![]() |
#4681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część V
Cytat:
A co do promocji jednego rodzaju dezodorantu z kilkunastu dostępnych- wydaje mi się, że jest to ewidentnie obliczone na to, że część osób kupi te pozapromocyjne i zorientuje się w tym fakcie dopiero w domu albo w ogóle- a tym samym nie zechce się już im sprawy odkręcać. ![]() Kolejny stały numer, częsty w wielu drogeriach Rossmanna. ![]() ---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- Kurczę, może trochę pojechałam teoriami spiskowymi, ale opisywane zjawiska są na tyle powszechne, że trudno uznać je za przypadkowe zaniedbanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4682 |
Uzależnienie
|
Też wróciłam wczoraj rozczarowana!
![]() ![]() Zrobili nas nieźle w balona ![]()
#4683 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
natomiast z kulek 3 rodzaje każdy towar można wymienić o ile nie widać śladów użycia i masz paragon Cytat:
![]() ![]() dla przykładu: żel adidas, w promocji 3 rodzaje, pusta półka po jednym z nich a przełożony jeden niepromocyjny na półkę z promocji ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4684 |
Raczkowanie
|
Dzisiejszy kod okazji: 2981516329343
na Rival de Loop Revolution ampułka przeciwzmarszczkowa do twarzy 2ml cena 1,65 zł (było 3,29) Miłego dnia! Uciekam na zajęcia!
Zarezerwowany dla mnie. Pachnący tylko mną. Nie szuka innej. http://suwaczki.slub-wesele.pl/200808313538.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120602060120.html PS. zaczynam chudnąć! Jest: 53,5 kg Marzę o 48 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4685 |
Rozeznanie
|
Rival de Loop Revolution ampułka przeciwzmarszczkowa do twarzy 2ml
![]() 3,29 PLN 1,65 PLN
2981516349228
#4686 |
Raczkowanie
|
Podaję kod na Rival de Loop Revolution ampułka przeciwzmarszczkowa do twarzy 2ml 2981516396604
|
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Promocja w Rossie bardzo fajna, kupiłam ponadto żel Palomy, krem do rąk Isana z Urea, zapas podpasek allways, zaparzaczkę do herbaty i szampon Palmolive fioletowy ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4688 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Może jeszcze skoczę któregoś dnia do Rossa. Wczoraj wyskoczyłam na małe zakupy i oczywiście bez rewelacji ![]() Zastanawiałam się nad zestawem tuszy Max Factor, pani powiedziała, że owszem mają Masterpiece na magazynie i trzeba się upomnieć przy kasie. W porównaniu do gazetki w sklepie nie było jakiś rewelacyjnych cen. Poprzeceniano po 2-3 wersji danego produktu, a niektóre rzeczy miały stalą cenę, także trzeba by się upominać w kasie.
![]() |
#4689 |
Zakorzenienie
|
kod na ampółkę 2981516392835
#4690 |
Wtajemniczenie
|
kodna Rival de Loop Revolution ampułka przeciwzmarszczkowa
2981516392682
#4691 |
Zadomowienie
|
Naprawdę? Wydaje mi się że jeśli towar jest pełnowartościowy to jedynie dobra wola sprzedawcy, jeśli zgodzi się wymienić. Zresztą w moim mieście w Rossmannach wisi przy kasie karteczka że proszą o przemyślane zakupy, bo wymian dokonują tylko w wyjątkowych sytuacjach. Oczywiście spróbować zawsze można.
