|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
powiedzmy, że jedną juz napisalam
dlatego moge sie bronic w lutym
|
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
ja idę porobic c z angielskiego na jutro
|
|
|
|
#2793 |
|
Raczkowanie
|
wiesz co, RNG tak sobie myslę, że może to i racja z tym, żeby przyoszczędzic trochę na kosztach organizacji
cały czas myslę o tym fotografie (jako o wykonawcy usługi fotografowania rzecz jasna, hihi) i chyba wolalabym miec jeszcze jakies bajerki na weselu, np. fantastyczne zdjecia - co na pewno nie malo kosztuje- czy fakies fajerwerki - bo ładnie wygladaja albo na przyklad gdzie ssobie pojechac na tydz. chociaz w ramach "podrozy poslubnej", niz wszystki wlozyc w wesele...
|
|
|
|
#2794 |
|
Raczkowanie
|
No widzisz, i to będzie wtedy naprawdę niezapomniany czas - tyle samo pieniędzy a dodatkowe atrakcje, cos przez co ten dzien utkwi wam w pamięci
cieszę się, że choć trochę pomogłam a teraz ide przepytywac TŻ na kolo i wracam do Was
|
|
|
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
a ja obejrzalam m jak m i mareczek znow ma
![]() MALENSTWO za napisanie![]() ja zamierzam 2 rozdzial w ferie stworzyc ale i tak jestem pierwsza z naszego semianrium,ktora w ogole oddala 1 rozdzial tez sie chwale a co;pide sie pluskac i luli
|
|
|
|
#2796 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluje Wam, a ja mam dwa kierunki, zadnego nie lubie i tak naprawde marze o czym zupelnie innym i mi z tym zle... :|
|
|
|
|
#2797 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
e, no to ![]() i jeszcze raz . ja taka "mocna" nie jestem. leń patentowany do sprawdzenia juz oddalam, w srode WERDYKT ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
BARDZO pomogłas i jeszcze ten fotograf po prostu kawe masz u mnie jak nic |
||
|
|
|
#2798 | |||||
|
Zakorzenienie
|
nadrabianie...
Cytat:
Zawsze warto próbować ![]() i ja chyba tez, bo znów mi boczki wyszły, a jujż ich nie było. Ale rtak ostatnio o cukierek, to ciasteczko, to czekoladka. :stop: t5rzeba trochę przystopować. Cytat:
![]() Ty też stosujesz Dukana?? Cytat:
![]() Ja też staram się nie jeść po 18-19 i pic więcej wody ![]() Cytat:
Cytat:
A co ćwiczysz?? Dzisiaj wypróbuję ten preparat do prostowania, bvo ostatnio jak myłam gowę u tż, to zapomniałam . A co do spódnic, to u mnie ;aski latają w kieckach, to mi jakoś głupio było, że ja ciągle w jeansach ![]() Oj tak, u facetów to chyba póxniej mogąś być problemy z jądrami, mogą mieś problem z płodnością plemników, gdzieś tak słyszałam. Opowiadaj, opowiadaj
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
RNG mi tez zle z tym moim,a przynajmniej z tymi studiami mgr-niepotrzebnie poslzam, takze Cie rozumiem.zreszta mam b.niezgrany rok i to jeszcze psuje wszystko...dlatego jak najszybciej napisac=jak najszybciej skonczyc to g....o
i zajac sie czym pozytecznym![]() MALENSTWO to za werdykt![]() i apropo kciukow-trzymajcie jutro za mnie bo mam rozprawe z tym moim co mnie dopuscic do testu nie chce i za test przy okazji,co? ![]() : prosi:
|
|
|
|
#2800 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już po m jak m
Mareczek przegina ma w trąbę!!![]() Zapomniałam napisać po świetach, Karolinusienka - pierniczki z Twojego przepisu zrobiły wręcz furrorę Teściowa trzyma je nadal i nie pozwala nikomu jeść:![]()
|
#2801 |
|
Raczkowanie
|
MALENSTWO84 jak bede kiedys w Krk to sie zglosze hehe
![]() lusesita23 ja mam dwa kierunki na polibudzie, a mnie sie zawsze marzyla kosmetologia, wizaz (dlatego w sumie pracuje dorywczo jako wizazystka) i to chcialam rozwijac, a tu wybralam studia ktore myslalam ze mi sie spodobaja a tu lipa - zle sie na nich czuje bo nie pociaga mnie to. I co ja mam zrobic ze swoim zyciem? TŻ mowi ze powinnam zawiesic studia, wziac kosmetologie i jak tylko znajde troche sil kiedystam to skonczyc te ktore zaczelam... I nie wiem :| |
|
|
|
#2802 | |||||
|
Zakorzenienie
|
chociaż ja za łazankami nie przepadam. Cytat:
![]() dziękuję ![]() Wrzucę jak uda mi się cyknąć fotki Może jutro ![]() Cudowny masz avatar ![]() Cytat:
Cytat:
![]() mówisz masz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie się w końcu nie udało zrobić pierniczków, ale jesczed nic straconego, zawsze można zrobić huihi No ok, nadrobiłam ale szybko i nie dokładnie. pewnie bedę z większiścia tematów do tyłu, więc nie złośćcie się, jak bedę pytała o coś co już było mówione ![]() Uciekam tera bo padnięta jestem a jescze włosy muszę wyprostować ![]() Może jutro mi się uda zajrzeć tu na dłużej, bo na pewno nie zobaczę się z tz, bo co wtorkowa dostawa zrobi swoje hehe. buziole
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
Lusesita wprawdzie nie widziałam dzisiaj m jak m ale u mnie Mareczek też ma bana
![]() Dotta ja po zainstalowaniu aparatu schudłam do 54 kg...wyglądałam strasznie Nie każdemu to pasuje. Więc nie każdemu to pasuje.---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Lusesita wprawdzie nie widziałam dzisiaj m jak m ale u mnie Mareczek też ma bana ![]() Dotta ja po zainstalowaniu aparatu schudłam do 54 kg...wyglądałam strasznie Więc nie każdemu to pasuje.
|
#2804 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jasne ze bede a co to za teścik taki niemożliwy?? i nie ma co żałowac tych mgr. Ja dopeiro teraz zaluje, ze nie poszlam na jednolite. mialabym teraz do obrony nie lic, a mgr przez rok obijania sie od skonczenia lic zrobilabym juz rok uzupelniajacych, nie mowiac o tym, ze moj lic trwal 3,5 roku, a nie 3. zla jestem, ale madry polak po szkodzie...tak czy siak, bede myslec pozytwnie "za towja sprawe"
|
|
|
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem już w domu i biorę się za nadrabianie.
Jeśli chcecie się pośmiać, polecam => http://www.youtube.com/watch?v=lB8HX...esh+div-r-1-HM |
|
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
MALENSTWO to nie tescik tlyko Pn Prowadzacy, ktory nagle zazyczyl sobie 50 procent obecnosci a ja mam 40-czyli brak jednej obecnosci do dopuszczenia do testu...to nie egzam,wiec w najlepszym wypadku czekalaby mnie poprawka w czerwcu,a w najgorszym-powtorka przedmiotu od pazdziernika czyli obrona w 2011 a nie w czerwcu 2010.mam nadzieje, ze Pan przyjmie zwolnienie-a test hm...tez nielatwy,uczylam sie 4 dni, mam nadzieje,ze na 3 styknie
![]() i zla jestem-bo jak przez 5 lat to zdnej poprawki nawet nie mialam, a teraz...ale trzeba mysle cpozytynwie niedizkeuje za kciukiRNG uuu to faktycznie kicha ja bym jednak dokonczyla...chociazby licencjat, bo jak dobrze zrozumialam to licecjant tak?a potem bym zmienila...![]() lece dziewuszki lulki umylam wlosy i ide spac z mokrymi, wiec powinnam miec jutro loki...mozeurzekna mojego pana doktora;p![]() buziaki!jutro mam nadzieje przyniesc dobre wiesci ![]() |
|
|
|
#2807 |
|
Raczkowanie
|
widzialam to- jest miażdżąco boskie
![]() no to popatrzcie jeszcze na to http://www.youtube.com/watch?v=s436f0jc9AY ostatnio z TZ em buszowalismy po youtube i wylukalismy perełkę:P
narzeczona od 11.11.2009 r. ślub cywilny 07.05.2011 r. ślub kościelny 28.04.2012 r. czekamy na Maleństwo 16.05.2012 r. Edytowane przez MALENSTWO84 Czas edycji: 2010-01-11 o 22:33 |
|
|
|
#2808 |
|
Raczkowanie
|
no wlasnie o to chodzi ze sa jednolite... Na dodatek to takie zawody, ze musialaby jeszcze zrobic uprawnienia zeby je wykonywac, wiec po studiach wiele nie zdzialam...
|
|
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
Misie kochane - nie dam już dzisiaj rady opowiedzieć, bo padam
![]() B. przyszedł, zjedliśmy ledwo połowę pizzy i usnęliśmy na tapczanie... Wczorajsza nocka w pociągu, to dziś trzeba się wyspać Dobrej nocki Odezwę się jutro...jakoś
|
#2810 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a na którym roku jestes?? |
|
|
|
|
#2811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skladniki kupilam tzn P mi kupil dzwonil ze sklepu i sie pytal-a gdzie mleko w proszku...A ja idz tam i tam a jak tam nie bedzie to idz tam ehheh bylam jego prywatnym gpsem dzisiaj Tesciowa mi powiedziala, ze widac ze schudlam hehhe jestem z siebie dumna i mam motyacje do dalszego odchudzania ![]() aaa dzisiaj mialam test na dobra synowa rozbieralismy choinke i troche sie nasypalo wiec ladnie szczotka i pozamiatalam caly dom hehehe mam nadzieje, ze dobrze to robilam ze nie ma jakis SWOICH ZASAD dot. ZMIATANA Cytat:
ale mi dziecinstwo przypomnialam ![]() nawet polska wersje sobie przypomnielismy... ![]() Pan McDonald farme miał ija ija ooo
|
||
|
|
|
#2813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2814 |
|
Raczkowanie
|
na czwartym i drugim
|
|
|
|
#2815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=tLqST...eature=related ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
Francja to nie kraj haahhaha"hangry" to kraj?? slyszalam o "turki" ![]() hahahahhaha IDIOTKA
|
||
|
|
|
#2816 |
|
Raczkowanie
|
o żesz kurde zastrzelilas mnie. to ci sie nie oplaca reygnowac...szkoda czasu. wierze, ze Ci ciezko... sama mialam dosc studiow, na szczescie nie przez to, ze kierunek mi nie podszedl. jednoczesnie pracowalam, studoiwala zaocznie i mialam mase problemow osobistych. tera zaluje, ze 2 lata mi ucielky. lepiej wziac sie w garsc, choc ciezko i skonczyc. bedziesz miala mgr , to dobry poczatek. a jak Ci wyjatkowo "niewygodnie" z tym, na ktorym jestes na 2 roku, to moze zawies sobie na jakis czas, wrocisz do niego jak troszke od niego odpoczniesz, moze uda sie nabrac dystansu i jesli nie polubic, to choc tolerowac jakos tematyke przyswajanej wiedzy...
|
|
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
RNG a co studiujesz?? pedagogikę??
|
|
|
|
#2818 |
|
Raczkowanie
|
Architekture na czwartym roku. Nie lubie tego, nie czuje wiec nie moge byc w tym nawet dobra... Kiedy ja mam w takim razie realizowac swoje marzenia? Za poltora roku slub, kiedys dzieci... Nowe studia po trzydziestce? ale ja tak nie chce
|
|
|
|
#2819 |
|
Raczkowanie
|
tak jest troszke mobilizacji na początku roku musi byc
chociaz pewnie w weekend sie ona skonczy a kiedys bylam takim chudzielcem no:P Kara mnie spotkala Moj TZ jest na etapie negocjowania ze mna dzidiusia ale powiedzialam mu ze do śluu niech czeka a co A wogole dziewczyny robicie wesele jednodniowe czy z poprawinami?My zarezerwowalismy na jednodniowe ale teraz tak mysle o poprawinach zeby gdzies zrobic bo tam chca niewiele mniej za os jak za pierwszy dzien wiec za duzo by kasy poszlo .... jak Wy rozwiazujecie ten problem?
|
|
|
|
#2820 |
|
Raczkowanie
|
My robimy poprawiny na sali bo wyszlo taniej niz zrobic w domu :P
Edytowane przez RNG Czas edycji: 2010-01-11 o 23:06 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.

dlatego moge sie bronic w lutym

za napisanie
ale i tak jestem pierwsza z naszego semianrium,ktora w ogole oddala 1 rozdzial

po prostu kawe masz u mnie jak nic 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)