Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-12, 13:08   #121
Rebelious
Zakorzenienie

Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
OOO, on aż za bardzo to szanuje, on wie, ze "na mnie nie zasługuje", "nie zasługuje na szczęście", "nie zamierza mi utrudniać, bo chce bym była szczęśliwa", to niektóre z jego słów, i wcale nie jest mi przez to łatwiej
jakbym mojego słyszała..
mówił tak ostatnio gdy chciał zerwać, często tak mówi jak się kłócimy..
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-12, 13:09   #122
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
ja mojego poznałam na ognisku klasowym w 6 klasie podstawówki albo w 1 gimnazjum już nie pamiętam. przyszedł taki men w dresie, prawie 4 lata starszy no to go obskoczyły wszystkie moje puste koleżaneczki, no bo starszy! (do dziś z tego śmiejemy ) ja siedziałam na uboczu, ale wziął ode mnie numer telefonu, bo wydałam się najnormalniejsza z całej tej watahy dziewuch . pisaliśmy smsy, gadaliśmy na gg. fascynował mnie. potem zaczęliśmy się widywać, byliśmy przyjaciółmi.
zeszliśmy się po kilku latach
Ja mam taką samą historię, tżta poznałam w I gimnazjum...ale... jestesmy w tym samym wieku, po 2 latach podchodów - jesteśmy razem i tak do dzis
Stary 2010-01-12, 13:11   #123
Myszunia19
Zakorzenienie

Salemek
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-12, 13:14   #124
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
Jak poznałyście się z Waszymi TŻcikami?
Ja mojego znałam ze szkoły ale tak lepiej to poznaliśmy się na pewnej imprezie Mieliśmy wspólnego kumpla, i tak jakoś wyszło, rozmowa, taniec, odprowadzanie do domu... Praktycznie co impreze poznawałam kogoś nowego (tak jak Ty Gwiazda) ale on wydał się inny, nie pytał czy mam chłopaka zaraz na początku, nie wspomniał też czy mu dam maila, gg czy nr tel, po prostu nie był taki szybki bill i to mi sie spodobało

Do następnego spotkania.
..

Edytowane przez m a d e i r a
Czas edycji: 2010-01-12 o 13:17
m a d e i r a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-12, 13:16   #125
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
Salemek
Mój kot nazywał się tak samo... niestety zdechł
Stary 2010-01-12, 13:19   #126
Myszunia19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Mój kot nazywał się tak samo... niestety zdechł
przykre

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Garfi jak ci sie podoba mój kot?
Stary 2010-01-12, 13:21   #127
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
przykre

Wyglądał podobnie jak ten twój na avatarze... Kochany był
Stary 2010-01-12, 13:22   #128
garfieldek
Zakorzenienie

Ja mojego poznalam na dysku dzieki kumpeli, ktora wowczas chodzila z jego kolega Akurat siedzialasmy w moim autku, a ona czekala na swojego az laskawie wyjdzie z dysku (byli pokloceni wtedy).. No i tak sie zlozylo, ze przyszedl ze swoimi kumplami... wszyscy wepchali mi sie do auta oczywiscie kumpela sobie poszla ze swoim, a ja z nimi zostalam sama

Dwoch z nich zaczelo mnie podrywac (w tym TZ, no i musialam dac im nr tel.)

Jakos do tamtego drugiego mnie nie ciagnelo, natomiast z obecnym TZ poszlam jakos po tygodniu na wesele jego kuzynki no i sie zaczelo

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

boskiii kociak

szkoda, ze ja nie moge takiego miec

Wymianka

Edytowane przez garfieldek
Czas edycji: 2010-01-12 o 13:25
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-12, 13:22   #129
Fenrira
Raczkowanie

Cytat:
Ma wracać na weekendy, ma mnie kochać i tęsknić, ma być grzeczny...
Ufam.
Ale pozostaje we mnie jakieś poczucie straty, że jedzie tam, co prawda za dobre pieniądze, a są mu one potrzebne, ale , że mógłby tutaj, chociaz wiem , że tam opłaca się bardziej.
A daleko będzie miał z Warszawy do Ciebie?

Cytat:
Ja też miałam ostatnio podobny sen, tyle że u mnie TŻ mnie zdradzał ze swoją była
xD co wy dzisiaj?
Mi się śniło, że mój powiedział, żebym się z nim za bardzo nie spouchwalała bo jeszcze jakiś znajomy zobaczy a to wstyd.... też mi się przykro zrobiło.

Cytat:
Jak poznałyście się z Waszymi TŻcikami?
Poznałam go na larpie xD najśmieszniejsze stałam ja z moim imponującym 175cm wzrostu i on nagle wydał mi się taki duży i silny a ja taka malutka.
I od razu jak chyba większość żeńskiej populacji zakochałam się w jego głosie <mógłby pracować w seks telefonie>
Potem przez ponad rok było takie koleżeństwo i pewnego pięknego razu jak był u mnie na wakacjach na tydzień jakoś tak wyszło, że się spytał czy może mnie pocałować. No i poszło ;P

A TŻ, jest zazdrosny... o WAS dziewczyny!

"bo Ty nic tylko na tym forum na w... i jesteś dla nich taka dobra, miła i pomocna. a dla mnie jesteś dobra? będziesz mi pomagać? a o mnie to zapomniałaś?" xD

Ja dzisiaj przez pół nocy nie spałam. Dach mi w sypialni przecieka i liczyłam irytujące "kap, kap"
Fenrira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-12, 13:23   #130
Myszunia19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
Ja mojego poznalam na dysku dzieki kumpeli, ktora wowczas chodzila z jego kolega Akurat siedzialasmy w moim autku, a ona czekala na swojego az laskawie wyjdzie z dysku (byli pokloceni wtedy).. No i tak sie zlozylo, ze przyszedl ze swoimi kumplami... wszyscy wepchali mi sie do auta oczywiscie kumpela sobie poszla ze swoim, a ja z nimi zostalam sama

Dwoch z nich zaczelo mnie podrywac (w tym TZ, no i musialam im dac im nr tel.)

Jakos do tamtego drugiego mnie nie ciaglo, natomiast z obecnym TZ poszlam jakos po tygodniu na wesele jego kuzynki no i sie zaczelo

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

boskiii kociak

szkoda, ze ja nie moge takiego miec
dlaczego nie mozesz miec kotka?
Stary 2010-01-12, 13:26   #131
garfieldek
Zakorzenienie

brrr.... znowu mi sie przypomnial ten gluupi sen

jak ja bym dorwala ta czarna maple to normalnie nie wiem

mycha bo mam straszna alergie na siersc kota ale wlasnie jestem na tropie poszukiwan bernardyna albo owczarka

Wymianka
Stary 2010-01-12, 13:27   #132
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
ja mojego poznałam na ognisku klasowym w 6 klasie podstawówki albo w 1 gimnazjum już nie pamiętam. przyszedł taki men w dresie, prawie 4 lata starszy no to go obskoczyły wszystkie moje puste koleżaneczki, no bo starszy! (do dziś z tego śmiejemy ) ja siedziałam na uboczu, ale wziął ode mnie numer telefonu, bo wydałam się najnormalniejsza z całej tej watahy dziewuch . pisaliśmy smsy, gadaliśmy na gg. fascynował mnie. potem zaczęliśmy się widywać, byliśmy przyjaciółmi.
zeszliśmy się po kilku latach tzn. wyznał mi miłość.
hmm, to długo
my tam szybko zaczęliśmy
potem był z tego mały problem, ale się z nim uporaliśmy

ps. dobrze że są faceci którzy doceniają normalne dziewczyny a nie jakieś chore pustaki...

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-12, 13:30   #133
Myszunia19
Zakorzenienie

dziewczyny ja naprawde nie wiem czemu mnie do ex ciagnie. ( walnijcie mnie mocno).
nie wiem czy to przez to ze przypominaja mi sie same te mile chwile czy co. jeszcze on pisze i wogole tak słodzi. moj TZ tak nie slodzi mi. boje sie ze zrobie jakies glupstwo. jak wiecie jako kobieta mam takie cos ze nie umiem skasowac wiadomosci bez przeczytania jej. kolejny raz go zablokowalam. ale jak on pisze ze czemu ja nie odp. ze to boli jak ktos na kim ci zalezy nie odp. to ja potem mam wyrzuty sumienia ( szczelcie mnie mocniej). no i boje sie ze zrobie glupte i cala ponad roczna praca psychologa, tabletki na depresje i to co osiagnelam pojdzie sie pas. grrr... normalnie porozmawiajcie ze mna choc bo nie wiem co ze soba zrobic. czemu widze same te dobre rzeczy a nie te zle przez ktore wpadlam w depreche? przeciez po 5 miesiacach od zerwania wrocilismy do siebie. zostawilam dla niego chlopaka. i co? i to ze niesale dwa miesiace bylo fajnie a potem trach i znow to samo i koniec. i jeszcze dostal w pysk na koniec jak mnnie popchnal. grr...

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

sa takie preparaty co sie spryskuje kota i juz po klopocie wiem bo kuzyn tez ma alergie i kota
Stary 2010-01-12, 13:30   #134
garfieldek
Zakorzenienie

wrr.. nawet mi o pustakach nie przypominajcie

mycha moze twoj kuzyn ma jakas lekka alergie, bo mi to zaraz bomble wyskakuja ponoc te alergeny sa tak silne, ze nawet 3 lata potrafia przetwac

Wymianka

Edytowane przez garfieldek
Czas edycji: 2010-01-12 o 13:31
Stary 2010-01-12, 13:33   #135
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Napisane przez m a d e i r a Pokaż wiadomość
Ja mojego znałam ze szkoły ale tak lepiej to poznaliśmy się na pewnej imprezie Mieliśmy wspólnego kumpla, i tak jakoś wyszło, rozmowa, taniec, odprowadzanie do domu... Praktycznie co impreze poznawałam kogoś nowego (tak jak Ty Gwiazda) ale on wydał się inny, nie pytał czy mam chłopaka zaraz na początku, nie wspomniał też czy mu dam maila, gg czy nr tel, po prostu nie był taki szybki bill i to mi sie spodobało
ja byłam w desperacji już jak do niego pisałam na tej fotce więc wszystko poszło jak burza
potem oboje usunęliśmy profile, ale zawsze będę pamiętała, że fotka nas połączyła

Wymiana
Stary 2010-01-12, 13:33   #136
Myszunia19
Zakorzenienie

Garfi no ale na psa tak nie reagujesz?
Stary 2010-01-12, 13:40   #137
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:

Dwoch z nich zaczelo mnie podrywac (w tym TZ, no i musialam dac im nr tel.)

Jakos do tamtego drugiego mnie nie ciagnelo, natomiast z obecnym TZ poszlam jakos po tygodniu na wesele jego kuzynki no i sie zaczelo
hyhy
to byłaś rozchwytywana, Twój TŻ pewnie jest dumny, że to on skradł Ci serducho

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Fenrira Pokaż wiadomość
A daleko będzie miał z Warszawy do Ciebie?

xD co wy dzisiaj?
Mi się śniło, że mój powiedział, żebym się z nim za bardzo nie spouchwalała bo jeszcze jakiś znajomy zobaczy a to wstyd.... też mi się przykro zrobiło.

Poznałam go na larpie xD najśmieszniejsze stałam ja z moim imponującym 175cm wzrostu i on nagle wydał mi się taki duży i silny a ja taka malutka.
I od razu jak chyba większość żeńskiej populacji zakochałam się w jego głosie <mógłby pracować w seks telefonie>
Potem przez ponad rok było takie koleżeństwo i pewnego pięknego razu jak był u mnie na wakacjach na tydzień jakoś tak wyszło, że się spytał czy może mnie pocałować. No i poszło ;P

A TŻ, jest zazdrosny... o WAS dziewczyny!

"bo Ty nic tylko na tym forum na w... i jesteś dla nich taka dobra, miła i pomocna. a dla mnie jesteś dobra? będziesz mi pomagać? a o mnie to zapomniałaś?" xD

Ja dzisiaj przez pół nocy nie spałam. Dach mi w sypialni przecieka i liczyłam irytujące "kap, kap"

mój to mówi: "znowu siedzisz na tym WIZARDZIE"

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
dziewczyny ja naprawde nie wiem czemu mnie do ex ciagnie. ( walnijcie mnie mocno).
nie wiem czy to przez to ze przypominaja mi sie same te mile chwile czy co. jeszcze on pisze i wogole tak słodzi. moj TZ tak nie slodzi mi. boje sie ze zrobie jakies glupstwo. jak wiecie jako kobieta mam takie cos ze nie umiem skasowac wiadomosci bez przeczytania jej. kolejny raz go zablokowalam. ale jak on pisze ze czemu ja nie odp. ze to boli jak ktos na kim ci zalezy nie odp. to ja potem mam wyrzuty sumienia ( szczelcie mnie mocniej). no i boje sie ze zrobie glupte i cala ponad roczna praca psychologa, tabletki na depresje i to co osiagnelam pojdzie sie pas. grrr... normalnie porozmawiajcie ze mna choc bo nie wiem co ze soba zrobic. czemu widze same te dobre rzeczy a nie te zle przez ktore wpadlam w depreche? przeciez po 5 miesiacach od zerwania wrocilismy do siebie. zostawilam dla niego chlopaka. i co? i to ze niesale dwa miesiace bylo fajnie a potem trach i znow to samo i koniec. i jeszcze dostal w pysk na koniec jak mnnie popchnal. grr...

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

sa takie preparaty co sie spryskuje kota i juz po klopocie wiem bo kuzyn tez ma alergie i kota
powiem tyle, że nie masz szacunku dla samej siebie.
wszystko można znieść, ale psychiczne i fizyczne znęcanie się nad osobą, którą się rzekomo kocha?
no proszę Cię, nie bądź ślepa...
przepraszam, ale już nie wiem jak Cię przekonać, że tamten były to ***any s****ysyn

Wymiana
Stary 2010-01-12, 13:42   #138
garfieldek
Zakorzenienie

myszka na szczescie nie, dlatego chce pieska

gwiazdka hyhy no dumny to pewnie troche byl

Wymianka
Stary 2010-01-12, 13:48   #139
Myszunia19
Zakorzenienie

fakt potrzebuje teraz ostrych słów
Stary 2010-01-12, 14:02   #140
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Cytat:
hmm, to długo
my tam szybko zaczęliśmy
A jakiż to ?

Ładna ta Twoja historia z fotką pe el Dlaczego byłaś w desperacji? Szukałaś faceta na studniówke czy tam wesele?

Do następnego spotkania.
..
m a d e i r a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-12, 14:15   #141
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
hmm, to długo
my tam szybko zaczęliśmy

ps. dobrze że są faceci którzy doceniają normalne dziewczyny a nie jakieś chore pustaki...
no właśnie długo..
ja miałam w tym czasie kilka obiektów westchnień, on również, ale jakoś tak zawsze nasze drogi się krzyżowały, jego osoba była nieodłącznym elementem mojego życia. czyżby to było przeznaczenie?

co do P.S. - TŻ często mi powtarzał, że "jestem inna niż wszystkie moje koleżanki", taka mądra. i że da się ze mną porozmawiać na wszystkie tematy, a nie tylko o nowych trendach w modzie
(na gg gadaliśmy o homoseksualizmie, polityce, historii Polski itp )
także jak widać istnieją faceci, którzy doceniają normalne dziewczyny, ale jednocześnie czasem potrafię się nieźle rozczarować jak mi pokazuje dziewczyny, które mu się podobają
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-12, 14:15   #142
garfieldek
Zakorzenienie

mycha tez uwazam, ze lepiej nie wracaj do tego exa, skoro tak cie wykonczyl psychicznie chyba nie chcesz, zeby to sie powtorzylo...

Wymianka
Stary 2010-01-12, 14:19   #143
Myszunia19
Zakorzenienie

no nie chce. musze z tą słabością walczyc. bo znow bedzie zle
Stary 2010-01-12, 14:35   #144
garfieldek
Zakorzenienie

dasz rade a jak znowu jakies glupie mysli cie najda to napisz, baciki poleca jak nic

Wymianka
Stary 2010-01-12, 14:52   #145
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Napisane przez m a d e i r a Pokaż wiadomość
A jakiż to ?

Ładna ta Twoja historia z fotką pe el Dlaczego byłaś w desperacji? Szukałaś faceta na studniówke czy tam wesele?
to było ogółem tak, że ja i moja przyjaciółka obie nie miałyśmy nikogo
i obie miałyśmy profil na fotce...
pewnego wieczoru usiadłyśmy, ona u siebie, ja u siebie i przez gadu wysyłałyśmy sobie linki do profilów kolesi, którzy są przystojni, albo ogółem mają coś w sobie fajnego i pisałyśmy do nich albo prywatną wiadomość, albo komentarz i czekałyśmy do której z nas się odezwie
jak znalazłam Dawida, to nie wysłałam jej linka (samolub) i napisałam tylko ja do niego, no i taks się potoczyło jak napisałam

w desperacji byłam dlatego, bo ok może i miałam facetów, ale to na odległość, kupę kilometrów, spotkałam się z nimi może z 2 razy... czułam że nie potrafię tak na dłuższą metę... desperacja polegała na tym, że chciałam znaleźć w końcu takiego chłopaka tutaj blisko mnie, z którym będę szczęśliwa dobijało mnie patrzenie na parki, gadanie koleżanek na uczelni co one robią ze swoimi itp ok lubiłam się bawić i poznawać na imprezach chłopaków, ale chciałam spotkać już tego jedynego, bardziej na stałe, na dłuższą metę

jeśli chodzi o problem... jak pisałam kiedyś tam, po 5 miesiącach mój TŻ ze mną zerwał, mówił że się męczy, że nie czuje się szczęśliwy, mówił też, że to wszystko było chyba za szybko, tzn. kiedy zaczęliśmy być parą, bo określiliśmy się parą po tygodniu praktycznie heh... no ale jak się potem okazało, powodem zerwania nie było to co mówił, może w jakimś stopniu tak, ale przede wszystkim ta druga... jak to mówił, chciał sprawdzić, czy zatęskni za mną, co będzie się z nim działo jak mnie nie będzie... no i zatęsknił za mną, stwierdził, że to ja a nie tamta... ah ciężka ta sprawa dla mnie byłą, czasami mam wrażenie, że ciągle we mnie siedzi, jednak gdy widzę jak mój TŻ teraz się stara, jak dba o mnie i jak na każdym kroku pokazuje mi jak mnie kocha, te brzydkie myśli uciekają...

Wymiana
Stary 2010-01-12, 14:54   #146
garfieldek
Zakorzenienie

gwiazdka niezla historia, ale fajnie tak, bo przynajmniej jest co wspominac

Wymianka
Stary 2010-01-12, 14:54   #147
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Ja się tam nie pcham, jak tak dalej pojdzie z moim TŻ to będę musiała zmienić wątek
5 stron do nadrabiania, zwariowałyście

Powiem Wam, że chyba wobec mojego po tej sesji będę musiała zastosować jakieś drastyczne środki.
Wczoraj mnie wkurzył, że tyle nie odpisywał, powiedział, że je to powiedziałam, że ide spać, bo muszę wstać rano. Nawet mi nie odpisał, nic się nie pożegnał :/
Dzisiaj znowu cały dzień milczy.
Mam go po dziurki w nosie.
I dzisiaj na gg wcale się do niego nie odezwe, skoro taka rozmowa z nim jest. Zadzwoni to zadzwoni, nie to nie.
Niech się ocknie troche w końcu, bo znowu wszystko powraca do tego co było.
I jak tak dalej pójdzie to dobrze między nami nie będzie
Stary 2010-01-12, 14:54   #148
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
no właśnie długo..
ja miałam w tym czasie kilka obiektów westchnień, on również, ale jakoś tak zawsze nasze drogi się krzyżowały, jego osoba była nieodłącznym elementem mojego życia. czyżby to było przeznaczenie?

co do P.S. - TŻ często mi powtarzał, że "jestem inna niż wszystkie moje koleżanki", taka mądra. i że da się ze mną porozmawiać na wszystkie tematy, a nie tylko o nowych trendach w modzie
(na gg gadaliśmy o homoseksualizmie, polityce, historii Polski itp )
także jak widać istnieją faceci, którzy doceniają normalne dziewczyny, ale jednocześnie czasem potrafię się nieźle rozczarować jak mi pokazuje dziewczyny, które mu się podobają
hehe możliwe, że to przeznaczenie
na pewno!
aj tam, faceci mają swoje czasami chore fantazje

Wymiana
Stary 2010-01-12, 14:56   #149
garfieldek
Zakorzenienie

NIe wiem moze to dziwne, ale moj tZ nie pokazuje mi, ktora mu sie np. podoba... Jak juz to pokazuje mi, ktora mu sie nie podoba

Wymianka
Stary 2010-01-12, 14:57   #150
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
gwiazdka niezla historia, ale fajnie tak, bo przynajmniej jest co wspominac
oj jest co wspominać, już na samym poczatku miałam z nim przeboje

Wymiana
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości