|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
iwcia tutaj masz str z testami fotelikow ale akurat tego modelu nie ma
http://fotelik.info/pl/testy/iseos/grupa/rosnaco/index.html ja spadam bo jutro jedziemy do geodezji odnośnie mieszkania.I muszę wcześniej wstać. |
|
|
|
#3542 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki Mellanio
i BlondiCo do fotelików i cinusiowej to pamiętam jak mnie z***ała, bo coś jej się spytałam
|
|
|
|
#3543 |
|
Raczkowanie
|
Iwcia dens, współczuję. Ja czasami jestem po połowie dnia tak wypluta, że czekam na małżona już w drzwiach z dzieckiem na rekach
![]() Blondynka, rzeczywiście pokaźna kolekcja. Jak u typowej kobiety ![]() Co do parasolek, to mi się bardzo podoba zapp, ale niestety nie jest rozkładany. Ten buggster tez super! Iwciag, Mell, my też kładziemy Igora już o 19. Właściwie to o 19 zaczynamy kąpiel itp rytuały Wieczór zostawiamy dla siebie albo na spotkania ze znajomymi.Mell, ten Renolux |
|
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze na min
ten Tobi wygląda fajnie i rośnie z dzieckiem http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=875993 174 muszę o nim poczytac.Tylko ta cena.
|
|
|
|
#3545 |
|
Wtajemniczenie
|
Blondynka na pierwszy rzut oka ten wózek wygląda nieciekawie... taki jakby trochę słaby jakościowo. Ale Ty babo jesteś tak jak ja wybredna jeśli chodzi o wózki, więc skoro chwalisz to się mu przyjrzę
![]() Co do fotelików...zgadzam się z mell... na różnych rzeczach można oszczędzać, ale nie na bezpieczeństwie dziecka. Dlatego testy to główne kryterium w wyborze fotelika (w moim przypadku). Tak jak mell oglądałam te filmiki, a one dają do myślenia. |
|
|
|
#3546 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze te sa bardzo polecane i najwyzej w testach http://www.allegro.pl/item876227001_...tisy_w_wa.html My juz zdecydowalismy ze kupimy ktorys z drozszych... pewnie zanudzam niektore z Was tymi fotelami ale tym ktore moga pozwolic sobie na wiekszy wydatek, moze pomoge w podjeciu decyzji ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
Pamietam ze Aguska pokazywała nam jaki kupiła fotelik a kosztowal ok 1000zl pamietacie jaki to był?
Edytowane przez Mell_xx Czas edycji: 2010-01-13 o 22:01 |
||
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item871098019_...s_mis_w_w.html
Aguśkowy fotelik ![]() Iwcia dens ja Cię kochana rozumiem generalnie barzo mało w domu jest jak wpadnie raz na tydze na 2 dni to święto. A z moimi łobuzami to normalnie urwanie głowyZapuściłam i dom i siebie Padam na pysk wiecie oglądałam wczoraj przez pół nocy te testy zdrzeniowe i wymieniam dzieciom foteliki
|
#3548 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba ten Duo Plus: http://www.dziecko-sklep.pl/index.php?zobacz=1559
|
|
|
|
#3549 |
|
Wtajemniczenie
|
Pamiętam właśnie, że Aguśka miała taki fotelik na wypasie!
Mnie już głowa od tych fotlików pęka leżę i oglądam, aż tż zasnął z nudów ![]() a Aguśki to raczej ten co Caro zapodała Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2010-01-13 o 22:17 |
|
|
|
#3550 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny Rossman wymieciony był juz w poniedziałek z tych wszystkich dziecięcych produktów, moja bratowa tam pracuje ale ja jej wczoraj o tym mówiłam i jak dzisiaj przyszła do pracy to napisała mi eska że u niej juz też pustki i że dołoża w piątek lub poniedzialek, hehe mamuśki napadly na rossmana
iwciag - i tylko spaliłysmy kalorie, bo rossman nac wyciuckał. Ale możecie go okazyjnie dostac uzywany czy nówke? gosikk_s - a cwiczyłas juz prędzej w domku? znasz jakies pomocne? może cwicz w domku ile możesz, najlepiej wieczorkiem po cięzkim dniu. Mell - ja tez zapuszczam włoski bo dalam sie namówic w sierpniu mojej fryzjerce na ścięcie ich do linii ramion i wygladam jak kosmita, i dlatego zazwyczaj je spinam, i czekam az odrosną. Aleksio zaczaruje nie jedną lalunię anulka anulka - ranyyyy taki durny warunek mają? ale tzn. mają pic mleko krowskie zamiast modyfikowanego? no masakra jakaś, a mama przyjedzie ci pomagac? Ja czytałam że krowie od 3 roku Zuzanek - kochana u mnie juz od miesiąca sa przeceny ubranek do -70% już kupiłam pare rzeczy. Heksa - ja sie kapłam że mamy ząbka jak Igorek napił sie ode mnie z kubka kawki i coś stukło i jak zerklam to zobaczyłam jakby przeźroczysta kreseczkę ktorej palcem nie wyczulam dopiero łyżeczką stukło. Selka - przy zabkowaniu bym raczej nie zaczynała tej metpdy bo dziecko naprawde czasem cierpi i dlatego się budzi. blondynkapoznan - a u mnie nie ma takiego sklepu, a taniocha że hej, te środkowe mi się bardzo spodobały. Wózek w moim guście tylko cena ciut wyskoka jak na parasolke. eleeri - kochana ja Ci nie pomoge bo nie mam pojęcia, ale wiem że najpierw powinno się morfologię zrobic aby dac żelazo, a dlaczego nie zapytałas po co to i na co? male - hehe wlasnie anglia mnie rozwala że nie jest ani troche przygotwana na nawet lekką zimę, zero pługów, piaskarek itd. wczoraj o tym w TV mówili, taki reportaż, i zamykaja szkoły, metraz itd. współczuje wam, ale ty sposób znalazłaś na ala spacerek .Illbanka - po mamusi będzie taki oczytany, mi bratowa mówiła że większośc tych dziecicych jedzonek zabrały pracownice własnie bo wiekszośc ma dzieciaczki. Nie wazne w jakim skladzie przyjedziecie bylebym was widziała niebawem sucharku ty jeden. superzabulka - a ciocia nie daje rady bo ty tak uważasz czy ona Cię poinformowała, szkoda bo wiadomo że to jakas oszczędnośc. Ja nie wiem jak mam ci to jeszcze opisac ale Jasiu wygląda na o wiele starszego, i takiego mądrego, zwinnego chłopca, czy on tak czasem juz nie chodzi? sexi dentka - witaj Dziewczynki eleeri pisala z pytaniem i żadna nie zauwazyla? Dobranoc wam pa |
|
|
|
#3551 |
|
Wtajemniczenie
|
Marika kupiony przez tzta znajomego jakiegoś ponoć nie używany, bo żonie nie odpowiadał
tż dzwonił spytać o niego zanim zasnął i chcą600zł za niego! On chce wziąć, ale ja sama nie wiem, nie jest to jakaś super okazja, choć ten znajomy zachwalał, że są bardzo dobrze oceniane te foteliki.Co do spacerów, to ja też dziękuje, do rossmana nawet nie dotarłam! U nas w stolicy są tak odśnieżone chodniki, że wąski paseczek jest czysty i ja z moją kolumbryną się tam nie mieszczę, śmiechu warte
|
|
|
|
#3552 |
|
Raczkowanie
|
Marika, Eleeri prosiła o info na prv
Może jakaś dobra dusza odpisała.Małż poszedł grać w piłkę, a ja siedzę na wizażu ![]() Ursull, jak tak dalej pójdzie to maila już jutro będę wysyłać ![]() Dobranoc |
|
|
|
#3553 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja juz zdecyduje sie prawdopodonie na ten... ale jeszcze przymiarki...
Roemer king http://www.youtube.com/watch?v=pgAPpfYcTas Maxi tez niezły ale tamten stabilniejszy http://www.youtube.com/watch?v=HZFMmNqCvbc ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
|
|
|
#3554 |
|
Zadomowienie
|
iwciag - nie no to nawet Ci sie opłaci jesli rzeczywiście nie był uzywany, swoją drogą dziwne że kupili tak drogi fotelik i im się odwidział prawda? Igorka narzeczona ma taki wlasnie od 9-25 chyba czarny i ogólnie mówia że świadomie go kupili bo jest bardzo bezpieczny i dobrze w testach wypadł, ma regulowane boki kolo bioderek własnie, więm bo go sobie tez sprawdzałam. A psacery w taka pogodę to żadna przyjemnosc, ja się na sniegu rozjeżdżam aaaa szkoda gadac.
|
|
|
|
#3555 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item875918930_...rt_bonusy.html mi chyba ten najbardziej przekonuje
i w testach super wypadł.cena kosmiczn aale myśle ze do ok 3 lat posłuży, przymierzę sobie Darie do niego ![]() aleście mi dały do myślenia z tymi fotelikami ![]() Jeszcze tylko coś dla Daruśki poszukać musze
|
#3557 |
|
Zadomowienie
|
Zuzanek - przepraszam tego słowa chyba nie doczytałam albo przeoczyłam
iwciag - ta firma raczej nie ma takich fiu bździu, pstrokatych, raczej stonowane kolorki i przewaga ciemnych. Przeskanuj dobrze ten fotelik, i zobacz czy nie ma sladów uzytkowania. Już idę nynac tak serio, pa |
|
|
|
#3558 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kur tyle kasy, masakra |
|
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
iwciag ja teraz sobie tak myślę że dziecko przecież długo w nim pojeżdzi
Bo jeśli kiepsko to chyba wolę dołożyć i kupić taki jak Aguśka no chyba ze się zniszczy ale wątpie![]() Oglądałam na youtube te foteliki Aguśki i rewelacja, serio od malucha po duże dziecko. i lecę spać bo jutro tż wraca i muszę wypocząć i na zakupki zabierap.s pewnie i tak nic nie kupie
|
#3560 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Od rana zalatana dzisiaj jestem, że hej ale ogólnie mały dzisiaj strasznie marudny Marika nawet mu to sprytnie idzie, te dania z rybką są w dużym słoiczku 190 g, ale tam są już takie konkretniejsze kawałki Iwciag no ja się wcale nie dziwię, żeś wyspana ![]() Caro kurcze, a ja 2 dni temu zaopatrzyłam małego w cały zestaw jedzeniowy ![]() Mell współczuję nocki ![]() Zuzanek mój też taki łysolek ![]() Anulka gratulacje dla Madzi ![]() Selka współczuję tego ząbkowania Male no to żeś znalazła sposób na spacerowanie Illbana no to Dawid też nie za dużo włosków po dziadku nie będzie mieć Superzabula Jasio tak sam stoi??? I trzymam kciuki za znalezienie dobrej niani Iwcia dens współczuję
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki,ja na chwilkę.Podczytuję was odrobinkę,ale juz nie pamiętam co było
i cieszę się,że robicie ich analizę,bo napewno się to przyda niejednej mamuśceDziękuję za info na temat pieluszkek w Polsce. Milusia odkryła,jak raczkować do przodu i od wczoraj trenuje U nas urlopowania ciąg dalszy,Milusia rozpieszczana na maksa Nie mam jednak serca zabraniać rodzine brania jej na rączki,bo za moment wyjedziemy i nie wiadomo,kiedy rodzinka zobaczy ja znowu.Wiem,że ja będę miała przerąbane,ale,gdy widzę zachwyt w oczach dziadków,cioć i kuzynów,to poddaję się. Milenka zachwycona,okazała się niezwykle towarzyską dziewczynką i zakochała się w swoim,9-letnim kuzynie .Jutro czeka nas załatwienie kilku spraw urzędowych i już na samą myśl szlag mnie trafia.Dziś byłam na poczcie,aby wysłać kasę i pani zza okienka doprowadziła mnie do stanu osłupienia. Pomijając jej wygląd (pazury krwisto czerwone o długości kilku cm i na każdym kilka pieścionków,do tego tapeta,że twarzy nie widać,a pani na oko 50lat,ale nie jestem pewna ),to kultra osobista i profesjonalizm w jej przypadku to słowa,które nabierają innego znaczenia,a raczej nie da się ich w tym pzrypadku zastosować. Nwet nie wiem w jakim języku do mnie mówiła,bo burczała i prychała,a z polskim to niewiele miało wspólnego. Przyzwyczajona do uprzejmości Anglików i rewelacyjnej obsługi w angielskich punktach pocztowych,byłam nieprzgotowana na takie coś i dosłownie stałam jak wryta i nawet mnie zatkało.Jutro czeka mnie to samo .Poza tym byłam u fryzjera,skróciłam trochę włoski,coś ala fryzurka nr 2,o ile ktoś pamięta jak wyglądała .Dziś robiliśmy małej fotki do dowodu i przy okazji zrobiliśmy sobie fotę rodzinną,taką fachową.Jutro odbieram,więc wam wrzucęNakupywałam już od cholery kaszek i słoiczków,do tego dostaliśmy mnóstwo prezentów,szczególnie Milusia i kompletnie nie wiem jak to wszystko zabrać do UK.Nadbagaż murowany To tyle u nas. Przepraszam,że nie odpisuję i nie wgłębiam się w dyskusję o fotelikach,ale nie bardzo mam czas.Teraz na moment usiadłam i już muszę kończyć.Nie gniewajcie się .Zuzanek śliczne fotki,super synuś,a ty jaka drobniutka Superżabulka jak ty to robisz,że Jasiu tak ślicznie stoi? Eve tenskniem i koffam cie okrótnie za wszystkimi tęsknię i nie dam wam żyć,jak już wrócę i skończy się cały ten cyrk ![]() Dobranoc Edytowane przez ursull Czas edycji: 2010-01-13 o 23:31 |
|
|
|
#3562 |
|
Raczkowanie
|
Witam Kochane Dziewczyny!
Bardzo się cieszę że dyskutujecie o fotelikach i spacerówkach, wybierzecie, przetestujecie a ja Was za parę tygodni podpytam Anulka anulka to mnie lekko zażyłas tym mlekiem krowim miałam własnie zapytać ciebie bo wiem że jedna z dziewczynek piła bebilon pepti czy próbujecie przejśc na zwykły bo mi lekarka kazała przejsc na bebilon i nie wiem czy to jest dobra pora. Chyba coś przeoczyłam bo pamietam że pisałas że nie ma miejsca w żłobku?A poza tym co to za dziwne wymagania? Czy nie można im zostawiać tego mleka modyfikowanego, które dziecko pije?Superzabula no nie mogę z tym Twoim Jasiem, ślicznie stoi i mnie lekko stresuje ![]() Mell Aleks śliczny Zuzanek, pooglądałam, fajnie razem z Iggim wyglądacie i bardzo mi się podoba Wasze mieszkanko ![]() Illbanka ciesze się że ostatnio jestes trochę częściej, mój Kubuś też bardzo zainteresowany gdy mamusia coś czyta(teraz np Zmierzch-koleżanka mnie namówiła)ale słuchac bajek na razie nie lubi ![]() Blondynka nie wiem czy Ci ktoś odpowiedział- szczepionka jest w udko ![]() Ursull a jak wrażenia z Polski bo chwilke Cię tu przecież nie było. Czy zmieniło sie coś na lepsze? Malutka ja też dzisiaj sporo pozałatwiałam mimo że 13 ![]() Gosia mi też kręgosłup odmawia posłuszeństwa, za tydzień mam wizyte u neurologa, do tego wszystkiego strasznie mnie boli ostatnio głowa mysle że to ma związek z kręgosłupem Pozostałe dziewczyny na razie tylko pozdrawiam ) więc nie wiem(bo sama nie odciagam skórki)co tam sie dzieje ale na wszelki wypadek przemywam rumiankiem. Mamy od kilku dni problemy z zaśnięciem wieczorem ale od wczoraj pomaga Mozart
|
#3563 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja jeszcze tylko na chwilkę, bo jutro na rano, a jeszcze lecę do męża
![]() owocnych zakupów Cytat:
dla mojej kochanej synowejad. 2 no to czekamy Cytat:
![]() ad. 2 za wizytęad. 3 konkretne wymiary
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Kobitki,
przepraszam, nie odpisze, ale nie jestem w stanie, narobilam sobie zaleglosci i teraz nie daje rady W domu tez mam zalegosci i dlatego z Wami nie siedze ![]() Ja tez szukam fotelika - mimo, ze teoretycznie mam, ale ani mi sie on nie podoba ani nie wybralam go sama - jest prezentem i poki co stoi i czeka... Ten Aguski mi sie baaaaardzo podoba i chyba jednak na niego sie zdecyduje - ktoras (Mell?) dobrze porownala do samochodow - mozna jezdzic daewoo i mozna lexusem oba jezdza, ale bezpieczenstwa i komfortu porownac sie nie da - a cena nie bierze sie tylko z nazwy...Pogodowo u nas wiosna Z dnia na dzien wyszo slonce, temperatura 10 st i az zyc sie chce - troche dziwne, ze w Anglii zima szaleje ![]() No nic, tyle ode mnie na dzis, tz zaraz wraca, wiec musze mu obiad zapodac ![]() A Olek znowu je jak grzeczne dziecko URSULL Jak tam? Zameczyli Cie juz? ![]() Dobranoc |
|
|
|
#3565 |
|
Wtajemniczenie
|
czeee
ja tak lubię się chwalić, ale dziś nie mam czym..no może mam, ale się wstydzę Iwo spał beznadziejnie, nie dość, że późno zasnął, to niespokojnie i do6.20.Dziś mam dzień lenistwa, byczenia się i leżenia A i tż mnie na jutro na rozmowę umówił do tej Sephory, a ja nie mam się w co ubrać ![]() Carolajna nie ja nie będę mogła sobie pozwolić na fotelik za tysiaczka w obecnej chwili Malutka pracowity dzionek miałaś a moja nocka niestety dziś już zupełnie inna!Ursull nie miej serca, nie odmawiaj, to będziesz później miała przerąbane, u mnie działa czasem jak mówię głównie do teściowej, że po przyjeździe do domu nie tylko ja się męczę, ale i mały, mówię że 2dni dziecko się męczy i płacze, bo ja go nie noszę dużo i nie niańcze, to działa(czasami) powodzenia z urzędasami ![]() Milena również pozdrawiam |
|
|
|
#3566 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak nie to bedzie problem bo boje sie zostawic dziecko z kims obcymCytat:
![]() Widze, ze juz obcykana jestes w fotelikach, ja tez uwazam, ze nie mozna oszczedzac na czyms takim... No nie sam, ale juz probuje i to zdjecie jest dowodem...chwile pozniej lezal na ziemi Jednak o jednej raczce jeszcze nie bardzoCytat:
Moja tesciowa powiedziala, ze mam sie nie przejmowac bo sama byla swiadkiem jak ciotka caly czas gadala, ze mamy kogos szukac, a jak ja poprosilam, zeby byla chociaz do maja jak Jas skonczy roczek to sie przestraszyla, ze tak dlugo...ja juz sie nie bede prosic...wole komus zaplacic na stale i miec spokoj. Moze bedzie przychodzic jej siostra, ktora do tej pory tez sie zajmowala dzieciaczkami i teraz jej wypowiedzieli bo tamta matka stracila prace, wiec dobrze sie zlozylo![]() Ursull spokojna glowa, my rozumiemy i wiemy co to znaczy odwiedziny rodziny lub u rodziny, wiec wybaczamy Twa nieobecnosc ![]() A Jasiowi mowie "masz stac" i stoi...zartuje ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3567 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej babeczki... coś czuję, że my zaraz będziemy przerabiali chodzenie. Igi już ładnie stoi, ze stania potrafi bez problemu usiąść na pupie (wcześniej jak miał dość to płakał), umie schylać się po zabawkę trzymając się tylko jedną rączką... a dzisiaj doszła nowa umiejętność - trzymając się za szczebelki łóżka przeszedł całą jego długość (tzn szedł wzdłuż łóżka). Któraś z dziewczyn wyżej pisała (nie pamiętam która, wybacz
), że tęskni za czasami gdy jej synek nie był tak mobilny. Ja też tęsknię za nimi. Wczoraj mały wlazł mi do pralki, gdy rozwieszałam pranie. Potem znalazł nową zabawę - ściąganie ubrań z suszarki. Ursull już teraz zbieraj siły Jak wrócicie do UK to pierwsze dni będą trudne. Nawet tak zdolna mamuśka nie da rady się rozdwoić i zapewnić dziecku tyle atrakcji i zabaw co wszyscy goście i rodzinka w polsce (przerabiałam już to )Żabulko faktycznie dziwna ta Twoja ciotka... sama nie wie czego chce. Dobrze, że szukacie kogoś do opieni nad Jasiem bo jeśli ona taka niezdecydowana to mogłaby Was zostawić bez opieki z dnia na dzień i dopiero wtedy byłby problem. Iwciag - mamy trzymac kciuki za Sephore czy niekoniecznie chcesz pracowac? "Nie mam w co sie ubrac" - problem stary jak swiat Ja codziennie wstaje rano i mowie: nie mam w co sie ubrac. A tak powaznie to zara strzela Nam 1 rocznica slubu i małż ma mnie gdzieś zabrać a nie mam co na tyłek założyć...
|
|
|
|
#3568 | ||
|
Zadomowienie
|
Siema!
![]() Dzisiaj ide do fryzjera...dawno nie byłam, wiec chyba wyobrażacie sobie co sie dzieje na mojej głowie, kazdy włos w inną stronę, mimo że są dość długie Tylko mi tu nie piszcie "pokaż fryzure" Mell świetny ten Twoj Szkrabek Powiedz mi, jakich wymiarów masz te puzzle piankowe na pierwszym zdjeciu #3510? Bo jak szukam na allegro, to mi jakieś małe wyskakują po kilka centymetrów.Cytat:
wyczytałam w kilku źródłach, ze mleko krowie mozna podawac dziecku od pierwszego roku zycia, a do złobka przyjmują dzieci właśnie od takiego wieku, także jakby nie patrzeć, wszystko się zgadza. Cytat:
Ursull gratulacje dla Milusi, zanim wrocicie do domu, bedzie potrafiła juz wszystko
|
|
#3569 |
|
Wtajemniczenie
|
Heksa póki co na zaczepienie praca nie będzie zła(wysłałam też gdzie indziej CV więc tam mnei bardziej interesuje, ale na razie cisza) bo nieźle płacą, a mąż coraz częściej mówi, że muszę do pracy, bo nam się kasa kurczy i u niego w pracy nastaje martwy sezon
więc trzymać poproszę! No tak ja też non stop nie mam się w co ubrać, a lumpów całe szafy stoją![]() http://www.topmarket.pl/foteliki-sam...g-kat-193.html jeszcze foteliki, można popatrzeć, chyba spory wybór mają i przesyłka w razie czego nie najdroższa ![]() Anulka ale fryzurę pokażesz nam?
|
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
cze
![]() jade na zakupki i do tesco wpadne tez bo od dzis dzieciece wyprzedaze ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Anulka ale mi pokazesz???
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

i Blondi
Zabki
generalnie barzo mało w domu jest jak wpadnie raz na tydze na 2 dni to święto. A z moimi łobuzami to normalnie urwanie głowy
wiecie oglądałam wczoraj przez pół nocy te testy zdrzeniowe i wymieniam dzieciom foteliki

MÓJ KOCHANY SYNUŚ IGOREK
Może jakaś dobra dusza odpisała.

I trzymam kciuki za znalezienie dobrej niani
.
za wizytę
Powiedz mi, jakich wymiarów masz te puzzle piankowe na pierwszym zdjeciu
wyczytałam w kilku źródłach, ze mleko krowie mozna podawac dziecku od pierwszego roku zycia, a do złobka przyjmują dzieci właśnie od takiego wieku, także jakby nie patrzeć, wszystko się zgadza.