![]() |
#4441 |
BAN stały
|
Dot.: Nowości kulinarne.
kika mistrz!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Black Cat Czas edycji: 2010-01-08 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4442 |
Zakorzenienie
|
kika, kocham cie
![]()
![]() |
#4443 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Dla mnie pycha |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4445 |
Zadomowienie
|
serek bazyliowy almette
Świat nie jest taki zły ![]() Turcja Alanya- 2007 Tunezja Sousse- 2008 Egipt Hurghada- 2009 Turcja Marmaris- 2010 Grecja Rodos Egipt Sharm el sheikh- 2011 Izrael Jerozolima i Betlejem Wyspy Kanaryjskie Fuerteventura- 2012 Grecja Kreta 2013- ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4446 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ulala robi się gorąco ![]() ![]() ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4447 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4448 |
Zakorzenienie
|
z mezem chwilowa separacja, bo sie zachowuje jak buc. zeby nie bylo offtop, belriso zmienilo opakowanie, na brzydsze ofc
![]() |
#4449 |
Zakorzenienie
|
A przypadkiem nie którąś z podwójnych, nadziewanych? Ja wczoraj dorwałam wszystkie trzy: śliwka-jabłko, jagoda-poziomka i gruszka-porzeczka. Na razie jadłam tylko tą pierwszą, śliwka jakaś taka bez wyrazu, jabłko już lepsze, ale ogólnie bez specjalnej rewelacji. Ale fakt faktem, że największych rewelacji spodziewam się po tej ostatniej, zwłaszcza, że porzeczkowa kiedyś była i ją lubiłam bardzo, a gruszka, no cóż grusia sama w sobie musi być pyszna
![]() Już jest w sklepach? Bo czytałam o nim już jakiś czas temu w jakiejś gazecie dla detalistów, ale w sklepach jeszcze nie widziałam. A bazylię lubię bardzo, więc i Almette muszę spróbować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4450 |
Rozeznanie
|
ja widzialam z Wedla czekolade jablkowo-sliwkowa i jagodowo-jakas ale nie moge znalezc zdjec;/
----- mam !! śliwka-jablko' jagoda-poziomka porzeczka-gruszka a bylo cos o przyprawach Kucharka i Knorra?? Edytowane przez Sherrie Czas edycji: 2010-01-09 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4451 |
Zadomowienie
|
nie wiem czy już nie było..
ptasie mleczko Wedel o smaku koktajlu truskawkowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4452 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4453 |
Zakorzenienie
|
jeśli było to przepraszam
![]() Oferta Hochland Polska zostaje wzbogacona o zupełnie nową linię serów naturalnie dojrzewających o nazwie Hochlander. Hochlander dostępny jest w trzech charakterystycznych i wyraźnych smakach: - łagodnie orzechowym, - z papryką i chili, - z czosnkiem niedźwiedzim. Smaki serów Hochlander to prawdziwa innowacja na polskim rynku. Hochland jako pierwszy może zaoferować sery naturalnie dojrzewające z dodatkiem papryki i chili oraz czosnku niedźwiedziego. Przygotowane formaty opakowań nowej linii serów Hochlander to plastry 150g w pudełkach posiadających mechanizm wielokrotnego otwierania i zamykania oraz bloki sprzedawane na wagę (ok. 2,7-2,9kg). Rekomendowana cena detaliczna to 5,90 PLN za opakowanie 150g. ja je dziś w sklepie zobaczyłam to aż mi ślinka pociekła ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fix Knorr Gyros z sosem czosnkowym - sos średni, ale marynata mniam. Mąż oblizywał paluszki ![]() Natomiast ten Fix Karkówka w ogóle mi nie smakował - za bardzo czuć jakąś Vegetę ![]() Z nowych deserów Oetkera konsumowałam wszytski Tiramisu nie dobre, Straciatella nawet nawet - smakuje jak Snieżka, ale Mousse czekoladowy pycha http://gieldaspozywcza.pl/photoNewsG.../16792_org.jpg Aha i to nie prawda z tymi porcajami wychodzą 2-3 porcje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4455 |
Raczkowanie
|
Nowe jogurty Muellera, zwane Gracja, od czwartku w promocji w Tesco. To jedyna informacja, jaką o nich na razie posiadam.
BTW, w tym samym Tesco, również od czwartku, nowe czekolady Wedla w promocji - 4 w cenie 3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4456 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak, mus jest pyszny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4457 |
Rozeznanie
|
Przed świętami w delikatesach zauważyłam ptasie mleczko pistacjowe firmy delicpol, znanej z produkcji ciastek teraz szukam i nigdzie nie mogę dostać
![]()
![]() |
#4458 |
Zadomowienie
|
podpisuje się pod tym!
![]() ![]() jeszcze bym spróbowała straciatella bo tiramisu nie lubie, ale nie widziałam w sklepie a próbowałyście jogurtów pitnych WARMIA z koenzymem Q10? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez BeeAnn Czas edycji: 2010-01-12 o 14:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4462 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4463 |
Zadomowienie
|
Party bananowe w białej czekoladzie
![]() ![]() jak ktoś napisze, że już było to pogryzę ![]() ![]() a tej czeko nadal nie pamiętam, ale żadna z tych 3 owocowych ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie bylo, kikus, jak boga noga! actimel owoce lesne
![]() |
![]() |
#4465 |
Zakorzenienie
|
muszę zapolować na te party bananowe
![]() pewnie to nie nowość, ale ja dzisiaj pierwszy raz widziałam: pralinki mleczne hibbi bang bang ze strzelającym cukrem i nadzieniem jogurtowo-truskawkowym ![]()
![]() |
#4466 |
Zakorzenienie
|
danone w ogole szaleje, jeszcze jogurt ALE OWOC czy cos takiego
![]() |
#4467 |
Zakorzenienie
|
mama kupila ale owoc- lesne, truskawkowe i chyba morelowy? to pierwsze jogurty danone które dla mnie nie są słone, ale ja malo jogurtow ostatnio jadam
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4468 |
Zakorzenienie
|
By dodać smaku codziennym chwilom firma Nestlé wprowadza na rynek zupełnie nową odsłonę marki PRINCESSA. PRINCESSA CarmeLove to wyjątkowy, okrągły kształt, który zaskakuje pysznym połączeniem kruchego wafelka i ciągnącego się karmelu oraz możliwością ciekawego spożycia.
Chińskie inspiracje kulinarne z marką Appetita Polacy coraz częściej podróżują. Podróże te są dla nich także źródłem nowych kulinarnych doświadczeń. Wiele dań z chińskiej kuchni staje się inspiracją do eksperymentowania i szukania ciekawych smaków. Appetita wyszła naprzeciw takim osobom i stworzyła specjalnie z myślą o nich Przyprawę do potraw kuchni chińskiej. W jej składzie znajdziemy m.in. trawę cytrynową nadająca przyrządzanym potrawom świeży i lekko orientalny smak. Przyprawę z powodzeniem można stosować do dań z drobiu, mięsa i warzyw. Dla osób, które chcą poczuć smak i zapach tradycyjnej kuchni chińskiej Appetita umieściła z tyłu opakowania przepis na kurczaka po chińsku. Nowa przyprawa jest częścią linii Kuchnie Narodów. Firmy z systemu Coca-Cola wprowadziły na rynek nowy innowacyjny produkt należący do portfolio marki Burn – Burn Shot. Dzięki specjalnej formule zawierającej aktywne składniki i witaminy, Burn Shot, będący suplementem diety, dostarcza konsumentom natychmiastowego zastrzyku energii. Burn Shot jest pierwszym tego typu produktem na polskim rynku.
"Gdy sensu już nie ma, to sens się zaczyna" Edytowane przez Delli Czas edycji: 2010-01-12 o 23:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4469 |
Zadomowienie
|
co do tych jogurcików to chyba wanilia-brzoskwinia jest
![]() ![]() Kiciakasia nareszcie coś zauważyłam ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" Edytowane przez kika171 Czas edycji: 2010-01-13 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4470 |
Raczkowanie
|
Dwukolorowy Tic Tac Cherry Passion o smaku słodkiej, czerwonej wiśni i lekko kwaśnej, żółtej marakui.
Na razie widziany tylko w necie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.