Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-09, 13:24   #961
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Hej laseczki

Sorki że znowu wizaż zaniedbałam, ale w pracy mnie tak zawalili robotą, że jak wracałam do domu to nawet nie miałam czasu myśleć. Ale za to w czwartek sobie poszliśmy do znajomych których daaaaaaaaaaaawno nie widzieliśmy, no i się u nich trochę zasiedzieliśmy a poza tym winka "troszkę popiliśmy", a w piątek w pracy umierałam

Katey Shiro na punkcie śniegu to ma, jak to określiła moja znajoma, totalnego "*******ca" Uwielbia śnieg! I przy okazji urywa mi rękę jak stwierdza, że fajnie by było po śniegu pobiegać

Zmykam, bo znajomi dzisiaj do nas przychodzą i trzeba troszkę posprzątać i zakupy zrobić. Buziole

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 15:48   #962
izka19855
Zadomowienie

CZEŚĆ ŻUCZKI

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
oj biedny... chyba zeczywiscie wyobrazal sobie cos innego a jak u gina? Wszystko w pozadku?
Dziękuję, wszystko w porządeczku. Tylko cytologię mam odebrać jeszcze.
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Cze
Powiem Wam coś w sekrecie Dawid ma już 9 miesięcy
nio już jezdem
ale minę pewnie miał bezcenną
Jaki już duży, zaraz CI będzie śmigał po pokoju.

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
czysby pomyslal ze wystrzelil??
Minę miał "nie częstą"
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 16:41   #963
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka
Juz mam dosc tej zimy normalnie
Wczoraj wieczorem na szczescie woda byla ale dzis rano zdazylismy tylko sie umyc i znowu nie ma Jakos to musimy przezyc najgorsze tylko ze nie wiadomo kiedy ta pogoda sie poprawi ciagle to samo
Ale mam dzisiaj nastroj imprezowy a nie pojde nigdzie To sobie chociaz muze glosno sluham za tydzien sie wybieramy na balety.

Czekoladko tp trzymam zebys nie musiala sie chlastac

Malutka wielki buziol dla Dawidzia
ogldalam dzis jego zdjecia na nk - super w tej wannie sie pluska

Izka dobrze ze wszystko ok "tam" z Toba i trzymam kciuki za dobry wynik cytologii

Agunia milego wieczorku z przyjaciolmi

MIli mam nadzieje ze szybko wroci nam ta woda juz na dobre

Jutro chyba pojedziemy na shopping, w sumie zalezy to od pogody i od wody u nas nie usmiecha mi sie siedziec caly dzien w domu bez wody - juz lepiej po sklepach polatac no zobaczymy...

Milego weekendu laseczki
Stary 2010-01-09, 16:59   #964
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hejka. Jak u Was? U mnie tragedia. Poszłam na basen i ...buty mi przemokły
Dzisiaj miałam zły humor od rana. Wstałam o 8-ej, umyłam się, umalowałam, uczesałam (o 9 miałam jechać na zakupy), odsłaniam rolety i...o cholera...to nie pada...to dosłownie wali...śnieżyca na maxa. Jest tyle śniegu, że się chodzić nie da i co...i nigdzie nie pojechałam. Może w następnym tygodniu jak śniegi trochę odpuszczą. Czy ja już mówiłam, że zimy nienawidze:roll eyes:

Dobrze, że wczoraj dostałam swoje adidasiory, które zamówiłam sobie z Wysp Chciałam Wam zrobić zdjęcie, ale baterie siadły więc wstawię ze stronki. Nie wiem tylko czy nie mogłyby być mniejsze, muszę w sklepie sprawdzić numer mniejsze i jak będą lepsze to te sprzedam.
http://www.sportsdirect.com/nike-gts...lcode=27748532

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
No piknie ..... ja tu haruję na budowie a tu nikt nie zagląda ..... mało to nikt nawet nie zatęsknił ..... foch foszek fooooooszysko
no jak nie tęsknimy, do Twoich tekściorów tęsknimy na maxa, ale wiemy, że jesteś zapracowaną Panią budowniczo - bankową, więc nie zawracamy głowy

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
wyobrazcie sobie ze juz drugi raz wtej zimy nie mam wody w domu rury tu sa na zewnatz i woda nam zmarzla a jest maks -5

chociaz jak widze za***iaszcza sukienke za 8 euro to czemu by nie wziasc

widze ze wieczorkiem tak jak ja sprzatasz
o kurna, ale cyrk, żeby woda w domu przy -5 zamarzała, mam nadzieję, że "mrozisko" szybko odpuści

za 8 euro to też bym brała

wolę wieczorkiem posprzątać, żeby później cały dzień mieć wolny. Nie znoszę np marnować soboty na sprzątanie. Poza tym jak wracam do domu, zwłaszcza po basenie to mam tyle energii, że dobrze ją jakoś wytracić

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Byłam dziś u gina kontrolnie. I dostałam zdjęcia macicy i jajników. I słuchajcie wyciągnęłam je przy małżu. A on na mnie spogląda wzrokiem pytającym...heh...za chwile podszedł usiadł obok mnie i czekał co mu powiem z takim słodkim wyrazem twarzy. Pokazałam mu gdzie dzidziolek będzie 'kiedyś' rósł... A on chyba pomyślał o czym innym.

bidulek, może trzeba coś temu rozczarowaniu zaradzić

Cytat:
wlasnie dzisiaj dostalam zaproszenie na impreze z okazji dnia kobiet-kumpela zadzwonila milo z jej strony ze pamietala o mnie
i co, idziesz?

Cytat:
Dawid ma już 9 miesięcy
czyli jak gdyby dwie ciąże przeżył 100 lat Dawidku z okazji dziewięciomiesięcznicy

Cytat:
wczoraj pekla nam gumka to byl moj 22 dc .......mam nadzieje ze nie bede w ciazy bo sie pochlastam
co będzie to będzie.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 20:15   #965
paulinaizabela
Zakorzenienie

Gosia ta przekleta pogoda pokrzyzowala Ci plany zakupowe
nie dziwie sie ze humorek zly
fajne te adki

Co dziewczyny porabiacie???
Ja siedze sama i sacze reddsa wody dalej nie ma no ale sie zaopatrzylismy tym razem troche cieplej sie zrobilo to moze i woda nam szybko wroci
Wasze zdroweczko
Stary 2010-01-09, 23:26   #966
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Gosia ta przekleta pogoda pokrzyzowala Ci plany zakupowe
nie dziwie sie ze humorek zly
fajne te adki

Co dziewczyny porabiacie???
Ja siedze sama i sacze reddsa wody dalej nie ma no ale sie zaopatrzylismy tym razem troche cieplej sie zrobilo to moze i woda nam szybko wroci
Wasze zdroweczko
Właśnie film skończyliśmy oglądać - "Prawo zemsty", okropny nie lubię takich filmów
picie też było, u rodziców Sangriję popiliśmy, taką z owocami, jak w Hiszpanii podają. Do tego sera pleśniowego się najadłam. pychotka
kurcze wcale mi się spać nie chce, co by tu robić...
Stary 2010-01-10, 00:08   #967
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej
Ale nas dzisiaj śniegiem zasypało tylko kurcze przez to nie pojedziemy jutro do Dawida chrzestnego, bo po prostu nie damy rady tam dojechać

Cytat:
i tez wam powiem cos w sekrecie:
wczoraj pekla nam gumka to byl moj 22 dc .......mam nadzieje ze nie bede w ciazy bo sie pochlastam
no to życzę nie pochlastania się

Cytat:
Gartulacje!!!

A Luska wczoraj 3

U mnie pierwsza @ po porodzie byla juz w piatym tygodniu po porodzie i trwala 3 tygodnie
ad. 1
ad. 2 no to pierwszy kwartał życia ma za sobą
ad. 3 ja pierwszą @ dostałam 2 miesiące po porodzie, a jak mnie skubana zaskoczyła

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Zmykam, bo znajomi dzisiaj do nas przychodzą i trzeba troszkę posprzątać i zakupy zrobić. Buziole
miłego spotkania

Cytat:
Dziękuję, wszystko w porządeczku. Tylko cytologię mam odebrać jeszcze.

Jaki już duży, zaraz CI będzie śmigał po pokoju.
ad. 1 no to dobrze
ad. 3 już się nie mogę doczekać

Cytat:
Malutka wielki buziol dla Dawidzia ogldalam dzis jego zdjecia na nk - super w tej wannie sie pluska
a na początku strasznie płakał

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Dobrze, że wczoraj dostałam swoje adidasiory, które zamówiłam sobie z Wysp

czyli jak gdyby dwie ciąże przeżył 100 lat Dawidku z okazji dziewięciomiesięcznicy
ad. 1 fajne adidaski
ad. 2 niecałe 2, bo u mamusi w brzuszku był niecałe 8 miesięcy, ale trafne spostrzeżenie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 08:06   #968
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Dzieki dziewczyny za slowa otuchy ale prosze o trzymanie kciukow za moja@
za tydzien ma przyjsc
no niby teoretycznie mialam dni nieplodne i po owu ale roznie to bywa

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 21:26   #969
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Heloł jakaś nijaka dzisiaj jestem. Właśnie oglądam "Słodki listopad"

U nas zasypane że chodzić się nie da, mam nadzieję, że do następnego weekendu będzie lepiej bo na zakupy chcę, kurcze przecież mi wszystko wykupią
Cytat:
ad. 2 niecałe 2, bo u mamusi w brzuszku był niecałe 8 miesięcy, ale trafne spostrzeżenie
Ha, bo ja taka bystra jestem
Stary 2010-01-10, 21:46   #970
kasienka1985
Zakorzenienie

hej ho na uno
aż musiałam się odezwac!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
Właśnie film skończyliśmy oglądać - "Prawo zemsty", okropny nie lubię takich filmów
My to jesteśmy widzę ZUPEŁNIE odmienne gusta filmowe.
Na prawie zemsty byliśmy w moje urodziny w kinie i uważam, że REWELACJA!!!! Dawno tak dobrego filmu nie oglądałam
Teraz oglądałam jeszcze lepszy AVATAR
Za to ten zmierzch o którym tak się tu podniecałyscie...
Wybaczcie! nigdy przenigdy nie oglądałąm bardziej prymitywnej gry aktorskiej! Żenada!!!
Dziękuję

Dziś byłam na zakupach.
Nie martw się Gosieńko, słabo poprzeceniane jest na razie.
Zdążysz z pewnością coś znalezc.
Ja kupiłam:
- kamizelkę czarną- 100 lat szukaną
- spódnicę taką sweterkową cieplejszą
- bluzę sportową
- rękawiczki skórzane
- tunikę w zasadzie sexy flexy imprezową sukienkę mini- i tu niespodzianka!!! wzięlam przez przypadek za małą musze jechac wymienic
-naszyjnik w Orsay czarny- wykorzystalam bon za 20 zł- wiec za naszyjnik dalam 15
- sweterek szary taki długi za dupke- do spodni czy do tunik i leginsow

i to sycko
nie mniej jednak nadal czuję niedosyt!
...

Amen

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 21:59   #971
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Na prawie zemsty byliśmy w moje urodziny w kinie i uważam, że REWELACJA!!!! Dawno tak dobrego filmu nie oglądałam
Wybaczcie! nigdy przenigdy nie oglądałąm bardziej prymitywnej gry aktorskiej! Żenada!!!

Dziś byłam na zakupach.
Ja kupiłam:
- bluzę sportową
- rękawiczki skórzane
- tunikę w zasadzie sexy flexy imprezową sukienkę mini- i tu niespodzianka!!! wzięlam przez przypadek za małą musze jechac wymienic
-naszyjnik w Orsay czarny- wykorzystalam bon za 20 zł- wiec za naszyjnik dalam 15
Avatara jeszcze nie widziałam (również ze względu na ochydną pogodę, która uwięziła mnie w domu) a poza tym raczej nie lubię filmów pokazujących przemoc a już w szczególności nie znoszę filmów, w których pojawia się więzienie.
Zmierzch jest jaki jest. Albo się komuś podoba albo nie, dokładnie jak Harry Potter i władca pierścieni. Zawsze lubiłam książki przygodowe i takie z różnymi stworami co przekłada się również na filmy.
Jak to mówią ile ludzi tyle gustów i guściorów. Prawo zemsty zdecydowanie nie jest dla mnie.

No to się całkiem całkiem obkupiłaś. W każdym razie pocieszyłam się skoro mówisz, że jeszcze nie wszystko aż tak przecenili
Stary 2010-01-10, 22:09   #972
kasienka1985
Zakorzenienie

to fakt, ile gustów tyle guściorów.
nie mniej jednak ja sama uwielbiam wampiry i inne tego typu stworki, uwielbiam filmy sf, baśnie, różnego typu gatunki filmów mnie kręcą i swojego czasu byłam maniaczką kina
władcę pierscieni polubiłam po przeczytaniu ksiązek , które z resztą połknęłam <może ze zmierzchem jest podobnie>
no nie ważne... w zasadzie chodzi mi tylko o to, że ten zmierzch wcale nie ma jakiejś mega głupiej fabuły- pomysł niezły na fajny film- a zrobiona z niego taka kaszanka, że łepek odpada!
a co do trhillerów, filmów o złodziejach i o więzieniach...
kocham!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
tyle o moich upodobaniach kinowych.

jestem wściekła na tę tunikę jak jasny gwint, bo nie wiem ile dni mam na wymiankę jak ja mogłam tego nie zauważyc! co za debilizm!!!
wygrałam na all też prostownicę- mój prezent urodzinowy od męża- dopiero się na jakąś zdecydowałam
wybrałam Remingtona.
szukam czarnej torebki dla siebie i nie widzę niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii c!!!!!!!!!
wogle w tych sklepach tyle szmat jest a żeby coś znaleźc to niezle się trzeba nagrzebac!
chociaż grzebac to ja uwielbiam
alez dzis mierzyłam fajne spodnie w reserved
te z tych wiszących w kroku bardziej bryczeski niż pumpy
ale mąż jak mnie w nich zobaczył to mnie opitolił i kazał się rozbierac...
ech... nie znają się te chłopy na modzie
a że nie byłam do nich w 100 % przekonana to dałam sobie spokój, ale tam wrócę i poszukam nieco innego fasonu

dżizas, ale Was zanudzam
pseplasam

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Edytowane przez kasienka1985
Czas edycji: 2010-01-10 o 22:11
Stary 2010-01-10, 22:56   #973
malutka_24
Wtajemniczenie

Cze
U nas nic nowego, śnieżek, zima i marudzący Dawid

Cytat:
Ha, bo ja taka bystra jestem
no pewnie, że tak

Cytat:
Ja kupiłam:
- bluzę sportową
- rękawiczki skórzane

i to sycko
się obkupiła i jeszcze jej mało, oj ciężko Kasiu Tobie dogodzić
Stary 2010-01-11, 08:56   #974
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Kurcze dziewczynki wy to sie obkupiłyście Ja nie wydaję teraz na ciuszki -oszczedzamy na zapłacenie szkółki
Kasia ty jesteś zwariowana na punkcie mody i kina. Mi się Avatar nie podobał-efekty owszem ale fabuła przewidywalna jak dla mnie. W necie porównali to do Pocahontas i coś w tym jest...
Ciuchowe Twoje szaleństwo to naprawdę choroba jak widzę Ale skoro ona tak cie satysfakcjonuje to chyba nie ma co się z niej leczyć
Ja teraz za moja wygraną i troszkę dołożonej kasy kupię sobie białe kozaczki....z łyzwą
Mamy w Obornikach lodowisko a ja lubie się poślizgac

Malutka- jak Ci syńciu marudzi za bardzo to pamietaj-powiesz dwa słowa a ja go zabieram
Stary 2010-01-11, 11:34   #975
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Cze
U nas nic nowego, śnieżek, zima i marudzący Dawid

się obkupiła i jeszcze jej mało, oj ciężko Kasiu Tobie dogodzić
1- u nas też zima na całego, zaspy takie że ciężko z podwórka wyjechac!
2- no ciezko- to fakt
czuję niedosyt, bo nie lubię byc na zakupach pod presją... a wczoraj byłam z męzem i poganiającymi mnie znajomymi
Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczynki wy to sie obkupiłyście Ja nie wydaję teraz na ciuszki -oszczedzamy na zapłacenie szkółki
Kasia ty jesteś zwariowana na punkcie mody i kina. Mi się Avatar nie podobał-efekty owszem ale fabuła przewidywalna jak dla mnie. W necie porównali to do Pocahontas i coś w tym jest...
Ciuchowe Twoje szaleństwo to naprawdę choroba jak widzę Ale skoro ona tak cie satysfakcjonuje to chyba nie ma co się z niej leczyć
Ja teraz za moja wygraną i troszkę dołożonej kasy kupię sobie białe kozaczki....z łyzwą
Mamy w Obornikach lodowisko a ja lubie się poślizgac
może i tak...
mam koleżankę która ma obsesję na punkcie mycia głowy
a ja widocznie mam obsesję zakupową- tyle że nie jestem typem zakupoholiczki, raczej analizuję przydatnosc ciuchów
białe kozaczki z łyżwą mnie nie rajcują... więc kupiłam prostownicę, trochę ubrań i jeszcze wczoraj zamówiłam sobie 2 sweterki w sklepie internetowym top secret i jestem happy
poza tym... to chyba jest tak, że dobrze dobrane ciuchy <o i le uda mi się je dobrze dobrac> sprawiają że czuję się bardziej dowartosciowana - co przy moich niebotycznych kompleksach sprawia ze jestem zwyczajnie szczesliwsza...

co do Avatara- nie przeczę że fabuła jest przewidywalna- jak dla mnie 98 % filmów jest przewidywalnych i wcale nie uwazam, że jest to jakims kryterium oceny
mimo iz Avatar jest przewidywalny to nie jest banalny, bo sama fabuła, pomysł postaci i niesamowita grafika tworza super film!
nie wspominajac o świetnej grze aktorskiej, jeden moment w calym filmie mi sie tylko nie podobal <amerykanskie przemowienie>.

