|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
witaam laski .
boskie jesteściee . lecz nigdy nie uciekaj od problemów . teraz zasuwam do przodu dokładnie tak jak każe los . nie chce już czekać na to co się wydarzy . nie jesteś w stanie wyobrazić sobie co dzieje się w moim wnętrzu gdy jesteś obok . ` gdy ktoś kto mi jest światełkiem gaśnie nagle w biały dzień . . ;*
|
|
#3212 |
|
xoxo
|
Jestem niczym lód - przeistaczam się pod wpływem ciepłych uczuć..
Czas nie leczy ran. Leczą je inni ludzie. Jednak zdecydowanie łatwiej przychodzi im rozdrapywanie tego, co byśmy chcieli z ich pomocą zabliźnic. Czasami najlepsze co możesz uczynić to wycofać się z dalszej gry . zrób coś dla mnie. zatęsknij za mną i dojdź do wniosku, że beze mnie jest ci źle. I po kolejnym zawodzie miłosnym mimo, że była już silniejsza, nawet nie płakała w nocy, tuż po obudzeniu się nic nie było tak samo piękne nawet zwyczajna czynność taka jak mycie zębów wychodziła jej nieco gorzej o wszystko się potykało i nic jej nie wychodziło. Jest to jeden z dowodów, że do szczęscia potrzebujemy miłości. - Moje serce... - Boli ? - Już nie...zabiłam je, bo zapragnęło miłości.
|
#3213 |
|
Raczkowanie
|
Nie chcę czuć jak stajemy się wobec siebie winni.
![]() Dobrze smakuje kawy łyk, świeży powietrza chłód w każdy dzień gdy ciebie brak. Dotyk twój tak kojący był, teraz już go nie chcę. I wszystkich rzeczy złożonych na me wątpliwe szczęście. Sama przed sobą przyznać chcę, nie zmusza przecież nikt, nie wierzyłam nigdy w nas. ![]() Słowa z twych ust, że się starasz jak nikt, korowody twych kłamstw nie przesłonią mych prawd. ![]() Jeśli taką miłość chcesz dać mi to samotnie spędzę noc. ![]() Wcale nam tak nie było źle, tak przynajmniej czułeś. ![]() Jeszcze dziś w osłupieniu trwasz, jeszcze brak ci tchu, wiem. Samotność ciężka staje się, nie starcza czasem sił, w każdy dzień gdy kogoś brak. ![]() Zagubiony rytm naszych ciał stracił już moc, stracił już swój dawny czar. ![]() Byś niezdarnie wmawiał mi, że tylko dla mnie jest warto żyć. ![]() Dałam ci więcej niż byś chciał. Byłam więźniem Twoich rąk. ![]() Kasia Kowalska
Szukamy pocieszenia wszędzie gdzie się da. I mamy nadzieję, wbrew całej logice, wbrew całemu doświadczeniu. Jak dzieci – nigdy nie tracimy nadziei. Zawsze, gdy telefon nie dzwoni, wiem, że to Ty... Edytowane przez be_kissable Czas edycji: 2010-01-12 o 17:37 |
|
|
|
#3214 |
|
Rozeznanie
|
IhateU - cieszysz mnie! <3
Burżuazją jest jedzenie rurek czekoladowych w drogiej sukience. Szczytem burżuazji byłoby jedzenie ich z tobą. Jesteśmy jednym. Nie wiem kto do kogo należy - ja do ciebie czy ty do mnie. może jeśli ludzie o Nas nie wiedzą, to nie istniejeMy? Tobie najwięcej mogę obiecać, Tobie nazbieram bukiet ze słów. Może wystarczy - nic więcej nie mam, może na zawsze zostaniesz już? |
|
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz mi coś takiego zrób, a Cię zrównam z ziemią.
a co mi tam, powiem co czuję. raz sie żyje. Mam wrażenie, że nie patrzysz się na mnie, a przeze mnie. Nagle stałam się dla Ciebie powietrzem? Ewakuacja serca. Ten pan namotał, trzeba coś działać, bo eksploduję, e. Mówisz, że cicho mówię, a później dodajesz, że lubisz jak szepczę, bo szeptem się nie kłamie. Przy kolegach jesteś całkiem inny. Bez nich jesteś bardziej czuły. Nie będę jak Ty. Nie bedę budować swojego szczęścia na czyimś nieszczęściu.
|
#3216 | |
|
Raczkowanie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;16409445]
`Co obchodzi cię jak korzystam z szaleństwa – bez czy w pasach bezpieczeństwa...` ~ ♥~ `A jeśli już przepaść i pustka między nami [/QUOTE]To tylko taka Na sekundę Między ustami a ustami. ` happysad Cytat:
Ty jesteś moim Hardcorem. <3 -Mogę się w Panu zakochać?
-Oczywiście. -Ale ja chciałabym tak z wzajemnością... Najbardziej boli mnie to, że Ciebie nie zabolało... ;(
|
|
#3217 |
|
Zadomowienie
|
Zabieram ![]() Jak możesz wiedzieć więcej o medycynie niż lekarz? Uwierz mi mamo, mogę. Sprawiasz, że czuję się jak człowiek. Jakbym była sobą... I jakbym była piękna.
Nigdy nie mówiłam, że chcę pomagać ludziom. Chęć zostania lekarzem zrodziła się we mnie tylko i wyłącznie w celu zaspokojenia swoich potrzeb, ciekawości medycznymi zagadkami. Edytowane przez Istotka z Bajki Czas edycji: 2010-01-12 o 16:26 |
|
|
|
#3218 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiedz, czym byłby świat bez Ciebie? Za kim mogłabym tęsknić?
Jesteś moim kołem napędowym, zalej mnie miłością do pełna. Zaschło mi w gardle od tej tęsknoty, usta pękły z żalu. Nawet gdybym wypisała sobie na czole 'pokochaj mnie' przeszedłbyś obojętnie.
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
I nie dopuszczasz myśli, że może kłamać
Nie wiesz na kogo trafisz mówili Ci o niej. Może bardziej uważać i patrzeć na dłonie.? Cudowne spojrzenie co płynie z jej oczu, Gdybyś wiedział co znaczy, co kryje I w jaki sposób hipnotyzuje każdego dnia Ciebie. Drzwi stały otworem. To prawda, nie otworzyła ich sama. Zrobił to jej lokaj. Jego imię: Nuda. Poprosiła: "Nudo, poszukaj mi zabawki." A on odpowiedział: "Robi się , prosze pani." I wyciągnąwszy białe rękawiczki, by nie zostawić odcisków palców, zapukał do mego serca i zdaje się, powiedział, że nazywa się Miłość znowu zablokowałeś przyszłość, pozbawiłes jej sensu -Pasujemy do siebie, prawie -Prawie to niewystarczające dla Ciebie -Dla Ciebie tez
|
|
#3220 |
|
Zadomowienie
|
IhateU - dziękuje słoneczko
![]() Zerkając na ciebie poprzez strugi deszczu.. Pozostając tylko we wspomnieniach .. A ja gapiłam się prosto w oślepiające słońce Zagubiona w myślach, zagubiona w czasie.. Podczas gdy ziarna życia i ziarna zmian zostały zasiane.. Moja niebiańska jazda przez ciszę.. Echo śmiechu w twych oczach .. |
|
|
|
#3221 |
|
Raczkowanie
|
* Z Tobą chcę oglądać świat...
* Znów się pomyliłeś.. Przecież to nie ja jestem Twoim kotkiem..
|
#3222 |
|
Rozeznanie
|
All of the wasted time The hours that were left behind The answers that we'll never find They don't mean a thing tonight Cały stracony czas Opuszczone godziny Odpowiedzi, których nigdy nie znajdziemy Nie znaczą nic tej nocy
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#3223 |
|
Raczkowanie
|
Widziałam cień, i wiedziałam, że nie był mój
Ty i ona, wiem, że jesteś w to zaplątany. Your eyes were somewhere else and you were both to blame./ Twoje oczy były gdzie indziej a wy byliście winni oboje. And if you’re wondering if I’m staying answer is no way./ I jeśli zastanawiasz się czy zostanę odpowiedź brzmi. nie ma mowy. And I just woke up, but I wish that it was a nightmare Cos when I have those, it isn’t real like this one is This is my heart, and I won’t allow that disrespect Baby don’t look at me like that./ I budzę się, i chciałabym, żeby to był tylko koszmar Bo kiedy mam takie koszmary, to nie jest takie prawdziwe jak to To moje serce i nie pozwolę go lekceważyć Kochany nie patrz tak na mnie Łatwiej krzyknąć „je.bać” niż ponieść konsekwencje, weselej na imprezie, smutniej jak skute masz ręce. JP - jestem porządna. Przepraszam, że tak długo się nie udzielałam. A okradam regularnie: Drift _mandarynka lucyferowa <3! KaMa2704 chocapic dontgivemenames Guziki xD Jesteście wspaniałe, wyjątkowe, genialne.! Kocham was po prostu. taką moją wirtualną miłością
Edytowane przez UpsentMinded Czas edycji: 2010-01-12 o 16:47 |
|
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
jego oczy są moim światłem, jego oddech powietrzem, jego serce... niedostępne.
Twój zapach znowu zaprowadził mnie na granicę obłędu. każdy z nas ma gdzieś swoje miejsce na ziemi... Twoje jest w moim sercu. ciągnęłam z lustra długie ścieżki kokainy, by przez kilka godzin widzieć inne odbicie w lustrze i żyć na prywatnym świecie. niektóre uczucia też mają termin ważności.
|
#3225 |
|
Raczkowanie
|
czuję się za niego odpowiedzialna jak matka, choć o macierzyństwie nic nie wiem.
napiszę wiadomość złamanym ołówkiem na przypadkowo znalezionym skrawku papieru. wsunę Ci ją do plecaka. 'tęsknię'. duże, ciepłe, twarde ręce łapią mnie za ramiona i mocno, mocno tak przyciskają mnie do siebie. i czuję tylko Twój ciepły oddech. słodkie: 'nareszcie Cię mam.' miłość - na ile w niej przypadku, na ile przeznaczenia.
|
|
#3226 |
|
Wtajemniczenie
|
Kobieta chce być
kochana bez powodu ... Bez " dlaczego ", dobrych manier, wdzięku, inteligencji ... ... ale dlatego że jest. dziękuję. za to co już za i za to co jeszcze przed nami. Chciałabym mieć ogon, wtedy mogłabym pokazać Ci jak bardzo ciesze się na Twój widok ...
|
#3227 |
|
Raczkowanie
|
* No przecież Każdy ma prawo do błędów.
* Nic nie robić. Niemieć zmartwień..
|
#3228 |
|
Raczkowanie
|
grise, Adzia1311, ellwinga, CookieCrisp, KaMa2704, Chocolaaate, morphine_ - uwielbiam Was <3333. Zostałyście okradzione przeze mnie ;d.
Nadal oddycham, chociaż w moim powietrzu nie ma już Twojego zapachu. Chyba zaczyna mnie boleć serce od Twojego widoku. Już nie ogarniam tego całego syfu wokół mnie. Jaram się Tobą, kotku. "Chodź ze mną w deszcz"- tak bardzo chciałabym to od Ciebie usłyszeć... |
|
|
|
#3229 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie doszło do mnie, że żyjemy w dwóch różnych światach.
Raz wydajesz się taki bliski, a za chwilę, jakbyś był z innego świata..
|
|
#3230 |
|
Raczkowanie
|
nie wyzbyłam się zazdrości ani dziecka,które we mnie uparcie tkwi.
Tupię nogą i uczę się rozwiązywać zadania. Postęp. Bywam zazdrosna, upierdliwa i jak najbardziej złośliwa. Są dni, kiedy drażni cię każdy. Wtedy najlepszym przyjacielem są twoje własne myśli. niebotyczny mistyfikator.
|
#3231 |
|
Raczkowanie
|
taki już los, życie to wieczna walka.
lubię to i tamto też. Ho, ho, I was fallin down Just before I met you I was falling down I was falling down Before I met you... sweet Jamaican pipe dreams. Żyję. Mam swój kawałek świata jak Ty. Tu gdzie przeplata się uśmiech, smutek, wiara i łzy. 'i tak wiem, że ma mój numer jako pierwszy na liście... ,,Szczera prawda, szedłem, dostrzegłem, poznałem Dupcia, buzia, cycki, wszystko tak jak chciałem Była ideałem, mógłbym się zakochać Ale częściej niż inne latała na prochach..." brak weny. lipa
|
#3232 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a te powyżej zabieram![]() ---------------------------------------------------------- na co mi to głupie szczęście i to, że dzisiaj kocham cię? Rydwany snów zabiorą mnie znów do Ciebie Do wczoraj miałeś mnie codziennie Leżę wpatrzona w sufit i udaję, że nie tęsknie....znowu udaję, że nie kocham Cię..
|
|
#3233 |
|
Rozeznanie
|
Obudzić się z palcem... Ty już wiesz gdzie.
![]() Tak jak i fizycznie, tak w sercu zrobiło się mi zimno. Osoba, na której nam zależy jest jak cukierek. Po rozgryzieniu wypływa jego słodkie lub gorzkie nadzienie. Kocham Cię - nie możesz mi tego zabronić. Przepraszam, nie chciałam się w Tobie zakochać, tak wyszło. Moje serce rozpadło się na milion kawałków po to, byś choć jeden mógł znaleźć i przypomnieć sobie o mnie. Z Takim podejściem nawet cud będzie przekleństwem. Każdym spojrzeniem wbijasz igłę w moje serce. Bawisz się tym, że nie potrafię przestać Cię kochać. Niegdyś zakochanego mężczyznę, skaczącego z okna w imię nieszczęśliwej miłości, nazwano by romantykiem. Dziś - idiotą. A może to tylko moja samotność nie pozwala mi o Tobie zapomnieć? |
|
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
hotiie - kradnij Słoneczko. ;***
_________________ `jakieś myśli ledwie poukładane wrzucasz mi do skrzynki ze spamem. `rozczarowany? a przyrzekała żyć wiernie. ;] `moja rozmowa ze śmiercią. `srogo mam wyje bane, na tych co za plecami ranią mnie słowami, oni przyjaciółmi nie są, przyjaciółmi być nie mogą! `życie tu drwi z tych, co nie są pewni jutra. `olej wszystko, będzie łatwiej. `przestrzeń dzielę widelcem. `nigdy nie mów nigdy, zapomnij o tych słowach, przyjdzie czas, będziesz ich żałować. `z paczek leci flow gęsty, jak marmolada. ;D
|
#3235 |
|
Przyczajenie
|
Nie wszyscy możemy wszystko.
Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek. (...) Od dziś należy uśmiechać się, dla eksperymentu, do każdej napotkanej osoby. W kolejce, w autobusie, na ulicy. Wysyłać eksperymentalne sygnały dobra, tak, na taki sygnał powinno się uzyskać odpowiedź tego okrucha dobroci, który ma podobno każda ludzka istota. Boże zatrzymaj świat. Ja wysiadam. Nie chcę liczyć lat, które mi pozostały. Może jest ich za dużo. A może mało. Ale co roku o tej porze dziękuję Bogu za Ciebie. Ludzie, którzy chcą się porozumieć, zawsze znajdą drogę do siebie. Nie chciałam wiedzieć. Żyłam w wymyślonym świecie. Umieram z miłości. Umieram z braku miłości. Dogorywam. Dzień po dniu, noc po nocy. Każdy ranek jest zaskoczeniem. Jeszcze nie? Jeszcze jeden dzień? Dzień, po którym znowu będę umierać, i noc, w której czai się śmierć? Jak można być kochaną, jak się ma takie dłonie? Zawsze obgryzałam skórki. Całe życie trzymałam palce w ustach. Całe życie. Boże, Ty to widzisz i nie grzmisz? Ja jestem Kowalski, a to jest pani Kowalska, innej nie chcę. Miłość nie jest całkowicie ślepa, ale cierpi na daltonizm. Dla tłumu ci wielcy to zarazem ci szczęśliwi. Ach, gdyby wiedzieli, jak właśnie oni rzadko umieją żyć. Częściej od innych, tych zwykłych ludzi, błądzą po rozdrożach, gubią najważniejsze. Nie wiem, po co jest miłość, jeśli nie po to, by się trzymać za ręce w ciemnościach pełnych przerażenia. Kiedyś to czas przeszły Czas tyle mi zabrał, co dał. |
|
|
|
#3236 |
|
Wtajemniczenie
|
wśród stosu pluszowych misiaków znalazłam Jego.
mojego w y m a r z o n e g o. miał urwane ucho i dziurę w brzuchu. troszkę brudne futerko i buty nie do pary. kocham Go, bo nie lubię perfekcji . ♥ |
|
|
|
#3237 |
|
Zadomowienie
|
Gdybyś płakał obtarłabym wszystkie twoje łzy
Gdybyś krzyczał pokonałabym wszystkie twe lęki Trzymałam cię za rękę przez wszystkie te lata Ale ty nadal posiadasz mnie całą. Zaczaruj mnie ostatni raz, zaczaruj mnie. milcz. chociaż bardzo by chciała, nie widać tego po niej. upić się szczęściem by nie płakać więcej. Bawisz się, by znaleźć sobie miejsce. W naiwnej kolejce, gdzie dzielą szczęście.. Czekasz rozkładasz ręce. Nie mów mi jak bardzo mnie kochasz, pokaż to poświęcając swój czas.
|
#3238 |
|
Raczkowanie
|
Zamknięta w klatce czasu. Znam Cię, wiem Cię, posiadam każdą Twoją myśl od podszewki, zanim jeszcze zdążysz ją wymyślić. Czuję Twój oddech, znam sposób przekręcania klucza w drzwiach. Znam zbiory liter, które układają się w słowa, gdy cicho uśmiechasz się nad klawiaturą. Znam smak chleba w Twoich ustach i Twoje ciepło tuż przed zaśnięciem. Wiem, gdzie jesteś, czuję jak się zbliżasz. Jak pulsujesz w moich skroniach, jak odbierasz mi powietrze. Każdy zmysł jest Twoim zmysłem, a doznanie Twoim doznaniem. Dlatego czasem umyślnie parzę sobie usta herbatą,byś musiał je przygryźć i nie zapominał,że to moje słowa wypowiadane są Twoimi ustami -nawet gdy szepczesz, gdy odwracam wzrok od Twoich oczu. Wiele nauczyłam się przez to krótkie życie, zadziwiająco wiele. Fałsz goni za fałszem. Czekając na dzień w którym spełnią się marzenia...
|
#3239 |
|
Raczkowanie
|
Byłam chwilą nie tą wybraną , tą jedyną .
Kazałeś mi wyjść z swojego życia od tak . Obejmujesz mnie nie chce już innego . Od dziś jesteś odpowiedzialny za moją miłość . I dziękuje Ci za chwile prawdziwego szczęścia . I ciągle czuje czuję twój zapach co unosi się w powierzu . Moja pościel pachnie naszymi ciałami . I chcę Cię tu i teraz , chcę Cię ciągle przy sobie mieć . Już wypłakałam wszystkie łzy nad grobem naszej miłości . I przeminęło wszystko jak wiosna w sercu zima, ale ona ustepuję w końcu miejsca kolejnej wiośnie . I to poczucie, że chce żeby ktoś był teraz blisko mnie . to jest w środku nie chce wyjść po cichu zabiją upadła miłość Gubię się w myślach , chce odnaleźć dawną siebie .
Ty wypełniasz moje sny Zapominam co to łzy W twych ramionach się skryć I na zawsze z Tobą być. Edytowane przez Isza07 Czas edycji: 2010-01-12 o 18:24 |
|
|
|
#3240 |
|
Zadomowienie
|
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

. ;*
.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)