Studniówkowiczki 2010 :) cz III - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-13, 17:39   #2341
EwelinQsia
Zadomowienie

Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz III

Hmm ja Wam powiem tak, te co miały jakieś koki, albo mocne loki to wyglądały już koło 23 okropnie, bo wszystko im sie rozwaliło i rozprostowało, najładniej wyglądały te bardziej naturalne, bez ton lakieru na włosach. Jedna mi się podobała z takim nieładem na głowie jak mell pokazywała, ale nie mam zdjęcia, jak fotograf nam da to może tam się gdzieś załapała to Wam pokażę.

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

AcutoPeperone hmm no mi też się nie za bardzo podoba, przede wszystkim dla mnie takie odzielenie grzywki od reszty fryzury źle wygląda, albo grzywka prosta, reszta pokręcona itd...
EwelinQsia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 17:41   #2342
Paulkaa
Zakorzenienie

GG do Paulkaa

Cytat:
Napisane przez julajta Pokaż wiadomość
No ja często zaglądałam na Asos'a, ale nie myślałam o tym, żeby szyć. A ile kosztowało Cię szycie? I sukienka jest identyczna jak ta z Asosa?
No u nas w szkole na Studniówce muszą być stonowane kolory, żadnych jasnych sukienek, wszystko w ciemnych kolorach, więc u nas nie przeszłaby chabrowa sukienka z różowymi dodatkami
Chociaż moim zdaniem chabrowa sukienka, czarne, zamszowe w dodatku buty gryzą się z różowymi dodatkami
Szycie 180zł, w piątek jade do krawcowej i mam nadzieje ze bedzie identyczna a jesli cos przeciez mi sie nie spodoba to krawcowa poprawi, dlatego zdecydowałam sie na szycie. Bo bedzie idealnie zrobiona pode mnie. Glupio z jednej strony że Was ograniczają ale z drugiej to elegancki bal powinien byc :P Teraz juz jestem pewna ze chce do tej sukienki cieliste rajstopy ;p Przyjechała do mnie bratowa i pokazywała zdjecia ze studniówki swojej kolezanki i tam były dziewczyny w niebieskich sukienkach, do czarnych rajstop brzydko to wyglada.. wiec decyduje sie na cieliste (dziewczyna z niebieska kiecka i cielistymi wygladala slicznie), i czarne buty bo niebieskie to juz za duzo. zakochałam sie w różowej torebce.. no i nie wiem co zrobic narazie od tygodnia siedze w domu bo chora jestem i jakos mi nie przechodzi:/ wiec nawet nie mam jak pojeździc za dodatkami i butami ;/
Pozdrówka *
Paulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 17:42   #2343
malinoweciastko
Zadomowienie

haha to nie ja płacę, tylko moja mama;pp ale na studniówkę boję się ryzykować, robiłam próbną fryzurę a teraz i tak chce tylko loki albo rozpuszczone i proste
malinoweciastko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 17:42   #2344
wspaniala
Zakorzenienie

nie dam rady przebrnac przez watek ..

jakie balsamy rozswietlajace proponujecie? chcialabym jakis SPRAWDZONY i DOBRY kupic .. najlepiej, zeby sie tak nie swiecil, no i dawal jakis lekki rownomierny koloryt (male, jasne blizny ).
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 17:43   #2345
malinoweciastko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez EwelinQsia Pokaż wiadomość
Hmm ja Wam powiem tak, te co miały jakieś koki, albo mocne loki to wyglądały już koło 23 okropnie, bo wszystko im sie rozwaliło i rozprostowało, najładniej wyglądały te bardziej naturalne, bez ton lakieru na włosach. Jedna mi się podobała z takim nieładem na głowie jak mell pokazywała, ale nie mam zdjęcia, jak fotograf nam da to może tam się gdzieś załapała to Wam pokażę.

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

AcutoPeperone hmm no mi też się nie za bardzo podoba, przede wszystkim dla mnie takie odzielenie grzywki od reszty fryzury źle wygląda, albo grzywka prosta, reszta pokręcona itd...
a rozwalone loki fajnie wyglądają
Stary 2010-01-13, 17:46   #2346
paulina0215
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wspaniala Pokaż wiadomość

jakie balsamy rozswietlajace proponujecie? chcialabym jakis SPRAWDZONY i DOBRY kupic .. najlepiej, zeby sie tak nie swiecil, no i dawal jakis lekki rownomierny koloryt (male, jasne blizny ).
ja proponuję balsam rozświetlający Dove

tak że - więc
także - również
paulina0215 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 17:49   #2347
EwelinQsia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malinoweciastko Pokaż wiadomość
a rozwalone loki fajnie wyglądają
Rozwalone loki owszem, ale z toną lakieru do tego wyglądają jak posklejane nieumyte strąki...
EwelinQsia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-13, 17:49   #2348
Xtase
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AcutoPeperone Pokaż wiadomość
Boże Nie mam totalnie humoru. Mam wrażenie ze w lokach byloby ładniej ale mój Tż ich nie cierbi, woli proste. Ja sama juz nie wiemZałącznik 2783227Załącznik 2783228Załącznik 2783230
Ja bym nie patrzyła na TŻ, tylko na to co mnie się podoba i pasuje do mnie :P Masz takie długie włosy, pięknie byś wyglądała w lokach Może częściowo spiętych jakoś

Cytat:

Ja już pisałam o balsamie rozświetlającym z Dove Ale musiałabyś zobaczyć czy by Ci odpowiadał bo on ma dużo malutkich drobinek...no i koloru nie daje, to chyba prędzej jakiś opalający?
Stary 2010-01-13, 17:51   #2349
karolajn91
Zadomowienie

Cytat:

ja proponuję Venita cudowny

karolajn91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 17:57   #2350
margaritaa
Wtajemniczenie

w moim Lo tańczymy poloneza z chusteczkami łochochocho
i nie wiem w dalszym ciągu czy tę chusteczkę mam sama kupić czy zamówią jednakowe dla wszystkich ale raczej zamówią
dziewczyny czy zza wami w ogóle dam się nadążyć???
Stary 2010-01-13, 18:04   #2351
pretensjonalna
Przyczajenie

Aneczka91 sukienkę mam maksymalnie prostą, chociaż ze względu na dość głębokie wycięcie pleców (jakieś 10 cm poniżej "zwykłej" linii stanika) trochę nalatałam się za odpowiednim biustonoszem - na szczęście akcja zakończona sukcesem
Kolor oczywiście czarny, długość do kolan, wiązana na karku i w pod biustem przewiązana szarfą z tego samego materiału (lejącego i bardzo miękkiego w dotyku, ma coś z jedwabiu) Dół szyty na kole (ale nie usztywniany, ładnie się układa przy ciele), obawiam się, że zbyt spontaniczne obroty będą okazją do prezentacji czerwonej bielizny
Zdjęcie wrzucę jak zrobię.
Właściwie to krój bardzo podobny do słynnej kiecki Marylin Monroe, z tym, że bez plisowania spódnicy

Edytowane przez pretensjonalna
Czas edycji: 2010-01-13 o 18:05
pretensjonalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 18:12   #2352
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez żanetka91 Pokaż wiadomość
Jigoku! Czekam do jutra jak nie bedzie Twojego profilu na albumiku to ja Cie znajde!
Znajdź, znajdź,ja chętnie

Cytat:
Napisane przez Lucka91 Pokaż wiadomość
no z gory to wyglada ladnie, ale z boku to juz tak srednio... tak jakbys druga glowe miala niestety
No niestety, ale mi się bardzo podoba jak jesteś uczesana na tym zdjęciu paszportowym/do dowodu czy coś. Wiem, że może byś chciała jakiejś odmiany, ale nie mogłoby tak być? Masz śliczną buzię i śliczne włosy, we wszystkim będzie Ci ładnie.

kosmetyki [urlhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1170481][/url]
książki
Jigoku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 18:12   #2353
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pretensjonalna Pokaż wiadomość
Aneczka91 sukienkę mam maksymalnie prostą, chociaż ze względu na dość głębokie wycięcie pleców (jakieś 10 cm poniżej "zwykłej" linii stanika) trochę nalatałam się za odpowiednim biustonoszem - na szczęście akcja zakończona sukcesem
Kolor oczywiście czarny, długość do kolan, wiązana na karku i w pod biustem przewiązana szarfą z tego samego materiału (lejącego i bardzo miękkiego w dotyku, ma coś z jedwabiu) Dół szyty na kole (ale nie usztywniany, ładnie się układa przy ciele), obawiam się, że zbyt spontaniczne obroty będą okazją do prezentacji czerwonej bielizny
Zdjęcie wrzucę jak zrobię.
Właściwie to krój bardzo podobny do słynnej kiecki Marylin Monroe, z tym, że bez plisowania spódnicy
strasznie jestem ciekawa tej sukienki jak będziesz miała zdj to pokaz
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 18:17   #2354
pragnienie
Rozeznanie

dobry wam
właściwie to nie taki dobry, bo jestem wkurzona na wszystkich dookoła, mam PMS, TŻ mnie denerwuje, dowiaduje się rzeczy, które robił dawno temu na 18 koleżanki (na której mnie oczywiscie nie bylo), zachowuje się jak 5 latek i ogolnie chce mi sie znowu plakac
na polonezie buty mi się strasznie ślizgają i jak sie nie przewroce to bedzie cud... w piatek proba generalna

Xtase, to jestes moja bi

i w dodatku dostalismy dzisiaj w klasie takie brzydkie wstazeczki, ktore trzeba przyczepic do sukienki

Edytowane przez pragnienie
Czas edycji: 2010-01-13 o 18:21
pragnienie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 18:17   #2355
Aneczka91
Zakorzenienie

Jigoku właśnie a gdzie twój profil na albumiku?
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 18:21   #2356
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pragnienie Pokaż wiadomość
dobry wam
właściwie to nie taki dobry, bo jestem wkurzona na wszystkich dookoła, mam PMS, TŻ mnie denerwuje, dowiaduje się rzeczy, które robił dawno temu na 18 koleżanki (na której mnie oczywiscie nie bylo), zachowuje się jak 5 latek i ogolnie chce mi sie znowu plakac
na polonezie buty mi się strasznie ślizgają i jak sie nie przewroce to bedzie cud... w piatek proba generalna

Xtase, to jestes moja bi
A co tam wyrabiał?

Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość
Jigoku właśnie a gdzie twój profil na albumiku?
Mój? Eee? Yy
Już mnie Żanetka męczy, więc jak jak wydobędę zdjęcia od koleżanki to wrzucę, ale żeby później nie było na mnie, że któraś musi iść do psychiatry No i i tak nie idę na studniówkę, więc czym tu się chwalić

książki
Stary 2010-01-13, 18:22   #2357
malinoweciastko
Zadomowienie

no właśnie ten lakier mnie przeraża, na próbnym czesaniu za dużo tego było, a ja nie lubię takich 'sztucznych' fryzur, także z wejścia powiem, że nie chce tyle lakieru... ale z drugiej strony moje włosy są bardzo mało podatne na układanie, i jak mi się rozwali wszystko po 2 godzinach to się wkurzę;p i weź tu coś wymyśl

Jigoku, nie marudź tylko wstawiaj foty!;p
Stary 2010-01-13, 18:23   #2358
przereklamowana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lucka91 Pokaż wiadomość
a w zyciu ;p

dziewczyny co dzis tak malo spamujecie? :P do roboty, bo mi sie nudzi troche ;p
i tak ukradnę Ci go
''Nie przyzwyczajaj się do mnie. Nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj, ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapominaj, jak się ruszam, jak ubieram, jak pachnę. Nie przywiązuj się do mnie - ja mam w zwyczaju uciekać.''
przereklamowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 18:25   #2359
Olean
Wtajemniczenie

Cytat:
no właśnie ten lakier mnie przeraża, na próbnym czesaniu za dużo tego było, a ja nie lubię takich 'sztucznych' fryzur, także z wejścia powiem, że nie chce tyle lakieru... ale z drugiej strony moje włosy są bardzo mało podatne na układanie, i jak mi się rozwali wszystko po 2 godzinach to się wkurzę;p i weź tu coś wymyśl

U mnie na bank się rozwali po 2 godz. Na półmetku miałam piękne loki, a po 2 godz tańca rozprostowały się Do tego tona lakieru i efekt był tragiczny
Olean jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 18:28   #2360
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:

To tak jak moje A loki mi się rozprostowują po 2 h

Jesteś masochistką!

książki
Stary 2010-01-13, 18:29   #2361
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Ja sama nie wiem co zrobić z włosami bo jak loki to będzie jeden wielki niewypał. Na wesele mojego brata fryzjerka zrobiła mi loki nie dość że brzydkie to każdy lok był lakierowany. W połowie imprezy się wyprostowały i wyglądały okropnie takie strąki z z toną lakieru, więc poszłam do łazienki i siedziałam tam do tej pory aż wszystkie rozczesałam trochę bolało ale przynajmniej jakoś normalnie wyglądały.
plesiunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 18:34   #2362
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez plesiunia Pokaż wiadomość
Ja sama nie wiem co zrobić z włosami bo jak loki to będzie jeden wielki niewypał. Na wesele mojego brata fryzjerka zrobiła mi loki nie dość że brzydkie to każdy lok był lakierowany. W połowie imprezy się wyprostowały i wyglądały okropnie takie strąki z z toną lakieru, więc poszłam do łazienki i siedziałam tam do tej pory aż wszystkie rozczesałam trochę bolało ale przynajmniej jakoś normalnie wyglądały.
Dlatego jak komus się loki rozwalają to lepiej je upiąć albo zrezygnować

książki
Stary 2010-01-13, 18:35   #2363
winyl
Zakorzenienie

A ja mam loki naturalnie i nie mam co z nimi zrobić, żeby wyglądały inaczej niż zwykle .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 18:38   #2364
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Cytat:
Napisane przez Jigoku Pokaż wiadomość
Dlatego jak komus się loki rozwalają to lepiej je upiąć albo zrezygnować
Jakbym to wcześniej przewidziała to bym sama coś zrobił. W wakacje miałam wesele drugiego brata i po doświadczeniach z lokami zrezygnowałam z fryzjera tylko sama ułożyłam włosy za pomocą szczotki i prostownicy.
Stary 2010-01-13, 18:38   #2365
Magdutka
Zadomowienie

Co do loków to też sie z Wami zgadzam... Niby wszystko było ułożone i nie mialo prawa sie rozwalić ale jednak w połowie imprezy nie były juz takie piękne i spręzyste... Natomiast jak potem na 18 robiłam sobie bardzo podobna fryzurke i chodziłam z Wałkami na głowie od godziny 10.00 do 17.00 to były idealne do samego końca..

Któraś sie pytała o wsówki... Przeważnie fryzjerka je mocuje tak, ze i tak ich nie widać.. Są przykryte włosmi.. No ale zeby nie było takiego problemu to ja widziałam u mojej koleżanki na włosach wsówki takie własnie koloru bląd ;p;p takie delikatno brązowe, beżowe.. No sama nie wiem jaki to był kolor...

JA lece do apteki bo własnie sobie poparzyłam pół prawej ręki .. Spagetti mi sie zachciało i makaron odlewałam.. Nosz po prostu niech zyje zgrabność.. Piecze jak cholera...
Magdutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 18:39   #2366
paulina0215
Raczkowanie

ja zdecydowałam, że oddam się w ręce fryzjerki, nie będę jej nic proponować...

Jigoku nie daj się aż tak prosić

tak że - więc
także - również
paulina0215 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 18:39   #2367
agus1315
Zakorzenienie

jezu dziewczyny, jak ja czytam że któraś zapłaciła 12o za fryzure to mi szczęka opadła! ja za fryzure [+podcięcie i wycieniowanie] i makijaż płaciłam razem 90 :P

Jigoku co z tego że nie pójdziesz, zdjęciami możesz się pochwalić pewnie narzekasz i narzekasz ale 2części dziewczyny pisały żeś ładna więc pewnie przesadzasz
Stary 2010-01-13, 18:40   #2368
Olean
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
A ja mam loki naturalnie i nie mam co z nimi zrobić, żeby wyglądały inaczej niż zwykle .
zazdroszczę Zawsze chciałam mieć loki. Ja bym je jakoś delikatnie podpięła, albo zostawiła rozpuszczone
Olean jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 18:44   #2369
malinoweciastko
Zadomowienie

to zazdroszczę, że macie takie tanie usługi fryzjerskie;p i kurde wyszłam na jakąś snobkę pewnie;p

ja jednak się skuszę na loki, może się utrzymają (nie będą robione lokówką, tylko pod tą maszyną). Codziennie chodzę w prostych to na bal trzeba coś innego wymyślić;p

http://fakty.interia.pl/galerie/obyc...e,663809,7,275

uśmiałam się

http://fakty.interia.pl/galerie/obyc...e,663805,9,275

Edytowane przez malinoweciastko
Czas edycji: 2010-01-13 o 18:45
Stary 2010-01-13, 18:45   #2370
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

A wiecie gdzie można kupić szpilki do włosów????? Bo wczoraj poszłam do salonu fryzjerskiego by zapytać się ile mniej-więcej fryzura będzie kosztowała to powiedziała że od 50zł i trzeba przynieść swoje wsuwki i szpilki.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości