Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6 - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-12, 20:03   #3091
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
nie chciałam tu siac fermentu bo sama na początku nie zajarzyłam (4 lata francuskiego poszły na marne ) ale zdaje się wiekszosc zaznaczała w jednym pytaniu że była 1 raz w ciąży więc dla kolejnych, przy pytaniu
Quel est le nombre de vos grossesses ? zaznaczamy aucun - jeśli nie byłaś w ciąży ani razu.
dzięki...bo ja to tylko francuski niewerbalny
Stary 2010-01-12, 20:08   #3092
jolkajp
Rozeznanie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
dokładnie dla mnie to jedno z ważniejszych przygotowań
dla mnie tez. i zapuscic kudełki
Cytat:
pijesz 1,5l wody? ja się staram bo jak piłam mniej to się gorzej czułam

dla pizzo maniaczek mam pocieszenie na PW można zrobić sobie coś a'la pizze - jak wypróbuję to powiem czy daje rade
a ja wlewam w siebie duzo.tak 2 litry najmarniej. ale mnie suszy ciągle jakoś

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
warto zapytac

ja pije a drugi dzien wieczorem strasznie chce mi sie spac... a nie siedze dlugo

widzialam gdzies przepis na ta a la pizze sprobuj i wrzuc do nas na blog

na weekend musze zrobic zapasy kurczaka i jajek w ogole dzisiaj mi sie jajka skonczyly
jeszcze jest opcja-mięso wołowe -pyszne ugotowane np.

Cytat:
Napisane przez Martilla Pokaż wiadomość
Joluś mogę prosić o przesłanie książeczki??
Skończyłam naukę na dziś a teraz lenistwoo
ju sie robi

Cytat:
a mnie mdli już od jajek
a ja kocham jajka :P

Cytat:
http://www.regimedukan.com/fr/268-acces-reserve

nie wiem jak z Twoim francuskim ale ja nic nie czaje z tego kiedys Karolinusienka mi tlumaczyla i tak udalo mi sie zrobic
1. Państwa Imię: ………
2. Jesteście: ………(une femme) – kobieta, (un homme) – mężczyzna
3. Wasza aktualna waga w kg - na czczo i bez ubrania: ………tylko cyfry
4. Ile chcielibyście ważyć: ………tylko cyfry
5. Czy przechodziliście już jakieś diety: ………(aucun - żadnej, plus - więcej niż 3)
6. Wasz adres e-mailowy: ………
7. Jaka była Państwa najwyższa waga w życiu (nie licząc ciąży w przypadku kobiet): ………
8. Jaka była Państwa najniższa waga po ukończeniu 18 roku życia (nie licząc wagi w okresach choroby): ………
9. Jaka jest Wasza waga stosunkowo łatwa do utrzymania bez specjalnych [COLOR=#018d25 !important]ograniczeń[/COLOR]: ……… (tylko cyfry)
10. Wasz wzrost w cm: ………(tylko cyfry, a więc np. 165, a nie 1,65),
11. Spieszno Wam rozpocząć dietę?: ……… oui (tak), non (nie)
12. Czy w Państwa rodzinie ktoś ma skłonności do tycia: ……… (oui - tak, non - nie)
13. Ile razy byłyście w ciąży: ………(aucun - ani razu, plus - więcej niż 3 razy)
14. Czy macie wrażenie łatwego chudnięcia w momencie [COLOR=#018d25 !important]ograniczenia[/COLOR] jedzenia: ……… (facilement - łatwo, difficilement – trudno)
15. [COLOR=#018d25 !important]Ograniczenie[/COLOR] ilości jedzenia jest dla Was męczące: ……… (oui - tak, non – nie)
16. Musimy ocenić grubość Państwa kości. W tym celu proszę prawą dłonią objąć nadgarstek (podobnie jak na rysunku).
• drobna kość (kciuk i palec wskazujący zachodzą na siebie po objęciu)
• normalna grubość kości, kciuk i palec wskazujący się stykają
• gruba kość , kciuk i palec wskazujący nie stykają się po objęciu nadgarstka
17. Państwa wiek: ……… (wybieramy datę z okienek)
18. Proszę podać Wasz nick: ………
19. Proszę wpisać Wasze hasło dostępu (chodzi o stronę Dukana, bo zrobienie testu wagi jest równoznaczne z zarejestrowaniem się na jego stronie)
20. Je souhaite bénéficier des réductions tarifaires et des offres des partenaires de regimedukan.com - chciałabym korzystać z upustów cen oferty sklepu internetowego partnerów Dukana - odznaczyć kwadracik (jest to opcja ważna po ewentualnym zapłaceniu opieki dietetyka, przy analizie wagi niczym nie skutkuje!!!)
Stary 2010-01-12, 20:10   #3093
anemeon
Zakorzenienie

Martillo, ładnie z tymi grosikami Już myślałam, że w tej skarbonce będzie pierścionek

Dziewczyny - ja padam. Mój "genialny" szóstoklasista (udzielam mu korepetycji) na moje pytania "przez co się odmienia rzeczownik" odpowiedział: "przez czasownik?". W dodatku zadałam mu w ramach pracy domowej napisanie wypracowania (opis, więc bardzo proste) odpowiedział: "nie wiem, czy znajdę czas". Gdyby mi nie zależało na kasie, to bym go olała i już. Ja nie wiem, co teraz za uczniowie są... :/

anemeon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 20:10   #3094
madziares25
Zadomowienie

Dobrywieczorek,weszłam tylko na chwileczkę życząc wszystkim miłego wieczorku i dobrej nocki,muszę być jutro wyspana w pierwszym dniu mojej pracyZdam relację oczywiście jak było.Idę na kolacyjkę i się wykąpać i dobranoc do juterka papatki
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 20:15   #3095
anemeon
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
dzięki...bo ja to tylko francuski niewerbalny

Stary 2010-01-12, 20:16   #3096
frida99
Raczkowanie

Hej dziewczyny! ja tylko na moment bo jestem w trakcie procesu twórczego pracki magisterskiej

Widzę, że temat diety kwitnie, to super, bo ja już dzisiaj jestem 6 dzień na diecie i postanowiłam wprowadzić warzywa właśnie mi się piecze pierś z kurczaka z pieczerkami w sosie jogurtowym
nie mam w domu wagi ale jak się ważyłam w pracy rano 5. dnia to pokazało 2.5 kg mniej

Cytat:
myśmy od soboty machnęli 25 jajek Na szczęście żadne z nas nie ma problemu z cholesterolem - na wszelki wypadek (i dla smaku) danakol pijemy A mi kury już wyszły tylko ryby zostały
dotta nie chcę ci nic obrzydzać, ani innym dziewczynom, ale wczoraj trafiłam na coś takiego szukając informacji o aspartamie (słodzik, jest wszędzie, a jest rakotwórczy i generalnie trujący, także ja zawsze sprawdzam skład produktów, wpiszcie w google, to się przerazicie ):

Danone, Danacol, biały napój obniżający cholesterol

Coraz częściej osoby borykające się z wysokim cholesterolem sięgają po produkty, które mają na celu jego obniżenie. Jednym z takich produktów jest Danacol koncernu Danone. Na niewielkich pojemniczkach możemy przeczytać: jeden dziennie obniża cholesterol w trzy tygodnie. Obniżony poziom cholesterolu przyczynia się do utrzymywania zdrowego serca. Czy aby na pewno liczyło się zdrowie

Składniki: odtłuszczone mleko pasteryzowane i odtłuszczone mleko w proszku, sterole roślinne 1,6%, stabilizatory: pektyna, guma guar; skrobia modyfikowana, oligofruktoza, aromaty, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, cytrynian sodu, cytrynian wapnia, białka mleka, substancje słodzące: aspartam, acesulfam K, żywe kultury bakterii jogurtowych.

Co robi guma guar, aspartam i acesulfam K w produkcie, który kupowany jest ze względu na jego "korzyści" zdrowotne? O wszystkich trzech dodatkach pisałem już wyżej - warto się z nimi zapoznać, szczególnie z opisem aspartamu.

Wnioski: Danacol może i obniża zły cholesterol, ale czy nie zwiększa też ryzyka zachorowania na nowotwór - drugiej najczęściej śmiertelnej dolegliwości współczesnego świata? Kupując produkt, który mimo swego marketingowego wydźwięku powinien być wartościowy dla naszego zdrowia, bądźmy ostrożni i przeczytajmy dokładnie skład. Nie dajmy się oszukiwać.
konsumenta? Czy może jego portfel? Rzeczywistość jest brutalna.

Jakby ktoś chciał przeczytać cały artykuł to tutaj:
eioba.pl/a102851/jestes_tym_co_jesz

jest jeszcze np o jeżykach, gumach orbit, napojach, herbacie, jogurtach danone..........

Cytat:
Napisane przez Martilla Pokaż wiadomość
Opowiem wam w końcu o moich zaręczynach
TŻ zadzwonił wieczorem umówić się na następny dzień do Łazienek karmić kaczuszki. Ledwo zdążyłam wziąć prysznic a tu dzwonek do drzwi. Otwieram a tu TŻ, ja jeszcze w szlafroku kompletnie niegotowa bo jeszcze do godziny spotkania było dużo czasu. Pytam co tak wcześnie a TŻ mówi, że się nudził więc przyjechał i u mnie poczeka aż będę gotowa. Zostawiłam go u mnie w pokoju i zaczęłam się szykować, nagle TŻ woła mnie do pokoju. Mówi, że przywiózł grosiki bo my prawie od początku naszego związku wrzucamy grosiki do wielkiej butli u mnie w pokoju.
TŻ daje mi skarbonkę świnkę z grosikami i mówi bym je najpierw wysypała i policzyła bo zastanawia się ile w tej skarbonce się mieści. Ja wiedząc, że on nie lubi czekać jak ja się szykuję mówię by policzył a ja w tym czasie dokończę się szykować. TŻ, że nie, że ja mam to zrobić, a ja że on i tak kilka razy w kółko… W końcu mówię OK. siadłam na łóżku wysypałam grosiki i zaczęłam je układać na kupkę TŻ w tym czasie klęknął koło łóżka, niby chcąc mi pomóc i w tym momencie patrzę a tam leży jakieś zawiniątko, wzięłam je do ręki i pytam co to, TŻ wziął je ode mnie wyjął pierścionek i zapytał czy zostanę jego żoną… Zdołałam wydusić z siebie, że oczywiście. Później byliśmy na spacerku w Łazienkach, miejscu naszej pierwszej randki), a wieczorem mieliśmy jechać na kolację ale w drodze popsułam samochód tzn. sam się popsuł ale wtedy myślałam, że to ja bo byłam kilka dni po odebraniu prawa jazdy.
A i tym sposobem przypomniałam sobie, że muszę się wybrać z TŻ na kolację zaręczynową w końcu . Jej ale ten czas leci 20 lutego minie rok.
wow! jak romantycznie
frida99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 20:20   #3097
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

ja już po prysznicu, musiałam jednak wziąć druga tabletkę ehh.

Cytat:
ma.ko fajny masz styl ubierania się, nie ma to jak wygoda a zresztą ładnemu to we wszystkim ładnie
dziękuję, zaraz się zaczerwienię hehe. Akurat wszystkie zdjęcia były robione na urlopie, więc ubierałam się "na luzie". Najchętniej, to poszłaby do pracy w dresach i adidasach "hahaha" sekretarka porząca i podająca kawę w dresie chyba długo bym nie popracowała hehe. Kiedyś przyszłam do pracy w czarny adidaskavh (tych co na zdjęciu) i zapomniałam przebrać. przypomniałam sobie godzinę przed kpońcem, ale sie szefowa ze mnie śmiała i mówiła, że nawet nie zauważyła hihi

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
a ja wlewam w siebie duzo.tak 2 litry najmarniej. ale mnie suszy ciągle jakoś

a ja kocham jajka :P
Qrcze, ja kupię 1,5 litra wody, to piję ją w pracy przez tydzień, ale wypijam dziennie w pracy ze 3-4 herbaty, kawę, w domu przed praca kawę i po pracy ze 3-4 herbaty
Jateż uwielbiam jaja, ale jak jem je za często, to wyskakują mi na ramionach czerwone krostki

[QUOTE=anemeon;16424564
Dziewczyny - ja padam. Mój "genialny" szóstoklasista (udzielam mu korepetycji) na moje pytania "przez co się odmienia rzeczownik" odpowiedział: "przez czasownik?". W dodatku zadałam mu w ramach pracy domowej napisanie wypracowania (opis, więc bardzo proste) odpowiedział: "nie wiem, czy znajdę czas". Gdyby mi nie zależało na kasie, to bym go olała i już. Ja nie wiem, co teraz za uczniowie są... :/[/QUOTE]
te dzieci to mają genialne podejście do życia

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
Dobrywieczorek,weszłam tylko na chwileczkę życząc wszystkim miłego wieczorku i dobrej nocki,muszę być jutro wyspana w pierwszym dniu mojej pracyZdam relację oczywiście jak było.Idę na kolacyjkę i się wykąpać i dobranoc do juterka papatki
tpo udanego pierwszego dnia w pracy

uciekam spać.
dobranoc

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-12, 20:30   #3098
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frida99 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! ja tylko na moment bo jestem w trakcie procesu twórczego pracki magisterskiej

Widzę, że temat diety kwitnie, to super, bo ja już dzisiaj jestem 6 dzień na diecie i postanowiłam wprowadzić warzywa właśnie mi się piecze pierś z kurczaka z pieczerkami w sosie jogurtowym
nie mam w domu wagi ale jak się ważyłam w pracy rano 5. dnia to pokazało 2.5 kg mniej

dotta nie chcę ci nic obrzydzać, ani innym dziewczynom, ale wczoraj trafiłam na coś takiego szukając informacji o aspartamie (słodzik, jest wszędzie, a jest rakotwórczy i generalnie trujący, także ja zawsze sprawdzam skład produktów, wpiszcie w google, to się przerazicie ):

Danone, Danacol, biały napój obniżający cholesterol

Coraz częściej osoby borykające się z wysokim cholesterolem sięgają po produkty, które mają na celu jego obniżenie. Jednym z takich produktów jest Danacol koncernu Danone. Na niewielkich pojemniczkach możemy przeczytać: jeden dziennie obniża cholesterol w trzy tygodnie. Obniżony poziom cholesterolu przyczynia się do utrzymywania zdrowego serca. Czy aby na pewno liczyło się zdrowie

Składniki: odtłuszczone mleko pasteryzowane i odtłuszczone mleko w proszku, sterole roślinne 1,6%, stabilizatory: pektyna, guma guar; skrobia modyfikowana, oligofruktoza, aromaty, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, cytrynian sodu, cytrynian wapnia, białka mleka, substancje słodzące: aspartam, acesulfam K, żywe kultury bakterii jogurtowych.

Co robi guma guar, aspartam i acesulfam K w produkcie, który kupowany jest ze względu na jego "korzyści" zdrowotne? O wszystkich trzech dodatkach pisałem już wyżej - warto się z nimi zapoznać, szczególnie z opisem aspartamu.

Wnioski: Danacol może i obniża zły cholesterol, ale czy nie zwiększa też ryzyka zachorowania na nowotwór - drugiej najczęściej śmiertelnej dolegliwości współczesnego świata? Kupując produkt, który mimo swego marketingowego wydźwięku powinien być wartościowy dla naszego zdrowia, bądźmy ostrożni i przeczytajmy dokładnie skład. Nie dajmy się oszukiwać.
konsumenta? Czy może jego portfel? Rzeczywistość jest brutalna.

Jakby ktoś chciał przeczytać cały artykuł to tutaj:
eioba.pl/a102851/jestes_tym_co_jesz

jest jeszcze np o jeżykach, gumach orbit, napojach, herbacie, jogurtach danone..........

wow! jak romantycznie
powiem Ci że jakbyśmy się mieli tak zagłębiać w to wszystko to NIC jeśc byśmy nie mogli - bo nawet warzywa i owoce bywają nasączane "truciznami". Jakieś 2/3 dni temu czytałam artykuł o badaniach nad aspartamem właśnie - owszem były robione badania, na szczurach ale nie dały one jakiś uznawanych wyników, co więcej szczury na aspartamie żyły dłużej (mimo wystąpienia nowotworu). Po za tym dawka im podawana była dużo za duża a aspartam jest w wielu produktach które przyjmujemy, w tym produktach dla diabetyków a jakoś nie słyszałam o większej zachorowalności na raka wśród nich chyba że po prostu jeszcze na to nie trafiłam nie ma co siać paniki - wierzysz czy nie ALE ja na prawdę czytam i interesuję się tym co jem
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 20:30   #3099
anemeon
Zakorzenienie

ja też idę spać... Dobranoc Miłego jutrzejszego dnia (bo jutro nie będę miała czasu do Was zajrzeć )

Stary 2010-01-12, 20:33   #3100
Martilla
Rozeznanie

Jolka dzięki za książkę, właśnie biorę się za czytanie i od jutra startuję z dietą.

Be Fit
Martilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 20:35   #3101
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
Napisane przez anemeon Pokaż wiadomość
no co? nie śmiej się ze mnie tak tak głodnemu chleb na myśli, Tża nie ma jeszcze przez 2 tyg. a ja już zapomniałam jak seks smakuje czyżby kolejne uzależnienie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-12, 20:44   #3102
frida99
Raczkowanie

Cytat:
powiem Ci że jakbyśmy się mieli tak zagłębiać w to wszystko to NIC jeśc byśmy nie mogli - bo nawet warzywa i owoce bywają nasączane "truciznami". Jakieś 2/3 dni temu czytałam artykuł o badaniach nad aspartamem właśnie - owszem były robione badania, na szczurach ale nie dały one jakiś uznawanych wyników, co więcej szczury na aspartamie żyły dłużej (mimo wystąpienia nowotworu). Po za tym dawka im podawana była dużo za duża a aspartam jest w wielu produktach które przyjmujemy, w tym produktach dla diabetyków a jakoś nie słyszałam o większej zachorowalności na raka wśród nich chyba że po prostu jeszcze na to nie trafiłam nie ma co siać paniki - wierzysz czy nie ALE ja na prawdę czytam i interesuję się tym co jem

nie no, jasne. Generalnie zgadzam się z Tobą, nie ma co wpadać w psychozę, ale po prostu zaczęłam ostatnio krytycznie podchodzić do np. mojej listy zakupów, żeby na ile mogę, mieć kontrolę nad tym, co jem. Bo jednak, może minimalny, ale wszystko ma jakiś tam wpływ na organizm. Wiec jeśli mogę wybrać słodzik, który nie jest produkowany na bazie aspartamu, tylko na bazie czegoś innego, to robię to.
frida99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 20:49   #3103
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

cześć dziewczynki
wróciłam właśnie z kina, film super, fajne teksty, choć czasami troche nierealistyczny, ale bardzo pozytywne wrażenie, polecam

martilla cudne zręczyny

meg chyba się pytałaś o korki, daję z j. ang.

honolika
super, że wszystko ok zazdroszczę ci trochę, że Ten Dzień już tak blisko

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 20:50   #3104
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Micia wrzucam swoje fotki dla oceny typu figury
Wszystkie są z VIII-IX 09, więc wyglądam praktycznie tak samo
ehh wakacje
Cytat:
Napisane przez anemeon Pokaż wiadomość
Martillo, ładnie z tymi grosikami Już myślałam, że w tej skarbonce będzie pierścionek

Dziewczyny - ja padam. Mój "genialny" szóstoklasista (udzielam mu korepetycji) na moje pytania "przez co się odmienia rzeczownik" odpowiedział: "przez czasownik?". W dodatku zadałam mu w ramach pracy domowej napisanie wypracowania (opis, więc bardzo proste) odpowiedział: "nie wiem, czy znajdę czas". Gdyby mi nie zależało na kasie, to bym go olała i już. Ja nie wiem, co teraz za uczniowie są... :/

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
powodzenia jutro

Cytat:
nie chciałam tu siac fermentu bo sama na początku nie zajarzyłam (4 lata francuskiego poszły na marne ) ale zdaje się wiekszosc zaznaczała w jednym pytaniu że była 1 raz w ciąży więc dla kolejnych, przy pytaniu
Quel est le nombre de vos grossesses ? zaznaczamy aucun - jeśli nie byłaś w ciąży ani razu.
dzisiaj tez to zauwazylam ale myslalam ze google translator le przetlumacyl i nie chcialam wypytywac karolinusienki

Frida dzięki

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2010-01-12 o 20:52
Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 20:53   #3105
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frida99 Pokaż wiadomość
nie no, jasne. Generalnie zgadzam się z Tobą, nie ma co wpadać w psychozę, ale po prostu zaczęłam ostatnio krytycznie podchodzić do np. mojej listy zakupów, żeby na ile mogę, mieć kontrolę nad tym, co jem. Bo jednak, może minimalny, ale wszystko ma jakiś tam wpływ na organizm. Wiec jeśli mogę wybrać słodzik, który nie jest produkowany na bazie aspartamu, tylko na bazie czegoś innego, to robię to.
ja w sumie wzięłam ten na aspartamie bo Dukan tylko ten dopuszcza w swojej diecie A aspartam jest w wielu produktach "bez cukru"
Stary 2010-01-12, 21:05   #3106
isabele
Wtajemniczenie

Ja też się przywitam Podczytuje Was i krąże po sieci

Wszystkim dziewczynom dietkującym życzę powodzenia Trzymam kciuki

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 21:14   #3107
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

właśnie sobie obczajam tunki na allegro
bardzo fajne są

Stary 2010-01-12, 21:25   #3108
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
bardzo fajne są
Pokaż

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 21:26   #3109
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
bardzo fajne są
tuniki jak dobrze zrozumiałam? ja uwielbiam ale niestety przez mega szerokie biodra nie mogę nosic bo wygląda to okropnie
tak podpatruje sobie kto jak długo już jest ze swoim Tż ale za dużo nas i nie daję rady kto jeszcze zaczoł swoje amory w 2006?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-12, 21:26   #3110
Stysik
Zakorzenienie

Karolinusienka a czy stosowałaś system 2/0? bo ciekawy mi sie wydaje a boje sie xapytac dziewczyn z forum o dukanie bo jakies nie mile sa albo nie odpowiadaja na pytania albo narzekaja ze kto setny raz o cos pyta...

Stary 2010-01-12, 21:29   #3111
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
tuniki jak dobrze zrozumiałam? ja uwielbiam ale niestety przez mega szerokie biodra nie mogę nosic bo wygląda to okropnie
tak podpatruje sobie kto jak długo już jest ze swoim Tż ale za dużo nas i nie daję rady kto jeszcze zaczoł swoje amory w 2006?
my od 2007 ale znamy się tak długo że... to było przeznaczenie

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
Karolinusienka a czy stosowałaś system 2/0? bo ciekawy mi sie wydaje a boje sie xapytac dziewczyn z forum o dukanie bo jakies nie mile sa albo nie odpowiadaja na pytania albo narzekaja ze kto setny raz o cos pyta...
co prawda to do karoliny ale nie słyszałam o systemie 2/0 o co chodzi?
---------------
chyba że chodzi o 2 dni protein i później normalna dieta??

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2010-01-12 o 21:31
Stary 2010-01-12, 21:34   #3112
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:

co prawda to do karoliny ale nie słyszałam o systemie 2/0 o co chodzi?
---------------
chyba że chodzi o 2 dni protein i później normalna dieta??
dokladnie... w ksiazce jest to wariant 2/7... tylko boje sie ze jak sobie popuszcze lejce to nie wroce do protein... byłam ciekawa czy tez dziala wydaje mi sie ze samo ograniczenie weglowodanow i tluszczy duzo daje, ale ciezko mi bez owocow na przyklad

albo dzisiaj byla zupka pomidorowa na obiad a ja nie moglam zjesc...

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2010-01-12 o 21:35
Stary 2010-01-12, 21:37   #3113
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
tak, tuniki
oglądam tylko 2 pierwsze stronki z allegro, te najtańsze

ja 2006

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-12, 21:37   #3114
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
My jesteśmy Razem od grudnia 2004 już ponad 5 lat

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 21:38   #3115
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo mi się podobają Twoje zaręczyny, ja też bym chciała żeby było tak nieoczekiwanie i z nienacka (bo jak bym zobaczyła np.Tża w garniaku to bym się odrazu domyśliła), zresztą gdyby mnie zabrał na jakąś kolację to też by było dla mnie podejrzane bo on mnie nigdzie nie zabiera (aa sorry raz mnie zabrał na "przeprosinowy" obiad do baru)
a tak wogóle to znając jego wędkarskiego za.jo.ba to wcale bym się nie zdziwiła gdybym znalazła pierścionek gdzieś "na wędce"
oj nie mow tak bo moj P przyszedl elegancki a ja wcale nie myslalam, ze mnie poprosi wiec nie mow hop

jolkajp dzieki za przetlumaczenie czyli dobrze myslalam wszedzie gdzie potrzeba zaznaczalam oui heheh

Cytat:
Napisane przez Stysik
a co to za system 2/0???
aa juz wiem
ja stosowalam 5/5 najlatwiej mi bylo 5 dni protein i 5 dni PW

co do dziewczyn z forum o dukanie to rzeczywiscie jakies takie niemile sa wiec juz tam nie zawitam
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 21:42   #3116
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
co do dziewczyn z forum o dukanie to rzeczywiscie jakies takie niemile sa wiec juz tam nie zawitam
ja tez co przegladam tam jakas strone to ktoras narzeka na nadmiar pytan, a przeciez po to jest forum...

ja bede 2/7 albo 2/0 mam czas a nie chce sie zniechecic za bardzo

Dobranoc Pysiaczki

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2010-01-12 o 21:45
Stary 2010-01-12, 21:46   #3117
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
dokladnie... w ksiazce jest to wariant 2/7... tylko boje sie ze jak sobie popuszcze lejce to nie wroce do protein... byłam ciekawa czy tez dziala wydaje mi sie ze samo ograniczenie weglowodanow i tluszczy duzo daje, ale ciezko mi bez owocow na przyklad

albo dzisiaj byla zupka pomidorowa na obiad a ja nie moglam zjesc...
możesz sobie pomidorówkę już na pw robic Ja nie bede ryzykowac normalnej diety bo wątpię bym schudła
Cytat:
oj nie mow tak bo moj P przyszedl elegancki a ja wcale nie myslalam, ze mnie poprosi wiec nie mow hop

jolkajp dzieki za przetlumaczenie czyli dobrze myslalam wszedzie gdzie potrzeba zaznaczalam oui heheh

a co to za system 2/0???
aa juz wiem
ja stosowalam 5/5 najlatwiej mi bylo 5 dni protein i 5 dni PW

podobno 5/5 jest najcięższy a najbardziej polecany jest 1/1 i ja chyba na niego przejdę
Stary 2010-01-12, 21:47   #3118
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
ale mój się "odstawia" tylko za karę

Cytat:
tak, tuniki
oglądam tylko 2 pierwsze stronki z allegro, te najtańsze

ja 2006
wiem że Ty 2006 ale szukam kto jeszcze
a to i ja luknełam na allegro, noo fajowe są
Stary 2010-01-12, 21:53   #3119
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Madzius to Twój Łukasz też Tobie się oświadczył w restauracji Chyba Łukasze tak mają

T'ai Mustique Isabele dziękuję
Muszę sprawdzic swoją umowę, tylko kopię dla siebie mam w pracy
Mustique właśnie ja jestem na takim przymusowym urlopie - firma pada i nikt nam za ten urlop kasy nie wypłaci, bo nie ma z czego

T'ai Mustique Isabele straszne rzeczy - co się dzieje na tym swiecie

Bambusiek super wyjazd - zwłaszcza to zapadanie się w śniegu i desery Czekamy na śliczne zdjęcia

Sonek super, że wszystko się ułożyło między Wami
Mnie zakładanie aparatu strasznie tata odradzał, ale powiedziałam mu, ze za swoją kasę to robię, a nie za jego. Ale czepia się dalej
No to już 3. Łukasz. Poza tym są jeszcze Piotrki
Przyciągasz samych Łukaszów - przynajmniej się imienia nie pomyli wiesz kiedy

Isabele ja już mam 25 lat od sierpnia - da się przezyc
Mustique
daj spokój Kochana jaki dinozaur - kobieta zawsze ma 18 lat

Elunka dobrze powiedziałaś Panu Najmądrzejszemu
Ja się tam nie farbuję narazie - zresztą mi i tak tylko pasemka pasują Ale zrobię je sobie ma ślub

Mabi brak obrączek - przesada Dla mnie to symbol małżeństwa.
Mój ł. jak się oświadczał miał koszulę, ale on lubi w nich chodzic.

Meg miłego oblewania

Jola zdrowiej
Ja taniec gości w kółku podczas 1. tańca lubię, ale serca z kwiatów juz nie

MALENSTWO dobrze będzie Powiesz jutro jak się sala podobała.

Martilla super zaręczyny

Ma.ko fajna ta biżu

Anemeon dzieciaki teraz okropne są

Madziares powodzenia jutro w pracy

Tak gadacie o tym Ducanie - moze i ja spróbuję Muszę do Fridy napisac

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 21:54   #3120
bambusiek
Zakorzenienie

Oto obiecane fotki:

1) Wysoki Kamień (Izery) - góra na którą wchodziliśmy w piątek
2) w drodze
3) taka mała ja już w sobotę
4) mój Luby aż posiwiał od nadmiaru mnie
5) nasz "szlak"
6) my

Może jeszcze coś zaraz dorzucę jak chcecie

Troszkę długo to trwało, bo zawsze mi zmniejszał B. i musiałam najpierw dogadać się z programem do obróbki

Zdjęcia wykasowane

To może w końcu z Zakopca też wrzucę
G. 9.1O.18

Edytowane przez bambusiek
Czas edycji: 2010-01-14 o 10:34
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości