|
|
#4771 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rossmann - część V
Mogę sobie wybrać, bon jest na 200 zł. Więc i duzo i mało. Te co mnie interesują zabiegi kosztują duzo ponad 200. Domyslam się, że bedzie mozna dopłacić. Mam czas podobno do końca kwietna na wykorzystanie, więc jest jeszcze czas.
|
|
|
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam z rossa. Nie bylo żadnych żeli adidasa w promocji
|
#4773 |
|
Raczkowanie
|
Na prawdę w tych rossmannach porobili promocje do niczego. Nie dosyć że wprowadzają klienta w błąd, bo nie wszystkie produkty z serii są przecenione, to jeszcze nie ma tych produktów przecenionych. Tak więc kupiłam dzisiaj tylko małą odżywkę HE, podpaski always i przeceniony żel Nivea- melon. Nie było- przecenionych żeli pod prysznic (półka świeciła pustką), Ziaja opuncja figowa, ani Cif z Grootbusterem (czy jak to tam się pisze).... Farby u mnie tylko 2 kolory były przecenione- jakiś rudy i blond
Podaję kod na Signal White Now płyn do płukania ust 500ml 2981516470380 Edytowane przez zuczek2023 Czas edycji: 2010-01-13 o 16:10 Powód: bo to jakieś takie niewyraźne |
|
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś kupiłam Lady Speed Stick
Fakt wzielam ostatnią.. Odżywke herbal 400ml tez znalazłam.. Ale kremów ziaja opuncja figowa nie było
|
#4776 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
Tak więc. teraz mogę powiedzieć coś więcej z mojej strony na temat maseczki synergen. Otóż. Otworzyłam, powąchałam i omal nie padłam na twarz.
Zapach odrzucający, powiedziałbym raczej śmierdzący rozpuszczalnikiem, domestosem, nie wiem. Nałożyłam na twarz, przeżyłam to 15 minut, zmyłam i co? Wycieram buzię, trzy sekundy, już mi się świeci nos. ![]() Jedyny plus: wysuszyła wypryski. Jednym słowem nie polecam jej z mojej strony. Drugie opakowanie wyrzuciłam, nie miałam zamiaru go nawet otwierać. Choć na 1,69 moim zadaniem produkt nie warty ceny. Polecacie coś innego na cerę trądzikową?
|
|
|
|
#4778 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4779 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez juhaska Czas edycji: 2010-01-13 o 17:02 |
|
|
|
|
#4780 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tekst 'różne rodzaje' ze zdjęciem zapachu Wild Freesia. w moich 3 Rossach nawet miejsca na Fresię nie było. kupiłam dziś: *płyn do kąpieli Apart migdałowy za 4 z groszami *piankę Taft Sensitive za 7 z groszami *mały szampon HE Grawitacji Nie! (pomarańczowy) |
|
|
|
|
#4781 | ||
|
DOMator
|
Cytat:
Cytat:
Zauważyłam w ulotce z super pharmu, że tam też są te zestawy, chyba nawet taniej. Ja niestety nie skorzystam, bo do najbliższego SP mam 140 km, a nie chcę angażować znajomych w kupowanie i przekazywanie, bo to więcej warte niż parę zł różnicy. Poczekam, może pojawią się jeszcze w rossie.
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś znowu zawitałam do R. z myślą, że uda mi się kupić Persil 2kg do kolorów- byłam w 2 R. ale proszku nie było
![]() kupiłam za to podkład https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...wietlajacy.htm i kwiatowy odświeżacz Domol w żelu |
|
|
|
#4783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...tradzikowa.htm jak dla mnie ta jest KWC wśród maseczek
|
|
#4784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
![]() Signal White Now płyn do płukania ust 500ml 15,99 --> 11,99 2981516456889 Edytowane przez Callanthe Czas edycji: 2010-01-13 o 17:23 |
||
|
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
Używała któraś tych paletek z WIBO co mają 9 cieni? jak z ich jakościa? Nie zbijają się w załamaniach? Są dobrze napigmentowane?
03.02.2010 ZOSIA Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-01-13 o 17:41 |
|
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
Jak jeszcze używałam maseczek do cery trądzikowej, to najczęściej kupowałam gruszkową Perfecta No Problem albo rozgrzewające - Garniera i St. Ives.
|
#4787 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
Plusem tych rozgrzewających jest to, że są w dzielonej saszetce, na 2 użycia. Perfectę też miałam na dwa razy, ale musiałam zostawiać otwartą. I Perfectę można też dostać w tubce, ale ja wolałam saszetki - zużyłam i mogłam kupić jakąś inną, a nie znów używać gruszkowej
|
#4790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
Kobietki,ja nie wiem do jakich R. Wy chodzicie,ale w moim były pełne półki żeli Adidasa,szamponów Shaumy,Clear,proszków Persil itp.
.Tylko nie było kaszek Nestle dla dzieci .I jeszcze kupiłam żel pod prysznic Fa kokosowy.Matko,co za zapach obłędny!od razu mam ochotę na raffaello
Edytowane przez annah33 Czas edycji: 2010-01-13 o 17:46 Powód: dopisek |
|
|
|
#4792 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nad kodem kreskowym jest wyraźna informacja: data i nr serii na zgrzewie, więc tajemnicze cyfry 05201009 to na pewno 05.2010 i nr serii 09. Ot i tajemnica rozwiklana
|
|
|
|
|
#4793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma mnoooostwo recenzji
|
|
#4794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że teraz w promocji jest tylko Garniera miodowa, bo jakby były wszystkie, to byś sobie mogła na próbę wziąć Gruszkowa Perfecta na pewno miała 2 z przodu, ale dokładnej ceny nie pamięta. Więcej niż 3 zł nie kosztuje. ![]() Ale jednak najbardziej na trądzik polecam maseczki z zielonej glinki Kupiłam sobie sproszkowaną glinkę na Allegro (dokładniej mowiąc tutaj: http://allegro.pl/item872218299_mocn...owa_100_g.html), mieszałam z wodą i oliwą, a później na buźkę. Efekt świetny, mat, gładkość, zamknięte pory.
|
|
#4795 |
|
Zadomowienie
|
Strasznie dziwi mnie sprawa Revlona w Rossmanie. Bo w niektórych nie ma go wcale, w kilku widziałam za 68,99, a pare dni temu w jednym mało uczęszczanych za 58,99. Dziwne. Ale mi niestety rossmanowski się nie przyda bo widziałam u siebie tylko wersje do tlustej skóry, ja używam do suchej.
|
|
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
Czy w Rossmannie znajdę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-5...-do-twarzy.htm lub https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...zajace-nos.htm (te drugie to pewnie nie, niestety...)
|
|
|
|
#4798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4799 |
|
Rozeznanie
|
Szukałam dzisiaj w trzech rossmanach golarki do swetrów, ale w żadnym nie było
![]() Czy która z was może jej wczesniej używała? |
|
|
|
#4800 |
|
Zadomowienie
|
Ale się wkurzyłam
Kupiłam HE szampon nawilżający ten niebieski(tylko taki był,ale zapach kokosowy jest obłędny,więc się cieszę) 3 Rexony dla mamy (w promocji oczywiście jeden zapach) i masło kakowe Ziaji,bo już miałam na wykończeniu....Na malowanie włosków znowu muszę poczekać....
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

Fakt wzielam ostatnią.. Odżywke herbal 400ml tez znalazłam.. Ale kremów ziaja opuncja figowa nie było

tekst 'różne rodzaje' ze zdjęciem zapachu Wild Freesia. w moich 3 Rossach nawet miejsca na Fresię nie było. 

Szkoda, że teraz w promocji jest tylko Garniera miodowa, bo jakby były wszystkie, to byś sobie mogła na próbę wziąć
Kupiłam HE szampon nawilżający ten niebieski(tylko taki był,ale zapach kokosowy jest obłędny,więc się cieszę) 3 Rexony dla mamy (w promocji oczywiście jeden zapach) i masło kakowe Ziaji,bo już miałam na wykończeniu....Na malowanie włosków znowu muszę poczekać....