|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VIII
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4112 |
Zakorzenienie
|
Czy to możliwe, że w sieci nigdzie nie można znaleźć jak wyglądają glosiki na ustach ??? Szukam i nic nie znajduję
![]()
#4113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4114 |
Wtajemniczenie
|
Jak tylko dostanę, to zrelacjonuję
![]()
#4115 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://www.facebook.com/pages/Strawb...p_129526499659 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę,że zrobiłyśmy podobne zakupy ![]() Zarówno maseczka, jak i peeling są fantastyczne i czekam na następne promocje na kosmetyki tej firmy. Peeling ma faktycznie formę kremu. Nazwa mylna, bo warzywami nie pachnie ![]() ![]() ![]() Maseczka również jest świetna. Fajny zapach, lekkie pieczenie-czuć,że się coś dzieje na twarzy. Po zmyciu ślicznie oczyszczona buzia. Pory są zdecydowanie mniej widoczne ![]() Myślę,że będziesz bardzo zadowolona z zestawu peeling plus maseczka. Jeżeli kogoś interesują składy tych kosmetyków polecam KWC ![]()
![]() |
#4117 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4118 |
Wtajemniczenie
|
laski
czy ten krem pod oczy co to maggi jedzie ![]() w sumie mam go cały czas w koszyku - a dziś jak przyjrzałam sięmoim zmarszczkom to sie załamałam ![]() no normalnie mam załamkę i jeszcze czegoś mocno nawilżającego potrzebuję jako kremu na codzień - doradzicie coś? po opisie maseczki gatineau zaczęłam się zastanawiać nad tym http://pl.strawberrynet.com/skincare...798/?CatgId=19 ale czy to w ogóle będzie coś warte czy jak zwykle sobie la roche posay kupić lepiej?? i w sumie od niby na dzień a ja potrzebuję taki co to i na dzień i na noc bo nie mam kasy na 2 chwilowo - szczególnie jeśli zapłace za krem pod oczy... doradzcie coś koleżance co ma dziś zły dzień co? kosmetyczkom już nie wierze bo nigdy mi nie pomogło nic co mi polecały ![]()
![]() |
#4119 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Krem Borghese nie ejst na zmarszczki. Jako, ze ma witamine C powinien troszke zapobiegac zmarszczkom, przede wszystkim rozjasniac i odzywiac skore. Nie polecam kremu. Ten z Tru mnie uczulil, kupilam drugi w Douglasie. Marny kosmetyk. Po wsmarowaniu czuje silikon, nawilzenie zerowe. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-01-11 o 19:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4120 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
musiałaś mi to zrobić? ![]() no nie, nie dam rady... do piątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4121 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Krem Borghese nie ejst na zmarszczki. Jako, ze ma witamine C powinien troszke zapobiegac zmarszczkom, przede wszystkim rozjasniac i odzywiac skore. Nie polecam kremu. Ten z Tru mnie uczulic, kupialm drugi w Douglasie. Marny kosmetyk. Po wsmarowaniu czujesz silikon, nawilzenie zerowe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4122 |
Wtajemniczenie
|
i jeszcze jak na złość przeglądałam dziś stare torebki i w jednej znalazłam próbkę perfum kenzo amour - i przepadłam ....
matko jak mi sie podoba siedze z ręką przy nosie i sie nawąchać nie mogę PRAGNĘ GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! tylko nie wiem dokładnie który to flakon muszę iść na oględziny do sephory a potem czekać na jakieś promocje ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16401643]Krem Borghese nie ejst na zmarszczki. Jako, ze ma witamine C powinien troszke zapobiegac zmarszczkom, przede wszystkim rozjasniac i odzywiac skore. Nie polecam kremu. Ten z Tru mnie uczulic, kupialm drugi w Douglasie. Marny kosmetyk. Po wsmarowaniu czujesz silikon, nawilzenie zerowe.[/QUOTE] no to mnie nie pocieszyłaś ![]() to musze szukać czegoś innego co mi zrobi botoks z liftingiem razem wzięte ![]()
![]() |
#4123 |
PIP.
|
Mejkapownia
![]() a wiesz co dzisiaj dostalam? ![]()
![]() |
#4124 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda, ze nie kliknelam tego kremu jeszcze... Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4125 |
Wtajemniczenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16401522]Widze, ze tak jak ja cierpisz na Zespol Kompulsywnego Klikniecia jesli chodzi o Tru
![]() ![]() Sama sobie krzywdę zrobiłam, że po tym facebooku grzebałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tego kremu wprawdzie nie znam ale wszystko co miałam z Gatineau było świetne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4127 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() no chciałam Cie pytać czy to już ale pomyślałam że niemożliwe że tak szybko ![]() to co - odsprzedasz ![]() obiecałam sobie że jeśli mi odpalisz tą dwójkę to co najmniej na pół roku mam szlaban na wszelkie cienie w kolorach brązu - będę tak uradowana ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
![]() i Ci sie skóra ciągnie i jest napięta a ja już taka stara i doline łapie jak te swoje zmarchy ogladam wychodzi mi że MUSZĘ kupić 1. krem nawilżający 2. maseczkę nawilżającą 3. krem pod oczy i jeszcze najlepiej perfumy na dokładkę i gdzie mój plan oszczędnościowy ?????????? same kremy jak nic 2 sety masakra
Edytowane przez mejkapownia Czas edycji: 2010-01-11 o 20:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4129 | |||
PIP.
|
Cytat:
![]() moze to kwestia tego, co mowila pani w Douglasie, ze on nie jest likwidujacy zmarchy, tylko zapobiegajacy ![]() tez czuje, ze mam taka gladsza skore, od tygodnia nie uzywam korektora pod oczy ![]() Cytat:
![]() beda Twoje ![]() i mysle, ze Ci sie spodobaja, ja jestem nimi zachwycona ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
![]() a moj biedny magiczny korektor helenki lezy w szafie i placze z tesknoty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ehm ja tez chce tak szybko paczuchy dostac ![]() szczegolnie ta z blyszczykiem borghese ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4131 |
PIP.
|
ja tez chce, zebys szybko ta paczuche dostala
![]()
![]() |
#4132 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jakże cudnie kończy sie ten dzień zaraz do Ciebie priwa pisze póki sie nie odmyślisz właśnie pamiętam że pisałaś że on ma zapobiegać a jak ja już zmarszczki mam to że niby już tylko trumne strugać i nic nie pomoże ... ![]() to już nie wiem czy brać czy olać w sumie mój la roche posay też nie robi kompletnie nic no ale skoro go już mam całe opakowanie to głupio wywalić nie? może jak sie prześpie to mnie natchnie
![]() ![]() |
![]() |
#4133 |
Raczkowanie
|
a ja chciałam publicznie odszczekać to co pisałam kiedyś na temat tuszu surrealist HR. poleżał sobie 2 tygodnie, dziś się nim pomalowałam i bardzo ładnie mi to wyszło. rzęsy podhodowałam, dziury się uzupełniają sukcesywnie i muszę stwierdzić, że fajnie wygląda ten tusz na rzęsach. na tyle fajnie, że byłabym gotowa kliknąć go na zapas, jeśli pojawi się w promocji
![]() to jest nienormalne co się ze mną stało w ciągu tych 2 miesięcy, odkąd zaczęłam kupować na truskawie i studiować ten wątek. codziennie rano sprawdzam czy nie ma nowych promocji-jak jakiś psychol normalnie. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4134 | |
PIP.
|
Cytat:
![]() to nieuleczalne. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4135 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na dobitkę myslę sobie że tylko ja taka powalona jestem i wszyscy dookoła się ze mnie śmieją - czasem pociesza mnie myśl że tu znajdę równie chore przypadki ![]() pierwsze zakupy na tru zrobiłam w lipcu zeszłego roku od tego momentu na kosmetyki wydałam więcej niż przez całą resztę swojego życia!!! a żyję już sporo lat ![]() także nie licz na to że będzie lepiej - będzie tylko gorzej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4137 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=Koszka876;16393719]ale za to ile zaoszczędzisz przez ten czas
![]() Dziewczyny ponawiam pytanie, czy może używałyście tej mikrodermabrazji Dr. Brandta? Chciałabym kupić, ale nie wiem czy świeża i jak działa Witajcie! To moj pierwszy post w tym watku ( a drugi na wizazu). Kiedys kupowalam sporo na tru a pozniej ja zdradzilam dla feelu. Ale odkad trafilam na ten watek, czyli tuz przed swietami, zrobilam juz 3 zamowienia ( a wlasciwie 4 -ostatnie nie zaplacone i ciagl sie waham). No ale do rzeczy! Kupilam mikrodermabrazje i nie wydaje mi sie stara. Nie byla rozwarstwiona ani otwarta. Nie cuchnie jakos strasznie ale tez nie pachnie za pieknie, zapach wydaje mi sie nieco "meski", kojarzy mi sie z zapachem kremu do golena ktorego uzywal moj ojciec w latach 80. Chyba nawet zaczyna mi sie ten zapach podobac. Sam preparat ma bardzo drobne i ostre drobinki, sciera naprawde porzadnie. Wydaje sie tez bardziej wydajny niz inne peelingi, chyba dzieki temu ze drobinki sa tak male. No i mnie nie uczulil. Ja sie zastanawiam czy nie kupic wiecej, na zapas. W tym zamowieniu co to sie nad nim zastanawiam mam wlasnie mikrodermabrazje i blotko borghese. I wlasnie mam pytanie o to blotko- czy warto je kupic, czy lepiej poczekac na lepsza okazje? Mialam zamiar go uzywac jako maseczki oczyszczajacej, mam cere mieszana z tlusta strefa T i zaskornikami. Edytowane przez isiak Czas edycji: 2010-01-11 o 21:41 Powód: nie umiem cytowac |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4138 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale również dzięki truskawce i temu forum moja wiedza na temat kosmetyków i makijażu jest coraz większa, a każdy nowy kosmetyk sprawia naprawdę przyjemność. Więc wyrzutów sumienia nie ma ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- [QUOTE=isiak;16404865] Cytat:
![]() A o błotku ja nic nie wiem, jeszcze nie miałam, ale Dziewczyny na pewno podpowiedzą ![]() O , widzę , że tonik wrócił z Borghese. Cena juz niepromocyjna, ale jak dla mnie warto i tyle zapłacić. http://pl.strawberrynet.com/skincare.../12000/#DETAIL Edytowane przez Koszka876 Czas edycji: 2010-01-11 o 21:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4139 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4140 |
Zakorzenienie
|
Mam swoje pastelowe pryzmy-śliczności
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.