|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D
mają otworzyć w piątek, oby był, tak mi się na nim super makijaż trzyma!
Cytat:
jeszcze, żebym znalazla jakieś ładne, a nie tandetę ![]() hehehe, nie ![]() Ja uważam na siebie, ale 2 razy w tygodnu późno wracam, raz z koleżanką,a raz sama ciemno już. Mama przyjechała powiem jej o gazie. Niby już go złapali, ale nawet niewiadomo czy to ten, poza tym, licho nie śpi..
||
|
|
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Napisałam wiadomość do Złośliwca ale nie ma żadnego odzewu ![]() Ja nie lubię kłaść kremu pod podkład więc nie jestem w stanie czegoś polecić Kilka razy próbowałam ale po chwili świeciłam się i makijaż trzymał się o wiele krócej niż bez kremu Krem kładę jedynie na noc ale to też nie zawsze
|
|
|
|
#3333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serio? ![]() to już nie będziesz Panią Jesień tylko Panią Zimą ![]() (moim zdaniem ten kolor kompletnie nie pasuje do Twojego typu urody) |
|
|
|
|
#3334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() włoski suche sa bardzo ładne a kolor mnie urzeka po prostu ![]() TZ juz sie nauczył gadac ze swinkami
|
|
#3335 | |
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
jak z myślą o studniówce to może spróbuj bazy? soraya ma w swojej ofercie i spehpora. ta druga dużo lepszą, ale pierwszej nie można niczego złego zarzucic. naprawdę polecam - wygładza i daje matowe wykończenie. a jak koniecznie musi być krem to fajny i przystępny cenowo jest nawilżająco matujący nivei do skóry mieszanej
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie się dowiedziałam, że chrześnica będzie u nas do piątku
Mam nadzieje że będę miała czas na wizaż
|
|
|
|
#3338 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Skrzyp polny, kofeinę i karnitynę (L-karnityna?), bluszcz, imbir i centella asiatica, ale za Chiny nie wiem co to jest ;o
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
odzywa sie do nich, prawie tak ładnie jak ja
![]() wypilam herbatke pokrzywową, z suszonki swinek - nie widze róznicy, miedzy normalną
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
nie bylo mnie chyba 2 dni a już napisałyście tyle, nawet nie probuje nadrabiać bo nie dam rady no może parę ostatnich stron zrobie wogole to jestem zła, od poniedziałku mnie wsztsko denerwuje, krzyzuje się ze hey nie wiem czyw wiecie ale nosze aparat staly na zebach i mialam mieć właśnie za tydzien sciagany aparat i co zab mi sie przekrzywil czyli noszenie aparatu sie przedluzy ![]() ![]() dzisiaj chyba 30 minut spedzilam na fotelu dentystycznym, tak mi sie popsuł ząb od jednego z elementów we wtorek miałam 6 zaliczeń i czuje sie jakbym miala mozg wyprany![]() a dzisijaj okazało sę co to oznacza sprawiedliwość a mianowicie, kobieta na zajeciach z jednego z przedmiotow w 2 grupach wogole nie pytala tzn zapytala sie co kto chce dostac, a u nas w ostatniej grupie i w przedostatniej sie odmieniło i pytała z kart ![]() :mur :![]() a i lepiej ta katedra jest superowa od miesiaca zapowiedziali nam zaliczenie na za tydzien, w pon przesuneli na poniedziałek czyli 2 dni mniej czasu na nauke , a jaksie oswoilam z ta myslą to dzisija wyskoczyli ze na 70% nie bedzie zaliczenia, ja zwariuje z ta katedra to nic ze na zalke mam chyba z 200 stron a przeciez nie bede się uczyć już teraz jak może tego nie być bo chyba bym zwariowała gdbym spedziła nad tym kilkanascie h po to by uslyszec ze nie bedzie albo inaczej nie bede sie uczyc a nagle wyskocza ze bedzie i to nic ze we wtorek mam 5 egzaminów (3 praktyczne i 2 teoretyczne) ![]() się wyżalilam a wogole mam straszny syf bo nie mam siły i koncepcji jak posprzatac poukladacc w szafie i w komodzie
|
|
|
|
#3341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedziałam, ze ten warunek będę negocjować Miki - nie ma za co ![]() Ty dobrze wiesz co ja o Twoich włosach myślę
|
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego następny zamówię na próbę 70 D, 23 zł z przesyłką to nie majątek ![]() ale skoczę na forum biuściastych i zobaczę co mi doradzą. nienawidzę niemieckiego malinko jutro ma być olej
|
|
#3343 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dlatego do efektu super matu tapioki dodaje troszke koloru pudrem mineralnym essence (wczoraj Mona pisala, ze jest na prawde mineralny). Gdzies na wizazu dziewczyny tez pisaly o tym, ze do skrobi dodaja odrobine kurkumy - nie wiem jaki efekt, nie sprawdzalam. A co do samego pudru - jak matujacy, to raczej nie rozswietlajacy Cytat:
Cytat:
![]() Ale widzialam kiedys dziewczyne o bardzo podobnym typie urody do mojego - cieply odcien cery, ciemne oczy i ciemna oprawa oczu. No i ta dziewczyna miala wlasnie takie mniej wiecej wlosy - nie tak chamsko platynowe a takie bialawe (cieplobialale byly) i wygladala przepieknie i strasznie oryginalnie ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3344 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
był do niczegosłucham sobie właśnie płyty PJ Harvey&John Parish |
||
|
|
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie zmyłam amlę i czekam na efekt końcowy, bo z olejami nigdy nie wiadomo jak to się skończy
![]() czekam na naszego dostawcę kociego żwirku i coś nie przyjeżdża.... ![]() już nawet koty pomrukują z niezadowoleniem, gdy widzą ilość żwirku w kuwecie
|
|
|
|
#3346 |
|
ma zielone pojęcie
|
Siedzę sobie właśnie z Dermaglinem na głowie. Zawsze następnego dnia po zastosowaniu zielonej glinki czuję w skórze takie mrowienie jak po nafcie. Czy to możliwe żeby zielona glinka jakoś działała na cebulki włosów?
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem czemu, ale moja Martini strasznie dużo kup robi. Żaden mój kot, nie załatwiał się tyle razy co ona.
|
|
#3348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo, jeśli pamięć mnie nie myli , farbujesz naturalnie a to uniemożliwia chemiczną koloryzację
|
|
|
|
|
#3349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- tak raz na jakiś czas zamawiamy większą ilość np 6 worów po 20kg i to starcza moim sierściuchom na niecałe pół roku a jeszcze przywożą nam do domu i wnoszą na trzecie piętro |
|
|
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
Karmimy ją tylko suchym, ponieważ tak była karmiona od urodzenia.
|
|
#3352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale fachowiej odpowiedza ci na biusciastych
|
|
|
|
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
Narazie mi powiedziały ze mam mieć 70. A o miseczkę się jeszcze dowiem.
Ale dzięki za pomoc
|
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3355 | |||||
|
Zakorzenienie
|
nadrabiłam prawie 10 ostatnich całych stron wątku ufff, ale raczej nie przebrne przez resztę chyba z 30 stron bo mi oczy odmawiają trochę posłuszeństwa przez ostatnie dni (3 dni) spałam może po 3 - 4h
![]() więc nawet nie piszę jak wyglądają moje włosy;/ muszę im coś sczegolnego zrobić jutro ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() właśnie sobie przypomniałam ze dawno nie mierzyłam swoich włosów Cytat:
![]() a odpowiedzi testów zwykle są teo samego dnia wieczorem , przynajmniej kiedyś tak było mojej mamie też musze coś wykombinować z paznokciami, ale jakoś ostatnio nie mam czasu anwet swoimi się zająć przez co wygladaja strasznieCytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuję za wiadomość, a nie wiesz może ile bedzie kosztował
|
|||||
|
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
z tego co wiem, ona sama nie wie, bo dopiero będzie miec go pierwszy raz
|
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
dymka chodzilo ci o ta ziaje https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...draznienia.htm ??
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od jakiegos czasu faktycznie staram sie mniej lub bardziej naturalnie szalec z kolorami - dzisiaj moj steskniony, wielki powrot do czerwieni ![]() Ale dzisiaj bedziemy mieli przepysznie niezdrowa kolacje. Jak swierdzil TZ - od czasu do czasu trzeba zjesc cos niezdrowego i wzia sie za panierowanie Brie a mi kazal obierac ziemniaki ![]() |
|
|
|
|
#3359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tutaj coś o niej: http://www.luskiewnik.strefa.pl/psyc...lantia/p27.htm i tutaj: http://www.bio-med.pl/centella_asiatica.html ![]() Może i miłe, ale wolałabym wyglądać chociaż na licealistkę, a nie na gimnazjalistkę. Jeszcze mi się nie zdarzyło kupić alkoholu bez pokazania dowodu.
|
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
malina chcialabym miec proste
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

dopiero po chwili do niej dotarło, że ma taką "starą
myślałam, że serdeczny to ten środkowy i dlatego go ludzie tak często wystawiają z serdecznymi życzeniami
Kochana uważaj na siebie 

a jeszcze przywożą nam do domu i wnoszą na trzecie piętro