|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2821 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
justys to zależy, ja jak mam stres albo cos nie idzie po mojej mysli to jem dwa razy tyle niż normalnie, a wolałabym odwrotnie, ale fakt studia wspominam lajtowo
![]() wowczyk, mnie ksiadz kiedys zaskoczył swoją wizytą, nie byłam przygotowana itd, nie wiedziałam gdzie mamuska te wszystkie kropidła trzyma, a on ze nie potrzeba bo on wszystko co potrzebne ma przy sobie. Edytowane przez beatrice1234 Czas edycji: 2010-01-11 o 21:43 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2822 |
Zakorzenienie
|
Wowczyk macie czas jutro by kupic, mysle ze ze swieca i kropidłem nie bedzie problemu, a z woda to powiecie ze nie jest swiecona i poprosicie by Wam poswiecieł
![]() Ja jak sie stresuje to nic nie jem, za to jak siedze w domu i nic nie robie to jem i jem, podjadam itd. Dobra ja to ide juz spac. Rano wstaje i kierunek Kielce-suknia ![]() ![]() Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2010-01-11 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2823 | ||
Zakorzenienie
|
nie
![]() Też się wczoraj nad tym zastanawiałam. A może Iga będzie nastepną mamusią? Pisała, że od razu po slubie chcą mieć dzidzia. Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny które są z Pułanek (a jest was tu trochę). Nie wiecie czy ksiądz już chodzi? Muszę jutro iść pod kościoł sprawdzić. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
komplet koledowy w tym roku kupilismy a w tamtym pozyczylam od kolezanki. u nas w bloku to sasiedzi sobie pozyczali ![]() obrusa bialego tez nie mam bo nie mamy stolu a polozylam taki obrusik ecru w tamtym roku i w tym zrobie tak samo ![]()
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-01-11 o 22:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2826 |
Rozeznanie
|
Justys trzymam kciku za to abys znalazłą swoją wymarzoną suknie
![]() ![]() Ja tez jutro ide z siostra mierzyc 2 suknie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2827 |
Rozeznanie
|
Michel, przede wszystkim gratulacje dla Ciebie!!! Super, że się Wam udało.
My jeszcze mamy długą drogę przed sobą, zanim myśl o dziecku ma szansę zacząć się choćby krystalizować. Ale może jednak dostaniemy niespodziankę od losu..., tego wykluczyć się nie da. Świat jest nieprzewidywanie pełen zaskakujących obrotów spraw. Ja na razie próbuję napisać pierwszy (choć w rzeczywistości środkowy) rozdział pracy, a jednocześnie przygotowuję papiery, gdyż staram się o pewną fuchę u nas na uczelni. Niewielka część etatu i za niewielkie pieniądze, ale na miejscu i wśród ludzi, z którymi już beczkę soli zjadłam. Zawsze to parę złotych, które pomogą nam przeżyć po studencku najbliższe półtora roku i jakieś nowe doświadczenie. Konkurs jednak muszę przejść i mam nadzieję, że nie pojawi się żaden oszołom, który za kilka stówek pokrzyżuje mi plany. Bo szczerze mówiąc, wątpię, by ktoś z zewnątrz zgodził się na oferowane warunki. Mnie to na rękę, bo zyskałabym status pracownika uniwerku, a samo to w moim przypadku wiele znaczy. Tak więc w przyszłym tygodniu chyba będę Was prosić o trzymanie kciuków. Kurczę, ja jak się stresuję, to nie mogę jeść. Jak zaczynałam studia, to ważyłam więcej niż teraz. A pod wpływem zakochania w moim mężu, które też wiązało się z ogromnym stresem, gdyż wywracało mi życie do góry nogami, w ciągu tygodnia straciłam pięć kilo i tak mi prawie zostało. Prawie, bo w te święta przytyłam 2 kilo, choć mało jadłam. Chyba po prostu lenistwo mi brzuszek powiększyło.
#2828 |
Zadomowienie
|
Aga dostałaś na PW mojego maila?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2829 |
Raczkowanie
|
Veroeve kciuki już mozemy zacząć trzymać
![]() ![]() Jutro dzielnie stawię czoła księdzu, chociaż chyba muszę psychicznie przygotować się na kazanie udzielone nam indywidualnie ![]() Aniu być może rok temu ksiądz się zdenerwował tym waszym wspólnym mieszkaniem i dlatego okazał się taki niemiły... Ale tym razem będzie inaczej, zwłaszcza jeśli pochwalicie się, że spodziewacie się Maleństwa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2830 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny.
no i nie mam najlepszych wiesci. widze ze czekacie co napisze.... ale pierw chce pogratulowac MICHEL!!!!!!!!!! bardzo sie ciesze!!!!! JUSTYS ja jestem na stazu do jutra czyli srody i koniec. niestety nie mam narazie nic na oku....a musze szukac bo szkole trezba placic...eh...same problemy a teraz doszedl kolejny. wiec robilam test. i nic....1 kreska. czyli w ciazy nie jestem a @ nie mam od listopda i to od 7 listopda takze bedzie 3 miesiace niedlugo..... juz miqlam raz problem z tym.pisalam wam. ale dostalam po luteinie.( niestety krwotoku) ale jakos mnie to uspokoilo. a teraz....znow cos jest nie tak. Mojego tz ciocia jest ginekologiem i w tym tyg chce sie do niej udac.. takze bede wiecej wiedziala w weekend.. strasznie sie zalamalam.... naprawde liczylam ze ten brak okresu to inny objaw...a tu znow problem...boje sie ze cos ze mna moze byc nie tak.
#2831 |
Zadomowienie
|
Qudlatek nie martw sie. wiem ze to nie jest normalne taki długi brak ale moze to stres i hormony a nie coś poważnego.
Gusiak w moim przypadku angielski nie jest wielka przyjemnością. Mam z nim problemy niestety... Wowczyk my w tamtym roku przyjmowalismy księdza, tzn. ja z współlokatorka bo TŻ nie było bo był pracy i jak pytał kto tu mieszka to nie przyznałam sie ze jeszcze moj chłopak wtedy. A teraz w piatek czeka nas kolejna. TŻ sie nie wywinie bo ma pierwsza zmiane ![]() ![]() ![]() W tym roku bedzie podobnie tylko z TŻ, a myslelismy ze jedziemy do domu to nas ominie ale jednak zostajemy. No i kupimy normalne swiece i kropidło moze jak spotkamy. Mehja u mnie ksiądz na Pułankach był zaraz po Nowym Roku w poniedziałek. Wiec zaczyna od początku wiec musisz sie dowiedziec keidy u Ciebie. Hmmm wg Waszych opinii po ślubie mi sie przytyje. Chyba małżeztwo Wam służy ![]() Ja juz powoli nie moge sie doczekac kiedy bede ogladać suknie... Musze poczekac do poczatku lutego jak skoncze sesje ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Wiecie co... Ja to jednak geniusz jestem ![]() ![]() Zapomniałam TŻ powiedziec zeby pieniadze mi zostawił ![]() Wczoraj próbowałam wpisywac piny ktore mi sei przypominaja i jak to jest? Bo wpisałam 2 niepoprawne to keidy moge próbować znowu? Zaraz po wyciągnieciu karty i ponownym włożeniu czy to na dłuższy czas te trzy próby sa? Agusia mnie sie wydaje ze 3 Whitney nie pasuje na wesele. To oczywiscie moje zdanie ale jesli ma ona dla Was szczególne znaczenie to sie nie wtrącam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2832 |
Zakorzenienie
|
dzien dodry
![]() madziaciu ja przytylam te 10 kilo przed slubem jeszcze. wczesniej wazylam 52 kg a teraz przed ciaza 62 |
![]() ![]() |
![]() |
#2833 |
Rozeznanie
|
Jestem
![]() ![]() Ale jest już dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2834 | |||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W ubiegłym roku o mało brakowało, a tak by się stało. Ja akurat byłam u mojego (wtedy jeszcze) narzeczonego na weekend, który przedłużył się do połowy następnego tygodnia. Koło środy pojechałam do Ostrowca, a mój mąż przyjechał w piątek, minął się z księdzem w klatce. W tym roku będziemy po raz pierwszy przyjmować księdza. U nas pewnie pojawi się pod koniec stycznia, tak jak zawsze, z tego co mówi mój mąż. Obrus biały jest, świeczniki też są i świece, krzyżyk jest, woda święcona również, ale nie mamy kropidła. Kupujemy je już drugi tydzień i jakoś kupić nie możemy. Ale w tym tygodniu będzie trzeba to zrobić.
![]() |
#2835 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Michel pamiętaj, że teraz dzidziuś jest najwazniejszy i czasem trzeba się poświęcić, żeby tylko go ochronić ![]() Justys pewnie już przymierza suknie i szuka tej jedynej ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2836 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Igoolek witaj ![]() ![]()
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-01-12 o 10:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2837 |
Rozeznanie
|
Zaczynamy od nowa
![]() ![]() A jak nasze Mamy się czują? ![]() ![]() ![]() ![]()
Nasz Tymi! ![]() ![]() http://suwaczki.waszslub.pl/img-2010072401801830.png ![]() Edytowane przez Igoolek Czas edycji: 2010-01-12 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2838 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tu masz fotke i ocen czy widac ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2400 a nie chcialam pisac bo juz raz sie pochwalilam i wrocily, ale przeszly mi chyba moje dolegliwosci ![]()
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-01-12 o 10:53 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2840 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2841 |
Zakorzenienie
|
jescze nie jest wcale taki duzy a jak siedze to wyglada jak bym oponke miala a nie w ciazy byla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2842 |
Rozeznanie
|
Melduję sie i ja
![]() Michel dziewczyny mają całkowitą racje,powinnaś w tych pierwszych tygodniach najbardziej dbać i uważac na siebie i na swoją dzidzie w brzuszku. ![]() Igoolek to super,że wszystko wam sie układa i te burze macie juz za sobą i miejmy nadzieje,że juz nie powrócą te zle dni ![]() Justys pewnie szuka tej wyjątkowej sukni ciekawe jak jej pójdzie ![]() ![]() Dziękuje wam kobietki za opinie na temat tych piosenek na piewszy taniec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2843 |
Zakorzenienie
|
no to wieczorem czekamy na wsze typy sukienkowe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2844 |
Zadomowienie
|
Ja tez nie moge sie doczekac jak dziewczyny wrzuca fotki sukienek...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2845 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pamiętacie mbelutti? brała slub w sierpniu i chyba jest w ciązy!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2846 |
Zakorzenienie
|
pamietam ja a skad wiesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2847 |
Wtajemniczenie
|
mehja a skąd Ty wiesz takie rzeczy???
Jak tak dalej pójdzie, to będziemy miały wysyp ciężarówek ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Ja wpadłam tylko na chwilkę, bo zaraz biorę się za smażenie naleśników z serem na dzisiejszy obiadek. Zupka już się gotuje.
#2848 |
Zadomowienie
|
Hej kobietki, troche was ostatnio zaniedbałam ale niemam na nic ochoty,nwet nie chce mi się na neta zasiaść. mamy pewien problem i nie mamy pojecia jak go rozwiązać. A musimy bo nie bedzie gdzie mieszkac po slubie
![]() Michel GRATULACJE!!!!!!!!!! ![]() też chętnie pooglądam wasze suknie. A sama wybieram się w sobote do naszych salonów a we wtorek do kielc. chyba,że do tego czasu kogos zabiję ![]() Igoolek super,że juz macie z głowy problem. I że potrafiliście go rozwiązać ![]() ![]() A ja niestety nie uciekłam wczoraj od mojego żta i załapałam sie na księdza. My juz ubrani w drzwiach a ten na korytarzu nas wita ![]()
#2849 |
Zakorzenienie
|
Ano tak mi się skojarzyło bo pisała kiedyś, ze myślą o dzidzusiu a w Sylwestra podczas gdy inni piją normalnego szampana tylko ona piła Pikolo
![]() napisałam do niej, żeby wpadła do nas więc może skorzysta z zaproszenia i albo rozwieje moje wątpliwości albo potwierdzi. Poza tym nie wiem czy czasem malutkiego brzuszka jej nie znać ![]() ninuska a ty nie pisałaś kiedyś czasem, że macie m4? |
![]() ![]() |
![]() |
#2850 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mehja a jakie inicjały ma mbelucci???? Bo mnie się niektóre dziewczyny mylą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:15.