|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
nienawidzę takich ludzi. ![]() zobrazowałam wam to trochę rozrysowałam układ na kartce. xDnie do końca, nie rysowałam końcówki, tego łączenia w czwórki i ostatnich łańcuszków. pokażę wam film jak nagram..może w piątek wezmę ten aparat w końcu.. bo jutro nie ma próby.
|
|
#1952 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Myślałam, że teraz będzie inaczej, ale jednak się przeliczyłam. Matko, ja narzekałam na swoje obroty i przejście na krzyż, a Ty masz układ z kosmosu Ile trwa ten polonez u Ciebie?
|
|
|
|
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Beata dzięki. Chemia jest już ujarzmiona. siedzę i myślę co by napisać, ale chyba nic konstruktywnego nie wymyślę. Także lecę, dobranoc;*
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-01-13 o 20:54 |
|
|
|
|
#1954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
siedem i pół minuty ;p
|
|
#1955 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oj tam ona się nie zna ;p Cytat:
o Bożeeeeeee mamusia musi koniecznie mi kupic majtki, czerwone !! haha.
|
|||
|
|
|
#1956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale macie układy, pierwszy raz takie coś na oczy widzę A propos tych majtek czerwonych. Moja koleżanka gdzieś wyczytała taki przesąd, że jak się je zdejmie po studniówce, to nie można ich prać ( I wtedy się zda na pewno |
|
|
|
|
#1957 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1958 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16446083] o Bożeeeeeee mamusia musi koniecznie mi kupic majtki, czerwone !! haha. [/QUOTE]mi też byle nie stringi wyślę tą prezentację do kamerzysty i idę do wanny ![]() dzisiaj byłam w solarium i śmierdzę spalenizną mandarynkowych snów ;* ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- biegają może a nie chodzą ![]() nie no idę, mandarynkowych ;*
|
|
#1959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tam, mam szpilki 10cm chodzimy ![]() 7 minut 40 sekund dokładnie chyba jest, a mamy coś koło 7 minut zrobionych.
|
|
#1960 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale też mamy ten łańcuszek ('łapki' ), tylko że my się trzymamy za ręce normalnie, ale na początku też cwiczyliśmy przybijając sobie ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16446083] zapamiętam ![]() oj tam ona się nie zna ;p[/QUOTE] no konieecznie ![]() mam nadzieję ![]() Cytat:
![]() Oglądam sobie Wredne Dziewczyny po raz 35932
|
|
|
#1961 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1962 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A dokladniej to jedna stopa, bo ona to zawsze jest jakaś krzywa i większa. W sumie to nie widzę między nimi różnicy, ale czuje to w prawie każdych butach na obcasie :P
|
|
|
#1963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łapiemy się za przedramiona też. http://www.youtube.com/watch?v=qSRRl...eature=related tutaj około 45 sek widac na czym polega ten mój kwiat lotosu, tylko my to robimy w mniej osób i tak bardzo od siebie nie odchodzimy, tylko robimy to na raz. raz-rece w góre dwa- wchodzimy trzy - rece w gore, chlopcy krok do tylu. Cytat:
|
|
#1964 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
idę spać. Dobranoc
Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2010-01-13 o 21:53 |
|
|
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
Majkel się znowu ze mnie śmieje
Ja 21:51:10 ziomek, obczaj, my trzy lata w jednej lawce;d Majkel 21:51:25 no a jak xD Majkel 21:51:35 Ty no bez kitu xD Majkel 21:51:48 z nikim tyle czasu w jednej lawce nie siedzialem xD Ja 21:51:56 haha, a widzisz;d Ja 21:52:02 weterani;d Majkel 21:52:16 nawet jak miejsca zmienialismy to i tak razem caly czas ![]() Ja 21:52:28 no a jakze Majkel 21:54:50 bez Ciebie bym sie tyle nie nauczyl ![]() Majkel 21:54:58 to Ty mnie motywowalas do nauki Majkel 21:55:06 zawsze chcialem Ci dorownac
|
#1966 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie w klasie jest taka grupa "tipsiar" która myśli że może wszystkimi rządzić![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16446083]no cóż są ludzie i taborety jak to ktoś kiedyś pięknie powiedział ![]() [/QUOTE] są ludzie i taborety ale żeby się klamką urodzić ja znam taką wersje Cytat:
![]() Idę pisać rozprawkę z niemieckiego. Ale mi się nie chce
|
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
dowiedziałam się, że zmarła sąsiadka.
tato poszedł przed chwilą zanieść sąsiadowi dokumenty.. i sąsiad powiedział, że siostra zmarła i czekają na lekarza, żeby stwierdził zgon. już przyjechała karetka ![]() kobieta młoda, przed 50. jeszcze. od pół roku walczyła z nowotworem. aż mi się smutno zrobiło.. w ogóle straszna tragedia. kilka lat temu zmarł brat sąsiada - rak płuc. idę spać. dobranoc.
