|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3092 | ||||
Rozeznanie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
dla mnie tez. i zapuscic kudełki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja kocham jajka :P Cytat:
2. Jesteście: ………(une femme) – kobieta, (un homme) – mężczyzna 3. Wasza aktualna waga w kg - na czczo i bez ubrania: ………tylko cyfry 4. Ile chcielibyście ważyć: ………tylko cyfry 5. Czy przechodziliście już jakieś diety: ………(aucun - żadnej, plus - więcej niż 3) 6. Wasz adres e-mailowy: ……… 7. Jaka była Państwa najwyższa waga w życiu (nie licząc ciąży w przypadku kobiet): ……… 8. Jaka była Państwa najniższa waga po ukończeniu 18 roku życia (nie licząc wagi w okresach choroby): ……… 9. Jaka jest Wasza waga stosunkowo łatwa do utrzymania bez specjalnych [COLOR=#018d25 !important]ograniczeń[/COLOR]: ……… (tylko cyfry) 10. Wasz wzrost w cm: ………(tylko cyfry, a więc np. 165, a nie 1,65), 11. Spieszno Wam rozpocząć dietę?: ……… oui (tak), non (nie) 12. Czy w Państwa rodzinie ktoś ma skłonności do tycia: ……… (oui - tak, non - nie) 13. Ile razy byłyście w ciąży: ………(aucun - ani razu, plus - więcej niż 3 razy) 14. Czy macie wrażenie łatwego chudnięcia w momencie [COLOR=#018d25 !important]ograniczenia[/COLOR] jedzenia: ……… (facilement - łatwo, difficilement – trudno) 15. [COLOR=#018d25 !important]Ograniczenie[/COLOR] ilości jedzenia jest dla Was męczące: ……… (oui - tak, non – nie) 16. Musimy ocenić grubość Państwa kości. W tym celu proszę prawą dłonią objąć nadgarstek (podobnie jak na rysunku). • drobna kość (kciuk i palec wskazujący zachodzą na siebie po objęciu) • normalna grubość kości, kciuk i palec wskazujący się stykają • gruba kość , kciuk i palec wskazujący nie stykają się po objęciu nadgarstka 17. Państwa wiek: ……… (wybieramy datę z okienek) 18. Proszę podać Wasz nick: ……… 19. Proszę wpisać Wasze hasło dostępu (chodzi o stronę Dukana, bo zrobienie testu wagi jest równoznaczne z zarejestrowaniem się na jego stronie) 20. Je souhaite bénéficier des réductions tarifaires et des offres des partenaires de regimedukan.com - chciałabym korzystać z upustów cen oferty sklepu internetowego partnerów Dukana - odznaczyć kwadracik (jest to opcja ważna po ewentualnym zapłaceniu opieki dietetyka, przy analizie wagi niczym nie skutkuje!!!)
![]() |
#3093 |
Zakorzenienie
|
Martillo, ładnie z tymi grosikami
![]() ![]() Dziewczyny - ja padam. Mój "genialny" szóstoklasista (udzielam mu korepetycji) na moje pytania "przez co się odmienia rzeczownik" odpowiedział: "przez czasownik?". W dodatku zadałam mu w ramach pracy domowej napisanie wypracowania (opis, więc bardzo proste) odpowiedział: "nie wiem, czy znajdę czas". Gdyby mi nie zależało na kasie, to bym go olała i już. Ja nie wiem, co teraz za uczniowie są... :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3094 |
Zadomowienie
|
Dobrywieczorek,weszłam tylko na chwileczkę życząc wszystkim miłego wieczorku i dobrej nocki,muszę być jutro wyspana w pierwszym dniu mojej pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3095 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3096 | ||
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! ja tylko na moment bo jestem w trakcie procesu twórczego pracki magisterskiej
![]() Widzę, że temat diety kwitnie, to super, bo ja już dzisiaj jestem 6 dzień na diecie i postanowiłam wprowadzić warzywa ![]() ![]() nie mam w domu wagi ale jak się ważyłam w pracy rano 5. dnia to pokazało 2.5 kg mniej ![]() Cytat:
![]() Danone, Danacol, biały napój obniżający cholesterol Coraz częściej osoby borykające się z wysokim cholesterolem sięgają po produkty, które mają na celu jego obniżenie. Jednym z takich produktów jest Danacol koncernu Danone. Na niewielkich pojemniczkach możemy przeczytać: jeden dziennie obniża cholesterol w trzy tygodnie. Obniżony poziom cholesterolu przyczynia się do utrzymywania zdrowego serca. Czy aby na pewno liczyło się zdrowie Składniki: odtłuszczone mleko pasteryzowane i odtłuszczone mleko w proszku, sterole roślinne 1,6%, stabilizatory: pektyna, guma guar; skrobia modyfikowana, oligofruktoza, aromaty, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, cytrynian sodu, cytrynian wapnia, białka mleka, substancje słodzące: aspartam, acesulfam K, żywe kultury bakterii jogurtowych. Co robi guma guar, aspartam i acesulfam K w produkcie, który kupowany jest ze względu na jego "korzyści" zdrowotne? O wszystkich trzech dodatkach pisałem już wyżej - warto się z nimi zapoznać, szczególnie z opisem aspartamu. Wnioski: Danacol może i obniża zły cholesterol, ale czy nie zwiększa też ryzyka zachorowania na nowotwór - drugiej najczęściej śmiertelnej dolegliwości współczesnego świata? Kupując produkt, który mimo swego marketingowego wydźwięku powinien być wartościowy dla naszego zdrowia, bądźmy ostrożni i przeczytajmy dokładnie skład. Nie dajmy się oszukiwać. konsumenta? Czy może jego portfel? Rzeczywistość jest brutalna. Jakby ktoś chciał przeczytać cały artykuł to tutaj: eioba.pl/a102851/jestes_tym_co_jesz jest jeszcze np o jeżykach, gumach orbit, napojach, herbacie, jogurtach danone.......... Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3097 | |||
Zakorzenienie
|
ja już po prysznicu, musiałam jednak wziąć druga tabletkę ehh.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jateż uwielbiam jaja, ale jak jem je za często, to wyskakują mi na ramionach czerwone krostki ![]() [QUOTE=anemeon;16424564 Dziewczyny - ja padam. Mój "genialny" szóstoklasista (udzielam mu korepetycji) na moje pytania "przez co się odmienia rzeczownik" odpowiedział: "przez czasownik?". W dodatku zadałam mu w ramach pracy domowej napisanie wypracowania (opis, więc bardzo proste) odpowiedział: "nie wiem, czy znajdę czas". Gdyby mi nie zależało na kasie, to bym go olała i już. Ja nie wiem, co teraz za uczniowie są... :/[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() uciekam spać. dobranoc
![]() |
#3098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3099 |
Zakorzenienie
|
ja też idę spać... Dobranoc
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3100 |
Rozeznanie
|
Jolka dzięki za książkę, właśnie biorę się za czytanie i od jutra startuję z dietą.
![]() |
#3101 |
Zakorzenienie
|
no co?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3102 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie no, jasne. Generalnie zgadzam się z Tobą, nie ma co wpadać w psychozę, ale po prostu zaczęłam ostatnio krytycznie podchodzić do np. mojej listy zakupów, żeby na ile mogę, mieć kontrolę nad tym, co jem. Bo jednak, może minimalny, ale wszystko ma jakiś tam wpływ na organizm. Wiec jeśli mogę wybrać słodzik, który nie jest produkowany na bazie aspartamu, tylko na bazie czegoś innego, to robię to.
![]() ![]() |
![]() |
#3103 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
![]() wróciłam właśnie z kina, film super, fajne teksty, choć czasami troche nierealistyczny, ale bardzo pozytywne wrażenie, polecam ![]() martilla cudne zręczyny ![]() meg chyba się pytałaś o korki, daję z j. ang. ![]() honolika super, że wszystko ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3104 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Frida dzięki ![]()
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2010-01-12 o 20:52 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3106 |
Wtajemniczenie
|
Ja też się przywitam
![]() ![]() Wszystkim dziewczynom dietkującym życzę powodzenia ![]() ![]()
#3107 |
Zakorzenienie
|
właśnie sobie obczajam tunki na allegro
![]() bardzo fajne są ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3109 |
Zakorzenienie
|
tuniki jak dobrze zrozumiałam?
![]() ![]() tak podpatruje sobie kto jak długo już jest ze swoim Tż ale za dużo nas i nie daję rady ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3110 |
Zakorzenienie
|
Karolinusienka a czy stosowałaś system 2/0? bo ciekawy mi sie wydaje a boje sie xapytac dziewczyn z forum o dukanie bo jakies nie mile sa
![]()
#3111 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
![]() --------------- chyba że chodzi o 2 dni protein i później normalna dieta?? Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-01-12 o 21:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() albo dzisiaj byla zupka pomidorowa na obiad a ja nie moglam zjesc...
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2010-01-12 o 21:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oglądam tylko 2 pierwsze stronki z allegro, te najtańsze ![]() ja 2006 ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3115 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jolkajp dzieki za przetlumaczenie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
aa juz wiem ![]() ja stosowalam 5/5 ![]() ![]() ![]() co do dziewczyn z forum o dukanie to rzeczywiscie jakies takie niemile sa ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bede 2/7 albo 2/0 ![]() ![]() Dobranoc Pysiaczki ![]() ![]()
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2010-01-12 o 21:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3117 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3118 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a to i ja luknełam na allegro, noo fajowe są ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3119 |
Zakorzenienie
|
Madzius to Twój Łukasz też Tobie się oświadczył w restauracji
![]() ![]() T'ai Mustique Isabele dziękuję ![]() Muszę sprawdzic swoją umowę, tylko kopię dla siebie mam w pracy ![]() Mustique właśnie ja jestem na takim przymusowym urlopie - firma pada i nikt nam za ten urlop kasy nie wypłaci, bo nie ma z czego ![]() T'ai Mustique Isabele straszne rzeczy - co się dzieje na tym swiecie ![]() Bambusiek super wyjazd - zwłaszcza to zapadanie się w śniegu i desery ![]() ![]() Sonek super, że wszystko się ułożyło między Wami ![]() Mnie zakładanie aparatu strasznie tata odradzał, ale powiedziałam mu, ze za swoją kasę to robię, a nie za jego. Ale czepia się dalej ![]() No to już 3. Łukasz. Poza tym są jeszcze Piotrki ![]() Przyciągasz samych Łukaszów - przynajmniej się imienia nie pomyli wiesz kiedy ![]() Isabele ja już mam 25 lat od sierpnia - da się przezyc ![]() Mustique daj spokój Kochana jaki dinozaur - kobieta zawsze ma 18 lat ![]() Elunka dobrze powiedziałaś Panu Najmądrzejszemu ![]() Ja się tam nie farbuję narazie - zresztą mi i tak tylko pasemka pasują ![]() ![]() Mabi brak obrączek - przesada ![]() Mój ł. jak się oświadczał miał koszulę, ale on lubi w nich chodzic. Meg miłego oblewania ![]() Jola zdrowiej ![]() Ja taniec gości w kółku podczas 1. tańca lubię, ale serca z kwiatów juz nie ![]() MALENSTWO dobrze będzie ![]() Martilla super zaręczyny ![]() Ma.ko fajna ta biżu ![]() Anemeon dzieciaki teraz okropne są ![]() Madziares powodzenia jutro w pracy ![]() Tak gadacie o tym Ducanie - moze i ja spróbuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3120 |
Zakorzenienie
|
Oto obiecane fotki:
1) Wysoki Kamień (Izery) - góra na którą wchodziliśmy w piątek 2) w drodze 3) taka mała ja już w sobotę 4) mój Luby aż posiwiał od nadmiaru mnie ![]() 5) nasz "szlak" 6) my ![]() Może jeszcze coś zaraz dorzucę jak chcecie ![]() Troszkę długo to trwało, bo zawsze mi zmniejszał B. i musiałam najpierw dogadać się z programem do obróbki ![]() Zdjęcia wykasowane ![]() To może w końcu z Zakopca też wrzucę ![]()
T. 16.1.12 ![]() Z. 30.6.14 ![]() A. 7.2.17 ![]() G. 9.1O.18 ![]() Edytowane przez bambusiek Czas edycji: 2010-01-14 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.