|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. II :-)
Moja cały wieczór kopie. Nic dziwnego, dzisiaj miałam dzień schodów - słuchajcie, wszelkie rekordy pobiłam, kilkadziesiąt razy po schodach (parter-pierwsze-drugie piętrko) wchodziłam. Błeeeeee....
Bydgosiu, fotek nie będzie, bo remont i aparat niedostępny
|
|
|
|
#3422 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tyle, że ja będę sadzać w nim dzidka od miesiaca, do kilku miesiecy maksymalnie... Leżaczek jest super, ale takie dziecko pełzające- próbujące raczkować długo w nim nie usiedzi, bo to nudne. ![]() Cytat:
ale jest inny model- który jest identyczny, tylko skrętną oś ma- ale jest odpowiednio droższy, i ma mniejszy kosz pod wózkiem. A jak będę na spacery z dwójką chodzić, to sporo gratów trzeba zabierać ze sobą. |
||
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
Lea to nie masz już po Maksiu lezaczka? Ja całe szczęście po Michalku zachowałam, mam taki najzwyklejszy z fishera: http://allegro.pl/item877469559_fish...k.html#gallery
Faktycznie taki leżaczek to zakup na dość krótki okres, zwłaszcza jeśli dziecko ruchliwe, ale jednak uważam go za rzecz niezbędną.
|
#3424 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zostało tylko łóżeczko i wanienka. Ja miałam taki jak poniżej, i taki też teraz chcę kupić. |
|
|
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylko oznajmić że dotarłam do domu cała i zdrowa
Zakupy mega udane.Jednak padam i jutro się pochwale ![]() Lea były sweterki w Reserved takie jak Twoje Ale były same eLki
|
|
|
|
#3426 |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16397295]Gwiazda, uważaj na siebie!
Ja poproszę linkę, świetny zestaw ![]() Świetny początek Ładny, podoba mi się, chociaż same koła nie na moje drogi. Tygrysek wymiata ![]() Ja dostałam od kuzynki rożek, który można rozłożyć i użyć potem jako kocyk Miękki, fajny jest. No i kilkadziesiąt zł w kieszeni ![]() Gratuluję kolejnego tygodnia Nie podoba mi się - przede wszystkim wg mnie wózek MUSI być funkcjonalny. To wózek, który będzie ciągle używany, a nie tylko wystawiony na tarasie ze słodko śpiącym dzieckiem. Cena zabójcza do tego, i waga również. Nowy, naprawdę dobry wózek 3in1 kupisz za 1500-2000. 4 tys. to wypasiony Mutsy na przykład. Ehhh mam nadzieję, że jednak wrócisz do zdrowia A myśmy po pracy podjechali dzisiaj do centrum dziecięcego, wydałam w sumie 140zł Ale mamy wanienkę I sporo ciuszków - 5 par bodziaków 62 z długim rękawem, 1 56 z długim, śpioszki w komplecie z kaftanikiem. Chciałam jakieś pajacyki, niestety teraz jeszcze głównie są zimowe, bawełnianych jak na lekarstwo ;/Łeb mi pęka. Kot po moim powrocie opieprzył mnie, że za długo siedział w obcym mieszkaniu beze mnie, waląc mnie łebkiem w ramię Wlazł na łóżko, rozmruczał się przeraźliwie głośno i dawaj mnie z baśki walić ![]() Marhal, widzę, że ty córę na księżniczkę będziesz ubierała Szczerze mówiąc, u nas nigdzie takich ubranek nie widziałam....---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Znalazłam kolejnego niedrogiego sprzedawcę na all: http://www.allegro.pl/show_user_auct...808171&p=2&p=0 I jeszcze: http://www.allegro.pl/show_user_auct...p?uid=13556596 Idę poszaleć [/QUOTE]No tak, ksiezniczka to ona bedzie nawet bez ubranek... a tak na serio, naprawde, ciuszki tutaj sa przesliczne, jednym slowem wykupilabym wszystkie gdybym mogla...
