Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6 - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-12, 17:00   #3031
sonek
Raczkowanie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Ja też 85, a B. 86. Na Sylwestrze rocznik 85 wznosił toast za ćwierćwiecze

Zdjęcia będą jak tylko pozmniejszam rozdzielczość A zimno było dopiero jak nam przemoczone ciuchy zamarzły Buty, kurtki i spodnie górskie ale w takich warunkach tylko portki nie dały rady

Powiem Ci, że miałam podobne myśli, ale szanse prawie zerowe. W przyszłym tyg. idę do gina, ale chyba raczej mnie nie zaskoczy skoro w święta miałam @

i i

Fajnie było tak opisać nasze "wakacje"
Maja była z owocami, a Gucio z czekoladą

Moja koleżnka miała za ty.łek i chodziła od fryzjera do fryzjera, żeby się zapisać, bo nikt za taką długość nie chciał się brać, a ostatecznie chyba miała rozpuszczone i loki na końcach.

Na weselu w maju miałam tak do ramion pocieniowane i ładnie ułożone. W dodatku złapałam welon i ładnie się prezentował na takiej fryzurce. Może wkleję potem zdjęcie

No właśnie ja mam grube włosy, ale też zdolną fryzjerkę
Wiesz, podobna @ nie świadczy o braku ciazy, szczegolnie w poczatkowej fazie, wiec ne forsuj się za bardzo.

A co do fotki, to wklej koniecznie, bo fryzura ślubna w niedługim czasie zacznie mi sen z powiek spędzać.

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Napisane przez MALENSTWO84 Pokaż wiadomość
sonek , mamy ten sam problem :/ ja też mam (a przynajmniej tak mi się wydaje) lekko odstające uszy, grrr. planuje zapuszczac, bo jak cos, przynajmniej przed slubem przy uczesaniu bedzie mozlwiosc pokombinowania nawet ze sciecim conieco. u mnie zdecydowanie odpada rozpuszczenie wlosow, bo sie z tym fatalnieczuje. najbardziej by mi odpowiadal bardzo ale to bardzo delikatny koszek, bez lokow, nie na czubku glowy
ta sama data, ten sam gust co do fryzury ślubnej , coś jeszcze ?

sonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 17:00   #3032
MALENSTWO84
Raczkowanie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
Łoo matko! wyobrażacie sobie nie miec obrączek ślubnych?! właśnie wylukałam że jest taki wątek że narzeczony jest przeciwny obrączkom

tez mi mignal przed oczami, a ja zdecydowanie nie mogę sobie tego wyorbazic. bede strasznie dumna, jak juz bede mogła nosic sumbol naszego malzenstwa

ślub cywilny 07.05.2011 r.

ślub kościelny 28.04.2012 r.

czekamy na Maleństwo 16.05.2012 r.
MALENSTWO84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 17:01   #3033
sonek
Raczkowanie

Cytat:
Łoo matko! wyobrażacie sobie nie miec obrączek ślubnych?! właśnie wylukałam że jest taki wątek że narzeczony jest przeciwny obrączkom
Dziwny jakiś, ale powiem szczerze, że mój kolega też bronił się przed obraczką, a teraz nosi ją z dumą Faceci...

sonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 17:04   #3034
MALENSTWO84
Raczkowanie

ta sama data, ten sam gust co do fryzury ślubnej , coś jeszcze ?[/QUOTE]

no, moja wymarzona sala weselna musi byc przestronna, niekoniecznie oddzielona taneczna od jadalnej, bardzo podobaja mi sie okragle stoly na okolo 8 osób, krzesełka obleczone materialem, piekne dekoracje kwiatowe na stolach, lekki polmrok na sali tanecznej, DJ, zdecydowanie nie zerpól, romantyczna sesja zdjeciowa w plenerze -sepia/czarno - iala/ nasycone kolory. no i ta suknia..... nie podobaja mi sie tzw. skromne. natomiast bardzo bym chciala miec moze nie tyle strojna, co z dosc szeroka spodnica, nie rybka, nie lejaca
a tak nawiasem, zareczyliscie sie w dniu urodzin mojego TZa

Stary 2010-01-12, 17:09   #3035
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Czytałam ten wątek... Przecież obrączki to cudowny sumbol
Jedyne co to zgadzam się z przesadą w wyborze wzorów i kolorów zakilka tys.

Cytat:
Napisane przez sonek Pokaż wiadomość
Wiesz, podobna @ nie świadczy o braku ciazy, szczegolnie w poczatkowej fazie, wiec ne forsuj się za bardzo.

A co do fotki, to wklej koniecznie, bo fryzura ślubna w niedługim czasie zacznie mi sen z powiek spędzać.
Wkleję w domciu, chyba, że mam na pracowym kompie
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 17:15   #3036
cobra115
Zakorzenienie

jejuśku... dobrze ze ten dzień się już kończy, bo niby nudy, ale nic nie mogłam do szkoły zrobić bo p. Prezes się tu kręciła... i głupio tak robić zadanie jak się powinno pracować
Stary 2010-01-12, 17:20   #3037
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny
Czy mogę się dołączyć?
Do tej pory byłam PM 2012, ale z Narzeczonym zmieniliśmy datę na rok wcześniej
Pozdrawiam wszystkie PM-ki
Witaj!!!

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Dzięki T'ai - jak już o to zapytałam to znalazłam odp w necie. Ale mogę nie miec okresu wypowiedzenia, jeśli umowa będzie rozwiązana za porozumieniem stron tak?
Niunia przecież Ty szczupła jesteś - po co Ci odchudzanie
nie jest źle ale trochę mam na brzuchu i udach za dużo, ale to kwestia ćwiczeń - uda wyszczuplę biegając

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
myślę że tak ale niech Isabele potwierdzi
w kodeksie też coś piszą takiego
§ 1. Umowa o pracę rozwiązuje się:
1) na mocy porozumienia stron,
2) przez oświadczenie jednej ze stron z zachowaniem okresu wypowiedzenia (rozwiązanie umowy o pracę za wypowiedzeniem),
3) przez oświadczenie jednej ze stron bez zachowania okresu wypowiedzenia (rozwiązanie umowy o pracę bez wypowiedzenia),
4) z upływem czasu, na który była zawarta,
5) z dniem ukończenia pracy, dla której wykonania była zawarta.

o pkt 3 mi chodzi, czyli chyba znaczy że można poprosić o rozwiązanie bez okresu wypowiedzenia?
dokładnie

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
dziewczyny a co z urlopem jeśli sie złozy wypowiedzenie w pracy.... jest dodatkowy urlop- dzień- na poszukiwanie nowej pracy, czy nie ma?
tylko gdy pracodawca zwalnia
Cytat:
Zgodnie z art. 37 ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. – Kodeks pracy (tekst jedn.: Dz. U. z 1998 r. Nr 21, poz. 94 z późn. zm.) – dalej k.p., w okresie co najmniej dwutygodniowego wypowiedzenia umowy o pracę dokonanego przez pracodawcę pracownikowi przysługuje zwolnienie na poszukiwanie pracy z zachowaniem prawa do wynagrodzenia. Przesłankami nabycia prawa do zwolnienia, o którym mowa w art. 37 k.p. są:
- wypowiedzenie umowy o pracę przez pracodawcę, oraz
- co najmniej dwutygodniowy okres wypowiedzenia.

Dni wolne od pracy przysługują tylko w razie wypowiedzenia umowy o pracę. Nie przysługują one, jeżeli do rozwiązania stosunku pracy doszło w innym trybie, w tym w szczególności przy zawarciu porozumienia rozwiązującego umowę o pracę, nawet wówczas, gdy to porozumienie „odkłada” w czasie termin rozwiązania stosunku pracy (M. Gersdorf, K. Rączka, J. Skoczyński, Kodeks pracy. Komentarz, red. Z. Salwa, Warszawa 2007, s. 204). Co więcej, zwolnienie przysługuje tylko w przypadku wypowiedzenia dokonanego przez pracodawcę, a zatem dni wolne na poszukiwanie pracy nie przysługują, jeżeli stroną, która złożyła oświadczenie woli o wypowiedzeniu jest pracownik. Dni wolne na poszukiwanie pracy przysługiwać będą również pracownikowi, któremu pracodawca złożył wypowiedzenie zmieniające, jeśli ten odmówił przyjęcia zaproponowanych warunków pracy lub płacy, na skutek czego wypowiedzenie zmieniające przekształciło się w wypowiedzenie definitywne (art. 37 k.p. w zw. z art. 42 § 1 k.p. por. L. Florek w: Kodeks pracy. Komentarz, red. L. Florek, Warszawa 2005, s. 337).
Cytat:
aha.. czyli to obowiązuje, gdy pracodawca wypowiada umowę..

a jak pracownik? to też? chyba nie...

co do zaległego urlopu, to zawsze trzeba go wybrać.. bo pracodawcy nie kwapią sie do wypłaty za ten urlop, wiec nawet przymusowo wysyłąją..
a jak sie nie wykorzysta urlopu zaleglego i nie zapłacą można iść do sądu.
tak samo jak np w umowie ktoś miałby, że ma tylko 10 dni urlopu pracując na caly etat.

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-12, 17:21   #3038
Stysik
Zakorzenienie

pisalam i pisalam i wcielo mi wiadomosc

Isabele ja bym pojechala do tej wawy wyczaic czy to dobra oferta

Bambusiek piękna relacja wyprawy az chcialo by sie pojechac

Mustique przykra historia

Elunka a jak ten glupek zareagowal?

Jenny udało mi się dzisiaj kupic farbę w dużym tesco dzisiaj farbowanko

Madzia gratuluję pracy

witam nowe PM ni te powracajace

a w ogole to ja jest klepsydra ...

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 17:25   #3039
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość

Elunka a jak ten glupek zareagowal?
O dziwo, powiedział że się mylę, że on wcale nie jest taki mądry, zaczął mówić ze on to się pasjonował tańcem,a w szkole nie zawsze mu dobrze szło....ale siedział po nocach i kuł.....

A ja że miło się tego słucha i że mnie podniósł na duchu

następna się będzie farbowała ja mam już odrosty ale chce dać włosom odpocząc...aaaaaa! Od nowa chodzę w lokach, już się układają jak przed ścięciem

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 17:25   #3040
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, nie osłabiajcie mnie ze swoim wiekim.... czuje sie jak dinozaur...
eeee tam...

Cytat:
Napisane przez sonek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie przesadzajcie z tym odchudzaniem. cHCECIE WYGLĄDAĆ JAK WIESZAKI, BEZ BIUSTU I TYŁECZKA?! fujjjj
eee ja nie przesadzam. po prostu jeszcze nie tak dawno temu miałam lepszą figurę i dużo lepiej się z tym czuję. ale to bardziej kwestia ćwiczeń niż diety.

ja niedawno wróciłam z basenu. fajnie było

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 17:35   #3041
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
O dziwo, powiedział że się mylę, że on wcale nie jest taki mądry, zaczął mówić ze on to się pasjonował tańcem,a w szkole nie zawsze mu dobrze szło....ale siedział po nocach i kuł.....

A ja że miło się tego słucha i że mnie podniósł na duchu

następna się będzie farbowała ja mam już odrosty ale chce dać włosom odpocząc...aaaaaa! Od nowa chodzę w lokach, już się układają jak przed ścięciem
chyba pomyslal ze mowisz powaznie

ja tam takiego szmponiku uzywam wiec jestem spokojna o wlosy wlasnie chcialam zapytac jak tam wloski czy juz jestes zadowolona

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-12, 17:42   #3042
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Myślisz że nie zauważył ironii? moje włoski dziękują za troskę a ja w ich i swoim imieniu przesyłam całuski

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 17:43   #3043
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
ja miałam smaka na krówki, ale nie było to kupiłam sobie chipsy Lay'sy ostre

Wróciłam już i Ola (ta co jej korki daję, 5 lat ma i bogatych rodziców) powiedziała, że chce zostać fryzjerką
z czego dajesz te korki...?

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
a ja chciałam być żużlowcem w 1 klasie a później bardzo długo ... patologiem
a ja lekarzem alebo weterynarzem...
i co przyszłam połosna ze mnie

Cytat:
jasne ze bede a co to za teścik taki niemożliwy??
i nie ma co żałowac tych mgr. Ja dopeiro teraz zaluje, ze nie poszlam na jednolite. mialabym teraz do obrony nie lic, a mgr przez rok obijania sie od skonczenia lic zrobilabym juz rok uzupelniajacych, nie mowiac o tym, ze moj lic trwal 3,5 roku, a nie 3. zla jestem, ale madry polak po szkodzie...
tak czy siak, bede myslec pozytwnie "za towja sprawe"
ja tez mam lic 3,5 letni...

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
witajcie a ja pojechałam w niedziele spontanicznie do TZ wrociłam wczoraj...

a dziś mam PÓŁ ROKU PO ZARĘCZYNACH!!

:roz a:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;16408209]T'ai pytałaś o podziękowania dla gości. Wybraliśmy takie-> http://www.allegro.pl/item875163504_...dla_gosci.html białe bez personalizacji tylko z ładnym wierszykiem. Czekam właśnie na przesyłkę.
Wiele z Was pyta jak dzidziuś-chyba dobrze. Zbliżamy się powoli do końca I trymestru. USG mam 18 stycznia. Będzie to moje pierwsze USG i już się doczekac nie mogę! Już coraz mniej mam mdłości i coraz rzadziej odwiedzam toaletę żeby zwrócic. Brzucholka jeszcze nie ma jako takiego. Ja sie czuje dobrze,tylko ciagle bym spała,ale to podobno dobre jest.
No i chyba tyle.[/QUOTE]

to czekam zaraz na info co tam w brzuszku siedzi
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 17:45   #3044
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Hej
W "starej" pracy jestem:P

honolinka jej wczoraj o Tobie myślałam Bo TEN dzień już tak blisko
RNG figura rożka też mam raczej taka tzn. nie wiem co dokładnie kryje się pod nazwą "rożek"
lusesita my chyba jestesmy identyczne tzn. prawie:d bo ja mam 166 i 56,5 kg
jenny leże i kwiczę, nie umiem się pozbierać po tym filmiku, czuję sie jakbym była wszystkowiedząca

O 11 mają zacząć się schodzić na rozmowy kwalifikacyjne Zobaczymy ten "świeży" towar
a co z tą nowa praca, zaczynasz ją czy ostatecznie rezygnujsz bo nie wiem czy cos przeoczyłam ??

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
Właśnie do mnie dzwoniliDostałam pracę!!!Co prawda na produkcji na 3 zmiany,ale umowa o pracę i najniższa krajowaJak bardzo się cieszęBuziaczki dziewczyny,lecę do biblioteki się pochwalić
no no brawo

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny
Czy mogę się dołączyć?
Do tej pory byłam PM 2012, ale z Narzeczonym zmieniliśmy datę na rok wcześniej
Pozdrawiam wszystkie PM-ki
cześć

noc jak zwykle na porodówce okrytna 3 porody zero spania o 3 w nocy miałam kryzys i zasnełam na siedząco... maskara
po dyzuze pojechałam spac do tż a co zawsze to chwila dla nas

teraz sie zbieramy do znajomych bo idziemy na mini oblewanie ich mieszkania.. ale jutro do pracy wiec nie bedziemy za długo..
buziaki
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 17:49   #3045
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Myślisz że nie zauważył ironii? moje włoski dziękują za troskę a ja w ich i swoim imieniu przesyłam całuski
he he moze nie zauwazyl... gdyby mnie tak ktos powiedzial na pewno bym nie odpowiedziala tak jak on

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
teraz sie zbieramy do znajomych bo idziemy na mini oblewanie ich mieszkania.. ale jutro do pracy wiec nie bedziemy za długo..
buziaki
udanej imprezy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-12, 17:50   #3046
JennyAniolek
Zakorzenienie

Stysiu, dzięki za wiadomość - poszukam przy następnej wizycie w tesco a ile ona mniej więcej kosztuje ? I jak tam dieta, bo mi dziś słabo a tu jeszcze 2 dni... W ogóle to wszystko co zakazane do mnie przemawia czyt. mandarynki, banany, bułka...

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2010-01-12 o 17:52
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 17:56   #3047
jolkajp
Rozeznanie

Ale dużo mam nadrabiania. a tak krótko mnie nie było
Sie pochorowałam i mam katar ulewny

Nadrabianie:

Cytat:
Napisane przez RNG Pokaż wiadomość
Własnie po to są fajne zabawy oczepinowe zeby nikt sie nie nudził
o ile są fajne-to mi sie podobają. ale te z podtekstami się nadają do burde.lu.... hihi... np.taniec na rurze(gdzie rurą jest facet-a babka musi tańczyć wkoło)...
U nas będą ze 2-3 zabawy-krótkie i normalne,napewno nie zboczone..

Cytat:
jesli chodzi o pierwszy taniec.. u na sjest tak przyjęte, że młoda para tańczy w serduszku ułozonym z kwiatów, ktore goście dają parze młodej na podarunek... ot taka fanaberia... ale mi sie podoba..
u mnie tez sie tąńczy w serduchu z kwiatów a goście wkoło w kole dużym za ręce sie trzymaja. i uważam,że tak jest fajnie. ja nie lubie własnei na odwrót jak para sama na parkiecie a nikogo wokół. ale co kto lubi

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ja będę mieć okrągłe stoliki bo bywałam na weselach gdzie takowe były i wcale nie przeszkadzało to w integracji.Myslę,że dużo zależy od ludzi
Mogę mieć też prostokątne,czy ustawione podkowę,ale nie chcę. U Nas nie będzie wiejskiego weselicha. Brat takie miał,było super,ale ja chcę czegoś innegoI Rodzice też się cieszą na odmianę
odmiana zawsze dobra
ale czasem nawet fajni ludzie i okrągłe stoły rady nie dają żeby się zintegrowac. ale co tam

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
ja jade do Mc donalda z TZ
jezuuuuu...nie mów tego słowa...bo ja dietująca się i nie moge nic takiego...eh..

Cytat:
a co do diety (bo ostatnio Dukan tu rządzi) to ja trzymam kciuki za Was wszystkie a sama rezygnuję z jedzenia słodyczy i wszystkiego co jest zbędne (czyt. zaśmieca organizm) np. z chipsów, na rzecz owocków, jogurtów i ogólnie wartościowych rzeczy
trzymam kciuki z aciebie i za siebie i za wszystkie chudnące

Cytat:
hehe, no hamburgery dodaja centymetrow najwyzej w pasie -bleee - , a ja chce takie ladne kobiece biodra
oddam swoje biodra jak chcesz-i gratis dorzucę troche ud

Cytat:
MALENSTWO84 wierz mi, że piękne zdjęcia plenerowe to w 99% załuga fotografa a może w 1% pogody (moj TŻ i jego znajomi są fotografikami, wiec widzę )
Przemysl to na spokojnie, spisz "za" i "przeciw", przespij sie z tym i zdecyduj trzymam kciuki!
zawsze można plener zrobic za pare miesięcy po slubie jak bedzie cieplej

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
student bez poprawki to nie student

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
To ja moze sie wypowiem na temat typow figur Zaliczylo sie podstawy ubioru na 5 w koncu heheh

Typ A: lekko zaokrąglona dolem (waskie ramiona, maly biust, wyraznie zaznaczona talia, krągłe posladki i biodra)
Typ O: pelny biust, okragly brzuch, krotka talia, dlugie nogi
Typ H(M): sylwetka prosta, brak wciecia w talii, plaskie posladki, waskie ramiona i biodra.
Typ X tzw. klepsydra: szerokie ramiona, duzy biust, talia osy, szerokie biodra, duza pupa

ja mam typ A chcecie to Wam moge pozniej dopisac co ubierac a czego nie
to wychodzi na to że ja jestem Klepsydrowata z tendencją do gruchy,i z małymi cyckami(ale je lubie w sumie już )
U mnie różnica między talią a pasem(jak spodnie się zaczynają) wynosi 13 cm. wiec chyba spoko. ale dupe to ja mam...oł jeeeee.....wielkie dupsko z udzichami.... Ale juz niedługo wezme na sposób dupke i udka i je "zadunkanuje" hehe...
---------------------------------------
A ja dziś na Duncanie 6 dzień- pierwszy przemienny z warzywkami pycho były warzyweczka....ah.... ale i tak nie jem ich za dużo...jutro zupa warzywna z kurczakiem i watróbka kurza z cebulką.
a dziś w sumei jeszcze zaraz zjem watróbki bo mam dużo i koniec.
to lece.potem was nadgonie dziewuszki.ale dużo piszecie dzisiaj

Jenny dasz rade. ja 3 dnai odpływałam. myslałam ze bede wymiotowała,i w głowie szumiało,nawet si enie dąło ze mną dogadać. ateraz już żyję

Edytowane przez jolkajp
Czas edycji: 2010-01-12 o 18:01
jolkajp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 18:05   #3048
MALENSTWO84
Raczkowanie

dziewczyny, co to za dunkan?? moze i ja bym sie troche pomniejszyla?? :/

kurcze, ale plener za jakiś czas to juz nie to samo- inny błysk w oku i w ogole... strasznie sie stresuje tym jutrem i ogladaniem sali

Edytowane przez MALENSTWO84
Czas edycji: 2010-01-12 o 18:06
Stary 2010-01-12, 18:07   #3049
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Stysiu, dzięki za wiadomość - poszukam przy następnej wizycie w tesco a ile ona mniej więcej kosztuje ? I jak tam dieta, bo mi dziś słabo a tu jeszcze 2 dni... W ogóle to wszystko co zakazane do mnie przemawia czyt. mandarynki, banany, bułka...
ze mną też było źle - zwłaszcza 1 i 2 dnia (organizm zużył zapas węgli i przeżył szok ) teraz jestem 4 dzień na protalu i jest lepiej (łydki nadal mi drętwieją mimo magnezu). O dziwo "zakazane"rzeczy mnie nie kuszą tylko ta papryka dziś

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
dr Dukan, lekarz który opracował dietę białkową (proteinową). Zarówno na wizażu jak i w necie pełno opisów jak i przepisów
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-12, 18:10   #3050
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
jakies 26 zl...
ja mam 2 dni protein wiec jutro beda warzywka w koncu moze sie nawet zwaze zeby sprawdzic czy spadlo tyle ile mialo a dzsiaj tunczyk znowy, wczoraj mnie makrela wedzona uratowala ale zle sie czulam bo pozno sniadanie zjadalm... ciesze sie z tej diety bo czuje ze kontrolu to co jem a nie ze widze paczke chipsow to sie na nia rucam albo harbibo dzisiaj mnie brat czestowal a ja nic mam taka ochote na bulke pszenna z szynka i serem jeszcze dzisiaj cobra o pizzy pisala... ale damy rade 19 marzec jest blisko ()

Stary 2010-01-12, 18:11   #3051
MALENSTWO84
Raczkowanie

dr Dukan, lekarz który opracował dietę białkową (proteinową). Zarówno na wizażu jak i w necie pełno opisów jak i przepisów [/QUOTE]

a działa to wogole

Stary 2010-01-12, 18:12   #3052
jolkajp
Rozeznanie

Cytat:
a frida ma książki w wersji na maila-więc ładnie mozesz poprosic i ci wyśle
ja cała ksiażke obadałam. i faktycznie duzo tam tłumaczy jak to działa,jak sie spala wszystko itd.
Mi sie podoba baaaardzo duncan
DZIALA. Moja mama mówiła o znajomych,że przez 2-3 miesiące po 15 kg schudli! i widziała na żywo efekty wiec ja wierze.i widz epo sobei samej 6 dzien-a sie zapinam na guzik ciasniej paska!

Ah. Z nalazłam 1 zdj. jak wyglada taniec w sercu z kwiatów i goscie wokoło u mnie w rodzinie-mało widac ale widac.

Edytowane przez jolkajp
Czas edycji: 2010-01-12 o 18:14
jolkajp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 18:13   #3053
karolinusienka
Zakorzenienie

NADRABIANKO:
Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Madzius nasi przyszli mężowie mają tak samo na imię Ładnie co?
Ale ja jak byłam w 8 klasie podstawówki sobie powiedziałam, że mój mąż będzie miał na imię Łukasz I póki najwięcej przejśc mam z Łukaszami, a z jednym wyjątkowo
a ja zawsze sie zapieralam przed wszystkimi facetami o imieniu Piotrek hehehe i powiedzialam sobie, ze nigdy ale to przenigdy maz o imieniu Piotrek a tu prosze

Cytat:
Napisane przez dottta
kurde ale mi żal Tż dostanie dziś papryki zapiekane z mięskiem a ja tylko grillowana pierś a papryczki tak pachną szczęściarz jest już na PW
ja sobie robie jajkowe kotlety hehehe i piersiaka
dzisiaj zrobilam sobie nutelke looo matko jaka slodka heheh pol lyzeczki zjadlam i mi slodkosci na dzisiaj starczy

ja tez rocznik '85 A p '83

fryzjer - wloski zapuszczam, ale musze cos z grzyka zrobic,bo doprowadza mnie do szewskiej pasji ehhhh

Cytat:
Napisane przez mabi84

my sobie obraczki kupimy juz w tym roku na pierwsza rocznice zareczyn zamiast tego dodatkowego pierscionka co wg tradycji trzeba dac, jesli slub sie nie odbedzie rok po zareczynach

witam nowa PMkę

skonczylam nadrabianko
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 18:14   #3054
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:

a działa to wogole
zobaczymy moja pierwsza dieta w zyciu wiec lepiej zeby mi oponki zniknely bo sie zdenerwuje na tego dukana

Stary 2010-01-12, 18:14   #3055
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:

dr Dukan, lekarz który opracował dietę białkową (proteinową). Zarówno na wizażu jak i w necie pełno opisów jak i przepisów

a działa to wogole [/QUOTE]
działa
ja mam podejscie nr dwa
Stary 2010-01-12, 18:14   #3056
Stysik
Zakorzenienie

... jakis mialam problem z odpowiedzia

Stary 2010-01-12, 18:16   #3057
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
a frida ma książki w wersji na maila-więc ładnie mozesz poprosic i ci wyśle
ja cała ksiażke obadałam. i faktycznie duzo tam tłumaczy jak to działa,jak sie spala wszystko itd.
Mi sie podoba baaaardzo duncan
DZIALA. Moja mama mówiła o znajomych,że przez 2-3 miesiące po 15 kg schudli! i widziała na żywo efekty wiec ja wierze.i widz epo sobei samej 6 dzien-a sie zapinam na guzik ciasniej paska!

Ah. Z nalazłam 1 zdj. jak wyglada taniec w sercu z kwiatów i goscie wokoło u mnie w rodzinie-mało widac ale widac.
u mnie w dalszej rodzzince tez sie tak tanczy...u mnie..nie wiem jak bedzie

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:
jakies 26 zl...
ja mam 2 dni protein wiec jutro beda warzywka w koncu moze sie nawet zwaze zeby sprawdzic czy spadlo tyle ile mialo a dzsiaj tunczyk znowy, wczoraj mnie makrela wedzona uratowala ale zle sie czulam bo pozno sniadanie zjadalm... ciesze sie z tej diety bo czuje ze kontrolu to co jem a nie ze widze paczke chipsow to sie na nia rucam albo harbibo dzisiaj mnie brat czestowal a ja nic mam taka ochote na bulke pszenna z szynka i serem jeszcze dzisiaj cobra o pizzy pisala... ale damy rade 19 marzec jest blisko ()
fajnie masz z tym marcem...ja dzien przed urodzinami czyli 3go lipca mam osiagnac wage ta co mi Duckan wyliczyl a 3go idziemy na wesele
Stary 2010-01-12, 18:20   #3058
dottta
Zakorzenienie

Cytat:

a działa to wogole
podobno działa u mojego Tż w pracy dziewczyny b. zeszczuplały po Dukanie
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 18:20   #3059
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
fajnie masz z tym marcem...ja dzien przed urodzinami czyli 3go lipca mam osiagnac wage ta co mi Duckan wyliczyl a 3go idziemy na wesele
o to wspolczuje...
a myslalam ze marzec jest daleko bedzie dobrze

mam nadzieje ze nas dziewczyny nie wyrzuca za off topic od czasu do czasu

Stary 2010-01-12, 18:22   #3060
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
o to wspolczuje...
a myslalam ze marzec jest daleko bedzie dobrze

mam nadzieje ze nas dziewczyny nie wyrzuca za off topic od czasu do czasu
hehe chyba juz sie przyzwyczaily i zreszta z dnia na dzien jest nas wiecej a po drugie odchudzanie tez jest jakims tam przygotowaniem do slubu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości