|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Mandy- w tamtej części pytałaś mnie czy On bedzie na moje ferie- mam nadzieję!
Nie wiemy jeszcze jak tam będzie, jak się ułoży. Jedzie z kolegą naszym, tym co jest z TĄ jego koleżanką ![]() Ma wracać na weekendy, ma mnie kochać i tęsknić, ma być grzeczny... Ufam. Ale pozostaje we mnie jakieś poczucie straty, że jedzie tam, co prawda za dobre pieniądze, a są mu one potrzebne, ale , że mógłby tutaj, chociaz wiem , że tam opłaca się bardziej. Ciężko będzie.
|
|
|
#32 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym się mimo wszystko zirytowała trochę, no ale ja to ja :/
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
I ja!
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
I ja!
![]() Tż chyba pracy jednak nie dostanie, bo nie dzwonili, w sumie nie byłoby źle mieć zniżkę na Levisy Chyba zaraz się zwinę spać, nie mam siły czytać
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lece spać, dobranocka
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwnie to brzmi, poznał pannę i uczynił z niej doradcę związkowego, hmm
albo za długo na tym świecie żyję żeby w takie szmery bajery wierzyć, albo za krótko i jeszcze wiele rzeczy mnie zaskoczy, kto wie.Dobra, Morfi wzywa DOBRANOC
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie wiem co sie w ogole dzieje pisze ze nie wierzy ze cos z tego bedzie ale dalej chce ze mna byc ;(((((((((
ja po prostu nie rozumiem teraz po co on chce ze mna byc jak nie widzi miedzy nami zadna przyszlosc? |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Ale pytałaś o co tak generalnie chodzi??? dlaczego tak nagle zaczął uważać????
---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- Oj, ja, ja......napisałam do mojego TŻ, że czuje, że się oddalamy, odp. "znowu, dlaczego???" no bardzo mi to pomogło odpisałam, że nie wiem i to jest najgorsze i ze przepraszam, że mu smęce o tej godz. oj, czarno to widze....oj czarno.... nie wiew co sie ze mną dzieje....może jest tak jak już pisałyście - ze mi ten związek nie odp. i temu
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
no dobrze, poczułam się wywołana do tablicy jako jedna z "podglądających"
podglądam od jakiegoś czasu, zazdrośnicą jestem od zawsze ale strasznie ciężko mi wątek nadrabiać, wieczorem jak siądę do netu to nadrabiam te kilka stron...trudno wtedy byłoby na wszystko odpisać ![]() moją sytuację komplikuje fakt, że On zanim byliśmy razem miał mnóstwo znajomych, koleżanek, ogólnie uwielbiany przez dziewczyny... teraz się już z nimi nie widuje, jestem pewna, że by mnie nie okłamał, ale boli mnie jego przeszłość i to, że praktycznie gdzie nie pójdziemy to jakaś jego koleżanka albo znajoma... Jemu też to przeszkadza, bo widzi starą znajomą ze szkoły i boi się, że ona go zobaczy i zacznie szczebiotać ja będę zła ... nie chcę mu truć ale czasem to silniejsze ode mnie ponadto czepialska jestem...ale od kilku miesięcy pracuję nad sobą ![]() przyjmiecie mnie? ![]() jaga...może kryzys? wiem, że jesteście na odległość a ten tekst "i tak nam nie wyjdzie, ale chcę z Tobą być" czasem oznacza "chciałbym, żeby nam wyszło, ale boję się więc czasem wolę sobie za wiele nie obiecywać" - u nas tak było a po kilku miesiącach okazało się, że chcemy walczyć bo łatwo nie było
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" - George Eliot Edytowane przez wilczyca Czas edycji: 2010-01-12 o 01:20 |
|
|
|
|
#41 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to nie pierwszy raz co mnie tak zranił.. wiele razy przez niego płakałam... myslalam ze w tym roku będzie inaczej.. ja nie rozumiem czy on nie potrafi docenić tego to co ma? pisałam wam już ze poświeciłabym wszystko dla niego.. rzuciłabym to moje cale życie za granica i mogłabym wrócić do polski aby być z nim.. a on na to ze nie wierzy ze wytrzymamy tyle czasu... i jeszcze mi pisze żebym sie zachowała jak by tej rozmowy nigdy nie było itp... taak.. ja mam mu teraz ufać? mam żyć co dziennie w strachu ze w każdej chwili może ze mną zerwać mimo tego ze mi pisze ze mnie tak bardzo kocha, jaka ja jestem dla niego dobra i kochana? ... ja go bardzo kocham, ja i tak wiem ze potrafiłabym czekać na niego cały czas jak bym wiedziała ze kiedyś może być miedzy nami tak jak powinno.. a jak sie naprawde rozstaniemy to nie wiem jak sobie poradzę skoro tak mało czasu zostało do mojego przyjazdu no i w sumie za rok bym wróciła do niego na stale
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
jagaaaaa może jest tak jak pisała Wilczyca
![]() Wilczyca witam |
|
|
|
|
#43 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Dolaczam do IV czesci
![]() I zaraz sie obraze, bo juz od 2 czesci nie ma mnie na liscie No dobra, z uwagi na stara dobra znajomosc obedzie sie bez focha, jakos zniose te zniewage ![]() U mnie bez zmian - nie widzimy sie z TZtem juz 3 dzien (nasz rekord ), nie mam czasu, bo bylam zajeta nauka. A dzis...niewiadomo co to bedzie. Dzisiejszy dzien jest dla mnie jedna wielka zagadka jesli chodzi o doslownie wszystko.Trzymajcie kciuki, zeby poszlo po mojej mysli
|
|
|
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też już jestem
Ide nadrabiać
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do KochajMniie owszem tez bym sie wkurzyla bo nie dosc ze opowiada o was osobie obcej to jeszcze jest to kobieta. Rozumiem gdyby koledze powiedzial... Ale z drugiej strony, zauwazcie ze my robimy to samo. Opowiadamy o swoich problemach w zwiazku praktycznie obcym osobom. Mało tego, moze przeczytac to doslownie kazdy. Niby zachowujemy anonimowosc, ale jednak. Wiec spojrzmy na to ze strony TZ gdyby sie dowiedzieli ze w internecie tak im dupcie obrabiamy (czasami sie zdarza
) i narzekamy na nich i w ogole to tez mogliby niezle sie wkurzyc. Widocznie TZ KochajMniie nie ma nikogo komu by mogl o tym powiedziec, a z ta dziewczyna moze dobrze sie rozmawia wiec powiedzial...
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
jagaaaaa widzisz.... zwiazki na odleglosc sa bardzo trudne. widocznie w jego glowce pojawila sie mysl ze to nie ma sensu. bo tyle cie nie widzial. same rozmowy czasem to za malo. moze ma chwile zwatpienia bo widzi ile jeszcze musi na ciebie czekac. jak to mowia prawdziwa milosc nie zna przeszkod....ale widzisz... to mlody chlopak. pewnie chcialby sie bawic, szalec za dziewczynami, miec jakies kontakty fizyczne,a tak ani z tobą ani z innymi. to pokazuje tylko ze moze ze jego milosc nie jest tak wielka.
zadna z nas nie jest pewna przyszlosci, a co dopiero ktos kto z tz jest wystawiony na tak wielką probę. mysle ze powinnas miec nadzieje, ale nienastawiac sie za bardzo. nie planuj, nie ustawiaj waszej wspolnej przyszlosci. lepiej pogadac i zrobic to jak juz wrocisz. tu do polski.
|
|
#48 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gdyby mój TŻ dowiedział się o tym że coś na niego piszę w internecie to pewnie byłby zły...Wiec mam nadzieje ze sie nie dowie
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w IV części i życze Nam wszystkim kolejnych
![]() Czy zechcecie mnie dodać na stałą listę ? Nadrobiłam Was, co do sprawy KochajMnie uważam, że Laguna ma rację, myśle ze Nasi TŻci też by sie wkurzyli, gdyby wiedzieli co my tu wypisujemy. Dobra ja musze uciekać na uczelnie, 3majcie kciuki mam dziś kolosa z prawa, a potem ide na pogrzeb... Edit: Jaga myśle, że z racji tego, że sie długo nie widzieliście, on ma chwilową załamke i watpi, że może sie Wam udać, ja niestety nie wierze w związki na odległość, ale Wam życze aby wszystko sie ułożyło i żebyście byli szczęśliwi. Edytowane przez kika17 Czas edycji: 2010-01-12 o 09:51 |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
mojemu by pewnie wyrosły piórka gdyby wyczytal jak go chwale
|
|
#51 |
|
Wtajemniczenie
|
bo Twoj TZ to w ogole jest oh ah
gdzie sie tacy rodza?? hehe na prawde tylko pozazdroscic
|
|
|
#52 |
|
BAN stały
|
Hello moje kochaniutkie
U mnie kiepsko... Napisalam wczoraj w nocy TZ takiego dlugie esa z przemysleniami i teraz dzwonil i byl zly o niego.... Ze to dziwne, ze co mi tak nagle odbilo itp...
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Laguna a ty jak funkcjonujesz bez mezczyzn? zaden sie nie odzywa?
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
A cóś Ty mu tam napisała , że zły byl?
|
|
|
#55 |
|
BAN stały
|
A bo mi sie wczoraj tak zebrało... ![]() Napisalam, ze chcialam, zeby bylo jak dawniej, ale wiem, ze to niemozliwe, ze mam wrazenie, ze cos we mnie pękło, ze jest we mnie taki lęk i poczucie beznadziejnosci po tamtej akcji ( wiem, ze mzoe nie powinnam sie czepiac, ale siedzi to we mnie i nie moge sobie z tym poradzic), i ze coraz czesciej dochodze do wniosku, ze to moze wina mojego charakteru, bo on potrzebuje cichej i spokojnej dziewczyny, a ja sie do tego nie nadaje... |
|
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
Za dobrze by bylo gdyby nikt sie nie odzywal
chociaz na chwile obecna jakos nie potrzebuje kontaktu. Z ex (3letnim) czasami piszemy, ale sporadycznie. Na nk jacys kolesie do mnie pisza ale olewam jak narazie staram sie odizolowac od plci przeciwnej (w sensie blizszych kontaktow, bo koledzy sa jak najbardziej)
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Madame... takei rzeczy tlumaczylc lepiej na zywo. przez smsy widzisz jak wyszlo. odebral to inaczej niz powinien. w sumie czego oczekiwalas ? ze co odpisze? i faktycznie tak czujesz jak napisalas?
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedziałaś mu to i co? Nie chcesz zerwania, a piszesz mu coś na co on nie ma wpływu.
|
|
|
|
#59 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ehhh ale sie boje na zywo... Boje sie jego reakcji... Na zywo by mnie zaczal przytulac, ugłaskiwać, zeby mi tylko oczy zamydlic. Uslyszalabym to co zwykle, ze to nieprawda, ze jak moglam tak pomyslec itp.... Oczekiwalam szczerej odpowiedzi. No wlasnie czuje, w ogole zle mi jakos... ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
Zreszta znam mojego TZ... Jemu sie ciezko oprzec dziewczynom. Ale zeby sam jeszcze robil krok wobec nich, no to troche nie halo. Poza tym to nie pierwsza taka akcja. Nie chce takiego faceta. Nie wiadomo co bedzie na anstepnej imprezie z nastepnymi dziewczynami. Nie mam ochoty przez niego nigdzie wychodzic. Sie znaczy z nim wychodzic. Sama owszem...
|
||
|
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

DOBRANOC 

odpisałam, że nie wiem i to jest najgorsze i ze przepraszam, że mu smęce o tej godz.
podglądam od jakiegoś czasu, zazdrośnicą jestem od zawsze
ale strasznie ciężko mi wątek nadrabiać, wieczorem jak siądę do netu to nadrabiam te kilka stron...trudno wtedy byłoby na wszystko odpisać
to nie pierwszy raz co mnie tak zranił.. wiele razy przez niego płakałam... myslalam ze w tym roku będzie inaczej.. ja nie rozumiem czy on nie potrafi docenić tego to co ma? pisałam wam już ze poświeciłabym wszystko dla niego.. rzuciłabym to moje cale życie za granica i mogłabym wrócić do polski aby być z nim.. a on na to ze nie wierzy ze wytrzymamy tyle czasu... 

No dobra, z uwagi na stara dobra znajomosc obedzie sie bez focha, jakos zniose te zniewage
) i narzekamy na nich i w ogole to tez mogliby niezle sie wkurzyc. Widocznie TZ KochajMniie nie ma nikogo komu by mogl o tym powiedziec, a z ta dziewczyna moze dobrze sie rozmawia wiec powiedzial...
51,0 kg(2.11.10)......50,0 kg