Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ III - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-11, 16:04   #3331
lisek15
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Witajcie dziewczynki

osobowosc witaj wśród nas i życzę spokojnych 9 miesięcy

anulka_81 na pewno jest Ci teraz bardzo ciężko, ale niestety musisz to przejść . Choć jest Ci pewnie trudno. Trzymam kciuki,żebyś poczuła się lepiej. (Fizycznie oraz psychicznie). mam nadzieję,że w niedalekiej przszłości będziesz mogła się cieszyć małą kruszynką (nie koniecznie jedną ).

Kasiu_Dublin też czekam na twoją wizytę czekam na same dobre wieści

Pamela86 czyli możemy odliczać do twojej @ i czekać AŻ SIĘ NIE POJAWI !!!!!!!! Mam nadzieję,że tak będzie

latkoo jak będziesz szczęśliwa to i twój dzidziulek też będzie szczęśliwy Tak trzymaj

sas, LadyMK, Scio, motylek85 widzę,że na prawdę trochę nas chce się bronić w tym roku. Ja mam temat zatwierdzony juz od 1.5 roku i na chwilę obecną mam napisany spis treści,część pierwszego rozdziału oraz ankietę. Bronić mam zamiar się w lipcu. Także zostało mi jakieś 6 miesięcy a jak będę tak dalej postępować to chyba nie wyrobię. Dlatego mam mocne postanowienie (kolejne ), że jak skończę praktykę za 2 tyg to biorę się za pracę Co z tego wyjdzie to się okaże. Będę się chwaliłan an forum Jak będzie czym

Pozdrawiam Was wszystkie i trzymajcie się ciepło. Niestety dzisiaj za karę chyba siedzę w pracy do godz. 20 Dla wszystkich
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 16:06   #3332
marlenka0505
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez lei83 Pokaż wiadomość
Marlenko czekałam na Ciebie wczoraj cały dzień , myslałam, że to jednak ciąża bliźniacza będzie . Super, że z dzidzią wszystko dobrze. Ciekawe co u mnie sie okaże, wizyta już w środę
Jednak jeden dzidziuś, chyba ta moja Oliwcia mnie wkręciła

Cytat:
Napisane przez osobistosc Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny chaialm dolaczyc do Was i podzileic sie radosna nowina ja rowniez zostane mama w tamtym tyg zrobilam test i bylam u gina potwierdzil ciaze
witam i życzę spokojnych 9 miesięcy
Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane!

Ja dziś w pracy, ale wyjątkowo szybko leci mi dziś czas, może dlatego że sporo zajęć i odziwo sumiennie wykonuje a nie się obijam
Karolinko powiem Ci że jestem bardzo ciekawa tych ruchów, u mnie 14 tydz. więc narazie nie podejrzewam żebym coś czuła, tak jak Gosia mówiła czasami jakieś bąbelki ale jakoś nie interpretuje tego jako ruchu (w sumie ja się nie znam )
Maggie kochanie miałaś nosa, wywróżyłaś mi rewelacyjnie

Aniu kochanie jak tam się trzymasz? Strasznie mi przykro, i szczerze mówiąc to naprawdę chyba źle postąpili Ci lekarze. Mam nadzieje że wracasz do siebie. Wiem co czuje i jak Ci ciężko. Dasz radę, i zanim się obejrzysz znowu będziesz w ciąży.

Kasiu a jak tam ciąża u Ciebie? Nie wiem czy coś przegapiłąm czy coś, ale byłaś już u gin, już po pierwszych badaniach, czy nadal jeszcze wszystko przed Tobą. Który to już tydzień?

Marlenko dzidzi śliczna, ciesze się że już jesteś spokojniejsza. Jak tam ogólnie się czujesz?

Ogólnie kochane jak tam się czujecie? Ja w miarę dobrze wpradzie teraz to zauwarzam że coraz szybciej się męcze ale ogólnie chodze już szczęśliwa, podobno nawet trochę wyładniałam
u mnie też nawał pracy, a moje sampoczucie, już tak chyba od tygodnia nie czuję że jestem w ciąży - nie licząc zmęczenia. Także wczorajsze usg upewniło mnie że jestem i dzidzia rośnie i ma się dobrze
Stary 2010-01-11, 16:22   #3333
lisek15
Zakorzenienie

Cosmaaaaaa bardzo dobrze Ciebie rozumiem!!!!! Tez tak mam bardzo często. Teraz chcieliśmy z moim tz jechać do grecji w ostatni tydzień czerwca i się okazało,że mam JEDYNY EGZAMIN!!!!!! To jest jakaś masakra. Mam cichą nadzieję,że obronię się w lipcu i będę miała spokój z uczelnią. odbijesz sobie jak skończysz szkołę. Niestety takie jest życie. Brutalne.
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 18:11   #3334
lei83
Raczkowanie

GG do lei83

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Widze ze mamy bardzo podobne terminy... Jaki wychodzi ci termin porodu liczac od ostatniej @? Ja tez mam usg w srode

Maggie proponuje zeby dodac te nowe fasolki do listy bo ja taka sama w tym grudniu... To bedzie chyba lei83, olbka i metropolitan! Dziewczyny podajcie dane zeby wskoczyc na liste!
Trzymam kciuki za wizytę

Wg kalkulatora internetowego termin porodu to 26 sierpień, ciekawe czy lekarz potwierdzi . Już nie mogę doczekać się tej wizyty, bo naprawdę, nie chcę się żalić, ale od tygodnia czuję sie fatalnie. Właściwie z łóżka nie wstaję, mam takie potworne mdłości i nic nie mogę zjeść. To pewnie typowe w ciąży, choć w pierwszej tak nie miałam, ale zaczynam się zastanawiać czy z dzidzią wszystko dobrze, choć nie mam chyba powodów, żeby mysleć źle, ale wiecie jak to jest. Łatwiej mi będzie to znosić jak już będe wiedziała co i jak z maleństwem

Aniołek 17.09.2008r. [*]
nasz ślub
09.12.2009r.
dwie kreseczki 19.12.2009r.
...zostań z nami fasolko...

http://s5.suwaczek.com/20100826254353.png

lei83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 18:16   #3335
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki za wizytę

Wg kalkulatora internetowego termin porodu to 26 sierpień, ciekawe czy lekarz potwierdzi . Już nie mogę doczekać się tej wizyty, bo naprawdę, nie chcę się żalić, ale od tygodnia czuję sie fatalnie. Właściwie z łóżka nie wstaję, mam takie potworne mdłości i nic nie mogę zjeść. To pewnie typowe w ciąży, choć w pierwszej tak nie miałam, ale zaczynam się zastanawiać czy z dzidzią wszystko dobrze, choć nie mam chyba powodów, żeby mysleć źle, ale wiecie jak to jest. Łatwiej mi będzie to znosić jak już będe wiedziała co i jak z maleństwem
Haha 26sierpień- dzień mojego ślubu, fajnie gdybyś urodziła w tym terminie... a co do tych mdłości to całkiem normalne jedne maja silne inne w ogóle... nic sie nie martw, z dzidzia na pewno wszystko o.k, daj znac po wizycie co ci gin powiedział

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 18:28   #3336
lei83
Raczkowanie

GG do lei83

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
Haha 26sierpień- dzień mojego ślubu, fajnie gdybyś urodziła w tym terminie... a co do tych mdłości to całkiem normalne jedne maja silne inne w ogóle... nic sie nie martw, z dzidzia na pewno wszystko o.k, daj znac po wizycie co ci gin powiedział
Gratuluję

Chyba przez to samopoczucie nakręciłam się na ciążę bliźniaczą, a właściwie mój TŻ mnie nakręcił, bo brzuszek mi się uwypuklił trochę . Ach ci mężczyźni

Aniołek 17.09.2008r. [*]
nasz ślub
09.12.2009r.
dwie kreseczki 19.12.2009r.
...zostań z nami fasolko...

http://s5.suwaczek.com/20100826254353.png

lei83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 18:38   #3337
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję

Chyba przez to samopoczucie nakręciłam się na ciążę bliźniaczą, a właściwie mój TŻ mnie nakręcił, bo brzuszek mi się uwypuklił trochę . Ach ci mężczyźni
Dziękuję, jesteśmy małżeństwem od 26.08.2006 także w tym roku bedzie 4 lata po ślubie

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 19:38   #3338
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość

wiesz, to wszystko nie takie proste... trzeba obserwować to dłuższy czas żeby coś z tego zrozumieć... a dziś który twoj dzien cyklu? no ale to i tak możliwe, że to owulka tak więc działajcie a ja czuję się tylko jak na owulkę ale śluzu nie badam, no ale tego mokrego nie da się przeoczyć jak już pisałam ale na bieliźnie i tak coś dziwnego zaobserwowałam... muszę wkładkę wkładać bo tak bardzo żadko i wodniście tam jest, że zostają mokre plamy...
no właśnie , ale chciałam sie zapytać tak na wszelki do obserwowania się nie nadaję bo i tak bym się pewnie nie połapała taki ze mnie roztrzepaniec, tak więc u mnie wszystko zalezy od losu jak zechce to da mi fasolkę i już

Cytat:
Sas i Ltokoo czuje sie dobrze. Pierwsza wizyte bede miala w srode i tego dnia minie dokladnie 9 tyg od ostatniej @. Ogolnie objawy mam jakies czasami ale nic co by mnie trzymalo przez nie wiadomo ile. Czasem mnie zemdli na chwile, czasem jakas zgaga sie zaplacze. Ogolnie to czuje sie zupelnie normalnie i gdyby nie brak @ i leciutko wystajacy brzuszek to bym sie zastanawiala czy rzeczywiscie jestem w ciazy . Nawet nie biegam na siku jakos czesto, jestem w stanie przespac cala noc bez wycieczki do kibelka. Sennosci tez nie odczuwam no chyba ze w nocy sie nie wyspie (moj tz ostatnio okropnie chrapie) to wtedy czuje zmeczenie w ciagu dnia ale to nie jest wplyw dzidzi tylko tz-a . Mowie wam jesli w srode okaze sie ze z dzidzia wszystko ok to bede mogla sie zaliczac do tych szczesciar co przechodza ciaze bezobjawowo

no kochana na pewno bedzie wszystko wporządku, a to że nie masz żadnych objawów to tylko na plus przynajmniej się nie męczysz a nie wywołuj wilka z lasu
Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
hej kochane moje.

ja jeszcze w domku na zwolnieniu, leze sobie bo jeszcze jestem strasznie slaba i w sumie krwawie. do pracy wybieram sie w srode jak bede na silach. jestem na dwoch antybiotykach , pokluta po kroplowkach i ogoklnie jaklos wymeczona psychicznie i fizycznie. raz mi sie chce plakac, raz mi sie wydaje z eto byl tylko zly sen. nie wiem ale chyba bardzo bede bala sie drugiej ciazy, sama nie wiem. na razie przez te cale bole szpitale itp widze swiat jak przez mgle i nie umiem sie zebrac zeby wrocic do rzeczywisctosci.

latkoo, kasiu_dublin, scio, aa2, carol, motylku i wszystkie moje kochane dziekuje za pamiec. nie wiecie jednak jak dziwnie sie tu was czyta gdy nagle juz w sumie nie jesem jedna z was. bylam i w sekundzie swiat sie zlamal i nie jestem. widze wasze dzieciaczki i widzie w serduszku mojego ktory byl taki malutki

wiem z eto przejdzie, czasem wydaje mi sie ze juz przechodzi, a tu nagle wraca z potrojna sila

jestescie cudowne i gratuluje wam waszych szczesc z calego serca. trzymajcie za mnie kciuki zeby juz teraz bylo dobrze, zeby mnie juz nie biolalo i zeby zakazenie sie wyleczylo, bo naprawde juz chyba zwariuje
kochana wiem że dziwnie jest czytać jak ktoś cieszy sie z fasolki , albo wyjdą dwie kreseczki , z jednej strony człowiek się cieszy ale momentalnie wracają chwile jak traciło sie swoją dzidzie, ale powiem ci że po pewnym czasie to przejdzie zobaczyszteż tak miałam mimo radości że komuś się udało było zawsze ukłucie w serduszku, u mnie jesczze dodatkowo strach żeby kogoś nie spotkało to samo , bo jest to cholernie złe i ciężkie przeżycie którego nikomu nie życzę nawet największemu wrogowi, a jak się dzieją takie rzeczy to to również wraca do nas , u mnie do dziś zdarza sie ze jest mi źle i sobie popłacze ale na to już nic nie można poradzić, dlatego kochana trzymaj się i mam nadzieję że z dnia na dzień będzie lepiej

Cytat:
Napisane przez osobistosc Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny chaialm dolaczyc do Was i podzileic sie radosna nowina ja rowniez zostane mama w tamtym tyg zrobilam test i bylam u gina potwierdzil ciaze

witaj u nas i duże gratulacje
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 20:17   #3339
madziorka_82
Raczkowanie

GG do madziorka_82

Cytat:
Madziorka ja po poronieniu miałam bardzo bolesną i obfitą pierwszą miesiączkę (myślałam nawet, że to jakiś krwotok bo dosłownie co chwila musiałam zmieniać podpaski) a kolejna była już po braniu leków anty więc nie było tak źle... ale dla świętego spokoju skontaktuj się z lekarzem, chociaż zadzwoń do niego spytać czy to normalne.
Wybiorę się zaraz po @ bo chcę żeby mi zrobiła usg i sprawdziła podejżaną plamę... Ja właśnie obfitych nie mam ale strasznie bolesne. Pierwsza nie była taka zła, kolejna gorsza a ta co mam teraz to już któraś z kolei i nie wytrzymałam bez tabletek przeciwbólowych jak mnie dopadła... A tabletek zawsze raczej unikam i biorę w ostateczności. Aż się boję następnej @ bo to będzie masakra. No i znowu szykuję się do pracy. Nocki do środy
Do tabletek anty nie chcę wracać. Brałam je 9 lat z 2 krótkimi przerwami. Wystarczy tego ingerowania w gospodarkę hormonalną. I tak po odstawieniu teraz przechodzę kolejne dojrzewanie. Mam cerę nastolatki...
but it meant everything to me.
madziorka_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 21:40   #3340
Edzia400
Zakorzenienie

Witajcie kochane ja tylko na chwile odebrałam wyniki i znów krew poleciała mi na szyje hemoglobiny mam 11,4 krwi nki czerwone 3,63 a hematokryt 34,8 gorsze niz poprzednio buuu troche sie boje lecem odezwe sie jutro rano

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 22:12   #3341
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez madziorka_82 Pokaż wiadomość
Wybiorę się zaraz po @ bo chcę żeby mi zrobiła usg i sprawdziła podejżaną plamę... Ja właśnie obfitych nie mam ale strasznie bolesne. Pierwsza nie była taka zła, kolejna gorsza a ta co mam teraz to już któraś z kolei i nie wytrzymałam bez tabletek przeciwbólowych jak mnie dopadła... A tabletek zawsze raczej unikam i biorę w ostateczności. Aż się boję następnej @ bo to będzie masakra. No i znowu szykuję się do pracy. Nocki do środy
Do tabletek anty nie chcę wracać. Brałam je 9 lat z 2 krótkimi przerwami. Wystarczy tego ingerowania w gospodarkę hormonalną. I tak po odstawieniu teraz przechodzę kolejne dojrzewanie. Mam cerę nastolatki...
To jak takie bolesne to trzeba sprawdzić co jest przyczyną tego. Trzymam kciuki, by się wszystko dobrze skończyło. Matko 9 lat to szmat czasu!
Ale kot drze się o tej porze staranka? Do marca jeszcze trochę.

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 00:56   #3342
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
kurde, u mnie tez cos nie halo tez mam wrazenie, jakby do @ bylo blisko, a to dopiero 19dc i az sie boje poprzytulac z mezem, bo ostatnio mialam dziwne uczucie, jakby mi dotykal jajnika przeszlo dopiero jak zmienilismy pozycje i zamiast na gorze bylam na dole
U mnie to samo kłuje, ale boli tak jak na @ a tu 21 dzień cyklu (na oko)
W ogóle to tak sobie pomyślałam, ze chciałabym zafasolkować w tym samym miesiącu co Ty

A ja właśnie myślę nad jakąś sensowną wymówkę dla promotorki jutro. a właściwie dziś

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 08:15   #3343
madziorka_82
Raczkowanie

GG do madziorka_82

Witajcie dziewczyny

Miałam okropnie ciężką noc w pracy. A moja @ już się prawie kończy...dziwne, od soboty. Tak krótko? Nie żebym narzekała Będę miała szybciej okazję wybrać się do ginekologa i dowiedzieć się co to za plama we mnie siedzi. No i przynajmniej już przestało mnie tak boleć. Nie rozumiem tylko tego że trafiłam w owulację (potwierdzoną testami) i się nie udało. Może testy jakieś lipne. To jakieś chore. W życiu nie sądziłam że jest tak trudno zajść w ciążę. Przecież to nie możliwe że udało mi się zajść wtedy kiedy to była ewidentna "wpada", kiedy był taki impuls że poszło się do łóżka nie myśląc o konsekwencjach i potrzebowałam kilku dni żeby oswoić się z myślą że mam w sobie dzidziusia i pomyśleć co dalej. Teraz kiedy chciałam nagle okazało się to niemożliwe. Jakoś dziwnie to wszystko funkcjonuje. Teraz jestem pewna że gdybym kiedyś mając przerwę w tabletkach anty nie wzięła tzw tabletek "po" byłabym dawno mamą. Zdarzyło mi się kilka razy mieć wypadek z prezerwatywą i była wielka panika z mojej strony: ja w ciąży? o nie, nie widzę siebie w takiej sytuacji. Coraz częściej zaczynam myśleć że już nigdy nie będę matką. Mam kilka przeszkód zdrowotnych, kilka potwierdzonych i niepotwierdzonych dolegliwości które mogą mi utrudnić albo nawet uniemożliwić posiadanie potomstwa. Wydaje mi się że mam coraz mniej czasu i to mnie dobija Jeśli wyjdzie na to że choroba którą u mnie podejrzewano, a nawet teoretycznie stwierdzono i w ciemno leczono (tyle że ginekolog powiedział potem że "no, coś tam było ale nie jest pewien, dla pewności można zrobić badania-grubo płatne) jeśli okaże się że mam tą chorobę i rozwinie się ona-nigdy nie zostanę mamą ;( Nie chcę pisać czarnych scenariuszy ale chyba powoli się z tym godzę Idę spać bo zaczynam już Wam tu smucić. To chyba ze zmęczenia...
but it meant everything to me.
madziorka_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 08:46   #3344
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
U mnie to samo kłuje, ale boli tak jak na @ a tu 21 dzień cyklu (na oko)
W ogóle to tak sobie pomyślałam, ze chciałabym zafasolkować w tym samym miesiącu co Ty

A ja właśnie myślę nad jakąś sensowną wymówkę dla promotorki jutro. a właściwie dziś
Scio, ja Ci juz kochana kiedys pisalam, ze Ty jest tu dla mnie jakas wizazowa siostra a jak napisalas o podejrzeniu PCO, ktore ja tez mam to normalnie pomyslalam, ze to niemozliwe Twoje posty-rozczarowania to tak jakbym czytala siebie nawet @ mamy podobnie u mnie dzis 20dc
takze kochana mam nadzieje, ze w ciaze zajdziemy tez razem tylko wiesz, nie obijaj sie, bo im szybciej tym lepiej

p.s.

ale mnie tz wkurzyl wrrrrrrrrrrrrrrrr zadzwonil, ze nie moze znalezc takiej czesci i jak mu powiedzialam, ze schowalam jak zwykle tam gdzie zawsze to pieprz...l sluchawka ja chyba zaczne sie zachowywac tak, jak on
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 08:52   #3345
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Scio, ja Ci juz kochana kiedys pisalam, ze Ty jest tu dla mnie jakas wizazowa siostra a jak napisalas o podejrzeniu PCO, ktore ja tez mam to normalnie pomyslalam, ze to niemozliwe Twoje posty-rozczarowania to tak jakbym czytala siebie nawet @ mamy podobnie u mnie dzis 20dc
takze kochana mam nadzieje, ze w ciaze zajdziemy tez razem tylko wiesz, nie obijaj sie, bo im szybciej tym lepiej

p.s.

ale mnie tz wkurzyl wrrrrrrrrrrrrrrrr zadzwonil, ze nie moze znalezc takiej czesci i jak mu powiedzialam, ze schowalam jak zwykle tam gdzie zawsze to pieprz...l sluchawka ja chyba zaczne sie zachowywac tak, jak on
wzruszyłąm się
ja bym się nie obijała ze starankami, tylko mój małż jest w Norwegii i wraca w środę albo w czwartek
także słomiana wdowa jestem
Moj tez nigdy nie może niczego znaleźć - jak się pyta to odpowiadam "tam gdzie to położyłeś"

Agatka jest już z nami
Stary 2010-01-12, 09:08   #3346
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
wzruszyłąm się
ja bym się nie obijała ze starankami, tylko mój małż jest w Norwegii i wraca w środę albo w czwartek
także słomiana wdowa jestem
Moj tez nigdy nie może niczego znaleźć - jak się pyta to odpowiadam "tam gdzie to położyłeś"
do czwartku juz niedaleko, a do srody jeszcze blizej
Paulinko, ja sie boje, ze jak teraz @ przyjdzie to zalicze niezlego dola wiesz pisalam na zonkach....tyle nadzei, ale czuje ze @ przyjdzie naprawde ale bedzie ryk i histeria
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Stary 2010-01-12, 09:27   #3347
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Maggie wierzę, że jednak nie przyjdzie

Agatka jest już z nami
Stary 2010-01-12, 09:28   #3348
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Maggie wierzę, że jednak nie przyjdzie
wiesz, nadzieja zawsze umiera ostatnia
Stary 2010-01-12, 09:34   #3349
LadyMK
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz, nadzieja zawsze umiera ostatnia
Maggus ja tez trzymam
jakies objawy masz ?

Szczęściara
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 09:45   #3350
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
Maggus ja tez trzymam
jakies objawy masz ?
zupelnie nic wczoraj tylko uczucie jak na @, a dzis juz nic tez mysle ze te wczorajsze odczucia to tylko moja psychika, bo ja jak o tym nie mysle i cos robie to nic nie czuje, a jak mam przerwe i nic nie robie to czuje zeswiruje jak Bozie kocham
Stary 2010-01-12, 10:15   #3351
aa2
Zakorzenienie

witam

maggi trzymam kciuki żeby w tym miesiącu u ciebie nie pojawiła sie ta wredna @ ktoś tu musi roczek zaczać szczęśliwie-najwyzsza pora
u mnie ogólnie nuda nic się nie dzieję , oprócz tego że znów pada snieg i jest zimno, chociaz to ma swoje plusy bo nie chce sie nigdzie wyłazic i trzeba się grzać -a najlepiej wiadomo jak
Stary 2010-01-12, 10:24   #3352
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
witam

maggi trzymam kciuki żeby w tym miesiącu u ciebie nie pojawiła sie ta wredna @ ktoś tu musi roczek zaczać szczęśliwie-najwyzsza pora
u mnie ogólnie nuda nic się nie dzieję , oprócz tego że znów pada snieg i jest zimno, chociaz to ma swoje plusy bo nie chce sie nigdzie wyłazic i trzeba się grzać -a najlepiej wiadomo jak
Scio, Lady aa2 Kochane jestescie

ja pisalam na zonkach, ze z tym miesiacem wiaze wielkie nadzieje-bo dziwnym trafem owu przypadala na urodziny mojego meza i jak zapytalam go czy ma jakies zyczenia to powiedzial, ze chce malego Kacperka bo wiecie my od zawsze wiedzielismy, ze jak bedzie synek to bedzie mial na imie Kacperek, no i dzien kiedy majstrowalismy to bylo trzech kroli: Kacpra, Melchiora i Baltazara jakby sie udalo to byloby o czym dzieciom opowiadac a teraz sie jeszcze dopatrzylam, ze @ ma przyjsc w dzien imienin mezusia mam nadzieje, ze zamiast tego beda dwie piekne grube krechy ale niestety mam przeczucie, ze sie nie udalo i chyba musze do tego przywyknac

Koniec uzalania sie
ja trzymam kciuki za kazda z nas, bo nikt inny nie bedzie lepszymi mamuskami niz my dziewczyny, przeciez musi sie udac

p.s.
maz dzwonil przeprosic za poranne trzasniecie telefonem, ale bez tej czesci nie mial sie jak ogolic, a czasu malo wiec sekunda zeby powiedziec dobra czesc zbyt wiele by go kosztowala
Stary 2010-01-12, 10:25   #3353
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Witajcie kochane!

Tutaj nareszcie po odwilzy i chodniki sa prawie ze suche. Ogolnie pogoda sie poprawila ale wiatr jest tak mocny i zimny ze az dochodzi do szpiku! Pewnie niedlugo zacznie padac...

Ja jestem cala podekscytowana a zarazem w nerwach przed ta jutrzejsza wizyta u gina. Po prostu masa mysli i uczuc sie przeze mnie przewija, wariuje no . Tz tez widze ze chodzi jak po szpilkach

Ide na sniadanko kochane. Asiu chyba czas sprawdzic obecnosc bo brakuje paru laseczek juz od dluzszego czasu

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 10:32   #3354
aa2
Zakorzenienie

haha dobry ten twój mąz, u nas w związki to ja jestem od odkaładania telefonu jak mnie zdenerwuje a że straszny nerwus ze mnie to niewiele mi trzeba do zdenerwowania)
no i co do szukana wszystkiego w mieszkaniu to oni to chyba mają wrodzone mój tez wiecznie sie mnie pyta co gdzie jest , ostatnio sie go zapytałam czy on na pewno aby ze mną mieszka jak nie wie gdzie co jest dodam że za dużo mebli nie mamy

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Witajcie kochane!

Tutaj nareszcie po odwilzy i chodniki sa prawie ze suche. Ogolnie pogoda sie poprawila ale wiatr jest tak mocny i zimny ze az dochodzi do szpiku! Pewnie niedlugo zacznie padac...

Ja jestem cala podekscytowana a zarazem w nerwach przed ta jutrzejsza wizyta u gina. Po prostu masa mysli i uczuc sie przeze mnie przewija, wariuje no . Tz tez widze ze chodzi jak po szpilkach

Ide na sniadanko kochane. Asiu chyba czas sprawdzic obecnosc bo brakuje paru laseczek juz od dluzszego czasu
wizyta u lekarza na pewno potwierdzi tylko dobre wiadomosci
a co do laseczek no opóściły nas opósciły , chyba już nas nie lubia
Stary 2010-01-12, 10:37   #3355
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
haha dobry ten twój mąz, u nas w związki to ja jestem od odkaładania telefonu jak mnie zdenerwuje a że straszny nerwus ze mnie to niewiele mi trzeba do zdenerwowania)
no i co do szukana wszystkiego w mieszkaniu to oni to chyba mają wrodzone mój tez wiecznie sie mnie pyta co gdzie jest , ostatnio sie go zapytałam czy on na pewno aby ze mną mieszka jak nie wie gdzie co jest dodam że za dużo mebli nie mamy

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

wizyta u lekarza na pewno potwierdzi tylko dobre wiadomosci
a co do laseczek no opóściły nas opósciły , chyba już nas nie lubia
hehe, ja jestem od trzaskania drzwiami i wychodzenia a co do szukania to mamy tylko jeden pokoj poki co, wiec tez wiele szukania nie ma tymbardziej, ze ma swoja polke i w niej taki pojemniczek, do ktorego mu wszystko wkladam
Stary 2010-01-12, 10:40   #3356
motylek85
Zakorzenienie

hej kochane dziewuszki nas już na liście staraczkowej zostało mało więc musi się nam udać jak najszybciej żeby żadna tam nie została sama i byłoby super gdyby nam wszystkim udało się w podobnym czasie a ja mam dziś super płodny śluz!! no wiem, wiem, miałam nie pilnować ale nie dało się nie zauważyć w toalecie

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 10:43   #3357
aa2
Zakorzenienie

motylku tylko że czasem jak się jest na tym etapie czyli chce się dzidzi to ta obserwacja i mysli niestety ale same do główki przychodzą a powiedz mi jakie masz cykle ilu dniowe?
Stary 2010-01-12, 10:54   #3358
motylek85
Zakorzenienie

bardzo różne, teraz wypada ten cykl krótszy bo zaobserwowałam, że co drugi cykl mam chyba bezowulacyjny... więc skoro teraz jest owulka to tak ten cykl wypadnie 30/31 dni
i właśnie w sumie nie da się tak zupełnie tego nie pilnować... niestety... no ale i tak nie jest tak jak w poprzednich cyklach, no ale gorzej jest z tym, że też mam wielkie nadzieje co do tego miesiąca...

♥37/40♥
Stary 2010-01-12, 11:04   #3359
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo różne, teraz wypada ten cykl krótszy bo zaobserwowałam, że co drugi cykl mam chyba bezowulacyjny... więc skoro teraz jest owulka to tak ten cykl wypadnie 30/31 dni
i właśnie w sumie nie da się tak zupełnie tego nie pilnować... niestety... no ale i tak nie jest tak jak w poprzednich cyklach, no ale gorzej jest z tym, że też mam wielkie nadzieje co do tego miesiąca...
wiesz co pytam bo z tego co pamiętam też dostałaś@ 28.12 to tak jak ja, i ja zawsze przed@ miałam cykle 31 dniowe a teraz mi się przestawiły na 34 ale z moich obliczeń wynika że owulkę powinnam mieć albo 14-15 albo 17-18 więc może mamy podobnie tym bardziej jak wczoraj pisałam miałam taki rozciagliwy sluz, ogólnie tez korzystam z takiego kalkulatora co fajnie wyliczai i wydaje mi się ze dobrze to robi bo w sierpniu zaszłam wtedy kiedy pokazał owulację
Stary 2010-01-12, 11:20   #3360
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co pytam bo z tego co pamiętam też dostałaś@ 28.12 to tak jak ja, i ja zawsze przed@ miałam cykle 31 dniowe a teraz mi się przestawiły na 34 ale z moich obliczeń wynika że owulkę powinnam mieć albo 14-15 albo 17-18 więc może mamy podobnie tym bardziej jak wczoraj pisałam miałam taki rozciagliwy sluz, ogólnie tez korzystam z takiego kalkulatora co fajnie wyliczai i wydaje mi się ze dobrze to robi bo w sierpniu zaszłam wtedy kiedy pokazał owulację
nie, nie, ja dostałam @ 25.12.

♥37/40♥
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości