|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
witaj aniu
|
#1742 |
|
Zadomowienie
|
pysia, no to za Twoje skarby poki co stawiam poranne espresso, ale kto wie na czym zakonczymy dzien
---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- ![]() Mya, za Twoje wtorkowe dziewczynki BTW jem owsianke ... czy mam zerknac w ten link z biustem??? Czy moze jak bede jesc jakas kasze manne? ![]() |
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki kochana
Listopadowa powiedz prosze ,ze Ty teraz twoich kurakow nie robisz bo jak jednak sie nimi zajmujesz to musze miec mega wyrzuty sumienia bo moje papiery leza Wczoraj siedzialam nad tym do 24 i dzisiaj mi sie nie chce
|
#1744 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie co,jest mi przykro......
musze pokasowac zdjecia z NK ludzie sie pokapowali odnosnie op i wstawiaja mi glipie komentarze typu: Cycki sobie dorobilas cyganie sliczna jestes no i te cycki..... z nikim nie mma zamiaru juz rozmawiac nawet z tymi co wiedza o op. jak ktos pytal ze znajomych tych dobrych od paru lat to mowilam ze ialam op. teraz sie juz nikt nie dowie, mam dosc tego fałszu, siechu, obłudy i zazdrosci..dzizes w Uk tego nie ma!
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
ania zwlekam ile moge , ale za chwile bede musiala sie zbierac bo dzieciaki beda czekaja
|
#1746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze dodam, że cc jest powikłaniem późnooperacyjnym i może wystąpić na każdym etapie przebudowy torebki (a ona przebudowuje nawet do 1,5 roku-2 lat!). Więc żeby było bezpiecznie to najlepiej nie łykać tych witamin przez 2 lata . Prawda też jest taka, że suplementację wdraża się wtedy, kiedy w organizmie są niedobory bądź taki organizm jest narażony na niedobory![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
. Ale siądę do nich gdzieś za 30 min. ale z przerwami na wizaż (przyznam się, że jak tłumaczę to i tak mam otwartą kartę i co jakiś czas zaglądam ). I też mnie się nie chce |
||
|
|
|
#1747 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny.
do Yagnaa; wyslałam Ci maila. Wysłałam maila z fotami do dr krajewskiego. myślicie, że odpisze? |
|
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak Cie podziwiam , ze umiesz to tak otwarcie przyznac .U mnie w sumie narazie nikt nic nie widzi , tyle ze ja chodze w sportowych ciuchach i biustonoszach , wiec jakos przeszlo. Ja dzisiaj mam aerobik jesli "moje "dziewczyny nic dzisiaj nie zapytaja to znaczy , ze jest ok. Natomiast jesli ktos o cos zapyta to sama nie wiem co zrobie - zwale na hormony (tarczyca) i bede szla w zaparte. Na NK. nie wstawiam nowych fotek bo i po co .
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-01-12 o 11:37 |
|
|
|
|
#1749 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dokladnie tak!!! Popyt i spozycie suplementow nakrecane sa glownie przez kampanie marketingowe i samych producentow, a nie rzeczywiste potrzeby naszych organizmow. W moim przypadku to byla troche inna historia. Do mniej wiecej 6 - 8 tygodni po OP prawie nic nie jadlam. I to tak doslownie, bo nawet od kawy i miesa mnie odrzucalo, ktore absolutnie uwielbiam. Pilam wode, saczylam jakies soki i tyle ... |
|
|
|
|
#1750 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie od poczatku nie bylo na NK.. nie podoba mi sie ta instytucja, ale to tylko moje zdanie.. Mam swoja wlasna strone - dla przyjaciol, rodziny.. prywatna. O historiach tego typu na NK slyszalam juz nie raz.. Bardzo mi przykro Agnes, ze i Ciebie to spotkalo.. Glupi ludzie.. I jestes z UK? Gdzies blisko East Midlands?
|
|
#1751 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
agnes, ale z drugiej strony co Ty masz za znajomych, ktorzy wstawiaja Ci takie komenty??? Ja rozumiem, ze mogli zauwazyc, ale pisac o tym w taki sposob? Normalnie buractwo ... Generalnie mam zasade, ze jak o kims nie moge napisac/powiedzic dobrze to sie wcale nie odzywam ... Po co komus robic przykrosc, ot tak dla sportu
|
|
|
|
|
#1752 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-01-12 o 12:07 |
|
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
Jedyne co to na NK skasowalam wszystkie fotki, gdzie mozna bylo moj biust zobaczyc
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-01-12 o 11:42 |
|
|
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(no chyba, że gdzieś w Czechach czy na Słowacji, bo po przeliczeniu wychodzi taniej). To w zeszłym roku dziewczyny za okrągłe u dr Skwiercz (implanty, koszt zabiegu, pobyt w klinice, koszt konsultacji i badań dodoatkowych) płaciły prawie 9 tys.Z tego co pamiętam Macerata pisała, że obecnie konsult. kosztuje 120 zł, impl. okrągłe Mentora 3400zł, anatomiczne - nie wiadomo (ale myślę, że w granicach 5500zł), cena zabiegu wraz z 2-dniowym pobytem w klinice i zdjęcie szwów - 6 tys., koszt badań dodatk. przed op. - na własną rękę. Ale zabieg u dr Skwiercz jest naprawdę wart swojej ceny |
|
|
|
|
#1755 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bratowa z bratem nie a mnie, szczerze wali mnie to daje kase na to co chce... mama tez tego nie toleruje, ale mamie moz wybaczyc bo to moja mama a sa też normalni ,zyczliwo ludzie którzy naprawde sie pytaja z chęcią w nie z fałszem w oczach
|
|
#1756 |
|
Przyczajenie
|
łał..dzięki listopadowa za odpowiedź.. Więc muszę zacząć kombinować ..:-( Ale kasa mam nadzieje sie znajdzie, bo nabrałam ogromnej ochoty na poprawę mojego samopoczucia i wyglądu..
Edytowane przez kalmona Czas edycji: 2010-01-12 o 11:48 |
|
|
|
#1757 |
|
Raczkowanie
|
Magdalenko - odbiore juz w domu (w pracy nie mam prywatnej skrzynki). Dzieki
|
#1758 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:![]()
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1760 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny znikam
Torba juz zapakowana i najwyzszy czas troche sie poruszac Milego dnia dla Wszystkich pysia, dla Ciebie tez maly kopniaczek i do akcji Horo, pamietam!!!
|
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes - no przykre to bardzo.... Cóż za niekulturalni i nietaktowni znajomi
![]() Moja sugestia - albo zrezygnuj z NK, albo wklejaj fotki, na których biust nie rzuca się w oczy albo też zablokuj dodawanie komentarzy do zdjęć (jeśli nie chcesz usuwać swojego profilu z NK). Ja co prawda mam profil na tym portalu, ale rzadko korzystam a zdjęć to już nie wstawiałam wieki temu .No ale poza tym w związku z moim wychudzeniem - wszyscy zwracają uwagę właśnie na moją mizerną twarz, dzięki czemu piersi pozostają niezauważone |
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze raz agnes bardzo mi przykro
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1764 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie warto za duzo klepać.. Listopadowa
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
Ty sie nie smiej w zyciu nie myslalam , ze wejde tu a pozniej bede z nowymi przodami biegac
![]() Dzieki dziewczyny
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
Kalmona - prosiłaś o nr tel. do Medicas:
508962786 (tu dodzwonisz się do pana z recepcji , on zapisuje do dr Skwiercz) lub 058 6221039 (ale z tym nr czasami jest coś nie tak ). Więc dzwoń na ten pierwszyPani dr konsultuje w czwartki - 17-19. Ale może warto abyś udała się na konsultację też do innych lekarzy - zobaczysz co zaproponują, dowiesz się o koszta
|
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
dobra dziewczyny - mykam pod prysznic i do pracki
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-01-12 o 12:22 |
|
|
|
#1769 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() zapisałam numer i będę dzwonić, to niewiele kosztuje, a resztę jakoś sie załatwi. W końcu jestem jeszcze młoda, byc kobietą z B, albo z C..Hoho..
|
|
|
|
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Czy on oby na pewno ma dobrze poukładane pod kopułą, bo coś mi się widzi, że chyba ma jakieś spięcia, albo coś mu tam nie styka . Szwagier to jednak rodzina i nie wyobrażam sobie takiego chamstwa i braku taktu właśnie ze strony najbliższychEdytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-12 o 12:28 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.

bo jak jednak sie nimi zajmujesz to musze miec mega wyrzuty sumienia bo moje papiery leza 

i tak Cie podziwiam , ze umiesz to tak otwarcie przyznac .
Gdzies blisko East Midlands?
klask i:
). Więc dzwoń na ten pierwszy
? Czy on oby na pewno ma dobrze poukładane pod kopułą, bo coś mi się widzi, że chyba ma jakieś spięcia, albo coś mu tam nie styka