Miłośniczki Zary - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-13, 19:55   #3661
la dra
Raczkowanie

Dot.: **Wątek miłośniczek ZARY**

Ile kosztują teraz te wężowe kozaki za kolano? zmieniło się coś w związku z trzecią turą?

la dra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 19:58   #3662
sintagma
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kometa333 Pokaż wiadomość
Dziewczyny z Wwy widzialyscie jeszcze gdzies plaszcz zalacznika? Obojetnie w jakim kolorze. W trzeciej turze kosztuje 129zl, wiec jest sporo przeceniony (z 399) a ja nosze M i boje sie ze juz go nigdzie nie dostane
Dzisiaj własnie przyglądałam sie tym płaszczom w ZT, było ich może z 6 ale czy m-ki są nie wiem. Mój własnie koło nich wisiał dlatego je kojarze
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down
sintagma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 20:02   #3663
Hoodoo
Raczkowanie

A nie wiecie, czy przecenili buty jeszcze bardziej? Rano kupiłam botki za 229 zł i mam nadzieję, że parę godzin później nie kosztowały połowę mniej
a tak w ogóle to witam
Hoodoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 20:19   #3664
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amber2046 Pokaż wiadomość
Czy ja wiem czy taka mała ta S-ka skoro spokojnie mogłam ja przymierzyć, a mam 90 w biuście, miseczka C normalnie noszę rozmiar 38. Moim zdaniem ona nie jest zawyżona tylko typowa. Kupiłam M-kę, bo mniejsza była zbyt opięta, jednak jak jesteś drobna i normalnie nosisz 34 to jednak XS byłaby dla Ciebie lepszym rozwiązaniem. O ile nie miałam dzisiaj przewidzeń i takowa uszyto.
Cytat:
Napisane przez Kica. Pokaż wiadomość
potwierdzam też mierzyłam Skę mając 93cm w biuście i spokojnie się zmieściłam, była taka akurat. Powiedziałabym, że to normalna rozmiarówka.
na mnie niestety te duze bufki wygądały bardzo niezgrabnie
Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
ja raz mierzyłam S i w biuście się nie mieściłam, noszę 70 C
M z kolei jest na mnie za szeroka
szkoda, że dzisiaj nie spróbowałam wbić się w S
może one różnią się wymiarami ... sama nie wiem co o tym sądzić
moja M ma następujące wymiary:
pod pachami 43 cmx2
w ramionach 32 cm (mierzone od szwa)
długość 65 cm

nie wiem jak się mieściłyście w S z biustem 93 cm, skoro moja M ma w biuście 86 cm ....

łoo ile opinii
W takim razie ja poproszę o zakup S- będę barrrdzo wdzięczna boję się, że w tej M rękawy będą większe, a ja mam tam wąsko
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 20:41   #3665
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez la dra Pokaż wiadomość
Ile kosztują teraz te wężowe kozaki za kolano? zmieniło się coś w związku z trzecią turą?
Nie wiem jak w PL, ale u mnie na samiuuutkim poczatku stycznia byly po £39.
Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 20:51   #3666
ona123ona
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak te, jaki rozmiar chcesz mogę jutro kupić. Były xs i s, z czarnej s.
Na 100%, są dwa rozmiary tej bluzki, S i M.
Ja mam S, a noszę zazwyczaj rozmiar XS. Na mnie bluzka jest dobra .

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Dość długo były w Zarze, jakoś w grudniu widziałam je jeszcze, raczej nie cieszyły się zainteresowaniem .
Agus, myślę że tylko dlatego, że nie pokazałaś ich wcześniej .
ona123ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 20:59   #3667
XS-ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ona123ona Pokaż wiadomość

Agus, myślę że tylko dlatego, że nie pokazałaś ich wcześniej .
też tak myślę generalnie uważam że Anies musisz pogodzić się z tym że jesteś swego rodzaju wyznacznikiem mody. Co kupisz i zaprezentujesz na blogu to większość chce mieć.
Stary 2010-01-13, 21:06   #3668
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
nic się nie zmieniło
nadal kosztują 289 PLN
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 21:12   #3669
blueania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tissai Pokaż wiadomość
byłam dziś w Zarze w Arkadii ok 21.30 mało ludzi, porządek, wszystko ładnie równiutko poukładane (no prawie wszystko), szok
a i całkiem przypadkiem natknęłam się na pudrową sakiewkę z nitami, tylko jedna była, wzięłam ale jeszcze muszę przemyśleć czy ją zostawie
gdybyś się rozmyslila ja ja bardzo chetnie przygarnę
blueania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 21:59   #3670
jaa x )
Raczkowanie

a jak przedstawia sie sytuacja w zarze kids? najlepiej w krk chodzi mi najbardziej o spodnie gdyż czesto łapie sie bez problemu na ta rozmiarowke;d
Stary 2010-01-13, 22:16   #3671
la dra
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki ZARY

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Nie wiem jak w PL, ale u mnie na samiuuutkim poczatku stycznia byly po £39.
Cytat:
nic się nie zmieniło
nadal kosztują 289 PLN
Eggnogg, narobiłaś mi smaka haha.
Szkoda, że u nas cały czas bez zmian. Jakiś czas temu mówiłyście, że prawie pełna rozmiarówka jest w sklepach. Ja rozlgądam się za czarnymi 40 w każdym razie, każde info mile widziane!

Czy ona są może jeszcze w Gdańsku? To byłby szczyt marzeń, haha, ale znając moje zezowate szczęście pewnie nie... Cóż, spytać nie zaszkodzi.

Btw, czy któraś z was je ma? Czy jak przy większości zarowych kozaków noszę 40, to i tu to się sprawdzi? I w ogóle jak się sprawują?

Stary 2010-01-13, 23:50   #3672
paryzanka202
Zakorzenienie

zakupi ktos dla mnie bezowa lub czarna mke tej bluzki z bufkami? u mnie juz nie ma...
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 06:42   #3673
monia_737
Raczkowanie

Cytat:
Tak te, jaki rozmiar chcesz mogę jutro kupić. Były xs i s, z czarnej s.
Cytat:
pierwsze słyszę, że one były w rozmiarze XS
z tego co się orientuję występują tylko w rozmiarze S oraz M
w Blue City zostały tylko 2 kremowe S i M

Karolinko, w wawie będę dopiero w poniedziałek
od dzisiaj jestem wyjechana
jeśli nikt wcześniej Cię nie poratuje, to nie ma sprawy, jestem do usług
Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
zakupi ktos dla mnie bezowa lub czarna mke tej bluzki z bufkami? u mnie juz nie ma...
podpinam się pod prośbę!!! czarna lub beżowa M sni mi się po nocach
monia_737 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 07:45   #3674
NuFCia
Zadomowienie

Mogłybyście napisać jak zmieniły się w III turze ceny jeansów, kurtek, swetrów i t-shirtów?
Najbardziej interesuje mnie dział TRF...
Z góry dziękuję za odpowiedź
NuFCia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 08:51   #3675
izabellini
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary

mnie teraz nie ma w wawie, więc nie pomogę
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 09:05   #3676
Vilqa
Zadomowienie

Kupujecie często w Zarze wiec może wiecie, czy babka faktycznie miała rację. Otóż, znalazłam sobie spódnicę, ale okazało się, że ma wypruty zamek. Nie było żadnej informacji na metce o wadzie, poszłam do kasy i pytam, czy w związku z tym, że cena dotyczy towaru pełnowartościowego, a ten jest uszkodzony, dostanę rabat. Babka, na to, że nie ma takiej opcji.
Trochę z nią negocjowałam, ale nic to nie dało. W ogóle potraktowano mnie jakoś tak protekcjonalnie, na zasadzie: "wzięła przyszła i wymaga. A w tak luksusowym sklepie, to się bierze wszystko z pocałowaniem ręki". Na prawdę tak się poczułam.

Są rabaty za uszkodzony towar (jak np. w Promodzie, gdzie taka rzecz jest oznaczona, a uszkodzenie opisane), czy nie?

Szczerze, po raz kolejny się na Zarze zawiodłam i definitywnie niczym mnie ten sklep, nawet płaszczem z kaszmiru do każdego zakupu gratis, nie skusi.
Przykro mi (nawet podwójnie, bo długo szukałam ołówka, który leżałby na mnie naprawdę dobrze) , że tak zostałam potraktowana. Bo czy zawiniłam, że ktoś wciskał się w za mały rozmiar i ciuch uszkodził?

Cytat:
Napisane przez NuFCia
Mogłybyście napisać jak zmieniły się w III turze ceny jeansów, kurtek, swetrów i t-shirtów?
Tiszerty z TRF są po 29.90 zł - dane z 13.01

Bazarek na rzecz Azylu dla świń "Chrumkowo"

Edytowane przez Vilqa
Czas edycji: 2010-01-14 o 09:09
Vilqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 09:07   #3677
WhiteInnocent
Wtajemniczenie

Ja dzisiaj będę w Wola Parku i jeżeli znajdę tę bluzkę z bufkami to zakupię. Tylko wątpię czy tam w ogóle tę bluzkę spotkać można bo asortyment mają uboższy niż przykładowo Zara na Marszałkowskiej. Może uda mi się podskoczyć również do Blue City.

Czy torebki w III turze zostały bardziej przecenione?

Mój dom jest tam, gdzie moje koty są
WhiteInnocent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 09:57   #3678
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Eggnogg, narobiłaś mi smaka haha.
Szkoda, że u nas cały czas bez zmian. Jakiś czas temu mówiłyście, że prawie pełna rozmiarówka jest w sklepach. Ja rozlgądam się za czarnymi 40 w każdym razie, każde info mile widziane!

Czy ona są może jeszcze w Gdańsku? To byłby szczyt marzeń, haha, ale znając moje zezowate szczęście pewnie nie... Cóż, spytać nie zaszkodzi.

Btw, czy któraś z was je ma? Czy jak przy większości zarowych kozaków noszę 40, to i tu to się sprawdzi? I w ogóle jak się sprawują?
Ja mam . I na zime, bez dodatkowych wkladek i grubych skarpet, nie polecam. Ostatnio sie w nich wybralam i strasznie mi zmarzly stopy (byly 2 czy 4 stopnie na plusie!), a wcale duzo nie chodzilam. Wg mnie one sa bardziej jesienne/wiosenne niz na temperatury ujemne. Przez taka cieniutka podeszwe barrrdzo ciagnie zimno od gruntu. Jezeli to ma byc jedna z wielu par, to sprawa ma sie calkiem inaczej... Tylko trzeba je rozchodzic, bo sa dosc sztywne. Moje na samym poczatku uzytkowania sie troche starly na przodzie, ale proces scierania sie zatrzymal i mimo uzywania trzymaja sie calkiem dobrze. Troche tych "lusek" odstaje, ale generalnie wygladaja niemal jak nowe.

Cytat:
Napisane przez Vilqa Pokaż wiadomość
Kupujecie często w Zarze wiec może wiecie, czy babka faktycznie miała rację. Otóż, znalazłam sobie spódnicę, ale okazało się, że ma wypruty zamek. Nie było żadnej informacji na metce o wadzie, poszłam do kasy i pytam, czy w związku z tym, że cena dotyczy towaru pełnowartościowego, a ten jest uszkodzony, dostanę rabat. Babka, na to, że nie ma takiej opcji.
Trochę z nią negocjowałam, ale nic to nie dało. W ogóle potraktowano mnie jakoś tak protekcjonalnie, na zasadzie: "wzięła przyszła i wymaga. A w tak luksusowym sklepie, to się bierze wszystko z pocałowaniem ręki". Na prawdę tak się poczułam.

Są rabaty za uszkodzony towar (jak np. w Promodzie, gdzie taka rzecz jest oznaczona, a uszkodzenie opisane), czy nie?

Szczerze, po raz kolejny się na Zarze zawiodłam i definitywnie niczym mnie ten sklep, nawet płaszczem z kaszmiru do każdego zakupu gratis, nie skusi.
Przykro mi (nawet podwójnie, bo długo szukałam ołówka, który leżałby na mnie naprawdę dobrze) , że tak zostałam potraktowana. Bo czy zawiniłam, że ktoś wciskał się w za mały rozmiar i ciuch uszkodził?

Ostatnio przeczytalam w jakims brytyjskim miesieczniku, ze z powodu kryzysu wiele sklepow jeszcze bardziej niz dotychczas walczy o klienta. W zwiazku z tym zasugerowano, aby przy okazji zakupow, spytac sprzedawce o jakis upust cenowy. Ponoc wiekszosc chetnie na to przystaje i mozna sie wrecz zdziwic, w jak wielu sklepach ow upust otrzymamy. Jestem bardzo ciekawa jak to sie ma w praktyce. Ja bym sie czula troche nieswojo pytajac o znizke "bez powodu". Co innego jezeli rzecz bylaby z defektem.

Edytowane przez Eggnogg
Czas edycji: 2010-01-14 o 09:59
Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 10:03   #3679
tissai
Rozeznanie

Widziałyście może te botki w Warszawie? Rozmiar 37-38
Śniły mi się w nocy, muszę je mieć

(zdjęcie wcześniej wklejała Mysiaczek)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 10:20   #3680
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WhiteInnocent Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj będę w Wola Parku i jeżeli znajdę tę bluzkę z bufkami to zakupię. Tylko wątpię czy tam w ogóle tę bluzkę spotkać można bo asortyment mają uboższy niż przykładowo Zara na Marszałkowskiej. Może uda mi się podskoczyć również do Blue City.

Czy torebki w III turze zostały bardziej przecenione?

byłabym bardzo wdzięczna za kremową S ewnetualnie M..najwyżej się zwęzi )))

Edytowane przez praline
Czas edycji: 2010-01-14 o 10:36 Powód: dopisek
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 10:25   #3681
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vilqa Pokaż wiadomość

Niestety nie ma żadnych zniżek na uszkodzony towar.
Pamiętam jak jeszcze pracowałam w Z. to często przychodziły babki z uszkodzonymi rzeczami i próbowały się ze mną targować, ale niestety nic nie mogłam zrobić. No cóż, taka polityka firmy.
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 12:01   #3682
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość

Ostatnio przeczytalam w jakims brytyjskim miesieczniku, ze z powodu kryzysu wiele sklepow jeszcze bardziej niz dotychczas walczy o klienta. W zwiazku z tym zasugerowano, aby przy okazji zakupow, spytac sprzedawce o jakis upust cenowy. Ponoc wiekszosc chetnie na to przystaje i mozna sie wrecz zdziwic, w jak wielu sklepach ow upust otrzymamy. Jestem bardzo ciekawa jak to sie ma w praktyce. Ja bym sie czula troche nieswojo pytajac o znizke "bez powodu". Co innego jezeli rzecz bylaby z defektem.
Niedawno byłam świadkiem w Zarze, jak mężczyzna próbował wytargać cenę koszuli, nie miała żadnych wad. Stwierdził, że ma prawo do ubiegania się o niższą cenę. Ekspedientka powiedziała, że Zara nie respektuje takich próśb, nie obniżają ceny w żadnym wypadku. Poprosił o zawołanie kierownika - facet mu powiedział, że to nie Allegro . Nawet, jeśli towar ma się nie sprzedać, odeślą go do Hiszpanii.

Cytat:
Napisane przez tissai Pokaż wiadomość
Widziałyście może te botki w Warszawie? Rozmiar 37-38
Śniły mi się w nocy, muszę je mieć

(zdjęcie wcześniej wklejała Mysiaczek)
W zeszłym tygodniu widziałam ich bardzo dużo w Arkadii. Miałam ochotę je zakupić, ale są koszmarnie niewygodne!
Stary 2010-01-14, 12:10   #3683
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Dwa dni mnie nie było a tutaj takie nowinki.. Już jest III tura?
Spodziewałam się, że najwcześniej będzie za jakiś tydzień..
Ale skoro już jest, to chyba wstąpię chociażby na chwilę na mały rekonesans

Jest coś ciekawego w Warszawie? Pojawiły się może na przecenie jakieś nowe rzeczy?

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 12:11   #3684
martinia
Zakorzenienie

Udało mi się dziś kupić bluzę z zakładkami/bufkami Strasznie się cieszę, myślałam że już jej nie zdobędę.
Chyba dołożyli nowe, bo wisiało ich w Starym Browarze z 5. Na TRF za 99,90zł (niestety nieprzeceniona).
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 12:13   #3685
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NuFCia Pokaż wiadomość
na TRF jeansy kosztują 59,90zł, t-shirty 29,90zł
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 12:16   #3686
netkaa00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Dwa dni mnie nie było a tutaj takie nowinki.. Już jest III tura?
Spodziewałam się, że najwcześniej będzie za jakiś tydzień..
Ale skoro już jest, to chyba wstąpię chociażby na chwilę na mały rekonesans

Jest coś ciekawego w Warszawie? Pojawiły się może na przecenie jakieś nowe rzeczy?
Mam do Ciebie pytanko. Byłam w Arkadii w niedziele i na stole (po lewej stronie przy wejściu na dział TRF) leżały trzy pary takich butów czarnych, zamszowych, na suwak, za kolana, na obcasie. Takie w sumie zwykłe bez udziwnień. Byly trzy pary - 36,37,38 i żadne nie miały metki, zapytałam przy kasie o cene i kosztują 289zł. I tu moje pytanie, czy je widziałaś? Czy one są z poprzedniej kolekcji? Bo ja ich w teraźniejszej kolekcji nie widziałam
netkaa00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 12:21   #3687
la dra
Raczkowanie

Czy ktoś ma jakieś wieści z frontu dotyczące czarnych snejków za kolano? Rozmiar 40.
Będę zobowiązana.

edit: martinia, gratuluje zakupu tej tak upragnionej bluzy . ja niestety chyba obejde sie smakiem, bo tyle innych rzeczy jest do kupienia .

Edytowane przez la dra
Czas edycji: 2010-01-14 o 12:23
Stary 2010-01-14, 12:30   #3688
Goffka
Zakorzenienie

GG do Goffka

a ja mam pytanie czy widziałyscie takie błyszczace trampki na trfie czy sa przecenione czy moze to nowa kolekcja?
Goffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 12:37   #3689
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez netkaa00 Pokaż wiadomość
Mam do Ciebie pytanko. Byłam w Arkadii w niedziele i na stole (po lewej stronie przy wejściu na dział TRF) leżały trzy pary takich butów czarnych, zamszowych, na suwak, za kolana, na obcasie. Takie w sumie zwykłe bez udziwnień. Byly trzy pary - 36,37,38 i żadne nie miały metki, zapytałam przy kasie o cene i kosztują 289zł. I tu moje pytanie, czy je widziałaś? Czy one są z poprzedniej kolekcji? Bo ja ich w teraźniejszej kolekcji nie widziałam
Niestety ich nie kojarzę, ale ja od poprzedniego tygodnia nie byłam w Arkadii

Jakbyście widziały te bluzy szare z TRF w Warszawie, to dajcie znać.. Przed świętami były w ZT, ale jak się zdecydowałam, to oczywiście zniknęły

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 13:06   #3690
FFashionistkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
Udało mi się dziś kupić bluzę z zakładkami/bufkami Strasznie się cieszę, myślałam że już jej nie zdobędę.
Chyba dołożyli nowe, bo wisiało ich w Starym Browarze z 5. Na TRF za 99,90zł (niestety nieprzeceniona).
No prosze, a byłam wczoraj w Browarze, pytałam dziewczyn z Zary o tę bluzę i powiedziały, że były, ale już ich nie będzie...no ładnie... Pewnie zanim się wyszykuję i podajdę do Browaru, to już ich nie będzie:P

martinia szkoda, że nie kupiłaś kilku sztuk, bo zapotrzebowanie jest na nią spore. Jakbyś napisała w wątku, że kupiłaś dla Wizażanek, to od razu znalazłyby się chętne.

Edytowane przez FFashionistkAA
Czas edycji: 2010-01-14 o 13:20
FFashionistkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości