Wszystko o Oriflame cz. IV - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-11, 21:13   #1831
Aldona12034
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV

Do kiedy obowiązuje katalog 1?
Aldona12034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 21:16   #1832
Kasiuchetka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aldona12034 Pokaż wiadomość
Do kiedy obowiązuje katalog 1?
Do 17 stycznia.
Kasiuchetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 21:16   #1833
pycia17
Zakorzenienie

GG do pycia17

do 17 stycznia
pycia17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 21:54   #1834
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez pycia17 Pokaż wiadomość
dziewczyny odżywcze serum do paznokci dobre jest???? chce zamówić do siebie ale nie wiem czy pomoże na słabe paznokcie ;/
Jak dla mnie i moich klientek rewelacja. polecam je bo mi strasznie pomoglo, a pozniej klientki zamawiają więcej, czyli im tez pasuje

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 22:00   #1835
zlotqo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
Ja mam mieszaną, choć bez większych problemów, i z Urban Shield jestem zadowolona bo jest dość lekki, na zimę na pewno ok, no tylko dopudrować buzię trzeba żeby była zupełnie matowa

ja zaczynam zbierać zamówienia z katalogu 2 i mam parę pytań:

1) korektor i puder z Visions - szczerze, można polecać czy nie za bardzo?
2) ten podkład w sztyfcie - dobry czy niewypał? pytam zarówno o cerę mieszaną, jak i normalną
3) kredki GG - trochę droższe, ale może nie ciapią się jak te Eye Intensity?
4) co do kremów do stóp - chciałam jakiś dla siebie - patrzyłam na ten ze str.93 z rumiankiem i ten z wyprzedaży z cynamonem - który polecacie?

i jeszcze jedno. Krakowianki, chodzicie na te spotkania prezentujące nowości katalogu? wstęp wolny? bo chciałam się kiedyś wybrać (widzę że najbliższe w środę), ale samej mi tak głupio

no to ja odpowiem (jutro mam zaliczenie więc jestem dziś nagminnie uczynna )
1) korektor -tak, puder - nie. korektor jest przyzwoity szczególnie dla osób które za dużo kasy nie mają, w miarę dobrze kryje, ogólnie jest ok mam go i używam. co do pudru - słaby, nie matuje, nie pokrywa ładnie buzi. do tego ma tandetne opakowanie i lusterko :/
2) podkład w sztyfcie - trudno mi powiedzieć, ja go sobie wzięłam, mam cerę mieszaną. matuje bardzo dobrze, kryje także w miarę. ale beznadziejnie się rozprowadza, smugi mi się robią. ogólnie tak 4/5
3) kredki g.g - z tego co mówią klientki są bardzo dobre aczkolwiek drogie kumpela ma zieloną (kupiła kiedyś na wyprzedaży za 9.9!) i jest nią zachwycona mówi że nie zamieni na żadną inną także chyba są ok
4) krem do stóp - nie używałam żadnego ale na Twoim miejscu wzięłabym z cynamonem bo ma taki zimowy aromat....

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 23:23   #1836
Sumi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
4) co do kremów do stóp - chciałam jakiś dla siebie - patrzyłam na ten ze str.93 z rumiankiem i ten z wyprzedaży z cynamonem - który polecacie?
Używałam tylko zimowych z kardamonem i cynamonem. Nawilżają całkiem dobrze, zapach ok, rozgrzewają słabo.

Cytat:
Napisane przez pycia17 Pokaż wiadomość
dziewczyny odżywcze serum do paznokci dobre jest???? chce zamówić do siebie ale nie wiem czy pomoże na słabe paznokcie ;/
Nie lepiej emalię utwardzającą z bieżącego katalogu? Moje łamiące się paznokcie są dzięki niej mocniejsze
Stary 2010-01-12, 07:15   #1837
pycia17
Zakorzenienie

GG do pycia17

z kat 1 już nie składam zamówienia z 2 chce wybrać coś dla siebie , zamówienie u mnie szykuje sie na duże ok 500 zł ;p zł jak na mnie to dużo bo u mnie rekord to tylko 400 zł ;p
pycia17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 09:21   #1838
Tysia1907
Zadomowienie

widziałyście już nową stronę orii)
nie jest zła, ale chyba coś mają kiepski serwer bo strasznie wolno chodzi i mi się już raz zawiesiła.
tak chodzę po niej i szukam się nie odnajduje
Stary 2010-01-12, 09:27   #1839
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

wizualnie ładnie zrobili jedyne co mi się wydaje nie pasuje to w formularzu zamówienia sztuki wpisane zawsze po 1... Będzie trzeba zmieniać i znając mnie się pomylę

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 09:51   #1840
moniori
Raczkowanie

kasiencja

4) krem do stóp z wyprzedaży polecam.
Cena rewelacyjna, fajnie nawilża , przyjemny zapach

a kredke z gg mam też zamiar zamówić koleżanka ma i jest zadowolona , podobno nie łamie się i nie kruszy

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

A co do nowej strony to właśnie przed chwilą przeglądałam, mi tam szybko chodzi.
Też się nie mogę odnaleźć ale to kwestia przyzwyczajenia...
Ogólnie to moim zdaniem zmiana na lepsze, jest więcej ciekawostek i rzeczy do poczytania
moniori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 11:01   #1841
madartist1986
Raczkowanie

GG do madartist1986

Moja współlokatorka jest konsultantką Oriflame i zawsze u niej zamawiam żele pod prysznic i szampony, jestem bardzo zadowolona

http://www.kinomaniak.tv/pp/riko7
madartist1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 11:29   #1842
Li O
Wtajemniczenie

A mnie nie będzie łatwo przyzwyczaić się do nowej strony
Jako użytkownik firefoxa mam pewne "niedociągnięcia". Tu coś ucieka, tam jest przesunięte... Zwłaszcza strona główna - wolę statyczne elementy, które się szybciej ładują i nie "rozjeżdżają" się.
Na starej stronie miałam pomniejszoną czcionkę i widziałam wszystko na jednej stronie, jak np. tabelkę przy weryfikacji zamówienia. Na nowej niestety pomniejsza się tylko tekst, a tabelka zostaje pierwotnego rozmiaru
Na plus na pewno zasługuje podział w weryfikacji i zaznaczenie kolorami. Na końcu ładnie wyróżnione są braki, dzięki czemu na pewno się ich nie przeoczy.
Natomiast szkoda, że zlikwidowali okienka zaznaczania (te w których stawia się krzyżyk) i każdy produkt trzeba usuwać osobno lub cały koszyk na raz (tu akurat na +).
Następna sprawa, że raporty są podzielone i ciągle czegoś szukam. W fakturach nie ma napisanego nr katalogu z którego było dane zamówienie, co moim zdaniem ułatwiało kojarzenie danej faktury.
Brakuje mi też strony głównej po zalogowaniu, gdzie na środku miałam przycisk "formularz zamówienia", a poniżej widniał link do aktualnej promocji. Często z tego korzystałam...
Nie zdążyłam jeszcze obejrzeć strony z produktami, bo serwer jest obecnie niedostępny
Jednakże w mojej opinii całość zasługuje na plus. Kwestia przyzwyczajenia do nowego
Li O jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 11:57   #1843
anntab
Zakorzenienie

Dziewczyny, gdzie na tej nowej stronie można znaleźć nasyępny katalog?
anntab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 12:07   #1844
Li O
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anntab Pokaż wiadomość
Dziewczyny, gdzie na tej nowej stronie można znaleźć nasyępny katalog?
Jak wejdziesz w obecny katalog, to po prawej na dole masz "Zobacz następny KATALOG" lub dodaj sobie do zakładek adresy stron
Następny katalog: http://pl.oriflame.com/products/cata...wer-next.jhtml
Aktualny katalog: http://pl.oriflame.com/products/catalogue-viewer.jhtml
Stary 2010-01-12, 12:09   #1845
anntab
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Li O Pokaż wiadomość
Jak wejdziesz w obecny katalog, to po prawej na dole masz "Zobacz następny KATALOG" lub dodaj sobie do zakładek adresy stron
Następny katalog: http://pl.oriflame.com/products/cata...wer-next.jhtml
Aktualny katalog: http://pl.oriflame.com/products/catalogue-viewer.jhtml
Dziękuję
Nienawidzę zmiany stron, człowiek już z zamkniętymi oczami umie wszystko znaleźć, a tu... ciach!! i zaczyna się od nowa!!! wrrrr
anntab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 13:08   #1846
Li O
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anntab Pokaż wiadomość
Dziękuję
Nienawidzę zmiany stron, człowiek już z zamkniętymi oczami umie wszystko znaleźć, a tu... ciach!! i zaczyna się od nowa!!! wrrrr
Proszę
Mam dokładnie takie samo odczucie, ale postanowiłam, że nie będę się uprzedzać. W końcu kiedyś jak zaczynałam przygodę z ori, to wcale nie wiedziałam co do czego i jak działa, a teraz wystarczy tylko znaleźć

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Dziewczynki potrzebuję pilnie pomocy!
Nie wiem co polecić klientce, ale zacznę od początku...
Moja klientka jest Tajką i ma 41 lat. Prawie wcale nie mówi po polsku, po angielsku też kiepsko, ale z tego co udało mi się z nią dogadać wynika, że ma cerę tłustą (ewentualnie mieszaną). Na czole ma wiele delikatnych zmarszczek, co może świadczyć o braku nawilżenia. Skarży się na spieczoną cerę i plamy, najprawdopodobniej od słońca, co jest troszkę dziwne, bo w Tajlandii słońce mocniej pali niż w Polsce. Poza tym jest tutaj od 3 lat, więc nie mam pojęcia od czego to może być... Dodam, że korzysta głównie z produktów Olay, więc może coś jej zaszkodziło?!?
Ze względu na ciemną karnację nie stosuje podkładów (nie może dobrać koloru), chociaż ostatnio dałam jej próbkę koloru honey amber i zobaczymy. Pomyślałam więc, że dobry będzie dla niej fluid z filtrem i wybrałyśmy z kat. 2 ten z serii skindividual (przeznaczony do cery mieszanej i tłustej) wraz z serum pod oczy. Co do nawilżenia, to ja osobiście używam emulsji rozświetlającej ORE, którą jej poleciłam i ją zamówiła w tym katalogu. Jest ona jako produkt na biuro, lecz niestety po wpisaniu kodu pokazuje mi się dezodorant free attitiude a chciałam także dla siebie...
W tej sytuacji nie wiem co zrobić. Z nastepnego katalogu nie ma zbytnio co wybrać. W tym natomiast są kremy na str 7: Balance SPF8 (tłusta i mieszana), Nutri Calm (sucha i wrażliwa), Time Relax SPF8 (wszystkie typy) i na str 49 Oxygen Boost (wszystkie typy). Boję się, żeby jej jeszcze bardziej nie zaszkodziło, bo nie wiem jak jej cera może zareagować - nie jestem w końcu dermatologiem... Nie chcę też stracić dobrej klientki. Doradźcie mi proszę co mam polecić
Z góry dziękuję za wszelka pomoc
Stary 2010-01-12, 13:10   #1847
Zaczarowana18
Rozeznanie

Wizualnie strona jest ładna,ale dużo czasu marnuje na szukanie wszystkiego pewnie jeszcze duzo czasu minie zanim zacznę "śmigać" jak po tamtej stronie...
Zaczarowana18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 14:10   #1848
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę
Mam dokładnie takie samo odczucie, ale postanowiłam, że nie będę się uprzedzać. W końcu kiedyś jak zaczynałam przygodę z ori, to wcale nie wiedziałam co do czego i jak działa, a teraz wystarczy tylko znaleźć

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Dziewczynki potrzebuję pilnie pomocy!
Nie wiem co polecić klientce, ale zacznę od początku...
Moja klientka jest Tajką i ma 41 lat. Prawie wcale nie mówi po polsku, po angielsku też kiepsko, ale z tego co udało mi się z nią dogadać wynika, że ma cerę tłustą (ewentualnie mieszaną). Na czole ma wiele delikatnych zmarszczek, co może świadczyć o braku nawilżenia. Skarży się na spieczoną cerę i plamy, najprawdopodobniej od słońca, co jest troszkę dziwne, bo w Tajlandii słońce mocniej pali niż w Polsce. Poza tym jest tutaj od 3 lat, więc nie mam pojęcia od czego to może być... Dodam, że korzysta głównie z produktów Olay, więc może coś jej zaszkodziło?!?
Ze względu na ciemną karnację nie stosuje podkładów (nie może dobrać koloru), chociaż ostatnio dałam jej próbkę koloru honey amber i zobaczymy. Pomyślałam więc, że dobry będzie dla niej fluid z filtrem i wybrałyśmy z kat. 2 ten z serii skindividual (przeznaczony do cery mieszanej i tłustej) wraz z serum pod oczy. Co do nawilżenia, to ja osobiście używam emulsji rozświetlającej ORE, którą jej poleciłam i ją zamówiła w tym katalogu. Jest ona jako produkt na biuro, lecz niestety po wpisaniu kodu pokazuje mi się dezodorant free attitiude a chciałam także dla siebie...
W tej sytuacji nie wiem co zrobić. Z nastepnego katalogu nie ma zbytnio co wybrać. W tym natomiast są kremy na str 7: Balance SPF8 (tłusta i mieszana), Nutri Calm (sucha i wrażliwa), Time Relax SPF8 (wszystkie typy) i na str 49 Oxygen Boost (wszystkie typy). Boję się, żeby jej jeszcze bardziej nie zaszkodziło, bo nie wiem jak jej cera może zareagować - nie jestem w końcu dermatologiem... Nie chcę też stracić dobrej klientki. Doradźcie mi proszę co mam polecić
Z góry dziękuję za wszelka pomoc
Konkretnych produktów Ci nie polece bo nie znam na tyle oferty Orilame, ale zaproponuj jej intensywne nawilżenie. Skóra się przetłuszcza, bo produkuje sebum w nadmiernej ilosci aby ją wlasnie natłuścić. No i zwłaszcza że jest zima, pomieszczenia sa ogrzewane, co źle wpływa na skóre.

Zaproponuj, aby przez jakiś czas nie robila maseczek oczyszczających, nie używala wysuszających kremów, a postawiła na nawilżanie Poleć maseczkę odzywczą, nawilżajacą - neich ja stosuje jak krem na noc (bez zmywania czy ścierania), nawet przez kilka dni pod rząd a potem przerwa na krem na noc.

Po 3-4 tygodniach zauważy, że skóra się mniej przetłuszcza, ma ładniejszą fakturę i jest gładka

(sprawdzone na sobie nawet syfki przed okresem mi już nie wyskakują odkąd dużo nawilżam )

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 14:21   #1849
mimosa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość
3) kredki g.g - z tego co mówią klientki są bardzo dobre aczkolwiek drogie kumpela ma zieloną (kupiła kiedyś na wyprzedaży za 9.9!) i jest nią zachwycona mówi że nie zamieni na żadną inną także chyba są ok
Popieram w sprawie kredek GG, mam zieloną i szafirową - są bardzo trwałe. Można ich używać jako cienie i u mnie trzymają się na podkładzie lub na innym pastelowym cieniu cały dzień od rana do wieczora.
mimosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 14:56   #1850
dianulaa
Zadomowienie

czy te tusze sie róznią od siebie szczoteczką? czy opakowaniem ?

http://pl.oriflame.com/products/prod...lter=&prodCat=

http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=17470
dianulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 15:09   #1851
aiyyo
Rozeznanie

a mi sie ta nowa stronka Ori podoba
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 15:24   #1852
monitta89
Raczkowanie

hej
czy w Ori jest tylko jeden płyn do demakijażu chodzi mi o płyn 3 w 1( który dla mnie jest totalnym niewypałem). Niestety jestem od niedawna w Ori i jeszcze się nie orientuję a w tej nowej stronie nie potrafię się kompletnie odnaleźć i sama tego odszukać.Chodzi mi głównie o demakijaż oczu. Liczę na Waszą pomoc
Stary 2010-01-12, 15:57   #1853
wskazówka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monitta89 Pokaż wiadomość
hej
czy w Ori jest tylko jeden płyn do demakijażu chodzi mi o płyn 3 w 1( który dla mnie jest totalnym niewypałem). Niestety jestem od niedawna w Ori i jeszcze się nie orientuję a w tej nowej stronie nie potrafię się kompletnie odnaleźć i sama tego odszukać.Chodzi mi głównie o demakijaż oczu. Liczę na Waszą pomoc
Płyn jest tylko ten jeden niestety. Ja robię demakijaż oczu mleczkiem lub żelem optimals. Nie szczypie i dobrze sobie radzi.

Nowa strona nie przypadła mi do gustu.
wskazówka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 16:28   #1854
kasiencja
Pani Buka

ja jeszcze muszę rozeznać się w tej nowej stronie, fakt że to wszystko zupełnie inaczej wygląda

dziękuję za opinie w sprawie tych kosmetyków

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 16:29   #1855
asia27100
Zakorzenienie

hej
wlasnie mialam okazje zlozyc zamowienie korzystajac z nowej strony oriflame. moim zdaniem jest czytelniej. na samym koncu, wszystko jest bardzo ladnie wyszczegolnione, tabelka jest czytelna ( nie tak jak w poprzedniej wersji gdzie nie mozna bylo sie niczego doszukac). wiadomo ze moze od razu nie zaskoczylam co gdzie jest, ale wszysto jest opisane.

zlozylam zamowienia za 16 pkt. wczesniej w tym samym katalogu mialam 95 pkt. karnet mi sie dodal, produkt na biuro sobie sama wybralam...ale czy nie powinna dodac mi sie oplata detaliczna? przeciez to tylko zamowienie za 16 pkt..... nie zebym narzekala ale nie wiem czy oplata zniknela czy to blad systemu...

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 16:54   #1856
Asgoja
Rozeznanie

GG do Asgoja

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
hej
wlasnie mialam okazje zlozyc zamowienie korzystajac z nowej strony oriflame. moim zdaniem jest czytelniej. na samym koncu, wszystko jest bardzo ladnie wyszczegolnione, tabelka jest czytelna ( nie tak jak w poprzedniej wersji gdzie nie mozna bylo sie niczego doszukac). wiadomo ze moze od razu nie zaskoczylam co gdzie jest, ale wszysto jest opisane.

zlozylam zamowienia za 16 pkt. wczesniej w tym samym katalogu mialam 95 pkt. karnet mi sie dodal, produkt na biuro sobie sama wybralam...ale czy nie powinna dodac mi sie oplata detaliczna? przeciez to tylko zamowienie za 16 pkt..... nie zebym narzekala ale nie wiem czy oplata zniknela czy to blad systemu...
Oplata sie dodaje tylko gdy nie masz osiągniectego 100 pp w danym katalogu a tu widac że osiągnełas Wiec juz sie nie dodaje

Tylko produkt na biuro /oplata wysyłkowa muszą mieć 100 pp w danym zamoieniu by je ominąć.
Asgoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 16:56   #1857
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
hej

Opłata detaliczna dołącza się dopóki w sumie w katalogu nie masz 100 pkt. 95 + 16 > 100 . Więc nie żaden błąd .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 17:47   #1858
Li O
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Konkretnych produktów Ci nie polece bo nie znam na tyle oferty Orilame, ale zaproponuj jej intensywne nawilżenie. Skóra się przetłuszcza, bo produkuje sebum w nadmiernej ilosci aby ją wlasnie natłuścić. No i zwłaszcza że jest zima, pomieszczenia sa ogrzewane, co źle wpływa na skóre.

Zaproponuj, aby przez jakiś czas nie robila maseczek oczyszczających, nie używala wysuszających kremów, a postawiła na nawilżanie Poleć maseczkę odzywczą, nawilżajacą - neich ja stosuje jak krem na noc (bez zmywania czy ścierania), nawet przez kilka dni pod rząd a potem przerwa na krem na noc.

Po 3-4 tygodniach zauważy, że skóra się mniej przetłuszcza, ma ładniejszą fakturę i jest gładka

(sprawdzone na sobie nawet syfki przed okresem mi już nie wyskakują odkąd dużo nawilżam )
Dziękuję za odpowiedź
W zasadzie to masz rację, bo ja też przetestowałam tą strategię na sobie i zadziałała.
Obawiam się jednak, że moja klientka mnie nie zrozumie Właśnie to jest najgorsze, że nie mogę się z nią dogadać. Obie ledwo mówimy po angielsku, a w swoich językach wzajemnie to już całkiem nam nie idzie. W związku z tym nie wiem jakich kosmetyków używa i ciężko jest mi wytłumaczyć jej np. co to jest żel do mycia twarzy i czym się różni od niego tonik. Czasem to nawet nie wiem czy ona chce coś zamówić, czy spróbować Zawsze mam wątpliwości czy aby na pewno się dogadałyśmy co do zamówienia, ale na szczęście zawsze mogę zwrócić jak coś nie tak

Przy okazji dziewczynki proszę o więcej rad
Stary 2010-01-12, 18:14   #1859
dorciaj
Raczkowanie

GG do dorciaj

Cytat:
Obawiam się jednak, że moja klientka mnie nie zrozumie Właśnie to jest najgorsze, że nie mogę się z nią dogadać. Obie ledwo mówimy po angielsku, a w swoich językach wzajemnie to już całkiem nam nie idzie. W związku z tym nie wiem jakich kosmetyków używa i ciężko jest mi wytłumaczyć jej np. co to jest żel do mycia twarzy i czym się różni od niego tonik. Czasem to nawet nie wiem czy ona chce coś zamówić, czy spróbować Zawsze mam wątpliwości czy aby na pewno się dogadałyśmy co do zamówienia, ale na szczęście zawsze mogę zwrócić jak coś nie tak
Skoro klientka jest Tajką to może pomoże Ci strona Oriflame z Tajlandii . W ten sposób jak np. chcesz jej wytłumaczyć do czego jest dany kosmetyk to sama sobie spojrzy na stronie (ew. na wydrukowanej fiszce produktu). Nie wiem, czy dysponujesz internetem mobilnym, ale to bardzo by Ci ułatwiło chociażby tłumaczenie do czego jest dany produkt.
Stary 2010-01-12, 18:35   #1860
słonik
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za odpowiedź
W zasadzie to masz rację, bo ja też przetestowałam tą strategię na sobie i zadziałała.

Przy okazji dziewczynki proszę o więcej rad
moim zdaniem nie tylko fluid i serum pod oczy, ale cała seria skindividual, łącznie z serum nawilżającym
słonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości