|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 | |
Rozeznanie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Cytat:
![]() ![]() A znasz powod opóźnienia? masz problemy bo nie doczytałam....? ja tez mam dzis 38 dc po luteinie i @ brak....
![]() |
#3992 |
kosmitka
|
U mnie to normalna długość, zwykle mam 32-35 dniowe cykle. Więc 30 dc to jeszcze bardzo wcześnie. Czuję się niezbyt po hsg, mam silniejsze bóle niż zwykle.
![]() |
#3993 |
Rozeznanie
|
A nie orientujecie sie dlaczego mimo luteiny nie dotałam @???
#3994 |
Wtajemniczenie
|
Stokrotko nie bede robic testu, no chyba ze do piatku @ sie nie zjawi, juz mnie nie bawi ten widok jednej kreski...
Pomidora zazdroska wisi na slowo honoru ![]() ![]() Dobrej nocki kochane |
![]() ![]() |
![]() |
#3995 | |||||
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() no tak to już noc zapomniałam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a u mnie dobrze ![]() ![]() Cytat:
Agatko ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ilonko to ja sie ciesze że wkoncu sie zjawiła ![]() ![]() ![]() ja jestem ale nie mam na nic czasu ... w domku dopiero okolopo 18 byłam ... szybki obiadek torszke poprackowałam i wpadam do Was ... ![]() Cytat:
no własnie to i ja zapraszam do odśnieżania troszke tego jest ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3996 |
kosmitka
|
Specjalistką jest Kropka. Od kotków też, ale coś się nie pojawia.
Kropka, mam nadzieję, że wszystko ok? ![]()
![]() |
#3997 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() aaniutek(Ania, 30 lat) ~~~~~~~~~~~@ 29.08 Warszawa agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~~~~~~ @ 05.01 Łódź starania zawieszone asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~~~ @ 20.05 lubuskie Coralady (Nela28lat) ~~~~~~~~~~~ @ 26.12 Malopolska Dra (Daria, 23 lata)~~~~~~~~~~~~~ @ 10.12Wlkp edzia (Edyta 31lat)~~~~~~~~~~~~~~ @ 27.11 Kraków-Roma Falbala (Basia 26 lat)~~~~~~~~~~~~ @29.07 golgie ( 29 lat)~~~~~~~~~~~~ @31.12 Wrocław gragu (Grażyna, 29 lat) ~~~~~~~~~~ @ 01.03 IlonaN2 (Ilona, 27 lat) ~~~~~~~~~~~ @ 11.01 Kraków Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 24.02 Jagooda_ (Ania, 26 lat)~~~~~~~~~@ 07.01 KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~~~@ 26.07 ![]() Kasia23 (Kasia, 30 lat)~~~~~~~~~~~~@ 02.10 Świnoujście ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~~~@05.10 ![]() Konczita ( Dorota, 25 lata)~~~~~~~~ @ 20.12 Śląsk Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~~~@ 14.11 Melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~~~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone Migavka (Joanna, 29 lat)~~~~~~~~~~@ 29.03 mazowsze Pomidora (Kasia, 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 01.12 ![]() stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat)~~~@ 27.09 Stokrotka81(Justyna, 289lat)~~~~~~@ 07.01 Lubelskie Są dwie kreski II... obecnie: 9 ![]() Pomaranczka (Gosia, 27lat) t.p. 04.02.2010r ??? lub ??? Rybka82 (Iza, 27lat) t.p. 25.03.2010r ??? i ??? Madziwnia (Magda, 25lat) t.p. 27.03.2010 ??? lub ??? ania p (Anna, 27 lat) t.p. 15.04.2010r ??? lub ??? Dafreen (Anna, 33lata) t.p. 04.05.2010r. ??? lub ??? Olivka (Aneta, 25lat) t.p. 10.05.2010r. ??? lub ??? Kropka75 (Sylwia, 34lata) t.p. 18.05.2010r Natalia lub Daniel velluto (Agnieszka, 30lat) t.p. 30.05.2010r ??? lub ??? Darianna25 (Daria, 31lat) t.p. 20.06.2010r ??? lub Mateuszek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Aniu a ile od odstawienia luteiny ?? czasami dopiero po kilku dniach się zjawia wredna @
#3998 |
kosmitka
|
Zapomniałam o Dorotce
![]()
![]() |
#3999 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() jak samopoczucie ??? wiecie co te wasze kotki spowodowały że ja też chce takiego ![]() ![]()
#4000 |
kosmitka
|
Kotki są cuuuuudowne
![]() Samopoczucie w porządku, dziękuję ![]()
![]() |
#4001 |
Zakorzenienie
|
własnie sobie pooglądałam takie kochaniutkie .... persy sa fajne takie milusie extra ... tylko że ja chyba czasu nie mam dla takiego futrzaczka
#4002 |
kosmitka
|
To chyba kwestia kotka, ale kotki nie potrzebuję dużo czasu. Pers ma specyficzny rodzaj sierści, więc pewnie wymaga większej pielęgnacji np. czesania, żeby nie robiły się kołtunki. Kotki są mniej absorbujące niż psy...
![]() |
#4003 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Az pojde do sklepu z ziolami i kupie ten specyfik-a nuz pomoze ![]() Dziewczyny trzymam kciuki za Was-za te ktore testuja i za te ktore robia badania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4004 |
Zadomowienie
|
Koczita poproszę o zmianę @ na 11.01 obiecuję że to już ostatni raz
![]() Pomidorko ja chętnie dołączę do Ciebie tylko zaciskaj kciuki mocnoooo Dziś dużo roboty na uczelni mama. Postanowiłam sobie że do końca lutego zrobię wszystkie badania (i może dzidzi czeka żebym skończyła żebym jej nie narażała na żadne świństwa w laboratorium), i od marca zaczynam pisac mój doktoram może i to sie uda w tym roku. ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- A Styczeń będzie NASZ |
![]() ![]() |
![]() |
#4005 | ||
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4006 |
Wtajemniczenie
|
Doberek
Moje piersi doslowinie PARZA, nie moglam spac dzis, ja chyba mam obsesje, tak obsesyjnie mysle co sie dzieje w moim organizmie, ze nigdy nie zajde w ciaze, nie mam teraz kasy ( po wydatkach w polsce!) na terpie, a bardzo by sie przydala. Oby szybko cos sie ruszylo na rynku pracy, chociaz z Fiona i tak mam pelne rece roboty. ps, nie mamy wody od rana.... Dorotko moze to tylko tak na poczatku bedzie wygladac.... oby Milego dnia dziewczynki |
![]() ![]() |
![]() |
#4007 | ||||
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Cytat:
też własnie tak słyszałam, musze z mężulkiem porozmawiać ale ostatnio każdy mój pomysł jest złym pomysłem bo wszystko na jego głowie hehee .. cóż ... zobaczymy Cytat:
![]() ![]() Cytat:
hmm 14 dni a brałąs przez 10 dni 2 czy 3 razy dziennie ??? Cytat:
kochana mam nadzieje że wszystko się ułoży u Was .... pamiętaj że nie warto przysłaniać się tylko jednym pragnieniem w zyciu kochana wszystko się ułozy wiem że brzmi to bardzo banalnie ale musisz w to uwierzyć ... ![]() ![]() ![]() mam nadzieje że to początek ... chciałabym wyjechac na kilka dniw góry ale czy się uda? dzisiaj wypisałam wniosek zostaje czekać czy zostanie podpisany ![]()
![]() |
#4008 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Luteine brałam 10 dni 2 razy dziennie.....
![]() |
#4009 | |||||||
Zakorzenienie
|
Witajcie!
aleście naprodukowały ![]() ![]() Cytat:
![]() po zwolnieniach ciężko wrócić do rzeczywistości.... Cytat:
![]() Cytat:
kochana, skoro jest dla ciebie dobry to DOBRY początek. a Ty? zakochana? czy jeszcze zdystansowana? Cytat:
kurde a ja ostatnia oczytałam 4 miesiące temu..teraz nie mam czasu, a jak mam czas to nie mam ochoty ze zmęczenia... w ostatnim miesiącu ciąży też nie mogłąm sięskupić na czytaniu... Cytat:
![]() to do piątku nawszelki wypadek trzymam kciuki, żeby zołza nie przylazła,żeby dłuuuuuugo nie przyłaziła ![]() Cytat:
Bazylko, wszystkie te myśli i emocje są normalne. wyobrażam sobie jak trudno jest zachować spokój... a jak między Tobą i tżtem? Cytat:
![]() ![]() to ja życzę , żeby wniosek został podpisany i hoooooop w góry! ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4010 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do @ to wie i najbardziej by się cieszył gdybym była w ciąży...mówię wam...on ma świra na moim punkcie...a ja nie przyzwyczajona do takich uczuc ![]() ![]()
![]() |
#4011 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm kochana idz moze gina kurcze nie wiem co z tym progesteronem .... jak to jest gdy poziom jest zawysoki chyba tez sie @ nie zjawia hmm gdzie nasza Kropeczka ???? Sywluś co z Tobą ??? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
aniu ciesze się z Twojego szczęscia ... mam nadzieje że trafiłąś na tego odpowiedniego ... ![]() ![]()
![]() |
#4012 |
Rozeznanie
|
No właśnie Kropeczko co z Tobą???? Potrzebuję fachowej porady
![]() Zastanawiam się czy przez 5 dni nie wziac jeszcze raz luteny 2razy dziennie.....???
#4013 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja sąsiadka tak kota rozpuściła, że w domu nie ma czasu na nic. Wraca z pracy, spacer 1,5 godz. potem cała procedura: jedzenie tego, srego, owego, drapania, czesanie... potem około 19ej drugi spacer... Chłop się w końcu od niej wyniósł bo miał dość tego całego cyrku. ![]() W życiu nie widziałam tak rozbestwionego kota. A trochę kotów już widziałam. ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
Tylko trochę mi się przeziębiło... w domu zaległam. ![]() Ile czasu kochana od odstawienia już jest? Bo to nawet 14 dni niektóre panie na okres czekają. ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
![]() To nie o moim kocurze piszesz, zdecydowanie... ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ___________ Ja ostatnio skupiam się na swoim brzuchu, bo mi mocno kamienieje, musiałam wrócić co luteiny - podobno pomaga przedłużyć ciążę, wróciłam więc, jest jakby trochę lepiej. Mąż w nowej pracy - zadowolony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4014 |
Wtajemniczenie
|
Nikus z Tz bardzo dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4015 |
Zadomowienie
|
Hej dziewuszki
Widzę że ruch na forum powrócił. U mnie 2dc Clo zaszywam, na poniedziałek umówiłam się do pani Dr i na 20-tego umówiłam się na USG piersi, ponieważ nic wam wcześniej nie pisałąm ale na moim sutku z pieprzyka którego miałam od zawsze urosla dziwna brodawka ( ja się śmieje że 3 sutek heheh) nie przeszkadza mi to Pani Dr mówi żebym sie nie martwiła ale kontrolnie skierowała mnie do chirurga który robi USG więc pójdę, bo zaóważyłm że pojawiają mi się inne pierzyki i nie chce żeby cos z nich rosło heheh JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ STARANEK!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4016 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a maz da sobie rade , z nowa praca i z kolega nerwusem hihi. zdrowka zycze! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4017 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wiecej niz polowa Nikus ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz co Bazylko to ja za te piersi zacisne kciuki- na wszelki wypadek... ![]() z ta woda to masakra.... chyba masz racje, wiecej niz polowa ![]() ide do mojej marudy i obiadek gotowac!
![]() ![]() |
![]() |
#4019 |
Wtajemniczenie
|
Witam babeczki
![]() Nika przykro mi ale nie czepiam sie twojej sterty prasowania, swojej mam juz dosc ![]() ![]() Bazylko ![]() ![]() Ania78 to zeby wszystko sie ułozylo w twoim nowym zwiazku ![]() Dwukropku dbaj o siebie, bo z twadrnieniem brzusia to nie zarty, kiedy idziesz do gina?? Ilonka dobrze ze idziesz na usg ![]() A ja jutro na zabiegi biegne, z tej okazji nawet na jutro urlop sobie wzielam ![]() no i musze sie do gina umowic ![]() a powiedzcie mi przed cytologia jak dlugo nie powinno sie przytulac z Tż a i nowe hobby mojego dziecka , to bierze nasze rece i gryzie nas w palce, a boli to jak cholera, ma tylko 2 zabki ale ostre jak brzytwa ![]()
#4020 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() sprawdzalam szyjke, jest wysoko i rozpulchniona, wiec nic z tego.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.