|
|
#361 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
Nie ma się co oszukiwać, okłamał i tyle. Powiedz jeszcze o czym rozmawiali lepiej będzie wszystko ocenić. I gdzie na tej herbatce były? Wybacz, ale albo mam już mózg przemęczony nauką, albo z nerwów pisałaś troszkę nie składnie. Cytat:
Mandy musisz odpuścić. Jak mu będziesz cały czas o tym gadała to nic nie zdziałasz. Ja też trułam trułam trułam, jak mi źle i nie dobrze a skutek był odwrotnie, jakby mi na złość robił. Teraz olewam, dosłownie NIC nie wypominam, NIECZEGO się nie czepiam, ale sama też nie włażę mu w tyłek. Czekam po prostu jak zauważy moją zmianę i czy sam się zmieni. Jeśli nie to nie. Na siłę nie da się nikogo zmienić. Mówiłaś mu o tym wszystkim już tyle razy, że teraz gdy tylko przechodzisz do tego tematu jemu od razu włącza się blokada. Wydaje mi się, że za dużo już tych rozmów było. A u mnie co... Wrócił po tej kąpieli, odpisywałam mu co kilkanaście minut, spytał czy się ucze jak potwierdziłam to powiedział, że idzie się położyć i później będzie. Nic mu nie odpisałam na to i jak się jeszcze odezwie (chociaż wątpie, bo jak się położył po treningu to pewnie już zasnął, jemu zawsze się wydaje, że będzie później a potem zasypia- zdążyłam się przyzwyczaić), ale gdyby jednak się odezwał to coś tam odpisze, a potem pójdę spać bez pożegnania - zemsta za wczoraj ![]() Ale i tak pewnie do niej nie dojdzie, więc już mam wolny wieczór heh Ehh chciałabym w końcu coś miłego usłyszeć, ale przez najbliższy miesiąc mogę się w sumie z tym pożegnać. Z resztą sama jakoś nie mam ochoty na jakieś czułości, więc poniekąd go rozumiem. Ale napisać mógłby coś fajnego No dobra ostatnio w sobote słyszałam ,,kocham Cię"- nie jest źle
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
moze przestancie pisac bo sie tylko nakrecasz.
|
|
#363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny potrzebuje rady!!! czy jest jakiś sposób na to, by osoba która czuła taką pustkę w sobie, też taką uczuciową, emocjonalna zaś była w stanie czuć? napełnić się?? jest coś takiego możliwe????jak to zmienić??????
|
|
|
|
|
#365 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I jak będzie chciał odpowiedzieć to co wtedy jak dziewczyna też nie pisze, a on pisze codziennie, ale dopiero późnym popołudniem? Spodziewam się odpowiedzi, że widocznie wcześniej nie ma czasu ![]() Co do pogrubionego to wiem, że tak jest, dlatego radzę Mandy przestać mu ciągle o tym samym nawijać. Ja właśnie to zrobiłam, czekam na efekty. Szkoda, że nie mogę czasu do przodu przewinąć, żeby już tak było po sesji i bez mojego czepialstwa
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
EJ jedyne co przyszlo mi na mysl to zapelnienie tej pustki nowa miloscia... Ale tez zalezy w jakim kontekscie napisalas to...
|
|
|
|
|
#367 |
|
Wtajemniczenie
|
O matko, ale sie u Was nagmatwało!
![]() KochajMnie, Twoj facet ostro NAPRAWDE OSTRO przegial ![]() . To juz nie dosc, ze seryjne klamstwo, to jeszcze w gre wchodza dziewczyny, z ktorymi ewidentnie flirtuje . Placze, blaga bo wie, ze spieprzyl. To jednak nie oznacza, ze zaluje....A mnie moj tż dla odmiany milo zaskoczyl. Ja czekalam na jego telefon uczac sie, a tymczasem dryń dryń do drzwi. Patrze, a tu TŻ . Przyjechal od razu po treningu, zeby mnie troche odciagnac od nauki i chcial zrobic niespodzianke![]() . Przywiozl mi nawet slodycze . Ale kochaaany dziś był |
|
|
|
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=KochajMniie;1642782 2]Stało się coś straasznego chyba za mało w życiu przeżyłam bo przez takie coś robie problemy..
![]() Wiecie co zrobiłam? coś mnie pod kusiło spr jego wiadomości wiem to jest najgorsze co mogła zrobić zazdrośnica. ale nie żałuje ani trochę. Obiecywaliśmy sobie mówić prawdę jeśli z kimś piszemy tak.. obiecywaliśmy.. na dodatek w poniedziałek przecież mieliśmy już sobie całkowicie wszystko powiedzieć. WSZYSTKO. a tu proszę.. ![]() ![]() wiadomości z ostatnich dni.. od pani x, y, z.. ![]() i ta pani x z która niby rozmawiał tylko o naszym związku ( dobrze mówiłyście ) jak się okazało nie tylko.. wręcz przeciwnie..o spotkaniu, o pysznej herbatce jaką mój tż jej i jej koleżance y przyządził w pracy ( mnie nigdy nie zaprosił tak) , o spotkaniu z pieskami żeby się poznali, że ona jest niegrzeczna po tej suczce pewnie i inne takie słodkości od których mi się rzygać chce. o tym pisał z tymi dwiema z pracy.. pomyślałam sobie że jeszcze u niego na herbatce były? mój tż mnie okłamał? taki idealny, przysięgał na NAS , NA SIEBIE że tylko o naszym związku tylko! oh ah jakie to słodkości leciały. Przyjaciółka pomogła mi to skerować i poszłam się z nim spotkać... przepraszał mnie na kolanach błagał żebym mu wybaczyła, że on nigdy nie chciał mnie zdradzić.. płakał.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie wiem co mam robić. Musiałam to z siebie wyrzucić przepraszam ( co Wy byście zrobili? przesadzam pewnie?Jeśli te dziewczyny tu są to SERDECZNIE je pozdrawiam. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
![]() Co do cytowanej części - Kochana, nie znoszę kłamców, a jeśli kogoś kochasz to takich numerów nie wywijasz. Mógł przecież powiedzieć wprost, że ma koleżanki, że się wygłupia z nimi, a nie jakieś chore przysięgi składa. Wiem, że pewnie czujesz się podle, ale uspokój się, pooddychaj. Oszukał Cię, i to perfidnie, zgrywał przy panienkach samca, zdarza się, krew mu spłynęła nie tam gdzie powinna i mózg był niedotleniony. Ot, cała filozofia. Nie puszczaj mu oszustw płazem, rozbroił mnie tekst: "Niegrzeczna po suczce" czy jakoś tak. Nie mam pytań.
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
ide spac
dobranoc zazdrosnice
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
kochajmnie ewidentnie cie oszukal, nie wiem jak ty, ale ja bym tego nie wybaczyla
szatanku grrr.. leze samiutka w lozeczku, chcesz to wbijaj do mnie ![]() mysza ciau ciau
|
|
|
|
|
#371 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, o tej herbatce że je zaprasza do pracy poszły, później że dziękujowały bardzo za nie itd.. ona że złapał ją za słowko a on "lubię łapać^^" i takie tam nie pamiętam dokładnie to tylko urywki te njaważniejsze.. całą się trzesłam jak to czytałam boli mnie to że kiedy ja chciałam tak popisać to nasza rozmowa kończyła się na co tam aaa ok, a u Ciebie ? też.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() źle mi z tym, źle... ;(![]() ![]() Ooo w sobotę no to nieźle, jakieś światełko w tunelu się pojawiło Cytat:
Cytat:
bo czuje że mu bardzo zależy ale wiadomo że zawsze tak jest płacz, żalowanie itd..
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
Mój napisał, ze czuje się pusty, ze ta cała sytuacja z nami pozbawiła go wszystkiego i czuje się pusty i pytał jak ma to zrobić by nie być pustym???
|
|
|
|
|
#373 |
|
Zadomowienie
|
szatanica1989
z tą suczką to tak ne dokońca się zrozumieliśmy. Bo on napisał coś w stylu że jego pies jest grzeczny jak jego pan a nie wiem jak Twoja suczka( rozmawiali o psach) a ona sugerujesz mi że jestem niegrzeczna cos tam bla bla dalej.. a on że 'absolutnie że nie, "jeszcze" ' w tym sensie nie że do niej tak powiedział Red żałuje bardzo żałuje wiem o tym, czuje to kiedy mi to mówił.. cała wine zwalał na siebie a ja nie czuje żeby to była tylko jego wina. A Twój no no :brawo: dla niego, super, że taką niespodziankę Ci zrobił kochanego masz tego Tż
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-13 o 00:03 |
|
|
|
|
#374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co z tym hazardem? Wybacz, ale nie nadrobiłam i nie wiem, co u Ciebie.
|
|
|
#375 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mówisz, że jak w sobotę to nieźle? To miała być niby ironia, że tak dawno, ale może się czepiam Ale mógłby zarzucić chociaż jakimś kochanie, a nie ciągle taki bezpłciowy jest grrr No dobra dobra, czekam do końca sesji, przecież zawsze tak jest
|
|
|
#378 |
|
BAN stały
|
Ehhh a u mnie nadal lipa....
|
|
|
|
|
#380 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ale Kochana napisał nie wymuszone i tak ważne słowa to wg mnie dobrze jeśli rzadko się tak zdarza z jego strony a co sie dalej dzieje
|
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
kochajmnie a on wie, ze widzialas to co pisal z tymi laskami??
lepiej, zeby nie wiedzial, wtedy moglabys sprawdzic, czy faktycznie jego zal i postanowienie poprawy jest szczere albo dalej utrzymywalby kontakt z nimi....
|
|
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
Koszka, w sumie nic mi nie powiedzial, bo bardziej się przejął tym, że to wszystko moja wina i że siebie uważam za święta.
teraz mi pisze, ze ledwo żyje, bla bla bla. odpuszczam sobie ,masz racje albo sam do jakis wnioskow dojdzie, albo koniec bo ile mozna gadac , prosic, tlumaczyc ile mozna sie starac samemu ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- tak nie może być!
|
|
#384 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Nie rozumial, o co sie czepiam. Nie widzial w tym nic groznego, ale po tamtej akcji stwierdzil, ze skoro dla mnie to takie wazne, to on sobie to daruje i znajdzie sobie inna zabaweczke. No i znalazl - teraz gra w jakies Plemiona ![]() . Rozumie, ze naruszyl moje zaufanie, ale nie ma za bardzo jak udowodnic, ze nie gra. Powiedzial, ze w kazdej chwili mozemy wejsc na jego konta bukmacherskie (tam sa np. data ostatniego logowania, zakladu itp). Ale ja nie chce, kobieca intuicja mowi mi, ze tym razem nie klamie . Tak samo, jak wtedy podpowiedziala mi, ze cos jest nie tak. Dlatego poki co, zaufam jejA jak u Ciebie i Twojego TZtka, Szataniczko?
|
|
|
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Red mam nadzieje że Twój się ogarnał i zrozumial, co źle robił
|
|
#387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj dziewczyny, ja stwierdzam, że czasami lepiej przyjąć postawę samca i lać na wszystko szerokim strumieniem, że tak zobrazuję obscenicznie jak się Tż obrazi - zignorować, jak nie pisze - też się nie odzywać. Dlaczego nie wykorzystać ich broni przeciwko nim samym?Mnie Tż denerwuje syndromem jedynaka - nie lubi się dzielić, nawet jak o głupie jedzenie chodzi, dzisiaj frytki robiłam to cały czas powtarzał, żebym równo na pół podzieliła, jak mu podbierałam to się złościł nie potrafi się dzielić, ja bym wolała jemu oddać niż sama zjeść, no ale co zrobić
|
|
|
#388 |
|
BAN stały
|
Bo we mnie to caly czas siedzi... Ciagle mam przed oczami jak wpatruje sie w tamta laske i ja obejmuje... Nawet raz na mnie nie spojrzal, taki wpatrzony byl. Mam ochote ryczec kiedy to wspominam. On uwaza, ze przegial z tym, ze do jednej wtedy powiedzial w zartach skarbie, ale z tym to juz nie, bo to tylko jego kolezanka i on z nia nigdy nie byl, nie jest i nie bedzie... Ale to moglo sie wydarzyc z kazda inna... I moze sie wydarzy. Nie wiem, czy az tak bardzo przesadzam? Jest mi tak zle... Nie moge o tym zapomniec... Mam do niego wstret. Nie chce zeby mnie dotykal, przytulal, calowal.... Nie chce go po prostu. A on z tym nic nie robi. Chcę zniknać...
|
|
|
|
|
#389 |
|
Wtajemniczenie
|
Też mam taką nadzieje (z facetami to nigdy nie wiadomo
) . Mowil mi wiele razy, że gdyby wiedzial, ze tak to sie potoczy (pfff....a co on sobie wyobrazal? ) to by nawet nie zalozyl zadnego konta. Mandy, oby ten Twoj jemioł w końcu przestal zachowywac sie jak ofiara i zrozumial, ze ma dziewczyne o ktora musi walczyc, bo ona z palcem w nosie znalazlaby sobie innego
|
|
|
|
|
#390 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chciałabym, żeby był troszkę bardziej wylewny i czasami mnie zaskoczył i napisał coś super miłego, a nie tylko co słychać, jak tam blablabla. Czasami ma zaskoki, ale teraz w czasie sesji raczej nie mam na co liczyć. Dobra koniec tego mojego analizowania ![]() Pisząc mu, że boisz się o Was już dajesz mu nadzieję. Ja bym na Twoim miejscu się teraz całkowicie odcięła i nic do niego nie pisała. To on musi się o Was bać a nie Ty !!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

) jak się okazało nie tylko.. wręcz przeciwnie..
oh ah jakie to słodkości leciały. Przyjaciółka pomogła mi to skerować i poszłam się z nim spotkać... przepraszał mnie na kolanach błagał żebym mu wybaczyła, że on nigdy nie chciał mnie zdradzić.. płakał..

. Nie mogę! ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

21. 04.2014 
. Placze, blaga bo wie, ze spieprzyl. To jednak nie oznacza, ze zaluje....

) to by nawet nie zalozyl zadnego konta.