|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: pogaduszki o ...wszystkim
hehe no napewno, ja ledwo żywa dzisiaj okres dostałam
|
#4112 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Oki juz sie robi..... ![]() tak ide...okolo.11.00 na godzinke na spcerek.... ![]() ![]() buzka do uslyszenia
|
||
|
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wczoraj miałam na obiad placka węgierskiego... mniam... normalnie palce lizac...
|
#4115 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4117 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam nie zbierałam przepisów, a jak było coś potrzeba to bach internet i przepis był
|
|
|
|
|
#4119 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I nie zawsze mam internet więc spisane przepisy są praktyczneSpoko oko, ja tam do garów pchać się łokciami nie mam zamiaru Z resztą Tż od czasu do czasu też coś sam upichci i zawsze mi pomaga, więc nie jest źle.
|
|
|
|
|
#4120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ulżyło mi my to chyba już nie z tych co panom wszystko pod nos podstawiają tak jak np mama mojego Tż wszystko robi a ten tylko wymyśla co by tu zjeść i się użala nad sobą, ale nie pomoże bo ciężko chory (ma cukrzycę) i dźwigać nie może itp i jeszcze powinnam dodać że nie pracuje i jeszcze do mnie ma pretensje że jak jestem u nich to nie pomagam w sprzątaniu ze stołu Edytowane przez alazkrainy Czas edycji: 2010-01-13 o 11:30 |
|
|
|
|
#4121 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Jak dzisiaj samopoczucie?
|
|
|
|
#4122 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
U mnie w domu tata pomaga w obiadach. Jego działka to obieranie ziemniaków i nic mu nie trzeba mówić, że ma to zrobić. Zupę ugotuje, mięso podpiecze, do kolacji herbatę zrobi, jajecznice też...wymieniać mogę dalej Tata Twojego Tża to dziwny jest, że leży w domu i palcem nawet nie popchnie.Wygodnictwo. Ja mam ciotkę, która mężowi podaje sól leżącą tuż przed nim, obiera mięso z kości, wszystko nakłada itd. Jak służąca.A on tylko stoi nad nią i krytykuje, że to źle robi, tak powinna zrobić, to nie tu powinno leżeć....
|
|
|
|
|
#4123 |
|
Raczkowanie
|
To co piszecie to tak jakbym słyszała o moim wujku :/ On jest taki sam, a jego żona ma z nim przerąbane! np.: ostatnio na weselu kuzyna, jak przyjęchali do hotelu to mi szczena opadła. Ja patrzę a on idzie z miną jakby był najważniejszy, a jego żona tachała wszytskie walizki ! No po prostu nie do pomyślenia! Na weselu cały czas, on do niej "proszę zrobić mi kanapkę", "proszę obrać mi jabłko" ,"proszę to i tamto"! masakra...
|
|
|
|
#4124 | |
|
Zakorzenienie
|
W normie, ale mogło by być lepiej
Cytat:
ale to wina najpierw mamuś które swoim dzieciom wszystko pod nos podstawiały,a potem żon że na to pozwalały |
|
|
|
|
#4125 | |
|
Konto usunięte
|
A te kobiety to nie rozumiem czemu tak się dają sobą pomiatać, nie kumam czemu się kiedyś nie postawiły takiemu baranowi
![]() Przecież na początku związku da się wypracować pewne rzeczy, da się dojść do sensownego kompromisu...yyy tak mi się wydaje ![]() Cytat:
Edytowane przez 201701251209 Czas edycji: 2010-01-13 o 12:12 |
|
|
|
|
#4126 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nawet dobre jedzonko przyrządzi ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- No dobra, ale przecież taki typ sam widzi (chyba widzi) że inni panowie mogą sami sobie nałożyć na talerz a i jeszcze pewnie kobiecie podadzą... |
||
|
|
|
#4127 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem to też wina kobiety, że tak daje sobą pomiatać. Ale akurat ta kobita wyprowadziła się od wujka
![]() I okazało się, że jednak umie sobie zrobić kanapkę i obrać jabłko...Mój Tż też jest uczynny Kochany |
|
|
|
#4128 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wkurza mnie tylko, że czasem 100 razy go o coś proszę, a on zero reakcji. Ale spokojnie kiedyś to się zmieni![]() Może i widzi, ale przecież jemu tak wygodnie to co sie bedzie zmieniał. Brawo dla niej,że uwolniła się od niego. |
|
|
|
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
Jestem po 2 kołach i jakoś żyję ![]() Ale jakie ja miałam dziś przeboje... Uczyłam się do 2 w nocy, a budzik nastawilam sobie na 6. Oczywiście podłączyłam telefon pod ładowarkę i zapomniałam, że jak telefon się ładuje, to budzik nie dzwoni! Szybko wstałam, no ale co z tego, skoro koło się już kończyło? Zadzwoniłam do Tża i zawiózł mnie na 10:30 na uczelnię. Wyszykowałam się w 10 minut! Jak nigdy ![]() Na szczęście facet pozwolił mi pisać. Zostałam trochę dłużej na tych ćwiczeniach i mam nadzieję, że 4 będzie ![]() A drugie koło też ok. Nawet łatwe było. Bynajmniej o 2 zaliczenia do przodu już jestem ![]() Teraz muszę trochę ogarnąć w mieszkaniu, bo tak jak rano wszystko zostawiłam, tak teraz to leży. Muszę zjeść śniadanio-obiad, bo tez od wczoraj nic w brzuchu nie mam, no i nie jadę na wykład z etyki ![]() Pieprz.yć te studia
|
|
#4130 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mala spi a ja jem obiadek ![]()
|
|
|
|
|
#4131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj nie ładnie tak etykę opuszczać a jak będą pytania na egzamin ? ![]() smacznego |
|
|
|
|
#4132 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4134 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4138 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Najważniejsze, że zdążyłaśPochwalam, że nie idziesz na etykę
|
|
|
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4140 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.

Ale spokojnie kiedyś to się zmieni