|
|
#3991 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: pogaduszki o ...wszystkim
|
|
|
|
#3992 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3993 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie o to mi chodzi. Albo, że facet ma niebieskie oczy i blond włosy i to jest sprzężone z płcią, a kobieta ma brązowe oczy i czarne włosy. I jakie oczy i włosy będzie miało dziecko ![]() Cytat:
Najbardziej lubię właśnie genetykę i człowieka. Te wszystkie układy itp
|
|
|
#3994 |
|
Wtajemniczenie
|
Układ krążenia jest ok., ale kataboliczne przemiany tłuszczowców i aminokwasów?!
|
|
|
|
#3996 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3997 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3998 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w sumie nawet tego nie zauważam, że jest przeniesiony
![]() Zawsze dodaję sobie ostatnią stronę wątku do zakładek w mozilli i wiem, gdzie skończyłam udzielanie się
|
|
#4000 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4001 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo, też muszę tak zrobić!
|
|
|
|
#4002 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
albo pod koniec gimnazjum, albo na poczatku Lo nie pamietam Cytat:
Teraz mam fajne tematy o Dietach, potem o rozmnazaniu ludzi i tak dalej wczesniej wlasnie te bakterie itp. to nuda byla![]() I wgl wkurzylam sie troszku ![]() Mamy taka strone-wymysl faceta od matmy- glupi, beznadziejny itp... no ale ogolnie musimy robic z zeszycie zad. dom. robic fotke i wysylac i bla bla bla... no ale teraz byly tam zadania do tej pracy klasowej a ja z godzine kombinowalam zeby sie zalogowac- probowalam normalnie- nic pozniej jakies przypomnienie hasla nic, zalozylam nawet nowe konto i nicc nie wiem ale ide sie wycompac
Edytowane przez memorize Czas edycji: 2010-01-11 o 20:44 |
||
|
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4005 | ||
|
Konto usunięte
|
Jak już wejdę w te ustawienia to klikam w taki pomarańczowy haczyk ->Idź do pierwszej nowej wiadomości i mnie przerzuca do danego wątku i do nieczytanego postu. Przydatne
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez 201701251209 Czas edycji: 2010-01-11 o 20:50 |
||
|
|
|
#4006 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
|
||
|
|
|
#4007 |
|
Rozeznanie
|
A ja właśnie mam sprawdzian z genetyki w piątek
|
#4009 |
|
Zadomowienie
|
Wszyscy ktorzy mogliby to przeslac to nagle nie maja czasu... na poczatku jak ktos byl chory i poprosil mnie to skanowalam i przesylalam mu notatki np z calego tygodnia co wiadomo zajmowalo sporo czasu... ale jak ja chcialam cos to nagle wszyscy nie maja internetu, nie ma ich w domu itp... ehhh masakra jakas nikomu nic nie chce sie robic...
i tak on to na tej zasadzie niby sprawdza, ze oglada zdjecie i wstawia ocene (ja jeszcze ani jedej pracy nie wyslalam) i to mnie wlasnie tak wkurza, bo np pierwszej pracy nie wyslalam bo zepsul mi sie modem i nie mialam internetu przez 3 dni, poza tym nie mialam zaintalowanego skanera, wiec nie moglam tym sposobem zgrac na komputer, od aparatu nie mam kabla, a karte pamieci przez ktora zgrywalam zgubilam... i takie zamieszanie jest z tym jego glupim wymyslem... mimo ze mam int., zaintalowana drukarke i kabel to i tak mu nie wysylam ale to juz co innego ![]() ale pochwale sie wam ze w czwartek kupilam sobie czerwony lakier za 1,50 w ten sam dzien pomalowalam i do dzisiaj sie trzyma taka taniocha a jaka dobra
|
|
|
|
#4010 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam obecnie lakier na paznokciach za ok. 5 zeta i trzyma się tylko 2 dni
|
|
|
|
#4011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaka to firma?
|
|
|
#4012 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4013 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4014 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4015 |
|
Rozeznanie
|
ja również lecę powtórzyć czasowniki nieregularne z angielskiego i spać. Dobranoc
|
#4016 |
|
Konto usunięte
|
I ja też spadam spać
![]() Dobranoc i do jutra
|
|
|
|
#4017 |
|
BAN stały
|
o moja siorka kocha krzyzowki....![]() A ja po pracy..juz dawno.....i u znajomych byla..... ![]() Co do Piotruska....to naprawde zle bylo na paczatku z nim jak mi jego mama to opowiadala to prawie sie sie rozryczalam Dostal tych dysznosci nagle...dobrze ze go czestochowy dojechali...a pozniej do jakiego szpitala 2 jechal w karetce...i tam mu dawali lekii i nic...nie dzilaly na niego....juz mieli mu robic Tracheotomie(chyba tak sie to pisze) ale naszczescie mu sie ta krtan rozluznila....I spedzili tam 5 dni...i wrocili...Piotrek ogolnie lobuziaz jest....Bardzo sie cieszyl ze przyszlam do niego..patrzyl sie na mnie jak weszla...jak w obraz...a Pozniej tulil sie do mnie z godzinke i opwiadal tak po dziecinnemu ze :Wiesz byles w szpitalu i jechalem kartetka ale ona nie dziwonila tylko troszke,i mi robili kuj kuj w raczke(czyli wbijajli mu weflon) i dostalem misia...w karetce...."Wiecie ja nie wiem co bym zorbila jak by On umarl ....ale juz jest oki..wiec nie mysle.....co by bylo gdybyps;Sorki musilam sie wyzalic..... |
|
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
Na szczęście nic złego się nie stało
![]() Nie ma co rozmyślać co by było, gdyby... Ważne, że wszystko dobrze się skończyło ![]() Ja też zmykam już spać. Dobranoc
|
|
#4019 |
|
Wtajemniczenie
|
Siedzę nad zadaniem z chemii i witki mi opadają. Od godziny robię i nic mi z tego nie wychodzi. I dlaczego w porę nie przeniosłam się do biochemu?!
|
#4020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
normalnie dziś chyba ciężki dzień będzie, spać mi się chce i lenia mam... och jak Wam zazdroszczę że w domku możecie posiedzieć ![]() Cytat:
też mam teraz taką koleżankę raz jej nie było dałam notatki, drugi raz ok ale za trzecim nie dałam to się do mnie teraz nie odzywa a co najlepsze ja dojezdna a ona na miejscu i do szkoły ma blisko a co do lakierów to tylko takie kupuję bo lubię często zmieniać kolory a jak jest mały i tani to później nie szkoda wyrzucić pół buteleczki jak już się zgluci Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.

)

nie wiem ale ide sie wycompac

do uslyszenia jutro
Dostal tych dysznosci nagle...dobrze ze go czestochowy dojechali...a pozniej do jakiego szpitala 2 jechal w karetce...i tam mu dawali lekii i nic...nie dzilaly na niego....juz mieli mu robic Tracheotomie(chyba tak sie to pisze) ale naszczescie mu sie ta krtan rozluznila....I spedzili tam 5 dni...i wrocili...Piotrek ogolnie lobuziaz jest....Bardzo sie cieszyl ze przyszlam do niego..patrzyl sie na mnie jak weszla...jak w obraz...![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)