Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ III - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-13, 09:39   #3421
latko0
Zadomowienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Witajcie kochane!
Ja was nie opuściłam, tylko ostatnio nie mam czasu na nic Wczoraj wróciłam po pracy do domu to nawet obiadu nie miałam siły zrobić, byłam tak zmęczona że odrazu padałam i musiałam uciąć sobie krótką drzemkę moje kochanie obiadek zrobiło
Po za tym w pracy ostatnio strasznie dużo zmian mamy i biegam tam i spowrotem, a po za tym mam dużo wyjazdów w teren i nawet nie mam kiedy posiedzieć z wami .
Ale kochane pamiętajcie cały czas jestem z wami.
U mnie nic nowego się nie dzieje, dlatego tak sobie was poczytuje co tam u was
Myśle często o was, i trzymam kciuki żeby wszystko wam się udało tak jak plnujecie
Mam nadzieje że nie jesteście złe że tak żadko piszę?
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 09:47   #3422
LadyMK
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane!
Ja was nie opuściłam, tylko ostatnio nie mam czasu na nic Wczoraj wróciłam po pracy do domu to nawet obiadu nie miałam siły zrobić, byłam tak zmęczona że odrazu padałam i musiałam uciąć sobie krótką drzemkę moje kochanie obiadek zrobiło
Po za tym w pracy ostatnio strasznie dużo zmian mamy i biegam tam i spowrotem, a po za tym mam dużo wyjazdów w teren i nawet nie mam kiedy posiedzieć z wami .
Myśle często o was, i trzymam kciuki żeby wszystko wam się udało tak jak plnujecie
Bardzo jesteśmy złe:P po prostu smutno nam tu bez Ciebie i bez reszty.
Z reszta... bezpieczniejsze dla Ciebie byłoby przebywanie na wizażu niż jeżdżenie w teren i męczarnie w pracy :P
Poza sennością jak się czujesz? Latus ty juz powiedzialas szefostwu, że jesteś w ciąży? Moja pamięć mnie zawodzi

Szczęściara
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 09:52   #3423
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość

Ja dziś rano zrobiłam test, choć o wiele za wcześnie (29dc, a ja ostatnio mam @ w 35-39dc) ale byłam po prostu ciekawa jak sprawują się te testy za 1zł z allegro
i jaka opinia?

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 09:54   #3424
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
no moj brat to jest wyjatkowa osobliwosc on jest 6 lat starszy i jak bylam mala tak ok 5 lat to on mial 11 lat i przyszedl kiedys do mnie i mowi, ze musimy porozmawiac tylko rodzice nie moga sie dowiedziec, bo by go zbili, i powiedzial mi ze jestem adoptowana, ze rodzice nie chcieli mnie, ale musieli mnie wziac z domu dziecka i tak naprawde mnie nie kochaja tylko tak udaja, bo nie chca zeby mi bylo przykro niezle mial pomysly, co a ja taka mala tyle lez wylalam do tej pory w rodzinie sie smiejemy, ze ja to adoptowana jestem nawet w takich zyklych tekstach np moj brat do mnie mowi Ty sie nie odzywaj, bo adoptowana jestes albo mojej mlodszej o 9 lat kuzynce powiedzial, ze jestem niepelnosprawna i ta taka mala przyszla do mojej mamy i zaczela plakac bo Norbert jej powiedzial, ze ja to nie jestem "spelna swoich spraw"

hahaha jakbym słyszała rozmowe u mnie w domu tylko ze mój brat jst młodszy odemnie ale potrzeba była aktów urodzenia naszych no i mama nie mogła znalesc mojego moj brat wtedy powiedział ze napewno adoptowana jestem jak nie ma mojego aktu do dzis tak jak u ciebie jak sie tak przekomarzamy to on własnie wyjeżdza z tym tekstem fajnie miec takiego brata tylko ze moj sie juz zmienił dobrze ze twój dalej jest takim wesołkiem i nie pozwól mu tego zmienić

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 09:57   #3425
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
hahaha jakbym słyszała rozmowe u mnie w domu tylko ze mój brat jst młodszy odemnie ale potrzeba była aktów urodzenia naszych no i mama nie mogła znalesc mojego moj brat wtedy powiedział ze napewno adoptowana jestem jak nie ma mojego aktu do dzis tak jak u ciebie jak sie tak przekomarzamy to on własnie wyjeżdza z tym tekstem fajnie miec takiego brata tylko ze moj sie juz zmienił dobrze ze twój dalej jest takim wesołkiem i nie pozwól mu tego zmienić
witaj w gronie adoptowanych

Dziewczynki, a gdzie sie podziala nasza odwieczna optymistka?

KASIULA HAAAAALO GDZIE JESTES ODEZWIJ SIE

Kurde no smutno tu bez Ciebie? no i ostatnio pozarlas sie z tz i jak teraz miedzy Wami? poukladalo sie?

Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje

Edytowane przez Maggie1983
Czas edycji: 2010-01-13 o 09:58
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 10:04   #3426
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
teraz tez sie smiejemy, ale jak bylam taka mala to wiesz jak wylam albo mi rece zwiazywal i rajtki na nogach i mnie wypychal na srodek pokoju wogole to strasznie sie lalismy jak bylismy mali

Mysmy palili papierosy w domu za fotelami koło takiej lampy która na dole miała półke na gazety ta połka była zrobiona z zyłki takiej plastikowej kiedy mama weszła do pokoju to te pety wrzucilismy do tych gazet hahahaa no i po lampie szybko sie spaliła bo klosz słomkowy miala dobrze ze na zdieciach jest to chociaż jest jakas pamiatka hihii fajnie tak sobie powspominać

ja osobiscie zrobiłam na poł osiedla zament bo mama była chora i miała goraczke wiec sie przykryła kołdrą od stóp do głowy tak ze jej nie było widac ja o 3 w nocy na balkonie arie odspiewywałam ze moja mama zaginela i trzeba jej szukać hahaha

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Napisane przez lei83 Pokaż wiadomość
Edzia jaką masz piękna zimę . U mnie zero śniegu, zero deszczu, tak jakby wiosennie zaczęło się robić, ale zimno niestety .

Słonko bo tak jest tam gdzie cie nie ma tam chcesz być ja marze własnie o takich karaibach albo wlasnie itali chociaz kocham zime jednak ciagnie mnie tam gdzie mnie nie ma poczytałam dalesz posty i powiem ci ze masz tam cudownie szkoda tylko ze nie moge chodz kawałka sniegu w paczce ci podesłać

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
O kurcze byłoby superrrrrrrrrr gdybym i ja na tescie zobaczyła 2 krechy może akurat to plamienie to zagnieżdżanie sie zarodka??? wszystko sie okaże za niecały tydzien...

trzymam

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyMK[COLOR=Silver

[/COLOR]ps dziś w południe kolezanka urodziła śliczną Liwie mmmmmmmm

Fajnie pogratulu koleżance moja kuzynka urodziła 7 stycznia dziewczynke olivke obie czuja sie dobrze ale kuzynka miała straszny poród rodziła 12 godz(skórcze co 5 min ) a na koniec musiała miec kleszczowe

Stary 2010-01-13, 10:05   #3427
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Mysmy palili papierosy w domu za fotelami koło takiej lampy która na dole miała półke na gazety ta połka była zrobiona z zyłki takiej plastikowej kiedy mama weszła do pokoju to te pety wrzucilismy do tych gazet hahahaa no i po lampie szybko sie spaliła bo klosz słomkowy miala dobrze ze na zdieciach jest to chociaż jest jakas pamiatka hihii fajnie tak sobie powspominać

ja osobiscie zrobiłam na poł osiedla zament bo mama była chora i miała goraczke wiec sie przykryła kołdrą od stóp do głowy tak ze jej nie było widac ja o 3 w nocy na balkonie arie odspiewywałam ze moja mama zaginela i trzeba jej szukać hahaha

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Słonko bo tak jest tam gdzie cie nie ma tam chcesz być ja marze własnie o takich karaibach albo wlasnie itali chociaz kocham zime jednak ciagnie mnie tam gdzie mnie nie ma poczytałam dalesz posty i powiem ci ze masz tam cudownie szkoda tylko ze nie moge chodz kawałka sniegu w paczce ci podesłać

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

trzymam
Nie wiem czy coś z tego bedzie plamie juz 5 dzien i z dnia na dzień jest to coraz ciemniejszy śluz, dzis juz całkiem brazowy także mysle ze to jednak @ sie zbliża...;(

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 10:05   #3428
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Edzia, jeszcze jedna historia mi sie przypomniala dzieki Tobie

mama dostala na imieniny kwiatka doniczkowego- jukke z dwoma pioropuszami i bardzo kochala tego kwiatka, co u niej jest rzadkoscia, bo nawet kaktusa ususzy no i kiedys z bratem bylismy sami w domu i strasznie sie tluklismy i w efekcie ulamalismy tej jucce jeden pioropusz ale moj genialny brat wymysli sposob i wetknal go w ten taki pieniek za pomoca agrawki no i dzieki Bogu za niedlugi czas w domu jakos zorganizowala sie imprezka i byly hulanki i jak ciocia z mama sie wyglupialy to on dyskretnie podszedl i odczepil agrawke i pioropusz oklapl i oczywiscie cala wina poszla na mame i ciocie, ze sie wyglupialy i urwaly kwiatka a mama o calej prawdzie dowiedziala sie dopiero pare lat temu
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Stary 2010-01-13, 10:11   #3429
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane!
dokladnie mam to samo zdanie co lady smutno nam bez ciebie i bez innych dziewczyn ale nie mozemy nic zrobić tylko cierpliwie czekać az wrócicie na całego

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Edzia, jeszcze jedna historia mi sie przypomniala dzieki Tobie

mama dostala na imieniny kwiatka doniczkowego- jukke z dwoma pioropuszami i bardzo kochala tego kwiatka, co u niej jest rzadkoscia, bo nawet kaktusa ususzy no i kiedys z bratem bylismy sami w domu i strasznie sie tluklismy i w efekcie ulamalismy tej jucce jeden pioropusz ale moj genialny brat wymysli sposob i wetknal go w ten taki pieniek za pomoca agrawki no i dzieki Bogu za niedlugi czas w domu jakos zorganizowala sie imprezka i byly hulanki i jak ciocia z mama sie wyglupialy to on dyskretnie podszedl i odczepil agrawke i pioropusz oklapl i oczywiscie cala wina poszla na mame i ciocie, ze sie wyglupialy i urwaly kwiatka a mama o calej prawdzie dowiedziala sie dopiero pare lat temu
hahah dobre to moi bracia blizniacy jak mieli połtora roczku mamie nasikali do difenbahii ( nie wiem jak sie to pisze) kwiatek uschnął ale wczesniej mama poczuła ze cos brzydko pachnie w pokoju jak kwiatek zaczal ucychac wtedy juz wiedziala co zmalowali hhihih

Stary 2010-01-13, 10:13   #3430
Edzia400
Zakorzenienie

sorki ze takie ale moj fonik robi zdiecia tylko na podwórku hihih niby ma lampe jakąs ale chyba ja nie umiem nim robić zdiec jak tylko aparat do mnie wróci zrobie takie jakie sie należy bracia w szkole wiec ich tel nie mam a tak bym zrobiła

Stary 2010-01-13, 10:14   #3431
metropolitan
Zadomowienie

Na prośbę Kasi D. podaję datę porodu obliczoną przez gina: 10 września.
Rany, 9 miesięcy to szmat czasu....
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 10:39   #3432
motylek85
Zakorzenienie

jejciu Edzia ale ty jeszcze "malutka" jesteś
Metropolitan to my obie tego dnia w szpitalu wylądujemy:P z tym, że ja na kardiologii bo muszę echo serca zrobić, a swoją drogą zgadnijcie ile czasu muszę czekać na to badanie (pomijając, że jeszcze 9 miesięcy zostało)... dokładnie rok i 4 miesiące od wystawienia skierowania, tak działa nasza służba zdrowia... dobrze, że nic poważnego mi nie dolega bo to można w takim czasie trupem paść...

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 10:48   #3433
LadyMK
Zakorzenienie

Cytat:
sorki ze takie ale moj fonik robi zdiecia tylko na podwórku hihih niby ma lampe jakąs ale chyba ja nie umiem nim robić zdiec jak tylko aparat do mnie wróci zrobie takie jakie sie należy bracia w szkole wiec ich tel nie mam a tak bym zrobiła
aaaale fajniutki delikatny brzuśku!!;] ja mam taki naturalnie DDD

co do braci- ja mam starszego o 3lata... no i... jak byłam mała to ponoć bardzo mnie kochał, a już od tak około 13r.ż. się chlamy... a że mój brat agresywny to niestety to "chlanie się" nie było delikatne. Raczej przemoc rodzinna między rodzeństwem- typu bicie kiełbasą, przygniatanie drzwiami, "wieszanie" bandażem (owijając dookoła szyi), podnoszenie za szyję do góry. Ymh... miłe czasy też kiedyś były- tyle, że nie pamiętam kiedy. Oo... np jak graliśmy w basseball za blokiem (ja jako jedyna dziewczynka) albo w nogę z nim i z jego kolegami. Albo jak On z klegami w swoim wieku robili nam dzieciakom z bloku zawody, były nawet dyplomy i nagrody drobne)

teraz ja mieszkam z TŻ (i dzięki temu mam spokój od brata i o 80% mniej stresów)
a mój... niedojrzały brat z rodzicami. Stary kawaler- lovelas z niego będzie

Szczęściara
Stary 2010-01-13, 11:04   #3434
aa2
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
normalnie boki zrywam!
Cześć Laseczki!
Ja właśnie czekam na @ i zaczynam starania
no to kochana trzymam kciuki za to aby udało się za pierwszym razemtaki złoty strzał

Edzia śliczny brzusio

kurcze ale wam fajbnie z tymi braćmi, ja zawsze chciałam mieć brata a miałam dwie siostry- ja byłam ta środkowa, dobrze przynajmniej ze miałam kuzynów no ale to mi sie przydało jak już starasza byłam
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 11:09   #3435
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
Na prośbę Kasi D. podaję datę porodu obliczoną przez gina: 10 września.
Rany, 9 miesięcy to szmat czasu....
tia tylko ci sie wydaje ja te tak mówiłam a teraz co 4 miesiace na porodówke

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
jejciu Edzia ale ty jeszcze "malutka" jesteś
Metropolitan to my obie tego dnia w szpitalu wylądujemy:P z tym, że ja na kardiologii bo muszę echo serca zrobić, a swoją drogą zgadnijcie ile czasu muszę czekać na to badanie (pomijając, że jeszcze 9 miesięcy zostało)... dokładnie rok i 4 miesiące od wystawienia skierowania, tak działa nasza służba zdrowia... dobrze, że nic poważnego mi nie dolega bo to można w takim czasie trupem paść...

e tylko sie wydaje mi wsio w tyłek poszło a z przodu mam taka piłeczke jak bede miała ten aparat to pokaze sie normalnie przodem i bokiem wtedy juz bedzie widac ze az taka malutka nie jestem

Stary 2010-01-13, 11:11   #3436
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
malusia jestes
Cytat:

co do braci- ja mam starszego o 3lata... no i... jak byłam mała to ponoć bardzo mnie kochał, a już od tak około 13r.ż. się chlamy... a że mój brat agresywny to niestety to "chlanie się" nie było delikatne. Raczej przemoc rodzinna między rodzeństwem- typu bicie kiełbasą, przygniatanie drzwiami, "wieszanie" bandażem (owijając dookoła szyi), podnoszenie za szyję do góry. Ymh... miłe czasy też kiedyś były- tyle, że nie pamiętam kiedy. Oo... np jak graliśmy w basseball za blokiem (ja jako jedyna dziewczynka) albo w nogę z nim i z jego kolegami. Albo jak On z klegami w swoim wieku robili nam dzieciakom z bloku zawody, były nawet dyplomy i nagrody drobne)

teraz ja mieszkam z TŻ (i dzięki temu mam spokój od brata i o 80% mniej stresów)
no ja tez wlasnie tak sie tluklam z bratem-jedyna dobra strona tego to to, ze pozniej zadem chlopak mi nie podskoczyl, bo umialam sie bronic

z innych ekscesow to na etapie dojrzewania koledzy brata chwalili sie, jak to znalezli u rodzicow "swierszczyki" wiec moj brat tez postanowil poszukac i wlazl na meble.... i caly segment wyladowal razem z nim na podlodze i potlukl w ten sposob mamie polowe szkla typu dekoracyjne kielichy itp chyba mozecie sobie wyobrazic co sie w domu dzialo i jeszcze ten powod tych wspinaczek

a propos konkursow to pamietam jak my z dziewczynami robilysmy wybory miss.... na klatce schodowej, wiecie chodzilo o to magiczne wolne i ostentacyjne prezentowanie sie w zejsciu po tych schodach no i obowiazkowe trofeum to szarfa z papieru toaletowego
Stary 2010-01-13, 11:14   #3437
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:

Jacie no to niezle miałas z bratem ale widzisz jak pomyslał o nagrodach i dyplomach zdrowa rywalizacje robił

tak na codzien wcale nie miałam brzucha tylko zeberka dla mnie taki brzuchatek to i tak wydaje sie duzy wiesz wazyc 46 a teraz 60

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
malusia jestes

no ja tez wlasnie tak sie tluklam z bratem-jedyna dobra strona tego to to, ze pozniej zadem chlopak mi nie podskoczyl, bo umialam sie bronic

z innych ekscesow to na etapie dojrzewania koledzy brata chwalili sie, jak to znalezli u rodzicow "swierszczyki" wiec moj brat tez postanowil poszukac i wlazl na meble.... i caly segment wyladowal razem z nim na podlodze i potlukl w ten sposob mamie polowe szkla typu dekoracyjne kielichy itp chyba mozecie sobie wyobrazic co sie w domu dzialo i jeszcze ten powod tych wspinaczek

a propos konkursow to pamietam jak my z dziewczynami robilysmy wybory miss.... na klatce schodowej, wiecie chodzilo o to magiczne wolne i ostentacyjne prezentowanie sie w zejsciu po tych schodach no i obowiazkowe trofeum to szarfa z papieru toaletowego
no bobla jestem malusia ale za to wysoka :P 167
ja cie no to niezły byl patrzcie jak mało nam trzabyło zebysmy byli szczesliwi i teraz mamy co wspominać teraz dzieciaki maja komputery konsole i oni tak naprawde za pare lat nie bed mieli takich wspomnien

Stary 2010-01-13, 11:39   #3438
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
tia tylko ci sie wydaje ja te tak mówiłam a teraz co 4 miesiace na porodówke

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

e tylko sie wydaje mi wsio w tyłek poszło a z przodu mam taka piłeczke jak bede miała ten aparat to pokaze sie normalnie przodem i bokiem wtedy juz bedzie widac ze az taka malutka nie jestem
heh jaki tyłek?? żebyś ty mój zobaczyła, a w ciąży nie jestem i nie mogę zwalić na to;P heh no i a propo tyłka to ostatnio dostałam "komplement" od koleżanki, powiedziała mniej więcej coś takiego: "Natalia zawsze podobały mi się takie wystające tyłki, takie jak... twój" heh no może lepszy wystający niż płaski ale ten mój to już przesada

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Pamelka tak mnie zaintrygowało twoje foto w avatarku, może pokaż nam się cała tzn większa bo z tej miniaturki to mało widać

♥37/40♥
Stary 2010-01-13, 11:59   #3439
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
heh jaki tyłek?? żebyś ty mój zobaczyła, a w ciąży nie jestem i nie mogę zwalić na to;P heh no i a propo tyłka to ostatnio dostałam "komplement" od koleżanki, powiedziała mniej więcej coś takiego: "Natalia zawsze podobały mi się takie wystające tyłki, takie jak... twój" heh no może lepszy wystający niż płaski ale ten mój to już przesada

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Pamelka tak mnie zaintrygowało twoje foto w avatarku, może pokaż nam się cała tzn większa bo z tej miniaturki to mało widać
Proszę bardzo to Ja))

Stary 2010-01-13, 12:04   #3440
aa2
Zakorzenienie

Cytat:

ja cie no to niezły byl patrzcie jak mało nam trzabyło zebysmy byli szczesliwi i teraz mamy co wspominać teraz dzieciaki maja komputery konsole i oni tak naprawde za pare lat nie bed mieli takich wspomnien
dokładnie tak jak mówisz, kiedyś całymi dniami sieziałam na dworze graliśmy w podchody , bawilismy sie w sklep, policjantów i złodzieji, chownego a teraz ja w ogóle nie widze żeby dzieciaki gdzieś za piłką latały i wogóle, dzieci zamiast piosenek w stylu mój dziadek dał mi psa itd śpiewają pisenki ich troje , jakieś hip hop-y itd
musze powiedzieć że kiedyś było fajniej, do dziś z kumpelą wspominamy co wyprawiałyśmy, kiedyś jak przegrała w jakąś gre to miała za zadanie z moją starszą siostrą udawać krowę i we dwie na kolanach na trawie żarły trawę i muczały dodam że mieszkałam niedaleko szkoły z internatem i działo sie to u nich na boisku przed oknami internat miał ubaw jak nie wiem

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
Proszę bardzo to Ja))

no kochana ale z ciebie fajna kobitka
Stary 2010-01-13, 12:05   #3441
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę bardzo to Ja))
no, no super mmm ja to zawsze chciałam być blondynką...

♥37/40♥
Stary 2010-01-13, 12:10   #3442
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki za komplementy, obecnie nie mam juz takich slicznych włosków, niedawno przefarbowałam na taki średni blondzik i nie zbyt mi sie podoba dlatego w wekend zafarbuje sobie czyms jasniejszym i postaram sie wrocic do poprzedniego kolorku...

Stary 2010-01-13, 12:12   #3443
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
dokładnie tak jak mówisz, kiedyś całymi dniami sieziałam na dworze graliśmy w podchody , bawilismy sie w sklep, policjantów i złodzieji, chownego a teraz ja w ogóle nie widze żeby dzieciaki gdzieś za piłką latały i wogóle, dzieci zamiast piosenek w stylu mój dziadek dał mi psa itd śpiewają pisenki ich troje , jakieś hip hop-y itd
musze powiedzieć że kiedyś było fajniej, do dziś z kumpelą wspominamy co wyprawiałyśmy, kiedyś jak przegrała w jakąś gre to miała za zadanie z moją starszą siostrą udawać krowę i we dwie na kolanach na trawie żarły trawę i muczały dodam że mieszkałam niedaleko szkoły z internatem i działo sie to u nich na boisku przed oknami internat miał ubaw jak nie wiem

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

no kochana ale z ciebie fajna kobitka
powiem wam, że wszystko się zmienia, dorabiam sobie w tym sklepie ze sztuczną biżuterią no a że czas karnawałowy to i bale w szkołach podstawowych się zaczęły i kiedyś to się przebierało za księżniczki, cyganki itd a teraz babeczki na gwałt szukają peruk blond "bo córka na Hanne Montane się robi"...ech... a te zawody organizowane przez starsze dzieci z podwórka dla tych młodszych to i ja pamiętam super było

♥37/40♥
Stary 2010-01-13, 12:17   #3444
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
powiem wam, że wszystko się zmienia, dorabiam sobie w tym sklepie ze sztuczną biżuterią no a że czas karnawałowy to i bale w szkołach podstawowych się zaczęły i kiedyś to się przebierało za księżniczki, cyganki itd a teraz babeczki na gwałt szukają peruk blond "bo córka na Hanne Montane się robi"...ech... a te zawody organizowane przez starsze dzieci z podwórka dla tych młodszych to i ja pamiętam super było
No dokładnie kiedyś to były czasy, nie to co teraz, moja młodsza siostra właśnie przebiera sie za hanne montane zakłada blond peruke ubiera sie jak ona, nawet wszystkie gadżety ma z hanna montana, pościel, zegar... nawet tapete w telefonie...

Stary 2010-01-13, 12:18   #3445
Edzia400
Zakorzenienie

[QUOTE=aa2;16433376]dokładnie tak jak mówisz, kiedyś całymi dniami sieziałam na dworze graliśmy w podchody , bawilismy sie w sklep, policjantów i złodzieji, chownego a teraz ja w ogóle nie widze żeby dzieciaki gdzieś za piłką latały i wogóle, dzieci zamiast piosenek w stylu mój dziadek dał mi psa itd śpiewają pisenki ich troje , jakieś hip hop-y itd

: hahaha: sie usmiałam i se przypomnialam jak ostatnio grałam z moja bratanica i siora w chinczyka tylko ze kto przegrał musial zrobic zadanie które wybieralismy przed grą mojej siostrze wypadło ze jak przegra pojdzie na balkon (to była sobota godz 23 ) i bedzie wyła jak wilk siostra mieszka na osiedlu hahaha moja bratanica (9 lat )
płakała ze smiechu nasi Tż i brat patrzyli sie na nas jak na obcych a moja siora prawie na kleczku ze smiechu wyszła na ten balkon i wyje moj szwagier powiedział " patrzcie my chłopy pijemy a naszym babom szajba odbija chyba te opary sa szkodliwe" : hahaha:

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

[QUOTE=motylek85;16432563]heh jaki tyłek?? żebyś ty mój zobaczyła, a w ciąży nie jestem i nie mogę zwalić na to;P heh no i a propo tyłka to ostatnio dostałam "komplement" od koleżanki, powiedziała mniej więcej coś takiego: "Natalia zawsze podobały mi się takie wystające tyłki, takie jak... twój" heh no może lepszy wystający niż płaski ale ten mój to już przesada

chyba nie jest az tak zle pokazuj focie i zaraz ci powiemy

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Proszę bardzo to Ja))

no no sliczna

Stary 2010-01-13, 12:22   #3446
LadyMK
Zakorzenienie

ahh te stare czasy!
Pamiętam jak przed blokiem wszystkie dzieciaki się zebrały,taśmą się ogrodziliśmy i ... była i widownia i kabarety przedstawiane przez te kreatywniejsze dzieciaki

O! albo granie w karty na klatce na kary...
Albo pamiętam jak z bratem i jego kolegami wybraliśmy się na przejażdżkę rowerową, oni na większych składakach, a ja na takim pipidoku malutkim... ale zawsze byłam pierwsza! ha.. co małe to sprytne
Mama mi opowiadała jak miałam 5 lat i chrzestny do mnie przyjechał, a ja byłam akurat z bratem na dworze... i mama mówi do chrzestnego( spoglądając przez okno): Patrz gdzie ta Twoja chrześnica wchodzi!
(a ja kiecuszka na sobie i z chłopakami przez ogrodzenie na przedszkole przeskakiwałam- bo ja taki mały chłoposzek od początku byłam)
O! Albo jak miałam jakoś 11lat i... z bratem i kolegami (jak zwykle) poszłam gdzieś... poszliśmy do domków jednorodzinnych i... wkurzaliśmy ludzi (takiego faceta siadaniem na jego ławce przed domkiem -szeregowce takie) i... wyleciał za nami z wielkim wilczurem! wszyscy mnie zostawili i pouciekali a ja biedna sama na końcu uciekałam- przez ogrodzenia na boisko szkolne, z boiska szkolnego znowu przez ogrodzenie i na śmietnik weszłam.. i ten pies mnie dogonił ( i ten Pan mnie za ucho zaprowadził do rodziców (a to byłam głupia, że powiedziałam gdzie mieszkam )

ahh tyle wspomnień.

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
hyhy a ja jestem naturalnie jasną blondynka czasami sobie robie pasemka rozjasniaczem... tak po prostu zeby cos zrobic :P

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

[QUOTE=aa2;16433376]dokładnie tak jak mówisz, kiedyś całymi dniami sieziałam na dworze graliśmy w podchody , bawilismy sie w sklep, policjantów i złodzieji, chownego a teraz ja w ogóle nie widze żeby dzieciaki gdzieś za piłką latały i wogóle, dzieci zamiast piosenek w stylu mój dziadek dał mi psa itd śpiewają pisenki ich troje , jakieś hip hop-y itd
musze powiedzieć że kiedyś było fajniej, do dziś z kumpelą wspominamy co wyprawiałyśmy, kiedyś jak przegrała w jakąś gre to miała za zadanie z moją starszą siostrą udawać krowę i we dwie na kolanach na trawie żarły trawę i muczały dodam że mieszkałam niedaleko szkoły z internatem i działo sie to u nich na boisku przed oknami internat miał ubaw jak nie wiem[COLOR="Silver"]

dziwne te współczesne dzieciaki... zero kreatywności :P

Szczęściara
Stary 2010-01-13, 12:22   #3447
aa2
Zakorzenienie

no własnie i chodzi o to żeby było co powspominać i to jest fajne, mi sie jeszcze przypomniała że jak byłam w szkole sredniej to grałysmy u kumpeli w kary i jedna z kar to było krzyczeć przez okno że " jestem dziewicą i jestem z tego dumna" albo kolezanka musiała risotto zjejść jak piesek imiała patelnie na ziemi jadła i szczekała
no ale nie na darmo sie mówi stare a głupie
Stary 2010-01-13, 12:23   #3448
Edzia400
Zakorzenienie

: hahaha: nie no ja zaraz do wc bede usiała smigać a mała mi w brzuchu harce wyprawia lecem kobitki bo obiad musze zrobić chłopakom trzymajcie sie bede wieczorkiem

ps. sama sie do siebie smieje

Edytowane przez Edzia400
Czas edycji: 2010-01-13 o 12:24
Stary 2010-01-13, 12:28   #3449
LadyMK
Zakorzenienie

Pamela mam nadzieje, że się nie obrazisz bo... wrzuciłam Twoje zdjątka w drzewko genealogiczne )
Metropolitanku wrzuciłam Twój termin porodu w kalendarz. Jak będą ulegać zmianie to piszcie to będę zmieniała.

Szczęściara
Stary 2010-01-13, 12:37   #3450
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Czesc laseczki,

Musze wam powiedziec ze dzisiaj jestem cala w nerwach przed ta wizyta u gina. Poza tym chyba mi sie wkradla jakas wstretna infekcja bo czuje straszne swedzenie tam na dole... Nie wiecie czy to normalne? Z tz-em sie nie przytulamy ostatnio, od czego moglo mi sie to zrobic??? Czy podczas ciazy jest to niebezpieczne? Az nie moge sie skupic na pracy, moje mysli sa kompletnie rozbiegane

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości