Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-12, 00:25   #31
Cocaine essence
Zakorzenienie

Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Mandy- w tamtej części pytałaś mnie czy On bedzie na moje ferie- mam nadzieję!
Nie wiemy jeszcze jak tam będzie, jak się ułoży.
Jedzie z kolegą naszym, tym co jest z TĄ jego koleżanką

Ma wracać na weekendy, ma mnie kochać i tęsknić, ma być grzeczny...
Ufam.
Ale pozostaje we mnie jakieś poczucie straty, że jedzie tam, co prawda za dobre pieniądze, a są mu one potrzebne, ale , że mógłby tutaj, chociaz wiem , że tam opłaca się bardziej.

Ciężko będzie.

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-12, 00:27   #32
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość

A o co właściwie chodzi? Bo naprawdę nie miałam czasu nadrabiać, a piszecie jak szalone
KochajMniie napisała we wcześniejszym wątku:
Cytat:
Ja wiem że to jest błahe ale ja mu tak ufałam cholernie, obiecaliśmy sobie kiedyś mówić wszystko czy kogoś spotkamy czo ktoś do nas pisał ale tak ogólnie.. no ale wiadomo ja zazdrośnica to zawsze dopytywałam..

dzisiaj była poważna rozmowa on powiedział ze miał chwile zawahania nie wiedział co zrobić i już był na granicy wytrzymania tych naszych kłótni i zazdrości ale chce dać nam jeszcze jedną szanse, nie chcę nas przekreślać.. pomyślałam sobie ' boże jaki on jest kochany.."

powiedziałam co mi leży na sercu , że mi ciężko jest zaufać że nie wiem czy będę potrafiła poradzić sobie z tą zazdrością.
później wahałam się żeby mu powiedzieć coś co ukrywałam.. powiedziałam.. dalej ja z niego wyciągałam chyba z 10 min wkońcu powiedział.. ok pojechał z przyjaciółką do krk spoko ( bo jej nie lubiłam i się bał) , myślałam że tyle, to wtedy ja mu coś powiedziałam..

zapytałam " chcesz mi coś jeszcze powiedzieć?" wyciąagałam z niego długo..

do sedna : powiedział że poznał dziewczyne w pracy u niego nie ważne co robiła. Gadali coś tam później podobno kilka dni pod rząd rozmawiali ze sobą i nic mi nie mówił.. podobno o nas, nie chciał mi mówić żebym nie była zła itd., wtedy kiedy pisał że już jest późno i nie chce się spotkać pamiętacie? to wtedy miał się z nią spotkac a pamiętam że wtedy się do mnie tak długo nie oddzywał i nie pisał
podobno spotkali się wcześniej w mieście i umówili się na wieczór pogadać o naszym związku.. i dzisiaj też do niego pisała. Podobno to ona pomogła mu podjąć tą decyzje żeby spróbować
.. boli mnie najbardziej to że musiałam z niego to wszystko wyciągać i to bardzo wyciągać.. i że ja musiałam zacząć mówić a on zaczął po czasie.. zreszta mieliśmy sobie mówić wszystko co to za wytłumaczenie. Mówi że bardzo mnie kocha, że z nią rozmawiał tylko o nas.. ale jak by zareagował jakbym mu powiedziała że idę się spotkać z kolegą którego wczoraj poznałam?..
Boże za każdym razem kiedy pytałam czy coś przede mną ukrywasz mówił mi prosto w oczy że nie..
czy ja naprawdę przesadzam? wiem że pewnie tak bo zazdrosnica to ja jestem więc pewnie mam trochę rozlegulowane myślenie na takie tematy.

Proszę bardzo liczy się dla mnie wasza opinia i dziękuje jeśli do końca przeczytałyście
I właśnie na ten temat dyskutujemy - niektóre uważają, że nic się nie stało, że potrzebował się tak wygadać, że do obcej dziewczyny mógł a niektóre uwazają tak jak Garfi czy ja.
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-12, 00:29   #33
szatanica1989
Zakorzenienie

Ja bym się mimo wszystko zirytowała trochę, no ale ja to ja :/

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-12, 00:30   #34
Cocaine essence
Zakorzenienie

I ja!

Stary 2010-01-12, 00:32   #35
szatanica1989
Zakorzenienie

I ja!

Tż chyba pracy jednak nie dostanie, bo nie dzwonili, w sumie nie byłoby źle mieć zniżkę na Levisy

Chyba zaraz się zwinę spać, nie mam siły czytać

Piszę.
Stary 2010-01-12, 00:33   #36
Cocaine essence
Zakorzenienie

Ja lece spać, dobranocka

Stary 2010-01-12, 00:36   #37
szatanica1989
Zakorzenienie

Dziwnie to brzmi, poznał pannę i uczynił z niej doradcę związkowego, hmm albo za długo na tym świecie żyję żeby w takie szmery bajery wierzyć, albo za krótko i jeszcze wiele rzeczy mnie zaskoczy, kto wie.

Dobra, Morfi wzywa DOBRANOC

Piszę.
Stary 2010-01-12, 00:41   #38
jagaaaaa
Wtajemniczenie

ja nie wiem co sie w ogole dzieje pisze ze nie wierzy ze cos z tego bedzie ale dalej chce ze mna byc ;(((((((((

ja po prostu nie rozumiem teraz po co on chce ze mna byc jak nie widzi miedzy nami zadna przyszlosc?
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-12, 01:12   #39
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Ale pytałaś o co tak generalnie chodzi??? dlaczego tak nagle zaczął uważać????

---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ----------

Oj, ja, ja......napisałam do mojego TŻ, że czuje, że się oddalamy, odp. "znowu, dlaczego???" no bardzo mi to pomogło odpisałam, że nie wiem i to jest najgorsze i ze przepraszam, że mu smęce o tej godz. oj, czarno to widze....oj czarno.... nie wiew co sie ze mną dzieje....może jest tak jak już pisałyście - ze mi ten związek nie odp. i temu
Stary 2010-01-12, 01:16   #40
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

no dobrze, poczułam się wywołana do tablicy jako jedna z "podglądających" podglądam od jakiegoś czasu, zazdrośnicą jestem od zawsze ale strasznie ciężko mi wątek nadrabiać, wieczorem jak siądę do netu to nadrabiam te kilka stron...trudno wtedy byłoby na wszystko odpisać
moją sytuację komplikuje fakt, że On zanim byliśmy razem miał mnóstwo znajomych, koleżanek, ogólnie uwielbiany przez dziewczyny... teraz się już z nimi nie widuje, jestem pewna, że by mnie nie okłamał, ale boli mnie jego przeszłość i to, że praktycznie gdzie nie pójdziemy to jakaś jego koleżanka albo znajoma... Jemu też to przeszkadza, bo widzi starą znajomą ze szkoły i boi się, że ona go zobaczy i zacznie szczebiotać ja będę zła ... nie chcę mu truć ale czasem to silniejsze ode mnie ponadto czepialska jestem...ale od kilku miesięcy pracuję nad sobą
przyjmiecie mnie?

jaga...może kryzys? wiem, że jesteście na odległość
a ten tekst "i tak nam nie wyjdzie, ale chcę z Tobą być" czasem oznacza "chciałbym, żeby nam wyszło, ale boję się więc czasem wolę sobie za wiele nie obiecywać" - u nas tak było a po kilku miesiącach okazało się, że chcemy walczyć bo łatwo nie było

Edytowane przez wilczyca
Czas edycji: 2010-01-12 o 01:20
wilczyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-12, 01:21   #41
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Ale pytałaś o co tak generalnie chodzi??? dlaczego tak nagle zaczął uważać????
pytałam sie... wiele razy... napisal mi ze nie chce mi nic obiecywać żebym sobie tak nie planowała nic bo on jakoś w to nie wierzy i ze jest tylko zwykłym chłopakiem.. po prostu nie wierze skąd to wszystko sie wzięło... przecież mi dzisiaj parę godzin temu słodził.. ten ostatni miesiąc był według mnie idealny.. nie wiem czy mu coś napisałam co moglu mu sie nie spodobać.. tak sie zdenerwowałam.. plącze cały czas i nawet jeść nie mogę to nie pierwszy raz co mnie tak zranił.. wiele razy przez niego płakałam... myslalam ze w tym roku będzie inaczej.. ja nie rozumiem czy on nie potrafi docenić tego to co ma? pisałam wam już ze poświeciłabym wszystko dla niego.. rzuciłabym to moje cale życie za granica i mogłabym wrócić do polski aby być z nim.. a on na to ze nie wierzy ze wytrzymamy tyle czasu... i jeszcze mi pisze żebym sie zachowała jak by tej rozmowy nigdy nie było itp...

taak.. ja mam mu teraz ufać? mam żyć co dziennie w strachu ze w każdej chwili może ze mną zerwać mimo tego ze mi pisze ze mnie tak bardzo kocha, jaka ja jestem dla niego dobra i kochana?

...

ja go bardzo kocham, ja i tak wiem ze potrafiłabym czekać na niego cały czas jak bym wiedziała ze kiedyś może być miedzy nami tak jak powinno.. a jak sie naprawde rozstaniemy to nie wiem jak sobie poradzę skoro tak mało czasu zostało do mojego przyjazdu no i w sumie za rok bym wróciła do niego na stale
Stary 2010-01-12, 01:24   #42
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

jagaaaaa może jest tak jak pisała Wilczyca

Wilczyca witam miło, że do nas dołączyłaś
Stary 2010-01-12, 01:26   #43
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
no dobrze, poczułam się wywołana do tablicy jako jedna z "podglądających" podglądam od jakiegoś czasu, zazdrośnicą jestem od zawsze ale strasznie ciężko mi wątek nadrabiać, wieczorem jak siądę do netu to nadrabiam te kilka stron...trudno wtedy byłoby na wszystko odpisać
moją sytuację komplikuje fakt, że On zanim byliśmy razem miał mnóstwo znajomych, koleżanek, ogólnie uwielbiany przez dziewczyny... teraz się już z nimi nie widuje, jestem pewna, że by mnie nie okłamał, ale boli mnie jego przeszłość i to, że praktycznie gdzie nie pójdziemy to jakaś jego koleżanka albo znajoma... Jemu też to przeszkadza, bo widzi starą znajomą ze szkoły i boi się, że ona go zobaczy i zacznie szczebiotać ja będę zła ... nie chcę mu truć ale czasem to silniejsze ode mnie ponadto czepialska jestem...ale od kilku miesięcy pracuję nad sobą
przyjmiecie mnie?

jaga...może kryzys? wiem, że jesteście na odległość
a ten tekst "i tak nam nie wyjdzie, ale chcę z Tobą być" czasem oznacza "chciałbym, żeby nam wyszło, ale boję się więc czasem wolę sobie za wiele nie obiecywać" - u nas tak było a po kilku miesiącach okazało się, że chcemy walczyć bo łatwo nie było
możliwe.. rok temu tez tak z nim mialam i nie gadalismy 4 miesiecy.. nie chce żeby tak było.. znowu..
Stary 2010-01-12, 08:16   #44
nafiyqa
Zakorzenienie

Dolaczam do IV czesci
I zaraz sie obraze, bo juz od 2 czesci nie ma mnie na liscie No dobra, z uwagi na stara dobra znajomosc obedzie sie bez focha, jakos zniose te zniewage

U mnie bez zmian - nie widzimy sie z TZtem juz 3 dzien (nasz rekord ), nie mam czasu, bo bylam zajeta nauka. A dzis...niewiadomo co to bedzie. Dzisiejszy dzien jest dla mnie jedna wielka zagadka jesli chodzi o doslownie wszystko.
Trzymajcie kciuki, zeby poszlo po mojej mysli

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-12, 08:41   #45
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Ja też już jestem
Ide nadrabiać

Do następnego spotkania.
..
m a d e i r a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-12, 09:20   #46
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Co do KochajMniie owszem tez bym sie wkurzyla bo nie dosc ze opowiada o was osobie obcej to jeszcze jest to kobieta. Rozumiem gdyby koledze powiedzial... Ale z drugiej strony, zauwazcie ze my robimy to samo. Opowiadamy o swoich problemach w zwiazku praktycznie obcym osobom. Mało tego, moze przeczytac to doslownie kazdy. Niby zachowujemy anonimowosc, ale jednak. Wiec spojrzmy na to ze strony TZ gdyby sie dowiedzieli ze w internecie tak im dupcie obrabiamy (czasami sie zdarza ) i narzekamy na nich i w ogole to tez mogliby niezle sie wkurzyc. Widocznie TZ KochajMniie nie ma nikogo komu by mogl o tym powiedziec, a z ta dziewczyna moze dobrze sie rozmawia wiec powiedzial...

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-12, 09:32   #47
kamila2006
Zakorzenienie

jagaaaaa widzisz.... zwiazki na odleglosc sa bardzo trudne. widocznie w jego glowce pojawila sie mysl ze to nie ma sensu. bo tyle cie nie widzial. same rozmowy czasem to za malo. moze ma chwile zwatpienia bo widzi ile jeszcze musi na ciebie czekac. jak to mowia prawdziwa milosc nie zna przeszkod....ale widzisz... to mlody chlopak. pewnie chcialby sie bawic, szalec za dziewczynami, miec jakies kontakty fizyczne,a tak ani z tobą ani z innymi. to pokazuje tylko ze moze ze jego milosc nie jest tak wielka.
zadna z nas nie jest pewna przyszlosci, a co dopiero ktos kto z tz jest wystawiony na tak wielką probę.

mysle ze powinnas miec nadzieje, ale nienastawiac sie za bardzo. nie planuj, nie ustawiaj waszej wspolnej przyszlosci. lepiej pogadac i zrobic to jak juz wrocisz. tu do polski.

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-12, 09:37   #48
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lagunaaa Pokaż wiadomość
Co do KochajMniie owszem tez bym sie wkurzyla bo nie dosc ze opowiada o was osobie obcej to jeszcze jest to kobieta. Rozumiem gdyby koledze powiedzial... Ale z drugiej strony, zauwazcie ze my robimy to samo. Opowiadamy o swoich problemach w zwiazku praktycznie obcym osobom. Mało tego, moze przeczytac to doslownie kazdy. Niby zachowujemy anonimowosc, ale jednak. Wiec spojrzmy na to ze strony TZ gdyby sie dowiedzieli ze w internecie tak im dupcie obrabiamy (czasami sie zdarza ) i narzekamy na nich i w ogole to tez mogliby niezle sie wkurzyc. Widocznie TZ KochajMniie nie ma nikogo komu by mogl o tym powiedziec, a z ta dziewczyna moze dobrze sie rozmawia wiec powiedzial...
Dokładnie Gdyby mój TŻ dowiedział się o tym że coś na niego piszę w internecie to pewnie byłby zły...

Wiec mam nadzieje ze sie nie dowie

Do następnego spotkania.
..
m a d e i r a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-12, 09:45   #49
kika17
Wtajemniczenie

GG do kika17

Witam w IV części i życze Nam wszystkim kolejnych
Czy zechcecie mnie dodać na stałą listę ?
Nadrobiłam Was, co do sprawy KochajMnie uważam, że Laguna ma rację, myśle ze Nasi TŻci też by sie wkurzyli, gdyby wiedzieli co my tu wypisujemy.
Dobra ja musze uciekać na uczelnie, 3majcie kciuki mam dziś kolosa z prawa, a potem ide na pogrzeb...

Edit: Jaga myśle, że z racji tego, że sie długo nie widzieliście, on ma chwilową załamke i watpi, że może sie Wam udać, ja niestety nie wierze w związki na odległość, ale Wam życze aby wszystko sie ułożyło i żebyście byli szczęśliwi.

Edytowane przez kika17
Czas edycji: 2010-01-12 o 09:51
kika17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-12, 09:48   #50
kamila2006
Zakorzenienie

mojemu by pewnie wyrosły piórka gdyby wyczytal jak go chwale

Motywacja 100%

Stary 2010-01-12, 09:52   #51
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
mojemu by pewnie wyrosły piórka gdyby wyczytal jak go chwale
bo Twoj TZ to w ogole jest oh ah gdzie sie tacy rodza?? hehe na prawde tylko pozazdroscic

..
Podejdź jeśli chcesz,
Stary 2010-01-12, 09:54   #52
MadameButterfly6
BAN stały

Hello moje kochaniutkie

U mnie kiepsko... Napisalam wczoraj w nocy TZ takiego dlugie esa z przemysleniami i teraz dzwonil i byl zly o niego.... Ze to dziwne, ze co mi tak nagle odbilo itp...
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-12, 09:54   #53
kamila2006
Zakorzenienie

Laguna a ty jak funkcjonujesz bez mezczyzn? zaden sie nie odzywa?

Motywacja 100%

Stary 2010-01-12, 09:56   #54
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Hello moje kochaniutkie

U mnie kiepsko... Napisalam wczoraj w nocy TZ takiego dlugie esa z przemysleniami i teraz dzwonil i byl zly o niego.... Ze to dziwne, ze co mi tak nagle odbilo itp...
A cóś Ty mu tam napisała , że zły byl?

Stary 2010-01-12, 10:04   #55
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
A cóś Ty mu tam napisała , że zły byl?

A bo mi sie wczoraj tak zebrało...

Napisalam, ze chcialam, zeby bylo jak dawniej, ale wiem, ze to niemozliwe, ze mam wrazenie, ze cos we mnie pękło, ze jest we mnie taki lęk i poczucie beznadziejnosci po tamtej akcji ( wiem, ze mzoe nie powinnam sie czepiac, ale siedzi to we mnie i nie moge sobie z tym poradzic), i ze coraz czesciej dochodze do wniosku, ze to moze wina mojego charakteru, bo on potrzebuje cichej i spokojnej dziewczyny, a ja sie do tego nie nadaje...
Stary 2010-01-12, 10:06   #56
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Laguna a ty jak funkcjonujesz bez mezczyzn? zaden sie nie odzywa?
Za dobrze by bylo gdyby nikt sie nie odzywal chociaz na chwile obecna jakos nie potrzebuje kontaktu. Z ex (3letnim) czasami piszemy, ale sporadycznie. Na nk jacys kolesie do mnie pisza ale olewam jak narazie staram sie odizolowac od plci przeciwnej (w sensie blizszych kontaktow, bo koledzy sa jak najbardziej)

..
Podejdź jeśli chcesz,
Stary 2010-01-12, 10:09   #57
kamila2006
Zakorzenienie

Madame... takei rzeczy tlumaczylc lepiej na zywo. przez smsy widzisz jak wyszlo. odebral to inaczej niz powinien. w sumie czego oczekiwalas ? ze co odpisze? i faktycznie tak czujesz jak napisalas?

Motywacja 100%

Stary 2010-01-12, 10:15   #58
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
A bo mi sie wczoraj tak zebrało...

Napisalam, ze chcialam, zeby bylo jak dawniej, ale wiem, ze to niemozliwe, ze mam wrazenie, ze cos we mnie pękło, ze jest we mnie taki lęk i poczucie beznadziejnosci po tamtej akcji ( wiem, ze mzoe nie powinnam sie czepiac, ale siedzi to we mnie i nie moge sobie z tym poradzic), i ze coraz czesciej dochodze do wniosku, ze to moze wina mojego charakteru, bo on potrzebuje cichej i spokojnej dziewczyny, a ja sie do tego nie nadaje...
Ja sie nauczyłam, że jeżeli takie przemyślenia do niczego nie prowadzą, to lepiej je zachować dla siebie.
Powiedziałaś mu to i co?
Nie chcesz zerwania, a piszesz mu coś na co on nie ma wpływu.

Stary 2010-01-12, 10:19   #59
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Madame... takei rzeczy tlumaczylc lepiej na zywo. przez smsy widzisz jak wyszlo. odebral to inaczej niz powinien. w sumie czego oczekiwalas ? ze co odpisze? i faktycznie tak czujesz jak napisalas?

Ehhh ale sie boje na zywo... Boje sie jego reakcji... Na zywo by mnie zaczal przytulac, ugłaskiwać, zeby mi tylko oczy zamydlic. Uslyszalabym to co zwykle, ze to nieprawda, ze jak moglam tak pomyslec itp.... Oczekiwalam szczerej odpowiedzi. No wlasnie czuje, w ogole zle mi jakos...

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Ja sie nauczyłam, że jeżeli takie przemyślenia do niczego nie prowadzą, to lepiej je zachować dla siebie.
Powiedziałaś mu to i co?
Nie chcesz zerwania, a piszesz mu coś na co on nie ma wpływu.
Skad wiesz ze nie chce? Nie pasujemy do siebie i tyle. Przekonalam sie o tym ostatnio. Ja caly czas mam ten obraz przed oczami jak oni objeci ze soba tancza... I to jak do siebie pasuja... Zreszta znam mojego TZ... Jemu sie ciezko oprzec dziewczynom. Ale zeby sam jeszcze robil krok wobec nich, no to troche nie halo. Poza tym to nie pierwsza taka akcja. Nie chce takiego faceta. Nie wiadomo co bedzie na anstepnej imprezie z nastepnymi dziewczynami. Nie mam ochoty przez niego nigdzie wychodzic. Sie znaczy z nim wychodzic. Sama owszem...
Stary 2010-01-12, 10:22   #60
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Ehhh ale sie boje na zywo... Boje sie jego reakcji... Na zywo by mnie zaczal przytulac, ugłaskiwać, zeby mi tylko oczy zamydlic. Uslyszalabym to co zwykle, ze to nieprawda, ze jak moglam tak pomyslec itp.... Oczekiwalam szczerej odpowiedzi. No wlasnie czuje, w ogole zle mi jakos...

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Skad wiesz ze nie chce? Nie pasujemy do siebie i tyle. Przekonalam sie o tym ostatnio. Ja caly czas mam ten obraz przed oczami jak oni objeci ze soba tancza... I to jak do siebie pasuja... Zreszta znam mojego TZ... Jemu sie ciezko oprzec dziewczynom. Ale zeby sam jeszcze robil krok wobec nich, no to troche nie halo. Poza tym to nie pierwsza taka akcja. Nie chce takiego faceta. Nie wiadomo co bedzie na anstepnej imprezie z nastepnymi dziewczynami. Nie mam ochoty przez niego nigdzie wychodzic. Sie znaczy z nim wychodzic. Sama owszem...
Wnioskuje z tego , że nadal z nim jesteś

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości