|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
A co do fotki, to wklej koniecznie, bo fryzura ślubna w niedługim czasie zacznie mi sen z powiek spędzać. ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
|
|
#3032 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
tez mi mignal przed oczami, a ja zdecydowanie nie mogę sobie tego wyorbazic. bede strasznie dumna, jak juz bede mogła nosic sumbol naszego malzenstwa |
|
|
|
|
#3033 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Faceci...
|
|
#3034 |
|
Raczkowanie
|
ta sama data, ten sam gust co do fryzury ślubnej , coś jeszcze ?
[/QUOTE]no, moja wymarzona sala weselna musi byc przestronna, niekoniecznie oddzielona taneczna od jadalnej, bardzo podobaja mi sie okragle stoly na okolo 8 osób, krzesełka obleczone materialem, piekne dekoracje kwiatowe na stolach, lekki polmrok na sali tanecznej, DJ, zdecydowanie nie zerpól, romantyczna sesja zdjeciowa w plenerze -sepia/czarno - iala/ nasycone kolory. no i ta suknia..... nie podobaja mi sie tzw. skromne. natomiast bardzo bym chciala miec moze nie tyle strojna, co z dosc szeroka spodnica, nie rybka, nie lejaca a tak nawiasem, zareczyliscie sie w dniu urodzin mojego TZa
|
|
|
|
#3035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyne co to zgadzam się z przesadą w wyborze wzorów i kolorów zakilka tys. Cytat:
|
|
#3036 |
|
Zakorzenienie
|
jejuśku... dobrze ze ten dzień się już kończy, bo niby nudy, ale nic nie mogłam do szkoły zrobić
bo p. Prezes się tu kręciła... i głupio tak robić zadanie jak się powinno pracować
|
|
|
|
#3037 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tak samo jak np w umowie ktoś miałby, że ma tylko 10 dni urlopu pracując na caly etat. |
||||||
|
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
pisalam i pisalam i wcielo mi wiadomosc
![]() Isabele ja bym pojechala do tej wawy wyczaic czy to dobra oferta ![]() Bambusiek piękna relacja wyprawy az chcialo by sie pojechac ![]() Mustique przykra historia Elunka a jak ten glupek zareagowal? Jenny udało mi się dzisiaj kupic farbę dzisiaj farbowanko ![]() Madzia gratuluję pracy ![]() witam nowe PM ni te powracajace a w ogole to ja jest klepsydra ...
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
O dziwo, powiedział że się mylę, że on wcale nie jest taki mądry, zaczął mówić ze on to się pasjonował tańcem,a w szkole nie zawsze mu dobrze szło....ale siedział po nocach i kuł.....
A ja że miło się tego słucha i że mnie podniósł na duchu ![]() następna się będzie farbowała
|
#3040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja niedawno wróciłam z basenu. fajnie było
|
||
|
|
|
#3041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam takiego szmponiku uzywam wiec jestem spokojna o wlosy wlasnie chcialam zapytac jak tam wloski czy juz jestes zadowolona
|
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
Myślisz że nie zauważył ironii?
|
#3043 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
i co przyszłam połosna ze mnie ![]() Cytat:
Cytat:
:roz a:[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;16408209]T'ai pytałaś o podziękowania dla gości . Wybraliśmy takie-> http://www.allegro.pl/item875163504_...dla_gosci.html białe bez personalizacji tylko z ładnym wierszykiem. Czekam właśnie na przesyłkę .Wiele z Was pyta jak dzidziuś-chyba dobrze . Zbliżamy się powoli do końca I trymestru . USG mam 18 stycznia. Będzie to moje pierwsze USG i już się doczekac nie mogę ! Już coraz mniej mam mdłości i coraz rzadziej odwiedzam toaletę żeby zwrócic . Brzucholka jeszcze nie ma jako takiego . Ja sie czuje dobrze,tylko ciagle bym spała,ale to podobno dobre jest . No i chyba tyle .[/QUOTE]to czekam zaraz na info co tam w brzuszku siedzi
|
|
|
#3044 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() noc jak zwykle na porodówce okrytna 3 porody zero spania o 3 w nocy miałam kryzys i zasnełam na siedząco... maskara po dyzuze pojechałam spac do tż a co zawsze to chwila dla nas ![]() teraz sie zbieramy do znajomych bo idziemy na mini oblewanie ich mieszkania.. ale jutro do pracy wiec nie bedziemy za długo.. buziaki
|
|
|
#3045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3046 |
|
Zakorzenienie
|
Stysiu, dzięki za wiadomość
a ile ona mniej więcej kosztuje ? I jak tam dieta, bo mi dziś słabo a tu jeszcze 2 dni... W ogóle to wszystko co zakazane do mnie przemawia czyt. mandarynki, banany, bułka... Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2010-01-12 o 18:52 |
|
|
|
#3047 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Ale dużo mam nadrabiania. a tak krótko mnie nie było
![]() Sie pochorowałam i mam katar ulewny ![]() Nadrabianie: o ile są fajne-to mi sie podobają. ale te z podtekstami się nadają do burde.lu.... hihi... np.taniec na rurze(gdzie rurą jest facet-a babka musi tańczyć wkoło)... U nas będą ze 2-3 zabawy-krótkie i normalne,napewno nie zboczone.. Cytat:
![]() Cytat:
ale czasem nawet fajni ludzie i okrągłe stoły rady nie dają żeby się zintegrowac. ale co tam ![]() jezuuuuu...nie mów tego słowa...bo ja dietująca się i nie moge nic takiego...eh.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
)U mnie różnica między talią a pasem(jak spodnie się zaczynają) wynosi 13 cm. wiec chyba spoko. ale dupe to ja mam...oł jeeeee.....wielkie dupsko z udzichami.... Ale juz niedługo wezme na sposób dupke i udka i je "zadunkanuje" hehe...--------------------------------------- A ja dziś na Duncanie 6 dzień- pierwszy przemienny z warzywkami pycho były warzyweczka....ah.... ale i tak nie jem ich za dużo...jutro zupa warzywna z kurczakiem i watróbka kurza z cebulką.a dziś w sumei jeszcze zaraz zjem watróbki bo mam dużo i koniec. to lece.potem was nadgonie dziewuszki.ale dużo piszecie dzisiaj Jenny dasz rade. ja 3 dnai odpływałam. myslałam ze bede wymiotowała,i w głowie szumiało,nawet si enie dąło ze mną dogadać. ateraz już żyję
Edytowane przez jolkajp Czas edycji: 2010-01-12 o 19:01 |
||||||
|
|
|
#3048 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, co to za dunkan?? moze i ja bym sie troche pomniejszyla?? :/
kurcze, ale plener za jakiś czas to juz nie to samo- inny błysk w oku i w ogole... strasznie sie stresuje tym jutrem i ogladaniem sali
narzeczona od 11.11.2009 r. ślub cywilny 07.05.2011 r. ślub kościelny 28.04.2012 r. czekamy na Maleństwo 16.05.2012 r. Edytowane przez MALENSTWO84 Czas edycji: 2010-01-12 o 19:06 |
|
|
|
#3049 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) teraz jestem 4 dzień na protalu i jest lepiej (łydki nadal mi drętwieją mimo magnezu). O dziwo "zakazane"rzeczy mnie nie kuszą tylko ta papryka dziś ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam 2 dni protein wiec jutro beda warzywka w koncu moze sie nawet zwaze zeby sprawdzic czy spadlo tyle ile mialo a dzsiaj tunczyk znowy, wczoraj mnie makrela wedzona uratowala ale zle sie czulam bo pozno sniadanie zjadalm... ciesze sie z tej diety bo czuje ze kontrolu to co jem a nie ze widze paczke chipsow to sie na nia rucam albo harbibo dzisiaj mnie brat czestowal a ja nic mam taka ochote na bulke pszenna z szynka i serem jeszcze dzisiaj cobra o pizzy pisala... ale damy rade 19 marzec jest blisko ( )
|
|
#3051 |
|
Raczkowanie
|
dr Dukan, lekarz który opracował dietę białkową (proteinową). Zarówno na wizażu jak i w necie pełno opisów jak i przepisów [/QUOTE]a działa to wogole ![]()
|
|
|
|
#3052 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja cała ksiażke obadałam. i faktycznie duzo tam tłumaczy jak to działa,jak sie spala wszystko itd. Mi sie podoba baaaardzo duncan ![]() DZIALA. Moja mama mówiła o znajomych,że przez 2-3 miesiące po 15 kg schudli! i widziała na żywo efekty wiec ja wierze.i widz epo sobei samej 6 dzien-a sie zapinam na guzik ciasniej paska! Ah. Z nalazłam 1 zdj. jak wyglada taniec w sercu z kwiatów i goscie wokoło u mnie w rodzinie-mało widac ale widac.
Edytowane przez jolkajp Czas edycji: 2010-01-12 o 19:14 |
|
|
|
|
#3053 | |||
|
Zakorzenienie
|
NADRABIANKO:
Cytat:
hehehe i powiedzialam sobie, ze nigdy ale to przenigdy maz o imieniu Piotrek a tu prosze ![]() Cytat:
![]() dzisiaj zrobilam sobie nutelke looo matko jaka slodka heheh pol lyzeczki zjadlam i mi slodkosci na dzisiaj starczy ![]() ja tez rocznik '85 A p '83 ![]() fryzjer - wloski zapuszczam, ale musze cos z grzyka zrobic,bo doprowadza mnie do szewskiej pasji ehhhh Cytat:
![]() my sobie obraczki kupimy juz w tym roku zamiast tego dodatkowego pierscionka co wg tradycji trzeba dac, jesli slub sie nie odbedzie rok po zareczynach ![]() witam nowa PMkę ![]() skonczylam nadrabianko
|
|||
|
|
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
zobaczymy
moja pierwsza dieta w zyciu wiec lepiej zeby mi oponki zniknely bo sie zdenerwuje na tego dukana ![]() ![]()
|
#3055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a działa to wogole ![]() [/QUOTE]działa ![]() ja mam podejscie nr dwa
|
|
|
|
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
... jakis mialam problem z odpowiedzia
|
#3057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
a 3go idziemy na wesele
|
||
|
|
|
#3058 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a myslalam ze marzec jest daleko bedzie dobrze ![]() mam nadzieje ze nas dziewczyny nie wyrzuca za off topic od czasu do czasu
|
|
#3060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zreszta z dnia na dzien jest nas wiecej a po drugie odchudzanie tez jest jakims tam przygotowaniem do slubu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:52.

A zimno było dopiero jak nam przemoczone ciuchy zamarzły
i 

bo p. Prezes się tu kręciła... i głupio tak robić zadanie jak się powinno pracować

to kupiłam sobie chipsy Lay'sy ostre
przez rok obijania sie od skonczenia lic zrobilabym juz rok uzupelniajacych, nie mowiac o tym, ze moj lic trwal 3,5 roku, a nie 3. zla jestem, ale madry polak po szkodzie...
tzn. prawie:d bo ja mam 166 i 56,5 kg
a tu jeszcze 2 dni... W ogóle to wszystko co zakazane do mnie przemawia czyt. mandarynki, banany, bułka...
ale zle sie czulam bo pozno sniadanie zjadalm... ciesze sie z tej diety bo czuje ze kontrolu to co jem a nie ze widze paczke chipsow to sie na nia rucam albo harbibo dzisiaj mnie brat czestowal a ja nic
)