Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6 - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-13, 16:11   #3241
bambusiek
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Tak sobie myślałam o tej diecie Dukana.....
Chyba zastosuję przepisy do niej, bo widzę, że założenia są b. podobne jak moje zalecenia żywieniowe

Macie jakąś stronkę z przepisami czy z książki korzystacie?
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 16:17   #3242
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Micia przepraszamza ten pocorn hehe;p a i zapomnialam wczensiej napisac-wloski super a te butki co pokazalas to fajne bardzo,ale ja jednak bym wolala jednolity kolor chyba

napisalam wlasnie maila do swojego przelozonego co z umowa, bo wlasnie sie zorientowalam,ze umowa wygasla 24.12. w kulki se leca napisalam jesli to koniec naszej wspolpracy to chccialabym jakies zaswiadczenie a i w ogole oni mnie musza poinformowac,ze koncza ta wspolprace???
hehe spoko nie przepraszaj ;P do skkepu nie chce mi sie tylka ruszyc ehh musze jutro zapasy mojej magicznej szuflady uzupelnic ;P magiczna szuflada czyli ta, w ktorej mam wszystkie smakolyki Wydaje mi sie, ze musza poinformowac no i napisac Ci świadectwo pracy

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 16:18   #3243
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Tak sobie myślałam o tej diecie Dukana.....
Chyba zastosuję przepisy do niej, bo widzę, że założenia są b. podobne jak moje zalecenia żywieniowe

Macie jakąś stronkę z przepisami czy z książki korzystacie?
wpisz sobie w google "przepisy dukana" i znajdziesz sporo stronek z przepisami
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 16:19   #3244
Madzik08
Zadomowienie

Kociak ta drugia suknia jest śliczna
Madzik08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 16:20   #3245
lusesita23
Zakorzenienie

Ja mam puszke popcornu,ale lubie taki co w mikrofalowce sie robi, zmaselkiem mniami...aten "zwykly"to wkladam to papierowej torebki i robie jak ten "kupny"tylko tego posmaku masla nie ma

hmmm...to byla umowa o dzielo,wiec moze mysla,ze moga mnie miec gdzies ale w mailu poprosilam o swiadectwo/zaswiadczenie jakies
Stary 2010-01-13, 16:23   #3246
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
wpisz sobie w google "przepisy dukana" i znajdziesz sporo stronek z przepisami
Właśnie przerabiam taki wątek na wizażu
G. 9.1O.18
Stary 2010-01-13, 16:25   #3247
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie przerabiam taki wątek na wizażu
ja stąd dużo korzystam http://www.dieta.pl/grupy_wsparcia/p...ie-dukana.html
Stary 2010-01-13, 16:26   #3248
MiciaKicia
Zakorzenienie

Natknelam sie na takie cos teraz:
http://www.odchudzanienazawolanie.pl..._campaign=jsch
myslicie, ze dziala?

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
Ja mam puszke popcornu,ale lubie taki co w mikrofalowce sie robi, zmaselkiem mniami...aten "zwykly"to wkladam to papierowej torebki i robie jak ten "kupny"tylko tego posmaku masla nie ma

hmmm...to byla umowa o dzielo,wiec moze mysla,ze moga mnie miec gdzies ale w mailu poprosilam o swiadectwo/zaswiadczenie jakies
ahaaa o dzielo... hm no to szczerze mowiac chyba masz wała...
a ja tez lubie ten do mikrofalowki ale nie z maslem..fu... z solą

Stary 2010-01-13, 16:33   #3249
lusesita23
Zakorzenienie

No wlasnie ale to dziwne bo S, zawsze do mnie dzwonil i informowal o wszystkim, nawet tydzien temu poczte mi zalozyl taka do roboczych spraw no nic jutro sie dowiem...w sumie chcialam juz od zeszlego kwietnia zrezygnowac,ale mi nie dali i tak zmieniali warunki bym sie w koncu zgodzila myslalam,ze moze nie moga nie informowac...no ale jakis swistek wystawic musza

a co tego linka to ja nie wierze w takie diety cud raczej...

z maslem i sola
Stary 2010-01-13, 16:38   #3250
MiciaKicia
Zakorzenienie

Kurde ale mi sie nudzi... nie mam co chrupac... wogole wszystko na nie
Czekam na "Pierwszą miłość"

Stary 2010-01-13, 16:55   #3251
madziares25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
ja zaczynam o 5.20 :P:P:P:P
a na czym polega Twoja praca?
Ło matko!!!Zaczynać pracę o 5 30?W życiu!!!To nie dla mnie...mogę iść na popołudniówkę,zostać jeszcze na noc,iść na 24 h do pracy i na 48 ,ale nie na ranoNo ale co zrobić?
Praca na produkcji 3 zmiany,będzie polegała na regulacji wskazówki pod ciśnieniem do mechanizmu urządzeń pomiarowych,ewentualnie lutowanie sprężynki miedzianej do mechanizmu...ni jest źle...w sumie tam 5 maszyn jest,także dam radę...Rok temu dokładnie w styczniu pracowałam w tej samej firmie prawie półtora roku,ale zwolnili w związku z kryzysem...pracowałam wtedy na gorszym dziale,w hałasie(dział szkodliwy dla zdrowia)musiałam specjalne zatyczki do uszu nosić i regularne badania słuchowe robić
Wtedy pracowało się na 7 różnych maszynach z czego pięć to tokarki,dwie frezarki...i toczyliśmy wyroby mosiężnepełno,ol eju,smaru,odpadków,hałas, brak okien i oświetlenie jarzenioweAle dałam radę i jestem z siebie dumna

[QUOTE=lula177;16438234]a ja to juz sama nie wiem bo podobaja mi sie i proste gladki no i te z koronki ale na pewno nie princeski jaka wyybiore to juz zalezy jak sie w ktoerej bede czula

ta mi sie tez podoba
http://www.beluno.eu/suknie.slubne.b...produkt,84.htm[COLOR="Silver"]

W ogóle dziewczyny ,ja też się już rozglądam za kiecką,ale to jest jakiś koszmar...Powiem tak,moim skromnym zdaniem najlepiej jest mierzyć,mierzyć i mierzyć...To co wygląda ładnie w necie,może już nie mieć takiego uroku,gdy się to ubierze, niestety... Mierzyć !!!Sukienusie i obrączki,zdjęcia czasem nie odzwierciedlają prawdziwego wyglądu...I po kolejnej przymiarce,nie chcę już obrączek płaskich z żółtego ze ściętymi brzegami(trapezowatych).W idziałam i przymierzyłam ładne z łączonego złota,półokrągłe na 6 mm z trzema paseczkami równej szerokości dwa z żółtego złota po bokach i białe pośrodku,błyszczące...
Ja np.jak mierzę to zerkam na swoje odbicie w lustrze i powiem Wam,że z odległości metra-dwóch to kolory się zlewaja...
W związku z powyższym odpadają płąskie, zostaję przy półokrągłych klasycznych z żółtego,najlepiej soczewkowane w środku,na 5 lub 6 mm,a że na co dzień mam zamiar nosić tylko obrączkę,to może jakiś mały brylancik do niej i wsio
Chociaż jeden dylemat z głowy, TŻ się zgodzi,a że mu palce puchną, to i tak nie zawsze będzie nosił. Weźniemy z soczewką,żeby miał wygodniej, a jak nie będzie nosił,to...
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 17:01   #3252
Stysik
Zakorzenienie

Bambusiek piękna relacja ile sniegu
Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
Ps. gadałam z koelżanką i mi opisuje jak jej znajoma ze studiów schudła 23 kg w 2 miesiące-ze miala diete super itd. - ja jej mówie,że tez sie dietuje i pytam co ona stosowała-że proteinową duncana-a ja w śmiech-ja też ... i dostałam takiej motywacj,że szok ...
wow no to daje motywacji
Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
teraz takie mi wpadły w oko z aparta:
ta druga obracka by mi odpowiadala

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny chciałam się pożegnać na razie..... tata zaraz wróci z pracy i zabiera kompa do naprawy póki gwarancja jest jeszcze...a że nie chodzę do pracy nie będę miała dostępu do neta....
Koffusiam Was i 3majcie się cieplutko
nie idz
no to do poklikania nie daj sie doktorkowi
Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
Hej kochane mojeWłaśnie wróciłam z dnia zapoznawczego w pracy,stanowisko mi pokazali,miejsce pracki dokładnie
Zrobiłam już sobie badania lekarskie i dostałam na 3 lata
W poniedziałek zaczynam na 6 rano:-(Buuuu:-(Masakra,nienawidzę rannej zmiany po prostu coś okropnego:-(
Ale TŻ dowiadywał się o naszą salkę i wynajęcie kosztowałoby 600 zł i 80 zł od osoby...Yeaaaah...Będzie skromnie,bo my bidne studenty jestyma...Ale to nasze i nam ma się podobać...Także na salę jesteśmy zdecydowani od samego początku...I na tym zostanie...cieszę się bardzo,bo bawiłam się tam nie raz i podoba mi się baaardzo...A teraz 13 lutego z okazji zabawy karnawałowo - walentynkowej sie tam wybieramy i zrobię rozeznanie konkretniejsze...Ogólnie cieszę się bardzooo...Buziaki dziewczyny i będę wieczorkiem...Luuuubię Was i jestem bardzo szczęśliwa...Mrrrrr
to super i z sala i z praca moze na 6 nie bedzie tak zle
Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
zobaczcie dziewczyny jaka piekna suknia... taka skromna a ma cos w sobie przynajmniej dla mnie
no ładna
Cytat:
a chcesz mi kupic o jej jak mi milo
Cytat:
z jednego testu,tego co mnie dopuscil dostalam 3,5 wiem,wiem...ale dlamnie to jak 6 normalnie:d zreszta najwzysza ocena to 4 dziekuje za kciukasy nie wiem jeszcze co z dwoch innych testow...

a ten tajemniczy gadget to nakladaka wibracyjna z durexa-zawsz eo niej marzylam

swietna jest ta nakladka

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
A u mnie z kiecek to chyba na razie najbardziej coś z tych dwóch mi się widzi No albo coś podobnego. Tylko jeśli chodzi o tą z ramiączkami tymi pseudo, to boję się, że mam zbyt duży biust do tego typu sukni (mam takie duże C). No ale to pewnie się zobaczy jak będę mierzyć
no ta pierwsza ma zdecydowanie duzy dekolt ale ogolnie ladne

Cytat:
Natknelam sie na takie cos teraz:
http://www.odchudzanienazawolanie.pl..._campaign=jsch
myslicie, ze dziala?
mysle ze nie dziala

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 17:01   #3253
lusesita23
Zakorzenienie

Micia a ja siedze jak zamul i mi nawet tylka nie chce ruszyc,zeby se ten popcorn zrobic;p

maca m isie chceeeeee dobra,ide grac juz sie tak pryzzwyczailam,ze co dizen nauka,ze nie wiem co z soba zrobic

buziee
Stary 2010-01-13, 17:08   #3254
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
Ło matko!!!Zaczynać pracę o 5 30?W życiu!!!To nie dla mnie...mogę iść na popołudniówkę,zostać jeszcze na noc,iść na 24 h do pracy i na 48 ,ale nie na ranoNo ale co zrobić?
Praca na produkcji 3 zmiany,będzie polegała na regulacji wskazówki pod ciśnieniem do mechanizmu urządzeń pomiarowych,ewentualnie lutowanie sprężynki miedzianej do mechanizmu...ni jest źle...w sumie tam 5 maszyn jest,także dam radę...Rok temu dokładnie w styczniu pracowałam w tej samej firmie prawie półtora roku,ale zwolnili w związku z kryzysem...pracowałam wtedy na gorszym dziale,w hałasie(dział szkodliwy dla zdrowia)musiałam specjalne zatyczki do uszu nosić i regularne badania słuchowe robić
Wtedy pracowało się na 7 różnych maszynach z czego pięć to tokarki,dwie frezarki...i toczyliśmy wyroby mosiężnepełno,ol eju,smaru,odpadków,hałas, brak okien i oświetlenie jarzenioweAle dałam radę i jestem z siebie dumna
podziwiam Cie

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość

a chcesz mi kupic o jej jak mi milo
hehehee
Cytat:
Micia a ja siedze jak zamul i mi nawet tylka nie chce ruszyc,zeby se ten popcorn zrobic;p

maca m isie chceeeeee dobra,ide grac juz sie tak pryzzwyczailam,ze co dizen nauka,ze nie wiem co z soba zrobic

buziee
a ja do maca mam 20 kuponow dzisiaj mi wsadzili do skrzynki aaaaaa ale bedzie obzarstwo

Stary 2010-01-13, 17:09   #3255
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
z jednego testu,tego co mnie dopuscil dostalam 3,5 wiem,wiem...ale dlamnie to jak 6 normalnie:d zreszta najwzysza ocena to 4 dziekuje za kciukasy nie wiem jeszcze co z dwoch innych testow...

a ten tajemniczy gadget to nakladaka wibracyjna z durexa-zawsz eo niej marzylam

widze,ze sukienusie pokazujecie Lula podobaja mi sie wszystkie,choc koronki tez maja swoj urok...ciezki wybor bedzie

elunka tesknimy juz!!!!

T'ai obraczki w moim stylu

a jesli chodzi o temperament to TŻ zawsz ei wszedzie;p a ja...hm..zalezy,ale po wczorajszym "prezencie" to jak najszybciej

dzis relaks tzn micha popconi u sismy,jutro kawka z kumpela i wieczorkiem TŻ a nastpne zalieczenie w srode-zerwoka z prawa,brrr....
Gratulacje za test

A ta nakładka to co to, bo nie znam się
G. 9.1O.18
Stary 2010-01-13, 17:11   #3256
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie

szkoda, ze ich nie ma tu z nami hehe nie czulabym sie taka samotna znaczy.... tak na koncu :P:P
"Ostatni będą pierwszymi"
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 17:12   #3257
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
a ja mam alergie na jajka
ja też... i na mleko...

Cytat:
U fryzjera bylam 2 godziny heheh pozniej poszlam sie uchlac do kolezanki ehhh 1-szy raz na kacu w pracy siedzialam ;/

NOWA JA=Kolor wiśniowy brąz plus pasemka magenta
Wyszlam blado bo swiatlo dziwnie padalo... 3.zdjecie z kamerki wiec szpetne ;P
pieknie...

Cytat:
no moj brat zdal prawko za pierwszym razem skubany
szcześciarz.. ale gratki dla niego.... Lula a gdzie zdawał????

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
o dokładnie, ewentualnie jeśli coś delikatnego to tak
teraz takie mi wpadły w oko z aparta:
piekne... szczególnie te trzecie...

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny chciałam się pożegnać na razie..... tata zaraz wróci z pracy i zabiera kompa do naprawy póki gwarancja jest jeszcze...a że nie chodzę do pracy nie będę miała dostępu do neta....
Koffusiam Was i 3majcie się cieplutko
papa... już tęsknimy... i co my zrobimy bez twoich rozbrajających tekstów...

Cytat:
zobaczcie dziewczyny jaka piekna suknia taka skromna a ma cos w sobie przynajmniej dla mnie
Cytat:
Tak na szybko mam dwie suknie (reszta moich faworytek w domowym kompie):
dziewczyny.. każda mi sie bardzo podoba.. i będę mieć bardzo duży zgryz jak będę szyć...

.....................
a mysmy wpadli przelotem do jubilera w Tesco w KRK... nie wiem jakiej firmy, czy znanej czy nie- ale takie jedne obrączki mi sie podobały... ale nie zapytałam o cenę, ani nie zdążylismy zrobić foto...
Stary 2010-01-13, 17:29   #3258
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje za test

A ta nakładka to co to, bo nie znam się
http://images.google.pl/imgres?imgur...a%3DN%26um%3D1 tu masz

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
pieknie...
Dziękuję

Stary 2010-01-13, 17:31   #3259
dottta
Zakorzenienie

zrobiłyście mi smaka na jakieś pyszności zrobię sobie serniczek na zimno
Stary 2010-01-13, 17:32   #3260
Milenka_86
Raczkowanie

Witam wszystkich dawno mnie nie było ale jak pisałam kiedys miałam istny sajgon teraz troszke luzu Ale musze sie pochwalic ze w koncu zalatwilam sobie praktyke co prawda to III klasa a liczylam na I no ale lepiej ze w ogole cos znalazlam bo podobno u nas masakra z miejscami w szkolach nagle wszyscy (cale miasto) odbywa praktyki w jednym czasie totalny chaos i zamieszanie no ale trudno teraz przede mno 80 godz z tymi malymi wampiramiMam tez zaakceptowane wszystkie konspekty z terapii ped. W sumie to powinnam sie wziaźć za pisanie pracy ale chyba troche odpoczynku mi sie nalezy zreszta nie chce mi sie
Teraz moge sobie spokojnie posiedziec na wizazu i ponadrabiac zaleglosci rzecz jasna

Milenka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 17:35   #3261
lula177
Zakorzenienie

Lenka tam gdzie ja czyli w Nowym Saczu i popelnil 4 bledy na jezdzie al,e trafil mu sie fajny egzaminator i zdal a ja popelnilam jeden i mnie oblali...duzo tam zalezy od egzaminatora

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 17:36   #3262
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milenka_86 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich dawno mnie nie było ale jak pisałam kiedys miałam istny sajgon teraz troszke luzu Ale musze sie pochwalic ze w koncu zalatwilam sobie praktyke co prawda to III klasa a liczylam na I no ale lepiej ze w ogole cos znalazlam bo podobno u nas masakra z miejscami w szkolach nagle wszyscy (cale miasto) odbywa praktyki w jednym czasie totalny chaos i zamieszanie no ale trudno teraz przede mno 80 godz z tymi malymi wampiramiMam tez zaakceptowane wszystkie konspekty z terapii ped. W sumie to powinnam sie wziaźć za pisanie pracy ale chyba troche odpoczynku mi sie nalezy zreszta nie chce mi sie
Teraz moge sobie spokojnie posiedziec na wizazu i ponadrabiac zaleglosci rzecz jasna
noo to brawo

Stary 2010-01-13, 17:38   #3263
Milenka_86
Raczkowanie

Cytat:
noo to brawo
to dzieki Twoim kciukom dziekuje

Milenka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 17:40   #3264
lusesita23
Zakorzenienie

Micia my wczoraj dostlaismy tych kuponow 80 a potem przejde na diete...

Milenka

nadrobilam Was z wczoraj wreszcie, jedzac przy tym na wpol spalony popcorn

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Stysik to mowisz,ze fajna ta nakladaka?
Stary 2010-01-13, 17:41   #3265
Mustique
Lena

Cytat:
Lenka tam gdzie ja czyli w Nowym Saczu i popelnil 4 bledy na jezdzie al,e trafil mu sie fajny egzaminator i zdal a ja popelnilam jeden i mnie oblali...duzo tam zalezy od egzaminatora

no właśnie wszystko zależy od egzaminatora! ja też w NS nie zdałam za pierwszym razem.

a w sobote widziałąm jazdę egzaminacyjną, i gostek chciał skręcić w lewo i wjechał komuś na lewy pas, pod prąd.. myślał że to jednokierunkowa i dlatego skręcił na lewy pas.. chyba miał już po egzaminie!

na prawko to jeździ sie na pamięć.. ja tak jexdziłam!
Stary 2010-01-13, 17:42   #3266
lusesita23
Zakorzenienie

Bambusiek dzieki ta nakladaka to ta wlasnie co Micia link dala-ale ona jednorazowa jest...hm...kolezanka na panienski to dostala tez taka, tylko rozowa;p i w pudeleczku rozowym moze to jakas inna?
Stary 2010-01-13, 17:46   #3267
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
a ja do maca mam 20 kuponow dzisiaj mi wsadzili do skrzynki aaaaaa ale bedzie obzarstwo
ja nigdy nie dostalam kiedys na ulicy jakas dziewczyna jak rozdawala to dostalam ale tak to nie... teraz to i dobrze ze nie ma bo bym sie chyba nie powstrzymala....

Cytat:
M

Stysik to mowisz,ze fajna ta nakladaka?
nooo...

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
Bambusiek dzieki ta nakladaka to ta wlasnie co Micia link dala-ale ona jednorazowa jest...hm...kolezanka na panienski to dostala tez taka, tylko rozowa;p i w pudeleczku rozowym moze to jakas inna?
nie jest tylko trzeba baterie wymienic i oczywiscie umyc

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 17:47   #3268
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Micia my wczoraj dostlaismy tych kuponow 80 a potem przejde na diete...
kupowalas kiedys w macu za pomoca takich kuponow?
Ja ide dziewczyny TZ zaniedlugo bedzie Milego wieczoru!

Stary 2010-01-13, 17:49   #3269
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
no właśnie wszystko zależy od egzaminatora! ja też w NS nie zdałam za pierwszym razem.

a w sobote widziałąm jazdę egzaminacyjną, i gostek chciał skręcić w lewo i wjechał komuś na lewy pas, pod prąd.. myślał że to jednokierunkowa i dlatego skręcił na lewy pas.. chyba miał już po egzaminie!

na prawko to jeździ sie na pamięć.. ja tak jexdziłam!
wiesz co powiem Ci ze wlasnie te osoby z NS i okolic jezdza na pamiec ja niestety mimo ze bylam chyba 5 razy tam na jezdzie to neie zapamietalam tych wszystkich ulic i wogole no i oblalam ale pozniej trafil mi sie bardzo fajny egzaminator i w sumie popelnilam tez jeden blad ale zdalam wiec naprawde wszytsko zalezy od egzaminatora a no i jeszcze teraz sa nowe auta to fajnie a ja jezdzilam corsa taka rozwalona ze biegi normlanie nie chcialy wchodzic i sprzeglo ledwo co dzialalo trzeba bylo puscic prawie do konca zeby ruszylo to auto ale nie za duzo bo wtedy gaslo masakra byla;/ ale ciesze sie ze mam juz to za soba

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

lusesita to musisz pozniej powiedziec jakie uczucie bo tez myslelismy zeby to kupic:P

Micia nawzajem

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 17:50   #3270
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milenka_86 Pokaż wiadomość
Gratulacje!

Ja dziś dostałam papiery z uczelni na praktyki, jutro babeczka nam powie jak to dokładnie wypełnić i chyba w piątek pójdę sobie już załatwić, więc proszę o

My taką nakładkę kupiliśmy znajomym na panieńsko-kawalerski i byli zadowoleni

---
Czekam teraz na Piotrka i jedziemy na elektrownię, bo mam zamiar kupić nam prezent czyt. bilety na Kabaret Młodych Panów (za tydzień w środę są u nas ), a potem pooglądamy sobie płytę z wesela od koleżanki (bo dziś dostałam)... Nowa waga powinna być jutro, ale z tego co widzę to na tej starej pokazuje mi 2kg mniej !!! Miłego wieczorku

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości