|
|
#1831 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
|
|
#1832 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
agnes, takiego szwagra to rozga bym pogonila Zartownis jeden, ale wyobrazni i taktu to jak na lekarstwo Cytat:
![]() Wsparcie meza w tych sprawach jest baaardzo wazne!!! U mnie z tym nie bylo zadnych problemow, zreszta prawie codziennie ogladamy "robione" biusty, wiec oboje traktujemy taki zabieg zupelnie normalnie. Taka oczywista oczywistosc ![]() A wspierajacy maz to Ci sie najbardziej przyda po OP, gdy szczesliwa ale troche unieruchomiona bedziesz juz w domku, wcisnieta w cudny pancernik rozmiaru no np. D i zapragniesz napic sie espresso z filizanki na gornej polce Cytat:
Oj willma, pijemy tez za Twoje Dziewczyny jeszcze pare godzin popracuje, a jutro planowany dzien wewnetrzny
|
|||
|
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, jak ja Tobie zazdroszczę - ten masaż, kosmetyczka.... |
|
|
|
|
#1834 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
pysia-ja mam ciągle wrażenie, że Ty masz juz za sobą nie 6 tyg a 6 msc
a Ty tylko dwa tygodnie wcześniej niż ja miałaś operacje![]() Za Twoje Skarby listopadowa-ja też bardzo proszę o nowe fotki -Twój mąż nam zrobi---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Wskakuj w autobus i po sprawie
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#1837 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1838 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
agnes-że ludzie nie pomyślą, że można komuś przykrość zrobić A my wiemy, że masz silikonki ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
. Ale nic-jak mus to mus
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||
|
|
|
#1839 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, tradycja "dnia wewnetrznego" jest ze tak powiem jak najbardziej sluszna i potrzebna
Robota i obowiazkami nie dajmy sie zwariowac, chociaz czasami jest to bardzo trudne No ale z drugiej strony, konia z rzedem temu, kto pokaze mi czlowieka, ktory na lozu smierci zaluje ze tak malo w swoim zyciu spedzil na zacharowywaniu sie w robocie W takich chwilach to zalowac mozna tego, ze tak malo w zyciu bylo przyjemnosci, milosci, rozmow z bliskimi czy podrozy. I tego sie trzymajmy, aby jak najmniej pozniej zalowac ![]() Wciagnelam lososia ze szpinakiem, popilam cola light i dalej moge rabotac
|
|
|
|
#1840 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
I jak pisze sweet skromna, niepozorna pani dr w malutkiej klinice uwolniła mnie od tego koszmaru . Zapłaciłam 10500 zł. Może jeszcze za wcześnie oceniać wyniki operacji bo to dopiero 4 tyg-ale ja już jestem przeszczęśliwaDrugą operacje robiłam już na kredyt-pierwszy zabieg i pózniejsze komplikacje nadwyrężył mnie finansowo
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-01-12 o 19:22 |
||||
|
|
|
#1841 |
|
Kazar Lady
|
ale naprodukowałyście
|
|
|
|
#1842 |
|
Wtajemniczenie
|
Mya kochana jestes, wiesz o tym...
|
#1843 |
|
Rozeznanie
|
ja też tak zamierzam zrobić
od wczoraj nie gadam z TŻ... wrrrrrr... ale mi zalazł za skórę! w związku z powyższym nie mam nastroju na pisanie, ale wszystko czytam.
|
#1844 |
|
Kazar Lady
|
Agnes jestem w szoku jak potraktowali Cię "znajomi" rodzina na dodatek..skąd w ludziach tyle chamstwa i jadu??
Trelek niech humor wraca faceci nie są tego warci dziewczyny po wczorajszych ćwiczeniach bolą mnie mięśnie brzucha..czyli tam coś jest..no to rano znowu bach na podłogę
|
|
|
|
#1845 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ahh szkoda gadac, jak to mowi moja bliska kumpela" z gównem sie nie gada" ale uwaga! pan ochroniarz zapytal mnie o mój delokd że ladny , i wogole... shit![]() no włacha Trelek morelek usmiech prosze i sie nie smucimy!!!
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-01-12 o 20:54 |
|
|
|
|
#1846 |
|
Kazar Lady
|
A ochron jaki tupeciarz jedno spotkanie i juz o dekolcie..hmm Agnes uważaj
|
|
|
|
#1847 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1848 |
|
Przyczajenie
|
witam wszystkie babelki
jestem 5 dzien po operacji powiekszania biustu mam 300ml i wydaje mi sie ze sa male...a do tego mam wrazenie ze sa jakos tak daleko od siebie.. to sie jeszcze zmieni? pommooc |
|
|
|
#1849 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Miskaa78;16424229]A ochron jaki tupeciarz jedno spotkanie i juz o dekolcie..hmm Agnes uważaj
[/QUOTE]co ty on jest skryty, zapytal tylko " ciekawe co ty tam masz w tym dekoldzie bo jest am am" ![]()
|
#1850 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale Ci zazdroszczę!! Świetny pomysł!! Brakuje mi tego!! Dziś byłam u kosmetyczki na kawitacji i maseczkach..i czuję niedosyt!! Ale dobre i to!!Dzięki Wam wszystkim za miłe słowa!! Weszłam w ten rok ze starczym dołem Ale już mi lepiej..córki...Takie Wy piękne..że może jednak niedaleko padło jabłko od jabłoni ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- [QUOTE=agnes281;16425195] Cytat:
---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Juz wiem...że kilka szczegółów pomyliłam.....((((( |
|||
|
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny wrocilam z pracki i nadrobila, zaleglosci
![]() Strasznie padnieta jestem po tym aeroboxie ![]() W pracy tez bylo urwanie glowy - ludzi multum , treningow mnostwo do napisania - normalnie sajgon ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- martunia gratulacje i trzymaj sie z dnia na dzien bedzie lepiej ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- [QUOTE=MyaDiva;16419663]pysia-ja mam ciągle wrażenie, że Ty masz juz za sobą nie 6 tyg a 6 msc a Ty tylko dwa tygodnie wcześniej niż ja miałaś operacje![]() Za Twoje Skarby Mya ja obecnie mysle , ze mam je od zawsze ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- olgawro glowa do gory bedzie ok. a na dodatek bedziesz miala sliczny usmiech ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- horo ![]() ![]() to pijemy i za Twoje pyszna
|
#1852 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() zmieni się na pewno ..piersi długo się układają zeby potem być śliczne i dopasowane.. Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2010-01-12 o 22:59 |
||
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny zaraz mykam spac .
Musze jutro o 5.45 wstac meza do pracki wyszykowac , potem moja dziewczynka do szkoly i bede miala chwile wolnego na trening ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- kolorowchy snow ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- willma sliczna laska z Ciebie a tu masz za ta mame
|
#1854 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny!
Noszę się z zamiarem powiększenia moich maluchów. Od dłuższego już czasu przeglądam przeróżne fora i od tych wszystkich opinii i informacji już mam kompletny mętlik w głowie. Jestem zdecydowana na ten zabieg w 100%, ale kompletnie nie wiem w czyje ręce się oddać. Jestem z okolic Warszawy i najlepiej chciałabym gdzieś w miarę blisko się operować. Tyle jest tych lekarzy a opinii o nich jeszcze więcej... baaaaardzo proszę o Waszą pomoc - no bo kto inny mi może pomóc jeśli nie Wy doświadczone w tej kwestii. Zastanawiam się nad dr. Bromą - dzwoniłam nawet do jego kliniki, chciałam się umówić na konsultację. Jednak jak zaczęłam szukać o nim info. to trafiłam na stertę złych o nim opinii. Zauważyłam jednak, że są posród Was dziewczyny 'spod jego skalpela' - bardzo bym prosiła o wypowiedzi o nim. Jeszcze też słyszałam o dr. Żukowskiej z Łodzi - możecie coś o niej powiedzieć. Będę Wam strasznie wdzięczna za pomoc. Może tylko powiem o sobie coś. Jestem bardzo drobnej budowy, 160cm, 45kg... zawsze miałam małe piersiątka, a po urodzeniu 2 dzieciaczków są one - hmmm... może nie tyle mniejsze niż wcześniej, ale w dotyku zrobiły się jak takie pianki do jedzenia, strasznie mięciutkie. Marzy mi się pokaźny, jędrny biuścik... zero kompleksów na plaży... Błagam, pomóżcie! monia |
|
|
|
#1855 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Z całą pewnoscią dziewczyny doradzą w kwestii dr BromyNa temat warszawskich lekarzy to ja mogę tylko napisać kogo omijac szerokim łukiem Jesteś szczuplutka-jak my w większości ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- [QUOTE=agnes281;16425195] Cytat:
-i słabszy mam charakter od pana M bo ja musiałam pomacaćA z tym żeby się nie dowiedział, że coś tam majstrowałaś to dopóki z ubranka nie wyskoczysz to nie ma obaw .---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
.---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
||||
|
|
|
#1856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już się czaił zza tarasu aby do nas dołączyć![]() ...na macankoA co do sesyjki - nie dla psa kiełbasa (znowu zboczenie zawodowe ), więc pana ochroniarza sobie darujemyMya - a tak z innej beczki, nawiązując do smsa - no niezłą robotę odwaliłyśmy . I mam nadzieję, że mega przepracowanie nie odbije się na jej zdrówku . Umówiłaś się już na kontrolę? Ja chyba już powinnam dzwonić, bo zależy mi na pierwszej połowie lutego
|
|
|
|
|
#1857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życze miłego dniaTo życze Ci też kolorowych Ja dziś spadam, zamierzam jutro iść do pracy-zobaczymy czy nie zaśpię ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
Może my po starej znajomości też się jakoś zapiszemy jeszcze w lutym To może zapiszemy się razem. Mnie pani dr chce niebawem zobaczyć
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-01-13 o 00:35 |
||
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
hej,dziewczynki
przeczytałam tak troszkę na chybcika,bo byłam dzisiaj na wizażowym detoxie ![]() ..bo dziś kolejny raz nie dałam rady rano wstać.. ![]() do tego,o zgrozo przysnęłam 2x w ciągu dnia w zupełnie niestosownych miejscach i sytuacjach ..więc zdałam sobie sprawę,że muszę przywrócić się nieco do porządku.. ..więc wpadłam tu teraz, na chwilkę, usprawiedliwić nieobecność,no i się w ogóle przywitać.. nic nie będę pisać,bo nie ma czasu znowu....więc życzę wszystkim dobrej nocki ![]() p.s. Pysia tak czy inaczej,myślę,że p.dr ma rację,że jakikolwiek transport publiczny to nie jest dobry pomysł.. bo jak wsiąść do autobusu lub pociągu,zimą,ślisko,strom e schodki..rąk podnieść nie można do góry.. nawet jak by ktoś chciał mi pomóc,to chyba za d*** musiałby mnie podeprzeć/podsadzić.. ![]() więc myślę raczej już nad transportem prywatnym.. pkp to jest 6h,ale jedzie prze pół Polski spojrzałam na bilecie-334km,spojrzałam na mapę.. ![]() przez Bydgoszcz powinno być krótko taki transport będzie zdecydowanie bardziej kosztowny,ale ok.350km to nie koniec świata,a myślę,że warto..po co narażać się na bezsensowne ryzyko.. a jak pisała Pysia,300km to się da przeżyć,podczas gdy wszystkie inne opcje.. ![]() no,to pozdrawiam Was,kochane.. i zmykam..
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja dla odmiany Was wszystkie przywitam
i życzę miłego dnia. Postaram sie zaglądac częściej niż ostatnio, ale moja córeczka jest chora... walczy z temp. 40 st. więc... siła wyższa ps. wczoraj przekonałam si e, ze mam mięśnie nog ![]()
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj horo
Mam nadzieje , ze Twoja dziewczynka szybko dojdzie do siebie
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

Zartownis jeden, ale wyobrazni i taktu to jak na lekarstwo 

; nie tak jak na co niektórych innych forach...
- ten masaż, kosmetyczka....

brzucha..czyli tam coś jest..no to rano znowu bach na podłogę
a tu masz za ta mame