Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6 - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-12, 16:05   #3001
lula177
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
A ja w tym roku będę obchodzić okrągłe 22
A w ogóle zapomniałam Wam powiedzieć że dzisiaj się zapomniałam ugryźć w język i powiedziałam Panu Najmądrzejszem z praktyk że nie każdy się rodzi taki mądry jak on
a ja 20:P

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 16:07   #3002
Mustique
Lena

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

dziewczyny, nie osłabiajcie mnie ze swoim wiekim.... czuje sie jak dinozaur...
Stary 2010-01-12, 16:08   #3003
sonek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Cześc Dziewczyny Ja jak zwykle pisze z pracy

Miałam trochę nadrabiania i juz jestem z Wami. Ktoś sie pytał o poprawiny - my robimy na sali, z tego względu że cała rodzina mojego TŻ jest przyjezdna i nie opłacałoby się im przyjeżdzać na jeden dzień

Honolinka - ciąglę czekam aż częsciej zaczniesz się tu u nas udzielać. Trzymam ckiuki za ciebie i Twoją mała kruszynkę

Wiecie co dziewczyny, mówiłam Wam że wysyłam juz CV do pracy do Warszawy. Odezwała się do mnie już jedna firma na takie samo stanowisko jak teraz tutaj mam. Chca żebym przyjechała na rozmowę kwalfikacyjną w ten czwartek. ale nie wiem czy powinnam jechać, bo na razie jeszcze dokłądnej daty przeprowadzki do wawy nie znamy. Jestem w kropce. co radzicie?? Jechać czy nie jechać??

Ciekawe co tam u hecate?? Dawno sie nie odzywała
Jechać jechać Koniecznie jechać Jesli tylko praca Ci odpowiada. Skoro i tak planujesz się przeprowadzić do W-wy, to kwestwie mieszkania nie powinny stanowić duzego problemu.Do odważnych swiat należy !!

sonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 16:08   #3004
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
e tam nie prawda poprostu jestes starsza rocznikowo tylko:p a liczy sie to ile lat ma dusza

Stary 2010-01-12, 16:17   #3005
sonek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
ja tylko salę i orkiestrę, ale niektóre już mają prawie wszystko

dziś gadałam z P że trzeba foto i kamery poszukać ale on mówi że jest czas
Jeśli chcecie wybrać naprawdę fajnego fotografa, kamerzystę orkiestrę i salę to radziłabym juz zacząć i jak najszybciej rezerwować. Z cała resztą można poczekać do stycznia przyszłego roku.

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
Też bym poszła do fryzjera,coś niecoś zmienić
Mam włoski ciut za ramiona,jestem szatynką,ufarbowaną Castingiem L'Oreal na brąz,ale ostatnio mi się zamarzyła czekolada,też z Castinga...Ten kolro na opakowaniu urzekł mnie bardzo,ale zapewne nie wyszedł by taki sam
Przemknęła mi również przez myśl opcja zrobienia pasemek blond,ale odpuściłam,nie wspominając o tym,że chciałam sie obciąć na krótko,ale mi przeszło...do ślubu zapuszczam...i nie zmieniam nic,a potem coś się zmieni
Ja na ślub jeszcze nic nie mam
Nawet koncepcji na to jakby to miało wyglądać
Tyle jest tych wszystkich dodatków,gadżetów,że nie sposób się zdecydować
Wczoraj byłam z TŻ na półmetrowej zapiekance z kebabem
Podczas jedzonka rozmawialiśmy o aucie ślubnym,że dla mnie nie jest to zbytnio istotne,co to za auto by było,mysleliśmy o limuzynie,ale to podobno kicz jest...Dla mnie nie musi być jakieś zachodnie auto,chciałabym żeby było na wesoło troszkę,czyli np.trabancik stary lub syrenka eskortowane przez samochód strażacki...mój TŻ jest członkiem orkiestry strażackiej,więc chłopaki na pewno coś wymyślą...widziałam nie raz różne akcje...
Fajnie ,takie wiejskie zwyczaje mi się podobają
W ogóle TŻ jest z wioski...a tam wszyscy lubią wesela po wiejsku...a film Kogel Mogel kultowy jest-"łoj córuś córuś ,już ty niedługo panienką pobędziesz, łoj córuś córuś
Tata TŻ skakała na spadochronach kiedyś,a że lotnisko jest blisko to zapewne będzie jakaś atrakcja w postaci wysypanych płatków róż z samolotu
A dziś mój TŻ idzie na rozmowę,do naszej wspólnej znajomej kierowniczki domu kultury,a w którym byśmy chcieli wesele mieć i ma zapytać ją dyskretnie o koszta...
A w ogóle w niedziele byłam u TŻ i razem z jego rodzicami i dziadkami oglądalismy wesele siostry teściowej i brata teścia
Rocznik 92,wesele w miejscowości TŻ...ojacie jak ja się naśmiałam
Jakie fryzury,jakie ubrania...Teściowie jacy
Mój TŻ mały fąfelek z kiteczką
I niezapomniane białe buty,białe skarpetki,do czarnego garnituru
Impreza przed 7 rano sie skończyła,a że to był lipiec i cieplutko to z sali impreza przeniosła sie na trawnik przed, razem z orkiestrą...Goście zaczęli tańczyć boso na trawie...jedna ciotka wyskoczyła z dwoma blaszanymi pokrywkami od garnków i zaczęła tłuc jedna o drugą
nie no masakrycznie wesoło-leżałam na dywanie Pannę Młodą chłopaki wywieźli na takim wózku jak złomiarze czasem maja i były wykupiny potem...ale wesoło byłoTypowe wiejskie wesele,aż się łezka w oku kręci
A propos feyzjera, to ja zaczęłam zapuszczać włosy, zeby na ślubie fryzjerka miała wiecej możliwości wykombinowania czegokolwiek na mojej głowie. Nie wiem jak to zniose, bo mam bardzo cienkie włosy no i wolę się w grzywce

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
Miejmy nadzieję, że jeszcze mamy czas

Ja dziewczyny nie mogę sie zdecydować na fotografa. Obecnie obstaje przy dwóch fotografach. Chyba sa podobni stylem. Ale zdecyduję się na tego tańszego, który robi tylko zdjęcia i nie zapewnia żadnych albumów ani prezentacji. ?Jest bardzo tani jak na jakość wykonywanych przez siebie zdjęć. Ale rezerwacje na nasz termin - prosił o przyjście około lipca tego roku. boje się, że jak z tym fotografem nic nie wyjdzie to ten drugi juz dawno będzie miał zaklepany nasz termin. I znów nie wiem co mam zrobić
Nie ryzykuj! I nie czekaj do lipca, bo jak cvoś nie wypali, to zostaniecie na lodzie. Wybierz pewniejszego!

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
przez rok urosną sporo
ja bym zapuszczała
ja mam już dość długie i nudne ale po ślubie dopiero coś zmienię
Ja po ślubie to obetne swoje włoski przynajmniej od linii brody - juz nei mogę się doczekać!!!he he

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
ja tez powinnam być - może nie tyle co na diecie, ale powinnam się bardziej przypilnować. a wczoraj wylądowaliśmy po pracy w kfc i mc donaldzie
Dziewczyny, nie przesadzajcie z tym odchudzaniem. cHCECIE WYGLĄDAĆ JAK WIESZAKI, BEZ BIUSTU I TYŁECZKA?! fujjjj

Stary 2010-01-12, 16:19   #3006
cobra115
Zakorzenienie

Mustique kurde biedny dzieciaczek
Bambusiek kurde ale sie biedna musiałaś napocić przy tym poście
Deser Maja ?? Brzmi pysznie
Elunka ty jak wypalisz to z grubej rury a niech wie ten psor od praktyk z kim ma do czynienia
Jenny, elunka ja też będę mieć okrągłe 22
Stary 2010-01-12, 16:20   #3007
dottta
Zakorzenienie

a ja mam włosy do pasa chciałabym się obciąć trochę ale boje sie że mnie tak opitolą że .... Tego że mi nie odrosną się nie boję bo zwykle rosną jak szalone bardziej się boje że do ślubu będę mieć do kolan i fryzjerka umrze jak sie dowie że ma mnie czesać

sonek - ja już biustu nie mam, za to tyłka mam w nadmiarze

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2010-01-12 o 16:21
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-12, 16:20   #3008
sonek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MALENSTWO84 Pokaż wiadomość
ja ostro zapuszczam- mam juz do polowy pleckow, ale chce wiecej :P pewnie i tak sporo bede musiala podciac, bo sa lekko zniszczone, ale nie powinno byc tragedii z dlugoscia, nawet po harakiri. dzis dostalam informacje z centrum Reduta. Miejsce ze zdjec wydaje sie fajne, ladna duza sala- wszyscy by sie zmiescili... czyli jakies 100 osób. Ostatniopopełniłam gafe... zapomnialam sobie policzyc do liczby gosci jedna "odnoge rodzinki". bagatela 10 ludziów:/ to dlatego jako smalo mi sie wydawalo po powerszym leczeniu z TZem a w tej reducie fajna sprawa, bo wszystko w cenia, nawet tort i ciasto. Jedyny mankament to korkowe 20%, ale moze jak bysmy sie decydowali, to dalo bys ei cos utargowac cena to 170 i 182 zł, wiec nie tak zle. na razie i tak sie wstrzymujemy do jutra z jakimis zapedami , czekamy na Kopiec
Im wcześniej podetniesz włoski, tym mniej trzeba będzie obciać.

Stary 2010-01-12, 16:22   #3009
sonek
Raczkowanie

Cytat:
ja kupe czasu mialam strasznie krótkie i to na dodatek blond. moj TZ nie widzial mnie na zywo w takich, ale patrzac na zdjecia twierdzi, ze "wygaladalam dziwnie", cokolwiek ma to znaczyc.... teraz mam ciemno brązowe, chce troche rozjasnic, ale to w dalekiej przyszlosci, bo ostatnio dekoloryzacje (z o zgrozo czarnych!!) mialam w lipcu, i po kolejnej zbyt szybko mogla bym zostac lysa :P

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

MiciaKicia, a nie probowalas czasem jakich super-wypasionych kosmetykow?? jakis goldwell albo joico. koszty spore, ale ja regularnie uzywam jakis mazidel i ajkos po trwale i tej wpsominanej dekoloryzacji sa w miare ok. wiadomo, nie jakos specjalnie zdrowe, ale w zasadzie tylko troche zniszczne na koncach.
może sie zaopatrzysz w cos fajnego i poczekasz na efekty z miesiac, i dopiero jak nie podziala, zetniesz?? mnie by bylo szkoda ;(
Właśnie zauważyłam, ze ślub mamy tego samego dnia

Stary 2010-01-12, 16:22   #3010
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Hej no próbuję się wyleczyc z nałogu ale nie umiem, muszę codziennie do Was zajrzec i już!
Cytat:
Napisane przez RNG Pokaż wiadomość
No mój też nieźle się poświęca(ł), ale odkąd mieszkamy razem, to troszkę normalniej jest i czasami tesknie za tym
to dobrze że ja z Tż nie mieszkam, tęsknota też ma swój urok

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
student bez poprawki to nie student
też miałam na 3 roku z metodologii badań (pamiętam że 12 września miałam poprawkę a 10-go poznałam Tża)

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
To ja moze sie wypowiem na temat typow figur Zaliczylo sie podstawy ubioru na 5 w koncu heheh

Typ A: lekko zaokrąglona dolem (waskie ramiona, maly biust, wyraznie zaznaczona talia, krągłe posladki i biodra)
Typ O: pelny biust, okragly brzuch, krotka talia, dlugie nogi
Typ H(M): sylwetka prosta, brak wciecia w talii, plaskie posladki, waskie ramiona i biodra.
Typ X tzw. klepsydra: szerokie ramiona, duzy biust, talia osy, szerokie biodra, duza pupa

ja mam typ A chcecie to Wam moge pozniej dopisac co ubierac a czego nie
wąskie ramiona, mały/średni biust, talia raz jest a raz nie ma,mała płaska dup.cia,szerokie biodra,dośc masywne nogi= homo.niewiadomo?:confused : niech mi się ktoś pomoże odnaleźc w tym alfabecie

Cytat:
Właśnie do mnie dzwoniliDostałam pracę!!!Co prawda na produkcji na 3 zmiany,ale umowa o pracę i najniższa krajowaJak bardzo się cieszęBuziaczki dziewczyny,lecę do biblioteki się pochwalić
w dzisiejszych czasach zwłaszcza znalezienie pracy to wielkie święto, gratulacje

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny
Czy mogę się dołączyć?
Do tej pory byłam PM 2012, ale z Narzeczonym zmieniliśmy datę na rok wcześniej
Pozdrawiam wszystkie PM-ki
witaj zazdraszczam "awansu"

[QUOTE=sonek;16417578]
Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Sonek cieszę się, że już się coś ruszyło z aparatem Teraz tylko zakładanie i czekanie aż ząbki będą coraz prostsze Kiedy zakładasz?

Aparat zakładam za w następną srodę tj. 20 styczniaTak się cieszę

A miedzy mną i TŻ sprawy się poukładały. Żal minął i żyjemy po staremu. W niedzielę byliśmy 5h na targach ślubnych Chyba zmienimy fotografa, no i mamy też wstepnie zarezerwowany drugi zespół, chociaż prawdopodobnie z tego pierwszego nie zrezygnujemy. Tak naprawdę to te targi tak mnie wymęczyły, że pod koniec nie miałam juz siły patrzeć na to wszystko, a co dopiero rejestrować najważniesze szczegóły. Z ciekawostek, to zauroczyła mnie pewna suknia ślubna. Zupełnie nie podobna do tej, którą mam gdzieś zapisaną w wyobraźni, ale naprawdę piękna. Niestety nie mają jej w necie, więc nie mogę pokazać. Powiem tylko, że prosta, elegancka i ma drugą warstwę całą z koronki z dodatkiem maleńkich błyszczących koralików. Cudo, ale chyba i tak ostatecznie wybiorę coś bardziej rozłożystego.
cieszę się że z Tż już się ułożyło

Cytat:
ja też tak się czuję
Stary 2010-01-12, 16:29   #3011
sonek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
U mnie było długie lata tak samo: miałam długie i pod żadnym pozorem nie skracać. A jakiś rok temu jak trafiłam na MOJĄ fryzjerkę mam krótsze i wszystkim się podoba bardziej

W październiku byłam na krótko obcięta, że kilka cm miał tył, a teraz to nawet dwie kitki mogę zrobić Szybko mi rosną, a teraz mam przyjść na wiosnę, chociaż wkurza mnie ten etap przejściowy długości

No i co do fryzury ślubnej, to zdam się na fryzjerkę, a na razie będę zapuszczać, chociaż bardzo się skłaniam do długości przed ramiona na ślub.
A jaka fryzurka prz y włosach przed ramię? Ja chciałbym mieć upięte w romantyczny kok, ale... uwazam, ze mam delkiatnie odstające uszy. Każdy puka mi do głowy, ale skoro tak myślę, to na pewno nie będę się czuła komfortowo z taką fryzurą. Gdybym chociaz miała gęste te włosy, to jakoś opadałyby na uszy i byłoby ok, a tak mam problem. Mimo wszystko zapuszczam, bo może znajdę jakiegos fryzjera magika, który rozwiąze mój problem.

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
Masz rude włosy Oszalałam Bardzo m isię takie podobają no i rzeczywiście pieknie wyglądają w połączeniu z bielą
Ja bardzo bardzo bardzo chciałbym mieć rude włosy, takie wiosennie rude, jasne ale TŻ puka mi do głowy, więc zaczekam przynajmniej do ślubu i do tego czasu zostane przy moim blondzie.

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
Jest 3 razy droższy Zdjęcia robią tak samo śliczne a album zawsze można samemu przygotować Ja teraz na bieżąco robię nasz album od początku znajomości. Obecnie jesteś,my na księdze Narzeczeństwo
WOW! Ale super pomysł, z tymi ksiegami dokumentującymi Wasz zwiazek ! U mnie juz za późno na wykonanie takiego bajeru, a szkoda

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Cytat:
Właśnie do mnie dzwoniliDostałam pracę!!!Co prawda na produkcji na 3 zmiany,ale umowa o pracę i najniższa krajowaJak bardzo się cieszęBuziaczki dziewczyny,lecę do biblioteki się pochwalić
Gratulacje!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-12, 16:30   #3012
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Dzień dobry
Na razie się tylko przywitam i idę spać bo padnięta jestem,. Chyba muszę weekend odespać. Później postaram sie do was zaglądnąć

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 16:33   #3013
sonek
Raczkowanie

Cytat:
Witajcie Dziewczyny
Czy mogę się dołączyć?
Do tej pory byłam PM 2012, ale z Narzeczonym zmieniliśmy datę na rok wcześniej
Pozdrawiam wszystkie PM-ki
Witaj

Stary 2010-01-12, 16:33   #3014
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Elunka ty jak wypalisz to z grubej rury a niech wie ten psor od praktyk z kim ma do czynienia
Jenny, elunka ja też będę mieć okrągłe 22
Phi, to nawet psor nie jest zwykły mgr ale ile ma kursów jak znajdę jego stronę to wam pokaże....Ja to mu powiem może coś lepszego,ale niech mi najpierw praktyki podbije bo znowu będę mieć problemy przez mój niewyparzony jęzor
Ale z nas 22 letnie laski hi hi

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
Hej no próbuję się wyleczyc z nałogu ale nie umiem, muszę codziennie do Was zajrzec i już!
Wpadłaś jak śliwka w kompot i już nie uciekniesz od nas

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 16:36   #3015
sonek
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję Wam Dziewczyny za tak miłe przywitanie
Wybraliśmy wrzesień, gdyż u mnie w rodzinie jest to bardzo szczęśliwy miesiąc. Więc mam nadzieję, że nam tez przyniesie szczęście.
A ślub faktycznie jest w czwartek, bo bierzemy tylko cywilny.
Być może w przyszłości weźmiemy kościelny, ale jak będzie taka potrzeba (chrzest dziecka).

A teraz coś o Nas:
Z Łukaszem jesteśmy razem od 8 kwietnia 2007 (w tym roku Nasza 3 rocznica ). Poznaliśmy się w ten sposób, że przeprowadziłam się w 2006 roku i akurat zbieg okoliczności sprawił, że zamieszkałam piętro wyżej od Niego. Ja od razu wpadłam Mu w oko, a On mi nieco później. Zaczęliśmy ze sobą pisać, później się spotkaliśmy i tak oto jesteśmy razem do dziś. Zaręczyny miały miejsce 7 października ubiegłego roku.

ivona84 gratuluję tak długiego stażu
Widzę, że Twój Narzeczony też ma na imię Łukasz
Widzę, że Łukasze zdominowali nasz wątek - mój TZ też Łukasz

Stary 2010-01-12, 16:37   #3016
MALENSTWO84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sonek Pokaż wiadomość
Właśnie zauważyłam, ze ślub mamy tego samego dnia
na to wygląda to nasza 4 rocznica związku tylko u nas potwierdzi się to w srode bo znalezlismy fajna oferte na kopcu kosciuszki - ceny od 120 zł a nie od 175 wiec sie zastanawiamy czy nie przelozyc, ale juz o tym pisalam. w sumie to chyba zeby nie zmieniac tej daty. zobaczymy jak pojdziemy ogladac restauracje. juz masz jakies przygotowania za soba ??

ślub cywilny 07.05.2011 r.

ślub kościelny 28.04.2012 r.

czekamy na Maleństwo 16.05.2012 r.
MALENSTWO84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 16:38   #3017
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
A w ogóle zapomniałam Wam powiedzieć że dzisiaj się zapomniałam ugryźć w język i powiedziałam Panu Najmądrzejszem z praktyk że nie każdy się rodzi taki mądry jak on
hehe oby tylko nie uwziął się na ciebie

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny...ale zimno u mnie snieg pada calu czas i wogole do dupy to wszystko...nie jade do Tz jutro przez ta pgogode ehhh:9

Cytat:
a ja 20:P
ach...młodość

ciekawe jak Lusesita...
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 16:38   #3018
sonek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Madzius nasi przyszli mężowie mają tak samo na imię Ładnie co?
Ale ja jak byłam w 8 klasie podstawówki sobie powiedziałam, że mój mąż będzie miał na imię Łukasz I póki najwięcej przejśc mam z Łukaszami, a z jednym wyjątkowo

Staż długi, ale np. Niunia jest już ponad 9 lat ze swoim narzeczonym

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Uciekam podgrzac obiadek, bo zaraz moje Kochanie z pracy wróci
no, ja też przyciagam samych Łukaszów Dziwne, co

Stary 2010-01-12, 16:41   #3019
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
hehe oby tylko nie uwziął się na ciebie
Powiem Ci szczerze że już mi wszystko jedno....wiem że to poniżej krytyki ale mogę mieć nawet 3 z tych głupich praktyk żeby tylko mieć tego imbecyla z głowy....

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-12, 16:42   #3020
sonek
Raczkowanie

Cytat:

a tak wogóle to wam powiem, że zycie jest bardzo niesprawiedliwe,..... mój teżet własnie się dziś dowiedział że jego najlepszy kumpel, prawie brat -miał wypadek samochodowy.... śmiertelny...
życie jest za krótkie...

Stary 2010-01-12, 16:43   #3021
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
My tez 85' z TŻ- w tym roku okrągłe urodzinki Strach się bać
Ja też 85, a B. 86. Na Sylwestrze rocznik 85 wznosił toast za ćwierćwiecze

Cytat:
Bambusiek to jeszcze zdjęcia... widze że przejścia pierwszodniowe zostały wam wynagrodzone ja bym chyba nie dała rady tak brnąć po kolana w śniegu, na samą myśl mi zimno
Zdjęcia będą jak tylko pozmniejszam rozdzielczość A zimno było dopiero jak nam przemoczone ciuchy zamarzły Buty, kurtki i spodnie górskie ale w takich warunkach tylko portki nie dały rady

Cytat:
Bambusiek, nie chcę nic sugerować, ale ostatnio coś narzekasz na
samopoczucie: senność i nudności Chyba nie muszę nic wiecej dodawać
Powiem Ci, że miałam podobne myśli, ale szanse prawie zerowe. W przyszłym tyg. idę do gina, ale chyba raczej mnie nie zaskoczy skoro w święta miałam @

Cytat:

Cytat:
czesc dziewczyny...ale zimno u mnie snieg pada calu czas i wogole do dupy to wszystko...nie jade do Tz jutro przez ta pgogode ehhh:9
i i

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Bambusiek kurde ale sie biedna musiałaś napocić przy tym poście
Deser Maja ?? Brzmi pysznie
Fajnie było tak opisać nasze "wakacje"
Maja była z owocami, a Gucio z czekoladą

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
a ja mam włosy do pasa chciałabym się obciąć trochę ale boje sie że mnie tak opitolą że .... Tego że mi nie odrosną się nie boję bo zwykle rosną jak szalone bardziej się boje że do ślubu będę mieć do kolan i fryzjerka umrze jak sie dowie że ma mnie czesać
Moja koleżnka miała za ty.łek i chodziła od fryzjera do fryzjera, żeby się zapisać, bo nikt za taką długość nie chciał się brać, a ostatecznie chyba miała rozpuszczone i loki na końcach.

Cytat:
A jaka fryzurka prz y włosach przed ramię? Ja chciałbym mieć upięte w romantyczny kok, ale... uwazam, ze mam delkiatnie odstające uszy. Każdy puka mi do głowy, ale skoro tak myślę, to na pewno nie będę się czuła komfortowo z taką fryzurą. Gdybym chociaz miała gęste te włosy, to jakoś opadałyby na uszy i byłoby ok, a tak mam problem. Mimo wszystko zapuszczam, bo może znajdę jakiegos fryzjera magika, który rozwiąze mój problem.
Na weselu w maju miałam tak do ramion pocieniowane i ładnie ułożone. W dodatku złapałam welon i ładnie się prezentował na takiej fryzurce. Może wkleję potem zdjęcie

No właśnie ja mam grube włosy, ale też zdolną fryzjerkę
G. 9.1O.18

Edytowane przez bambusiek
Czas edycji: 2010-01-12 o 16:51
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 16:46   #3022
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
Jest 3 razy droższy Zdjęcia robią tak samo śliczne a album zawsze można samemu przygotować Ja teraz na bieżąco robię nasz album od początku znajomości. Obecnie jesteś,my na księdze Narzeczeństwo
ja też robię nasz album od początku znajomości (pokazywałam Wam już kilka fotek z albumu rocznicowego), a jako że tak powiem..potrafię wszystko fajnie ubrac w słowa to jeszcze powstają spisywane przeze mnie "wspomnienia"-opisuję w nich ważne dla nas dwojda chwile, te piękne i te tragiczne (ogólnie jest bardzo emocjonalnie), kiedyś dałam taką "próbkę" do przeczytania Tżowi i był zachwycony (powiedział do mnie "spisuj dalej to będę miał piękny prezent ślubny") no i spisuję dalej...
a przez bardzo długi czas kontynuowałam jeszcze bardziej "zwariowane dzieło"...

MiciaKicia pokaż efekt pracy fryzjera
ja zawsze miałam krótkie włosy bo mnie na siłę obcinali bo mam ogólnie dużo włosów ale bardzo cienkich i na zapuszczanie nie bardzo się nadawały ale tak ze 3razy w życiu wytrwałam w takiej długości do łopatek (ostatnio do sierpnia 2009, po czym skróciłam i wycieniowałam) i przez te pół roku już mi bardzo szybko odrosły prawie do tej samej długości i zaczynają wyglądac "nieefektownie", i nie wiem czy je teraz obcinac bo boję się że nie urosną mi do września do wesela siostry
Stary 2010-01-12, 16:47   #3023
dottta
Zakorzenienie

Cytat:

Moja koleżnka miała za ty.łek i chodziła od fryzjera do fryzjera, żeby się zapisać, bo nikt za taką długość nie chciał się brać, a ostatecznie chyba miała rozpuszczone i loki na końcach.

Na weselu w maju miałam tak do ramion pocieniowane i ładnie ułożone. W dodatku złapałam welon i ładnie się prezentował na takiej fryzurce. Może wkleję potem zdjęcie

No właśnie ja mam grube włosy, ale też zdolną fryzjerkę
ja miałam do łopatek a fryzjer płakał mnie czesząc
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-12, 16:48   #3024
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
J

Całkiem niezły pomysł

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2010-01-12, 16:49   #3025
sonek
Raczkowanie

Cytat:
Ja też

Stary 2010-01-12, 16:50   #3026
MALENSTWO84
Raczkowanie

sonek , mamy ten sam problem :/ ja też mam (a przynajmniej tak mi się wydaje) lekko odstające uszy, grrr. planuje zapuszczac, bo jak cos, przynajmniej przed slubem przy uczesaniu bedzie mozlwiosc pokombinowania nawet ze sciecim conieco. u mnie zdecydowanie odpada rozpuszczenie wlosow, bo sie z tym fatalnieczuje. najbardziej by mi odpowiadal bardzo ale to bardzo delikatny koszek, bez lokow, nie na czubku glowy

ślub cywilny 07.05.2011 r.

ślub kościelny 28.04.2012 r.

czekamy na Maleństwo 16.05.2012 r.
MALENSTWO84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 16:51   #3027
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
Wpadłaś jak śliwka w kompot i już nie uciekniesz od nas
ja uciekac od Was? a gdzieżbym mogła tak nawet? ja tylko muszę chronic oczy i skrócic seanse przed monitorem, ale życ bez Was nie mogę
Stary 2010-01-12, 16:55   #3028
sonek
Raczkowanie

Cytat:
na to wygląda to nasza 4 rocznica związku tylko u nas potwierdzi się to w srode bo znalezlismy fajna oferte na kopcu kosciuszki - ceny od 120 zł a nie od 175 wiec sie zastanawiamy czy nie przelozyc, ale juz o tym pisalam. w sumie to chyba zeby nie zmieniac tej daty. zobaczymy jak pojdziemy ogladac restauracje. juz masz jakies przygotowania za soba ??
Mamy zarezerwowane 2 sale i 2 zespoły no i 1 fotografa, którego po ostatnich targach ślubnych postanowiliśmy zmienić. Sale są dwie na wypadek większego i mniejszego ślubu. Ale w najblizszym czasie będzie trzeba jedą rezerwację zwolnic i dac szanse innym parom. Zastanawiamy się nad sensem zamawiania kamerzysty. Na pewno nie chcemy miec filmu z pleneru. Jednego jesteśmy pewni - poza plenerem będziemy mieć sesję zdjeciową z nocy poślubnej.

Stary 2010-01-12, 16:55   #3029
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Łoo matko! wyobrażacie sobie nie miec obrączek ślubnych?! właśnie wylukałam że jest taki wątek że narzeczony jest przeciwny obrączkom
Stary 2010-01-12, 16:57   #3030
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
Łoo matko! wyobrażacie sobie nie miec obrączek ślubnych?! właśnie wylukałam że jest taki wątek że narzeczony jest przeciwny obrączkom
no co Ty daj spokoj to juz trzeba miec nas*rane w glowie...masakra..dobrze ze moj sie nie sprzeciwia a nawet namawia mnie zebysmy juz kupili bo on chcialby juz miec:P

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości