|
|
#481 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
A co, pierogi to znak że się zaciążyło?
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czytam łacinę... no wiecie recepty po łacinie, deklinacje, koniugacje,części roślin leczniczych itp
![]() Za 2h muszę spadać na fakultet... Mnie mój tż wkurza już powoli , jak tak to dzwoni i mówi, że przyjedzie, ja się cieszę... mija dzień, dwa... a on caly czas zajęty... ja jestem w swoim studenckim mieście, a on 120km ode mnie... w sumie rodzice karzą mi to zrozumieć, ale ja
|
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
madame yyhhh... rozumiem, pewnie nic fajnego taki widok
kurcze ja nie wiem czy bym wybaczyla swojemu takie cos, niby nic takiego, a jednak bolii....
|
|
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
Madame wyluzuj, ja już myślałam, że tam się więcej działo... też pewnie miałabym wątpliwości... jestem także osobą pamiętliwą... no ale to twoje życie, jeśli tak bardzo Cię to boli to chyba już znasz odp.
Mój tż nigdy nie tańczył(przy mnie) z innymi... a wszędzie chodzimy razem... także ![]() Znając siebie byłabym równie zazdrosna i sfrustrowana jak Ty.
Edytowane przez paprif Czas edycji: 2010-01-13 o 15:00 |
|
|
|
|
#486 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok, ja spadam na spacerek z TŻcikiem
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
Takiej to dobrze
![]() Miłego dnia
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
no nie ale wiesz ja zadko mam na nie ochote a ostatnio sie nieco zaokrąglilam:p
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm.. ja sobie jakos nie przypominam, zeby moj tanczyl z inna jak ja nie chcialam isc....
Wg mnie Twoj chcial ci udowodnic, ze moze bawic sie i bez ciebie, tak mi sie wydaje... Skoro najpierw zapytal ciebie czy chcesz isc |
|
|
|
|
#490 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
A czy taki taniec wyglada Ci na wyglup???? Cytat:
Cytat:
Napisalam mu smsa w nocy, ze chce z nim jeszcze raz ostatecznie pogadac dzisiaj bo serce mi peka i nie daje rady juz, ale nic sie nie odezwal przez caly dzien.................... ..
|
|||
|
|
|
|
#491 |
|
Wtajemniczenie
|
Wybacz Madame ale wydaje mi sie ze przesadzasz. Z tego co pamietam ta dziewczyna to jakas kolezanka. Wiec skoro Ty bylas na niego wielce oburzona i sfochowana to co mial chlopak robic?? Siedziec przy Tobie i Cie przepraszac? A moze isc do baru i sie schlac na maksa?? Skoro kolezanka tanczyla to tanczyl z nia. Gdyby ja trzymal za tylek przy tancu, jakos glaskal, calowal czy cos to bym zabila. Ale obejmowal w pasie i w oczy patrzyl... wolalabys zeby patrzyl jej w cycki?? Nie przesadzajmy. Jak idziecie na wesele np z Twojej strony to on nie moze z nikim tanczyc? Na weselach przeciez walce itp a tam tez obejmuja sie w pasie. Jak dla mnie to jest normalne ze w tancu trzeba sie jakos obojac. Moze rozmawiali to i w oczy patrzyl. Moze ciezko Ci zapomniec ten widok, ale to nie jest nic strasznego. Jesli to jakas obca dziewucha no to bym byla zla, ale jak kolezanka.... Robisz z igly widly...
ale to tylko moje zdanie ![]() i troche popre Garfi ze chcial Ci udowodnic ze skoro Ty nie chcesz to on moze sam sie dobrze bawic. I mial racje chlopak. Gdyby moj TZ sie na mnie ofochal na imprezie za to ze zazartowalam do kolegi to tez bym sie dobrze bawila.
pokochaj jeśli potrafisz... Edytowane przez Lagunaaa Czas edycji: 2010-01-13 o 15:09 |
|
|
|
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I popieram Lagunę w 100% ja myślałam, że ten taniec inaczej wyglądał.
Edytowane przez paprif Czas edycji: 2010-01-13 o 15:11 |
|
|
|
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
Znajac psychike faceta to on pewnie nie kuma o co jestes zla, pewnie mysli, ze sobie cos wymyslilas, bo on przeciez sobie tylko tanczyl z kolezanka, nic takiego....
|
|
|
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
Madame jesteście w tym samym wieku ?
Jak dla Mnie to On chciał dać Tobie nauczkę, śledzę wątek od jakiegoś czasu i Ty notorycznie strzelasz focha... wiele razy widziałam jak dziewczyny pisały, że Ciebie nie rozumieją, że wcale nie powinnaś się tak zachowywać, a teraz to... zatruwasz siebie GŁUPOTAMI, przestań o tym myśleć. Jest między nami mała różnica wieku, ale jednak ten rok robi DUŻĄ różnicę... przemyśl to sobie.
Edytowane przez paprif Czas edycji: 2010-01-13 o 15:18 |
|
|
|
|
#495 |
|
BAN stały
|
Ehhh faceci.... Kurcze mnie to zabolalo jak na nich patrzylam....
NA PEWNO nie zrobil tego specjalnie... Powiedzialby mi to jak mu robilam wyrzuty. Jesli nie kuma o co mi chodzi, to ja sie tez tak bede zachowywac na nastepnej imprezie (o ile w ogole do niej dojdzie). Ciekawe czy mu wtedy bedzie miło....
|
|
|
|
|
#496 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#498 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie, jestem od niego 3 lata mlodsza. Po prostu pewnych zachowan nie toleruje u swojego TZ i nie bede tolerowac. Wszystko. |
|
|
|
|
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie bierz tego co piszę jako atak...
|
|
|
#500 |
|
Wtajemniczenie
|
A nie obawiasz sie ze Twoj TZ w koncu przestanie tolerowac Twoje bezpodstawne fochy??
|
|
|
#501 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Ale dzieki za Wasze rady i otrzezwienie. Musze albo zmienic faceta albo dac sobie na wstrzymanie. Tylko kurde, nie potrafie! ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
Dla mnie one nie sa bezpodstawne, moze dla Was tak. Ja po prostu jestem przewrazliwiona. Nie wiem, moze tacy ludzie powinni byc sami? Pomysle nad tym. |
|||
|
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
madame no wlasnie, ty sama wiesz najlepiej, jak ta sytuacja wygladala i znasz najlepiej swojego TZ-ta... My powiedzialysmy ci, co myslismy, ale to i tak od ciebie zalezy co dalej zrobisz..... Zycze powodzenia w podejmowaniu decyzji
![]() Nie wiem czy cie to pocieszy czy nie, ale ja niestety postapilabym ja ty..... |
|
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, spoko Madame to Twoje życie
|
|
#504 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie chcę Cie niepotrzebnie nakręcać ale ja bym mu nie przepuściła.
|
|
|
#505 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dzieki za wsparcie Doceniam tez Wasze inne rady naprawde Chcialabym nie byc tak zadzrosna ale nie umiem Tymbardziej, ze moj TZ tez jest strasznie zazdrosny i ja robie wszystko aby nie dawac mu powodow do zadzrosci, nawet najmniejszych a on co ? Moze glupio to zabrzmi ale stracilam do niego zaufanie i nie mam ochoty zeby mnie dotykal itp. Moze jestem dziwna ale ja nie umiem inaczej... Sama nie wiem co robic dlatego zwrocilam sie z tym do Was. Tylko Wasze zdania sa tak rozbiezne, a ja sama decyzji podjac nie potrafie.... Najchetniej rzucilabym to wszystko w cholere.... |
|
|
|
|
|
#506 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam że nic z Wami nie piszę ani nic ale poprostu jest mi tak źle..
kiedy zobaczylam te dziewczyny to poprostu popadłam w jeszcze większe kompleksy, czuje się źle ze sobą, nienawidzę siebie, wcale się nie dziwie że z nimi pisał.. tak bardzo go kocham i nie mogę sobie wyobraźić tego, jak on był idealny nigdy mnie nie okłamywał.. czuje się jak największy śmieć nic nie wart . Płaczę ciągle.. przypominają mi się te wiadomości o tej herbatce, o tej niegrzecznej jeszcze i że lubi łapać.. itd.. ![]() ![]() ![]() ![]() dla mnie nigdy nie miał czasu tak popisać sobie a z nimi ciągle
|
|
#507 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ... dla mnie to wręcz chore, tego to JA np. już bym nie darowała... raz spróbował, spróbuje ponownie. Tobie KochajMnie życzę dużo siły i podejmowania odpowiednich decyzji...
|
|
|
#509 |
|
Wtajemniczenie
|
cos mnie chyba ominelo...
KochajMniie co sie stalo?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

, jak tak to dzwoni i mówi, że przyjedzie, ja się cieszę... mija dzień, dwa... a on caly czas zajęty... ja jestem w swoim studenckim mieście, a on 120km ode mnie... w sumie rodzice karzą mi to zrozumieć, ale ja

21. 04.2014 

NA PEWNO nie zrobil tego specjalnie... Powiedzialby mi to jak mu robilam wyrzuty. Jesli nie kuma o co mi chodzi, to ja sie tez tak bede zachowywac na nastepnej imprezie (o ile w ogole do niej dojdzie). Ciekawe czy mu wtedy bedzie miło....

tak bardzo go kocham i nie mogę sobie wyobraźić tego, jak on był idealny nigdy mnie nie okłamywał.. czuje się jak największy śmieć nic nie wart . Płaczę ciągle.. przypominają mi się te wiadomości o tej herbatce, o tej niegrzecznej jeszcze i że lubi łapać.. itd..
rozumiem ja ci zle musi byc
to niesprawiedliwe, ze TZ cie tak potraktowal