|
|
#3427 |
|
Konto usunięte
|
No a widzisz, tu przeważnie takie bardziej bawełniano - sportowe
Większość na jedno kopyto, chociaż dzisiaj na all znalazłam kilka ładnych, niespotykanych wzorów
|
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny ja tylko na moment któraś z was pisała ze ma anemie chciałabym sie dowiedziec czy była juz na wizycie i co jej lekarz zlecił ja odebrałam dzis wyniki krwi i sa gorsze niz poprzednie hemoglobina 11,4
krwinki czerw 3,63 hematokryt 34,8 troche sie boje isc ze mnie wysle na szpital buuu
|
#3429 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj po poludniu i do niedawna mialam okropny ból glowy, przeszedl po paracetamolu i herbatce z sokiem malinowym..., bylam na spacerze po sniegu imyslalam , se jak sie przewietrze to mi przejdzie, a tu nic, wiec siegnelam po leki... U nas od wczoraj zapanowala zima, bielutko w kolo, moje auto prawie niewidoczne ale na jutro zapowiadaja deszcze... i koniec radochy ze snieguZalaczam kilka fotek ... snieg w Madrycie jest cudem i rzadkoscia... ![]()
|
|
|
#3430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skład 100% bawełna. Aczkolwiek nie taka licha, grubsza, nie wiem jak w obsłudze będzie, bo w nowości jest impregnowana i sztywna, a jeszcze jej nie prałam. Z dośw. wiem, że ta sztywność i satynowe odczucie zniknie po wypraniu jak ze wszystkich moich pościeli lepszego gatunku. ![]() Cena różnie, zależnie co tam masz w zestawie: - 6 elementów 109zł (2 poszwy - poducha i kołdra, ochronka na szczeble, wkłady do poszew antyalergiczne - poduszka i kołdra; i prześcieradło) - 3 elementy 58-59zł (2 poszewki i ochraniacz) - 2 elementy 35-36zł (2 poszewki) - rożek 21zł - 13 elementów 198-199zł (już z duperelami pt. baldachim, jakaś kokardka na baldachim, stelaż do niego, rożek w pakiecie, przybornik w pakiecie i falbanka pod prześcieradło do maskowania tego co pod spodem) |
|
|
|
|
#3431 |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16403051]No a widzisz, tu przeważnie takie bardziej bawełniano - sportowe
Większość na jedno kopyto, chociaż dzisiaj na all znalazłam kilka ładnych, niespotykanych wzorów [/QUOTE]U nas tez sa sportowe, i te co kupilam tez sa bawelniane lub innych wlókien naturalnych..
|
|
#3432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja nie o wózkach, tylko o fotelikach. ![]() Wózki, te na dużych kołach są świetne, ale nie na moje kieszenie. ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
Ps. Jak nowy to nie trzeba zaklinać, ale jak używany to trzeba opić żeby nic nie wyskoczyło. I co teraz?
|
||
|
|
|
#3433 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Mamuśki
Muszę podzielić się z Wami nowiną. Otóż: stałam się jednym z tych "przypadków", których dziecię cudownie zmieniło płeć.... ![]() ![]() Miała być ona, będzie ON!!! Ale od początku: Na usg w ubiegłym tygodniu ginek coś zaczął kręcić ewidentnie, ale do pomyłki się nie przyznał, tylko powiedział, że niby dzidzia się zakryła i sprawdzimy jeszcze następnym razem.... Już wtedy wiedzieliśmy, że coś kręci Wkurzył mnie i postanowiłam iść na konsultację do innego z lepszym sprzętem, bo zaczęłam się obawiać, że może (nie daj Boże) myli się również co do innych rzeczy, a poza tym ciekawość mnie zżerała. Na szczęście z małym wszystko w najlepszym porządku, rozwija się książkowo, waży już 630 gram No i ten drugi lekarz powiedział, że facet na 100%, sama widziałam, mam na zdjęciach i na piśmie. Mam nadzieję, że tym razem to nie pomyłka ![]() ![]() Nie pisałam Wam o tym wcześniej, bo chciałam mieć pewność, żeby nie kręcić za bardzo. Teraz oswajam się z nową sytuacją i czuję się tak trochę jakbym w nowej ciąży była ![]() Generalnie wszyscy szczęśliwi, rodzinka się cieszy. Mąż bardzo zadowolony, chociaż wcześniej jak go ktoś pytał to zapewniał, że z dziewczynki się bardzo cieszy i że najważniejsze żeby dzidzia zdrowa była , ale teraz widać jaki szczęśliwy jest z tej nagłej zmiany, nie jest w stanie ukryć tych emocji Teraz zastanawiamy się nad imieniem. Mocnym typem jest Julian, ale jeszcze zobaczymy.... jeszcze Rafał i Patryk póki co, ale czuję, że problem będzie ![]() To tyle w skrócie. Pozdrawiam
|
|
|
|
#3434 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16397295] Ja poproszę linkę, świetny zestaw ![]() I jeszcze: http://www.allegro.pl/show_user_auct...p?uid=13556596 Idę poszaleć [/QUOTE]Na gg podałam. O kurka... koszulki z krótkim rękawkiem. A ja konto wyczyściłam... Musi za prąd w tym miesiącu nie zapłacę... ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
Białe syfy nie wyszły ale gardło - żywy ogień. A boli jak cholera. ![]() Chyba jutro nie idę do pracy, w d... to mam. Bunt. ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16399255]Kropka, a syrop z cebuli?[/QUOTE] Ale ja nie szczekam. ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16401065]Moja cały wieczór kopie. Nic dziwnego, dzisiaj miałam dzień schodów - słuchajcie, wszelkie rekordy pobiłam, kilkadziesiąt razy po schodach (parter-pierwsze-drugie piętrko) wchodziłam. Błeeeeee....[/QUOTE] Dobra jesteś. Ja po schodach w ogóle nie mogę. Zaraz mi brzuch kamienieje... Dziś już czytałam o wcześniactwie. Nic ciekawego... Jeszcze 10 tygodni muszę przewegetować. :/ Cytat:
Książkowa norma hemoglobiny u kobiet to 12. Masz niezłe wyniki. Cytat z portalu gin. : "Należy pamiętać, iż w czasie ciąży istnieje „fizjologiczna” anemia. W sposób naturalny dochodzi do rozcieńczenia krwi spowodowanego zwiększaniem się krążącej krwi. Jednak znacznie szybciej przybywa osocza niż elementów morfotycznych więc dochodzi do jej „rozcieńczenia”. Należy więc pamiętać, że pogarszanie się wyników morfologii krwi jest do pewnego stopnia normą w ciąży." |
|||
|
|
|
#3435 | |||||
|
Rozeznanie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;16393937]
no to gratki, oby śmigał bezawaryjnie.[/QUOTE]Dzięki dziewczyny, mam nadzieję, że będziemy zadowoleni. Cytat:
Cytat:
Przez 5 lat cierpiałam na masakryczne migreny, pojawiały się co 2-3 tygodnie i trwały zawsze 2 dni. Wiele razy nie byłam w stanie iść do pracy i męczyłam się w ciemnym pokoju. Jestem przeszczęśliwa, bo w ciąży miałam tylko raz migrenę - na samiutkim początku. Od tej pory nic, zero, rewelacja. U mnie więc migreny miały chyba podłoże hormonalne - mam nadzieję, że tak zostanie Cytat:
Cytat:
! Tzn. TŻ pije Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już się oswoiłaś czy jest szok? To jest sprawiedliwość, nie? ![]() My jak kupiliśmy, to mój biedny niepijący mąż stwierdził, że musimy to oblać i wypijemy piwo, które stoi od lata w lodówce. Ubaw po pachy jak chłopa po piwie trzepie. Ja zrobiłam dwa łyki (z sokiem) - o dziwo teraz mi smakuje. Znaczy Daniel będzie piwoszem... czy cuś.
|
|
|
|
|
#3437 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jestem teraz w 6 mies. Staram się wyciągać z tego pozytywy: cieszę się, że dowiedzieliśmy się teraz, a nie po porodzie . Ciuszków trochę typowo dziewczyńskich zdążyłam nabyć, ale nie za dużo, także sprzedam/oddam i mogę rzucać się w wir nowych zakupów co mnie cieszy Chociaż nie przeczę, że na początku trochę mną ta wiadomość wstrząsnęła, czułam się taka trochę oszukana, zła i było mi przykro, bo też już przyzwyczaiłam się do tego, że noszę córeczkę.... Taka mieszanka uczuć. Ale przeszło dość szybko A tak wogóle to niezłą mam intuicję ... nie ma co ![]() .... Jeszcze niedawno się tu na wątku chwaliłam, żę przeczuwałam dziewczynkę i mi się sprawdziło... a tu taka skucha !![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
Trochę jeszcze w szoku jestem ale najgorsze minęło. W końcu komuś musi się przytrafić, tyle się słyszy o pomyłkach Przynajmniej będzie co Małemu opowiadać
|
||
|
|
|
#3438 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;16401725]fajny, ja sama na jakiś poluję, ale chcę fisher price. Tyle, że ja będę sadzać w nim dzidka od miesiaca, do kilku miesiecy maksymalnie... Leżaczek jest super, ale takie dziecko pełzające- próbujące raczkować długo w nim nie usiedzi, bo to nudne. ![]() ten model akurat nie ma. ale jest inny model- który jest identyczny, tylko skrętną oś ma- ale jest odpowiednio droższy, i ma mniejszy kosz pod wózkiem. A jak będę na spacery z dwójką chodzić, to sporo gratów trzeba zabierać ze sobą. leżaczek chcieliśmy kupić taki 3 w 1 a w zasadzie liczymy, że znajomi kupia tak jak i karuzelę... ![]() niestety kompa mi wczoraj wywaliło i wszystkie zdjęcia też... więc Wam nie pokażę chyba że na allegro znajdę taki właśnie mój mutsy też kosz ma nie za wielki... ale w sumie chcę sobie torbę dokupić do niego a na wielkie zakupy raczej się z nim nie wybieram. ale dla Ciebie faktycznie przy dwójce dzieci przydałby się coś z większym bagaznikiem... Cytat:
, naprawdę nie masz się co stresować, do szpitala Cię na pewno nie wyślą, ja miałąm łykac żelazo, ale zapomniałam oczywiście recepty i nie łykałam... a wyniki w cudowny sposób poszły w górę... magia...Cytat:
... mnie się najbardziej podobuje Patryk Cytat:
jeśli mogę to na tel, bo gg chwilowo mi nie żyje ![]() i bardzo dobrze, mój małżonek tez ma gardło zawalone, ale bez nalotów póki co i bez temperatury... mam nadzieję, że to tylko przeziębienie... w każdym razie buzi nie dostaje i chuchac na mnie tez nie może.... płucze gardło solą i soda zależy co rozpuści i psiuka tamtum verde. a Ty Słonko posiedź jutro w domku, w dooopie miej pracę... Twoje zdrowie jest ważniejsze a jeśli chodzi o wcześniaki to 32 tydzień to w miarę bezpieczne minimum.... ale dla chłopców bezpieczny jest dopiero 36... więc mnie jeszcze zostało 11, a Tobie 13... wcześniej niech się na ten świat nie pchają... moja Ola jest z 34/35 i miesiąc spędziła w szpitalu mimo, że dostałą najpierw 8 a potem 10 punktów... a chłopcy są słabsi i troszkę wolniej się rozwijają...chodzi głównie o płucka, żeby nie musieli leżeć pod respiratorem... ale nie ma się co zamartwiać, damy radę Słonko, z każdym dniem jesteśmy blizej idę spać Dziewczynki jutro na 9 rano mam wizytę u gina, kolorowych snów
..... przyjaciele są jak anioły, które podnoszą nas kiedy nasze skrzydła nie chcą już dłużej latać..... Bruno już w domku Edytowane przez dafreen Czas edycji: 2010-01-11 o 23:08 |
||||
|
|
|
#3439 | ||
|
Raczkowanie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;16325689]
No i wreszcie my! Chłopak potwierdzony, siusiok jak się patrzy. ![]() ![]() Z dzidkiem wszystko oki, ma ponad 15cm, główka, kręgosłup, serduszko, nerki, ..... wszystko prawidłowe i na swoim miekscu. Tyle, że moje łożysko nie teges. [/QUOTE] Gratuluję Synusia!! ![]() Cieszę się, że z Maleństwem wszystko dobrze A co do łożyska.. 3mam kciuki żeby się poprawiłoCytat:
Śmialiśmy się, że Dzidzia chce "wykopać" tatusia do pracy ;-) Cytat:
Śliczne zdjęcie!! Podoba mi się bardzo bardzo imię Amelka, ale mężusiowi nie bardzo... więc nie będzie Amelki tylko jak narazie: Nadia albo Liliana Ale mamy jeszcze czas więc może się jeszcze coś odmienić ![]() Cudne zdjęcie Jejku... nie było mnie kilka dni i taaaakie zaległości mi narosły by nie mieć potem takich zaległości.Fajnie, że zamieściłyście te listy wyprawkowe - przydadzą się Ja też już sobie przejrzałam jakie ubranka mam (od rodzinki) i co oraz ile będę potrzebować spisałam na karteczce No i pierwsze zakupy w postaci paru sztuk bodziaczków i kaftanikó mam już za sobą![]() CHciałoby się kupić wszystko w takich sklepach - takie cuda Aha... ja kupowałam w Pepco narazie. Jeśli są u was takie sklepy to polecam Niedrogo, a ciuszki bardzo ładne![]() Hmm... co do samopoczucia to ostatnio coraz bardziej zaczynają mi doskwierać bóle kręgosłupa... Radzę sobie w ten sposób, że zmieniam pozycję - czyli położe się na chwilę, albo usiądę, albo też pochodzę... w zależności, kiedy plecki zaczynają boleć. No i jak już boli to trochę ćwiczę... Muszę w końcu zacząć regularnie ćwiczyć. Dostałam na gwiadkę piłę gimnastyczną i jak narazie to służy mi do siedzenia i bujania ;-) (mam frajdę) Trzeba trochę mobilizacji z mojej strony...A co do twardego brzuszka to też zauważam go czasem u siebie... Trochę mnie to martwiło, ale zazwyczaj jest on twardy od zmęczenia - jak odpocznę wraca do normy... także to chyba nic takiego. MAm pytanko do was... Chodziłyście do szkoły rodzenia w poprzednich ciążach?? Albo (to do pierworódek jak ja ) czy macie zamiar się zapisać?? Polecacie tego typu zajęcia?? Chętnie usłyszałabym wasze opinie, bo zastaawiam się nad tym...Tzn. byłam pewna, że się zapiszę, ale okazało się, że szkoła rodzenia przy szpitalu jest odpłatna (wcześniej myślałam, że darmowa) - to mnie troche zniechęca, bo jak same wiecie, wydatków każdaakże z nas będzie trochę miała... Takaże - czekam na wasze opinie ![]() Pozdrawiam cieplutko i dobrej nocy życzę!! Mykam spać bo już odpływam ;-)
|
|
|
#3440 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
czekam na foty.Cytat:
Cytat:
![]() zaraz zmienię na liście. Julian- Cytat:
Cytat:
i to od samego rana mi doskwiera. A wieczorem to muszę na kanapie leżeć bo usiedzieć nie ma szans. ![]() Ja do szkoły rodzenia nie chodziłam i chodzić nie będę. W pierwszej ciąży nie poszłam, bo większość ciąży za granicą przesiedziałam... a nawet jakbym była w Polsce, to też bym pewnie nie poszła. A teraz nie mam potrzeby, jak rodzić sn wiem, do ewentualnego cc chyba specjalnie przygotowywać się nie trzeba, a opiekować noworodkiem się potrafię. ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Kupiłam ten wózek, który Wam wczoraj pokazywałam. Wytargałam za 730zł za cały zestaw 3w1 i do kompletu śpiworek do spacerówki. I strasznie się cieszę, przy Maksiu już wózek miałam o tym czasie, i teraz się stresowałam , że jeszcze nie mam.
|
|||||
|
|
|
#3441 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Co tu tak cicho? Spicie jeszcze? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16397295] Kot po moim powrocie opieprzył mnie, że za długo siedział w obcym mieszkaniu beze mnie, waląc mnie łebkiem w ramię Wlazł na łóżko, rozmruczał się przeraźliwie głośno i dawaj mnie z baśki walić [/QUOTE] znaczy z baniaka? ![]() Cytat:
Co to niebieskie posrodku osiedla? Wyglada jak basen?Cytat:
Gratulacje synka Cytat:
|
|
#3442 |
|
Zadomowienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;16408726]
kciukasy zaciśnięte. [/COLOR]Kupiłam ten wózek, który Wam wczoraj pokazywałam. Wytargałam za 730zł za cały zestaw 3w1 i do kompletu śpiworek do spacerówki. I strasznie się cieszę, przy Maksiu już wózek miałam o tym czasie, i teraz się stresowałam , że jeszcze nie mam. [/QUOTE]dziękuję wózek śliczny i w naprawdę dobrej cenie, gratki i opij brykę soczkiem co by się dobrze prowadziła ![]() ja już po wizycie, wsio ok, maluch zdrowy, serducho bije, ale gwiazdy to z niego nie będzie... chciał mu gin zrobić zdjęcie 3D to się zasłonił rączkami i mam zdjęcie w sumie dwóch rączek zamiast portretu....za trzy tygodnie mam kolejną wizytę i będę miała już ustalony termin cc.... zrobi się to dla mnie zupełnie realne i namacalne....aż się trochę boję... a 10 lutego idziemy na ostatnie usg diagnostyczne do pani doktor pediatry kardiologa... robi bardzo szczegółowe usg diagnostyczne płodu, ma trwać koło 45 minut do godziny.... do szkoły rodzenia się nie wybieram, do cc nam to nie potrzebne, maluchem umiem sie opiekować więc chyba nie ma to za bardzo sensu.... Araczku,
|
#3443 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;16402174]ja po Maksiu wszystko sprzedałam,
Zostało tylko łóżeczko i wanienka. Ja miałam taki jak poniżej, i taki też teraz chcę kupić.[/QUOTE] Kuzynka ma taki sam, jest super. Miałam okazję bujać ![]() Cytat:
Mnie się podoba Patryk.Cytat:
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;16408726] Kupiłam ten wózek, który Wam wczoraj pokazywałam. . [/QUOTE]Super ![]() daf, cieszę się z dobrych wiadomości ![]() Idę dzisiaj na wizytę o 14.00 Moja Luiza wczoraj się mocno rozbrykała, nawet w nocy ....ale cwaniara z niej. Kopie mnie jak mam brzuch zakryty, jak tylko odkryję, to cisza Zakrywam i znowu kopie. Myślę, że może jest zaciekawiona światłem
http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą? Z terrorystą można negocjować. ![]() Edytowane przez bydgoszczanka Czas edycji: 2010-01-12 o 10:53 |
||
|
|
|
#3444 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a czemu będziesz mieć cc?
|
|
|
|
|
#3445 | |||
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() ale fajne wczesniej nie czytałam przydało się na poprawe humorku ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;16408726] ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Kupiłam ten wózek, który Wam wczoraj pokazywałam. Wytargałam za 730zł za cały zestaw 3w1 i do kompletu śpiworek do spacerówki. I strasznie się cieszę, przy Maksiu już wózek miałam o tym czasie, i teraz się stresowałam , że jeszcze nie mam. [/QUOTE]Gratki
|
|
#3446 |
|
Konto usunięte
|
kciukasy zaciśnięte.
---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Maksiu używał go od czasu jak miał dwa tygodnie do mniej więcej 10 miesięcy. Na początku częściej, a potem, jak już ładnie siedział, to rzadziej, bo przesiedliśmy się do wysokiego krzesełka do karmienia. Potem dziecię moje większość czasu spędzało na podłodze, pełzając, raczkując, .... Ale córeczki mojej znajomej korzystały z leżaczka dłużej. |
|
|
|
#3447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm ja tez duzo z tego nie posiadam wcale albo mam o połowe mniej ale tez wiem ze pare z tych rzeczy bedzie mi potrzebna za miesiac lub kupia mi ja goscie którzy nas odwiedza a co niech tez troche posmakuja wydatków :P jak np karuzela , dodatkowy recznik kąpielowy, posciel (ja tez kupowałam kuzynce bo zanim do niej poszłam poprostu zapytałam co jej potrzeba ) rożek łozeczko posciel pieluchy flanelowe to mam wózek kupie kilka dni przed porodem lub tż zamówi jak bede lezała w szpitalu pokaze mu tylko który co do ubranek to nie mam nic znaczy mam ale jeszcze u rodzinki gdzies krąża oo mam jeszcze chusteczki nawilzajace bo byly w promocji termometr A na łożeczko Dalej czekam i jak nie ma tak go nie ma
|
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie niedawno wstałam
![]() Jak obiecałam chwale sie ciuszkami ![]() 1. komplecik, Smyk -20zł 2. pajacyk, Smyk - 27zł 3. pajacyk, Smyk -27zł 4. body, Smyk- 15zł 5. pajacyk, Smyk - 30zł |
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16367062]Donoszę najuprzejmiej, że mnie córa zaczęła wczoraj wieczorem kopać, a dzisiaj się potwierdziło
![]() Aczkolwiek jest chyba mentalną bliźniaczką z kropkowym synem, bo w nosie ma trzepanie.[/QUOTE] mojej mozesz dzwonić pukać nic nawet słodkim ja nie przekupisz
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
Ciąg dalszy.
1. kurteczka, Zara 35zł 2. kombinezonik zimowy, Mothercare - 100zł 3. sweterek, Mothercare-20zł 4. body, Smyk- 20zł 5. pościel, Ikea- 50zł Kupiłam jeszcze dwie buteleczki średnie TT i dwa smoczki też TT i ręczniczek z kapturkiem.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

ale jest inny model- który jest identyczny, tylko skrętną oś ma- ale jest odpowiednio droższy, i ma mniejszy kosz pod wózkiem. A jak będę na spacery z dwójką chodzić, to sporo gratów trzeba zabierać ze sobą.
Ale mamy wanienkę 

i koniec radochy ze sniegu