|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Mandy? i jak sprawa wygląda? pisal cos?
|
|
#602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypomnijcie co zaszło u KochajMnie?
|
|
|
#603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie odpisuje mi znowu!! zawsze mi odpisywał.Tak ma wyglądać to jego staranie się ??? jak napisze ze smutna minka że do niego nie napisałam.. Nie wytrzymam tego, nie wiem co on teraz robi.. nie wiem co mam robić nie mogę tak czekać.. może to czyta.. ![]() Chyba normalne, zawsze tak jest przecież trochę jednak byliscie razem więc przyzwyczaiłaś się do tego spotkań itd. tego Ci brakuje czy jego?
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-13 o 19:23 |
|
|
|
|
|
#604 |
|
Zadomowienie
|
No a mój poleciał już na trening, pogadaliśmy
![]() Ciekawe czy później się odezwie. Jeszcze mnie ludzie denerwują, bo nikt nie chce iść jutro na balety
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
No nie, Mandy, u Ciebie też źle się dzieje???
Dziewczyny, co z Wami?! ![]() Dlaczego pozwalacie, żeby faceci wchodzili Wam na głowę? Związek to w przynajmniej 60% powinna być przyjemność, a nie wieczna walka o dominację, sparingi kto dłużej wytrzyma bez kontaktu, itd.! Ja bym nie mogła tak, nie umiałabym żyć w takiej Modzie na sukces, przecież to niezdrowe jest, no dajcie żyć! Otwórzcie oczy, ile można grać rolę ofiary i pozwalać się przeczołgiwać???
|
|
#606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jejku no tak mi się chce wyjść, a tu wszyscy wymulają. Zła jestem
|
|
|
#608 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, moj ojciec zachowuje sie jak fanatyk i juz mam tego serdecznie dosyc. czy ja mu bronie dawac pieniadze na tace? nie. ale czemu wymaga tego ode mnie? "jego boli to, ze ja nie daje", "on jest odpowiedzialny za mnie przed Bogiem" itp
![]() TZ wciaz sie nie odzywa, az kipie ze zlosci. wczoraj taka fajna niespodzianka, taki mily kochany....z nim mam takie hustawki emocjonalne . edit: wlasnie zadzwonil. wielce zdziwiony, co ja chce? powiedzialam mu, ze moze nie przyjezdzac do mnie. oczywiscie on nie widzi problemu w tym, ze moze go potrzebuje. po co sie w ogole mna przejmowac? jak przyjedzie to go totalnie oleje i bede zakuwac. moze z zakuwania bedzie chociaz jakis pozytek, bo z czasu spedzonego z nim dzis na pewno nie |
|
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#610 |
|
Przyczajenie
|
To moj pierwszy post na tym forum. Potrzebuje Waszej pomocy. jestem w rosterce.
Ostatnio bedac u TZ zobaczylam, ze odwiedza profile kolezanek (wedlug mnie dosc atrakcyjnych) i oglada ich dosc wyzywajace zdjecia. <zajralam robiac u na zlosc bo on tez kiedy u mnie byl to zrobil> Nie odzywalam sie nic na ten temat. Wiem ze moze sobie ogladac rozne rzeczy (ja tez to robie), jedna bylo mi przykro gdyz byly to dosc wyzywajace zdjecia... Po drugie ostatnio TZ caly czas zwraca uwage na moj wyglad (jestem delikatna jesli chodzi o te sprawy): a to zebym sobie wlosy poprawila bo sa rozczochrane, a to ze kredka mi sie rozmazala, a to ze boczki mi sie zrobily (i mnie za nie lapal-fakt przytylam troche przez swieta ale gruba nie jestem choc samoocene mam bardzo niska ). Wkoncu w formie dokuczania zaczelam mu mowic o tych zdjeciach dziewczyn. Pytac dlaczego to ogladal itp Mowil ze z czystej ciekawosci itd Ze on sie smieje z takich dziewczyn, ze sa tak glupie ze takie fotki dodaja na serwisy publiczne. Bylo ok ale niestety wieczorem sie o to poklucilismy. TZ zaczal wrzeszczec i bluznic jakim prawem mu wogole to sprawdzilam itp Rozstalismy sie pokluceni. Dzis nie chcialo mi sie znowu o to spierac i bawic sie w rozne "gierki" wiec zaczelam go zaczepiac piszac smieszne smsy. TZ odpisal wiec napisalam ze nie chce sie klucic i ze go przepraszam. Pogodzilismy sie-bylo ok. Potem spotkalam sie z nim na chwile-byl strasznie marudny, powiedzial mi nawet "zrob cos z tymi wlosami bo zle wygladasz"-poszlam dajac mu buziaka bez zadnego komentarza. Na kolejnym krotkim spotkaniu zrobil mi wyrzuty ze wogole smialam do niego pisac (a pisalam rzeczy przyjemne-juz nie bede tego opisywac bo nei ma sensu) bo on chcial sie wtedy uczyc. Najsmieszniejsze jest to ze odpisywal mi normalnie, piszac "kochanie" itp :/ Na koniec dnia przyszedl i powiedzial ze chce ze mna porozmawiac. Wiedzialam juz ze jak on tak mowi to dobrze nei jest. No i powiedzial ze chce sie rozstac. Ze ma tego dosc. Ze zabieram mu caly czas (a z reguly sam do mnie dzwoni :/ ). Porownal mnie do innych dziewczyn-ze inne o siebei dbaja a ja ostatniio chodze jakas zaniedbana (caly czas chodzilo mu o te moje wlosy ktore wiadomo ze zima tez sie troche gorzej ukladaja) . Ze go wypytuje (i to jest niestety prawda-pytalam o wszystko-to jest powod dlla ktorego tutaj zamiescilam ta historie- z kim rozmawial, co robil itp-zazdrosc mnie zrzerala od srodka ze moglby gadac z jakas inna dziewczyna ). Jadac razem przepraszalam go za to. Powiedzialam ze jesli tego nie chce to nie bede tego robic (musze wkoncu to zwalczyc). Dojechalismy na miejsce gdzie mialam juz wysiasc... W rozpaczy wysiadlam, zdruzgotana, majaca nogi z waty-nie wiedzialam co mam poczac. Szlam przez chwile a TZ wysiadl z tramwaju i przybiegl do mnie tulac mnie i mowiac "przepraszam" (bardzo plakal). Za chwile powiedzial ze on tak naprawde nie chce ze mna byc bo ma tego wszystkiego dosc ale nie potrafi bo mnie kocha. I znowu zaczal mowic ze nie jestesmy juz razem. Poszlam go odprowadzic (zawsze on to robil) i tak po moich przeprosinach powiedzial "dobra, to jestesmy razem" i po chwili bez zadnej rozmowy, cmokajac mnie w policzek wsiadl do autobusu i odjechal....Powinnam sie cieszyc? Nie ciesze. Dociera do mnie powoli co od niego uslyszalam. Zmieszal moja urode z blotem. Dal do zrozumienia ze nie jestem juz dla niego atrakcyjna i ze ma mnie dosc... Przed chwila zadzwonil i zaczal ze mna rozmawiac na zupelnie inny temat... Rozsadek mi mowi ze powinnam sie z nim rozstac bo moze znajde kogos kto mnei bedzie szanowal i kochal ponad wszystko. Z drugiej-nie potrafie bez niego zyc po tych 3latach zwiazku. Kocham go. Wczoraj po klutni chcialam z nim pogadac ale NIGDY nie pomyslalam zeby sie z nim rozstac. Troche sie rozpisalam. Przepraszam ale mam metlik w glowie. Nie wiem co mam myslec o jego zachowaniu. |
|
|
|
|
#611 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Skoro to jest zazdrość w normie a ja pisze głupoty to w ogóle w czym problem ?. Wszyscy są szczęśliwi i wspaniali .....a tak naprawdę nic się nie zmieni........kółko wzajemnej adoracji
|
|
|
|
|
|
#612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech sobie znajdzie manekiniarską laskę, z idealnymi włosami i inteligencją lamy. Nie mam pytań. Powiedz mu, że jest frajerem. Niech ktoś mu to uświadomi.
|
|
|
#613 |
|
Przyczajenie
|
On mi zawsze powtarza ze jestem kobieta i musze byc zadbana. Co do boczkow to mi mowi ze mi "napomknal" o tym teraz niz zebym przytyla bardziej...
Szczerze to latwo Ci powiedziec. Jest mi przykro, zastanawiam sie ale na co dzien jestesmy szczesliwi. Dobrze sie ze soba czujemy. Niestety ostatnio cos nawalilo... Nie wiem jak mu wytlumaczyc ze to ze ejstem kobieta nie oznacza ze musze codziennie wygladac jak z wybiegu... Do niego to nie dociera. I ja tez nie jestem bez winy bo przez swoja zazdrosc zepsulam zwiazek. Poza tym obecnie- ZNOWU- jestesmy razem :/ Cale rozstanie trwalo jakas godzine Edytowane przez kaczownik Czas edycji: 2010-01-13 o 19:49 |
|
|
|
|
#614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#615 |
|
Wtajemniczenie
|
chciałam się Was dziewczyny poradzić w pewnej sprawie,ktora powoduje ze jestem coraz bardziej zazdrosna i wogole czuje sie jakas nieatrakcyjna, jestem bardziej nerwowa.
-moj facet tak jakby gorzej traktuje nieatrakcyjne wg niego kobiety oczywiscie nie jawnie ale uwaza je tak jakby za gorsze -powiedział mi kiedys ze ładne dziewczyny to wiadomo ze sa fajne -duzo z nim wychodze na miasto i fakt ma malo znajomych kobiet u ale ktorych nie spotyka mowi czesc tylko tym ladnym-takim pieknosciom,kilka razy byla taka sytuacja ze szly jego znajome ktore byly powiedzmy niezadbane to udawal ze ich nie widzi albo zmienial droge itp.i tu nie przesadzam,dla mnie to bylo strasznie dziwne -dodatkowo juz nie chodzi o to zeby dochodziło do czegos miedzy nami ale ja po prostu nie widze zeby miał na mnie jakoś specjalnie ochotę; -uważa że nie rzucam sie w oczy np na ulicy w sensie ze nie jestem jakas wyjatkowo atrakcyjna -rozmawialismy wtedy na temat dziewczyn co malo zakrywaja.moze jestem troche prozna ale on chyba nie wie jak jest naprawde,nieraz mnie zaczepiaja obcy i na ulicy i na dyskotece. -rozmowy na temat tego czy uroda jets dla neigo az tak wazna prowadza do niczego,bo on nei umie tego wyjasnic. ogolnie jakos ostatnio mi sie ze tak brzydko powiem latwy wydaje ,bo skoro mi tak z nim latwo poszlo to czemu innej nie pojdzie tak latwo,wystarczy ze bedzie ladna. tak sie chcialam wyzalic ale licze na opinie i co o tym sadzicie.ja mam 20 on 23 razem rok i na poczatku czulam sie zupelnie inaczej ...
|
|
|
|
|
#616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wciskam tej Pani OFF. ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
Ricca, z Twoim facetem jest podobnie, chyba ma okres dojrzewania przed sobą, można się oglądać za ładnymi dziewczynami, ale żeby w taki sposób traktować kobiety? Jest ładna to z nią pogadam, brzydka - nie zasłużyła na moje "cześć". Chłopak ma jakiś problem chyba, albo leczy w ten sposób kompleksy.
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny uważam, że przesadzacie, robicie teraz atak na Boni, to wolne forum, każda ma prawo powiedzieć, napisać co chce...
po co te kąśliwe uwagi, bo nie rozumiem... nie obraziła tutaj nikogo, tylko napisała jak z jej punktu widzenia to wygląda. Ja z pokorą przyjęłabym krytykę, podziękowała za wyrażenie zdania, ale nie atakowałabym jej... Ewentualnie napisałabym: "nie zgadzam się z Twoim zdaniem" "myślę w inny sposób" i tyle. Red, jak przyjedzie sprzedaj mu kuksańca albo czekaj na niego z wałkiem w progu
Edytowane przez gwiazdeczka172 Czas edycji: 2010-01-13 o 20:00 |
|
|
|
|
#618 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
no ciesze sie ze moj TZ podchodzi do mojego wyglądu troche inaczej.
np ostatnio zrobil mi sie brzuszek- i powiedzialam ze musze go zrzucic ale jak sie nie uda to trudno, dobrze sie czuje taka jaka jestem a on na to " i bardzo dobrze , mnie on nie przeszkadza"
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
a może zna? może nas dogłębnie podczytuje?
![]() nigdy nie wiadomo ![]() ps. szatanico, miałam Twój znak w ostatnim poście 666 |
|
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
No to nie wiem czego właściwie oczekujesz, skoro to Twoja wina to przeproś go i tyle...
|
|
#623 |
|
Wtajemniczenie
|
Przez te grubo ponad 2 i pol roku jak jestesmy razem, to na palcach u dwoch rak moge policzyc dni, w ktorych nie powiedzial mi, ze jestem sliczna, albo, ze bardzo na niego działam
. Oczywiscie pomijam wieksze klotnie, chodzi mi o takie normalne dni .Pod tym wzgledem moge byc spokojna - przyciagam go jak magnes(z?). Co nie znaczy, ze mnie dzis cholernie nie zbulwersowal. Ale wiem, ze tez przesadzam. No ale tak to jest, gdy kobieta ma @
Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2010-01-13 o 20:14 |
|
|
|
|
#624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój Tż przytaszczył jakąś książeczkę reklamową, i jest reklama operacji plastycznych a na zdjęciu w rogu laska z boskimi cyckami, sutki jej sterczą przez biały tank top, pokazywał mi i zachwycaliśmy się nie dość, że laska ma cycki takie jakbym chciała, to jeszcze tank top o jakim marzę i te sterczące sutki ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
nie ma dnia bez "kocham Cię", jak zasypiamy to zawsze się do mnie przykleja to ja jestem bardziej zimna ryba
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
Redkażda z nas jest wtedy bardziej nerwowa. dlatego ja swojemu od początku związku tłumacze ze w takie dni potrzebuje wiecej zrozumienia i zeby sie nie gniewal na mnie za moje nagłe wybuchy płaczu i złości.
---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- szatanicaale chyba nie chcial Ci zasugerowac zebys sobie takie zrobiła prawda?
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
mi się dzisiaj cały dzień w głowie kręci...
jutro zobaczę się z TŻtem ma wolne, chciałam jechac na uczelnię na 14 dopiero, ale zapytał czy przyjadę jutro do niego będziemy sami ![]() Red, mój może mi nie mówi co rusz że jestem piękna itp. ale słyszę miłę słowa, Skarbie, Kochanie, Niunia, Cukiereczku itp. a działać na niego działam ![]() wystarczy, że położę się koło niego i już namiocik
|
|
|
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
beka! oj sztucznych to chyba nie chciałabyś mieć co?? zresztą po co Ci inne jak TŻ się Twoimi zachwyca?
|
|
|
|
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chętnie bym sobie takie kupiła, Tż mówi, że oszalałam
|
|
|
#630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kuzynka mi opowiadała, że oglądała cholera wie gdzie, jak powiększali piersi ![]() wiesz jaka jest najnowsza metoda? przez pępek |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.

21. 04.2014 

przypominają mi się wspólne chwile - jak byliśmy razem, na zakupach itp. 
zawsze mi odpisywał.

Jest ładna to z nią pogadam, brzydka - nie zasłużyła na moje "cześć". Chłopak ma jakiś problem chyba, albo leczy w ten sposób kompleksy.

nie ma dnia bez "kocham Cię", jak zasypiamy to zawsze się do mnie przykleja