|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
powrót whou ..
Bo jeśli mnie zostawisz, będę skórką od banana, na której się poślizgniesz, soplem, który spadnie ci na głowę, a w końcu tabletkami, które połkniesz. Nie szukam miłości. Szukam kogoś, kto ochroni mnie przed samotnym chodzeniem po ulicach i od samotnych świąt. Nie jestem jedną z bohaterek filmu, która zawsze ma w zanadrzu jakąś ciętą ripostę. Cholernie tego żałuję.
|
#3242 |
|
Zadomowienie
|
to za ciebie oddałabym miliony monet < 33
- Ej ! Przestań się mazać.! - Wcalę nie placze, tylko coś mi wleciało do oka. - Zawsze tak mówisz. Dlaczego? -Bo nie chcę zebys widzial ze jestem nieszczęsliwa. Przeciez masz własne sprawy i problemy. - Kiedy jestes nieszczęsliwa, to najbardziej na świecie chcę byc z tobą w tym momencie. I to jest chyba mój problem. ;| najprawdopodobniej nigdy się nie dowiesz jak boli , gdy na mnie nie patrzysz i gdy muszę odwrócić wzrok od Twojej twarzy - nie patrzeć nawet kątem oka - abyś przypadkiem nie zauważył jakie wywierasz na mnie wrażenie .. <3 Czy martwe, zamrożone serce można złamać? Czułam, że moje się właśnie rozpadało.
|
|
#3243 |
|
Zadomowienie
|
Whou – naaareszcie promyczku mój najjaśniejszy ! tęskniłam jak nikt inny (: od razu wszystkie zabieram !
. pomóż mi uleczyć moje kruche serce Twarz zza okna, płacząca nocą.. jeśli twe oczy będą ostatnią rzeczą, którą ujrzę wtedy wiem, że piękne niebo czeka na mnie… odbierasz mi oddech |
|
|
|
#3244 |
|
Rozeznanie
|
powieki w tańcu zaciskam mocno.
jaki ze mnie sukinsyn w tej letniej sukience. ciało i rozum w niezgodzie. nie mówiąc już o sercu. jestem mała, obejmij mnie. potrzebuję namiętności. gdzieś pomiędzy cześć i żegnaj. gdy wreszcie nam się uda być razem zatańczymy na dachu świata. (...) ale na Ciebie nie ma antidotum.
|
#3245 |
|
Raczkowanie
|
hotiie kradnij skarbie .
LonelyDay dziękuję słoneczko . bierz ile chcesz ! umiem czytać z ruchów Twego serca.
oparł głowę na jej piersi . i słuchał jak bije jej serce . ^ - jak bardzo Ci na nim zależy ? - .. za bardzo - odszepnęłam . -Kochasz mnie. -Nie prawda. -Możesz kłamać, ale ja i tak wiem swoje. -Tak? Niby skąd to możesz wiedzieć? -Twoje oczy szepczą mi to, gdy spoglądasz na mnie stojąc po drugiej stronie ulicy, kiedy makijaż spływa po Twoich jasnych policzkach, bo tak się spieszyłaś, aby mnie zobaczyć, że zapomniałaś wziąć parasola... Każdy z nas ma swoje drugie, prawdziwe "ja". Przeważnie o 180 stopni odwrócone od "normy". Bez uczuć się umiera, nawet utrzymując tętno Jeśli w sercu ma być pusto, głucho, zimno, drętwo był na wyciągnięcie ręki. a ja jak zwykle 'musiałam to przemyśleć'. Przepraszam, ale zachowujesz się tak jakbyś chciał mnie stracić I znów wstanę rano.. Pociągając tuszem rzęsy, powiem do siebie: Jesteś gotowa, by ponownie się rozczarować. Nauczymy się od nowa chodzić spać, wypowiadać słowa na M. Mam takie niesamowite myśli na myśli, że nawet moja własna podświadomość się rumieni. Do objęć, które akceptują me słabości... <3 zawsze będę mieć do Ciebie tę cholerną słabość... Ich miłość pięknie się zaczęła... On poprosił o zdjęcie i ona zdjęła. ![]() Przeraźliwie źle mi w środku. Czy znasz to uczucie, kiedy się budzisz? Idziesz do łazienki, gapisz się na siebie i masz ochotę krzyczeć w te pełne bólu, osamotnienia i nienawiści oczy: 'Nienawidzę Cię'? to pan jest miłością mojego życia? -Wiesz, Misiu-szepnął Prosiaczek-Czasem cos mnie tak nadmuchuje jak balon. Czuję wtedy, że pęknę! I chciałbym na kogoś nakrzyczeć albo nawet go zbić! -I co wtedy? -Wtedy podskakuje parę razy i idę sobie popiszczeć w poduszkę... Weź na język płatek śniegu i pokaż mi jak smakuje ... poniedziałek bez Ciebie. wtorek bez Ciebie. środa bez Ciebie. czwartek bez Ciebie. piątek bez Ciebie. sobota bez Ciebie. niedziela bez Ciebie. dobrze, że tydzień ma tylko 7dni. nie chcę być nie miła, ale jego usta lepiej komponowały się z moimi. nie byłam przygotowana na przeżywanie huśtawki uczuć, a on mi coś takiego nieustannie serwował. Czuła się szczęśliwa. Był tu. Przy niej. Tylko dla niej.. nawet zaimek "my" zdawał się pękać i rozwalać na kawałki. kiedy nic nie mówisz ja wsłuchuję się w twój oddech. "Gdy w pewnym momencie Twojej codzienności potrąci Cię na przejściu dla pieszych samochód, połóż się leniwie na ulicy, roześmiej się życiu w twarz i powiedz, że i tak jesteś dzisiaj senny..... " jakiś kolosalny błąd -przytul mnie. -ale, ale.. -no kur** przytul.! bo podobno ty masz szczęście do szczęścia. poczekaj. wbiję sobie nóż w serce. wyręczę Cie. Serce uspokój się, proszę. zimno fizycznie, psychicznie, emocjonalnie. twa obecność jest mi niezbędna. udowodnione naukowo. zaufanie - luksus, na który mnie nie stać jak alkoholik wódki. jak palacz papierosa. pragnę
|
#3246 |
|
Raczkowanie
|
Tell me, tell me that your sweet love hasn't died.
![]() Little things I should have said and done - You just never took the time. ![]() Maybe I didn't treat you quite as good as I should have. Maybe I didn't love you quite as often as I could have. Maybe I didn't hold you All those lonely, lonely times And I guess I never told you I'm so happy that you're mine If I make you feel second best Honey, I'm sorry, I was blind. San Paul
|
|
#3247 |
|
Raczkowanie
|
Z tęsknoty pisze się wiersze.
Błękit myśli. Krople chwil. Niebo to my. Miałam serce bez dna ![]() |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3248 |
|
Raczkowanie
|
* Gorąco mi się robi jak na Ciebie patrzę..
![]() * Ale Ty jesteś niegrzeczny..
|
#3249 |
|
Zadomowienie
|
Czego miał mnie nauczyć ten dzień? Czym miałby się różnic zabawy z psem od mojej ciężkiej pracy? Czemu jesteś guru, właścicielem dusz i osoba wcheszwiedzącą? Chyba nie musze pisać,
jak bardzo kocham moje gwiazdeczki? |
|
|
|
#3250 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() _________________________ Cień Twojej miłości zakrywa cały smutek. When those moments from birth to death will reflect to your eyelids... they make others believe in God i guess, others in Satan, or anything but not in this world. Nie zostawiaj mnie, nawet na moment. Skąd mogę wiedzieć kiedy zechcę wtulić się w Twoje ramiona?
|
|
#3251 |
|
Raczkowanie
|
LonelyDay - nie wiem jak reszta dziewczyn, ale ja darzę Cię wzajemnie tak wielką sympatią ; ) Zabraniają nam palić, później oddychać. Na słuchawkę patrzę jak głodny pies na kość. Wściekam się, gdy dzwoni inny ktoś...jak na złość! Nie wyobrażaj sobie zbyt wiele, to tylko spojrzenie - jutro zapomnę. Papieros za papierosem...a myśli nie poleciały z dymem. Jak gwiazdy które odbijają światło słoneczne a same są martwe od tysięcy lat tak Ty niszczysz mnie , zabijasz od środka swoimi pozorami, przykrywasz prawdę kłamstwami. Zafundujmy sobie wszyscy resetowanie mózgu. Wtedy przynajmniej będziemy uczyć się od podstaw człowieczeństwa, które gdzieś zatraciliśmy. Że mija?I cóż,że przemija? Od tego chwila, by minęła.Zaledwo moja,już niczyja. Jak chmur znikome arcydzieła. Niekiedy pociesznie przeznaczeniem nazywamy sytuacje, kiedy los z nas drwi. Grzebanie w rzeczywistości jak w śmietniku. Naiwne oczekiwanie ofiarności mogę skwitować wzruszeniem ramion. Czas zapierdala,wszystko uciekło na tyle daleko,że nie ma szans na powrót-a moje myśli ciągle o tym samym. Jak zwykle i jak zawsze. Wszystko albo nic. Być pomysłową, z fantazją i sprawiać, aby wspólne życie z mężczyzną nie powszedniało... Oto nie lada wyczyn! Nigdy pozory nie zastąpią życia, lecz wypełnić pusty dzień nie jest sprawą prostą. Jak by nie zawiało, i tak polecę w Twoją stronę. Potrzebuję takich słów, które pomogą mi się ogarnąć, a każdy o miłości. Możesz mi kłamać prosto w oczy. I tak nie mam już nic do stracenia. Łapię łzy spływające z policzka, ślepota mojego serca jeszcze nie zanikła. Jestem niczym lód - przeistaczam się pod wpływem ciepłych uczuć. Śmiech jest uśmiechem z pogłośnionym dźwiękiem. To zaszczyt żyć w piekle, które mi zgotowałaś. To wspaniałe, że z dnia na dzień uśmiercamy się w tak subtelny sposób... Żyjąc. Ostatnio zatraciłam umiejętność rozmawiania. Jest super. Jakoś lepiej mi się milczy. Może dlatego, że znów się boję. Cholernie boje się rutyny w życiu przyszłym. Wszystko mija jak zły sen. A los znowu zakpił sobie ze mnie. Nasze wspólne noce są dla mnie tak ważne, że dręczą mnie wyrzuty sumienia za to, że zasnęłam. W dobie efektu cieplarnianego i zimną krew zachować ciężko. Stoję po szczęście w 'peerelowskiej' kolejce. Ja mam zamiłowanie do lenistwa. Pod skórą czai się zło. Do wypowiedzenia niektórych słów, powinny być przyznawane uprawnienia. Chcę zamordować Cię w myślach.
|
#3252 |
|
BAN stały
|
hotiie- motywujesz
![]() suve
hotiie Mrs Unfabulous tajemniczaPanna TiScatteroUnaFoto grise be_kissable dowiedziałam się dzisiaj, że jestem bardzo wybredna Plotkaraaa Guziki xd agatee _mandarynka CookieCrisp ale wy trafiacie w moje gusta bezwarunkowo dożywotnie <33 wielkie♥dla was <33 . . . myslałam, że to właśnie na Ciebie czekałam całe życie . ale kiedy poznałam Cię dokładnie okazało się, że należysz do tych moich zyciowych niewypalow. głowa pełna zakichanych marzeń . ukradne Cie kiedyś. jeszcze bedzisz tylko mój . szukam wyspecjalizowanego specjalisty . ktory przeprowadzi mi formata całego sytemu z ostatnich miesiecy spedzonych z Toba. bo bajki się skończyły . od dzisiaj żyjemy w gównianym świecie, w którym księcio wcle nie jest księciem . a księzniczka spedza całe swoje zycie z wieśniakiem. . Edytowane przez IhateU Czas edycji: 2010-01-12 o 19:53 |
|
|
|
#3253 |
|
Raczkowanie
|
skromnie tak ![]() zwykłe słowa rzucone w pustkę. nie będę mogła oddychać póki znów się nie zobaczymy.
|
|
#3254 |
|
Zadomowienie
|
Paajkaa -
Plotkaraaa, suve - jak zawsze ![]() Dziękuję za pochwały * * * mówi się, żeby nie wchodzić 2 razy do tej samej rzeki. ja weszłabym po tysiąckroć, by móc cię znów przytulić. wku*wiasz mnie całym sobą. może nie kochałam cię tak bardzo jak na to zasługujesz..?
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
kolorowe sny kiedy ja- dotykam Ciebie.
kiedys nawet śniłam i wierzyłam. dzisiaj wiem, że nie było po co. szybciej, wolniej, szybciej, szybciej. bo chyba poprostu jestem szalona. jeśli wszystkie dobre myśli kiedyś się kończą to co dzieje się z tymi złymi ? wzory matematyczne, czasem fizyczne. naucz mnie wzoru na szczęśliwą miłość... i tak wiem, że wrócisz. Ty zawsze do mnie wracasz. masz do mnie słabość. podniecam Cię. jestem Twoja klątwą. pewnym fatum. powróciły jak bumerang chwile szczęścia i radości.
Edytowane przez keeendy Czas edycji: 2010-01-12 o 20:02 |
|
|
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
Witam : )
Dawno mnie tu nie było , zebrałam trochę ciekawych rzeczy przejżyjcie. Nie kradnę, a zabieram twój czas bezpowrotnie . pije kawę , jem gorzką czekoladę i palę czarne davidoff'y. Żeby nie zwariować trzeba uciec w samotność. Ja nie muszę mieć za co żyć, muszę mieć po co Kiedyś się obudzę i znikną problemy , wiem to ciągłe w k u r w i a n i e stanie się legendą ulice, od których oczy pękają, twarze, które wzrokiem zabijają... Należy się zmieniać, by jakim jest się pozostać . ' j e b a ć policję' krzyczą najgłosniej 12 latki z dobrych domów wiem, ze mnie kochasz tym pachnie twoja skóra powiedz co jesli jutro po prostu gaśnie swiatło? trzeba zyć i łapać chwilę, nawet ostatnią! zajarana życiem. To cios w nerke, wezwijcie erke, bo stoje tu i cierpie jak młody Werter nie jedna szuka sponsora wiesz co jest grane na dupie ma miejsce na twoją reklamę Edytowane przez ldzlejdildz Czas edycji: 2010-01-12 o 20:08 |
|
|
|
#3257 |
|
Raczkowanie
|
* Ta świadomość, że jestem całkiem sama wypala mnie.. po prostu niszczy wszystko..
* Łzy zamykają mi drzwi do szczęścia.. * Mam w głowie totalny chaos. Po prostu nie ogarniam. * Chcesz mnie pocałować? ![]() * Ja przecież doskonale wiem że tęsknisz! Chociaż nie jestem pewna czy aby na pewno za mną.. * Psujesz wszystko.. Ty... Ty psuju okrutny!
|
#3258 |
|
Raczkowanie
|
xDxDxD
"złodziejuje" xD _________________________ ____________ Jestem na kacu, moje serce jest narąbane. I po prostu nie mogę Cię wyrzucić z mojej głowy. Ponieważ Twoja miłość, Twoja miłość, Twoja miłość jest moim narkotykiem. ![]() ![]() Ale miłość to moja własna dewiza Nie dbam o to co mówią ludzie Pośpiech wart jest ceny jaką płacę. Zmuszam nas do desperacji, ponieważ nie kładę się całą noc spać mając nadzieję ... |
|
|
|
#3259 |
|
Raczkowanie
|
whou - masz przeeświetne opisy, jestem Twoją fanką!
![]() *** Wolno mi żyć marzeniami i zamykać się w sobie. Każdy ma niezbywalne prawo do zmarnowania sobie życia. Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień... Moja mała, twoje kości nie są ze szkła. Możesz zderzać się z życiem. – Z rumieńcem wygląda pani jak polny kwiat. – Łykam za dużo powietrza. %__Życie jest próbą spektaklu, który nigdy się nie odbędzie.
|
#3260 |
|
Rozeznanie
|
Macie moze cos o tym, że nie chce zeby sie mną bawił? że nie będę robić tego, co on chce i nie będzie mnie miał na każde zawołanie?
__________________ __love is gonna save us' __every time you leave me.
|
|
#3261 |
|
Zadomowienie
|
Przeszłość kończy się teraz, a przyszłość zaczyna się teraz
Dwupasmową nicością frunę przez pustkę Homeopatyczny strach w samym środku mojej głowy faceci talibowie czyhają na moją duszę Oto wyświetlił się nowy dzień...Pełen uśmiechu, otwartych drzwi, bez zbędnych spacji, bez oni my choć ja to ja a ty to ty
|
#3262 |
|
Zadomowienie
|
|
#3263 |
|
Wtajemniczenie
|
UpsentMinded - dzięękuję Ci kwiatuszku za uznanie ;*, odwzajemniam.
Błądzę gdzieś między twoim tęskniącym spojrzeniem a moimi nienasyconymi myślami. Zdaje mi się tylko czy nasza miłość się wykrusza? Tak bardzo lubię rozmawiać z twoimi ustami. Jesteś jak niewinny całus, który na samo wspomnienie wywołuje uśmiech na twarzy.
|
#3264 |
|
Raczkowanie
|
Słyszysz płynie czas, rysuję życia szkic,
nie ma nas, nie ma nic, ja nic nie rozumiem, przyjmuję to tak jak umiem, od narodzin do trumien, istnienia strumień płynie, może minie, a może mi nie minie, siebie winie, ciebie winie te stany przychodzą w nocy, te rany lubią się sączyć |
|
|
|
#3265 |
|
Zadomowienie
|
Kiedyś słyszałam, że zakochani chodzą bez rękawiczek. A ja? A ja chodzę w jednej. Bo nie wiem czy Cię kocham czy nie...
|
#3266 |
|
Zadomowienie
|
Drift,Sharmila,keeendy- boskie
![]() Lecę ponad chmurami, wolna od przeznaczenia. Wystartowałam dzisiaj rano a lądowania w planach niema Jestem absolutnie pewna tego, że nic nie wiem Zobaczysz uciekniemy stąd...znikniemy między, pomiędzy gdzieś A ja leżę na tapczanie zmęczona zmarnowanym czasem Rozładował się wszechświat Mam zawężoną perspektywę...Zciśnięty głos, serce, wilgotne ręce Mój mózg nie jest twardym dyskiem.Coraz mniej myślę, więcej czuję
|
#3267 |
|
Raczkowanie
|
Czułam się jak małe dziecko – nieufna, zazdrosna o jego nowych przyjaciół i zła, bo poświęcał im więcej uwagi niż mnie.
dzisiaj chce wymazac cie z pamieci lecz wszystkiego nie da sie odkrecic - Kochasz go ??? - Za bardzo... - Cierpisz przez niego??? - Nie pierwszy raz, a znając go nie ostatni - Zapomnij o nim... - Przecież wiesz, że on jest moim powietrzem! Świat jest okrutny. Ci, którzy za nami płaczą kilka dni później mogą wyśmiać nam się w twarz. Tak samo jak przyjaciele, którzy w podstawówce przyrzekali mi wierność teraz z rozkoszą plują mi pod nogi. Samotna w tłumie, ze łzami w oczach, szukając kogoś, kto pokocha... ...
|
#3268 |
|
Rozeznanie
|
was it just a dream ? Everything we did, everything we had ? To był tylko sen ? To wszystko co robiliśmy, to wszystko co mieliśmy ? don't think about tomorrow. Dance and forget our time is gone. Nie myśl o jutrze. Tańcz i zapomnij, że nasz czas już minął. dziękuję Promyczki za pochwały.
![]()
|
#3269 |
|
Wtajemniczenie
|
niewiele warte elementy codzienności enigmatyczny charakter niektórych słów |
|
|
|
#3270 |
|
Zadomowienie
|
whou
I po raz ostatni życzę Ci miłego dnia. Tygodnia, miesiąca. Życia. Anioł Stróż podpowiada, że nie jesteśmy sobie pisani. A ja Go zawsze słucham.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.

bierz ile chcesz !