![]() |
#1381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: House MD :)
Mnie wkurzył ten gościu od Wilsona, miał pretensje do niego że go potraktował za mocną chemią - to co, miał nic nie robić? i wręcz wymaganie żeby dał mu wątrobę, a na koniec jeszcze widać było jak mu zależy na odbudowaniu rodziny jak już wyzdrowiał taaa.... ja bym chyba na miejscu Wilsona zwątpiła w mój wybór
![]() ale rzeczywiście fajnie że House tak przy nim siedział nono, to było miłe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1382 |
Zakorzenienie
|
Co do tego gościa: House miał od początku rację. Tucker był egoistyczny, ale umierał, nie wiem, jak ja zachowałabym się w takiej sytuacji. Ale nieważne.
I znowu mnie denerwuje to nadużywanie słowa "przyjaciel". Zawsze mnie to drażniło i drażni nadal. Ten Tucker to przyjaciel Wilsona jak nie powiem z czego trąbka. Mój Boże, uwielbiam Wilsona ![]() I jeszcze jedno: dlaczego House mieszka z Wilsonem nadal? Edytowane przez ville Czas edycji: 2009-12-06 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1383 |
Zakorzenienie
|
chyba dlatego, bo Wilson chce mieć nad nim pewien nadzór żeby znowu się nie stoczył
![]() ![]() ale faaajny ten nowy dom mają, taki wielki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1384 |
Zakorzenienie
|
Z House'a się robi jedna wielka Chała!
![]() "Wilson" ledwo co oglądalny ![]() Pierwszy odcinek szóstej serii jest przeboski, a potem to już równia pochyła...
![]() |
#1385 |
Zadomowienie
|
żartujecie! "Wilson" był genialny wg mnie! serio, totalny powiew świeżości, taka KOMPLETNA odmiana, że szok. Spojrzenie na drużynę House'ową z drugiej strony było świetne, np. ten moment, w którym kamera śledzi Wilsona i nagle z korytarza wyskakują Chase,Taub&Foreman pędząc z łóżkiem swojego pacjenta. Sama koncepcja tego odcinka mi się podobała, prawie tak, jakby to był serial "Wilson", a nie "House". Albo przynajmniej "House i Wilson", bo Grega ciężko usunąć z bycia główną postacią
![]() Tylko jak znam życie, to szykuje nam się hiatus do lutego, albo przynajmniej do stycznia. Wariują te amerykańskie stacje w związku z Olimpiadą :/
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1386 |
Zakorzenienie
|
Ma któraś z Was tę o to książkę?
Dr House i filozofia - wszyscy kłamią
![]() |
![]() |
#1387 |
Rozeznanie
|
Tej akurat nie czytałam, cociaż widziałam ją w emiku.
Przeglądałam za to "Co dr House wie o medycynie" czy jakoś tak, nie pamiętam dokładnie. W sumie ciekawe, jeżeli ktoś się tym interesuje ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1388 |
Zadomowienie
|
Baaardzo chciałabym ją dorwać w swoje szpony! Oj jak bardzo!
![]()
![]() |
![]() |
#1389 |
Zakorzenienie
|
A jaa właśnie ją zamówiłam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1390 |
Zakorzenienie
|
ja dopiero zaczęłam oglądać
![]() ![]() Możecie mi dziewczyny powiedzieć, czy house zwiążę się z tą młodą kobitką, lekarką? (kończę oglądać pierwszy sezon ![]()
![]() |
![]() |
#1391 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1392 |
Zakorzenienie
|
tak też myślałam ;- )
![]() |
![]() |
#1394 |
Zadomowienie
|
Dużo zdrowia i radości
w twoim domu niech zagości i prezenty i śnieg biały by te święta urok miały samych wzruszeń przy choince życzę tobie i rodzince ![]() Wszystkiego dobrego dla wszystkich wielbicielek House'a! ![]() (Mimo, że On nie znosi Świąt ![]()
![]() |
![]() |
#1395 |
Raczkowanie
|
Kurcze! Tak z ciekawości zaczęłam czytać o co biega z tym Housem, że tak go wszyscy wielbią i już wiem. Szkoda, że tak późno odkryłam tego doktorka-cynika. I tyle sezonów w plecy. Opłaca się to w ogóle oglądać teraz? Szósty sezon?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1396 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I przyłączam się do świątecznych życzeń dla wszystkich fanek housa! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1397 |
Zakorzenienie
|
Miałam dłuższą przerwę w oglądaniu House'a, ale w końcu postanowiłam wrócić i oglądam 6. sezon. Wczoraj oglądałam do wpół do trzeciej w nocy
![]() Dla mnie 6. sezon jest świetny, najlepszy ze wszystkich, po prostu genialny ![]() Bardzo bym chciała, żeby Cameron była z Chase'm, pomimo tego co zrobił (i co moim zdaniem było słuszne, chociaż nie powinnam tak myśleć). Wiem, że scenarzyści muszą wprowadzać komplikacje, bo gdyby wszyscy byli zawsze szczęśliwi, to nie mielibyśmy co oglądać ![]()
![]() |
#1398 |
Rozeznanie
|
Kiedy nowy odcinek?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1400 |
Raczkowanie
|
Poszukuję piosenki, która leciała we wczorajszym odcinku dr House'a (sezon 3 odc. 66) Pojawiła się w momencie, jak dziewczyna już umierała i siedział przy niej Dr Eric Foreman (Omar Epps) Może ktoś oglądał i kojarzy? Będę wdzięczna za pomoc
![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Już znalazłam ![]() Matthew Ryan - Follow The Leader Polecam!! ![]()
"Nigdy nie ma się drugiej okazji, żeby zrobić pierwsze wrażenie" A. Sapkowski ![]() "Chciałabym, żeby kiedyś ktoś tak na mnie czekał, że z tej wielkiej tęsknoty nie mógłby zasnąć" T. Jonsson Edytowane przez innamoratissima Czas edycji: 2010-01-21 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1401 |
Zakorzenienie
|
Ja bym zrobiłą to samo co Chase... Ale można było się spodziewać, że Cameron tak zareaguje. Cieszy mnie jakoś, że nie są razem. Tacy nijacy torchę razem byli. Jemu by się przydała jakaś szalona i spontaniczna dziewczyna
![]() Czekam na nowy odcinek ! ![]()
![]() |
#1402 |
Raczkowanie
|
Zaczęam to oglądać. Szkoda, że od trzeciego sezonu, ale lepiej późno niż wcale, a widzę, że dużo przegapiłam. Ten doktorek jest mega.
'Masz włosy w tajemnym miejscu'? House do tej małej. Mało co z łózka nie spadłam XD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1403 |
Zakorzenienie
|
Słyszałyście o ślubie pod koniec 6sezonu?
![]() |
#1404 |
Rozeznanie
|
Nie! A wiadomo czyj?!
![]()
![]() |
#1405 |
Zakorzenienie
|
Podobno Cuddy z Lucasem. Ale to tylko spekulacje.
![]()
![]() |
#1406 |
Rozeznanie
|
aaaaa! tylko nie to!
![]()
![]() |
#1407 |
Zakorzenienie
|
Spoko, rozwiodą się. Ewentualnie Cuddy zrozumie swoją pomyłkę i zwieje sprzed ołtarza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1408 |
Zakorzenienie
|
tak też może być
![]() ![]()
![]() |
#1409 |
Zakorzenienie
|
Oglądałyście już jedenasty odcinek? Ja jeszcze nie, ale jutro na pewno się nim zainteresuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1410 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Ja też chyba jutro się przymierzę do niego... chociaż już tyle czasu minęło i jakoś to zniosłam
![]() Może to dobry znak na odstawienie tego nałogu ![]() Ale nie zmarnowałam czasu;kolejną osobę zaraziłam bakcykem,mój mąż mówi,że powinnam sobie dziary w podpisie wstawić,jak piloci myśliwców: osób zainfekowanych House'm **** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.