Studniówkowiczki 2010 :) cz III - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-12, 16:52   #1951
Aneczka91
Zakorzenienie

Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz III

Cytat:
Napisane przez EwelinQsia Pokaż wiadomość
Widzę, że nie tylko ja mam obsesję na punkcie butów TŻ mnie zawsze wyzywa, że po co mi tyle, ale jak już jakieś fajne szpileczki ubiore to nie narzeka tylko mu się podoba Ehh faceci, ale za butami to ja szaleję!!
melduje się kolejna butoholiczka kocham kupować butóy
koleżanki się dziwią że mam tyle par , ale ja kocham kupować buty
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 16:52   #1952
EwelinQsia
Zadomowienie

[QUOTE=plesiunia;16419077]
Cytat:
Napisane przez paula661 Pokaż wiadomość
la jestem dlatego,ze postanowilam umowic sie do kosmetyczki i wolna znalazlam na godzine 12..i juz sie na tą godzine z nią umowilam ale teraz mam obawy,ze to o wieleeeee za wczesnie bo o 18.30 studniowka to mi z buzi to nie splynie? jak myslicie??

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

A do fryzjera na się umówiłaś???? Jeżeli użyje odpowiednich kosmetyków i utrwalaczy to myślę że będzie ok, też się nad tym zastanawiałam bo maluje mnie koleżanka i dziewczyny tutaj mnie uświadomiły co zrobić by makijaż się trzymał.

Weźcie się tym nie przejmujcie, przeciez wytrzyma, kobiety na własny ślub chodzą się malować już nieraz o 8 rano, a makijaż mają śliczny całą noc
EwelinQsia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 16:52   #1953
paula661
Raczkowanie

[QUOTE=plesiunia;16419077]
Cytat:
la jestem dlatego,ze postanowilam umowic sie do kosmetyczki i wolna znalazlam na godzine 12..i juz sie na tą godzine z nią umowilam ale teraz mam obawy,ze to o wieleeeee za wczesnie bo o 18.30 studniowka to mi z buzi to nie splynie? jak myslicie??

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

A do fryzjera na się umówiłaś???? Jeżeli użyje odpowiednich kosmetyków i utrwalaczy to myślę że będzie ok, też się nad tym zastanawiałam bo maluje mnie koleżanka i dziewczyny tutaj mnie uświadomiły co zrobić by makijaż się trzymał.
fryzjer na 10 a makijaz na 12,moglam miec fryzjera po makijazu ale wole jednak najpierw fryzure zeby nie zniszczyc tego malunku na twarzy stresuje sie tym makijazem,bo nigdy takiego profesjonalnego nie mialam,a boje sie,ze mnie za mocno pomaluje,albo jakos dziwacznie,no ale zobaczymy:0
paula661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 16:54   #1954
zuzanuss
Rozeznanie

Witam. Dzisiaj dostalam zaproszenie na studniowke, ktora odbedzie sie za miesiac. Swoja mialam rok temu i wspominam ja fantyastycznie!;p tez umawiam sie do kosmtyczki na 12, a to dlatego,ze mam wczesniej ezamin i ni oplaca mi sie wracac do domu. rok temu malowala mnie kosmetyczka 40 minut przed studniowka, sresu bylo bardzo duzo, al chyba mialam najswiezszy makijaz;D kolezanki ktore malowaly sie o 12 tez fajnie wyladaly, wiec nie nie stresujcie
siłownia
zuzanuss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 16:56   #1955
paula661
Raczkowanie

[QUOTE=EwelinQsia;16419184]
Cytat:
Napisane przez plesiunia Pokaż wiadomość

Weźcie się tym nie przejmujcie, przeciez wytrzyma, kobiety na własny ślub chodzą się malować już nieraz o 8 rano, a makijaż mają śliczny całą noc
pocieszylas mnie,dzieki
Stary 2010-01-12, 16:57   #1956
EwelinQsia
Zadomowienie

Xtase, chyba nie zaglądałaś do klubu, napisałam Ci która to ta królowa na filmiku I jeszcze ją ładnie widać w 11 sekundzie po lewej Więc jak chcecie to możecie zobaczyć wszystkie która to naczy te z klubu :P
Stary 2010-01-12, 16:57   #1957
zuzanuss
Rozeznanie

[QUOTE=paula661;16419186]
Cytat:
Napisane przez plesiunia Pokaż wiadomość

fryzjer na 10 a makijaz na 12,moglam miec fryzjera po makijazu ale wole jednak najpierw fryzure zeby nie zniszczyc tego malunku na twarzy stresuje sie tym makijazem,bo nigdy takiego profesjonalnego nie mialam,a boje sie,ze mnie za mocno pomaluje,albo jakos dziwacznie,no ale zobaczymy:0

Ja sie prawie rozpalakalam jak zobaczylam jak mnie pomalowala kosmetyczka. To nie bylam ja po prostu. Wszyscy mowili,ze jest swietnie i naprawde bylo, bo widzialam to na zdjeciach , wczesniej tez,ale dopiero jak sie przywyczailam. A do zdjec duzo lepiej wyglada profesjonalny makijaz
siłownia
zuzanuss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 16:57   #1958
paula661
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zuzanuss Pokaż wiadomość
Witam. Dzisiaj dostalam zaproszenie na studniowke, ktora odbedzie sie za miesiac. Swoja mialam rok temu i wspominam ja fantyastycznie!;p tez umawiam sie do kosmtyczki na 12, a to dlatego,ze mam wczesniej ezamin i ni oplaca mi sie wracac do domu. rok temu malowala mnie kosmetyczka 40 minut przed studniowka, sresu bylo bardzo duzo, al chyba mialam najswiezszy makijaz;D kolezanki ktore malowaly sie o 12 tez fajnie wyladaly, wiec nie nie stresujcie
o ty tez mnie pocieszylas,to juz bede spokojna
Stary 2010-01-12, 17:01   #1959
Xtase
Rozeznanie

Cytat:
Xtase, chyba nie zaglądałaś do klubu, napisałam Ci która to ta królowa na filmiku I jeszcze ją ładnie widać w 11 sekundzie po lewej Więc jak chcecie to możecie zobaczyć wszystkie która to naczy te z klubu :P
Zauważyłam ładna dziewczyna

[QUOTE=zuzanuss;16419299]
Cytat:

Ja sie prawie rozpalakalam jak zobaczylam jak mnie pomalowala kosmetyczka. To nie bylam ja po prostu. Wszyscy mowili,ze jest swietnie i naprawde bylo, bo widzialam to na zdjeciach , wczesniej tez,ale dopiero jak sie przywyczailam. A do zdjec duzo lepiej wyglada profesjonalny makijaz
Kurcze, zaczęłam teraz żałować że się jednak nie zapisałam do tej kosmetyczki

Dziewczyny i ponawiam pytanie, czy kępki przyklejane przez kosmetyczkę będą się spokojnie trzymać przez 2 dni ?
Stary 2010-01-12, 17:05   #1960
karolajn91
Zadomowienie

Cytat:

jak cos to pytaj jeszcze to pomoge nie ma za co dziekowac aaa i jeszcze poszukaj sobie w necie o tej "formie"Gombrowicza,mysle ,ze to by sie nadawalo tez na wstęp bo on mial na punkcie tej formy hopla
już sobie poradziłam, 350 słów we wstępie napisałam o formie a w zakończniu to co wcześniej pisałaś o tym krzywym zwierciadle itd

karolajn91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 17:05   #1961
paula661
Raczkowanie

[QUOTE=zuzanuss;16419299]
Cytat:

bardzo jestem ciekawa jak to u mnie wyjdzie
Stary 2010-01-12, 17:06   #1962
EwelinQsia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Xtase Pokaż wiadomość

Dziewczyny i ponawiam pytanie, czy kępki przyklejane przez kosmetyczkę będą się spokojnie trzymać przez 2 dni ?
Ja miałam robione w pt. o 16 i się trzymały do wczoraj!! Jak będą porządnie zrobione to nie masz się czego bać, tylko zmywając twarz musisz omijać okolice oczu, bo mleczko jest za tłuste i mogą odlecieć, mi kosmetyczka mówiła, że mam zwywać oczy lekko tonikiem, tak robiłam i się trzymały
Stary 2010-01-12, 17:07   #1963
becia_hehe
Raczkowanie

GG do becia_hehe

Cytat:
To zależy od tego na jakim sa kleju przyklejone. U mnie w klasie ostatnio koleżanka przyklejała sobie i trzymały się jej 5 dni( trzeciego dnia odpadła jej jedna kępka ale prawie nie było tego widac)

Zapraszam na mojego bloga: http://beaaatka21.blogspot.com/
becia_hehe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 17:08   #1964
wiewioreczka
Wtajemniczenie

[QUOTE=paula661;16419514]
Cytat:
bardzo jestem ciekawa jak to u mnie wyjdzie
ja się zastanawiam, czy nie pójść z mamą albo z koleżanką, żeby ktoś stał i patrzył i w razie gdyby kosmetyczka zbytnio przyszalała to w czas zdążył mi o tym powiedzieć

wiewioreczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 17:11   #1965
karcia94
Przyczajenie

Czesc. Nie wiedizałam jak załozyc nowy wątek to pisze tutaj bo widze, że mowa o studniówce.
W piątek ide z chłopakiem na jego studniówke i mam dylemat .
Mam do wyboru 2 sukienki ... czarną i siwą w takie delikatne srebrne wzory. Obie są ładne aczkolwiek ta siwa ma ładniejszy krój i lepiej na mnie lkezy, a ta czarna jest polyskliwa i prosta. musze dodac ze mam czarne buty.
Boje sie ze jezeli wybiore siwą to wyjde na idiotke bo to zazwyczaj czarną sie nosi na studniowce. Czarna jest bardziej elegancka.
POMOCYYY ... którą ?
karcia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 17:11   #1966
L I L Y
Zakorzenienie

wiecie co wyczytałam dziś w przesądach studniówkowych?

'studniówka nie kochana, matura nie zdana'

edit:
karcia94 najlepiej byłyby, jakbyś pokazała nam te sukienki bo tak to ciężko coś doradzić.

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!
* Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r.

Edytowane przez L I L Y
Czas edycji: 2010-01-12 o 17:12
L I L Y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 17:11   #1967
EwelinQsia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wiewioreczka Pokaż wiadomość

ja się zastanawiam, czy nie pójść z mamą albo z koleżanką, żeby ktoś stał i patrzył i w razie gdyby kosmetyczka zbytnio przyszalała to w czas zdążył mi o tym powiedzieć
Przecież mama czy koleżanka mają inny gust, to co im się nie będzie podobać, Tobie być może tak, wystarczy przecież powiedzieć, że chcesz delikatny makijaż, bo w mocnym źle się czujesz. Kosmetyczka to profesjonalistka, przecież nie zrobi Ci pomarańczowej tapety na twarzy
Stary 2010-01-12, 17:12   #1968
paula661
Raczkowanie

[QUOTE=Xtase;16419430]Zauważyłam ładna dziewczyna

Cytat:

Kurcze, zaczęłam teraz żałować że się jednak nie zapisałam do tej kosmetyczki

ja sama sobie przyklejalam i mi sie trzymaly do pierwszego zmywania makijazu,ale przezyly i pocieranie uczu i placz itp. ale czy przezyja demakijaz i czy sie nie odgniotą podczas snu to cholerka nie wiem...musialabys pewnie uwazac bardzo na nie,ale to latwo powiedziec,a jak czlowiek zmęczony to padnie ze sie tak brzydko wyraże "na pysk " i spiiii i kępki to wtedy ostatnia rzecz o jakiej mysli
Stary 2010-01-12, 17:13   #1969
EwelinQsia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karcia94 Pokaż wiadomość
Czesc. Nie wiedizałam jak załozyc nowy wątek to pisze tutaj bo widze, że mowa o studniówce.
Mam do wyboru 2 sukienki ... czarną i siwą w takie delikatne srebrne wzory. Obie są ładne aczkolwiek ta siwa ma ładniejszy krój i lepiej na mnie lkezy, a ta czarna jest polyskliwa i prosta. musze dodac ze mam czarne buty.
Boje sie ze jezeli wybiore siwą to wyjde na idiotke bo to zazwyczaj czarną sie nosi na studniowce. Czarna jest bardziej elegancka.
POMOCYYY ... którą ?
Masz jakieś stare informacje, w tych czasach na studniówce jest moda na wszystkie kolory tęczy także dla mnie siwy to nie kolor! Dziwnie byś może wyglądała w pomarańczowo-zielonej sukience, ale nie w siwej, najlepiej pokaż fotki to Ci doradzimy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-12, 17:14   #1970
pragnienie
Rozeznanie

Cytat:
Widzę, że nie tylko ja mam obsesję na punkcie butów TŻ mnie zawsze wyzywa, że po co mi tyle, ale jak już jakieś fajne szpileczki ubiore to nie narzeka tylko mu się podoba Ehh faceci, ale za butami to ja szaleję!!
Też uwielbiam buty, ale portfel mamy już nie bardzo Jeszcze powinnam kupić jakieś płaskie na zmianę, bo nie wytrzymam w obcasach całą noc, ale to już chyba będę musiała sama sięgnąć do kieszeni

pragnienie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 17:14   #1971
becia_hehe
Raczkowanie

GG do becia_hehe

Cytat:
Napisane przez wiewioreczka Pokaż wiadomość

Ja ide z koleżanką razem . Miałysmy się zapisać na inne godziny ale kosmetyczka powiedziała, że nawet lepiej jak razem przyjdziemy bo np. jak nakłada baze to ona musi chwile na twarzy siedzieć i w tym czasie będzie robiła drugą z nas. Także w razie "niebezpieczeństwa " bedziemy się ostrzegać

Zapraszam na mojego bloga: http://beaaatka21.blogspot.com/
becia_hehe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 17:15   #1972
karcia94
Przyczajenie

no zaraz porobie zdjecia
Stary 2010-01-12, 17:21   #1973
wiewioreczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez becia_hehe Pokaż wiadomość
Ja ide z koleżanką razem . Miałysmy się zapisać na inne godziny ale kosmetyczka powiedziała, że nawet lepiej jak razem przyjdziemy bo np. jak nakłada baze to ona musi chwile na twarzy siedzieć i w tym czasie będzie robiła drugą z nas. Także w razie "niebezpieczeństwa " bedziemy się ostrzegać
właśnie moja koleżanka niestety idzie przede mną, ale czułabym się pewniej mając kogoś 'oceniającego na bieżąco' ze sobą

Ewelinqsia wiem, że kosmetyczka to profesjonalistka ale sie po prostu boję, że przesadzi i będę wyglądała całkowicie jak nie ja

wiewioreczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-12, 17:21   #1974
fonefa
Raczkowanie

GG do fonefa

dziewczyny, a co lepiej? ponczochy czy rajstopy? ;>
fonefa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 17:23   #1975
AcutoPeperone
Raczkowanie

Wróciłam z zakupów Nawkurzałam sie niesamowicie przez tate bo jak zwykle mu sie spieszy wrrr.. Ale buty kupiłam Czarne peep toe I zadowolona jestem. No mam to hasło Tylko teraz próbuje rozpracować ten album... Nie EwelinQsia pisala cos o jakimś filmiku a ja tego nie widze
AcutoPeperone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 17:26   #1976
karcia94
Przyczajenie

noo to te zdjecia pobu sukienek
Stary 2010-01-12, 17:26   #1977
EwelinQsia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fonefa Pokaż wiadomość
dziewczyny, a co lepiej? ponczochy czy rajstopy? ;>
POŃCZOCHY!!

Cytat:
Napisane przez AcutoPeperone Pokaż wiadomość
Wróciłam z zakupów Nawkurzałam sie niesamowicie przez tate bo jak zwykle mu sie spieszy wrrr.. Ale buty kupiłam Czarne peep toe I zadowolona jestem. No mam to hasło Tylko teraz próbuje rozpracować ten album... Nie EwelinQsia pisala cos o jakimś filmiku a ja tego nie widze
To czekamy na jakieś foteczki od Ciebie A filmik jest w klubie na wizażu, dałam link
Stary 2010-01-12, 17:27   #1978
Xtase
Rozeznanie

Cytat:
Ja miałam robione w pt. o 16 i się trzymały do wczoraj!! Jak będą porządnie zrobione to nie masz się czego bać, tylko zmywając twarz musisz omijać okolice oczu, bo mleczko jest za tłuste i mogą odlecieć, mi kosmetyczka mówiła, że mam zwywać oczy lekko tonikiem, tak robiłam i się trzymały
Cytat:
Napisane przez becia_hehe Pokaż wiadomość
To zależy od tego na jakim sa kleju przyklejone. U mnie w klasie ostatnio koleżanka przyklejała sobie i trzymały się jej 5 dni( trzeciego dnia odpadła jej jedna kępka ale prawie nie było tego widac)
[QUOTE=paula661;16419678]
Cytat:

ja sama sobie przyklejalam i mi sie trzymaly do pierwszego zmywania makijazu,ale przezyly i pocieranie uczu i placz itp. ale czy przezyja demakijaz i czy sie nie odgniotą podczas snu to cholerka nie wiem...musialabys pewnie uwazac bardzo na nie,ale to latwo powiedziec,a jak czlowiek zmęczony to padnie ze sie tak brzydko wyraże "na pysk " i spiiii i kępki to wtedy ostatnia rzecz o jakiej mysli
Dzięki, będę uważać, mają za zadanie przetrzymać tylko piątkowe popołudnie, noc i całą sobotę więc mam nadzieję że dadzą radę

Cytat:
POMOCYYY ... którą ?

Spokojnie, siwa to kolor jak najbardziej odpowiedni na studniówkę
Teraz dużo dziewczyn kupuje fioletowe,kobaltowe itp więc nie martw się
Stary 2010-01-12, 17:28   #1979
EwelinQsia
Zadomowienie

Cytat:
Mi ta sukieneczka wygląda na błękitna na zdjęciu, a nie siwą Obie fajne, ale w czarnej Ci ładniej i bardziej elegancka I cieliste rajstopki
Stary 2010-01-12, 17:30   #1980
Olean
Wtajemniczenie

Cytat:
Zdecydowanie czarna. Ożywisz ją jeszcze jakimiś np srebrnymi dodatkami i będzie ok
Olean jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości