z tej całej "kłótni" chyba nie odpowiedziałyście na moje pytanie, więc może się przypomnę .

Mam blond włosy, kręcone. Chcialabym zostawić je rozpuszczone, ewentualnie trochę spiąć, żeby wyglądały inaczej niż na codzień. Czy myślicie, że jeśli zrobię fryzurę podobną do tej w załączniku i wepnę jako tę spinkę, taką czarną, nieduża spinkę z kwiatkiem z H&M (możecie kojarzyć te kwiatki, bo było ich mnóstwo w różnych kolorach, już któryś sezon są w H&M), to będzie źle wyglądało? Ktoś tu mówił, że kwiat we włosach to tak "ślubnie" wygląda, myślicie, że w takim przypadku też? Bo ja już nie wiem co z tymi włosami zrobić, naprawdę przy takich lokach jest niewiele możliwości :/ (moje włosy są dużo bardziej kręcone niż dziewczyny ze zdjęcia).

A zdjęcie zapożyczone ze stylio, widzicie, jak to się w internecie rozpowszechnia? :P
sliczne te loczki
moze jak nie kwiatek to jakas spinka z kamyczkami albo cyrkoniami albo grzebyk z cyrkoniami

________
wkleilam maske do albumu
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 19:48   #1744
EwelinQsia
Zadomowienie

Idę też, bo aż mi się tutaj odechciało być... Jedna zaczęła, a teraz reszta nie może skończyć... A tak było miło...
EwelinQsia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 19:48   #1745
lotuus
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez L I L Y Pokaż wiadomość
proszę Cię skończmy już te kłotnie, bo i tak nic dobrego z tego nie wynika.. i już koniec sprawy albumu.

a swoją drogą masz śliczną sukienkę! i też uważam, że naszyjnika nie zakładaj, jakieś długie srebrne kolczyki możesz założyć, bransoletkę, czarne butki i czarna kopertówka i może co do fryzurki to skoro masz sukienkę na 1 ramię, to może jakieś upięcie na bok..
w ogóle teraz tak patrze na te zdjęcia i nie wiem, czy widać,ale sukienka jest granatowa. aparat zjadł kolor i wygląda jak czarna. to nie upierać się na granatowe butki?
bo chciałam w taką pogoda az jechać 120 km za butami ;D. desperacja.

fryzurka na bok? zaintrygowałaś mnie, bo do góry upięcia na pewno nie chcę. zazwyczaj nosze rozpuszczone włosy,ale na bok.. masz może na dysku coś ciekawego?

no i najwazniejsze- facet. ma stalowy garnitur [ niestety z różową podszewką], dodam mu granatowy krawat pod kolor sukienki. jaka koszula?
lotuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 19:54   #1746
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EwelinQsia Pokaż wiadomość
Idę też, bo aż mi się tutaj odechciało być... Jedna zaczęła, a teraz reszta nie może skończyć... A tak było miło...
Ej no kochane, bez nerwów Nie opuszczajcie nas
Stary 2010-01-11, 19:55   #1747
MartuśAnga
Raczkowanie

no dobra, nie przeczytałam wszystkiego znowu, ale za duzo gadacie :P
i ta kłótnia.. mam podzielone zdanie, ale nie chce dalej tego ciągnąć

nadal nie wiem co z tą torebką, napiszcie proszę czy bierzecie małą, co tam wkładacie, co w duża itd.

jeszcze jedno pyt.
orientujecie sie moze ile dni po zakupie w top secret jest mozliwa jest wymiana?

Lucka! nie przejmuj sie ;*
MartuśAnga jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 19:56   #1748
wenus2029
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez EwelinQsia Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się, wystarczy się nie mieszać Ciągle jest sympatycznie poza paroma postami...

Wybieram grupę Color!

I ja próbuję swoich sił Proszę o wsparcie

Strony internetowe Bydgoszcz
wenus2029 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 19:57   #1749
PaLLitQa
żona

Cytat:
w ogóle teraz tak patrze na te zdjęcia i nie wiem, czy widać,ale sukienka jest granatowa. aparat zjadł kolor i wygląda jak czarna. to nie upierać się na granatowe butki?
bo chciałam w taką pogoda az jechać 120 km za butami ;D. desperacja.

fryzurka na bok? zaintrygowałaś mnie, bo do góry upięcia na pewno nie chcę. zazwyczaj nosze rozpuszczone włosy,ale na bok.. masz może na dysku coś ciekawego?

no i najwazniejsze- facet. ma stalowy garnitur [ niestety z różową podszewką], dodam mu granatowy krawat pod kolor sukienki. jaka koszula?
widzialam tą Twoją sukienke w de facto własnie miałam ją kiedys kupic na wesele
ale była w takim kolorze popielatym a nie jak mówisz granatowa
Bardzo mi sie podobała i dalejh podoba jakbym miala okazje jakąś do jej ubrania to pewnie bym ją kupiła
Stary 2010-01-11, 19:58   #1750
Macia01
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jigoku Pokaż wiadomość
Sama mam taką i każde rajstopy prócz cielistych wyglądają nieelegancko.
Mam cieliste czerne rajstopy, ale jakie do tego buty? Czarne pasują czy raczej czerwone?
Macia01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 20:00   #1751
Xtase
Rozeznanie

Dziewczyny, nie chcę robić reklamy czy coś, ale kupiłam właśnie na allegro 2 pary samonośnych pończoch z Gatty za 3,98 zł

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 20:01   #1752
wenus2029
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MartuśAnga Pokaż wiadomość
nadal nie wiem co z tą torebką, napiszcie proszę czy bierzecie małą, co tam wkładacie, co w duża itd.

Jak przeczytałam to to tak pomyślałam, że u nas większość to butelkę wkłada :p

Ja biorę małą torebkę, no i wiadomo, kosmetyki, dokumenty, zaproszenie, telefon i chusteczka do okularów

Wybieram grupę Color!

Stary 2010-01-11, 20:01   #1753
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Z tego co zauważyłam w tym roku na studniówkach dużo jest chabrowych kiecek, a ja głupia kupiłam czarną a w szafie wisi chabrowa taka zwiewna dziewczęca
plesiunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 20:03   #1754
PaLLitQa
żona

Cytat:
Napisane przez Xtase Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie chcę robić reklamy czy coś, ale kupiłam właśnie na allegro 2 pary samonośnych pończoch z Gatty za 3,98 zł
ale taniocha

Zapomnialam powiedziec ze przyszła mi z allegro ta baza pod cienie
i w aukcji do tego był gratis
Lucka dostała próbke fluidu?
a ja szminke czerwoną na zdjeciu wyszla pomaranczowa, ale jest bardziej czerwona
Stary 2010-01-11, 20:09   #1755
wroblaczek
Raczkowanie

Ależ tutaj sie nie miło zrobilo !

Ja dzis ogladałam zdjecia ze studniowki w moim rejonie... Powiem Wam, że pełen misz maż... dlugie krótki czarne kolorowe... krecone proste...

Aczkolwiek przewazaja czarne krótkie! ;D

Co wiecej zauwazyłam ze najładniej wygladaja dziewczyny najbardziej naturalne.. ;D Włoski rozpuszczone delikatnie spiete ew.

No a co do mnie to dzie była proba poloneza i wychodzi to wszystko jakos przypałowo ! Nie równo.. nie do rytmu... Jakis rozgardiasz ;./

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Ja w torebke biore kosmetyki... lakier do paznnokci, agrawke, telefon, ;d

A w inna torebke zabieram baleriny na zmiane i ze dwie pary ponczoch ;d Bo u mnie zaciagniecia to rzecz normalna ;D

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
dobra, jeżeli nie zdjęć z inspiracjami, to może uzyskam jakieś porady.

wklejam siebie. to do tej sukienki pilnie potrzebne mi są dodatki.

2 zdjęcie jest strasznie zamazane, ale widać chociaż mniej więcej fason sukienki.
Jakie rajstopy pasują? Coś na szyję czy to już przesada? jaki kolor butów?
Na szyje już bym nic nie dawała... Co do rajstop jestem zwolennicza cielistych... czane chyba 'przytłaczaja'

Buty czarne! Ewentualnie siwe i do tego siwa kopertówka [taki siwy jak góra kiecki] No ale bedzie ciezko znalesc, a pozatym czarne wykorzystasz jeszcze, bo siwy nie koniecznie

Mam nadzieje ze pomogłam
wroblaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 20:11   #1756
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wroblaczek Pokaż wiadomość
Ależ tutaj sie nie miło zrobilo !

Ja dzis ogladałam zdjecia ze studniowki w moim rejonie... Powiem Wam, że pełen misz maż... dlugie krótki czarne kolorowe... krecone proste...

Aczkolwiek przewazaja czarne krótkie! ;D

Co wiecej zauwazyłam ze najładniej wygladaja dziewczyny najbardziej naturalne.. ;D Włoski rozpuszczone delikatnie spiete ew.

No a co do mnie to dzie była proba poloneza i wychodzi to wszystko jakos przypałowo ! Nie równo.. nie do rytmu... Jakis rozgardiasz ;./

u mnie w klasie będą prawie same długie ja sama jako z nielicznych będę miała krótką
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 20:11   #1757
aga3304
Zadomowienie

Cytat:
Nie chcę, żeby było, że marudzę, ale wczesniej przekopywałam all w poszukiwaniu cielistych z czerwoną koronką i chyba wiem o jakie Ci chodzi... Onei nie mają tego silikonu, sam ściągacz tylko, a takim bym nie zaufała...

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość

Zapomnialam powiedziec ze przyszła mi z allegro ta baza pod cienie
i w aukcji do tego był gratis
Lucka dostała próbke fluidu?
a ja szminke czerwoną na zdjeciu wyszla pomaranczowa, ale jest bardziej czerwona

Ja na makijaż idę do kosmetyczkie, ale na bazę się czaję. W 2 drogeriach zadnej nie znalazłamA ta Twoja jest dobra? i moge prosic o llink?

aga3304 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 20:16   #1758
PaLLitQa
żona

Cytat:
Napisane przez aga3304 Pokaż wiadomość
Nie chcę, żeby było, że marudzę, ale wczesniej przekopywałam all w poszukiwaniu cielistych z czerwoną koronką i chyba wiem o jakie Ci chodzi... Onei nie mają tego silikonu, sam ściągacz tylko, a takim bym nie zaufała...

Ja na makijaż idę do kosmetyczkie, ale na bazę się czaję. W 2 drogeriach zadnej nie znalazłamA ta Twoja jest dobra? i moge prosic o llink?
ponoć dobra, z tego wątku dziewczyny mi doradziły ale jeszcze nie próbowałam, bo dzisiaj dopiero ją dostałam

od tego użytkownika kupilam
http://www.allegro.pl/item861030822_...az_gratis.html sprawdz, może jeszcze ma na innych aukcjach
Stary 2010-01-11, 20:16   #1759
Xtase
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aga3304 Pokaż wiadomość

Wiem, na studniówkę kupiłam takie z silikonem
Obudziła się we mnie zakupoholiczka po prostu
A o to że będą się na moich udach trzymać jakoś jestem spokojna

Sama mam tą bazę z Joko i dla mnie jest super Na imprezie cienie trzymają się przez całą noc ;p

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 20:17   #1760
lotuus
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wroblaczek Pokaż wiadomość

Na szyje już bym nic nie dawała... Co do rajstop jestem zwolennicza cielistych... czane chyba 'przytłaczaja'

Buty czarne! Ewentualnie siwe i do tego siwa kopertówka [taki siwy jak góra kiecki] No ale bedzie ciezko znalesc, a pozatym czarne wykorzystasz jeszcze, bo siwy nie koniecznie

Mam nadzieje ze pomogłam
co do butków mam podobne do tych tylko czarne http://moda.allegro.pl/item882027211...r.html#gallery . chyba mnie przekonacie, żeby nie jechac na wariata tych 120 km. oszczędzicie mój biedny portfel. Ale chciałabym jednak to nawiązanie z sukienką.. coś granatowego.. tylko co ?

no i jaka koszula dla faceta do siwego garniaka i granatowego krawata?
Stary 2010-01-11, 20:18   #1761
wroblaczek
Raczkowanie

Oj bez silikonu pończochy to nieeeeeeeee....
Mi sie ciezko te trzymaja a co dopiero bez silikonu.... Boje sie ze jak nie ponczocha to podwiazka bedzie mi spadać... ;d A przypał lekki tak.. ;d
Stary 2010-01-11, 20:20   #1762
AcutoPeperone
Raczkowanie

Rany dopiero nadrobiłam! Dzisiaj przyszłam o 19 do domu. Caaaly czas robilismy dekoracje.. Juz mamy jej serdecznie dosc, tym bardziej ze niektórzy w ogóle nic nie robią.. Jakoś nie milo się tu u Was zrobiło... No ale doczytałam. Ja też nie mam tego hasła mimo że piszę już dośc długo.. A też chciałabym zobaczyć jak wyglądałyście I ciekawi mnie ten król i królowa balu Dzisiaj nas zasypało całkiem A ja jutro na zakupy jade, musze kupic 2 pary butów. jedne na szpilce i jakieś na płaskim obcasie. I powiedziałam w klasie ze jade na zakupy jutro, to dziewczyny zrobiły liste zakupów Kolezanka chce stanik, jakis krawat, majtki, niektóre chca podwiązki.. Bo u nas nie ma a dziewczyny nie maja za bardzo mozliwosci dojechania. Trochę się boję ze kupię nie takie no ale myślę że podołam Dziewczyny powiedziały ze nie ma problemu Jutro kręcimy czołówke, chcielismy zrobić kulig ale nie udało sie załatwić bryczek, a mialo byc tak pieknie
AcutoPeperone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 20:23   #1763
aga3304
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość
ponoć dobra, z tego wątku dziewczyny mi doradziły ale jeszcze nie próbowałam, bo dzisiaj dopiero ją dostałam

od tego użytkownika kupilam
http://www.allegro.pl/item861030822_...az_gratis.html sprawdz, może jeszcze ma na innych aukcjach
Dziękuję

Cytat:
Wiem, na studniówkę kupiłam takie z silikonem
Obudziła się we mnie zakupoholiczka po prostu
A o to że będą się na moich udach trzymać jakoś jestem spokojna

Sama mam tą bazę z Joko i dla mnie jest super Na imprezie cienie trzymają się przez całą noc ;p
Okk, dzieki za opinię, poszukam jeszcze u siebie, jak nie to zmaowie

Cytat:
co do butków mam podobne do tych tylko czarne http://moda.allegro.pl/item882027211...r.html#gallery . chyba mnie przekonacie, żeby nie jechac na wariata tych 120 km. oszczędzicie mój biedny portfel. Ale chciałabym jednak to nawiązanie z sukienką.. coś granatowego.. tylko co ?

no i jaka koszula dla faceta do siwego garniaka i granatowego krawata?
buty ładne ze tez ja nie moge miec peep toe
jak dla mnie czarna koszula, bo moim zdaniem swietnei to wygląda

no, pewnie wg wielu osob klasycznie biala, zalezy jak partner bd sie czuł w tym

aga3304 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 20:25   #1764
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość
u mnie w klasie będą prawie same długie ja sama jako z nielicznych będę miała krótką
mozemy sie zamienic klasami
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 20:27   #1765
lotuus
Zadomowienie

własnie kupił sobie biało-szarą albo biało- piaskową. pamietajcie, zeby z facetem nie gadać o kolorach przez telefon. ale może nakłonie go do nałożenia czarnej. ciekawa jestem, jakby to wyglądało..

a dlaczego nie możesz mieć open toe ?
Stary 2010-01-11, 20:28   #1766
Beatagr3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Naciaaa1991 Pokaż wiadomość
Zabawne jesteście, na prawdę.
Nie każdy ma tyle czasu i możliwości, aby móc codziennie tu pisać.
A więc jeśli nie piszę parę dni, to automatycznie -----------> wypad!
Tak to właśnie wygląda. Nie wspominając, że jak pisałam pojedyncze wiadomości, tylko żeby się zameldować, (bo na więcej nie wystarcza mi po prostu czasu,ewentualnie coś skomentuję w albumie) zapytać was o coś, powiedzieć, że jestem na tym czy na tamtym etapie przygotowań, to moje wiadomości zostawały po prostu zwyczajnie pomijane, zostały w ogóle nie zauważone.
Więc cóż, dzięki, tylko tyle.
Już nie będę tu zaglądać, bo wystarczy nie pisać kilka dni i już jest się jakimś chorym zagrożeniem dla was. Śmieszne, na prawdę.
Udanych studniówek...
Jakoś tego postu żadna "stara wyjadaczka" nie skomentowała. Zostać wyrzuconym tylko za to, że się nie pisze z powodu braku czasu? To naprawdę żałosne. Więc żegnam... I udanej zabawy na studniówkach
Stary 2010-01-11, 20:34   #1767
wenus2029
Raczkowanie

Cytat:
własnie kupił sobie biało-szarą albo biało- piaskową. pamietajcie, zeby z facetem nie gadać o kolorach przez telefon. ale może nakłonie go do nałożenia czarnej. ciekawa jestem, jakby to wyglądało..

Popieram, w tamtym roku pytałam jaki ma krawat. Odpowiedź brzmiała "bordowy". Jakie było moje zdziwienie, kiedy zobaczyłam pomarańczowy :p

Wybieram grupę Color!

Stary 2010-01-11, 20:35   #1768
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Cytat:
Napisane przez Beatagr3 Pokaż wiadomość
Jakoś tego postu żadna "stara wyjadaczka" nie skomentowała. Zostać wyrzuconym tylko za to, że się nie pisze z powodu braku czasu? To naprawdę żałosne. Więc żegnam... I udanej zabawy na studniówkach
Ale jakieś zdjęcie mogła wrzucić. Dziewczyny mogły odczuć że to trochę dziwne że nie ma albumu, można pomyśleć że zależało jej na dostępie do zdjęć bo chciała je wykorzystać, ostrożności nigdy za wiele
plesiunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 20:35   #1769
wroblaczek
Raczkowanie

Cytat:

Co do opentoe to mi sie złamał paznokiec u kciuka;D Haha jak nigd mi nie zalezało na paznokciach u nóg tak teraz bach!;d Walnełam stopą w dzwi ;d
Ale mysle ze umiejetnie zrobiony francuski wszystko zakryje... zreszta chyba nikt az tak szczegolowy nie bedzie ;D
Stary 2010-01-11, 20:36   #1770
pragnienie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez L I L Y Pokaż wiadomość
pragnienie ja nie wiem wgl co ten Twój tż chce.. i po co marudzi, jak tak ładnie i elegancko wygląda no..
ja też nie wiem dziękuję wszystkim za spam zaraz mu to wyślę
kulturalnie proszę nie nazywać nas wyjadaczkami a już w szczególności starymi! jeśli ktoś nie potrafi zrozumieć, że niektóre Wizażanki są bardziej zżyte ze sobą i mają zaufanie do osób, z którymi rozmawiają to jego problem proponuję sobie założyć oddzielny wątek a nas zostawić w świętym spokoju

pragnienie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości