|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
ivonka aj em łif ju
Będzie dobrze Uwierz w siebie!!
|
|
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
cześć Dziewczyny!!!
przyszłam się przywitać. w miarę Was czytałam, ale nie jestem w stanie teraz odpowiedzieć, bo już tyle się przewinęło, że nie wiem co i komu ![]() dzisiaj mam wolne, ale chcę się uczyć ładnie.
|
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
Cobra dzięki
Sama ostatnio miałaś stresa przy zszukaniu nowej pracy, więc wiesz jak to jest. Boje się najbardziej tego, że nigdzie nie będą potrzbowac asystenta. A jak gdzieś się załapę to czy Prezzes rozwiąże ze mną umowę za porozumieniem stron ![]() Niunia ucz się ucz ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- No to zmykam się szykowac ![]() Miłego dnia Kochane
|
|
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
ivona wiem co mówię
nie ma sensu się denerwować (Ale wiem że to ciężkie do wykonania)Zmykam z netu, bo p. Prezes już przyszła, za chwile zaczną przychodzić na te rozmowy, więc muszę poudawać że pracuję:P Tzn. na razie czytam Romcia i Julke po angielsku
|
|
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
Połaziłam rano po mieście, musiałam zaliczyć ZUS i przy okazji zrobiłam spacer
![]() I byliśmy po 8 u księdza, ale kazał przyjść w październiku. Szkoda bo ja już chciałabym mieć załatwione. Ale trafiliśmy na proboszcza to z nami pogadał chwilkę. I czekają nas nauki albo w Wielkim Poście albo dopiero we wrześniu Dottta ja nie wiem jaki mam typ figury . Rozmiar taki sam u góry jak i na dole mniej więcej i mam kobiecą talię i biodra, ale chude nogi.A ty chcesz przy 175 mieć 55 kg Ja mam 160 i tyle ważę i jestem w miarę zadowolona ![]() RNG cudna suknia Stysik jak odwoziłam siostrę jesienią na busa to też mnie śniadanie w macu rozczarowało, ale chociaż frytki były dostępne ![]() Iwona masz 1 miesiąc okres wypowiedzenia i powodzenia Honolinka ładne, a dla rodziców co przygotowaliście? Wczoraj zjedliśmy kolację z teściową. I wiem że P miał urodziny ale mi się nastrój popsuł bo nie podoba mi się coraz bardziej jak teściowa ze mną rozmawia. No przykro mi się zrobiło choć P mówi że ona nie jest złośliwa tylko taki ma sposób mówienia... ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- a tak w ogóle gaduły to przegoniłyście PM 2010 |
|
|
|
#2856 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja marzylam kiedys zeby pracowac w sklepie z iuchami ;P i chcialam byc modelką, DJ'ką i to chyba tyle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;16408209]T'ai pytałaś o podziękowania dla gości . Wybraliśmy takie-> http://www.allegro.pl/item875163504_...dla_gosci.html białe bez personalizacji tylko z ładnym wierszykiem. Czekam właśnie na przesyłkę .Wiele z Was pyta jak dzidziuś-chyba dobrze . Zbliżamy się powoli do końca I trymestru . USG mam 18 stycznia. Będzie to moje pierwsze USG i już się doczekac nie mogę ! Już coraz mniej mam mdłości i coraz rzadziej odwiedzam toaletę żeby zwrócic . Brzucholka jeszcze nie ma jako takiego . Ja sie czuje dobrze,tylko ciagle bym spała,ale to podobno dobre jest . No i chyba tyle .[/QUOTE]ooo Milo Cie znow widziec na wątku hihi juz sie nie moge doczekac az zdasz relacje z USG
|
|
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=sonek;16406765]
Cytat:
![]() powiem ci, ze moim marzeniem tez byly proste zeby i zaluje troszke, ze tak pozno sie wzielam za ich prostowanie, ale przynajmniej niebawem zdejmuje a wczoraj mielismy 1rok i 5 miesiecy
do slubu ![]() ![]() ![]() czyli dzisiaj z górki hehehe a jutro (13go)bedzie miesiac od zareczyn a 14go bedzie 11 miesiecy razem same okazje do swietowania hehhee |
|
|
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry PMeczki
Na razie tylko się przywitam ![]() Czuję się dokładnie tak: , a do 19 w pracy
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- kurka az tak dziwnie jak tutaj sie nic nie dzieje
|
|
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
noooo dziwnie dziwnie...
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
hmm moze ja snie, ze tutaj nic sie nie dzieje
![]() prosze o uszczypniecie
|
|
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się...to jakieś nienormalne
|
|
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2865 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ja wynalazłam już takie nauki, co odbywają się tylko w jeden weekend Takie będą mi najbardziej pasować, ale to jeszcze nie teraz ![]() A ja dzisiaj znowu leniuchuję. A raczej przeglądam strony fotografów itd. Muszę się zastanowić w czym mam iść na rozdanie dyplomów, które mam w piątek. Jakoś nic odpowiedniego w szafie nie mam
|
|
|
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
Jej dobrze że ja nie muszę przeprowadzać rozmów z tymi potencjalnymi pracownikami
![]() Padłabym ze śmiechu albo rozstrzelała co niektórych
|
|
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas 10 spotkań koleżanka to obeszła i po znajomości załatwiła że nie musiała chodzić, ale co tam damy radę
|
|
|
|
|
#2868 | |||
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki, przepraszam, że dopiero teraz,ale ten zdany warunek tak mnie podbudował, że jestem myślami już na wakacjach
Mam obiecane,że dzień po obronie bierzemy się za załatwianie wszystkiego...już nie mogę się doczekać i mam nadzieję,że wszystko wypali![]() Póki co w ten weekend muszę zdać 3 egzaminy plus oddać rozdział pracy licencjackiej...a nie mam nic Właśnie spijam kawencję i za chwilkę do biblioteki się przejdę,niech tyko teń śnieg przestanie padać ![]() [QUOTE=karolinusienka;1640 9720] Cytat:
nie dam rady pogodzić studiów, odkładania na mgr, ślub, aparacik...masakra Ale mojemu TŻ absolutnie to nie przeszkadza, i nigdy nie przeszkadzało,zawsze byłam piękna,no ale to jest mój wieeeeeelki kompleks Nietypowo Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Wiecie,co?Fajnie tu u nas jest...a jakie my monotematyczne hehehe
|
|||
|
|
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
ałaaaaa
![]() ooo ruszylo sie ![]() dzisiaj chyba posprzatam w szafie w koncu
|
|
|
|
#2870 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli chude nogi, wąskie biodra a szerokie ramiona![]() Cytat:
Jak masz proporcjonalnie biodra i biust o raz talie to obstawiała bym klepsydrę, tylko te chude nogi mi nie pasują
|
||
|
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj do fryzjera ide
|
|
#2872 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaliczylo sie podstawy ubioru na 5 w koncu hehehTyp A: lekko zaokrąglona dolem (waskie ramiona, maly biust, wyraznie zaznaczona talia, krągłe posladki i biodra) Typ O: pelny biust, okragly brzuch, krotka talia, dlugie nogi Typ H(M): sylwetka prosta, brak wciecia w talii, plaskie posladki, waskie ramiona i biodra. Typ X tzw. klepsydra: szerokie ramiona, duzy biust, talia osy, szerokie biodra, duza pupa ja mam typ A chcecie to Wam moge pozniej dopisac co ubierac a czego nie
|
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się i jak
wróciłam ze szpitala i przeczytałam co napisałyście.Na razie uciekam coś zjeść a potem z wami posiedze bo od jutra jestem odcięta do netu nie wiem na jak długo ![]() Micia, wychodzi że ja też mam A. Możesz napisać
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2010-01-12 o 13:18 |
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
Slimaczek, Dotta zauwazylam, ze w podpisie macie ten sam element czyli "kociara" i ten kicius taki :P
|
|
#2876 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja od dłuższego czasu opieram się o tą roaszerzoną kwalifikację trinny i susany i chyba na razie dobrze na tym wychodzę ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- ja w sumie mam 4 i na tym sie nie skończy ...
|
|
|
|
|
#2878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to później pokaż Cytat:
bliżej już typ O chyba a z ubieraniem to z wiekiem sama się nauczyłam co zakrywać a co pokdreślać |
||
|
|
|
#2879 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
co do kotów, nasz zmienił sposób budzenia mamy o 4-5 rano na mniej drastyczny
zawsze nawalał w klucze które wiszą w drzwiach, dziś dotykał jej nosa swoim ![]() w ogóle on chyba kocha moją mamę ona ma już dość |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.

Będzie dobrze
Uwierz w siebie!!
Perfect Housewife 

=> 55
nie ma sensu się denerwować
. Rozmiar taki sam u góry jak i na dole mniej więcej i mam kobiecą talię i biodra, ale chude nogi.
Ja mam 160 i tyle ważę i jestem w miarę zadowolona 
a ja marzylam kiedys zeby pracowac w sklepie z iuchami ;P i chcialam byc modelką, DJ'ką i to chyba tyle 

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
U mnie w sprawie aparatu nareszcie się ruszyło. Dzisiaj załozyłam gumki, bo aparat bede miała już za 10 dni
I pomyśleć, że akurat perspektywa pięknego uśmiechu na ślubie zmobilizowała mnie do szybkiego podjęcia ciężkich kroków ku realizacji marzeń 

, a do 19 w pracy