Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-12, 17:39   #1831
agnes281
Wtajemniczenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Cytat:
Napisane przez marchwianka Pokaż wiadomość
jakie jutro, pupke w kroki i robić foto bo my tu juz parujemy z niecierpliwości
zrobie zrobie obiecuje, bo jest naprawde ubaw koles sobie lezy w wannie

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 17:46   #1832
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
począwszy od szwagra, który myslal ze opis typu "dorobilas sobie cycki" jest na miejscu

agnes, takiego szwagra to rozga bym pogonila Zartownis jeden, ale wyobrazni i taktu to jak na lekarstwo

Cytat:
Napisane przez kalmona Pokaż wiadomość
łał..dzięki listopadowa za odpowiedź.. Więc muszę zacząć kombinować ..:-( Ale kasa mam nadzieje sie znajdzie, bo nabrałam ogromnej ochoty na poprawę mojego samopoczucia i wyglądu..
kalmona, trzymamy kciuki za Twoje plany Jak sie bardzo chce, to cel musi zostac osiagniety
Wsparcie meza w tych sprawach jest baaardzo wazne!!! U mnie z tym nie bylo zadnych problemow, zreszta prawie codziennie ogladamy "robione" biusty, wiec oboje traktujemy taki zabieg zupelnie normalnie. Taka oczywista oczywistosc
A wspierajacy maz to Ci sie najbardziej przyda po OP, gdy szczesliwa ale troche unieruchomiona bedziesz juz w domku, wcisnieta w cudny pancernik rozmiaru no np. D i zapragniesz napic sie espresso z filizanki na gornej polce

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Od tego jest właśnie fiolet - usługi na najwyższym poziomie i prawdziwa, niezakłamana chęć pomocy; nie tak jak na co niektórych innych forach...
to chyba najlepsza reklama fioletu

Cytat:
Napisane przez willma2 Pokaż wiadomość
Ja!! Ja też mam wtorkowe!!
Oj willma, pijemy tez za Twoje Niech dziewczynki pieknie i sexownie sie nosza!

Dziewczyny jeszcze pare godzin popracuje, a jutro planowany dzien wewnetrzny Startujemy z psiapsiolami rano i zaczynamy od masazu czekoladowego, potem kosmetyczka a na zakonczenie jakies dobre jedzonko w zdrowej knajpie Alez sie ciesze na ta perspektywe nic_nie_robienia
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 17:51   #1833
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
Dziewczyny jeszcze pare godzin popracuje, a jutro planowany dzien wewnetrzny Startujemy z psiapsiolami rano i zaczynamy od masazu czekoladowego, potem kosmetyczka a na zakonczenie jakies dobre jedzonko w zdrowej knajpie Alez sie ciesze na ta perspektywe nic_nie_robienia

Oj, jak ja Tobie zazdroszczę - ten masaż, kosmetyczka....:roz a:
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 17:52   #1834
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Oj, jak ja Tobie zazdroszczę - ten masaż, kosmetyczka....:roz a:

listopadowa, wskakuj w pociag i przybywaj!!! Wmontuje Cie do ekipy
Stary 2010-01-12, 17:56   #1835
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
listopadowa, wskakuj w pociag i przybywaj!!! Wmontuje Cie do ekipy

Oj, chętnie bym przyjechała, ale wiesz...robota czeka .
Stary 2010-01-12, 18:14   #1836
MyaDiva
Zakorzenienie

pysia-ja mam ciągle wrażenie, że Ty masz juz za sobą nie 6 tyg a 6 msc a Ty tylko dwa tygodnie wcześniej niż ja miałaś operacje
Za Twoje Skarby za wszystkie wtorkowe i za moje niech nam sie zdrowo chowają

listopadowa-ja też bardzo proszę o nowe fotki. A może sesyjka jak przyjadę-Twój mąż nam zrobialbo pana ochroniarza poprosimy

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
Oj, chętnie bym przyjechała, ale wiesz...robota czeka .
Wskakuj w autobus i po sprawie 10 godzin w jedną stronę-będziesz tłumaczyć, potem miłe zajęcia, i znowu 10 godzin tłumaczenia

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 18:18   #1837
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
i wszytko jasne, czemu tak świetnie wyglądasz chyba i ja powinnam z czegos takiego skozystać
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 18:29   #1838
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Jedyne co to na NK skasowalam wszystkie fotki, gdzie mozna bylo moj biust zobaczyc
j a zrobiłam dokładnie tak samo. nowych fotek już nie wklajam-a na spotkanie klasowe prędko nie pójdę
agnes-że ludzie nie pomyślą, że można komuś przykrość zrobić . Szkoda gadać, szkoda sobie do to siebie brać i szkoda czasu na znajomość z takimi osobami .
A my wiemy, że masz silikonki i my je kochamy

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
Napisane przez marchwianka Pokaż wiadomość
i wszytko jasne, czemu tak świetnie wyglądasz chyba i ja powinnam z czegos takiego skozystać
ja już roztapiam czekolade w garze

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:
Ja jeszcze dodam, że cc jest powikłaniem późnooperacyjnym i może wystąpić na każdym etapie przebudowy torebki (a ona przebudowuje nawet do 1,5 roku-2 lat!). Więc żeby było bezpiecznie to najlepiej nie łykać tych witamin przez 2 lata. Prawda też jest taka, że suplementację wdraża się wtedy, kiedy w organizmie są niedobory bądź taki organizm jest narażony na niedobory (albo w przypadku pokarmu słabej jakości). I tak naprawdę w innych przypadkach suplementacja nie jest konieczna
No właśnie, ja tak rok dałam na początek. Ale nic-jak mus to mus Czego jak czego-ale cierpliwości to cycolinki mają sporo

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2010-01-12, 18:33   #1839
anna_ivy
Zadomowienie

Dziewczyny, tradycja "dnia wewnetrznego" jest ze tak powiem jak najbardziej sluszna i potrzebna Robota i obowiazkami nie dajmy sie zwariowac, chociaz czasami jest to bardzo trudne
No ale z drugiej strony, konia z rzedem temu, kto pokaze mi czlowieka, ktory na lozu smierci zaluje ze tak malo w swoim zyciu spedzil na zacharowywaniu sie w robocie W takich chwilach to zalowac mozna tego, ze tak malo w zyciu bylo przyjemnosci, milosci, rozmow z bliskimi czy podrozy. I tego sie trzymajmy, aby jak najmniej pozniej zalowac

Wciagnelam lososia ze szpinakiem, popilam cola light i dalej moge rabotac
Stary 2010-01-12, 19:21   #1840
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Od tego jest właśnie fiolet - usługi na najwyższym poziomie i prawdziwa, niezakłamana chęć pomocy; nie tak jak na co niektórych innych forach...

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Cytat:
Dziewczyny, tradycja "dnia wewnetrznego" jest ze tak powiem jak najbardziej sluszna i potrzebna Robota i obowiazkami nie dajmy sie zwariowac, chociaz czasami jest to bardzo trudne
No ale z drugiej strony, konia z rzedem temu, kto pokaze mi czlowieka, ktory na lozu smierci zaluje ze tak malo w swoim zyciu spedzil na zacharowywaniu sie w robocie W takich chwilach to zalowac mozna tego, ze tak malo w zyciu bylo przyjemnosci, milosci, rozmow z bliskimi czy podrozy. I tego sie trzymajmy, aby jak najmniej pozniej zalowac

Wciagnelam lososia ze szpinakiem, popilam cola light i dalej moge rabotac
tak,tak nie dajmy się zwariować

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Agnes - no przykre to bardzo.... Cóż za niekulturalni i nietaktowni znajomi - od takich to jak najdalej
Moja sugestia - albo zrezygnuj z NK, albo wklejaj fotki, na których biust nie rzuca się w oczy albo też zablokuj dodawanie komentarzy do zdjęć (jeśli nie chcesz usuwać swojego profilu z NK). Ja co prawda mam profil na tym portalu, ale rzadko korzystam a zdjęć to już nie wstawiałam wieki temu.
No ale poza tym w związku z moim wychudzeniem - wszyscy zwracają uwagę właśnie na moją mizerną twarz, dzięki czemu piersi pozostają niezauważone
no każdy sposób jest dobry.

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
co do sposobow finansowania op: ja rowniez zaplace gotowka, wiem ze duzo osob bierze kredyt, cos mi sie obilo o uszy o jakims rozlozeniu na raty przez klinike ?(ale nie jestem pewna) ale wierze ze jakies rozwiazanie sie zawsze znajdzie
jedno jest tylko pewnie - nie warto szukac oszczednosci, wkoncu piersi zostana juz z nami do konca zycia! musi to byc najlepszy wg nas lekarz i najlepsze wkladki, i podstawowa zasada - najdrozszy, najpopularniejszy to nie znaczy ze najlepszy! tutaj Mya sie moze wypowiedziec, skromna pani dr zrobila jej bajecznie piekny biust ktory poprawila po najpopularniejszym chirurgu w kraju , ktory spapral robote jak tylko sie dalo!
Pamiętam jak trafiłam do kliniki Sankowskiego-a tam na poczekalni porozkładane ''wprost '' tym z rankingiem i wywiadami z dr, i jego reklamy. Pomyślałam-ale dobrze trafiłam, ale dobrze wybrałam, ale jestem mądra- i co ? I zostawiłam tam 19000 zł w zamian za nieudany zabieg wykonany przez asystentów-taka byłam mądra

I jak pisze sweet skromna, niepozorna pani dr w malutkiej klinice uwolniła mnie od tego koszmaru . Zapłaciłam 10500 zł. Może jeszcze za wcześnie oceniać wyniki operacji bo to dopiero 4 tyg-ale ja już jestem przeszczęśliwa

Drugą operacje robiłam już na kredyt-pierwszy zabieg i pózniejsze komplikacje nadwyrężył mnie finansowo. Ja kredyt wzięłam w banku, ale są kliniki gdzie można to załatwić od ręki, w klinice.

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2010-01-12 o 19:22
Stary 2010-01-12, 19:50   #1841
Miskaa78
Kazar Lady

ale naprodukowałyście przebrnęłam i juz nie mam siły na pisanie

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 20:30   #1842
agnes281
Wtajemniczenie

Mya kochana jestes, wiesz o tym...

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
Stary 2010-01-12, 20:31   #1843
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Ja kredyt wzięłam w banku
ja też tak zamierzam zrobić

od wczoraj nie gadam z TŻ... wrrrrrr... ale mi zalazł za skórę!
w związku z powyższym nie mam nastroju na pisanie, ale wszystko czytam.

moje 360cc
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 20:43   #1844
Miskaa78
Kazar Lady

Agnes jestem w szoku jak potraktowali Cię "znajomi" rodzina na dodatek..skąd w ludziach tyle chamstwa i jadu??

Trelek niech humor wraca faceci nie są tego warci

dziewczyny po wczorajszych ćwiczeniach bolą mnie mięśnie brzucha..czyli tam coś jest..no to rano znowu bach na podłogę

Stary 2010-01-12, 20:51   #1845
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
Agnes jestem w szoku jak potraktowali Cię "znajomi" rodzina na dodatek..skąd w ludziach tyle chamstwa i jadu??

Trelek niech humor wraca faceci nie są tego warci

dziewczyny po wczorajszych ćwiczeniach bolą mnie mięśnie brzucha..czyli tam coś jest..no to rano znowu bach na podłogę
ja uważam, ze to tylko iwyłącznie czysta zazdrosc
ahh szkoda gadac, jak to mowi moja bliska kumpela" z gównem sie nie gada"
ale uwaga! pan ochroniarz zapytal mnie o mój delokdże ladny , i wogole... shit nie moze sie dowiedziec ze to sztuczny
no włacha Trelek morelek usmiech prosze i sie nie smucimy!!!

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2010-01-12 o 20:54
Stary 2010-01-12, 20:59   #1846
Miskaa78
Kazar Lady

A ochron jaki tupeciarz jedno spotkanie i juz o dekolcie..hmm Agnes uważaj

Stary 2010-01-12, 21:04   #1847
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość
ja też tak zamierzam zrobić

od wczoraj nie gadam z TŻ... wrrrrrr... ale mi zalazł za skórę!
w związku z powyższym nie mam nastroju na pisanie, ale wszystko czytam.
bidulko, mam nadzieje, ze szybko sloneczko wyjdzie

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
j
ale uwaga! pan ochroniarz zapytal mnie o mój delokdże ladny , i wogole... shit nie moze sie dowiedziec ze to sztuczny
no włacha Trelek morelek usmiech prosze i sie nie smucimy!!!
no takie piekności, że nie sposób nie zwrócic uwagi
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 21:28   #1848
martunia25
Przyczajenie

witam wszystkie babelki
jestem 5 dzien po operacji powiekszania biustu
mam 300ml i wydaje mi sie ze sa male...a do tego mam wrazenie ze sa jakos tak daleko od siebie..
to sie jeszcze zmieni?
pommooc
martunia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 21:32   #1849
agnes281
Wtajemniczenie

[QUOTE=Miskaa78;16424229]A ochron jaki tupeciarz jedno spotkanie i juz o dekolcie..hmm Agnes uważaj[/QUOTE
]co ty on jest skryty, zapytal tylko " ciekawe co ty tam masz w tym dekoldzie bo jest am am":haha ha:i to dopiero dzisiaj, tak to gadamy o sprawach codzienych, nie wydaje sie jakims napaleńcem

Stary 2010-01-12, 22:36   #1850
willma2
Raczkowanie

Cytat:
agnes, takiego szwagra to rozga bym pogonila Zartownis jeden, ale wyobrazni i taktu to jak na lekarstwo

willma, pijemy tez za Twoje Niech dziewczynki pieknie i sexownie sie nosza!

Dziękuję!! Pijcie, bo ja na diecie drugi dzień!! Pierwszy raz w życiu!!

Ale Ci zazdroszczę!! Świetny pomysł!! Brakuje mi tego!! Dziś byłam u kosmetyczki na kawitacji i maseczkach..i czuję niedosyt!!
Ale dobre i to!!Dzięki Wam wszystkim za miłe słowa!!
Weszłam w ten rok ze starczym dołem
Ale już mi lepiej..córki...Takie Wy piękne..że może jednak niedaleko padło jabłko od jabłoni

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
Napisane przez martunia25 Pokaż wiadomość
witam wszystkie babelki
mam 300ml i wydaje mi sie ze sa male...a do tego mam wrazenie ze sa jakos tak daleko od siebie..
to sie jeszcze zmieni?
pommooc
Ja też mam 300!! Będzie tak na początku..od euforii..po niedosyt..Bądź z nami a lepiej to zniesiesz..i pamiętaj!! Na pewno są większe niż były

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

[QUOTE=agnes281;16425195]
Cytat:
A ochron jaki tupeciarz jedno spotkanie i juz o dekolcie..hmm Agnes uważaj[/QUOTE
]co ty on jest skryty, zapytal tylko " ciekawe co ty tam masz w tym dekoldzie bo jest am am":haha ha:i to dopiero dzisiaj, tak to gadamy o sprawach codzienych, nie wydaje sie jakims napaleńcem
Agnes, nie gniewaj się jak coś pomylę...Ty jestes fryzjerką i jesteś w UK..poznałaś kandydata na boya, tak??On wie o operacji?

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Juz wiem...że kilka szczegółów pomyliłam.....(((((
willma2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 22:54   #1851
pysia222
Zakorzenienie

Hej dziewczyny wrocilam z pracki i nadrobila, zaleglosci

Strasznie padnieta jestem po tym aeroboxie ledwo zyje - ale nic ,mie nie boli
W pracy tez bylo urwanie glowy - ludzi multum , treningow mnostwo do napisania - normalnie sajgon

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

martunia gratulacje i trzymaj sie z dnia na dzien bedzie lepiej

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

[QUOTE=MyaDiva;16419663]pysia-ja mam ciągle wrażenie, że Ty masz juz za sobą nie 6 tyg a 6 msc a Ty tylko dwa tygodnie wcześniej niż ja miałaś operacje
Za Twoje Skarby za wszystkie wtorkowe i za moje niech nam sie zdrowo chowają

Mya ja obecnie mysle , ze mam je od zawsze

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

olgawro glowa do gory bedzie ok. a na dodatek bedziesz miala sliczny usmiech

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
to za moje też
wtorkowe i... 18 tygodni
horo to pijemy i za Twoje ja wlasne zielona herbate z figa popijam pyszna
Stary 2010-01-12, 22:54   #1852
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
witam wszystkie babelki
to sie jeszcze zmieni?
pommooc
a u kogo robiłaś? u Kasprzyka?
zmieni się na pewno ..piersi długo się układają zeby potem być śliczne i dopasowane..
Cytat:
Dziękuję!! Pijcie, bo ja na diecie drugi dzień!! Pierwszy raz w życiu!!

Ale już mi lepiej..córki...Takie Wy piękne..że może jednak niedaleko padło jabłko od jabłoni

-
mamo

Edytowane przez Miskaa78
Czas edycji: 2010-01-12 o 22:59
Stary 2010-01-12, 23:09   #1853
pysia222
Zakorzenienie

dziewczyny zaraz mykam spac .
Musze jutro o 5.45 wstac meza do pracki wyszykowac , potem moja dziewczynka do szkoly i bede miala chwile wolnego na trening

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

kolorowchy snow

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

willma sliczna laska z Ciebie a tu masz za ta mame
Stary 2010-01-12, 23:22   #1854
Monia 83
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny!
Noszę się z zamiarem powiększenia moich maluchów.
Od dłuższego już czasu przeglądam przeróżne fora i od tych wszystkich opinii i informacji już mam kompletny mętlik w głowie.
Jestem zdecydowana na ten zabieg w 100%, ale kompletnie nie wiem w czyje ręce się oddać. Jestem z okolic Warszawy i najlepiej chciałabym gdzieś w miarę blisko się operować. Tyle jest tych lekarzy a opinii o nich jeszcze więcej... baaaaardzo proszę o Waszą pomoc - no bo kto inny mi może pomóc jeśli nie Wy doświadczone w tej kwestii.
Zastanawiam się nad dr. Bromą - dzwoniłam nawet do jego kliniki, chciałam się umówić na konsultację. Jednak jak zaczęłam szukać o nim info. to trafiłam na stertę złych o nim opinii. Zauważyłam jednak, że są posród Was dziewczyny 'spod jego skalpela' - bardzo bym prosiła o wypowiedzi o nim.
Jeszcze też słyszałam o dr. Żukowskiej z Łodzi - możecie coś o niej powiedzieć.
Będę Wam strasznie wdzięczna za pomoc.

Może tylko powiem o sobie coś.
Jestem bardzo drobnej budowy, 160cm, 45kg... zawsze miałam małe piersiątka, a po urodzeniu 2 dzieciaczków są one - hmmm... może nie tyle mniejsze niż wcześniej, ale w dotyku zrobiły się jak takie pianki do jedzenia, strasznie mięciutkie. Marzy mi się pokaźny, jędrny biuścik... zero kompleksów na plaży...

Błagam, pomóżcie!
monia
Monia 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 23:54   #1855
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monia 83 Pokaż wiadomość
Zastanawiam się nad dr. Bromą - dzwoniłam nawet do jego kliniki, chciałam się umówić na konsultację. Jednak jak zaczęłam szukać o nim info. to trafiłam na stertę złych o nim opinii. Zauważyłam jednak, że są posród Was dziewczyny 'spod jego skalpela' - bardzo bym prosiła o wypowiedzi o nim.
Jeszcze też słyszałam o dr. Żukowskiej z Łodzi - możecie coś o niej powiedzieć.
Będę Wam strasznie wdzięczna za pomoc.

Może tylko powiem o sobie coś.
Jestem bardzo drobnej budowy, 160cm, 45kg... zawsze miałam małe piersiątka, a po urodzeniu 2 dzieciaczków są one - hmmm... może nie tyle mniejsze niż wcześniej, ale w dotyku zrobiły się jak takie pianki do jedzenia, strasznie mięciutkie. Marzy mi się pokaźny, jędrny biuścik... zero kompleksów na plaży...

Błagam, pomóżcie!
monia
Witam. Z całą pewnoscią dziewczyny doradzą w kwestii dr Bromy.
Na temat warszawskich lekarzy to ja mogę tylko napisać kogo omijac szerokim łukiem - jast to w moim podpisie.
Jesteś szczuplutka-jak my w większości. Nie oznacza to, że nie możesz mieć takiego biustu o jakim marzysz-musisz tylko trafić do odpowiedniego lekarza. Trzymam kciuki i życzę powodzenia

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

[QUOTE=agnes281;16425195]
Cytat:
A ochron jaki tupeciarz jedno spotkanie i juz o dekolcie..hmm Agnes uważaj[/QUOTE
Nie ma co się dziwić że facetowi do takiego dekoldu oczy się kleją. Ja jak widziałam piersi Listopadowej to mimo iż facetem nie jestem też mi same oczy zjeżdzały-i słabszy mam charakter od pana M bo ja musiałam pomacać.
A z tym żeby się nie dowiedział, że coś tam majstrowałaś to dopóki z ubranka nie wyskoczysz to nie ma obaw.

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Cytat:
witam wszystkie babelki
to sie jeszcze zmieni?
pommooc
gratuluję i...... życzę cierpliwości na efekt trzeba trochę poczekać. Na początek 4 msc.

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

Cytat:

Stary 2010-01-12, 23:59   #1856
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość

Nie ma co się dziwić że facetowi do takiego dekoldu oczy się kleją. Ja jak widziałam piersi Listopadowej to mimo iż facetem nie jestem też mi same oczy zjeżdzały-i słabszy mam charakter od pana M bo ja musiałam pomacać.
A pan ochroniarz już się czaił zza tarasu aby do nas dołączyć ...na macanko

A co do sesyjki - nie dla psa kiełbasa (znowu zboczenie zawodowe), więc pana ochroniarza sobie darujemy

Mya - a tak z innej beczki, nawiązując do smsa - no niezłą robotę odwaliłyśmy. Mam nadzieję, że pani dr znajdzie dla nas- bidulek- czas, skoro takie tłumy się do niej ustawiają. I mam nadzieję, że mega przepracowanie nie odbije się na jej zdrówku. Umówiłaś się już na kontrolę? Ja chyba już powinnam dzwonić, bo zależy mi na pierwszej połowie lutego
Stary 2010-01-13, 00:09   #1857
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
dziewczyny zaraz mykam spac .
Musze jutro o 5.45 wstac meza do pracki wyszykowac , potem moja dziewczynka do szkoly i bede miala chwile wolnego na trening

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

kolorowchy snow

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------
A to będzie trening czy trening ? Życze miłego dnia Uporałaś się z tymi papierami czy nadal leżą.

To życze Ci też kolorowych

Ja dziś spadam, zamierzam jutro iść do pracy-zobaczymy czy nie zaśpię.

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Cytat:
A pan ochroniarz już się czaił zza tarasu aby do nas dołączyć ...na macanko

A co do sesyjki - nie dla psa kiełbasa (znowu zboczenie zawodowe), więc pana ochroniarza sobie darujemy

Mya - a tak z innej beczki, nawiązując do smsa - no niezłą robotę odwaliłyśmy. Mam nadzieję, że pani dr znajdzie dla nas- bidulek- czas, skoro takie tłumy się do niej ustawiają. I mam nadzieję, że mega przepracowanie nie odbije się na jej zdrówku. Umówiłaś się już na kontrolę? Ja chyba już powinnam dzwonić, bo zależy mi na pierwszej połowie lutego

Może my po starej znajomości też się jakoś zapiszemy jeszcze w lutym
To może zapiszemy się razem. Mnie pani dr chce niebawem zobaczyć i też najlepiej początek lutego . A w ogóle jest mi tak dobrze po rozmowie z panią dr .

A pan ochroniarz niech się ochroną zajmie Ja sobie wyobrażam jak Ty się musisz sama do siebie śmiac jak go widzisz

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2010-01-13 o 00:35
Stary 2010-01-13, 01:56   #1858
macerata
Zakorzenienie

hej,dziewczynki
przeczytałam tak troszkę na chybcika,bo byłam dzisiaj na wizażowym detoxie
..bo dziś kolejny raz nie dałam rady rano wstać..
do tego,o zgrozo przysnęłam 2x w ciągu dnia w zupełnie niestosownych miejscach i sytuacjach
..więc zdałam sobie sprawę,że muszę przywrócić się nieco do porządku..
..więc wpadłam tu teraz, na chwilkę, usprawiedliwić nieobecność,no i się w ogóle przywitać..
nic nie będę pisać,bo nie ma czasu znowu..
..więc życzę wszystkim dobrej nocki

p.s.
Pysia Listopadowa - dziękuję za odp.
tak czy inaczej,myślę,że p.dr ma rację,że jakikolwiek transport publiczny to nie jest dobry pomysł..
bo jak wsiąść do autobusu lub pociągu,zimą,ślisko,strom e schodki..rąk podnieść nie można do góry..
nawet jak by ktoś chciał mi pomóc,to chyba za d*** musiałby mnie podeprzeć/podsadzić..
więc myślę raczej już nad transportem prywatnym..
pkp to jest 6h,ale jedzie prze pół Polski
spojrzałam na bilecie-334km,spojrzałam na mapę..
przez Bydgoszcz powinno być krótko
taki transport będzie zdecydowanie bardziej kosztowny,ale ok.350km to nie koniec świata,a myślę,że warto..po co narażać się na bezsensowne ryzyko..
a jak pisała Pysia,300km to się da przeżyć,podczas gdy wszystkie inne opcje..

no,to pozdrawiam Was,kochane..
i zmykam..
Stary 2010-01-13, 07:51   #1859
horo
Zakorzenienie

GG do horo

No to ja dla odmiany Was wszystkie przywitam
i życzę miłego dnia.
Postaram sie zaglądac częściej niż ostatnio, ale moja córeczka jest chora... walczy z temp. 40 st. więc... siła wyższa

ps. wczoraj przekonałam si e, ze mam mięśnie nog ... jutro praca, ale w piątek sprawdzam "istnienie" mięśni brzucha

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 07:58   #1860
pysia222
Zakorzenienie

Witaj horo
Mam nadzieje , ze Twoja dziewczynka szybko dojdzie do siebie

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości)

Zasady wysyłania wiadomości