|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
tabletki anty a szybszy okres
Mam nadzieję że mi pomożecie. Kończę brać pierwsze opakowanie tabletek antykoncepcyjnych. Przez cały miesiąc plamiłam za 7 dni powinnam zrobić przerwę. Tylko to plamienie od wczoraj co raz bardziej przypomina mi taki trochę słabszy okres
Jeżeli panikuje to przywołajcie mnie do pionu. Bo nie wiem czy przy braniu tabsów mogę dostać szybciej okresu. A do ginekologa wybieram się dopiero w czwartek i nie wiem czy po prostu nie zrobić tej 7 dniowej przerwy szybciej. Co wy o tym myślicie? Będę wdzięczna za każdą wyrażoną opinie
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: tabletki anty a szybszy okres
przy pierwszym opakowaniu plamienie moze wystepowac nawet przez caly czas brania, organizm musi sie przyzwyczaic do hormonow, pomimo plamien tabletki wez do konca i przerwe zrob dopiero jak przyjdzie na nia czas a nie wczesniej
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie.
nie ma sie czym martwic, bierz tabletki dalej. |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny bo już się bałam, że może jest coś nie tak
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez miałam przez pierwszy miesiąc plamienia, potem pojawił się okres i nast ępny miesiąc był spokój
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.

Jeżeli panikuje to przywołajcie mnie do pionu. Bo nie wiem czy przy braniu tabsów mogę dostać szybciej okresu. A do ginekologa wybieram się dopiero w czwartek i nie wiem czy po prostu nie zrobić tej 7 dniowej przerwy szybciej. Co wy o tym myślicie? Będę wdzięczna za każdą wyrażoną opinie