|
#1968 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Jak Justyny nie ma, to się nie robi spamu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
lusterko poszło, jutro jadę z tatą załatwić to z ACMartuś, co jest? ![]() Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16439735]i gdzieś to mam że na jutro mi zmienili plan i zamiast na 9.45 mam na 8 pierwszą historię i potem 2 h wolnego bo druga grupa ma niemiecki. jadę na 11 do szkoły. i tyle.[/QUOTE]U nas też tak jest, ale tylko jedna dziewczyna chodzi na niemiecki i ma 4 okienka ![]() Cytat:
nawet tata jak mnie zawiózł do kolegi z miesiąc temu, to wjechał na podwórko i że zawrócić, to też ręczny. A u nas na podwórku też tak zawsze robi tzn teraz nie, bo mamy tylko takie tory w śniegu do jeżdżenia ![]() Ale takie coś uczy wychodzenia z poślizgu, oczywiście nie na ruchliwej drodze itd, ale gdzieś na wolnym placu, jak najbardziej można Cytat:
Ostatnio zamówiłam ją i Kallosa. Ale poza zapachem i tym, że włosy są takie miękkie ze ro efektów ![]() A nie trzeba było dokładnie powiedzieć, w której scenie? Bo akurat dzisiaj kawałek widziałam chyba w soboty jest powtórka, to obejrzę ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16446083]no cóż są ludzie i taborety jak to ktoś kiedyś pięknie powiedział ![]() o Bożeeeeeee mamusia musi koniecznie mi kupic majtki, czerwone !! Mój kolega z gimnazjum cały czas to powtarzał ![]() Ja w ogóle nie chcę czerwonych a jak to powiedziałam mamie... ![]() ![]() Cytat:
![]() Spędziłam dzisiaj cały dzień z Kiełbasą i już mi się mózg zlasował od rachunku prawdopodobieństwa. To nie powinno podchodzić pod matmę, tylko pod jakieś wróżbiarstwo
|
||||||
|
|
|
#1969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli nic Ci to nie mówi ![]() ![]() To całe szczęście, że jesteś cała. No to, już głowę umyłam, no i ładnie mi włosy kręci. I faktycznie, bardziej miękkie. Zobaczymy co będzie dalej.
|
|
|
|
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jechałam z mamą, pierwsza raz. Tzn, że ja kierowałam i jeszcze nigdy wcześniej nie jechała ze mną. I teraz mówi, że więcej nie chce, bo mam pecha ![]() Tak z 90 zahamowałam do 50 i trochę uciekły, tylko jednego bokiem zahaczyłam. Wolę nie myśleć, co by było, jakbym jechała szybciej, a one oba by tak sobie stały ![]() Kolega: "masz AC, to trzeba było przyspieszyć, jakieś drzewo zaliczyć, byś kupę kasy dostała" Wg moich rodziców śmierdzi. Jak sobie tego silk lina potrzymam na włosach, to zawsze jest, czym się znowu wysmarowałam ----- Idę, bo jutro tego prawdopodobieństwa nie napiszę
|
|
|
|
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tym bardziej, że u mnie na Mazurach slizgawice i peeeeeeeeełno dzikiej zwierzyny na drogach ![]() ostatnio w poniedziałek jeździłam samochodem to nawet tato się dziwił, że tak delikatnie wszystko robię, że nawet abs się nie włączał ![]() teraz nie jeżdżę samochodem ogólnie, tylko w nagłej potrzebie ![]() bo moja alfa nie ma zimowych opon więc muszę się do taty uśmiechać po kluczyki od jego samochodu no! ![]() dzień dobry Kluski ;* wyspały się? Karolina, Justyna - co wy o tej porze na wizażu robicie? ![]() nic mi się nie chce miałam wstać o 6:15, spałam do 6:50 idę się ubrać, o 7:50 wychodzę ![]() filharmonię dzisiaj w szkole mam, mam nadzieję, że coś ciekawego ![]() ostatnio były piosenki z musicali <33 przecudna filharmonia była, a jak pięknie facet śpiewał <333 pewnie teraz będzie jakaś niekoniecznie. odchamię się chociaż. miłego dnia ;*
|
|
#1972 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a serial jakoś mnie nie zachwyca. w ogóle trwa tylko 25 minut , przecież to tyle co nic ;p uwielbiam te zabobony Cytat:
też taką znam ![]() Cytat:
mój instruktor cieszył się jak dziecko jak spadło więcej śniegu, bo mówi że sobie pojedzie na plac pojeździc na ręcznym dzisiaj była powtórka. jak Majka siedziała w kawiarni z przyjaciółką to w tyle przeszedł dwa razy chłopak w żółtej koszulce ;DCytat:
dzień dobry ;* jak cudnie jest siedziec w środku tygodnia o tej godzinie w domu ,pijąc ulubioną herbatkę już sobie wyobrażam gadanie historyczki , dlaczego to my nie przyszliśmy na lekcje .zmian nie widziałam w ogóle wczoraj w moim mieście było pobieranie krwi. ale nie mogłam iśc bo mam koncówkę okresu ;] . wkurzyłam się. ale na szczęście za tydzień jest pobieranie krwi w mojej szkole także git no i dzisiaj mam spr. z niemca ze strony biernej. muszę się jeszcze pouczyc ![]() miłego dnia ;*
|
||||
|
|
|
#1973 |
|
Przyczajenie
|
Czesc
Jest i kolejna maturzystka, troche późno ale zawsze lepiej późno niż wcale. Tak na dobry początek :Polski, matma, ang - P Ang, Matma, Historia, Wos - R Docelowo : UW, UJ lub Uwroclawski A nie musze mówić ze zaczynam uczyc sie od poniedzialku? ( zreszta jak co tydzien:p) |
|
|
|
#1974 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To masz szczęście, doceń to xD Cytat:
i tam w tle idzie ON![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16451778]oglądałam i widziałam go a serial jakoś mnie nie zachwyca. w ogóle trwa tylko 25 minut , przecież to tyle co nic ;p [/QUOTE] Ale suuuperrr Wiesz ja nawet nie wiem o czym on jest, bo tylko patrzyłam na tło hehe Cytat:
A co chcesz studiować? ![]() Ostatnio przepadają mi lekcje dobra ide jeść sobie a potem francuski ... jak dla mnie głupie jest uczenie się na pamięć zdań. Bo właśnie ja nie umiałabym słowa zastąpić innym słowem w tym języku :P Dlatego pozostaje mi tylko pamięciówa ...A jutro mam księdza, troche niemiło że w piątek, no ale cóż.
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-01-14 o 13:29 |
|||
|
|
|
#1975 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() Dziś w mym mieście były targi edukacyjne. Przyjechało kilka uczelni. Z jednej dawali m.in piłeczki na sznurkach. ![]() Cytat:
![]() A umiejętność zwijania języka w trąbkę to cecha dominująca. ![]() Też umiem, haha. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
+ ![]() Cytat:
Ale poważnie mówię, poważnie. ![]() Oł, to wczoraj było? Chciałam obejrzeć. ![]() Cytat:
Świetny jest. ![]() Cytat:
|
|
|
#1976 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() witam btw i także przyłączam się do pytania - jakie kierunki rozważasz? bo z takimi przedmiotami to chyba na wszystko da się złożyć :PW ogóle kupiłam sukienkę na studniówkę i mi smutno, bo wszyscy mówią, że moda funeralna i w ogóle nie jestem dżezi >> ale niech się wypchają. Mnie się podoba
Edytowane przez czijo Czas edycji: 2010-01-14 o 14:13 |
|
|
|
|
#1977 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale układ pokręcony ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16451778] uwielbiam te zabobony [/QUOTE] właśnie, jak z tym jest ?Cytat:
![]() Cytat:
![]() witam Was Ślicznotki ;* ale jestem zła co za niesprawiedliwość w tej szkole.i na dodatek TŻ mnie coraz bardziej denerwuje, nie wiem z kim pójdę na studniówkę ![]() mam doła ![]() (1/7/10) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne. (1/14/10) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie. jutro nie pójdę do szkoły, pojadę i odbiorę, coś na pocieszenie. chociaż i tak pewnie zaraz mi w domu popsują humor, bo nie będą chcieli dawać mi auta
|
|
#1978 |
|
Zadomowienie
|
no to proszę: http://i46.tinypic.com/1zojeo1.jpg
cenzura bo się wstydzę xd ale baaaardzo chciałam w tym stylu, odkąd zobaczyłam pilot Gossip Girl ;P tylko niekoniecznie chciałam do ziemi... no ale trudno. a w ogóle dziś jest rocznica śmierci Humphreya Bogarta. mamy tu jakieś fanki Casablanki? ;> |
|
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Bo byłyśmy umówione na gorący cyber seks
A tak serio to tak spać chodzę. Cytat:
I głowa do góry ![]() Się w szkole umęczyłam. Teraz jeszcze polonez o 17. No i za 9 dni studniówka
|
|
|
|
|
#1980 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a a imię masz serena? ![]() historia-R szacun Cytat:
![]() ja też ![]() Cytat:
wrzuc zdjęcię jak możesz ![]() Cytat:
![]() włącz sobie jakąś pozytywną muzyczkę , zapal świeczki zapachowe i się zrelaksuj ![]() hej ;* na historii było tylko 14 osób no a spr. z niemca nie było, bo pani zapomniała przygotowac ;] . heh. w ogóle wiecie co ? na początku roku ( ! ) podjeliśmy w klasie decyzję że naszym kamerzystą bedzie wujek kolegi z klasy. a przedwczoraj się okazało że ten ciec ( za przeproszeniem ) nie powiedział wujkowi że bierzemy go na pewno. no i inna klasa nam go sprzątnęła spod nosa świetnie. zosatliśmy bez kamerzysty,ale na szczęście koleżance udało się znaleźc kogoś. ma chłopak farta, bo inaczej miałby przechlapane ;]
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.

rozrysowałam układ na kartce. xD

za nazwisko...
bo druga grupa ma niemiecki. jadę na 11 do szkoły. i tyle.[/QUOTE]

nawet tata jak mnie zawiózł do kolegi z miesiąc temu, to wjechał na podwórko i że zawrócić, to też ręczny. A u nas na podwórku też tak zawsze robi
Ostatnio zamówiłam ją i Kallosa. Ale poza zapachem i tym, że włosy są takie miękkie ze ro efektów