|
|
#2551 | |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
Pokazuję to, ale ze wstrętem
|
|
#2552 |
|
grozi wypollizowaniem
|
różo!
ja bym Ci radziła dópe prześwietlić-mogłaś sobie kośc ogonową uszkodzic
|
|
#2553 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Po co sobie marnować zdrowie? Mnie już nikt nie namówi na diety kopenhaskie, inne, układane przez dietetyków czy meridię. O ile w grę nie wchodzi chorobliwa otyłość, a nie wchodzi, to najlepiej tylko jeść mniej i więcej się ruszać, ewentualnie od czasu do czasu dzień płynny - sok, kawa, herbata, kefir itp. Oczywiście sama się stosuję sporadycznie. Efekty są jakie są ![]() Ostatnio znowu się zakochałam w Muse. Aktualnie słucham: http://www.youtube.com/watch?v=1ZD0y...eature=related
|
|
#2554 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Czyli jednak mamy dwa ciacha w SB ![]() Cytat:
Wymiziałam się Meteorami na-sposób-Skarbiątka i pytam TŻta czy coś się w mej twarzy zmieniło. Obejrzał mnie w świetle takim, srakim, nawet pod sukienkę zajrzał ale podobno nic. Goopek. Ja tam widzę porcelanową facjatę o jednolitym kolorycie ![]() Ale mam pytanie o sposób użycia: mój pędzel jest taki wielki, że zajmuje całe pudełeczko, nie da rady wybrać tylko białych albo coś. Za wielki jest w takim razie? A po drugie ponoć niektórzy miziają się pyłkiem, który opadł na dno pudełeczka, ale jak się do niego dobrać jak tam tyle kulek ![]() A co do bolącej d... http://c.wrzuta.pl/wi19707/1ffeb73c0...%20mnie%20dupa
|
||
|
|
|
#2555 | ||
|
Zakorzenienie
|
W negliżu....? Tak gołom dópom świecić? ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
W av sobie wrzucę...
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2010-01-12 o 19:39 |
||
|
|
|
#2556 |
|
Nindżopesz
|
Nie no, szkoda Bruce'a... A na prześwietlenie również polecam skoczyć bo nigdy nic nie wiadomo. Jeśli nie dla siebie to pomyśl o lekarzu, niechaj i on ma jakieś ciekawe widoki w tej nudnej robocie
|
|
|
|
#2557 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przesyp w pokrywkę kulki i wybierzesz pyłek z dna
|
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
a ja przylazłam dziś z pociagu, uff.
Wysiadłam na stacji, która jest rzesiście oświetlona lampami o takich lekko pomarańczowym odcieniu. Rozejrzałam się wokół, a niebo i połacie śniegu wszedzie odbijały pomarańczowo- czerwoną łunę... Iście upiorny krajobraz... A ja jak głupia, zamiast coś wesołego do marszu, to jeszcze włączyłam sobie w słuchawkach Huntera: "Kiedy zapadnie zmrok, a cienie otoczą cię ze wszystkich stron, wtedy nadejdzie strach..."
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-12 o 19:51 |
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taaaa, generacja Nexus 6 ![]() A ten krem jest na zmarszczki mimiczne a nie liftingujący. Takich mocnych jeszcze nie używam, bez przesady . Osobiście wyznaję zasadę rozsądnej prewencji - po co mam używać kremu na zmarszczki, jak już się pojawią? Wtedy to trochę pic na wodę. Wolę kremem opóźnić ich pojawienie i utrwalenie się.No i oczywiście na 30 urodziny strzelam sobie kwas hialuronowy w bruzdy wargowo nosowe. A teraz zmykam bo mnie Rozterka ukatrupi ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Kufa, czy coś się z Wizażem dzieje? Mam strasznie małą czcionkę, ikonki też jakieś małe i rozmyte... Nic nie zmieniałam w stylach, ustawieniach. Małe totot jakby kot nasrał
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2561 |
|
grozi wypollizowaniem
|
morda mi spuchła i zaraz sie zesram z bólu
k...a! i co ja mam zrobić????
|
|
#2562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Boszsz.......Państwowa Inspekcja Pracy się do nas przypięła
umieram z nerwów.....nie wiem czemu....
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-01-12 o 20:55 |
||
|
|
|
#2563 |
|
|
U nas bywają 4x w roku...
|
#2565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masz jakies środki preciwbólowe? Może przepisała ci ta babka coś specjalnego? Bo jak nie, to trzeba do niej jechać i opier....
|
|
#2566 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Albo lifting, a co.Cytat:
|
|||
|
|
|
#2567 |
|
grozi wypollizowaniem
|
pozarłam juz 2x solpadeine i saridon i
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2569 |
|
grozi wypollizowaniem
|
haha! znalazłam ketonal-moze dotrwam...tylko teraz to sie boje ze namieszam za bardzo
|
|
#2570 |
|
Nindżopesz
|
No właśnie, odczekaj kilka godzin z tym ketonalem... A jakieś zimne okłady?
|
|
|
|
#2571 | |
|
Zakorzenienie
|
pogłupiały dziouchy
![]() Ja mam 24 i tylko nawilżających używam Cytat:
Albo jeszcze lepiej jechac do jakiejś całodobowej apteki i poprosić o coś na ząb - jak mnie po kanałówce napierdzielał, to mi dała coś z popularnychj (polopirynę? pyralginę? nie pamiętam po tylu latach) Albo ścigną tę dentystkę -sadystkę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-12 o 21:15 |
|
|
|
|
#2572 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ibuprofenu nie moge-całą reszte co moge mam w chałupie..dentystka juz wyszła do domu,a mam tel tylko do gabinetu-spróbuje se zamrozic mokrej waty i to przykładać-dzięki
|
|
#2573 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobrze by było
Taki wampirzy Patison ze swoim małym kabaczkiem Ale jednak obstawiam, że to tylko niestety podrażnienie.![]() ![]() Cytat:
, bo w pędzlu się skryła i zrobiła mi chlup do morza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Żartuję ściskam mocno.Jestem jak jeden wielki chodzący kabanos naszpikowany oliwkami. ![]() To uzależnia, więcej nie tknę Zapaliłabym, a LD się skończyły
Edytowane przez lady_poison Czas edycji: 2010-01-12 o 21:19 |
|||
|
|
|
#2574 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
heh...znalazłam zamrozony wkład do lodówki turystycznej
![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
zartujesz chyba...zareczam ze poród tak nie boli...
|
|
|
#2575 |
|
|
A nie podali, pod jakim hasłem działają?? Nam ostatnio sprawdzali głównie czas pracy. Przetrzepali wszystkie listy obecności, harmonogramy czasu pracy itp. Koleś nic nie znalazł, to się przyczepił, że na liście obecności powinno być więcej danych i nam przyśle wzorcową. Do tej pory tego nie zrobił...
W każdym bądź razie po takiej wizycie powstaje protokół i chyba jest 30 dni na ustosunkowanie się do niego i odpowiedź. Tudzież dokonanie poprawek. No i potem przyłażą jeszcze raz... Nie dawać kawy, nie stawiać ciasteczek, posadzić w zimnym pomieszczeniu, to szybciej pójdą
|
#2576 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Wsadź szczękę do lodówki ![]() A właśnie, testowałam Twoją Tea i niestety, nadal trochę róży i plastik. Ale mocne i wędzone jest, jakbym nie miała z pięciu podobnych to bym kupiła ![]() Ja wyślę w czwartek, ok? Bo akurat będę na pocztę pomykać. ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
No ja bym podczas porodu nie mogła siedzieć przy komputerze
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------Nawet przez chwilę... Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2010-01-12 o 21:33 Powód: dubel |
|
|
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polly,bardzo Ci współczuję,bo ostatnio tez umierałam i poród przy bólu zęba to był pikus,bo po paru godzinach przeszedł...tzn dziecko przyszło na świat A co Ci jest? Byłaś juz u dentysty? ja myślałam,że to ząb a to było ostre przewianie,chyba zapalenie okostnei i ból promieniował własnie od tego zęba. Miałam tez bolący i powiększony węzeł chłonny obok migdała. Antybiotyk pomógł,więc moze u Ciebie to tez nie ząb? Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2010-01-12 o 21:39 |
|
|
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
dubel
Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2010-01-12 o 21:56 Powód: podwójny post |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.

)
) wdzialem krotkie spodenki i zaczalem biegac, prawie codziennie. Odstawilem tez wegle w roznej postaci. Zostaly sery, kefiry, maslanki, warzywa, czasmi owoce. 16kg do konca czerwca. To bylo piekne. Pozniej waga stanela na ok miesiac, wiecej jezdzilem rowerem niz biegalem -> mniejszy wysilek, moze dlatego. A w sierpniu jeden glupi blad - slodycze na wakacjach, dla sprobowania. I na kolejne 4 miesiace dieta legla w gruzach - od wrzesnia jadlem je prawie codziennie. Az do grudnia, kiedy udalo mi sie troche przystopowac. I w koncu teraz udalo mi sie przekonac glowe, ze ich nie potrzebuje i od kilku dni obchodze sie bez nich. Nie wazylem sie od sierpnia czy wrzesnia. I na razie nie mam na to ochoty, ale czuje ze przybylo dobrych 5kg. No ale moze tym razem w koncu sie uda 

umieram z nerwów.....nie wiem czemu....

Taki wampirzy Patison ze swoim małym kabaczkiem