|
|
#1951 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Moj Bosh.. bladoscia do dopiero ja moge zaswiecic, a nie moge sie przekonac do natryskowego, natomiast St.Tropez niby ma nie brudzic - ale male slady zostaja..
Tesknie za wakacjami.. bardzo mocno
|
#1952 | |
|
Kazar Lady
|
no własnie niedobrze...wrrr leki p/gorączkowe na stałe włacz w stałych dawkach co 2-3 h - zreszta dzwoń do lekarki niech ci radzi co masz robić jak nie to poczekaj do 18 i dzwoń po pogotowie..
---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1953 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie moge jeszcze przez 4 tyg.
![]() Ale nie lubie tez bardzo widocznej opalenizny (co widac na fotkach - tam mam juz swoj maks) - lubie takie wlasnie - musniecie sloncem.. Gdzie jest laaaaaatoooooooooo ??????? ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Dzien Dobry, poprosze jedno LATO na wynos
|
#1954 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
Samiii - odnośnie torebki, bo pytałaś: najczęściej do cc dochodzi w trakcie przebudowy torebki (czyli do mniej więcej 2 lat), ale faktycznie zdarzają się przypadki cc po kilku latach od op. (ale jak mi powiedziała moja pani dr są to bardzo sporadyczne przypadki, na szczęście
Horo - dużo zdrówka dla córeczki . Malutka walczy z infekcją, ale skoro te leki p-bólowe nie pomagają to może skonsultuj z lekarką zastosowanie pyralginum w czopkach (dobrze zbija gorączkę) i tak jak pisała Misia - chłodniejsza kąpiel i chłodne okładyOdnośnie dr Bromy - co prawda nie znam pana dr osobiście , ale też nigdzie nie spotkałam się z negatywnymi opiniami na jego temat A piersi robi piękneAle jestem dziś padnięta ![]()
|
|
|
|
#1956 |
|
Rozeznanie
|
obstawiam 3dniówke
u nas takie cus ostatnio norma, mamusie czesto sygnalizuja taka akcje, my to przeszlismy również, choc u Nas to odrazu szpital, 5dni miala taka gorączkę,. nic po za tym...nawet rtg płuc robili Wiec mam nadzieje, że i u Was to takie cus nie groźnego |
|
|
|
#1957 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Miśka, a mi się zupełnie nie chce zaglądać na solar.. zupełnie nutribronzik co parę dni i nie świecę jak duch, więc nie jest źle ja lubię opalone ciałko, wiem ze to zgubne niestety ale lubię
|
||
|
|
|
#1958 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Listopadowa - dobrze piszesz pyralgin jest dobry ale ...we wczesnej fazie po podaniu zwiększa wartośc gorączki trzeba o tym pamietać no i te uczulenia... BTW Evan przestał kuleć wyleczyłaś ich na telefon.. ![]() klask i:
|
|
|
|
|
#1959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Choć uczulenie może się zdarzyć nawet po leku/śr. spożywczym/ czy innej substancji uznawanej za bardzo bezpieczną . Dlatego nigdy nic nie wiadomo; jednego uczuli, innego nie![]() Cieszę się, że psiaki super ![]() Ale to nie ja je wyleczyłam - ja tylko dałam pewne wskazówki
|
|
|
|
|
#1960 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1962 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
kurcze faktycznie zmęczona jesteś |
|
|
|
|
#1963 |
|
Raczkowanie
|
Sami - masz przymusowa przerwe w opalanku? - cos Ty znowu ze soba robila?
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1965 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miśka, Bębenek mówi tylko, zeby blizny zaklejać i nie smażyć się za długo, chyba że chcę go częściej odwiedzać i zasilać mu konto Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-01-13 o 17:01 |
|
|
|
|
#1967 |
|
Raczkowanie
|
Ale powiedz o co dokladnie chodzi, bo ja nie kminie
![]() A tak a propos dziewczyny - przepiekne jestescie (po raz 1000 sie powtarzam). Sam - Ty tez jestes mega super laska! Nie popadajmy (pisalam to juz komus na privie) - w liste rzeczy "koniecznych do zrobienia".. Bo LaToya Jackson tez pewnie kiedys byla piekna.. a teraz.. ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- ps. Ja widzialam jedynie kawalki Sam na zdjeciach - ale byly to naprawde super kawalki! Superanckie!
17. grudnia 2009r./ http://www.justbreastimplants.com/fo...stickboobs.gif _________________________ ______________ Edytowane przez Yagnaa Czas edycji: 2010-01-13 o 17:06 |
|
|
|
#1968 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1969 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i po sylwestrze (nie wiem co bardziej wpływa na świadomość, dolargan czy sylwester )
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-01-13 o 17:54 |
|
|
|
|
#1971 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u nas taka właśnie kinowa małżeńska randka zakończyła się małżeńską kłótnią konflikt na chwilę obecną lekko załagodzony (zaczęliśmy się do siebie odzywać), może wieczorem będziemy się godzić na dobre Byłam dziś na usg piersi, wynik ok. Pani dr powiedziała, że ma dziś prawdziwie pechowego trzynastego... byłam dziś jej pierwsza pacjentką, u której "niczego" nie znalazła. Przede mną była kobieta (na oko w moim wieku) z mężem, u niej znalazła wielkiego guza w jamie brzusznej... (( myślałam, że się tam razem z nimi poryczę ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Kto to pisał o Bromie? A może tak najpierw pójść na konsultacje i się samemu przekonać? Moim zdaniem fajny człowiek i obiecał mi fajne piersi Jest konkretny bardzo, rzeczowy, nie leje wody i nie obiecuje gruszek na wierzbie, szybko odpisuje na maile i odbiera telefony. Jak będzie po operacji oczywiscie napiszę za miesiąc ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
Sami, gdzie albumik? ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Horo, współczuję choroby córeczki. Oby szybko wyzdrowiała! Ja mocno przeżywam choroby mojej małej, bo też zawsze temp po 40 stopni i baaaardzo ciężko ją obniżyć nawet dużymi dawkami leków. Dziś oddaliście mocz do badania czy jutro?
|
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1973 |
|
Rozeznanie
|
uuuu.... to jeszcze kłucie ją czeka
![]() będę trzymała kciuki! ___________ zmykam na trochę, bo mi łeb pęka zajrzę wieczorkiem
|
|
#1974 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() :rotf l:
|
|
|
|
|
#1975 |
|
Zadomowienie
|
Hej Laseczki
![]() Jak wciagne kolejna kawe bede nadrabiac zaleglosci Po "dniu wewnetrznym" czuje sie bardziej zmeczona niz po ciezkim trybieniu w machinach roboty A najbardziej to chyba mnie boli gardlo, jezyk i policzki bo obsmiewalysmy sie jak norki Na koniec dnia tak mi wymasowaly skore glowy, ze fryzury poznac nie moge Ale bylo bosssko, chociaz jestem mega spiaca i mega odrealniona ![]() W sprawie dr Bromy, to ja tez wypadlam Mu spod skalpela Jestem bardzo, bardzo zadowolona zarowno z przebiegu konsultacji, operacji, jej wyniku jak i opieki pooperacyjnej! Gdybym miala wybierac ponownie to ponownie padloby na doktorka |
|
|
|
#1976 |
|
Rozeznanie
|
miałam iść sobie, ale zanim to zrobię to muszę coś napisać
Wilma, uprzejmie proszę o wyzbycie się kompleksów odnośnie wieku i wyglądu, bo nie wiedząc ile masz lat, wcale nie wyglądasz na więcej niż średnia wieku na tym wątku, a figurę masz super. Taka fajna i ciepła z ciebie babeczka
|
#1977 |
|
Kazar Lady
|
Anię ktos wdział??? gdzie jest ta dziewczyna?????
|
|
|
|
#1978 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba pójde pranie poskładać, wstawić...no cos trzeba porobić... ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1979 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Już nic nie powiem!! Obiecuję Na razie |
|
|
|
|
#1980 |
|
Kazar Lady
|
Willma widzisz nie tylko mnie grzejesz ze zdjęcia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.

. Malutka walczy z infekcją, ale skoro te leki p-bólowe nie pomagają to może skonsultuj z lekarką zastosowanie pyralginum w czopkach (dobrze zbija gorączkę) i tak jak pisała Misia - chłodniejsza kąpiel i chłodne okłady
, ale też nigdzie nie spotkałam się z negatywnymi opiniami na jego temat
A piersi robi piękne
ja lubię opalone ciałko, wiem ze to zgubne niestety
ale lubię 

klask i:
. Choć uczulenie może się zdarzyć nawet po leku/śr. spożywczym/ czy innej substancji uznawanej za bardzo bezpieczną
i teraz juz ma na czerwono wpisane na karcie..