#4692 |
Raczkowanie
|
tak jak mówiłam byłam dziś w rossku i kupiłam:
szampon clear wkładki naturella 20szt (nie było tych 60szt ![]() krem do depilacji delia balsam antycellulit aloesowy hean za 6.59gratis był krem do rąk ![]() verdin za 4.99(dla mamy) lakier miss sporty do frencha niestety nie było zeli adidasa, mojego koloru castinga(były blondy i rude, a brązów no cóż;/)zaparzaczy do herbaty też nie znalazłam a w ogóle to dziwna rzecz mnie spotkała patrze do gazetki wkładki bella panty intima te perfumowane za 2.19 a na półce za 2.99 ![]() kod na ampułkę: 2981516367529 Edytowane przez karolajna098 Czas edycji: 2010-01-12 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4693 |
Rozeznanie
|
ja własnie wróciłam z zakupow
![]() Kupiłam tak .. odżywka herbal essenses 250 ml - 5,39zl Soraya demakijaż sceniczny 200ml - 8,39 zł - przed chwilą przeczytałam opinie na KWC i zachwycona nie jestem kupnem :/ Always - 3,19zł Bella fioletowe - 2,59zł antyperspirant nivea w sztyfcie - 10,49 zł (a za oknem wywieszka-promocja w styfcie 5 rodzajów 5 zl z groszami :/ no ale cóż .. w rossmannie obok tej promocji nie było to nie szłam się kłócić xD) Gąbeczki do podkładu - 6,99 te w okrągłym pudełku plastikowym ![]() 2 maseczki synergen - 2 x 1,29zł w drugim rossmannie kupiłam sobie podstawkę pod podgrzewacze ![]() ![]() Do tego odwiedziłam markecik , kupiłam świeże owoce a że nie chce mi sie iść do lodówki to popakowałam w worki i dałam na parapet do śniegu ![]()
#4694 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() szukalam odcieni brazu castinga,oczywiscie w zadnym rossie nie bylo ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4695 | |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj znów skoczyłam do R., ale innego niż wczoraj
![]() ![]() ![]() Rzuciłam okiem na Castingi - przecenione były tylko blondy. Zauważyłam, że kasjerki miały na kasach po kilka Castingów ciemnych i antyperspiranty Nivea albo Rexona - pewnie ludzie porezygnowali, jak zobaczyli ceny ![]() O, przyjrzałam się też tym plakatom reklamowym, co wiszą wewnątrz R., ale są skierowane informacją w stronę ulicy (rozumiecie? ![]() ![]() Tu jest pewnie ich haczyk, bo przecież 'różne rodzaje' to nie jest to samo co 'pełna oferta' ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Ale to jest ta kredytówka rabatowa Rossmann-mBank, czy zwykła karta debetowa/kredytowa mBanku? Bo jeśli ta kredytówka Rossmann-mBank, to się o prezent możesz upomnieć ![]()
![]() |
#4696 | |
Zadomowienie
|
byłam dziś znów w rossmannie i dziś jeszcze większa masakra niż wczoraj, czyli półki absolutnie świeciły pustaki; akurat sprzedawczynie wykładały towar, ale oczywiście nie te rzeczy z promocji, ale akurat "nawinęła" mi się pod rękę kierowniczka i pytam pokazując gazetkę czy będą jeszcze te 3 rzeczy, sprawdziła kody jakimś czytnikiem i powiedziała, że są na magazynie głównym, więc może-ale nie na pewno-będą
![]() a tak kupiłam: maseczka synergen 1,29 farba palette nalural orzechowy brąz 7,19 paloma żel 7,79 pod wpływem Wizażu, sama tego zakupu nie planowałam ![]() alweysy 3,19 veet 14,99 isana z mocznikiem 4,99 isana peeling 4,49 Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4697 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4698 |
Rozeznanie
|
No coo ? xD
![]() Ja już to przerabiałam xD Jak wsadze do lodówki to wieczorem już tego nie będzie xD Każdy kto otworzy, stwierdzi, że pojawiło się coś nowego a po co wprowadzać nowości do lodówki ? No to nie będzie xD A tak jak mam za oknem w śniegu to nikt nawet nie wie co i w jakich ilościach kupiłam xD Tylko zastanawiam się jak ja z moim aparatem ugryzę zamrożonego banana ![]() Jak jutro będę w Rossmannie to lookne co tam ciekawego bo co rossmann to inne rzeczy mają ;D Jutro odwiedzę już trzeciego ;D
![]() ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/view-09.php?pid=332907 Edytowane przez nikaczekolada Czas edycji: 2010-01-12 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4699 |
Przyczajenie
|
to naprawdę fenomen dla mnie jak można ekscytować się wyprawami do Rossmana, nie piszę tego złośliwie ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4700 |
Raczkowanie
|
Hello
Chciałam się was zapytać czy fajne te zaparzaczki do herbaty bo rozważam kupno ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4703 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pekao, to twój (aż) drugi post i drugi dotyczący krytyki Rossmanna ( czy raczej fanek ![]() ![]() A wracając do tematu, jak czytam wypowiedzi na temat bieżącej promocji, to aż tracę ochotę, żeby dziś po pracy przedzierać się przez zaspy do Rossmanna - nie lubię takich akcji, niby wielka promocja, a okazuje się, że przy kasie niemiła niespodzianka. A braki niemal jak w Oriflame ( konsultantki pewnie wiedzą o co chodzi - pierwszy dzień promocji i już - albo - jescze czegoś nie ma ) ( a prywatnie jestem obrażona na Rossmana ![]()
![]() |
#4704 | ||
Zakorzenienie
|
Witam. A więc wróciłam właśnie z Rossmanna w połowie zadowolona:
Kupiłam: - always ultra 10szt, 2 opakowania, jedno 3,19 (tak jak w gazetce) - discreet 20szt, 2,99 (bez promocji) - alouette papier toaletowy (bez promocji) - nestle kaszkę ryżową, 2 ostatnie opakowania, jedno 3,29 (tak jak w gazetce) - patyczki dla dzieci, 60szt, 1,69 (tak jak w gazetce, chociaż nie była przyklejona karteczka, że jest promocja, więc poszłam do czytnika i było tak jak w gazetce) - szczoteczkę do zębów, colgate, 7,19 (bez promocji) - syoss, 14,99 (miał być z kodem, ale moja mama oczywiście zapomniała dać..) - tarkę ze stali, 3,99 (bez promocji) - synergen maseczkę do twarzy, 2szt, 1,29 (bez promocji) - AA deo active, 8,99 (bez promocji) - soraya, maseczka do twarzy, 3,49 (bez promocji) - adidas, fair play, dezodorant w kulce, 6,99 (bez promocji) - miss spoty, lakier do paznokci, 3,99 (bez promocji) Nie kupiłam: - Ziaja krem Opuncja Figowa ![]() ![]() - proszku do prania persil gold plus ![]() - Somat perfect, tabletki do zmywarki ![]() - żel Adidas, stały puste półki ![]() Ludzi było nie wiele jak weszłam. Kaszki wzięłam dwie ostatnie, szczęście, że w ogóle się załapałam. Jak się pytałam, czy jest krem ziaji, to panie mi powiedziały, że mają tylko tą serię różaną, bo na więcej nie mają miejsca ![]() ![]() Jak pytałam o Skarb, pani powiedziała, że nie mają. Nie wiedzą kiedy dostaną. Co do farb, specjalnie patrzyłam (bo ja włosów nie farbuję) i u mnie wszystkie farby były przecenione. Spytałam się dlaczego "cena na do widzenia" to mi babka powiedziała, że firmy pozbywają się tych produktów z magazynów i dlatego są takie promocje, żeby szybciej zeszły. ![]() Ogólnie. Jestem zadowolona, ze swoich zakupów, ale mogło być lepiej. ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() Moje prawie wszystkie zakupy. ![]() Edytowane przez Callanthe Czas edycji: 2010-01-12 o 15:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4705 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
Zadomowienie
|
Ja na zakupy wybrałam się dzisiaj, u mnie było wszystko poza żelami pod prysznic
![]() Ostatecznie kupiłam: Kubek z zaparzaczem 11,99 ( z promocji) OB Zestaw tamponów 7,99 ( z promocji) Garnier- krem pod oczy 10,79 (z promocji) Ziaja płyn dwufazowy 5,89 AA krem do rąk malinowy 8,99 Venus pianka do golenia konwaliowa 5,29 St Ives peeling morelowy 11,99 Herbata sypana truskawka z mlekiem 7,99 Lovely Serum do paznokci 5,49 Czyli jak widać więcej bez promocji,ale ogólnie jestem zadowolona z zakupów. ![]() Edytowane przez 0luuun Czas edycji: 2010-01-12 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4707 |
Zadomowienie
|
Callanthe
w centrum zdjęcia ta maseczka to ta słynna? Miałaś ją wcześniej? Mogłabyś coś o niej powiedziec? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4708 |
Raczkowanie
|
Ja jestem wściekła na te ich promocje. Byłam w 2 Rossmannach a i tak połowy rzeczy nie kupiłam, bo puste półki albo w ogóle tego nie mieli. O żelach pod prysznic to można zapomnieć. A w każdym R. co innego poprzeceniane. Masakra jakaś! A przecież to dopiero drugi dzień gazetki. Czy oni jeszcze mają w ogóle zamiar zapełnić te puste półki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4710 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.