Aczkolwiek gusta są różne i miał prawo ten film Ci się nie podobac.

A komu nie podobał się film 300 ?? <oprócz Gosi- bo to o przemocy>

O ciuchach i filmach mogę gadac godzinami, więc jak macie mnie dosc to napiszcie

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Czas edycji: 2010-01-11 o 11:36
Stary 2010-01-11, 13:41   #976
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Bardzo podoba mi się Kasieńko co napisałaś o ciuchach łacząc to z szybką analizą psychologiczną własnej osoby-mówię to wielokrotnie że pasja tworzy człowieka.
Ty interesujesz się modą, kręci cię dobieranie ciuchów zatem to właśnie jest twoja pasja Czujesz się szczęśliwsza-i to jest w tym najwazniejsze. Dobrze ubrana czujesz się lepiej w swojej skórze. Chyba większość z nas tak ma ale u Ciebie przybiera to formę specyficzną Dla mnie grzebanie w ciuchach to katorga. Jak mi czegoś brakuje to kupuję, ewentualnie pojde na zakupki gdy troszkę gotówki mam by uzupełnić szafę. Nie znam się na tym co modne, bardziej na tym co wygodne

Co do kina to jestem totalną ignorantką i o dziwo lubie polskie filmy, które dają do myślenia. Senność, Boże skrawki... Podobała mi się "Mala Moskwa"i "33 sceny z życia"Teraz chcę się wybrać na "Dom zły".
Nie lubię się bać przy oglądaniu filmu, sensacyjne tez mnie nie kręcą, komediom amerykańskim mówię nie (znacznie bardziej wolę humor Czechów)-dlatego z męzem do kina nie chodzę bo on wręcz przeciwnie.
Ze mną o sztuce filmowej się nie pogada... Jestem w tej kwestii laikiem
Stary 2010-01-11, 16:06   #977
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam poweekendowo
I nie pojechalismy na zakupki - u nas tez zima wyskoczyla akurat wczoraj i autobusy kursowaly jak chcialy, a zreszta strach do takiego wsiasc Ci irlandzcy kierowcy sie nie znaja na takiej pogodzie i do tego letnie opony bo zimowych nie ma a na drodze snieg i lod ehh mam nadziej w ta niedziele bedzie lepiej
Mielismy tez isc do kina na Avatar no coz pojdziemy za tydzien
Przeleniuchowalismy caly dzien tylko po wode latalismy kilka razy bo ciagle nie ma na szczescie juz dzis jest cieplej i mam nadzieje ze poleci wkoncu
Na dworze chlapa caly ten snieg sie rozpuscil i tragedyja jest nienawidze takiej pogody...

Cytat:
Dziękuję

Dziś byłam na zakupach.
Ja kupiłam:
- bluzę sportową
- rękawiczki skórzane

i to sycko
Nie wiem co to za film "Prawo zemsty" ale jak jakis straszny to nie dla mnie nie lubie horrorow, thrillerow i zadnych takich brzydactw. Na Avarat wybieramy sie za tydzien. Z saga wampirowa nie mialam nic do czynienia ale jak bede w Polsce to chce sobie zakupic cala trylogie i po przeczytaniu pewnie skusze sie na film
Lubie komedie polskie w szczegolnosci
A wczoraj ogladalismy komedyjke z Eddim Murphiem "Wyobraz sobie" takie se z nudow obejrzec mozna...

No to niezle sie obkupilas pokazesz nam te swoje lupy???

Cytat:
Heloł jakaś nijaka dzisiaj jestem. Właśnie oglądam "Słodki listopad"

U nas zasypane że chodzić się nie da, mam nadzieję, że do następnego weekendu będzie lepiej bo na zakupy chcę, kurcze przecież mi wszystko wykupią
o tez mialam to ogladac ale jakos tak przegapilam pol a potem rozbieralismy choinke to muzyczke sobie wlaczylismy

wczoraj u nas tez bylo pieknie i bialo a dzis chlapa i mokro
to tak jak ja nie moge sie doczekac weekendu

Co do zakupkow to ja tak Kasica nie kupuje juz wszystkiego jak leci i co mi wpadnie w oko tylko analizuje przydatnosc kiedys bralam wszystko bo tanio, promocja itp. a potem za kazdym wyjazdem do Polski cala walizke niepotrzebnych ciuchow wywozilam mamie i siostrze - teraz daruje sobie i biore to co na pewno bede nosic nie mam juz gdzie tego skladowac
Stary 2010-01-11, 18:22   #978
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hej Żonusie

Na początku - wszystkiego najlepszego w Nowym Roku

Tęsknię za Wami bardzo ale jakoś przy tylu sprawach na głowie brakuje juz czasu na wizaż ... I niestety nastroju często też
No a w pracy - gdzie czasu mam więcej - wizaż niestety zablokowany

Dziś chwilunię znalazłam więc troszkę przeleciałam wątek. Tyle tu się dzieje że aż nie ogarniam.

Ale od razu widać że wyprzedaże sie zaczeły w sklepie bo kasieńka tryska humorem - gratuluje zakupków

Dla Dawidzia - buziak na dziewięćmiesięcznicę
I oczywiście buziaki dla wszystkich najmłodszych dam wizażu

Izulek - bosko wyglądałas na sylwka

Czeko79 - duzo sił na remontowe szaleństwa zyczę

Dla Was wszystkich duuuuuże buziole
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 19:54   #979
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej
No dzisiaj synek zupełne przeciwieństwo wczorajszego diabełka

Cytat:
Malutka- jak Ci syńciu marudzi za bardzo to pamietaj-powiesz dwa słowa a ja go zabieram
o nie nie oddam go nawet marudzącego

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Tęsknię za Wami bardzo ale jakoś przy tylu sprawach na głowie brakuje juz czasu na wizaż ... I niestety nastroju często też

Dla Dawidzia - buziak na dziewięćmiesięcznicę
ad. 1 my też tęsknimy za Tobą
ad. 2 dziękujemy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 22:10   #980
kasienka1985
Zakorzenienie

To moje nowe zakupki:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1059
chętne - proszę zajrzec

wklejam Wam jeszcze nie wiem do końca czy udany zakup na allegro- spódniczkę
troszke przyciasna na moje wielkie dupsko i czeka na wiosne
co myslicie?
poza tym moja ukochana torba solar
i nasze nowe autko- lof lof

lece sie myc, bo jutro do roboty
buziaki

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Czas edycji: 2010-01-11 o 22:13
Stary 2010-01-11, 22:25   #981
mooonik
Zakorzenienie

Hej Babolki

jestem, jakby co
wkurza mnie ten śnieg już, wracam do domu jak po wycieczce na Rysy, ja nie wiem kto i czy w ogóle odśnieża chodniki, nie da się chodzić wcale, wracam taka zmęczona i upocona, że masakra i jeszcze ta sól na spodniach
w sobotę byliśmy u znajomych, trochę popiliśmy i w niedzielę spaliśmy do 13 a później pojechaliśmy na rynek popatrzeć na orkiestrę, wysłuchaliśmy koncertu WU-HAE - jak się okazało zespół krakowski z Nowej Huty, a po drodze do domu zajechaliśmy na Kazimierz na zapiekanki ło i tak minął weekend
i czeka nas nieplanowany zakup- spalił się nam monitor w stacjonarnym kompie, zabziuczał, zasyczał, puścił dymek i zgasł i trza wydać 500zł

a tak poza tym to czekam na @ bo trochę sobie pozwoliliśmy w tym miesiącu i zobaczymy co będzie

Mili gdzieś mi uciekła Twoja wiadomość, ale Alusia zrobiła świetną minkę dla ciotek

Cytat:
Na pierwszy smak najmniej warta uwagi jest gruszkówka. Ciekawy smak ma jarzębinówka a zupełni słodziutki, babski nalewka z dzikusa czyli dzikiej rózy w lesie zerwanej
Której polac na skosztowanie??
oo widzę, że naleweczkowa dziewczynka z Ciebie my robiliśmy cytrynówkę, test w sobotę wypadł pozytywnie, wyszła pyyyyszna

Cytat:

Ha u mnie jest tak, że czasami w kinie siedzę większą część filmu pod kurtką
włoski wyglądały naturalnie
hahhaa ja też tak oglądam "straszne" filmy w domu pod kocykiem, a w kinie pod kurtką/swetrem pamiętam jak byłam na "Egzorcyzmach Emily Rose" to krzyczałam aż ze strachu a w temacie takich filmów polecam "Udręczeni" oparty na faktach, oglądaliśmy w domu z mężem i też mi się zdarzyło krzyknąć

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Pisze z zasniezonego miasta - bo jak zwykle drogowcy byli zaskoczeni
no ba, oni zawsze są zaskoczeni

a słyszałyście to:

- kim są najmniejsi ludzie świata??
- drogowcy - nasypie 5 cm śniegu i już ich nie widać

Cytat:
Byłam dziś u gina kontrolnie. I dostałam zdjęcia macicy i jajników. I słuchajcie wyciągnęłam je przy małżu. A on na mnie spogląda wzrokiem pytającym...heh...za chwile podszedł usiadł obok mnie i czekał co mu powiem z takim słodkim wyrazem twarzy. Pokazałam mu gdzie dzidziolek będzie 'kiedyś' rósł... A on chyba pomyślał o czym innym.
chciałabym zobaczyć jego minę, się pewnie spodziewał jakiejś nowiny

Cytat:
Powiem Wam coś w sekrecie Dawid ma już 9 miesięcy
wow już ale czas zapikala buziak dla niego

Cytat:
Dzieki dziewczyny za slowa otuchy ale prosze o trzymanie kciukow za moja@
za tydzien ma przyjsc
no niby teoretycznie mialam dni nieplodne i po owu ale roznie to bywa
będzie dobrze

Cytat:
no nie ważne... w zasadzie chodzi mi tylko o to, że ten zmierzch wcale nie ma jakiejś mega głupiej fabuły- pomysł niezły na fajny film- a zrobiona z niego taka kaszanka, że łepek odpada!
no niestety, film zrobiony na odwal się oglądałam w sumie świeżo po przeczytaniu książki i stwierdziłam, że dawno takiej kichy nie oglądałam, połowa wątków, moim zdaniem ważnych spraw, po prostu poucinana lub pominięta przez co film baaaardzo dużo stracił
no ale cel został osiągnięty, tłumy w kinach, kasa na koncie

Cytat:

Przeleniuchowalismy caly dzien tylko po wode latalismy kilka razy bo ciagle nie ma na szczescie juz dzis jest cieplej i mam nadzieje ze poleci wkoncu

Lubie komedie polskie w szczegolnosci

o rany współczuje tego braku wody mam nadzieję, że Wam szybko poleci, bo nie wyobrażam sobie przetrwania bez wody

ooo ja też uwielbiam polskie komedie stare a w szczególności "Seksmisje" mogłabym non-stop mieć włączoną i by mi się nie znudziła
jeszcze "Nie lubię poniedziałku", "Poszukiwany, poszukiwana" ehhhhh aż muszę poszukać czy gdzieś mamy bo bym sobie obejrzała znowu kiedyś to były filmy ... kurde a nie to co teraz jakieś ciacha, jakieś nie płacz kotku, i inne beznadzieje....

Cytat:
Aniu mam nadzieję, że się wszystko poukładało u Was zaglądnij czasem i daj znak życia, my też tęsknimy

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 07:46   #982
agunia82
Zakorzenienie

Hej babole

Kasienko, zakupy super, jak zwykle połowę bym Ci ukradła Ehhhh jak ja bym sobie tak poszalała.... Ale nawet jak coś zaoszczędzimy, to jeszcze mamy tyle rzeczy w planie kupić do mieszkania, że narazie ciuchy muszą poczekać. Ale na wiosnę to już się muszę obkupić, nie ma bata.

Monik u nas tak samo ze śniegiem, nie da się chodzić po chodnikach, bo na większość posypana sól a śnieg jedynie odrobinę odgarnięty, więc się zrobiła breja po kostki Ja sobie nawet nie chcę wyobrażać co będzie jak roztopy przyjdą....

Paulinka no nie zazdroszczę z tą wodą. Jak to mój mąż ujął jeśli chodzi o te rury na zewnątrz jako genialny wynalazek Irlandczyków - "cóż, jak jest się debilami..." . Ja rozumiem że oni tam raczej cieplej mają niż u nas, ale to nie strefa tropikalna żeby mrozów się w ogóle nie spodziewać.... A ta woda to zamarza w rurach przy domu? Bo jak tak, to może spróbujcie je czymś owinąć żeby ocieplić.

Anusia fajnie że zajrzałaś Mam nadzieję, że w końcu Wam się wszystko poukłada jak należy.

Zmykam pracować

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 13:23   #983
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam wtorkowo mokro i wietrznie
Pogoda nam sie calkowicie zmienila...z ladnego sniezku i mrozku mamy okropniasty deszcz i wiatrzycho no ale cieplej jest i dzis rano woda nam wrocila jak dzis kapiel sobie strzele to chyba z 2 godziny nie wyjde z wanny

Cytat:
To moje nowe zakupki:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1059
chętne - proszę zajrzec

wklejam Wam jeszcze nie wiem do końca czy udany zakup na allegro- spódniczkę
troszke przyciasna na moje wielkie dupsko i czeka na wiosne
co myslicie?
poza tym moja ukochana torba solar
i nasze nowe autko- lof lof :
WOW!!! niezle poszalalas....
najbardziej podoba mi sie ten sweterek szary, tunika i rekawiczki a w tek niebieskiej torbie sie zabujalam normalnie zamowilam sobie teraz z avonu tu u mnie granatowa torebke i bedzie u mnie w piatek - zobacze jak na zywo wyglada
autko fajne
spodnica niebardzo...

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
jestem, jakby co
wkurza mnie ten śnieg już, wracam do domu jak po wycieczce na Rysy, ja nie wiem kto i czy w ogóle odśnieża chodniki, nie da się chodzić wcale, wracam taka zmęczona i upocona, że masakra i jeszcze ta sól na spodniach
w sobotę byliśmy u znajomych, trochę popiliśmy i w niedzielę spaliśmy do 13 a później pojechaliśmy na rynek popatrzeć na orkiestrę, wysłuchaliśmy koncertu WU-HAE - jak się okazało zespół krakowski z Nowej Huty, a po drodze do domu zajechaliśmy na Kazimierz na zapiekanki ło i tak minął weekend
i czeka nas nieplanowany zakup- spalił się nam monitor w stacjonarnym kompie, zabziuczał, zasyczał, puścił dymek i zgasł i trza wydać 500zł

a tak poza tym to czekam na @ bo trochę sobie pozwoliliśmy w tym miesiącu i zobaczymy co będzie

hahhaa ja też tak oglądam "straszne" filmy w domu pod kocykiem, a w kinie pod kurtką/swetrem pamiętam jak byłam na "Egzorcyzmach Emily Rose" to krzyczałam aż ze strachu a w temacie takich filmów polecam "Udręczeni" oparty na faktach, oglądaliśmy w domu z mężem i też mi się zdarzyło krzyknąć

a słyszałyście to:

- kim są najmniejsi ludzie świata??
- drogowcy - nasypie 5 cm śniegu i już ich nie widac

o rany współczuje tego braku wody mam nadzieję, że Wam szybko poleci, bo nie wyobrażam sobie przetrwania bez wody

ooo ja też uwielbiam polskie komedie stare a w szczególności "Seksmisje" mogłabym non-stop mieć włączoną i by mi się nie znudziła
jeszcze "Nie lubię poniedziałku", "Poszukiwany, poszukiwana" ehhhhh aż muszę poszukać czy gdzieś mamy bo bym sobie obejrzała znowu kiedyś to były filmy ... kurde a nie to co teraz jakieś ciacha, jakieś nie płacz kotku, i inne beznadzieje....
1. Super ze jestes wkocu zastanawialam sie gdzie Cie wywialo...
Fajny weekendzik mieliscie tylko szkoda tego monitora znowu jakis nieplanowany wydatek - zawsze cos...
2. to trzymac kciuki czy nie??
3.nie lubie strasznych filmow, boje sie i wogole ich nie ogladam
4. dobre
5.no naszczescie dzis poleciala po 4 dniach - to byla katorga z myciem przede wszystkim juz nie wspomne ile mi sie garow do mycia nazbieralo
6. ja tez lubie te stare ale tak od czasu do czasu jak leca w tv to obejrze ale zeby tak non stop to nie ostatnio lecial znowu "Kogel Mogel" 2 czesci

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Paulinka no nie zazdroszczę z tą wodą. Jak to mój mąż ujął jeśli chodzi o te rury na zewnątrz jako genialny wynalazek Irlandczyków - "cóż, jak jest się debilami..." . Ja rozumiem że oni tam raczej cieplej mają niż u nas, ale to nie strefa tropikalna żeby mrozów się w ogóle nie spodziewać.... A ta woda to zamarza w rurach przy domu? Bo jak tak, to może spróbujcie je czymś owinąć żeby ocieplić.
no debile ale co zrobisz... myslisz ze teraz zaczna cos z tym robic?? watpie chyba ze by z 5 lat pomrozilo to moze by pomysleli nad tym... tak samo jak domy tu nie sa wogole ocieplane i mimo tego ze grzejniki chodza caly dzien to i tak nie jest cieplo i np.na krotki rekaw nie da rady w domu siedziec, wogole tu te domy to jak kartonowe pudla. Moj maz mowi ze niedlugo jakas polska firma tu wkroczy , zacznie ocieplac chaty i majatek na tym zgarnie Tu ciagle sie buduja nowe osiedla ale wszystko na jedno kopyto, nowe domy a w srodku amatorka po 2 latach sciany popekane, wszedzie wilgoc. Niektorzy polacy jednak kupuja sobie tu i my tez nawet myslelismy kiedys o tym, bo placic 4 lata czynsz a w to miejsce placilabym kredyt, no ale strach takie cos kupic...
A co do owiniecia rur to maz podejrzal u sasiada i on ma taka jakby pianke czy cos i u niego woda caly czas byla... mialam juz dzisiaj dzwonic do wlascicielki zeby cos z tym zrobila ale na szczescie woda wrocila, mimo to chyba dryndne niech tez taka pianke nam zamontuje bo nie mam zamiaru kolejny raz byc bez wody.

Anusia milo ze sie odezwalas
aby wszystko Wam sie poukladalo po Waszej mysli i wracaj do nas
Stary 2010-01-12, 20:40   #984
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej
Jeszcze tylko jutro wolne i znowu do pracy jutro wpadają do nas nasi znajomi, boziuchnu jak dawno nikt u nas nie był

Cytat:
To moje nowe zakupki
podoba mi się szary sweterek i naszyjnik

Cytat:

wow już ale czas zapikala buziak dla niego

ooo ja też uwielbiam polskie komedie stare
ad. 1 to pomyśl jak ja się umęczę jadąc z małym wózkiem na spacer
ad. 2 takie nieplanowane wydatki są najgorsze
ad. 3 to mam trzymać kciuki za przyjście @ czy jej brak
ad. 4 niedługo roczek
ad. 5 my z mamą uwielbiamy serie o Kargulach i Pawlakach
Stary 2010-01-13, 10:30   #985
Milibili
Zadomowienie

HEJ SŁONECZKA!!!!

U nas zamieszanie - wczoraj byismy na szczepieniu, jak narazie wszystko ok Oby tak zostało. Niepocytowały mi sie posty a Mała sie budzi wiec znowu tak na szybko

Kasienko
zgadzm sie z toba co do Zmierzchu Ja czytłam cała sagę i uwazam ze film był naprawde kiepski, gdybym nie czytała ksiazki i tak naprade nie widziala o co chodzi to bym sie wynudzila (albo nie - ubawilabym sie gra aktorską ) Jesli ktos nie czytal ksiazki to moim zdaniem ma male szanse byc zadowolonym. Mialam wrazenie ze film zostal zrobiony na "odwal" poniewaz wiedzieli ze fanki ksiazki i tak przyjda na niego i kase zarobią... Ksiazka jest duuuzo lepsza - nie ma co porownywac z Tolkienem nie ta klasa wogole - ale baaaardzo przyjemne i baaaardzo wciagające czytadło Do tego stopnia mnie wciagnelo ze nocami sniły mi sie postacie z tej ksiazki

I tyle pisania mała robi własnie wielka niespodzianke do pieluszki - trzeba ratowac ślask przed zagrożeniem biologicznym!!!

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 10:36   #986
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzień dobry-ja tylko na chwilke
Moonik przykro mi że musicie wydać kase na monitor-ja mam wrażenie że rzeczy psują się wówczas gdy kasy jest najmniej

Kasieńka twoje zakupy oszałamiające-mój nr jeden to szary sweterek
Ja dziś nie uległam pokusie by zakupić sobie torebkę na allegro-jestem z siebie dumna
Moje białe kozaczki juz do mnie lecą-cieszę się przeogromnie Zdecydowałam się na skórzane SMJ sporty
Która chętna na łyżwiarskie szaleństwo??

Malutka ja też uwielbiam Samych swoich A co do jazdy wózkiem-u nas większość przerzuciła się na sanki! jazda wózkiem nalezy teraz do sportów ekstremalnych !!!
Ma mój ulubieniec ma saneczki?? Znajomi w Anglii do miski dowiązali sznurek i tak przewożą swojego Kubę Czekają na przesyłkę sanek z Polski
Stary 2010-01-13, 21:20   #987
Milibili
Zadomowienie

Co tu dizs tak pusto Wychodzić z ukrycia kochane!!!

Izusia
u mnie w miejscowosci jest lodowisko jak pare lat temu probowalam sie nauczyc to skonczylo sie dla mnie totalnym obiciem, kilka razy probowalam ale ciagle lezalam na lodzie - raz przodem razy tylem - wszytscy na lodowisku mieli zawsze niezly ubaw nie mam totalnie zmysłu równowagi do tego sportu, więc ja podziękuje

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-13, 22:02   #988
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej Ale jestem zmęczona, padam normalnie.
Zamówiłam sobie właśnie krem i odzywke do włosów. Jestem bez kremu już od tygodnia, mam nadzieję, że szybko przyślą.
Od wczoraj zaczełam robić aeroniczną 6, zobaczymy ile pociągnę, już kiedyś do tego podchodziłam, wytrwałam jakieś dwa tygodnie...tym razem oczywiście mam nadzieję wytrwać dłużej
Cytat:
władcę pierscieni polubiłam po przeczytaniu ksiązek

wogle w tych sklepach tyle szmat jest a żeby coś znaleźc to niezle się trzeba nagrzebac!
chociaż grzebac to ja uwielbiam
alez dzis mierzyłam fajne spodnie w reserved
te z tych wiszących w kroku bardziej bryczeski niż pumpy
władcę pierścieni ( w całości) przeczytałam po obejrzeniu pierwszej części, oprócz tego mam też na koncie Harrego Pottera w całości, dlatego zmierzch też jest w moich klimatach
Czasami dobrze obejrzeć coś lekkiego i taki właśnie jest Zmierzch. W każdym razie mi się podobał i o moich gustach to tyle

kurna dla mnie jest to najgorsze w wyprzedazach, to grzebanie, nie znoszę tego i szczerze mówiąc nie umiem. Czasami zwyczajnie się wkurzam i rezygnuję.

W reserved takich spodni mierzyłam kilka par (pump też), ale jakoś mi nie pasują, zresztą w ogóle reserved raczej nie jest dla mnie, nie za często udaje mi się tam coś kupić.

Cytat:
białe buty z nartą nie dla mnie, sportom zimowym mówię zdecydowanie nie

Cytat:
mam koleżankę która ma obsesję na punkcie mycia głowy
a ja widocznie mam obsesję zakupową-

A komu nie podobał się film 300 ?? <oprócz Gosi- bo to o przemocy>
nie martw się Kasieńko, każdy ma jakąś obsesję (tzn mam nadzieję, że tak) ja np chyba mam obsesję na punkcie sportu. Dzień bez jakichkolwiek ćwiczeń jest dla mnie stracony a wieczorem normalnie czuję jak mi waga wzrasta wiem wiem...to wzrasta moja głupota ale co zrobić ...tak już mam

a 300 mi się podobał!

Cytat:
Co do zakupkow to ja tak Kasica nie kupuje juz wszystkiego jak leci i co mi wpadnie w oko tylko analizuje przydatnosc kiedys bralam wszystko bo tanio, promocja itp. a potem za kazdym wyjazdem do Polski cala walizke niepotrzebnych ciuchow wywozilam mamie i siostrze - teraz daruje sobie i biore to co na pewno bede nosic nie mam juz gdzie tego skladowac
nie, no co popadnie to ja też nie kupuję, szkoda kasy. przemyślane zakupy są ok

Cytat:
Na początku - wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
cześć Anusiu, ostatnio o Tobie myślałam dobrze, że się pojawiłaś. Nie martw się też mam wizaz w pracy zblokowany

W Nowym Roku życzę Ci spełnienia marzeń i niech wróci do Ciebie wizażowa wena i chęci "do wszystkiego"!

Cytat:
To moje nowe zakupki:
najfajniejsze są...rękawiczki. Super kolorek.
Cytat:
wkurza mnie ten śnieg już,

my robiliśmy cytrynówkę, test w sobotę wypadł pozytywnie, wyszła pyyyyszna

1. mnie też WKURZA!!!
2. to trzymam kciuki za tą @ żeby przyszła albo nie, jak sobie paniusia życzy
3. lubię cytrynówkę
4. O tych egzorcyzmach to tylko słyszałam, ale chyba się nie skuszę, kilka nocy miałabym z głowy

Cytat:
Jeszcze tylko jutro wolne i znowu do pracy jutro wpadają do nas nasi znajomi, boziuchnu jak dawno nikt u nas nie był
to będziesz miała okazję się wykazać

Cytat:
U nas zamieszanie - wczoraj byismy na szczepieniu, jak narazie wszystko ok
niech tak zostanie.

O zmierzchu już nic nie mówię. Mi się podobał, chociaż to prawda, że sporo pominęli...i szkoda.
Stary 2010-01-13, 22:14   #989
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej
Już po wizycie znajomych, fajnie było synek dzisiaj strasznie marudny, więc padam na ryjka

Cytat:
U nas zamieszanie - wczoraj byismy na szczepieniu, jak narazie wszystko ok Oby tak zostało
a jak córeczka zniosła szczepienie?

Cytat:
Malutka ja też uwielbiam Samych swoich A co do jazdy wózkiem-u nas większość przerzuciła się na sanki! jazda wózkiem nalezy teraz do sportów ekstremalnych !!!
Ma mój ulubieniec ma saneczki?? Znajomi w Anglii do miski dowiązali sznurek i tak przewożą swojego Kubę Czekają na przesyłkę sanek z Polski
Dawid na razie nie posiada sanek ale w przyszłym roku mu już kupimy

Cytat:
Od wczoraj zaczełam robić aeroniczną 6, zobaczymy ile pociągnę, już kiedyś do tego podchodziłam, wytrwałam jakieś dwa tygodnie...tym razem oczywiście mam nadzieję wytrwać dłużej
słyszałam, że są hardcorowe
Stary 2010-01-14, 00:05   #990
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam nocna pora
W dzien jakos nie mialam czasu zajrzec. Ale cos tu pustawo bylo

Izazusia ja uwielbiam jazde na lyzwach kiedys czesto smigalam i gdyby bylo tu lodowisko to na pewno bym chodzila moje lyzwy odziedziczyla siostra, ktora i tak juz z nich wyrosla haha ma prawie 14 lat i noge juz wieksza ode mnie ostatni raz bylam na lodowisku przed wyjazdem do Irlandii czyli 4 lata temu moze w marcu sie wybiore z siostra jak jeszcze bedzie czynne hmm

Mili to super ze wszystko dobrze z Alusia

Malutka super czasem sie spotkac ze znajomkami niestety my tez nie mamy kiedy zabardzo bo kazdy inaczej pracuje i ciezko sie zgrac

Gosia powodzenia z ta 6

Kurcze nie moge przestawic sobie tu zegara na wizazu i pokazuje mi 2 godziny naprzod jest u mnie 0.05 a tu 2.05

Slodkich snow

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości