|
|
#4831 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: etorebka.pl część IV
Cytat:
cwaniara Ja bym mogła podobnie ale np. w walentynki już mamy taką tradycję z TŻ że nie kupujemy sobie prezentów chyba że kartki albo różę to zawsze dostanę a w marcu to już tak się utarło że na dzień kobiet KwiatyCytat:
to chyba twój avatar tak przyciaga uwagę sama skorzystałam kiedyś już dawno dwa razy z twojego kodu i nie wiem czemu to ta Marilyn chyba
|
||
|
|
|
#4832 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja wersja Styczeń - intencja wolna vel. Prawosławne Boże Narodzenie Luty - Walentynki Marzec - Dzień Kobiet Kwiecień - Wielkanoc ew Prima Aprilis ktoś dla żartu może mi sprezentować torebkę nie obrażę się ![]() Maj - intencja wolna, z Dnia Matki nie będę korzystać żeby nie zapeszyć ![]() Czerwiec - Imieniny Lipiec, Sierpień, Wrzesień, Październik - intencje wolne Listopad - Urodziny Grudzień - Katolickie Boże Narodzenie
|
|
|
#4833 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakby była Karmelkowa Emilka to odrazu bym brała, ktoś tu wklejał też miu miu w rudym kolorze była naprawdę przepięknaAle ty kombinujesz Ale jak to mówią kto nie kombinuje ten nie ma |
|
|
|
|
#4834 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4835 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4836 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
.. zobaczymy, ale szarą emilkę kupię na pewno
|
|
|
#4837 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie ja szarą mam Anę więc wolałabym emilkę nie-szarą, ale też nie czarną bo mi jakoś nie podchodzi w tym kolorze. Ale jak nie będzie innej niż szara i czarna to zostaje właśnie tylko szara.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4838 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4839 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4840 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam tylko nadzieję, że jej cena nie pójdzie w górę bo ostatnio i tak kosztowała sporo - 109 zł.Cytat:
|
|
|
#4842 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to zdasz napewno relację , jestem ciekawa jakie będą twoje wrażenia na temat eko skórki w iko bo jesteś w posiadaniu sporej gromadki etorebek także masz też jakieś porównanie |
|
|
|
|
#4843 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A konkretnie nad szara Emilka...![]() Ale wstrzymam sie chyba do nowej kolekcji...
|
|
|
|
|
#4844 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
coś na siebie tez trzeba wlożyć i zamówienie się skurczyło tylko do Landi ale cieszę sie ogromnie że choć ją zamowiłam bo jest boska |
|
|
|
|
#4845 |
|
BAN stały
|
No tak, obecnie Iko będzie moją 11stą etorebką, a właściwie 13stą, bo miałam jeszcze Caroline i Emilkę, ale sprzedałam. Mam nadzieję, że Iko mnie nie zawiedzie. Na waszych zdjęciach ładnie się prezentuje.
Edytowane przez Dominiique Czas edycji: 2010-01-12 o 12:27 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zostaniesz chyba moim guru torebkowym
|
|
|
#4847 |
|
BAN stały
|
A któraś z Was pytała o możliwość zrobienia rankingu posiadanych torebek.
Spróbuję: 1. szara Andi, Elvie kremowa, Landi ruda i Liya granatowa. Lubię je wszystkie bardzo, ciężko wybrać tylko jedną najlepszą. 2. Amberlyn, Liya czerwona, Dewi brązowa, Ana zielona. 3. Adelin czarna, Marietta czerwona. W rankingu brałam pod uwagę: jakość ekoskóry, precyzję wykonania, fason i atrakcyjny wygląd, funkcjonalność. Wszystkie posiadane torebki lubię i noszę, żadnej bym się obecnie nie pozbyła, gdybym miała podejmować decyzję jeszcze raz, to wszystkie bym chciała kupić. Te na 1 miejscu podobają mi się najbardziej, są moim zdaniem najbardziej wizualnie atrakcyjne (Liya w granacie mi się podoba bardziej, niż w czerwieni), mają świetną skórkę-zwłaszcza Landi, nie dostrzegłam do tej pory żadnych wad, piękne kolory. Dlatego miejsce 1. 2 miejsce ma te same cechy, co miejsce 1, jednak mają drobne mankamenty: zacinający się zamek w Amber (lekko wykrzywiają się w nim ząbki), Ana ma trochę przydługi zamek i nitkę pośrodku, łączącą fałdy-polecam usunąć (zostają maleńkie kropeczki, ale wygląda to dużo lepiej). Liya czerwona nie ma żadnych usterek, po prostu wolę ją w granacie, więc czerwoną wrzuciłam na miejsce 2. Miejsce 3 mają Adelin i Marietta ze względu na najmniej oryginalny, przyciągający oko fason, ale lubię je bardzo, są pojemne, praktyczne i wygodne, skórka ładna, usterek nie odnotowałam ![]() Wszystkie posiadane torebki polecam
Edytowane przez Dominiique Czas edycji: 2010-01-12 o 12:41 |
|
|
|
#4848 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dlatego poproszę WAS o wsparcie!!! może jakiś rabacik p.s. mam fotki Any chcecie?
|
|
#4849 |
|
BAN stały
|
Chcemy Twoje fotki
![]() A ja wstawiam zdjęcia zielonej Any bez tej nitki. Może ktoś też się zdecyduje ją wyjąć
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4850 |
|
Wtajemniczenie
|
Recenzja czarnej Any!
1. Torebka ładniejsza niż na zdjęciach etorebki.pl 2. Skóra - miękka, miła w dotyku, po jednym dniu potrafi się fajnie ułożyć, nie śmierdzi! nie świeci się tandetnie jak te z bazarku! 3. Zamek... lekko pofalowany, po wyprostowaniu bez problemu się układa! 4. Pojemność - A4 mieści się, polecam na uczelnie...ja zawsze mam duuużo w torebce!!! i naprawdę wszystko się mieści... ogólnie: polecam!!! wszyscy się zachwycają torebką... nawet faceci!!! www.etorebka.pl 5 % zniżki na torebkę wpisz kod rabatowy: 531bf5cc Zapraszam!!!
Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post46511121 POSZUKUJE: książek George'a R. R. Martina - saga Gry o tron. Edytowane przez strawberry Czas edycji: 2010-01-12 o 13:02 |
|
|
|
#4851 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4853 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4854 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Polecam pozbyć się nitki
|
|
|
|
|
#4855 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4856 |
|
BAN stały
|
Może po to, by lepiej się trzymały? Nie mam pojęcia, bo te fałdy poza tą nitką i tak są tak razem zszyte, że nic się nie rozejdzie po jej wyjęciu.
|
|
|
|
#4857 |
|
Wtajemniczenie
|
tak właśnie mi się wydaje... jak je usunę to się rozjadą ... one nie są szyte... ja dużo naprawde nosze w torebce wole żeby zachowała fason - płaskiej niż wypchanej ....
|
#4858 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
, w porównaniu do tych torebek które postawiłaś na miejscu 1 i 2 to możesz być troszeczkę zawiedziona skórką w iko jest też dobrej jakości tylko cieniutka , chyba że takie też lubisz bo mnie to troche denerwuje ale jutro się wszystko okaże może akurat jednak przypadnie ci do gustu bo jest ładna Ja co raz bardziej zastanawiam się nad pozbyciem Caroline i Simone ale nie wiem trochę mi szkoda a czemu ty pozbyłaś się Caroline ? pewnie dlatego że jest malo praktyczna
|
|||
|
|
|
#4859 |
|
Zadomowienie
|
Po pierwsze-
dziekuje za rankingi.... myslałam ze to cos pomoze ale pierwsze miejsca macie praktycznie takie same (Andi) a ją juz mam i sie zgadzam z wami w 100% a dalsze wasze propozycje jeszcze bardziej wprawiły mnie w zamieszanie przy wyborze nastepnej torebki chyba bede sie kierowała kolorami ![]() stwierdziłam ze potrzebuje klasycznej czarnej, eleganckiej szarej i na wiosne pudrowo rozowej- tego sie bede trzymać w razie szału przy nowej kolekcji ![]() po drugie- własnie przestałam wierzyć ze promocja tygodnia kiedykolwiek mnie zadowoli, moge nawet z całą pewnoscią stwierdzic ze co raz to gorszą dają po trzecie- zielona Ana zaczeła mi chodzic po głowie.... jest taka inna.... ten kolor ja wyróżnia po czwarte- Keira mnie zawiodła nie układa sie dobrze, worka nie moge uformować za nic w swiecie.... brak jej gracji i elegancji! Ciezko ja dopasować do ubioru (mimo tak neutralnego koloru), jest taka smutna jakby.... Jest duza i pakowna ale jak mi trzeba cos szybko w niej znalesc to szału dostaje![]() Chyba oddam ją młodszej siostrze, bo jak ja zobaczyła to swtierdziła ze swietna jest.... Mogłabym sie ewentualnie z kimś zamienić jesli mu sie podoba Keira kawowa.... ![]() |
|
|
|
#4860 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

cwaniara
Ja bym mogła podobnie ale np. w walentynki już mamy taką tradycję z TŻ że nie kupujemy sobie prezentów chyba że kartki albo różę to zawsze dostanę
a w marcu to już tak się utarło że na dzień kobiet Kwiaty
Życzę zadowolenia z zakupu