![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Guerlain, Clinique, Sephora
Wymienię z miłą chęcią:
Guerlain Ombre Eclat Duo & Liner - paletka 2 cienie + liner, (popielaty i czarny z drobinkami, czarny liner), limitowana edycja - zużycie ok. 10% Clinique Color Surge Quad, poczwórne cienie, odcienie fioletów - zużycie nawet nie 5% Paleta Sephora duża - cienie, pomadki, róże - część przetestowana, większość nie dotknięta Szukam: Cieni, paletek cieni - selektywnych, MACa i IsaDory (za paletkę z serii Black Rose bardzo chętnie) Aptecznej pielęgnacji do skóry suchej - tylko nowej Profesjonalnej pielęgnacji do włosów kręconych Ciekawych brązerów, róży i rozświetlaczy Podkładu Guerlain Parure Aqua - lub inny dobry, nawilżający w żółtawym odcieniu Perfum - limitowanek Escady, Givenchy Abolutely i Lulu Forever Uwaga: zdjęcie palety Sephory jest mojego autorstwa, zdjęcie cieni Clinique z netu, przy czym nie jest to dokładnie ten zestaw, natomiast kolory są bardzo zbliżone. Wieczorem postaram się dopisać nazwy odcieni. Edytowane przez pakosta Czas edycji: 2010-03-08 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Guerlain, Clinique, Sephora
Guerlain Ombre Eclat Duo & Liner - paletka 2 cienie + liner, (popielaty i czarny z drobinkami, czarny liner), limitowana edycja - zużycie ok. 10%
znalazłabyś coś?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
:p
swoją drogą dawno się nie "widziałyśmy"na avku to Ty? super zdjęcie. Już nie jesteś blond?
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Oj dawno dawno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() Podoba mi się paletka Guerlain i Clinique ..Zapraszam do wątków ![]() Ps. Lubię takie metemarfozy... no cóż zawsze bliżej ideału ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-01-14 o 08:49 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
Guerlain Ombre Eclat Duo & Liner lub paletke clinique mam tez cos do włosków kręconych w wątku i aptecznego dla cery suchej Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2010-01-14 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Clinique Color Surge Quad, poczwórne cienie, odcienie fioletów - zużycie nawet nie 5%
powiedz co chcesz poszukam poza watkiem ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Anarchia, podkład Armaniego mnie zainteresował tak na szybko
Pola - brązer EL jest drobinkowy / matowy? Jaki ma odcień? tompola, nic mi nie wpadło w oko, ale jeszcze się przyjrzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ok, to daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie chciałabys podkładu Makeup Store?? wpada w żózcien i jest nawilżający, w higienicznym pojemniczku z pompką Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2010-01-14 o 09:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za cienie Clinique? Mam np Escadę Sentiment edp w penie, z 15ml zostało ok. 10.(tylko wychodzi atomizer wraz z nakrętką, nie wiem czemu) na pewno orygin.
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Pola, w ogóle pierwsze słyszę o tej marce, widzę że to taki trochę jakby MAC, tylko szwedzki? Możesz cos więcej o nim powiedzieć? Nawiasem mówiąc - mam 2 Lucidity, 01 i 03, około 1/3
![]() Luskap, nic ![]() Gigl, masz tylko ciuszki? Kasiaa, nic. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Interesuje mnie to:
Clinique Color Surge Quad, poczwórne cienie, odcienie fioletów - zużycie nawet nie 5% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przerzuciłam sie podkłady mineralne, ale ten podkładzik który mam w watku ma na pewno własciwosci pielegnacyjne w sam raz na zime Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2010-01-14 o 11:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie paletka Clinique.
Poza wątkiem mam jeszcze: - Kerastese Oleo-Curl - Curl Definition Cream - 150ml - zostało ok. 40% - Marion - Płyn do kręconych włosów - 150ml - zostało ok. 60% Oba nie zawierają w składzie zabójczego, przynajmniej dla moich włosów, alkohol denat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
niestety podklad jest w negcjacjach
![]() poza watkiem oprocz brazerow posiadam roz guerlain i blyszczykdiora ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- aai posiadam jeszcze lancome lotus ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za paletę sephora? Oddam sporo https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387320
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
![]() Mam takie paletki Isadory na wylocie: 31 Gold i 37 Crystal Mauve zuzycie niewielkie ![]() Mnie by interesowała paletka Clinique ![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Fenris, Niestety nic.
Dagmara, U Ciebie podoba mi się zestaw Collistar. Co to jest takie paskowane na zdjęciach? W opakowaniu z lusterkiem? korektor YSL jaki ma odcień? Bardziej w róż czy żółty? MagJa, a ten podkład Revlon to jaki ma odcień? Bo vanilla to dla mnie żółty, a cool chłodny i zgłupiałam ![]() Anarchia, ten Lotus to taki bajerek paletkowy tak? Jakie tam są odcienie? I jaki róż Guerlain ![]() Kamila, nic. Aga79, CM mam a Gold to nie moje kolory. Także dzięki. Justy - jaki jest odcień tej pomadki Clinique? Widziałam w necie zdjęcia, ale trudno określić - ciepły, chłodny? Ma drobinki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
ten bajerek ''z brazami'' jest moge potem ci zdjecie przeslac ^^
p.s bedziesz za jakies pol godzinki to tez nazwe rozyku napisze bo teraz lece corke wykapac ^^ a palucha sobie dam oddac za te cienie ^^
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Podaję kolory Cieni w paletce Clinique:
CST Come Heather dark shade CSD Beach Plum dark shade CSQ Pink Chocolate precious pink shade CSD Plum Potion Duo light shade |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
a ja juz podaje zdjecia
![]() p.s lotus posiada dwa cienie oraz dwa blyszczyki.
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś za quad Clinique? poza wątkiem mam jeszcze nowiutki nieużywany bronzer Bare Minerals w odcieniu Warmth
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
a ja jeszcze chcialam dodac ze w akcie desperacji moge zaproponowac limitowany blyszczyk diora
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.